Raya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

beautyregime

Yg ini pun RM89 now #sayajual #kebaya #kurung #raya #sale #offer

0

beautyregime

Yg ini pun RM89 now #sayajual #kebaya #kurung #raya #sale #offer

0

beautyregime

Yg ini pun RM89 now #sayajual #kebaya #kurung #raya #sale #offer

0

young_rus_

정들었던 동무들과 마지막 브런치. 다들 수더분 하니 외모와 다른 그녀들ㅋ. 아쉽구나! 안녕! - #raya #Ritzcarlton #danapoint #california

0

daihatsulovers

0

jefripranata1

0

classyinmobilespa

Cuaca panas sekarang ni wahai cantik2 sekelian..😘😘🌞🌞... Salah satu punca kulit kita menjadi kusam dan cepat nampak tua adalah disebabkan sering terdedah kepada sinaran cahaya matahari. Menghabiskan masa di bawah sinaran matahari mampu mengeringkan kulit. Perasan kan, kalau orang yang selalu kerja kat luar bangunan tanpa memakai sebarang pelindung matahari, mereka mudah terkena sunburn? Sunburn ni pun salah satu petanda kulit menjadi kering serta mula mengalami kerosakan. Sinaran matahari sekitar jam 10 pagi ke atas sehingga jam 4 petang tidak elok untuk kesihatan kulit. Ia mampu membuatkan kulit kita menjadi semakin kusam dan sel kulit kita pun boleh cepat mati. Jadi, sebagai langkah berjaga-jaga, sila wajibkan lah diri kita untuk memakai pelindung matahari (UV lotion atau sunscreen) yang ada SPF. Kepentingan SPF SPF boleh lah dikatakan sebagai ukuran pelindungan. Walau bagaimanapun, ia mempunyai kaitan dengan jangka masa kita boleh berada di bawah sinar matahari sebelum kita mengalami sunburn. Sebagai contohnya SPF 30 akan membolehkan kita berada di bawah cahaya matahari 30 kali lebih lama berbanding tanpa penggunaan sunblock. Sekiranya kita boleh duduk di bawah cahaya matahari tanpa terbakar kulit selama 10 minit, penggunaan produk penjagaan kulit yang mempunyai SPF 30 membolehkan kita berada di bawah sinaran matahari selama 30 x 10 minit, iaitu bersamaan 300 minit atau 5 jam. Walaubagaimanapun, ianya hanyalah anggaran. Sebagai contoh, SPF dikira menggunakan ketebalan 2mg/cm padu sedangkan kajian mendapati bahawa pengguna sunblock hanya meletakkan 0.5 sehingga 1.3 mg/cm padu sahaja pada kulit mereka. Oleh yang demikian, secara praktikalnya, produk sunblock perlu disapu dengan lebih kerap. .. Produk elysyle memberi perlindungan sehingga SPF 50..✅✅💯... .. .. .. #raya #jerawat #jeragat #sunburn #youthpower #gshockmalaysia #klfw #kluang #johor #lombok #korban #rezeki #matahari #jalanjalan #cutisekolah #janaincome #muslimahfacial #mukacantik #flawlessskin #diva #epl

0

missameeshop

Corak nie pun cantik..sis sendiri pn rambang mata tengok corak2 dari orked collection nie.💖💖💖 Jom dapatkan harga promo RM64 saje termasuk postage sehingga 28/8/2018 nie saje.. Whatsapp klik link diatas bio..👌👌👌 #kurungcantik #kurungcotton #kurungmoden #kurungmurah #bajucotton #bajukebaya #bajubudakmurah #rayahaji #raya #minikurungmoden #minikurungcotton #minikurungcantik #

0

manuel.linares.rey

2

richa25adhipurana

Selamat hati kemerdekaan Indonesia 1945-2018 jayalah Indonesia ku... Dirgahayu indonesia ke 73th #happyindependenceday #dirgahayu #Indonesia #merdeka #indonesia #raya

0

lemari.cotton

📢📢FREE POSTAGE Sehingga 20hb Ogos 2018 . Baju Kebaya Muslimah (By Dhia Cotton) ************************************** ● 100% English Cotton. ● Kain lembut dan sejuk. ● Kain senang digosok. ● Kain yang tidak mengecut. ● Kain cotton yg mudah dijaga. . 👘 Design kebaya klasik 👘 Zip dibahagian depan 👘 Kain selisih depan (lipat batik) 👘 Pinggang bergetah separuh (zip ditepi) 👘 Friendly breastfeeding . ************************************** RM70/sepasang . Postage ⬇️⬇️⬇️ Semenanjung : RM5/sepasang . Free postage untuk 2 pasang ke atas . . Sabah & Sarawak : 50% diskaun daripada jumlah kos asal ************************************** . . Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh DM atau whatsapp di 0179302844😘 . . #kurungcotton #raya #syantik #kebayacotton #englishcotton #kurungmurah #bridesmaid #dhiacotton #wedding #lemaricotton #trending #kebayamuslimah #students #kurungmoden #promosi #august

1

ronaldoadiyantrio

"Darah Indonesia,akulah halilintar mu, Walau badai menghadang ku takkan pernah hilang" DIRGAHAYU REPUBLIK INDONESIA 73th #indonesia #raya #instagood #instalike #likeforfollow #likeforlikes #like4likes #like4follow #merahputih #merdeka

0

lynnadeliciouscakes

Raya dh dkt ni... ape nk hidang kt tetamu yg dtg ye.. nk yg simple2 je...🤔. Haa.. Fudgy Chocolate Brownies kan ada... org tua suka.. anak2 pun suka... Sedap tau..😋. Sapa2 nk order meh whatsapp 0122263534 sblm ahad 12hb ni tau.. cepat2 whatsapp ye..😉. #fudgychocolatebrownies #fudgybrownies #brownies #bakershahalam #shahalamfooddelivery #shahalam #shahalamresidents #klangvalley #kl #klang #subang #jalankebun #johansetia #bukittinggiklang #bukitrimau #bukitnaga #bukitjelutong #bandarputeriklang #bandarputeraklang #alammegah #alamimpian #kotakemuning #kualalangat #putrajaya #putraheight #birthday #jamuan #raya #lynnadeliciouscakes

0

lemari.cotton

📢📢FREE POSTAGE Sehingga 20hb Ogos 2018 . Baju Kebaya Muslimah (By Dhia Cotton) ************************************** ● 100% English Cotton. ● Kain lembut dan sejuk. ● Kain senang digosok. ● Kain yang tidak mengecut. ● Kain cotton yg mudah dijaga. . 👘 Design kebaya klasik 👘 Zip dibahagian depan 👘 Kain selisih depan (lipat batik) 👘 Pinggang bergetah separuh (zip ditepi) 👘 Friendly breastfeeding . ************************************** RM70/sepasang . Postage ⬇️⬇️⬇️ Semenanjung : RM5/sepasang . Free postage untuk 2 pasang ke atas . . Sabah & Sarawak : 50% diskaun daripada jumlah kos asal ************************************** . . Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh DM atau whatsapp di 0179302844😘 . . #kurungcotton #raya #syantik #kebayacotton #englishcotton #kurungmurah #bridesmaid #dhiacotton #wedding #lemaricotton #trending #kebayamuslimah #students #kurungmoden #promosi #august

1

lemari.cotton

📢📢FREE POSTAGE Sehingga 20hb Ogos 2018 . Baju Kebaya Muslimah (By Dhia Cotton) ************************************** ● 100% English Cotton. ● Kain lembut dan sejuk. ● Kain senang digosok. ● Kain yang tidak mengecut. ● Kain cotton yg mudah dijaga. . 👘 Design kebaya klasik 👘 Zip dibahagian depan 👘 Kain selisih depan (lipat batik) 👘 Pinggang bergetah separuh (zip ditepi) 👘 Friendly breastfeeding . ************************************** RM70/sepasang . Postage ⬇️⬇️⬇️ Semenanjung : RM5/sepasang . Free postage untuk 2 pasang ke atas . . Sabah & Sarawak : 50% diskaun daripada jumlah kos asal ************************************** . . Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh DM atau whatsapp di 0179302844😘 . . #kurungcotton #raya #syantik #kebayacotton #englishcotton #kurungmurah #bridesmaid #dhiacotton #wedding #lemaricotton #trending #kebayamuslimah #students #kurungmoden #promosi #august

3

bbia_klate

2

jefripranata1

0

ngurah_balimoon

#RepostSave @balimoonliqueurs with @repostsaveapp ・・・ Independence is a Precious gift of God, May We Always Remain Independent , A Very Happy Independence Day To You.,...MERDEKA!!!!! #selamatkemerdekaan #kemerdekaan73 #merah #putih #merahputih #indonesia #raya #merdeka #satu #satunusa #satubangsa #raya #bangsa

0

snfariesya

0

snfariesya

1

snfariesya

0

dywanzs.scarf

❤️ZARAA INSTANT BAWAL❤️ . . KEISTIMEWAAN ZARAA INSTANT BAWAL ================== =============== ✔️Menggunakan material BERKUALITI TINGGI & MEWAH iaitu PREMIUM CHIFFON CREPE ✔️Awning bawal yg BEHAVE ✔️Labuh depan belakang ✔️ 2.0 m x 0.7 m dan sesuai utk yg biasa pakai bidang 50 & 55 ✔️ Tak JARANG okay? Sarung je tak payah pakai inner ✔️ Tak mudah KEDUT. Ramas2 pon steady je lg tak jadi apa tau. Minimal iron pon dah okay sangat ✔️ Bukaan muka standard 10~11 inci ✔️JIMAT MASA! Sebab sarung je ✔️ 1st tudung dari Applescarf menggunakan label tag yg EXCLUSIVE ✔️ Jahitan baby seam yg berkualiti & kemas cantik. . . . HARGA: 1 HELAI RM 49 2 HELAI RM90 EXC POSTAGE . FREE 🍂TOTE BAG 🍂BABY BROOCH . . WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 WHATSAPP: 019-7151621 . . #sayajual #sayajualonline #instantbawal #bawalinstant #n bawalinstantlabuh #dywanzscollection #dywanzsscarf #applescarfagent #teamapplescarf #tempatanfest #bawalmurah #bawallovers #salemalaysia #onlineshopping #onlinestore #tudungmurah #aidiladha #raya #promosi #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #applescarf #zaraainstantbawal

1

lemari.cotton

📢📢FREE POSTAGE Sehingga 20hb Ogos 2018 . Baju Kebaya Muslimah (By Dhia Cotton) ************************************** ● 100% English Cotton. ● Kain lembut dan sejuk. ● Kain senang digosok. ● Kain yang tidak mengecut. ● Kain cotton yg mudah dijaga. . 👘 Design kebaya klasik 👘 Zip dibahagian depan 👘 Kain selisih depan (lipat batik) 👘 Pinggang bergetah separuh (zip ditepi) 👘 Friendly breastfeeding . ************************************** RM70/sepasang . Postage ⬇️⬇️⬇️ Semenanjung : RM5/sepasang . Free postage untuk 2 pasang ke atas . . Sabah & Sarawak : 50% diskaun daripada jumlah kos asal ************************************** . . Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh DM atau whatsapp di 0179302844😘 . . #kurungcotton #raya #syantik #kebayacotton #englishcotton #kurungmurah #bridesmaid #dhiacotton #wedding #lemaricotton #trending #kebayamuslimah #students #kurungmoden #promosi #august

1

salwasofea

#RAYA #HAJI NI KALAU SARUNG #TUDUNG #VIRAL 2018 KOMPEN MELETOP! #TudungSITIMURNI ni bukan shawl biasa tau. Sape pernah pakai tahulah keistimewaan dia. Sepantas kilat boleh pakai. Letak cekak di kepala dan sekali pusingan SIAP!! Jangan terkejut, koleksi edisi premium istimewa raya haji ni.. CASANDRA boleh pakai lebih 6 cara sepantas-pantasnya!! Tak caya tengok la gambar bukti ni. WOWWWW! Sawan. Mana nak cari tudung lagu ni pok pok mung!! WASAP LAJU-LAJU OK! http://wasap.my/601162968205/naktudungSITIMURNI #tudungSITIMURNI #wowrayabersamasitimurni

0

lemari.cotton

📢📢FREE POSTAGE Sehingga 20hb Ogos 2018 . Baju Kebaya Muslimah (By Dhia Cotton) ************************************** ● 100% English Cotton. ● Kain lembut dan sejuk. ● Kain senang digosok. ● Kain yang tidak mengecut. ● Kain cotton yg mudah dijaga. . 👘 Design kebaya klasik 👘 Zip dibahagian depan 👘 Kain selisih depan (lipat batik) 👘 Pinggang bergetah separuh (zip ditepi) 👘 Friendly breastfeeding . ************************************** RM70/sepasang . Postage ⬇️⬇️⬇️ Semenanjung : RM5/sepasang . Free postage untuk 2 pasang ke atas . . Sabah & Sarawak : 50% diskaun daripada jumlah kos asal ************************************** . . Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh DM atau whatsapp di 0179302844😘 . . #kurungcotton #raya #syantik #kebayacotton #englishcotton #kurungmurah #bridesmaid #dhiacotton #wedding #lemaricotton #trending #kebayamuslimah #students #kurungmoden #promosi #august

3

lemari.cotton

📢📢FREE POSTAGE Sehingga 20hb Ogos 2018 . Baju Kebaya Muslimah (By Dhia Cotton) ************************************** ● 100% English Cotton. ● Kain lembut dan sejuk. ● Kain senang digosok. ● Kain yang tidak mengecut. ● Kain cotton yg mudah dijaga. . 👘 Design kebaya klasik 👘 Zip dibahagian depan 👘 Kain selisih depan (lipat batik) 👘 Pinggang bergetah separuh (zip ditepi) 👘 Friendly breastfeeding . ************************************** RM70/sepasang . Postage ⬇️⬇️⬇️ Semenanjung : RM5/sepasang . Free postage untuk 2 pasang ke atas . . Sabah & Sarawak : 50% diskaun daripada jumlah kos asal ************************************** . . Berminat atau mempunyai sebarang pertanyaan boleh DM atau whatsapp di 0179302844😘 . . #kurungcotton #raya #syantik #kebayacotton #englishcotton #kurungmurah #bridesmaid #dhiacotton #wedding #lemaricotton #trending #kebayamuslimah #students #kurungmoden #promosi #august

2

meme4dak

0

watiecheezy

. Salam Jumaat semua follower Watie Cheezy😘 Sedapkan kalau dapat makan snack kegemaran macam ni😍 Lagi best kalau digandingkan dengan sos Cheezy Powder DLicios ni😋 Betul kan? Klik link dibawah untuk whatsapp (respon segera) : Http://wasap.my/60195655143/cheezypowder @ whatsapp no : 019 565 5143 Boleh juga letakkan no whatsapp dibawah, saya akan whatsapp nanti ye #cheeseserbuk #cheezesedap #cheezemurah #cheesemurah #cheesesedap #cheesey #cheezeserbuk #cheezy #cheezypowder #cheeseserbukmurah #cheese #cheezeserbukmurah #bazaarpaknil #bazaar #bazar #bazarpaknil #foodstagram #foodporn #food #foods #foodforfoodies #mcdonalds #rayahaji #raya #chef

1

tilamanakkucomel

FULL SET MINKY DOT COTTON 🎉🎉🎉🎉 Ready stock Khas untuk semua pelanggan kk sya yang tengah mencari tilam untuk so comel 👼🏻👼🏻 😍 CEPAT !! CEPAT !! 👏🏻 FIRST COMES!! 👏🏻 FIRST GRAB !!! 💗 LIMITED SET Berminat ?? 📟 screenshot pic ☝🏻 Click link bio diatas Wssp kk sya terus 💌 0148437651 #terapiminda #ajimaurabaru #raya2018 #babybedding #babyset #babyfair2018 #ctdk #ctdkfans #bazarpaknil #raya #babyraya #shopping #shoppingonlinesingapore #shoppingonlines #birdnest #babypillow #babycomforter #babycomel #babyphotoshoot #raya2018collection #tiadaarahjodohkita #tilamkekabu #bedding #beddingset #babyblankets #babynestmurah #babynest

1

ahmadyuliansyah1928

Dirgahayu Republik Indonesia 73 Tahun . Judul Syukur Lagu Wajib ( Cipt : H. Mutohar ) Beliau adalah Seorang Habaib, Habib, Sayyid daripada Cucu keturunan Nabi Muhammad SAW , beliau Bernama Al Habib Muhammad Hussein bin Salim bin Ahmad bin Salim Al Mutohar , Dikenal H. Mutohar . Dibacakan oleh Guru kita bersama Al Ustadz Al Habib Alwi bin Sayyidil Waalid Al Ustadz Al Habib Abdurrohman Assegaf ( Majelis Ta'lim Zaadul Muslim ) . #dirgahayu #indonesia #nkri #hut #73 #tahun #indonesia #raya #zaadulmuslim #behereorbeblindforever #mtdarussyifa #bukitduri #puteran #tebet #jakartaselatan #jakarta #albusyro #citayam #bogor #jawabarat

0

tilamanakkucomel

NEW COLLECTION FULL SET , READYSTOCK 🎉🎉🎉🎉 Khas untuk semua pelanggan kk sya yang tengah mencari tilam untuk so comel 👼🏻👼🏻 😍 CEPAT !! CEPAT !! 👏🏻 FIRST COMES!! 👏🏻 FIRST GRAB !!! 💗 LIMITED SET Berminat ?? 📟 screenshot pic ☝🏻 Click link bio diatas Wssp kk sya terus 💌 0148437651 #terapiminda #ajimaurabaru #raya2018 #babybedding #babyset #babyfair2018 #ctdk #ctdkfans #bazarpaknil #raya #babyraya #shopping #shoppingonlinesingapore #shoppingonlines #birdnest #babypillow #babycomforter #babycomel #babyphotoshoot #raya2018collection #tiadaarahjodohkita #tilamkekabu #bedding #beddingset #babyblankets #babynestmurah #babynest

0

bazli_afnan

Weekend ni mst ramai yg dah plan nak travel kan..yg kaki travel semua be likee “sriusss aaaa”??? 😱. . . yes ! if niat travel mmg travel spnuhnya, bukan untk exited makan spnjang hariii 😝😝😝. . . gurau jee, dah alang2 travel, makan lah kan? yesss. and here some of tipsss makan time travel 👇🏻👇🏻👇🏻. . 💪🏻 minum 3-4 L air kosong. 💪🏻 bykkan bergerak. 💪🏻 start dgn sarapan sihattt. 💪🏻 elak extra calories intake. . . senang kee sennaggg? haaa. . tag kawan2 yg kaki travel tuu ✈️✈️✈️✈️✈️. . #kurusfitonlinecoaching 🌀Coach Bazli 📲+60169563687 . #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #weightlossjourney #weightlosstransformation #weddingdress #m #remaja #ootd #nakkuruskanbadan #kuruscepat #raya

1

gelang.bracelet.shop

. 📿 GELANG BEADS MURAH 📿 ➖➖ 1 gelang RM 10 SAHAJA ♦️ Boleh tambah huruf, harga TETAP RM 10 ➖➖ Postage 👇🏻 Semenanjung RM 8 Sabah Sarawak RM 10 ➖➖ 😍 BELI 5 FREE POSTAGE 😍 BELI 10 KEATAS FREE POSTAGE + 1 BRACELET (boleh campur) . #gelang #gelangcouple #gelangmurmer #gelangmalaysia #gelangviral #gelangnama #gelangmerah #gelangbeads #gelangcantik #gelangmatte #gelangmurah #rm5 #uitm #viral #bisnesonline #boyfriend #girlfriend #pakwe #makwe #bff #hadiah #puasa #raya #lawa #bazarpaknil . . Tag kawan korang yang nak buat gelang couple

1

faizal_f9

DIRGAHAYU REPUBLIK INDONESIA KE-73🇮🇩🇮🇩🇮🇩 . . #hutri #hut73 #merdeka #republik #indonesia #raya #bangsa #agustusan #kemerdekaan #pusaka #73 #dirgahayuindonesia

0

pi2t_lestari

Kakak raya lomba di TK @alikhlaspdranggon papa nya cerita pagi ini : ( kata kakak raya ) ' masa aku lomba ga menang, pah ( Papah ) ' y gpp, kasih kesempatan sm yg lain buat menang ' ( Bunda 😂😂😂😂 ) yg penting kakak raya sdh berani tampil ke depan #kakak #raya #lomba17an #2018 #alikhlaspdranggon #beranitampil #anakanakceria #anakbundaindonesia #littleboy #mykids #myeverything

0

rumahtitipgadai

Jasa pahlawan, jasa penuh kenangan. Jasa yang tak akan mampu dibeli dengan harta, Jasa yang punya satu tujuan, untuk “Merdeka”. Tetaplah menjadi satu, Jangan sampai ingin terpecah. Gapai angan dan citamu untuk masa depan yang lebih cerah. Selamat HUT ke-73 Kemerdekaan Indonesia. Sekali merdeka, tetap MERDEKA! . . . . #hut73 #indonesia #raya #merdeka #independenceday #2018

0

dinieanggraini

0

kekletops

Meleleh air liur tengok lelehan caramel dan nutella atas brownies ni 🤤🤤🤤 . BROWNIES EXTRA DRIZZLE Saiz 7" RM40 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

1

ttyandi

73 tahun Indonesia Merdeka, Merah Putih berkibar disemua tempat, di rumah disekolah di kantor bahkan diatas Rig ditengah lautan luas #dirgahayu #indonesia #raya #17agustus1945 #17agustus2018 #merahputih #nkri #merdeka #banggajadiorangindonesia 🇮🇩👍😍 @adindakiran

0

astikaoye

Many idea I’ve been done to celebrate my lovely Indonesian independent day 🙏 this first photo is one of my best moment ever 💝 HAPPY INDEPENDENT DAY FOR INDONESIA 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 #celebrate #independent #indonesia #raya #merdeka #windsurfing #sanur #bali #denpasar @ripcurlasia

12

kekletops

DFCC BUNGA KELILING BERRY MALTESERS KITKAT SUSUN TEPI haaaaahhh ambik kau panjang bebenor title kek ni 😂😂😂 yang penting LETOPSSS!! . Saiz 7" RM70 Saiz 10" RM130 Saiz 12" RM180 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

1

snfariesya

😍Diformulakan dengan Vitamin C, vitamin E dan Argan Oil untuk perlindungan radikal bebas. 😍 Mencipta gaya solekan yang tampak licin, semula jadi & bercahaya 😍Diserap dgn lebih natural pd kulit langsung memberikan keselesaan pd kulit 😍Solekan anda pasti tampak hidup dengan efek.lembap #makeup #paka #dungun #terengganu #terengganukite #malaysia #makeupmalaysia #airizskinz#airizskinzterengganu #airizskinz #airizserumfoundation #airizserumlipmatte #lipmatte #makeup #raya #2018 #rayaraya #raya2018 #viral #murahmurah #murah #malaysia #fashion #foundation #glowing #skincare

0

kekletops

LEMAK BERKRIM DISUKAI RAMAI 😍😍😍 Light pecan sponge butter cake dengan cream topping with butterscotch drizzle and taburan pecan on top . PECAN BUTTERSCOTCH CAKE STANDARD Saiz 7" RM 40 Saiz 10" RM 65 Saiz 12" RM 85 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #keke #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

2

rempeyekcheesee

🌾 🌾 JOM TRY TEST TGOK .. SEDAP KA IDOK 😉😉😉 🌾 Dan PASTINYA SEDAP SEKALI.. 🌾 BUKAN BIASA BIASA . . Sifu Rempeyek Cheese bukan biasa-biasa... bukan ada cheese ja. Bukan makanan ringan biasa biasa ja tauuuu. Cuba la rasa .. Seriusss Sedap 🤭🤭🤭 BUKAN BIASA BIASA . . . 🌷 🌷SIFU REMPEYEK CHEESE HERB Resepi Turun temurun. Sifu Rempeyek Cheese ni rempeyek berherba dan dalamnya ada kacang dhal. 🌸 RM25/balang Pos : pos kesemua tempat Qty : +-500g / balang 🌸 🌸 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #rempeyek #rempeyekkacang #viral #sifurempeyekcheese #makan #dramamonalisa #aaisyahdhiarana #bazarpaknil #delivery #puchong #pendang #kedah #sayajualmurah #baju #makanan #raya #puasa #bazar #tudung #janganbencicintaku #kuihraya #kuihtradisional #kuihmuih #doorgift #kahwin #bajupengantin #kenduri #hantaran #putrajaya

0

mashduqiah_artgallery

Merdeka Negara Ku. Wahai Santri kalian juga harus mempunyai Jiwa Yang Merdeka. Seperti Para Pahlawan Yang Telah Berjuang ..... #indonesia #17agustus #merdeka #raya #pondok #santri #nasional #nasionalisme #pahlawan #tahunini #MASHDUQIAHCHANNEL #mashduqiah #mashduqiahartgallery

0

lovelyariani

4

shuhailiza.musbah

0

kekletops

Kek paling glamour di @sabrina_bakery 💢💢💢 . SPARTAK RUSSIAN CAKE WITH FERRERO MALTESERS Saiz 8" RM 125 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

2

leia_collections

Kak Lia belanja close up butang dan tag metal special di bahagian tangan baju Kurung #Mellina 😍 . Cantik dan eksklusif sgt uolssss, rugi kalau tak GRAB ni 🙊 . HARGA PROMO RM159 masih berlangsung sampai esok 18hb Ogos 2018 😘 . Order : 012-972 5236 . . #kurta #kurtamurah #kurtaraya #baju #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahmurah #jubahraya #dress #dressmurah #dressraya #dressrayamurah #setcouple #sedondon #bajusedondon #bajukurung #kurungmurah #bajukurungmurah #raya #edisiraya #rayacollection #bajumelayu #bajumelayumurah

0

coachwanyana

NYUMMMS! 😍 . Kebanggaan Malaysia memang makanan kita. Tak salah pun nak makan makanan kita yang memang best-best ni! . TAPI untuk sarapan sangat tak sesuai. . Pepagi badan anda "kosong" nutrisi. Jadi isi dengan nutrisi untuk badan bekerja dulu. Dah tu, nak makan ni bolehhhh tapi jangan melebihi kalori harian anda. . . Makan dengan bijak baru badan nampak "bijak". 😎 . . SHARE kat kawan-kawan yang makan ni sekarang 😅 Saya CoachWanYana 👉🏻 Pelajari cara pemakanan yang betul untuk bantu turun berat badan 5 - 7 kg sebulan melalui program coaching online. EiWAN 📲 0128009302 YANA 📲 0199304658 #pemakanansihat #kuruscepat #testimonikurus #kurus #cantik #bodyfit #fit #jomkurus #fitness #slimfit #tipskurus #bajubesar #ctdk #weightloss #fatloss #jomfit #malaysiafood #jubahbesar #CoachingOnline #AtkinsDiet #workout #bazarpaknil #menudiet #meletop #plussize #mudahkurus #zumba #nealofa #raya #tiktokmalaysia

1

kedailawa

Project Millionaire Fleur. Hampir setahun kakak glowing bersama fleur, malam tadi bertemu CEO Fleur yang sangat sporting & santai tetapi penuh visi & misi. Sebelum ini hanya memerhati perjalanan biz online kakak, tetapi malam ni encik suami turut join meeting fleur. Rasanya lepasni encik suami take over fleur dari kakak agaknya hahaha. Paling best CEO Fleur duduk semeja makan dengan kami. Apa lagi banyak la soalan yang ditanya dari hati ke hati gittew, siap dapat gift lg Alhamdulillah rezeki tak salah alamat. Banyak kejutan yang akan dikeluarkan oleh fleur, berubah 360° wowwww apakah itu, sama² kita nantikan inovasi Fleur yg akan datang. #DSARAEMPIRE #fleuralorgajah #TEAMFLEURMELAKA #airfreshner #raya #MERECHIIKKHAWAU #pewangikereta #PROJECTMILLION #perfume #pewangi #JEBATDERHAKA #bazarpaknil #sayajual #DSE #FRAGRANCEYOURIMAGINATION #fleurmelaka #pewangikereta #carperfume #fragrance #perfume #wangian #agentwanted #agentmostwanted #fleurklia #fleursepang #fleurplentong #fleurjengka #fleurmurah #fleurbanting #fleursalaktinggi

0

kekletops

CONGOBAR Saiz 7" RM 30 Saiz 12" RM 55 . CONGOBAR EXTRA NUTELLA Saiz 7" RM 35 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

4

klgopro.rental

- SEWA GOPRO PROMOSI OGOS 2018! . . 🇲🇾 JUM SEWA GOPRO DENGAN KAMI DI KLGOPRO ‼️‼️ . 📸 Kami memberikan servis terbaik. Gopro dalam keadaan tip top! Semua pelanggan kami sangat berpuas hati dan gambar gambar semua lawa lawa. . . ✅ Kami ada GoPro Hero 4 Silver, GoPro Hero 4 Black dan GoPro Hero 5 Black! Aksesori pun ado! . 💶 Semua ni amat MURAH JER rate sewa! . . 📌 Kami beroperasi di Lembah Klang, Shah Alam. . 🙂 PM: Call/Whatsapp: +6017-8828438. Naz . 🏎 Atau lebih pantas KLIK SAHAJA LINK DI BIO . #gopro #gopromy #sewagopro #sewagopromalaysia #sewagoproshahalam #sewagoprohero4 #sewagoprohero5 #sewagoprohero6 #aksesorigopro #telesin #smartree #travel #bucketlist #tiketmurah #codshahalam #honeymoom #cuticuti #hotelmurah #shortvacation #pakejtravel #backpackers #hiking #solotravel #ramadhan #raya #scuba #ride #extreme #wedding #klgoprorental

0

nandok___

0

didi.setiawan07

Aku Cinta Indonesia. Negeri ini adalah negeri yang elok. Penuh warna dan keindahan. Negeri ini adalah negeri yang makmur. Tanah tumpah darahku yang mulia. Jayalah Negeriku... INDONESIA....!!!!! #indonesia #raya #merdeka #17agustus1945 #hiduplahindonesiaraya #tanahairku

0

beg_gojez

0

beg_gojez

1

ahmadmgl

☕ [ngopi] . . . Regrann from @faridstevy - tapi saya tidak bicara soekarno, tidak bicara hatta, tidak bicara sayuti melik. saya bicara tentang satu orang yang waktu itu bikin kopi untuk sayuti melik, menemani dia menulis teks proklamasi. atau mungkin satu orang yang nyari kayu bakar untuk memasak sebuah air, untuk kopinya sayuti melik . jadi kalian yang ada di sini, jika memimpikan perubahan yang besar. sudahlah, jangan jadi soekarno, jangan jadi hatta, jangan jadi sayuti melik. jadilah orang yg nyari kayu bakar untuk kopinya sayuti melik, yg waktu itu menulis teks proklamasi . dan kalian bisa dengan bikin sablonan, dengan bikin studio desain, dengan bikin band, dengan bikin apapun itu. berteriaklah !!!! . kalian adalah agen kemerdekaan. Tidak ada kemerdekaan sampai saat ini, kecuali kalian bergerak. teman-teman, ketakutan menenggelamkan, keberanian menyelamatkan —— sudah lupa ngapain saja dan bicara apa saja di pentas @fstvlst tempo hari, ini salah satu yang terekam dan tertranskripkan oleh mas @fathidjun . selamat merayakan kemerdekaan. eh sudah merdeka belum? . #regrann #fstvlst #merdeka #indonesia #raya #semesta #tebar #kasihnya

0

liusje

0

beg_gojez

1

beg_gojez

1

beg_gojez

2

izzald

Independence day 🇮🇩 (2) . . . #lfl #fff #likeforlike #followforfollowback #merdeka #indonesia #raya

8

z_al_f1700

Happy Independence Day 🇮🇩🇮🇩🇮🇩 #merdeka #indonesia #raya #indonesia #jaya #indonesia #sejahtera #dirgahayuindonesia 💪😇

0

leia_collections

Kurung #Mellina yg boleh pakai utk ‘Raya Haji’ tak lama lagi, habis raya zaasssss terus bawak pakai ke tempat kerja 😎 . Bukan tu jer, . Hujung minggu amek baju yg sama ni match dgn palazzo buat pakai time jejalan 👏👏 . Berapa kali boleh pakai dgn 1 baju ni? 🤔 Hihi, ohh lupa kurung ni siap dapat FREE tudung labuh tu 😍 . So SEKARANG, cepat wasap Kak Lia utk order ya 😘 012-972 5236 . . #kurta #kurtamurah #kurtaraya #baju #bajumurah #bajuraya #bajurayamurah #jubah #jubahmurah #jubahraya #dress #dressmurah #dressraya #dressrayamurah #setcouple #sedondon #bajusedondon #bajukurung #kurungmurah #bajukurungmurah #raya #edisiraya #rayacollection #bajumelayu #bajumelayumurah

0

johnny__b_____

0

kekletops

CUTE CAKES UNICORN BLACK Saiz 6" RM 110 Saiz 7" RM 150 . Kakak delivery hari hari tau area SELANGOR DAN KL!! 🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾🚗🇲🇾 . Apa tunggu lagi? Jom cecepat order dengan kakak 🥧🍰🍪 . 👇🏻WhatsApp untuk order👇🏻 www.wasap.my/+60122704166 📝Pre-order sahaja tau 📦Harga menu tidak termasuk caj delivery ‼FULL PAYMENT needed to confirm order . ✅ Official Agent Sabrina Bakery 💯 Trusted Seller . . . Visit IG @kekletops . . . #kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #inmyfeelingschallenge #inmyfeelings #kekechallenge #heroseorangcinderella #bajuraya2018 #janganbencicintaku #lagisyantik

2

danisya_closet

Restok! . ============== AL AFRAA 2.0 ============== . Price : RM76 EXC POSTAGE . * Solat Ready, Wudhu' Friendly * Fuss Free, Suitable for Everyday Wear (Work or Special Occassions) * Made of Comfortable Exclusive Moss Crepe Fabric * Available in 4 Sizes (XS, S, M & L) . Wattsap 0172371663 #jubahbunga #jubahplaincantik #jubahrayahaji #rayahaji2018 #raya #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #bazarraya2018 #kakishoppinginsta #kakishopping #insta #dressmuslimahmoden #dresslaceonlinemurah #dresspanjang

1

tapestrymuraah

0

hdmdayang

AIDIL ADHA COLLECTION ELRAH EXCLUSIVE . KURTA HAJI . Fuhh makin kacak koleksi Kurta Haji dari Elrah Exclusive kali ni. Apa lagi, Jom la shopping Kurta Haji yang best ni. Dah ready stock tau kat butik. Stock sgt limited. Cepat2 dapatkan tau. Hehe 😜😜😜😜 . Material : BATISTE COTTON Size : XS, S, M, L, XL Price : RM79 (Normal Price RM99) . Berminat???Dm @ wasap Sis cepat di 013-8117686 atau klik di link bio 😉 . . #kurtahaji #haji #bynuramirah #elrahexclusive #elrahkelantan #elrahlebaran #elrahraya #elrahthailand #elrahsingapura #elrahbrunei #elrahindonesia #2018 #raya #jomdrop #jondropnerrys #postageseluruhnegeri #bintuluonlineshop #kuchingonlineshop #politeknikmukah #politeknikkuchingsarawak #miri #sarawakian #sarikei #lawas #limbangonlineshop #upmbintulu

0

jevousaimez_j

Merdeka Indonesia 🇮🇩 ✊👏🏻 #1718 #merdeka #indonesia #raya

0

momsandkids_byfynasafrina

Alhamdulillah .. Terima Kasih Mommy sebab selalu support kite ... . PRICE : • Dress >> RM 99 ( for all sizes ) • KURUNG >> RM 129 ( for all sizes ) . Size : • XS (0-6m) • S (6-12m) • M (1-2y) • L ( (2-4y) • XL (5-6y) - quater sleeve . . #momsandkidsbyfynasafrina #momsandkids #mk_mentari #mk_mentaridress #mk_mentarikurung #raya #raya2018 #exclusive #limitededition #zmteam

0

danisya_closet

DETAIL PRODUK AIRIS 2.0 . ✅ ALL ITEM NEW ARRIVALS ✅ MATERIAL MOSS CREPE ✅ POKET SEBELAH KANAN ✅ WUDHUK & NURSING FRIENDLY ✅ TIADA POTONGAN PINGGANG ✅ [ SAIZ ] XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL ➡ 6 COLOR YANG EXCLUSIVE . HARGA RM85 EXC POSTAGE . Wattsap 0172371663 #jubahmoden #jubahbunga #jubahrayahaji #jubahmodenexclusive #rayahaji2018 #raya #sayajualbajuonline #jubahmuslimahcantik #jubah #jubahmuslimahmurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajucantikmalaysia

0

momsandkids_byfynasafrina

. kalau bahagian depan cantik , bahagian belakang pun cantik tau . Nampak tak ? . PRICE : • Dress >> RM 99 ( for all sizes ) • KURUNG >> RM 129 ( for all sizes ) . Size : • XS (0-6m) • S (6-12m) • M (1-2y) • L ( (2-4y) • XL (5-6y) - quater sleeve . . #momsandkidsbyfynasafrina #momsandkids #mk_mentari #mk_mentaridress #mk_mentarikurung #raya #raya2018 #exclusive #limitededition #zmteam

1

tapestrymuraah

0

vodka9balimoon

#RepostSave @balimoonliqueurs with @repostsaveapp ・・・ Independence is a Precious gift of God, May We Always Remain Independent , A Very Happy Independence Day To You.,...MERDEKA!!!!! #selamatkemerdekaan #kemerdekaan73 #merah #putih #merahputih #indonesia #raya #merdeka #satu #satunusa #satubangsa #raya #bangsa

0

momsandkids_byfynasafrina

. Ceria dan gembira anak anak bila dapat sedondon di pagi raya dengan adik & kakak ... Cantik pulak bila shoot di kawasan hijau macam ni kan ... matching & melting sangat color ni.. . PRICE : • Dress >> RM 99 ( for all sizes ) • KURUNG >> RM 129 ( for all sizes ) . Size : • XS (0-6m) • S (6-12m) • M (1-2y) • L ( (2-4y) • XL (5-6y) - quater sleeve . . #momsandkidsbyfynasafrina #momsandkids #mk_mentari #mk_mentaridress #mk_mentarikurung #raya #raya2018 #exclusive #limitededition #zmteam

0

chilliscotton

0

chilliscotton

0

chocoleley

Promosi Raya Haji📣📣📣 . Sempena Raya haji yg akan datang sis nak buat promosi istimewa untuk korang semua😍!.Setiap item yang korang beli akan dapat discount Rm2.00!.Setiap item ya bukan pembelian.Jimat kaw kaw lah!!.Promosi ni mula Jumaat ni(17/8/2018) and akan tamat pada hari Rabu minggu depan(23/8/2018). . Hari khamis tu kita akan buat postage.Mana yang nak join postage kena bank in sebelum khamis ya😉.Korang kena rebut peluang keemasan ni sebab lepas ni tak tahu lagi bila akan ada promosi hebat macam ni😄.Berminat nak order boleh dm sis atau tekan je link kat bio.Nanti terus direct ke Whatsapp👌. . *Harga diatas telah termasuk discount🔥. . @chocoleley @chocoleley @chocoleley @chocoleley . #promosi #raya #haji #jimat #peritem #chocorice #chocoleley #chocojar #cadbury #premium #yummy #sedap #withtopping #kitkat #oreo #marhmellow #kinderbueno #snikers #alondflakes #murah #dahmurahponnakbuatpromosilagi #terimakasih #sayajual #chocolate #

0