Readytoeatmeal Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

aniem80

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

hmn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

3

sfwithsuzaila

0

kembara.adventure.meals

Hikers sekalian, admin nak tanya ni, benarkah puteri gunung ledang itu wujud ? Ada yg pernah jumpa tak masa daki gunung ledang ? 👸🏻👻🤔🤨 . . P/s: Hihihi orang JB yg nak beli KEMBARA tu, cepat2 okayyy wassap cik @noorfarayha, #kembaraarmy power kami di JB nih 😎👇🏻 . . @noorfarayha (+6019-3716970) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyjohor #kembaraarmyjohorbahru

0

kembara.adventure.meals

Dah lunch ke belum tuu #kembaramealbuddies ? 👀🍽😋 . . Siapa yg dah plan nak join trip hiking weekend ni, make sure KEMBARA jadi benda wajib ada dalam bagpack masing2 tauuu ! 🤗 . . Pastu bila dah sampai puncak, cuba try makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ni sambil menikmati pemandangan atas gunung/bukit yg indah ⛰😍 perghhhh nikmat diaaaa tak terkata 🤤😋 (swipe left) . . Anda yg nak dapatkan makanan wajib utk hiking trip anda tu, contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . COD Area: Menara & Wisma TECHNIP Pantai Dalam, KL . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmypantaidalam

0

sfwithsuzaila

0

kembaramealsampang

Musim haji dtg lagi! Makin ramai jemaah yg akan berlepas ke tanah suci. Tak tahu nk bg apa selain duit? Boleh bagi pek kembara sebagai hadiah. Sesekali jemaah rindukan rendang, 10min siap hidangan panas ni! Sedap, mudah, ringkas penyediaannya. Xperlu air panas! . Apa lagi, jom try #kembarameals. Kini ada dengan 2 pilihan 1. Rendang daging & nasi pilaf ATAU 2. Rendang ayam & nasi pilaf . Untuk proses pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #makananhaji #hajj #mecca #instantrice #instantrendang #instanthajjfood

2

sfwithsuzaila

0

kembarameal

Ramai yg tak percaya teknologi makanan KEMBARA ni adalah teknologi dari NASA 👨‍🚀👩‍🚀 . . . Kalau anda tak percaya, cuba google betul ke tak admin cakap ni 😂 Kalau still tak percaya jugak, cuba tanya @drsheikhmuszaphar, Angkasawan Pertama Malaysia 🇲🇾, masa kat angkasa dulu, Dr makan apa ? 😋 . . Nak try tak makan makanan ala2 angkasawan tp rasa dia macam makan kat bumi ? Contact je #kembaraarmy power kami ni 👇🏻 . . @kembarameal (+6013-2511693) atau click je link wassap di bio profile IG . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #bestseller #hiking #kembaraarmy #kembaraarmykepong #foodporn #wanderlust #backpacking

0

kembara_meal_hlangatptrajaya

2

kembara_meal_hlangatptrajaya

MUSIM HAJI SUDAH TIBA... Sesiapa yang ingin menghadiahkan Pack Kembara kepada org tersayang seperti Ibu Ayah atau family tercinta boleh membuat tempahan dengan kami... Dgn pack kembara ini hanya perlukan masa 7-10min shj utk disiapkn dan dihidang panas... Menu yang kembara keluarkan seperti Ayam dan Daging... So apa tnggu lg...??!!! Hubungi kami segera utk tempahan anda : http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #Stayactive #stayfit #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #tabunghaji #mecca #kaabah #rukunhaji #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembaraagentkajang #kembaraagentsemenyih #kembaraagentbangi #kembaramealbuddies #KembaraHotMealAnytimeAnywhere #kembaraagentputrajaya #trustedseller #officialagentkembara

0

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

2

kembara_bouqet

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

sfwithsuzaila

These out of town orders 🛍🛍will be delivered 📦 tomorrow 🤩. Remember #sharifahfood #halal #readytoeatmeal #rte #readytocookmeal #rtc #muslimtraveler #backpacker #travelwithfamily #fastandyummy

0

kembara.adventure.meals

Woohooo rendang is an international menu gaissss ! Bukan shj pilihan rakyat Malaysia tetapi juga menjadi pilihan orang luar negara ! 😎😋 . . Anda yg berkerakyatan Malaysia tu bila lagi nak cuba #rendangmagik KEMBARA ni ? Contact je super power #kembaraarmy kami ni, zupppp sepantas kilat Encik Hakimmi poskan atau deliver pd anda 🤗👇🏻 . . @kembara_meal_hlangatptrajaya (+6019-3920287) . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #malaysiabackpackers #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere #outdoors #hiking #kembaraarmy #kembaraarmybangi #kembaraarmykajang #kembaraarmysemenyih

4

hy.kembaramre

Did you guys spot the 100plus Active Powder? . . Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus active powder available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara / 100plus? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

1

kembara.adventure.meals

Have you tried our new release menu, Chicken Rendang with Pilaf Rice #kembaramealbuddies ? 🍚🍗😋 . . Nampak tak “Fill Line” tu ? Hasil idea dari our dearest #kembaramealbuddies, packaging ayam KEMBARA kini dah ada paras air compare to packaging Beef Rendang..thankyouuu #kembaramealbuddies 😘 . . Senanglah nak agak air banyak mana nak letak kannnn..sbb ada yg susah benor nak mikir 100ml tu byk mana 😂🤣 . . 📸 Tuan @iqmalhisham . . Haaa cepat2lah try Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA ni tauuu..inshaAllah puas hati 🤗👇🏻 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

5

sfwithsuzaila

0

hy.kembaramre

Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus Active Powder (5's X 15g) available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #syukurselalu #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

0

mn_enterprise

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara.adventure.meals

Woohooo Bro Haikal dari @hy.kembaramre pun dah restock ! 🤩 . . Bermula dgn hanya “test market” sebanyak 20 pek, skrg dgn yakin upgrade menjadi our Official #kembaraarmy sebab dah tahu cara nak jual & dapat regular customer..alhamdulillah 😎 . . Anda yg berada di sekitar Universiti Malaya, Bukit Jalil & Puchong tu cepat2lah contact #kembaraarmy power kami ni okayyy sebelum stocks habis lagi 👇🏻 . . @hy.kembaramre (+6013-3154412) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyum #kembaraarmypuchong #kembaraarmybukitjalil

2

thekitchenhelper

3 cucuk sate kebab dlm satu cup:RM3 Ada perisa pedas,beriani & blackpepper Nak blackpepper semua pun boleh Nak pedas sahaja pun boleh Nak beriani sahaja pun boleh 😁😁😁 . #readytoeatmeal #satekebabakamal #satekebabshahalam #shahalamfooddelivery #subangjayafood #subangjayaresident

2

kembara.adventure.meals

Tudiaaaa tudiaaa Bro Firdaus from @outdoors.garage, agent Ipoh & Taiping KEMBARA dah restock lg 50pek gaissss ! 🤗 . . Hot Selling katanya Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA ni..ayam lembut..rasa macam makan kat rumah tp boleh dimakan kat puncak gunung, luar negara, tepi sungai dll 🐓🔥🍗🤩 . . Sebelum stocks bro firdaus ni habis lagi, baik cepat2 serbu wassap bro ni okayyy 👇🏻 . . @outdoors.garage (+6016-2514140) [IPOH & TAIPING] . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyipoh #kembaraarmytaiping

7

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Selamat Pagi dari Sweden 🇸🇪🤗 . . Alhamdulillah, menu ayam siap je terus customers ‘sambar’ sbb nak bawa ke oversea ! 😎 . . Anda yg nak travel tapi risau nanti lapar nasi masa kat negara orang, worries no more ! KEMBARA kan adaaaa 😉 . . Contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @babatrekker_official (+6019-3858004) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmydamansara

0

kembara_bouqet

0

kembarameals.portdickson

Alhamdulillah. . Barang selamat sampai dekat tangan customer. Thanks kerana percaya dan yakin dengan @kembarameals.portdickson 😍 . So, pada siapa yang nak order tu boleh whatsapp (link di bio) atau dm untuk tempahan. Mana yang dekat kita COD, yang jauh kita POS okay! 💃 . #KembaraAdventureMeals #StayActive #StayFit #Outdoors #HotMealAnytimeAnywhere #Backpackers #BackPacking #NoOneSelfHeatingRationInMalaysia #ReadyToEatMeal #Hiking #Travel #Camping #TravelFood #Beef #Chicken #Rendang #PilafRice #FeedBack #KembaraMealsNegeriSembilan #KembaraMealsPortDickson

1

hmn_enterprise

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

gonativeworld

Chilli Con Carne, ready in 6 minutes post winter surf 👌🌶 • #surfingnz #campingfood #hikingfood #nzadventures #greatwalksnz #teararoatrail #wairarapa #readytoeatmeal

0

sfwithsuzaila

0

sfwithsuzaila

Have a happy Sunday peeps🤩! 3 of the most popular products of #sharifahfood. The delicious rendang Dendeng, rendang Minang & tepung goreng ayam. The rendang are tasty, spicy & packed with soft cooked beef! While the flour can be used as a dry or wet coating. Adding flavours to veggies, tubers & chicken, fish or meat. A personal favorite of mine😊. #halal #readytoeatmeal #rte #readytocookmeal #rtc #travelfood #instanttravelfood #muslimtraveler #backpacker #travelwithfamily #fastandyummy

0

hmn_enterprise

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 . Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

easykitchenbyaff

Welcome To Easy Kitchen . We Have different Boiled products as well as Frozen . We are offering premium quality, hygienically processed products. Visit our website for more details . www.easykitchen.in Follow us on Instagram and Twitter. For more details : 02652520440 You can oder from @amazondotin #easykitchen # #easykitchenbyaff #easytomake #easytomakefood #easytomakerecipe #readytoeat #readytoeatmeal #frozenfood #frozen #frozenfoodgujarat #healthyfood #healthylifestyle #healthyeating #healthyrecipes #healthymeals

0

kembaraadventuremealsam

Alhamdulillah. Selain daging kami juga ada rendang ayam yang insyallah terbaik 👍👍 #kembaraadventuremeal #readytoeatmeal #mealsforyouradventures #selfheatingmeal #hotmealanytimeanywhere

0

sfwithsuzaila

Another 6 #readytoeatmeal #rte #sharifahfood selection. As u can see 3 of them don’t have proper labels due to a minor quality issues with the stickers. Anyhow, the daging salai masak lemak is one of the more popular items apart from the kari daging & tomyam ayam. The sotong kering & ikan bilis sambals are highly requested too since it goes perfectly with nasi lemak 🍛. Give ‘em a try by WA 📲 me to place your orders 🤩. #halal #readytoeatmeal #readytocookmeal #muslimtraveler #backpacker #travelwithfamily #fastandyummy

1

sfwithsuzaila

Personally I love using #sharifahfood #paste for my cooking. 5 ⭐️ for flavour & taste 🤩. A homemaker best friend 😊. They can be used as dips too👍🏻. #halal #readytoeatmeal #rte #readytocookmeal #rtc #fastandyummy #muslimtraveler #backpacker #travelwithfamily

2

mn_enterprise

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

sfwithsuzaila

#happyweekendeveryone These are 5 of 18 #sharifahfood #readytoeatmeal #rte products. Nasi Briyani Gam Ayam, Nasi Briyani Gam Daging, Nasi Briyani Gam Kambing, Rendang Dendeng & Rendang Minang 🤩. #halal #fastandyummy #muslimtraveler #backpacker #travelwithfamily

1

kembara_meal_hlangatptrajaya

Jangan tak tahu produk kembara ni sudah mula dicuba org2 bukan malaysia.... Kisahnya dr isteri dia org sabahan bkawin dgn org bkn malaysia kongsi berkenaan produk Kembara ke sahabat dia... Apa lg kwn dia pun nk cuba la dgn beli menu daging dan ayam... Tq Sir Tom... 😊😊😊 Anda nak cuba?? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara_meal_hlangatptrajaya

Tahukah anda Kembara buddies??? Taman Negara Banff merupakan taman negara tertua di negara Kanada dimana ia diasaskan pada tahun 1885 di kawasan Pergunungan Rocky. Taman negara ini terletak kira-kira 110–180 km dari barat Calgary, Alberta dan ia merangkumi kawasan seluas 6,641 km2. Yang paling penting keindahan tasik berlatarbelakangkan pergunungan adalah menjadi tarikan para pelancong yg ingin mcari ketenangan... Terima kasih En Nazri membawa Nasi Pilaf & Daging rendang ke tempat yg Indah ini... Ingin membawa kembara bersama2 trip anda??? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #banffnationalpark #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembarabuddies

3

sfwithsuzaila

When a great cook tried out #sharifahfood 3 rasa paste, tepung goreng ayam, nasi goreng kampung & nasi goreng ayam! Any feedback is a good feedback & thank you for the pictures. TQVM good friend for the support 🤩. #travelfood #instanttravelfood #readytoeatmeal #rte #readytocookmeal #rtc #muslimtraveler #backpacker #travelwithfamily #fastandyummy

1

ahsan_sibgha

1

amirullah_amir77

✈✈✈✈✈✈ Dah sampai AirPort , tapi pack kembara terlupa ? . Jangan risau.. . 🚗COD ✔Sepang/ Klia2 📲SMS/ WHATSAPP: www.wasap.my/+60182320577/KembaraMeals (For More Detail & Promo Price 😋) #KembaraAdventureMeals #StayActive #StayFit #Outdoors #HotMealAnytimeAnywhere #Backpackers #BackPacking #NoOneSelfHeatingRationInMalaysia #ReadyToEatMeal #Hiking #Travel #Camping #TravelFood #Beef #Chicken #Rendang #PilafRice #CLEARSTOCK

0

kembarameal

1

kembara.adventure.meals

Alahaiii comelnyaaa adik-adik Sekolah Kebangsaan Kampung Banyok di Sibu, Sarawak ni 😍😘 . . Masing2 excited bila tengok makanan boleh panas sendiri dlm plastik beg KEMBARA tu ! Terima kasih cikgu Syam SP kerana memilih KEMBARA sbg bahan aktiviti pengakap 😎 . . P/s: budak2 pun boleh panaskan makanan sendiri dgn KEMBARA ni tauuu..anda bila lagi nak cuba ? 😋 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembarameals.portdickson

Chicken & Beef Rendang with Pilaf Rice KEMBARA kini berada di KLIA2 guys! ✈️ . Kepada anda yang tak sempat atau last minute terlupa untuk membawa makanan travel KEMBARA, jangan risau walk in je di Agrobazaar Malaysia KLIA2 (sebelah perlepasan dalam negeri) okay?! 💃 . Untuk pembelian borong anda boleh tekan link di bio, kita bagi harga kasih sayang 😘 . #KembaraAdventureMeals #StayActive #StayFit #Outdoors #HotMealAnytimeAnywhere #Backpackers #BackPacking #NoOneSelfHeatingRationInMalaysia #ReadyToEatMeal #Hiking #Travel #Camping #TravelFood #Beef #Chicken #Rendang #PilafRice #KembaraMealsNegeriSembilan #KembaraMealsPortDickson #KualaLumpurInternationalAirport #AgrobazaarMalaysia #GatewayKLIA2

0

kembara.adventure.meals

Chicken Rendang & Beef Rendang with Pilaf Rice KEMBARA di KLIA2 ✈️ . . Anda yg last minute terlupa nak bawa makanan travel tu, jangan risau..walk in je ke 👇🏻 . . AGRO BAZAR, KLIA 2 (betul-betul sebelah perlepasan dalam negeri - domestik) 🛩🛫 . . Nak beli borong? Boleh contact #kembaraarmy kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembarameals.portdickson (+6018-2320577) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmynegerisembilan #kembaraarmyportdickson #rendangcrispy

21

kembara_bouqet

0

sfwithsuzaila

0

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Salam Jumaat dari United Kingdom 🇬🇧🤗 . . Thank you tuan @nassarsanusi sbb memilih KEMBARA utk dibawa ke UK ! 🤗 . . #repost Review tak berbayar. Produk terbaru @kembara.adventure.meals Chicken Rendang with Pilaf Rice. Rasa memang terbaik macam beef rendang 1st produk dia. Mudah sebab makan panas2 tak payah bawa cooker. Ada self heating yang sangat2 berguna. Tadi guna air sejuk sungai ni pun terus 5 minit boleh melantak. Terbaik produk anak muda faiz zack & isteri. Serious puas hati 😘 #kembara #instantfood . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

13

amirullah_amir77

Siapa Lagi Nak Selit Order ! ⚡Stok Tinggal Lagi 5⚡ 0⃣5⃣ Pack = Rm90 + Rm10 📮 --------------------------------------- 💰Normal Price: RM22.50/pek 💰Promo Price: RM18.50/pek 📮POSTAGE ✔1-2pek - RM8 SM/ RM12 SS ✔3-4pek - RM12 SM/ RM16 SS 🚗COD ✔Sepang/ Klia ✔Port Dickson 📲SMS/ WHATSAPP: www.wasap.my/+60182320577/KembaraMeals (For More Promo Price 😋) #KembaraAdventureMeals #StayActive #StayFit #Outdoors #HotMealAnytimeAnywhere #Backpackers #BackPacking #NoOneSelfHeatingRationInMalaysia #ReadyToEatMeal #Hiking #Travel #Camping #TravelFood #Beef #Chicken #Rendang #PilafRice #CLEARSTOCK

0

sfwithsuzaila

1

kembara_bouqet

Tahukah anda ? Pek KEMBARA juga boleh dipanaskan guna salji ! ❄☃ Yeee betul..admin tak tipu..some hikers yg mendaki ke Annapurna Basecamp (Everest Basecamp), pernah guna ais/salji utk panaskan KEMBARA 😎 Bayangkan anda melancong ke luar negara musim winter nanti (cth: Switzerland & Iceland), guna shj ais/salji, dan anda boleh menikmati Nasi & Rendang panas2 di tengah2 kesejukan kawasan sekeliling anda ! 🔥 Alahaiii nikmatnyaaaa kannn ! Tekak puas, perut kenyang, hati pun riang 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Feedback dari org yg ke 2..1 pek daging.. Siap kata macam rendang mak dya lagi.. Nnti order lagi ya sis @nurhanislatiff 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

kinabalu_tours

Sapa yang nak travel ke kinabalu sabah tu boleh lah bawa bekal rendang ini dan boleh beli standby dari dorg @kembara.adventure.meals - “Eat Well. Travel Often” . . Makanan yg mudah, cepat & sedap pastinya menjadi pilihan Travellers kannn ! Perut kenyang baru syiokkk berjalan..kalau perut lapar or tak puas, nak jalan pun takde mood 😞🤯 . . Siapa yg nak travel time raya ni, make sure bawa KEMBARA ! InshaAllah pengembaraan anda lebih mudah bersama KEMBARA 🤓 . . Pembelian online 👉🏻 Click link Shopee di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal - #regrann

0

kembara.adventure.meals

MASAK #rendangmagik DALAM PLASTIK BEG SAHAJA DI ICELAND 🇮🇸❄️🔥 . . Ye, jangan betulkan cermin mata anda 👓 It’s real ! KEMBARA, makanan boleh panas sendiri ! Tanpa perlu menggunakan api..hanya guna air ! 😱💧💦 💨 . . Korang dah tak perlu cari air panas atau microwave untuk panaskan makanan..dengan hanya 1 cawan air sejuk (apa-apa sahaja air..air laut, air sungai, air paip, air mineral dll), selepas 7-10 minit, Nasi & Rendang Ayam panas2 sedia untuk dimakan ! 🔥🍽🍚🍗 . . Bayangkan makan Nasi & Rendang Ayam sambil tgk view cantik mcm kat ICELAND ni ! 🏔🤤😋 . . 🎥📸 Tuan @iqmalhisham . . . Menu: 🐓 CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE Promo price: RM18.50/pek Normal price: RM22.90/pek . . Pembelian online 👉🏻 Click link Shopee di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . Nak jana pendapatan dgn ‘barang rare’ ini ? Jom join #kembaraarmy family 👉🏻 📲 +6018-2841249 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #food #rendangcrispy

47

mn_enterprise

Selamat petang lovers & travellers... . Stok #kembarameals dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

sfwithsuzaila

Much love & thanks to my better half for his support in promoting & introducing #sharifahfood to his friends & colleagues . Remember #sharifahfood #travelfood #instanttravelfood #readytoeatmeal #rte #readytocookmeal #rtc #muslimtraveler #backpacker #travelwithfamily #fastandyummy 🤩

2

kembara.adventure.meals

“Terima kasih KEMBARA Meals 🤗 penyelamat ketika lapar di Russia” 🇷🇺 . . . Seperti yg kita tahu, russia merupakan salah satu negara yg susah utk kita jumpa menu nasi yg kene dgn ‘tekak melayu’..bila dapat pekena Rendang Ayam & Nasi Pilaf panas2 di negara orang, memang terangkat beb 🤤😋 . . Thank you Tuan @firdaus_hatta kerana memilih KEMBARA utk dibawa ke Russia 🇷🇺😎 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

3

ziera_keai89

Selamat tengahari #kembarabuddies... . Stok #kembarameals chicken rendang dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

gonativeworld

💙 the Kaikoura Coast. When are you next Go-ing Native... • • • #outdoorfood #nzadventures #kaikouracoast #surfmission #tourismnz #outdooradventures #readytoeatmeal

0

sfwithsuzaila

These #readytoeatmeal #rte #sharifahfood are flying ✈️off to Hong Kong 🇭🇰 soon. TQVM for the orders my dear friend from Kedah 🤩. #halal #travelfood #instanttravelfood #muslimtraveler #travelwithfamily #fastandyummy FYI, packages weighing below 1kg Pos Laju will be use & the charges are base on the weight per grams. For below 3kg & 10kg, City-Link will be use & the charges will be RM17 & RM22 respectively.

1

kembaramealsampang

Terima kasih atas pembelian! Mereka dah cuba, anda bila lagi? Pakai air 100ml dh bole makan nasi & rendang. 10min je! Jom cuba nasi rendang kembara meals! . . . To buy click link at bio or whatsapp 📲 012 387 3905 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak

0

sfwithsuzaila

1