Sahabatselamanya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

anggitfffff

0

bella_zizan869

Mereka antara artis jemputan #JozanLive malam ini😉😉Wahh...semuanya hebat2💪💪Jangan lupa saksikan #JozanLive mlam ni di astro warna dan wrna hd❤❤Tiap2 minggu mmng menantikan #JozanLive @jozlynnhanania @zizanrazak869 ❤❤ @zahirahmacwilson @dianadanielleb @aizatamdan #JozanLive #Johan #Zizan #JozanSelamanya #SahabatSelamanya 📸: @jozanlive

0

ztf_melaka

Mereka antara artis jemputan #JozanLive malam ini😉😉Wahh...semuanya hebat2💪💪Jangan lupa saksikan #JozanLive mlam ni di astro warna dan wrna hd❤❤Tiap2 minggu mmng menantikan #JozanLive @jozlynnhanania @zizanrazak869 ❤❤ @zahirahmacwilson @dianadanielleb @aizatamdan #JozanLive #Johan #Zizan #JozanSelamanya #SahabatSelamanya 📸: @jozanlive

0

pelawaktanahair_official

Mereka antara artis jemputan #JozanLive malam ini😉😉Wahh...semuanya hebat2💪💪Jangan lupa saksikan #JozanLive mlam ni di astro warna dan wrna hd❤❤Tiap2 minggu mmng menantikan #JozanLive @jozlynnhanania @zizanrazak869 ❤❤ @zahirahmacwilson @dianadanielleb @aizatamdan #JozanLive #Johan #Zizan #JozanSelamanya #SahabatSelamanya 📸: @jozanlive

0

beylla93_ztf

Mereka antara artis jemputan #JozanLive malam ini😉😉Wahh...semuanya hebat2💪💪Jangan lupa saksikan #JozanLive mlam ni di astro warna dan wrna hd❤❤Tiap2 minggu mmng menantikan #JozanLive @jozlynnhanania @zizanrazak869 ❤❤ #JozanLive #Johan #Zizan #JozanSelamanya #SahabatSelamanya 📸: @jozanlive

0

hasifsukri_

Bila ku senang kau ada..bila ku gembira kau turut bersama . . Tetapi. . . Jika ku terluka dan hina aq tidak pernah melihat kelibat kau walaupun seketika.. . . Adakah itu dikatakan sahabat yang setia.Jauh sekali dari pandangan hati yg terluka .. . . Muhasabah bersama 😊 #sahabatselamanya #dakwah #tarbiahdiri #fisabilillah

4

n.afrinaaa_

X de pe yg blh pisah kan kami kecuali kami "mati" . . . . . #sahabatselamanya #sayangkawan #sahabat #sayang #kawanbarukenal #friendshipquotes

lpm_sepingganraya

0

nsuhadahazri

Mama and the geng hihi😀😁 #sahabatselamanya #bulankebangsaan🇲🇾

0

diansugianti16

3

hbserpunk

Slamat ari tua shbt ku bro tapha. #sahabatselamanya

0

audirahadhe

Kenang-kenangan😘 With @elgizza_01 @artalidiyatriulfa See you next year 😘😘😘 #tulungagung #jawatimur #origreen #sahabatterbaikku #sahabatselamanya 😘😘😘

0

nursweetfarzana

0

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

norasmirasuili

1

mark_jer5

Mungkin aq kalah dlam rupa, tapii kemewahan ttap ad #sahabatselamanya 31 mne pok ii kito

1

sahabatselamanya1997

2

n.afrinaaa_

X de sp blh pisahkan kami kecuali "mati" . . . . . #sahabat #ayatjiwang #rindukawan #sayangkawan #sahabatselamanya

sepderax_official

Jadikanlah hubungan kita dan sahabat seperti 'pakaian'. Kenapa 'pakaian'? Selain menjaga aurat masing-masing, berusahalah untuk MENUTUP aib masing-masing. Jangan buka aib sahabat di hadapan orang. #sepderax #ayatsentap #sahabatsentap #sentap #sentapforever #dakwah #tarbiahsentap #islamituindah #dakwahsentap #sahabat #sahabatduniaakhirat #sahabatselamanya #kawansampaimati

0

dwiariyantidesi

Biarkan orang berkata apa ha a a a.. Yang penting aku bahagia ha a a a.. #armadaband #singsong #sahabatselamanya #koncosaklawase

0

apek_sticker

Aku tetap aku no one can change me except me... Biar mulot longkang tapi kau kenal dan kau sedar sapa diri kau bukan berada di awangan memandang langit tanpa cuba melihat apa ada d bwh... Biar mulot mcm bangkai tp d saat sahabat dan family perlukan pertolongan aku cuba bantu... Bukan pangkat,bukan darjat,bukan harta yang menjadi penentu... Kau nak judge aku dari luaran terpulang... Yang mana kenal aku,dia kenal aku jenis macam mana... #ApekStickerHere #SahabatSelamanya

2

makeupmurah_sofiahtoris

Seburuk-buruk manusia adalah org yg meninggalkan sahabatnya demi sebuah hubungan baru yg lain.sahabat bukan mereka yg menghampirimu ketika perlu,namun mereka yg tetap bersamamu ketika seluruh dunia menjauh.teman akan menikam mu dari belakang tp sahabat akan menampar mu dari depan.sahabat adalah mereka yg tetap ada walau seluruh dunia berkata kau tak lagi berharga. Good night💫✨ @missmiftahul @ix_ijoann #rindumasalalu #missthismoment #loveuall #sahabatselamanya #bestfriendsforever

0

zahirtobiaq

full time hkp fc(5)kou fc(4) terbaik geng dgn semangat juang yg tnggi kami tumpang org muda ja #hijaukuningpendang #sahabatselamanya #sukanriadah

0

leonitasaputra

Kelakuan 😁😀😂 Tapi di atas semua itu semuaaaaaa lo tetap sahabat gw yg paling asekkkkkkk. Asek nekatnya Asek kocaknya Asek gokilnya Asek jd sahabat lo @vorganizer. ********************************* Makasih ya sudah selalu jadi sahabat buat gw ya veeee. Thank you buat doa doanya dan doa yg terbaik dan penuh berkat buat sahabatku veris dan keluarga besar. #sahabatku #sahabat #sahabatselamanya #mckocak #mcgokil #mckerenjkt #mcacara #mcjakartaevent #leonita #leonitasaputra #happybirthdaymysis #happybirthday #happyday #happybirthdaysahabatku #endorse #endorsement #butuhendorse #butuhendorsement

2

adilah_love23

I miss my friend.. 😭😭😭😭 #sahabatselamanya #BFF #saranghaeyo

0

popo.cha29

Jangan pernah saling lupa walaupun ada saatnya kita akan berbeda 👭 #sahabat #sahabatsma #sahabatselamanya #bandaaceh #lhokseumawe #naganraya #smabungabangsa

0

liameliyaa_

Spe bt ni 😂🔥 Halah halah tq la syg kita @hidayah_bambam03 ... Yayaya kawan smpai kawen ye....Eh Tiberrrr !!! 😂 syg ko dua org...msk air sesama @piaaaaaa.tuitui gila sesama 😂🔥 haih membabi pon sesama 😂 . . . . @piaaaaaa.tuitui @hidayah_bambam03 #friendshipgold #sahabatsyurga #kawansampaikawen #sahabatsejati #sahabatselamanya #kawangaduh #membersatukepala #membermasukair @vivavideo_morocco @funimate @vivavideoofficial @viva_vidioo7

1

pathdaily.stories.id

• -Silahkan like♥jikasuka,tinggalkan komentarmu💬,tag ke pasanganmu sahabatmu & orang" yg kalian sayangi,jangan lupa di share📬agar bisa menghibur banyak orang. ✏Repost?Mention tag dan hastag kita ya. -Harus dengan karya kalian sendiri. -Dilarang copas dari manapun. • • 📝Jika merasa terhibur jangan lupa follow kita ya @pathdaily.stories.id #pathdailyglobal #pathdailyquote #pathdailygalau #pathdailyindonesia #pathdailyindo #pathdaily #pathdailygolongandarah #pathdaylistory #instagramindonesia #instagram #katabijak #katamutiara #girl #boy #love #caption #motivasi #brokenheart #enjoy #smile #sahabatselamanya #kata"cewek #viral #booming #omteloletom #prestigeholich

0

dila_dilalala

1

_nurizzah24

Mungkin disebabkan perangai kita yang gila² ni buat kita takde rasa kekok langsung bila jumpa kan 😂 padahal dah bapa lama kot tak jumpa korang 😅 #sayangselamanya #sahabatselamanya #sweetsour #taknaktag 😂

0

m.n.q.b.r_00

Ape pon rintangan yg datang Tetap bersama.. #sahabatselamanya #setsetmobilegend #aremembers #bajufoshdahdapat

2

aswanifudzi

Syahira Wedding Days 💐 tahniah sahabatku 😘😘 SELAMAT PENGANTIN BARU ♥️ #bridesmaids #teambride #teambridesmaid #kawansampaisyurga #gengSMKTI #palingsayang #sahabatselamanya

0

norgengz

4

pathdaily.stories.id

Dari @fiqihardityaputraa • -Silahkan like♥jikasuka,tinggalkan komentarmu💬,tag ke pasanganmu sahabatmu & orang" yg kalian sayangi,jangan lupa di share📬agar bisa menghibur banyak orang. ✏Repost?Mention tag dan hastag kita ya. -Harus dengan karya kalian sendiri. -Dilarang copas dari manapun. • • 📝Jika merasa terhibur jangan lupa follow kita ya @pathdaily.stories.id #pathdailyglobal #pathdailyquote #pathdailygalau #pathdailyindonesia #pathdailyindo #pathdaily #pathdailygolongandarah #pathdaylistory #instagramindonesia #instagram #katabijak #katamutiara #girl #boy #love #caption #motivasi #brokenheart #enjoy #smile #sahabatselamanya #kata"cewek #viral #booming #omteloletom #prestigeholich

3

emmas.m

Tetaplah seperti ini,kocak bareng,gila" bareng, poko namah Main bareng bukan jaim bareng. #Abal"Squad #Tft20818 #story #whiteandblueoutfit #sahabatselamanya

0

zulkifli.reduan

Throwback bwk sahabat dari Perak jalan² Times Square..bila depa ajk naik rollercoaster kita layankan saja, pening jgk bila dh lama xnaik..haha #Rollercoaster #TimeSquare #DarulQuran #DQ20102013 #SahabatSelamanya #Memori #ZulkifliReduan

0

41sy4_nurbalqis

Syg korg 😘 #sahabatselamanya

12

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

_.ismasrz

Jika kita mengejar AKHIRAT insyaallah DUNIA akan ikut sekali #stylosepertibiasa #bestgilerr #penatbai #sahabatselamanya 😎😎😎😎 😉😉😉😉 😋😋😋😋 😂😂😂😂

3

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

0

lpm_sepingganraya

5

fajar_nursartika

Masyalloh...alhamdulillh bisa temu kangen ma para sahabat" cantiiik smg silaturahmi sellu langgeng smpe ke jannah😘😘😘...allohumma aamiin #sahabat💕 #sahabatmuslimah #sahabatselamanya #sahabatjannah

0

dxnishxzlynn11

0

sahabatselamanya7

Ma syaa Allah, semoga istiqomah Akak Ucil.. Ganteng koq. Siapa bilang perlihara jenggot kelihatan tua? Justru kelihatan desawa.. #sahabatselamanya

0

hrqiemilio98._

0

herawatisaputri_

Reuni cap 3 jari 😄😆😙 #sahabatselamanya

1

deviemutiara

Heii kalian sahabat terbaik sahabat traveling yg paling kompak susah seneng kita jalani bareng, gak berasa yaa ini trip kita yg ke 4 setelah sekian lama ngerencanai untuk ke bali akhirnya kesampean juga dan masih lengkap funtastik4 bahkan ada tambahan personil juga..pokoknya kalian luar biasa semoga kita masih bisa jalani trip trip impian kita sampe nanti tahun berikutnya dan harus tetep kompak yaa guys 🤗🤗 #sahabatselamanya #tripbali #frendship #frendgoals #sunset #seminyakbeach

18

najmie4

Bkn senang nak ada org blnja nasi arab #sahabatselamanya

1

_aurelia_029_

persahabatan itu tidak dilihat Dari apa yang Kita punya😒,tetapi..siapa yang tidak meninggalkan disaat Kita tidak punya😁👍 #persahabatan #temansejati #sahabatselamanya ✌✌✌✌

0

taufiq_nasser

Kehidupan ni kadang2 ada naik and ada turun😌 and thanks pada member2 aku yang stay support yang buatkan aku jadi konfiden nak naik pentas💪😁 @niyazosas 🎥: @panadolsilver @akmalhssn @mhd_dnell #MTN #era_fm #meleTOP #fmcmusic #sedalamdalamrindu #shahalam #selangor #budakbaek #peaceyow#16baris #newera #neweracap #songwriter #duet #msurians #sahabatselamanya @tajulofficial @fmcmusic

4

farhanahizti22

Tq sahabat sebab ajak aq prgi makan hariini. #sahabatselamanya #youarethebestmimie #2018 #20/8/2018 #love

1

flownerclub

TT SANTAI CREW FLOC ZON 3 (BENTONG,RAUB,LIPIS)🚘🚘🚘🚘 📆: 19/08/2018 (Ahad) ⏰: 11.00 tghari - Hingga selesai 🏝: Jeram Bangkin Raub Pahang #FriendshipLoyaltyIsOurCommitment #FPC #SahabatSelamanya #KeranaKeretakitaBertemu_KeranaKeretaKitaBersatu #Kamixramaitpkamiada #Berclubitukereta_Berkawanitukita

0

aisyahnuriafifah

0

arfnjb76

Hati Hati Bila Mula Jalan Cuz Banyak Ular Mahu Jadi Kawan . #snakeracing #balatok #bocahwishmardracing #sahabatselamanya #harisial

0

muhammadfikrie

Innalillahi wainna ilaihi rojiuun.. Kami amat sedih dengan berita gempar ini. Tidak pernah terlintas di hati kami untuk mendengar berita menyayat hati sebegini. IA amat berat untuk di terima bukan sahaja keluarga azren malah keluarga saya dan sahabat2 juga.. 😭😭 semoga tenang di Sana adik.. #takziah #sahabatselamanya #dialahadikdialahsahabat

0

ryia_maria87

Terobek 2 hari lepaih jumpa kawan kita hat comel putih gebu ni @cikdyaa06 Ramai kawan kawqn stay selangor kl tapi susah nau nk jumpa kann. #sahabatselamanya #kawandarisekrendah

0

pathdaily.stories.id

• -Silahkan like♥jikasuka,tinggalkan komentarmu💬,tag ke pasanganmu sahabatmu & orang" yg kalian sayangi,jangan lupa di share📬agar bisa menghibur banyak orang. ✏Repost?Mention tag dan hastag kita ya. -Harus dengan karya kalian sendiri. -Dilarang copas dari manapun. • • 📝Jika merasa terhibur jangan lupa follow kita ya @pathdaily.stories.id #pathdailyglobal #pathdailyquote #pathdailygalau #pathdailyindonesia #pathdailyindo #pathdaily #pathdailygolongandarah #pathdaylistory #instagramindonesia #instagram #katabijak #katamutiara #girl #boy #love #caption #motivasi #brokenheart #enjoy #smile #sahabatselamanya #kata"cewek #viral #booming #omteloletom #prestigeholich

0

izzatmustafar3

Janganlah berjalan di belakangku, karena mungkin aku tak bisa memimpinmu. Jangan pula berjalan di depanku, mungkin aku tak bisa mengikutimu tapi berjalanlah di sampingku dan jadilah sahabatku. #sahabatselamanya 🤝

0

pathdaily.stories.id

• -Silahkan like♥jikasuka,tinggalkan komentarmu💬,tag ke pasanganmu sahabatmu & orang" yg kalian sayangi,jangan lupa di share📬agar bisa menghibur banyak orang. ✏Repost?Mention tag dan hastag kita ya. -Harus dengan karya kalian sendiri. -Dilarang copas dari manapun. • • 📝Jika merasa terhibur jangan lupa follow kita ya @pathdaily.stories.id #pathdailyglobal #pathdailyquote #pathdailygalau #pathdailyindonesia #pathdailyindo #pathdaily #pathdailygolongandarah #pathdaylistory #instagramindonesia #instagram #katabijak #katamutiara #girl #boy #love #caption #motivasi #brokenheart #enjoy #smile #sahabatselamanya #kata"cewek #viral #booming #omteloletom #prestigeholich

5

bella_zizan869

Terima Kasih pada semua sahabat2 yg x putus2 bg smngt n nasiht serta doa yg baik2 bt kami😊Alhamdulillah....dpt terima sgala ni gn ikhlas dan redha😊Kita merancang...Allah penentu segalanya😊Ap yg brlaku antra kami...ada sbb dan hikmahnya😊Yang penting tidak perlu brmusuh untk perkra mcm ni😉Perkenalan antra aq dan si dia sbgai sahabat...dan pershbtn ini ttp akn kekal bt selamanya❤❤Terima kasih juga pada Allah kerana hadirkn shbt2 yg sntiasa brsma aq dari dlu smpai skg...jtuh bgn mereka sntiasa ada...syukur alhamdulillah ❤❤😍😍😘😘 #SahabatSelamanya #KitaMerancangAllahPenentuSegalanya #PerancanganAllahLebihIndah

2

beylla93_ztf

Terima Kasih pada semua sahabat2 yg x putus2 bg smngt n nasiht serta doa yg baik2 bt kami😊Alhamdulillah....dpt terima sgala ni gn ikhlas dan redha😊Kita merancang...Allah penentu segalanya😊Ap yg brlaku antra kami...ada sbb dan hikmahnya😊Yang penting tidak perlu brmusuh untk perkra mcm ni😉Perkenalan antra aq dan si dia sbgai sahabat...dan pershbtn ini ttp akn kekal bt selamanya❤❤Terima kasih juga pada Allah kerana hadirkn shbt2 yg sntiasa brsma aq dari dlu smpai skg...jtuh bgn mereka sntiasa ada...syukur alhamdulillah ❤❤😍😍😘😘 #SahabatSelamanya #KitaMerancangAllahPenentuSegalanya #PerancanganAllahLebihIndah

0

lusi_andhien

Dulu.... Sekarang... Andhien n Wina.. Lahir di bulan yg sama..selisih 10hari #soulmate #sahabatselamanya

1

afiq_shahrom

Berkawanlah dengan orang-orang yang lebih baik darimu. Pilihlah sahabat-sahabat yang memiliki kepribadian lebih baik darimu. Maka anda akan mencuba melakukan hal yang sama👬. #sahabat #sahabatselamanya

3

ieyda_noraliza

Setelah 12 tahun x jmpa..akhirnya jmpa juga..kalau ada rezeki kita jumpa lagi😂😂 #sahabatselamanya #loveyousahabat😘😍

2

melz.official

0

clzekr_

1

48wahyukartiko97

6

ain.aqilah__

0