Sahabatselamanya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

srul_1825

Dlm hidup kita belajar erti kesetiaan persahabatan #kamiankjb #rideituhobikami #sahabatselamanya

0

muhdyns_

0

miftahalkazimie

Bila bersahabat, bersahabatlah kerana Allah. Bila berpesan, berpesanlah kerana Allah. Kelak persahabatanmu kan membawa ke Syurga sedang pesananmu itulah asbab kamu sampai disana.. #AllahMahaPengasihDanPenyayang #BertemuBerpisahKeranaAllah #SahabatSelamanya

0

ada_dalina_linapompomssoap

Suya @ira_cc singgah beraya. . Thank you very much babe sudi singgah di teratak burukku. From Besut to KL. Sib baik mai raya Kuantan, dpt elak dari sangkut jem kannn? ๐Ÿ˜‚ . Next time dtg lg ekk? Sorry masak simple2 jer. ๐Ÿ˜… . #expoli #expolisas #hotbabes #friendsofme #sahabatselamanya #friendship #5Syawal #Raya2018

1

fg.fadhil

1

firdaus_wahh

Selamatt pngntin bruuu shabt โ˜บ, sdah hbis dahh msa bjang awk smoga mnjdi isteri solehah, rjin & bhagia dunia & akhiratt๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Œ...cpttยฒ lha dpatt anokkk, xsbr nihhh๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ....kite Insya Allah dale 2,3,4 thun lgy๐Ÿ™Œ #selamatulangtahun #selamatharirayaaidilfitri #Ex3jujur #sahabatselamanya

1

zuliyana_sidek

Beraya sakan di Kg jumpa kawan2 sekolah lama....love this moment....๐Ÿ˜ #sahabatselamanya #exsts

0

zuliyana_sidek

Geng jalan kaki pergi & balik sekolah๐Ÿ’œ #sahabatselamanya #rayasakan

0

kikin_kintel

Dari malu menjadi sayang.. dari nggak kenal menjadi kenal.. dari tidak bisa menjadi bisa ..nggak mikir berapa selisih umur muda atau tua kita dari satu orang sahabat menjadi banyak sahabat walaupun tidak bisa berkumpul lagi jangan lupakan sahabat sahabat kita #sahabatbasketball #sahabatdekat #basketballyogyakarta #sahabatselamanya

1

muhammad_danish97

Setiap Dugaan Yang Berlaku Mesti Ada Hikmah DisebalikNya.. Sebagai Manusia Aku Hanya Mampu Bersabar Dan Berdoa๐Ÿ˜” #oneDaykenaRedha #inShaAllahAkuKuat #tetapsayangkalian #rindusemua #sahabatselamanya

0

kumin_0673

Ok last selamat malam geng #sahabatselamanya

1

nuramalina.zaini

Tqtq for coming my dear frenz ๐Ÿค—๐Ÿ˜ary nih bru blehh braya sakan ๐Ÿ˜…luv uolls #sahabatselamanya #teamrayakoklanas #inikanraya

0

rikaa0609

Nah ini juga photo yang enggak gua lupa. Ini orangnya maksa pengen photo gua. Tapi gua ya enggak pengen di photo. Jadi dia bikin akal photo bayangan gituu.. Bisa dibilang si friends ini emang paling narsis kalau soal photo memphoto. Jagoonya lah yaa gak kalah sama ayam jago wkks. Gua photo aje belajar dari diaa. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #SahabatSelamanya #katanyasihgitu #gaktahusekarangmah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

0

wiwin.momazkia

Sahabat untuk selamanya Berbagi dan saling menjaga Kau dan aku sahabat Untuk selamanyaโ€ฆ selama-lamanyaโ€ฆ setiaโ€ฆ By Padi (ost.upin ipin) #sahabat #sahabatsejati #seduluranselawase #bestfriend #sahabatselamanya #temanmasakuliah

0

iin_indahfajarsari

3

_fxh.honey_

0

marsitamelywardhani3053

0

ellyna_18

Haha bila dia rndu kau laguni teruk haha ๐Ÿ˜‚๐Ÿ’• Takpa nti kita jumpa nahh ๐Ÿ˜˜ #sahabatselamanya ๐Ÿ’•

1

titin_mariani

Sahabat masa kecil hingga dewasa hingga sampai jadi ibu ibu semoga bisa sampai tua.. . . . . . . #sahabatselamanya #

0

dewikania186

Alhamdulillah masih bisa silaturahmi juga sama sahabatku ini, masih seperti dulu selalu ceria, penuh cerita dan tawa ๐Ÿ˜˜ #sahabatselamanya #lovethismoment

0

fardeela_k.a

Jumpa sahabat lama..setahun sekali jmpa tp kali ni feel die lain ckit..aku doakan yg terbaik utk kau @fazrinzainal moga selamat semua nya..terima kasih melayan kami sekeluarga..pnjg umur kita jmpa lg.. #sahabatselamanya #raya2018 #ichs

1

dewikania186

Alhamdulillah masih bisa silaturahmi, masih seperti dulu ceria dan penuh cerita, sehat selalu ya Bumil Cantik ๐Ÿ˜˜ #sahabatselamanya #lovethismoment

0

muhammadazizi8526

(Sekuat mana pun lelaki dia akan mengalirkan air matanye..apabila diuji oleh allah tentang perasaan mereka terhadap orang kesayangan!!!!jgn ingt sekuat kuat hati lelaki ini..tkpernah mengalirkan air mata..) #pemburukelompokhadapan #kronilc135 #salamlambara #sahabatselamanya #salamaidilfitri #pulassampaidapat #jenteraperjuang #jarangxjiwang #Highwayguhteri #kgsixpulassampaidapat #legacylampupetak #peacejanganturun #selamatharirayaaidilfitri @fadhilhelmi03_ @muhdhafizan36 @zul_kifli3935 @aliffhaikal23_ @fir7967 @zezeezz_

0

mhoncessibay

Bersama klian lagi "10"๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #bersamaselalubahagia #sahabatselamanya #selalubegini

0

atikahyahya211

0

amybahh

Selamat Hari Raya aidilfitri.... #sahabatselamanya... #leghofamilia....

0

hafizahfify

19062018 Makan gulai lagi๐Ÿ˜‡ Tahniahh utk Irwa & Syafiq,Selamat berbahagia!๐Ÿ˜˜Alhamdulillah sempat jgk ketemu geng kelas. Some of them. #Kamilian #SahabatSelamanya

0

rendiagustiono_

2

meirizarubi

0

azizahsaari

Salam aidilfitri 4syawal 2018... Nampak macam sama tapi bukan dia sebabkan gaya muka cermin kaca sama juga. Tiang lampu malam ini, haa twins call saya malu ja ni gambar layan aje!...huhu #sahabatselamanya #diakembar #kualaperlismalaysia

0

dewiqpotale

Kisah klasik utk masa dpn ๐Ÿ˜Ž #reunitemansd #anakbandaradulu #sahabatselamanya

0

ilmikhoirunnisa

Sahabat adalah dorongan ketika engkau hampir berhenti,petunjuk jalan ketika engkau tersesat,membiasakan senyuman sabar ketika engkau berduka,memapahmu ketika engkau hampir tergelincir,dan mengalungkan butir butir mutiara doa pada dadamu

3

devianisaaa_

10