Sariindia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

vishfashion

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

serba.india

0

serba.india

0

serba.india

0

serba.india

0

serba.india

0

serba.india

0

serba.india

1

sareebyzahraa

Sambil sambil tengah lepak lepak tu meh la scroll tengok tengok baju kurung saree baru kita ni.. cantik cantik tau! 🤗 Baju raya tahun ni dah ada ke? Tak kan nak ulang pakai baju sama tahun lepas? 🤔 Jom lah kita grab satu. Tak luak pun gaji asben tu. Murah murah je kita kasi hihi 😁😏 . . 🍁 BHUMIKA KURUNG SAREE 🍁 . Price : RM200 INC POST SEMENANJUNG Material : Chiffon embroidery saree with full lining . . Feature : Hidden zip at back Size : M only readystock . Untuk order boleh terus WhatsApp tekan link di bio atau dm +60125080643 www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa 🌷 #saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung

0

sareebyzahraa

Sambil sambil tengah lepak lepak tu meh la scroll tengok tengok baju kurung saree baru kita ni.. cantik cantik tau! 🤗 Baju raya tahun ni dah ada ke? Tak kan nak ulang pakai baju sama tahun lepas? 🤔 Jom lah kita grab satu. Tak luak pun gaji asben tu. Murah murah je kita kasi hihi 😁😏 . . 🍁 BHUMIKA KURUNG SAREE 🍁 . Price : RM200 INC POST SEMENANJUNG Material : Chiffon embroidery saree with full lining . . Feature : Hidden zip at back Size : L only . Untuk order boleh terus WhatsApp tekan link di bio atau dm +60125080643 www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa 🌷 #saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung

1

sareebyzahraa

Sambil sambil tengah lepak lepak tu meh la scroll tengok tengok baju kurung saree baru kita ni.. cantik cantik tau! 🤗 Baju raya tahun ni dah ada ke? Tak kan nak ulang pakai baju sama tahun lepas? 🤔 Jom lah kita grab satu. Tak luak pun gaji asben tu. Murah murah je kita kasi hihi 😁😏 . . 🍁 BHUMIKA KURUNG SAREE 🍁 . Price : RM200 INC POST SEMENANJUNG Material : Chiffon embroidery saree with full lining . . Feature : Hidden zip at back Size : L & XL only readystock . Untuk order boleh terus WhatsApp tekan link di bio atau dm +60125080643 www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa 🌷 #saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung

0

sareebyzahraa

Sambil sambil tengah lepak lepak tu meh la scroll tengok tengok baju kurung saree baru kita ni.. cantik cantik tau! 🤗 Baju raya tahun ni dah ada ke? Tak kan nak ulang pakai baju sama tahun lepas? 🤔 Jom lah kita grab satu. Tak luak pun gaji asben tu. Murah murah je kita kasi hihi 😁😏 . . 🍁 BHUMIKA KURUNG SAREE 🍁 . Price : RM200 INC POST SEMENANJUNG Material : Chiffon embroidery saree with full lining . . Feature : Hidden zip at back Size : S, M, L only readystock . Untuk order boleh terus WhatsApp tekan link di bio atau dm +60125080643 www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa 🌷 #saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung

0

sareebyzahraa

Sambil sambil tengah lepak lepak tu meh la scroll tengok tengok baju kurung saree baru kita ni.. cantik cantik tau! 🤗 Baju raya tahun ni dah ada ke? Tak kan nak ulang pakai baju sama tahun lepas? 🤔 Jom lah kita grab satu. Tak luak pun gaji asben tu. Murah murah je kita kasi hihi 😁😏 . . 🍁 BHUMIKA KURUNG SAREE 🍁 . Price : RM200 INC POST SEMENANJUNG Material : Chiffon embroidery saree with full lining . . Feature : Hidden zip at back Size : S - XL readystock . Untuk order boleh terus WhatsApp tekan link di bio atau dm +60125080643 www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa 🌷 #saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung

0

sareebyzahraa

Sambil sambil tengah lepak lepak tu meh la scroll tengok tengok baju kurung saree baru kita ni.. cantik cantik tau! 🤗 Baju raya tahun ni dah ada ke? Tak kan nak ulang pakai baju sama tahun lepas? 🤔 Jom lah kita grab satu. Tak luak pun gaji asben tu. Murah murah je kita kasi hihi 😁😏 . . 🍁 BHUMIKA KURUNG SAREE 🍁 . Price : RM200 INC POST SEMENANJUNG Material : Chiffon embroidery saree with full lining . . Feature : Hidden zip at back Size : L & XL only readystock . Untuk order boleh terus WhatsApp tekan link di bio atau dm +60125080643 www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa 🌷 #saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung

0

serba.india

0

serba.india

1

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

sari.kiev

0

fashion_esia

2

fashion_esia

0

fashion_esia

1

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0

fashion_esia

0