Sayajual Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

syfa_shawlnscarf

0

seven7february

(SLIDE FOR MORE) Sleeveless, Shortsleeve, Vest. TERMURAH! 2 HELAI - RM15. Iyaaa 2 HELAI - RM15 sajeeee ๐Ÿ˜ . - HARGA LOVE LOVE โคโค - 2 HELAI - RM15 shj 2 HELAI - RM15 shj 2 HELAI - RM15 shj - Details Code ๐Ÿ‘‡๐Ÿป - Code : J5 Colour - Light brown khaki Estimate best for : XS - S - Postage : Rm10 sm / Rm15 ss - - โœ… Pembelian dlm gandaan 2 Helai . โœ… Cth : 2 Helai, 4 Helai, 6 Helai & Seterusnya . - - Order? *Bgtau CODE/LISTKAN CODE BAJU yg awak nak dan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป DM / Whatsapp +60166486684 Atau Klink Link di Bio . - JANGAN tunggu lama lama, nanti dikebas oranggg. Cepatan orderr! - - #KnitwearRm15 #knitweartop #knitwearblouse #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckblouse #turtleneckcotton #vestmurah #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #vesttop #vintagemurah #vintagevest #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

0

marsbarlicious.klang

. Ok last tempat COD kami, UPM SERDANG. Meeting point di Serumpun Food court , 22/10 8-10pm . Kami bagi COD charge harga student2 je ni RM3 . Jumpa kat sana ye ๐Ÿค— . Trusted Agent Klang @marsbarlicioushq . ๐ŸซCoklat Premium ๐Ÿš—Open order , with full payment . . ๐Ÿ“ฒWhatsapp now! 01139348524 01139348524 01139348524 #sayajual #sayajualmarsbar #marsbarlicious #marsbarlicioushq #marsbarliciousklang #klang

0

asaslicious

0

bymiranoor

Araa Flared Pants _ RM69.00 _ Size : Freesize (best fits S to L) _ Material : Premium Suede (Non-sheer) _ Features : Flared cut Relaxed fit Button and zip fastening Side pockets Comfortable to wear for daily basis Model wears freesize and is 167cm tall _ #bymiranoor #beyoudoyouforyou #palazzomurah #palazzomalaysia #sayajual #seluarpalazzo #palazzocantik #sayajualpalazzo #palazzoonline #palazzomuslimah #borongpalazzo #palazzoborong #jualpalazzo #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #palazzo #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #jualtudung #palazzo #seluarpalazzo #shirt #baju #blouse #pants #seluarpants

0

abby_abadi112

Repost from @bma.food.bn @TopRankRepost #TopRankRepost . ๐Ÿ’– Info #Umaima Kids๐Ÿ’– . . Umaima kids - Adalah supliment nutrisi semulajadi hasil kajian sains dan rahsia pemakanan yang terkandung di dalam Al-Quran yang sangat membantu meningkatkan daya ingatan, kecegerasan minda dan fokus daya tumpuan otak. Umaima Kids - adalah susu kambing asli yang diadunkan 15 makanan sunnah yang menjadikan rahsia para ilmuan dan ambia. Diformasikan dengan begitu hebat kerana ia bertindak meningkatkan fizikal dan menilai secara semulajadi dan selamat. Umaima Kids - menggunakan bahan-baham semulajadi (15 makanan sunnah) yang berkualiti tinggi dan diformulakan dengan formula Neno Teknologi. Susu kambing Umaima Kids adalah yang terbaik selepas susu ibu, membantu sistem imunisasi tubuh, bersifat alkali, tidak mengandungi protein kompleks yang menjadi penyebab utama alahan. Membantu sistem penghadaman, meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. . . PM/WASAP ๐Ÿ“ฒ 8863804 ๐Ÿ“ฒ 8863804 . #sayajual #Susukambing #MakananSunnah #collagen #stemcell #whitening #beauty #healthy #produkmuslim #terbaik #supplements #kedaionline #visitmyig #kesihatan #kecantikan - #bmafoodbn #umaimabrunei๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ

1

be.bello_hq

. Ferra Rossa Product . ๐Ÿ”ฅRelaxing Make up Melter ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅMini Make up Palette ๐Ÿ”ฅ . โ„๏ธ Unicorn Mini Palette โ„๏ธMermaid Mini palette . ๐Ÿ”ฅSingle Pan Eyeshadow ๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿฆ„Unicorn Collection โฃ๏ธ Blueberry โฃ๏ธPanacota โฃ๏ธ Lollipop . ๐Ÿ‘‘ Fairytale Collection โ‡๏ธBaklava โ‡๏ธGula Melaka โ‡๏ธLana's Bonbon . ๐Ÿš˜COD & postage are available . ๐ŸŽFree gift!+๐ŸŽMore Free gift . โ™ฅ๏ธOfficial GirlBoss/Ferra Rossa Agent @ferrarossabeauty . Just WhatsApp or DM ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’– Interested ๐Ÿ’– . Whatsapp 01151330253 Click WhatsApp link in bio for direct contact or you can DM too๐Ÿ˜Š. . #newcollection #ferrarossaeyeshadow #ferrarossabeauty #iShadowbarbie #ishadow #fairytale #makeupartistselangor #teamferra #ferrafairytale #ferrafairies #FRfairytale #ferrarossa #FREyeshadow #frbeauty #sayajual #sayajualmakeup #bazaarpaknil #paknilbazaar #makeupcantik #perempuancantik #sayajualonline #cod #ferrarossagombak #mermaidpalette #travelpalette #magneticpalette #terlajaklaris #ferrarossabatucaves #exclusive

1

hakimah_zakaria

SONGKET TENUN ASLI CORAK SAREE ============= CIRI - CIRI KAIN ============= โ†’ Kain 100 % cotton โ†’ Sulam tenun asli. Bukan printed โ†’ Sulaman / Bunga tenun kemas , tidak gatal , tidak mudah tercabut โ†’ Kain lembut sejuk dan selesa dipakai โ†’ Kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh โ†’Kain tidak mudah renyuk serta mudah iron โ†’Kain bidang 45 . Sepasang 4m siap potong Harga rm 110. Tidak termasuk kos pos๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #dwannscollections #kainmurah #sayajual #dijaminpuashati #kualititerbaik #songkettenunasli #coraksaree #murah #terbaik #posseratamalaysia #kospos #hanyaterbaik

1

jihah.food

1

kasutmurahkaya

๐Ÿ”ฅSNEAKERS SUPERB MURAH GILER๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘žNAME : Fila distruptor 2 Nude Pink ๐Ÿ’ฐHARGA : RM99 ๐Ÿ’ฅSIZE GIRL: (37- 40 EURO) ๐ŸššPOSTAGE : FREE SM & SS ๐Ÿ“ฆSTOCK : READY & RESTOCK . CHECK STOCK / ORDER โœ” ๐Ÿ“ฒTEKAN LINK DI BIO . #kasutmurah #kasutmurahmalaysiaย #trustersellerย #kedaimurah#jammurahย #bajumurahย #kasutcantikย #kasutlawa#sayajualย #barangonline

0

hakimah_zakaria

SONGKET TENUN ASLI CORAK SAREE ============= CIRI - CIRI KAIN ============= โ†’ Kain 100 % cotton โ†’ Sulam tenun asli. Bukan printed โ†’ Sulaman / Bunga tenun kemas , tidak gatal , tidak mudah tercabut โ†’ Kain lembut sejuk dan selesa dipakai โ†’ Kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh โ†’Kain tidak mudah renyuk serta mudah iron โ†’Kain bidang 45 . Sepasang 4m siap potong Harga rm 110. Tidak termasuk kos pos๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #dwannscollections #kainmurah #sayajual #dijaminpuashati #kualititerbaik #songkettenunasli #coraksaree #murah #terbaik #posseratamalaysia #kospos #hanyaterbaik

0

nfi_cottons

NEW ARRIVAL ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽŠ _ Japanese Cotton Bidang 45 _ 1 pasang @ 4 meter RM68 (SM) / RM73 (SS) _ Borong 10 pasang @ 40 meter RM580 (SM) / RM630 (SS) _ - Harga termasuk kos postage. - Boleh request meter, minimum 2 meter utk setiap design. - Boleh mix & match dgn kain plain. Full album di FB Page & klik link di bio. - Sementara stok masih ada. - Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan pencahayaan & resolusi skrin. _ Berminat? WhatsApp gambar ๐Ÿ“ฒ 0172993655 p/s: Sorry if lambat reply. _ #NFICottonCollection #NFICottons #JapaneseCotton #KainCotton #CottonCantik #KainPasang #MampuMilik #KainMurah #GoodQuality #SayaJual #IGShop #InstaShopMalaysia

0

urbanemannequin

โ€ผ๏ธEXTRA STOCK!!โ€ผ๏ธ ADE SATU SAHAJA SO SIAPA CEPAT DIA DAPAT YE! Fossil Q Tailor Light Brown Leather Hybrid Smartwatch @ RM 590. Bole booking dulu and balance end of month / credit card and payment accepted too! โ €โ € Description: Meet Q Tailor, our everyday hybrid smartwatch that blends analog design with smart connectivity. With our new smart technology, this stylish wrist essential is always on, always connected with a battery life up to six months (based on usage). Dressed in light brown leather, the Q Tailor features vintage Arabic indices in a rose gold-tone case. Using Bluetoothยฎ technology, receive smartphone notifications and accomplish daily fitness goals when the hour, minute and sub-eye hands spin or the watch case vibrates. Set an alarm, compare time in multiple time zones and track everything from steps to calories to sleep. Press the bottom pusher to take a photo, control music or find your phone with the help of our Fossil Q App. Customize your look with interchangeable straps. It's easy to keep your world curious with our Q Tailor hybrid smartwatch. Powered by the Fossil Q App, Fossil Q Hybrid Smartwatches are compatible with phones running Android OS 5.0+ or iPhone 5/iOS 9.0+. Q App is provided by Fossil Group, Inc. so your data will be stored in the USA. Case Size 40mm Case Thickness 14mm Band Width 18mm Water Resistant 3 ATM Warranty 2 Year Limited โ €โ € HOW TO PURCHASE? โ € ๐Ÿ“ง : urbane.mannequin@gmail.com WhatsApp / Telegram : 019 721 7163 โ €โ € #coachmy #personalshopperusa #usatomsia #instabag #handbags #leather #wristlets #luxurygoods #onlineshopping #authentic #original #bagaholic #bagsgalore #bagnatic #onlineshopping #sayajual #sayajualbag #sayajualhandbags #bazaarpaknil #pingganlawa #pingganviral #instafashion #Fashion #StreetFashion #Styles #womensfashion #streetwear #womenfashionpost

0

naelofarhijab_shahalam

0

jejakaclo

Haii korang ๐Ÿ˜˜ dahh makan ke belum? Lepas makan mengantuk pulakk kan. Hehehe. Apa pon jangan lupa zohor ye ๐Ÿ˜ - Ingat lah, aurat kaum wanita adalah mahkota. Jadi perlihara lah dengan baik ๐Ÿ˜‰ - #Tee #tshirtdiamond #tempatan #brandmalaysia #tranding #viral #teeviral #tshirtviral #pilihanartis #wajibbeli #pilihantempatan #bajucustommade #bajudiomand #exclusivediamond #promosiraya #sayajual #barangbaek #designcustom #birthday #birthdaypresent #birthdaygift #hadiah #bajucouple #cyberjaya #tunmahathir #quote #inspirasi #paskal #doa #tudungbawal

0

samyunwan_asli

Samyunwan obat herbal penambah nafsu makan / gemuk Perminggu naik 2/3 kg , garansi uang kembali jika tidak manjur Siap melayani orderan dalam / luar negri : harga: 50.000 perbotol isi 20 kapsul beli 3 gratis 1 botol u/hasil maksimal konsumsi 3 botol Contact : Tlp/wa +6287724000090 (fastresponse) Bbm 53c445b9 Line samyunwan_original ( gak pake @ ) *REAL PICTURE & REAL TESTIMONI 1 #wawasoftlensofficialpenang #contactlensmurahmalaysia #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contectlenspenang #contactlensmalaysiamurah #contactlensonline #softens #softlensoriginal #softlensmurah #contactlens #contactlensoriginal #weddingmalaysia #malaysiawedding #makeupkahwin #makeupartist #makeupartistutara #makeupartistmalaysia #kosmetik #makeupkahwin #lokalah #sayajual #sayajualwawasoftlens #sayajuallens #motifviral .#sayajualwawasoftlens #penang #wawazainal #sayajualcontactlens #artismalaysia #mua #kahwinbajet

0

hakimah_zakaria

SONGKET TENUN ASLI CORAK SAREE ============= CIRI - CIRI KAIN ============= โ†’ Kain 100 % cotton โ†’ Sulam tenun asli. Bukan printed โ†’ Sulaman / Bunga tenun kemas , tidak gatal , tidak mudah tercabut โ†’ Kain lembut sejuk dan selesa dipakai โ†’ Kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh โ†’Kain tidak mudah renyuk serta mudah iron โ†’Kain bidang 45 . Sepasang 4m siap potong Harga rm 110. Tidak termasuk kos pos๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #dwannscollections #kainmurah #sayajual #dijaminpuashati #kualititerbaik #songkettenunasli #coraksaree #murah #terbaik #posseratamalaysia #kospos #hanyaterbaik

0

minionslittlekitchen

Time nak menyusun huhu adoih la kan bagus kalau ada helper... Kalau ok kalau.... ๐Ÿ˜‚ . #itsallaboutfood #sayajual #dessert #fruitstrifflecustardcake #cookedwithlove #mylove #mypassion

0

nfi_cottons

NEW ARRIVAL ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽŠ _ Japanese Cotton Bidang 45 _ 1 pasang @ 4 meter RM68 (SM) / RM73 (SS) _ Borong 10 pasang @ 40 meter RM580 (SM) / RM630 (SS) _ - Harga termasuk kos postage. - Boleh request meter, minimum 2 meter utk setiap design. - Boleh mix & match dgn kain plain. Full album di FB Page & klik link di bio. - Sementara stok masih ada. - Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan pencahayaan & resolusi skrin. _ Berminat? WhatsApp gambar ๐Ÿ“ฒ 0172993655 p/s: Sorry if lambat reply. _ #NFICottonCollection #NFICottons #JapaneseCotton #KainCotton #CottonCantik #KainPasang #MampuMilik #KainMurah #GoodQuality #SayaJual #IGShop #InstaShopMalaysia

0

syfa_shawlnscarf

0

mimpimika_ukhti

BERAT BADAN DAH MENCECAH 100KG โ‰๏ธ Rasa mcm harapan nak kurus terkubur selamanya? Jgn risau sbb teatox viral by mimpimika ni boleh bantu awk capai impian utk kurus. Dah la murah!! Berkesan pulak tu. Jom dapatkan sekarang. โ€ข FOLLOW @mimpimika_ukhti NOW. ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ TRUSTED MIMPIMIKA AGENT . ๐Ÿ“ฒ 0176256413 (Link di bio) ๐Ÿ›ต FREE COD AREA AMPANG . ๐Ÿ“OTHER AREA COVER FOR COD: . - CHERAS - KERAMAT - KL ๐ŸŽ FREE GIFT AVAILABLE. โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #takglowtakmimpimikalah

0

hakimah_zakaria

SONGKET TENUN ASLI CORAK SAREE ============= CIRI - CIRI KAIN ============= โ†’ Kain 100 % cotton โ†’ Sulam tenun asli. Bukan printed โ†’ Sulaman / Bunga tenun kemas , tidak gatal , tidak mudah tercabut โ†’ Kain lembut sejuk dan selesa dipakai โ†’ Kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh โ†’Kain tidak mudah renyuk serta mudah iron โ†’Kain bidang 45 . Sepasang 4m siap potong Harga rm 110. Tidak termasuk kos pos๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #dwannscollections #kainmurah #sayajual #dijaminpuashati #kualititerbaik #songkettenunasli #coraksaree #murah #terbaik #posseratamalaysia #kospos #hanyaterbaik

0

the_fabric_world

Cepat-cepat sis syg. Dah ramai yg grab Kurung Pahang Songket Printed Dcomel ni tau๐Ÿ˜˜. MURAH & SUPERB QUALITY, siapa tak nak? . Klik sini untuk lihat banyak lagi pilihan lain๐Ÿ‘‰ #tfw_kurungpahang #tfw_readytowear . Mesti WhatsApp kami di +6011 1061 1567 (direct link pada bio) utk info lanjut๐Ÿ˜‰ . #the_fabric_world #thefabricworld #aaagradecotton #highqualitycotton #cottonfabric #songketprinted #ootd #instashoppingmalaysia #igsellermalaysia #bazaarpaknil #sayajual #sayajualbajusiap #koleksi2018 #bajukurung #kurungtradisional #kurungpahang

0

is_prelovednnewnovel

READY STOCK SINOPSIS: Nurin Aqilla seorang gadis yang dibesarkan di rumah anak yatim bersama dengan rakannya Brian Lee (Gaban). Takdir menyebabkan mereka membesar bersama dan menjadi akrab lalu sama-sama terlibat dengan sukan lumba kereta Drift. Atas beberapa insiden, Nurin Aqilla (Lulu) terperangkap dalam konflik antara dua kongsi gelap. Pertemuannya dengan Ku Izzudin (Kudin) yang juga seorang pelumba kereta yang mempunyai karektor nakal dan menggoda telah memerangkap Nurin Aqilla dalam relung cinta yang sukar dirungkaikan. Siapakah pilihan Nurin Aqilla, apakah Brian Lee seorang pelindung dan seorang sahabat yang memendam cinta atau Ku Izzudin seorang bad boy kacak dan menggoda?. Siapakah sebenarnya Gaban dan siapakah pula Izzudin. DENDAM itu BARA, RINDU itu CINTA. Lulu dan Kudin: โ€œQila maafkan abang Qila.โ€ โ€œCukuplah tuan! Saya letih dengan semua ni.โ€ โ€œQila!โ€ Izzudin menarik Lulu rapat ke tubuhnya, cuba untuk memeluknya. Panggg! Lulu tampar Izzudin cukup kuat sehingga tapak tangannya terasa cukup pedih. Izzudin terus memegang pipinya dan dikesempatan itu Lulu terus berlari membuka pintu. Tiba-tiba Lulu merasai tubuhnya bagaikan melambung dan dia telah berada dalam cempungan Izzudin. โ€œQila dengar abang dulu!โ€ Lulu meronta-ronta ingin melepaskan diri. Namun Izzudin lebih gagah merangkul tubuhnya lalu kembali membawa dia masuk. Lulu kehilangan ihktiar lalu mencakar muka Izzudin dan apa sahaja yang tergapai oleh tangannya. Lulu dan Gaban: Bibir Lulu mulai membiru dan dia mulai menggeletar menahan dingin. Tiba-tiba Gaban menarik tangan Lulu dan gadis itu hanya menurut, kerana dia rasa semakin tidak berdaya untuk bertahan. Gaban menarik Lulu ke dadanya... โ€œI'm sorryโ€ dia berbisik perlahan โ€œI never thought badly of you.โ€ Lulu menjawab perlahan, Gaban memeluk Lulu dengan erat dan dia memejamkan mata. Entah kenapa Lulu diserbu sebak. โ€˜i wish to hug you Gaban.' Lulu diserbu prahara rasa, dan ia di bawah sedarnya. Gaban selalu ada buatnya dan Gaban juga sering membuatkan dia rasa selamat. #driftcinta #novel #novelbaru #sayajual #sayajualnovel. .. . whatapps 01110273696 @ 0173131998 serious buyer only. berminat? . dm saya ,.

0

demica_2u

Salam, haa yg laki jangan tak pergi solat Jumaat pulak.๐Ÿ˜Š . Bestkan adik ni berjaya turun 4KG hanya dengan consume #Demica . Korang dah tahu kan fungsi utama Demica adalah utk perangkap lemak dalam badan. . So nak nyahkan lemak badan korang?? Jom klik link pada bio IG. . #kurussihat #jomkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demica #demicalovers #kurussihat #malaysia #sayajual #perfume #sayajualonline #bazarpaknil #bazaronline #bazaarpaknil #onlineshop #instagood #tagsforlikes #follow4follow #follow #instafollow #instalike #onlineshopping #instalike #igers #beautiful #beauty #instagrames

0

kaen_chantek.hq

๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜Lagi๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’... Semua ni sutera crepe masih avail hanya rm280 siap ada diamond๐Ÿ˜ โˆš 100% lukis tangan โˆš design eklusif โˆš kain xkecut dan mudah digosok โˆš jangan risau kaler xluntur sebab kita guna kaler gred A high quality๐Ÿ˜Š โˆš yang penting harga mampu milik๐Ÿ˜ Ada diamnod ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0192217900 untuk fast respond.. . #sayajual #sayajualmurah #instashop #malaysiaonlineshop #visitig #bazarpaknil ##jubah #batikcotton #dress #readystock #jubahbatikcotton #batikcustommade #batikmoden #jagabaikbaik #jubahwanita #jubahmuslimah #batikkeluarga #pamoga #quputeh #comel #batikcantik #sayajualbatik #borong #retail #jubahmurah #kelantan #madeinkelantan #kelate #sutera #crepe

0

jamuratumalaya_putrajaya

. Harga promosi ni jimat sangat. Memang berbaloi. Harga promosi ni tak lama tau. Sebelum habis stok cepat2 grab. Haa siapa yang beli rm200 keatas syira akan bagi free gift. . . Untuk sebarang pertanyaan mengenai JAMU RATU MALAYA, boleh : . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp/Call 0137615262 (click link in my bio) ๐Ÿ“ฅ Boleh DM saya . ๐Ÿš˜ Penghantaran segera . โœ” Produk ORIGINAL ๐Ÿ› Pembelian RM80 dan keatas akan dapat harga ahli (LEBIH JIMAT) . ๐Ÿก FREE COD PUTRAJAYA DAN BERDEKATAN ๐Ÿ“ฎ POST seluruh Malaysia . #jamu #jamuratumalayaputrajaya #jamuratumalaya #wujapinkish #royalv #ptd #bondarozita #melaka #perak #kualalumpur #cyberjaya #malaysia #sayajual #jamubondarozita #kurmadhuha #sihat #kuat #putrajaya #freecod #posseluruhmalaysia #mustanir #klcc #pwtc #produkoriginal #jomcantik #jomsihat #royalvoriginal

0

emdoll.sabah.nabilah

RASA TERUJA SANGAT BILA DAPAT KULIT IDAMAN!!! . . korang mesti teruja kan kalau dapat miliki kulit idaman korang kan? Semuanya bergantung kepada cara penjagaan kulit korang. kalau malas kalau berkira . hmm sampai bilaa macam tu je . Pastikan korang dep dep perfect serum setiap hari tau ! . sebab apa??? . Kalau saya cakap Perfect Serum ni betul-betul menjadi, korang WAJIB percaya tau! Pakai 2 hari je dah nampak perubahan. happy tau bila parut-parut jeragat parut jerawat yang dekat muka ni semua dah hilang ๐Ÿ˜ . Kalau korang nak dapatkan kulit idaman korang ! wajib dapatkan perfect serum . . jom ws - 0149597834 _____ klik link di bio @emdoll.sabah.nabilah #emdollbeauty #emdollperfectserum #perfectserumsabah #perfectserumlabuan #serumterbaiksabah #serumvitE #serumwajah #serumjeragat #serumjerawat #lipmatte #serumbibirmalaysia #serumsabah #serumlabuan #rawatbreakout #serumglowing #serumflawless #serumviral #serummurah #serumterbaikmalaysia #nakglowing #nakflawless #visitmyig #sayajual #muabellasz #perfectserum #perfectserumemdollbeauty #emdollserum #agentwantedsabah

0

nfi_cottons

NEW ARRIVAL ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽŠ _ Japanese Cotton Bidang 45 _ 1 pasang @ 4 meter RM68 (SM) / RM73 (SS) _ Borong 10 pasang @ 40 meter RM580 (SM) / RM630 (SS) _ - Harga termasuk kos postage. - Boleh request meter, minimum 2 meter utk setiap design. - Boleh mix & match dgn kain plain. Full album di FB Page & klik link di bio. - Sementara stok masih ada. - Warna mungkin sedikit berbeza disebabkan pencahayaan & resolusi skrin. _ Berminat? WhatsApp gambar ๐Ÿ“ฒ 0172993655 p/s: Sorry if lambat reply. _ #NFICottonCollection #NFICottons #JapaneseCotton #KainCotton #CottonCantik #KainPasang #MampuMilik #KainMurah #GoodQuality #SayaJual #IGShop #InstaShopMalaysia

0

bajumurah_rm49

Sis dengar hujung tahun ramai yang nk tunaikan umrah dan pergi melancong.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jadi IRENE SUIT yang memikat hati kini sedia dimiliki dan wajib bawa! sebab ia sangat #travelfreindly โ›„โ›„ . ๐ŸŒธ ia dari material knitted yang lembut, bertekstur, selesa dipakai, sedikit memeri, berat, dan yang paling best #IRONLESS dan tak melekap . . ๐ŸŒธ Poket di kiri dan kanan. Berbaloi beli sepasang baju ada poket kiri dan kanan, seluar pun ada poket berzip, so lepas ni senang nak bawak barang2 kecil tanpa tercicir lagi. . ๐ŸŒธ Nursing dan wudhu friendly. Macam biasa, semua keluaran kami sangat mudah kan para muslimah dan bf mommies semua. . ๐ŸŒธ Seluar ada getah dan poket, pastikan ukuran pinggang, punggung dan peha diukur dengan betul ye.. . ๐ŸŒธ Butang hiasan yang menawan. Butang hiasan di depan baju, tepi baju, tangan, dan bawah seluar sangatlah menambat hati dan mata yang melihat. . ๐ŸŒธ 6 pilihan warna dan saiz. Ada 6 warna, sis boleh pilih nk warna pastel atau bold, 6 saiz merangkumi S hingga 3XL semua pasti boleh memilikinya . ๐ŸŒธ Untuk material best mcm ni, dengan butang2 yg comel tu, harga sebenar mencecah RM159 tapi..... . sis nak semua orang mampu milikinya, . sis bagi harga promosi RM119 sahaja percuma pos ke Semenanjung tambah RM7 utk pos ke SS . www.wasap.my/+60193948087/irenesuit www.wasap.my/+60193948087/irenesuit www.wasap.my/+60193948087/irenesuit . #suit #fashionblogger #fashionvalet #fashionable #muslimahfashion #muslimahwear #malaysia #onlineshopping #onlinestore #onlineboutique #trustedseller #trustedonlineshop #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualbaju #murah #ootd #ootdfashion # #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #dramasangat

0

youtunemerchandise

new and pre-order Size : S,M,L,XL WhatsApp / Text : 016-6624854 ๐Ÿ’ฏ original from uk band merchandise price : rm240 (Depo allowed) ETA 2 weeks from UK๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #malaysia #supportsmallbusiness #malaysia #adidasbundle #adidasmalaysia #sayajualbajuband #youtunemerchandise#bundlemalaya #kakibundle #bundlemalaysia #bundledeals #bundle #bajuband #rollingstones #lokalah #ootd #begbundle #kasutbundle #seluarbundle #duniabundle #bundleband #bundlevintage #bajubandmalaysia #jrb #bapemalaysia #streetwear #merchandise

0

hakimah_zakaria

SONGKET TENUN ASLI CORAK SAREE ============= CIRI - CIRI KAIN ============= โ†’ Kain 100 % cotton โ†’ Sulam tenun asli. Bukan printed โ†’ Sulaman / Bunga tenun kemas , tidak gatal , tidak mudah tercabut โ†’ Kain lembut sejuk dan selesa dipakai โ†’ Kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh โ†’Kain tidak mudah renyuk serta mudah iron โ†’Kain bidang 45 . Sepasang 4m siap potong Harga rm 110. Tidak termasuk kos pos๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #dwannscollections #kainmurah #sayajual #dijaminpuashati #kualititerbaik #songkettenunasli #coraksaree #murah #terbaik #posseratamalaysia #kospos #hanyaterbaik

1

organichairremoval_ainaalie

Minggu nie terlalu ramai yang place order sejak berlangsungnya NorahSuperSaver ๐Ÿ˜ญ sampai whatsapp saya hang ๐Ÿ˜‚ _ Beli 1, RM30. Beli 2 dan keatas hanya bayar RM25/each JIMAT RM20 kalau beli 2!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ _ Sementara stock masih ada! _ To order ; _ ๐ŸŒท Kindly DM me or; whatsapp 013 3272505 (link on bio) -------------------------------------------------------- ๐ŸŒท 1 jar Norah RM 30 only. FREE full set waxing kit. ๐Ÿ˜ ๐ŸŒทPROMO 2 jars Norah RM50 only. FREE 2 full set waxing kit + FREE GIFT. ๐ŸŒท Lasts 3 - 5 months per jar. ๐ŸŒท Hair free for 1 month! _ #sayajual #norahwax #norahbangi #norahkajang #norahputrajaya #norahsemenyih #norahselangor #norahwaxbangi #norahwaxkajang #norahwaxputrajaya #norahwaxsemenyih #norahwaxselangor #hotwax #coldwax #waxing #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #norahwaxmurah #jellywaxmurah #naturalwax #buangbulu #fynawax #wawawax #candywax #organichairremoval #brazillianwax #brozillianwax #dropshipwantedmalaysia

0

kasutmurahkaya

๐Ÿ”ฅSNEAKERS SUPERB MURAH GILER๐Ÿ”ฅ . ๐Ÿ‘žNAME : Fila Distruptor 2 White Navy Red ๐Ÿ’ฐHARGA : RM99 ๐Ÿ’ฅSIZE GILR: (37-40 EURO) ๐ŸššPOSTAGE : FREE SM & SS ๐Ÿ“ฆSTOCK : READY & RESTOCK . CHECK STOCK / ORDER โœ” ๐Ÿ“ฒTEKAN LINK DI BIO . #kasutmurah #kasutmurahmalaysiaย #trustersellerย #kedaimurah#jammurahย #bajumurahย #kasutcantikย #kasutlawa#sayajualย #barangonline

0

achik_ori_bundle

0

eydazendra

Thank you to all my lovely customers yg sudi shopping. Trusted seller & fast service for sure ๐Ÿ˜‰ Postage EVERYDAY (pagi & petang) ๐Ÿค— . Sesiapa yg ada masalah ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ‘‰ Kulit kusam / sunburn. ๐Ÿ‘‰ Blackhead / whitehead. ๐Ÿ‘‰ Jerawat batu / pasir. ๐Ÿ‘‰ Kulit berminyak / kering. ๐Ÿ‘‰ Jeragat / parut jerawat. ๐Ÿ‘‰ Liang pori terbuka. . Boleh cuba Toner Eskinol very recommended ๐Ÿ‘ kesan seawal satu minggu gaisss ๐Ÿ˜ !!! Jangan risau, jangan khuatir produk Eskinol nie dermatologist tested ๐Ÿ’ฏ Dijamin selamat ๐Ÿ‘ Tiada mercury โŒ Tiada hydroquinone โŒ . . #eskinoljitra #eskinolarau #eskinoluitmarau #eskinolmurah #eskinoloriginal #eskinolmurahmalaysia #eskinolmalaysiamurah #sayajualmurah #malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #ikutcarakita #mudahterhibur #bazarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #asian #viralvideo #humour #instagram

0

kasutmurah_fd

๐Ÿ‘  Code #hel9001fds (RED) ๐Ÿ‘‰ More Design #redheelsfss . ๐Ÿ’ฐ High & Price : 11CM RM90 free pos WM EM add RM10 . ๐Ÿ“ Size : 35, 36, 37, 38, 39, 40 *If pakai 3@4 pilih 35 . *Pre order 2@3 mgu *Sila refer ukuran . Screnshot & wasap: ๐Ÿ“ฒ 011-51698180 ๐Ÿ“ฒ 011-51698180 . #11cmhelfss #bootheelfss #heelsrm90fss #size40fss . #sayajual #sayajualkasut #sayajualmurah #sayajualkasutmurah #wedgesmalaysia #kasutmalaysia #kasutmurah #kasutcantik #kasutmurahmalaysia #bazaarpaknil #malaysiaonlineshop #malaysiaonlineshopping #kasutonline #kasutperempuan #kasutpreorder #kasuttumittinggi #kasutwanita #kasutperempuanmurah #heelsmalaysia

0

kasutbundleconverse

0

youtunemerchandise

new and pre-order Size : S,M,L,XL WhatsApp / Text : 016-6624854 ๐Ÿ’ฏ original from uk band merchandise price : rm130 with postage (Depo allowed) ETA 2 weeks from UK๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง #sayajual #sayajualbaju #bajumurah #malaysia #supportsmallbusiness #malaysia #adidasbundle #adidasmalaysia #sayajualbajuband #youtunemerchandise#bundlemalaya #kakibundle #bundlemalaysia #bundledeals #bundle #bajuband #rollingstones #lokalah #ootd #begbundle #kasutbundle #seluarbundle #duniabundle #bundleband #bundlevintage #bajubandmalaysia #jrb #bapemalaysia #streetwear #merchandise

0

hakimah_zakaria

SONGKET TENUN ASLI CORAK SAREE ============= CIRI - CIRI KAIN ============= โ†’ Kain 100 % cotton โ†’ Sulam tenun asli. Bukan printed โ†’ Sulaman / Bunga tenun kemas , tidak gatal , tidak mudah tercabut โ†’ Kain lembut sejuk dan selesa dipakai โ†’ Kain mudah diurus , tidak luntur warna slpas dibasuh โ†’Kain tidak mudah renyuk serta mudah iron โ†’Kain bidang 45 . Sepasang 4m siap potong Harga rm 110. Tidak termasuk kos pos๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ #dwannscollections #kainmurah #sayajual #dijaminpuashati #kualititerbaik #songkettenunasli #coraksaree #murah #terbaik #posseratamalaysia #kospos #hanyaterbaik

0

kaen_chantek

๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜Lagi๐Ÿ’–๐Ÿ’๐Ÿ’–๐Ÿ’... Semua ni sutera crepe masih avail hanya rm280 siap ada diamond๐Ÿ˜ โˆš 100% lukis tangan โˆš design eklusif โˆš kain xkecut dan mudah digosok โˆš jangan risau kaler xluntur sebab kita guna kaler gred A high quality๐Ÿ˜Š โˆš yang penting harga mampu milik๐Ÿ˜ Ada diamnod ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0192217900 untuk fast respond.. . #sayajual #sayajualmurah #instashop #malaysiaonlineshop #visitig #bazarpaknil ##jubah #batikcotton #dress #readystock #jubahbatikcotton #batikcustommade #batikmoden #jagabaikbaik #jubahwanita #jubahmuslimah #batikkeluarga #pamoga #quputeh #comel #batikcantik #sayajualbatik #borong #retail #jubahmurah #kelantan #madeinkelantan #kelate #sutera #crepe

0

kedaionlinekualalumpur

Ini cerita hari ini... 2 botol sambal ni atas special instruction โ€œdimasukkan dalam kotak peti surat tauโ€โ€ผ๏ธ Haaaaa.. gempak kan?? apa cara pon kami akan hantar sambal dari @stesentokblagak kepada andaโ€ผ๏ธ cepat atau lambat aje.. Terima kasih kepada Datin atas pembelian... Saya jual.. Tunggu apa lagi yang lain ni? Takkan tengok aje? Klik link di BIO utk order #kedaionlinekualalumpur #penerajurevolusirasa #stesentokblagak #AGENTSAMBALTOKBLGAK #penerajurevolusirasamalaysia #sambal #sayajual #sayajualsayamakan #sambalonline #kl #selangor #wangsamaju #srirampai #danaukota #setapak #tamanmelawati #keramatau #tamanpermata #setiawangsa #ukayperdana #bukitantarabangsa #rasapop #PreciousPopcorn #popcorn #preciouspopcornagent #popcornmalaysia #wondercheese88 #wondercheese #wondercheesefans

0

istiqomah_dianayanmanan


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118