Seberangjaya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

openhouse.eventspace

Looking for cute soft toy for your baby? Check out SweetnCozy Page. They have the cutest #FluffyGiraffe! ๐Ÿ˜๐Ÿฆ’ I think we need one of these #FluffyGiraffe in Open House Event Space. ๐Ÿ˜‚ Besides the plush toy for your baby, you can also find your essentials like cloth pad, reusable nursing pad, baby carrier accessories and many more. Thank you SweetnCozy for being part of Northern IBW Open House 2018! #OpenHousePG #eventspacemalaysia #eventspacepenang #venuepenang #venuemalaysia #birthdaypartypenang #eventvenuepenang #seberangjaya #penang #indoorplayground #reunionparty #pulaupinang #eventvenuemalaysia #butterworth #perai #sayajual #penangmeetingplace #meetingplacepenang #kidsactivity #playdateclub #playdatepenang #babywearing #malaysianbabywearers #babywearershaven #malaysianbabywearer #gentlebirthmalaysia

0

babymapatchwork

[ DAH SAMPAI MASA UNTUK PISAHKAN BILIK TIDUR ANAK ] . Anak-anak masih tidur sebilik mak ayah lagi ? Anak takut, resah, gelisah bila suruh tidur dibilik sendiri. . Dah tiba masa kita ajar anak tidur dibilik sendiri, tambah tambah mak dah ada baby baru. . Pengalaman Puan Jue menghias bilik tidur anak mebuatkan anak seronok dan teruja nak tidur dibilik sendiri. . "Tiada apa lebih membahagiakan hati mama selain melihat anak anak gembira keriangan bile kita hadiahkan cadar cantik untuk mereka" Puan Jue. . Jom latih anak tidur dibilik sendiri dan hadiah mereka cadar patchwork kartun pilihan hati mereka. . Mak rasa prihatin,anak rasa dihargai, ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š "HADIAH CADAR KARTUN" . Set mengandungi 1 CADAR PATCHWORK 4 SARUNG BANTAL BERZIP 1 SARUNG BANTAL PELUK . LIMITED STOK!!! . SPECIAL PRICE RM132.00 . Wassap kak wan ๐Ÿ“ฒ013-2534687 . #babymapatchwork #babytoto #babyitem #BabyQuilt #Cadarpatchwork #sayagunasayajual #SyaQist #cadarpengantin #littleprincess #cadarcantik #selangor #kelantan #PremiumPatchwork #BukanSekadarCadarBiasa #CadarViral #HariJadi #patchworklovers #TeamSyaQist #putrajaya #penang #bukitmertajam #seberangjaya

0

byfira.co

Banyak sangat keistimewaan faraa lip butter ๐Ÿ’„ Siapa belum cuba faraa lip butter tu cepatยฒ place your order now sebelum kehabisan nnti. Rugi tau x cuba faraa lip butter yang best ni ๐Ÿ‘๐Ÿ’ฏโœ” Jom cantik n rawat bibir dengan faraa lip butter ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’‹ . . ORANG2 #PENANG #KEDAH #PERAK kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni ๐Ÿ’„๐Ÿ˜˜ Jom cantik2x n rawat Bibir dengan Natural Ingredients๐Ÿ’‹ Happiness is Having Natural Beauty ๐Ÿ’‹๐ŸŒน Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100 % Natural & KKM Approved . . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #PENANG KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA . . ๐Ÿš— COD #KEDAH || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR . . ๐Ÿš— COD #PERAK PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL . . WhatsApp now to Order ๐Ÿ“ฒ017-5351912๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

0

dr_nurhayalactationcenter

@Regran_ed from @openhouse.eventspace - If you already having a headache juggling 2 or 3 kids, you'll be wondering how Datin @fadhilatulnaim manage her family and business at True Beauty Series Spa in Sungai Petani and yet, able to raise seven lovely children. But we believe babywearing has got something to do with it. ๐Ÿ˜‰ Hence we invite her to share how her years of babywearing experience help in her everyday life as a mother and entrepreneur. Her love towards natural parenting led her to connect the with other mothers in north Malaysia who have similar passion in parenting especially in babywearing, breastfeeding and gentle birth through Northern Parenting Group support group. Don't forget to come to Northern IBW Open House 2018 this Saturday, 27 October 2018 ya! #OpenHousePG #eventspacemalaysia #eventspacepenang #venuepenang #venuemalaysia #birthdaypartypenang #eventvenuepenang #seberangjaya #penang #indoorplayground #reunionparty #pulaupinang #eventvenuemalaysia #butterworth #perai #sayajual #penangmeetingplace #meetingplacepenang #babywearing #babywearingmama #malaysianbabywearers #northernbabywearers #babywearershaven #mbwo - #regrann

0

the28_whisks

Meringue Pop ๐Ÿญ Istimewa untuk bakal-bakal pengantin dan juga ibu bapa yang mencari doorgift bajet.Sesuai untuk hantaran,tunang,kahwin,aqiqah,majlis kesyukuran dll. Yang pasti harga berpatutan! Jom order Doorgift! . .Berminat?whatapps 017 456 2320 #the28thwhisks #browniespenang #brownieskepalabatas #congobarsedap #congobarskepalabatas #kekcoklatpenang #birthdaycake #hantarantunang #hantarankahwin #kekbirthday #tartpenang #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftpenang #foodism #instafoodie #foodporn #foodgasm #bazarpaknil #kepalabatas #bertam #penang #sungaipetani #seberangjaya #usmpenang #penangkek #kekpenang #penangites #breadpudding #meringuecookies

0

openhouse.eventspace

1

nazniscollections

Ready Stock BABY COOKIES BY IZLIYAH KITCHEN . ๐Ÿ”นBahan utama untuk cookies:๐Ÿ”น โœ”๏ธUnsalted butter โœ”๏ธUnbleached flour . TIADA โŒ GARAM TAMBAHAN โŒ GULA TAMBAHAN โŒ PERISA TIRUAN โŒ PEWARNA TIRUAN โŒ BAHAN Pengawet โŒ TELUR, SUSU, CHEESE . WA 0174944938 utk order.. Self pick up n delivery Sg Petani.. . #sungaipetani #sgpetani #kedah #babycookies #homemadebabyfood #babyfoodmalaysia #sayajualmakananbayi #sayajualbabyfood #bertam #seberangjaya #permatangpauh #gurun #kedah #merbok #lagendaheights #tamanria #bandarputerijaya #tamanria #sglalang #bandarlagunamerbok #sglayar #sgpetanibabyfood #halal #muslimproduk #naylisbabyshoppe #izliyahkitchenhomemadebabyfood

0

anieys.beaute

Gemorning cechanteks ๐Ÿ˜ . Dapat sejambak ni mau senyum seminggu kan? . Uols kalau nak buat suprise flower bouquet/ gift box dekat girlpren, tunang, mak, bff or sesapa je pon boleh tempah dgn KekNonis tau. Yang penting kita buat ikot bajet chuols hokey ๐Ÿ˜˜ . WhatsApp KekNonis 0195548436 . #ObsessCosmetic #ObsessKulim #Lipmatte #WeddingEdition #LoveStory #Ido #LoveYou #Forever #Heartbeat #giftbox #suprisedeliverykulim #LipstickViral #codKulim #KulimLandmark #KulimHiTech #Kulim #Alma #Perda #CodPerda #BukitMertajam #SeberangJaya #Ptsb #PoliKulim #KolejKejururawatanKulim #UniklMsi #IkbnBm #PoliSeberangPerai #UitmPenang #KakiMakeup #MakeupViral

0

mamabeauty_bysue

PERFECT MATCH!! . YOUTH and juga vitamin C. . Sesuai untuk korang yg ada masalah kulit jerawat, kering, kusam dan juga penuaan. . LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml) ๐ŸŒธ Membersihkan kulit wajah serta boleh bertindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan. . PERFECTING SKIN TONER (177ml) ๐ŸŒธMenanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit. . VITAMIN C PLUS SUSTAINED RELEASE (180 biji) ๐ŸŒผ Membentuk kolagen ๐ŸŒผ Anti kedutan ๐ŸŒผ Menegangkan kulit ๐ŸŒผ Mencerahkan kulit wajah dan badan ๐ŸŒผ Melambatkan proses penuaan ๐ŸŒผ Merawat masalah kulit berjerawat , kering , berparut , blackhead dan whitehead ๐ŸŒผ Mengecilkan liang pori yang terbuka luas ๐ŸŒผ Kulit kelihatan pinkish dan glowing ๐ŸŒผAtasi kulit sensitif , kulit kusam dan sunburn. . Boleh ws sue untuk pertanyaan selanjutnya mengenai masalah korng. . Inn shaa Allah sue cuba bantu.๐Ÿ˜‰ . Kalau korang malas nak save number, boleh tekan link dekat bio k๐Ÿ˜Š . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoalfalfa #promovivix #promoyouth #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti

0

mamabeauty_bysue

PERFECT MATCH!! . YOUTH and juga vitamin C. . Sesuai untuk korang yg ada masalah kulit jerawat, kering, kusam dan juga penuaan. . LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml) ๐ŸŒธ Membersihkan kulit wajah serta boleh bertindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan. . PERFECTING SKIN TONER (177ml) ๐ŸŒธMenanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit. . VITAMIN C PLUS SUSTAINED RELEASE (180 biji) ๐ŸŒผ Membentuk kolagen ๐ŸŒผ Anti kedutan ๐ŸŒผ Menegangkan kulit ๐ŸŒผ Mencerahkan kulit wajah dan badan ๐ŸŒผ Melambatkan proses penuaan ๐ŸŒผ Merawat masalah kulit berjerawat , kering , berparut , blackhead dan whitehead ๐ŸŒผ Mengecilkan liang pori yang terbuka luas ๐ŸŒผ Kulit kelihatan pinkish dan glowing ๐ŸŒผAtasi kulit sensitif , kulit kusam dan sunburn. . Boleh ws sue untuk pertanyaan selanjutnya mengenai masalah korng. . Inn shaa Allah sue cuba bantu.๐Ÿ˜‰ . Kalau korang malas nak save number, boleh tekan link dekat bio k๐Ÿ˜Š . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoalfalfa #promovivix #promoyouth #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti

0

mamabeauty_bysue

PERFECT MATCH!! . YOUTH and juga vitamin C. . Sesuai untuk korang yg ada masalah kulit jerawat, kering, kusam dan juga penuaan. . LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml) ๐ŸŒธ Membersihkan kulit wajah serta boleh bertindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan. . PERFECTING SKIN TONER (177ml) ๐ŸŒธMenanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit. . VITAMIN C PLUS SUSTAINED RELEASE (180 biji) ๐ŸŒผ Membentuk kolagen ๐ŸŒผ Anti kedutan ๐ŸŒผ Menegangkan kulit ๐ŸŒผ Mencerahkan kulit wajah dan badan ๐ŸŒผ Melambatkan proses penuaan ๐ŸŒผ Merawat masalah kulit berjerawat , kering , berparut , blackhead dan whitehead ๐ŸŒผ Mengecilkan liang pori yang terbuka luas ๐ŸŒผ Kulit kelihatan pinkish dan glowing ๐ŸŒผAtasi kulit sensitif , kulit kusam dan sunburn. . Boleh ws sue untuk pertanyaan selanjutnya mengenai masalah korng. . Inn shaa Allah sue cuba bantu.๐Ÿ˜‰ . Kalau korang malas nak save number, boleh tekan link dekat bio k๐Ÿ˜Š . #setberpantang #setkulitcantik #hblow #jerawatnanah #parutjeragat #putihgebu #diabetes #setkurus #detox #youthviral #parutkawah #kulitkusam #kulitberminyak #hormonwanita #jantung #sethamil #milkbooster #sarapanberkhasiat #HFMD #krimserbaguna #promoshaklee #promoalfalfa #promovivix #promoyouth #permatangpauh #seberangjaya #bagan #butterworth #bertam #penanti

0

mimpimika.pika

OI BADAK SUMBU, OI GEMUK - Kata-kata ejekan yang aku selalu dapat masa zaman sekolah sampai la masuk kolej - Aku pon dah lali dengar benda ni. Dah tak rasa apa-apa - Tapi sekarang ni, orang dah tak ejek dah. Betul la orang cakap, - Bila kita buruk dikeji, bila lawa dipuji. - Rahsia aku, #teatoxmimpimika Je gais. 1 sachet pagi, 1 sachet malam. - Sedap, wangi, tak pahit, tak kelat dan harga mampu milik tau - WhatsApp Pika 016 4979910. Fast respon tau - ๐Ÿ’ฏTRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) ๐Ÿ“ฒ016 4979910 ( LINK DI BIO ) ๐Ÿ“ฆPOSTAGE EVERYDAY ๐Ÿš—COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - ๐ŸŽ Special free gift + Free postage for you guys ๐ŸŽ Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #teatox #teatoxmalaysia #detox

1

mimpimika.pika

OI BADAK SUMBU, OI GEMUK - Kata-kata ejekan yang aku selalu dapat masa zaman sekolah sampai la masuk kolej - Aku pon dah lali dengar benda ni. Dah tak rasa apa-apa - Tapi sekarang ni, orang dah tak ejek dah. Betul la orang cakap, - Bila kita buruk dikeji, bila lawa dipuji. - Rahsia aku, #teatoxmimpimika Je gais. 1 sachet pagi, 1 sachet malam. - Sedap, wangi, tak pahit, tak kelat dan harga mampu milik tau - WhatsApp Pika 016 4979910. Fast respon tau - ๐Ÿ’ฏTRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) ๐Ÿ“ฒ016 4979910 ( LINK DI BIO ) ๐Ÿ“ฆPOSTAGE EVERYDAY ๐Ÿš—COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - ๐ŸŽ Special free gift + Free postage for you guys ๐ŸŽ Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #teatox #teatoxmalaysia #detox

0

mimpimika.pika

OI BADAK SUMBU, OI GEMUK - Kata-kata ejekan yang aku selalu dapat masa zaman sekolah sampai la masuk kolej - Aku pon dah lali dengar benda ni. Dah tak rasa apa-apa - Tapi sekarang ni, orang dah tak ejek dah. Betul la orang cakap, - Bila kita buruk dikeji, bila lawa dipuji. - Rahsia aku, #teatoxmimpimika Je gais. 1 sachet pagi, 1 sachet malam. - Sedap, wangi, tak pahit, tak kelat dan harga mampu milik tau - WhatsApp Pika 016 4979910. Fast respon tau - ๐Ÿ’ฏTRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) ๐Ÿ“ฒ016 4979910 ( LINK DI BIO ) ๐Ÿ“ฆPOSTAGE EVERYDAY ๐Ÿš—COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - ๐ŸŽ Special free gift + Free postage for you guys ๐ŸŽ Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #teatox #teatoxmalaysia #detox

0

mudah.belajar.quran

_Pendaftaran Kelas Quran Dari Zero_ . Pendaftaran masih dibuka, 1 group sya buka 10-12 peserta sahaja. . Saya tak ambil banyak peserta, sebab nak semua peserta dapat baca Quran selama 2 bulan. . Jumpa 1hb Nov nanti... . Semoga Allah mudahkan urusan peserta ini.. . #BelajarQuran #KelasDewasa #2Bulan #DariZero #TamanSelasih #kulim #SeberangJaya #penang #PendaftaranBaru #Nov2018

1

ainrosle_

Banyak sangat keistimewaan faraa lip butter ๐Ÿ’„ Siapa belum cuba faraa lip butter tu cepatยฒ place your order now sebelum kehabisan nnti. Rugi tau x cuba faraa lip butter yang best ni ๐Ÿ‘๐Ÿ’ฏโœ” Jom cantik n rawat bibir dengan faraa lip butter ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’‹ . . ORANG2 #PENANG #KEDAH #PERAK kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni ๐Ÿ’„๐Ÿ˜˜ Jom cantik2x n rawat Bibir dengan Natural Ingredients๐Ÿ’‹ Happiness is Having Natural Beauty ๐Ÿ’‹๐ŸŒน Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100 % Natural & KKM Approved . . . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) ๐ŸŽ . . POS SELURUH MALAYSIA ๐Ÿšš . . ๐Ÿš— COD #PENANG KEPALA BATAS || SG DUA || SEBERANG JAYA || PERMATANG PAUH || TASEK GELUGOR || BUKIT MERTAJAM || TELUK AIR TAWAR || USM PENANG || PENANG ISLAND || PERDA || PENAGA . . ๐Ÿš— COD #KEDAH || PADANG SERAI || TIKAM BATU || SUNGAI PETANI || ALOR SETAR || PENDANG || KULIM || TAMAN SELASIH || SG ULAR . . ๐Ÿš— COD #PERAK PARIT BUNTAR || NIBONG TEBAL . . WhatsApp xxx now to Order ๐Ÿ“ฒ01x-xxx ๐Ÿ’‹ . . #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

1

dr_nurhayalactationcenter

@Regran_ed from @openhouse.eventspace - One of our grand prize lucky draw is sponsored by Haurra Sewing Studio. Can you guess what it is? Come, have a guess. ๐Ÿ˜ Seamstress mama? We know you're gonna want to win this! Haurra Sewing Studio offers variety of sewing supplies and digital pattern. They also have sewing classes from time to time at their studio. Do your your support to our sponsor okay. Check them out at Haurra Sewing Studio FB Page! #OpenHousePG #eventspacemalaysia #eventspacepenang #venuepenang #venuemalaysia #birthdaypartypenang #eventvenuepenang #seberangjaya #penang #indoorplayground #reunionparty #pulaupinang #eventvenuemalaysia #butterworth #perai #sayajual #penangmeetingplace #meetingplacepenang #messyplaymalaysia #messyplaypenang #sensoryplaymalaysia #sensoryplaypenang #kidsactivitypenang #kidsactivity #playdateclub #playdatepenang - #regrann

0

nazniscollections

0

nazniscollections

0

nazniscollections

0

zeyra.saad_pastry

0

kulimcupcake

Elianto makeup theme Buttercream cake with fondant deco 8inch Thank you for order niaโค๏ธ Untuk design macam ini sila buat tempahan awal ya jgn 3hari sebelum atau esok nak harini order ye,sebab untuk figurine semua take time thank you memahami Order or price kindly whatsapp us directly: 013 325 5010 #instagram #kulimhitech #kulimcupcake #kulimcupcakestudio #makeuptutorial #customade #customcake #makeupcake #kedahan #bertam #seberangjaya #selama #pulaupinang #penangites #penang #elianto #lembahimpiana #malaysia #birthday

0

ps.beba


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118