Seberangjaya Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

cheesebomb.utara

#LAST15DECEMBER Ayam crunchy dengan nachos 😍 Marbelesss sangat taw 😝 . Pastikan hampaaa tak lepaskan peluang utk grab promo #cheesebomb ni sekarang nah 😍 . NEXT POSTAGE: ISNIN . Klik link di BIO utk super fast respond okey 😍 . #mamagfood#cheesebombterbaikkk#cheesebombsedap#cheesebombviral#cheesebombkedah#cheesebombkulim#cheesebombmeletop#food#mamagfood#cheesebombmalaysia#cheesebombmurah#kulim#kulimhightech#penang#seberangperai#seberangjaya#lunas#seberangperai#kelanglama#BandarPerda#tasekgelugor#stadiumkeladi#hospitalkulim#politeknikmalaysia

0

amani_fatin

boleh pakat block no. tepon ni seksiap sebelom kena tipu.. ada kes dengan sprm apa tah.. . kebetulan sebelum tu dah tengok status wasap Murni Aini baru lepas kena..😂 . manusia macam ni bila la nak berubah tak tau.. orang lain workhard nak cari rezeki halal..😒 . . amani #SuriRumahSellerOnline #SeberangJaya #StokisLaveraEssence #agentdianz #agentfaraalipbutter

0

__fatimahsabri

. Cantik, menarik & tertarik takk faraalipbutter in Caramel Mint 💋💕💕 Bibir jadi pink/merah naturally. Mesti WAJIB cuba CARAMEL MINT barulah jatuh cinta ❤X kenal x cuba x cinta namanya 😘😍 . . #faraalipbutterfans kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni 💄😘 Jom cantik2x n rawat Bibir dengan Natural Ingredients💋 Happiness is Having Natural Beauty 💋🌹 Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100 % Natural & KKM Approved . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) 🎁. . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚. . . 🚗 COD #PENANG 🌴. 🌷KEPALA BATAS. 🌷SG DUA. 🌷SEBERANG JAYA. 🌷PERMATANG PAUH. 🌷TASEK GELUGOR. 🌷ELUK AIR TAWAR. 🌷USM PENANG. 🌷PENANG ISLAND. . . 🚗 COD #KEDAH 🌾. 🌷LUNAS. 🌷PADANG SERAI. 🌷TIKAM BATU. 🌷SUNGAI PETANI. . . WhatsApp Fatimah now to Order 📲013-474 1109 💋. . . @farahanimrazak @faraalipbutter @faraalipbutter_lovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

0

__fatimahsabri

. Keistimewaan #1 Faraa lip butter lipstick ialah bila apply j faraa lip butter, bibir jadi naturally pink & tahan lama walau dah dilap berkali kali..Sebabnya, bibir anda sedang dirawat oleh natural ingredients faraa lip butter.. semestinya nak rawat dan pink kan bibir guna faraa lip butter 💯✔ Warna pink natural j ikut warna darah / suhu badan. 💋 . . #faraalipbutterfans kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni 💄😘 Jom cantik2x n rawat Bibir dengan Natural Ingredients💋 Happiness is Having Natural Beauty 💋🌹 Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100 % Natural & KKM Approved . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) 🎁. . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚. . . 🚗 COD #PENANG 🌴. 🌷KEPALA BATAS. 🌷SG DUA. 🌷SEBERANG JAYA. 🌷PERMATANG PAUH. 🌷TASEK GELUGOR. 🌷ELUK AIR TAWAR. 🌷USM PENANG. 🌷PENANG ISLAND. . . 🚗 COD #KEDAH 🌾. 🌷LUNAS. 🌷PADANG SERAI. 🌷TIKAM BATU. 🌷SUNGAI PETANI. . . WhatsApp Fatimah now to Order 📲013-474 1109 💋. . . @farahanimrazak @faraalipbutter @faraalipbutter_lovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

0

__fatimahsabri

. @faraalipbutter in Orchid Vanilla today! Awak pakai yg mana tu cantik cantik harini 😊 . . ORCHID VANILLA buat bibir jadi warna soft pink purple/merah naturally. Rasa BEST MOIST j bibir ni 💋. Bukan GLOSSY TAU 😘 NAK DOUBLE MOIST MIX KAN CARAMEL + ORCHID. LAGI COLOR BIBIR CANTIK💋 Yang BELUM CUBA / ADA FARAALIPBUTTER, kena MERASAI SENDIRI KEBAIKAN FARAALIPBUTTER by @farahanimrazak ni 👍. RUGILAA UOLSS X CUBA faraalipbutter 💄 ni lagi 😘 . #faraalipbutterfans kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni 💄😘 Jom cantik2x n rawat Bibir dengan Natural Ingredients💋 Happiness is Having Natural Beauty 💋🌹 Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100 % Natural & KKM Approved . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) 🎁. . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚. . . 🚗 COD #PENANG 🌴. 🌷KEPALA BATAS. 🌷SG DUA. 🌷SEBERANG JAYA. 🌷PERMATANG PAUH. 🌷TASEK GELUGOR. 🌷ELUK AIR TAWAR. 🌷USM PENANG. 🌷PENANG ISLAND. . . 🚗 COD #KEDAH 🌾. 🌷LUNAS. 🌷PADANG SERAI. 🌷TIKAM BATU. 🌷SUNGAI PETANI. . . WhatsApp Fatimah now to Order 📲013-474 1109 💋. . . @farahanimrazak @faraalipbutter @faraalipbutter_lovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

0

__fatimahsabri

Close up demo @faraalipbutter in CARAMEL MINT lipstick oleh founder @farahanimrazak sendiri 😍😍 Uolls boleh tengok sendiri betapa naturalnya pink/red dekat bibir selepas apply faraa lip butter lipstick.. Masa mula apply tu akan rasa sejuk mint camtu sebab function untuk betulkan aliran darah di bibir. In Shaa Allah percayalahh simptom bibir kering, bibir merekah, bibir hitam kat tepi2 bibir tu dah hilang selepas penggunaan berterusan faraa lip butter lipstick ni😘 yang penting ingredients faraa lip butter lipstick ni semuanya NATURAL ingredients. Banyak sangat keistimewaan Faraa lip butter lipstick ni..💯 guarantee ✔ So apa tunggu lagi meh order cepat 💃Nak tahu lebih lanjut tentang faraa lip butter lipstick boleh DM/Whatsapp yer 😘 Nanti kita sambung cerita dekat Whatsapp okay 👍😘 . . #faraalipbutterfans kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni 💄😘 Jom cantik2x n rawat Bibir dengan Natural Ingredients💋 Happiness is Having Natural Beauty 💋🌹 Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100 % Natural & KKM Approved . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) 🎁. . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚. . . 🚗 COD #PENANG 🌴. 🌷KEPALA BATAS. 🌷SG DUA. 🌷SEBERANG JAYA. 🌷PERMATANG PAUH. 🌷TASEK GELUGOR. 🌷ELUK AIR TAWAR. 🌷USM PENANG. 🌷PENANG ISLAND. . . 🚗 COD #KEDAH 🌾. 🌷LUNAS. 🌷PADANG SERAI. 🌷TIKAM BATU. 🌷SUNGAI PETANI. . . WhatsApp Fatimah now to Order 📲013-474 1109 💋. . . @farahanimrazak @faraalipbutter @faraalipbutter_lovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

0

tauhubergedilmekna_penang

0

bihangurlymakeup_penang

Jom lunch... sambil2 tu akak blanja sikit #testimonibskincare 💕 . ***** HASIL PENGGUNAAN B SKINCARE DENGAN KONSISTEN....MasyaAllah dikkk😍😘 dengan izin Allah licin terus...😍 #bskincare ***** . Untuk tempahan : 📱📱📱 Whatsapp +60195453321 Whatsapp +60195453321 Whatsapp +60195453321 . Cod : Alma, Bukit Mertajam, Seberang Jaya & KOMTAR Postage : Isnin - Jumaat . #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #skincare #skincareroutine #bskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #glowingskin #glowingskincare #localproduct #malaysia #flawless #flawlessskin #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #allaboutskin #makeup #loveyourskin #jomrawatkulit #kulitsihat #makeupcantik #penang #alma #seberangjaya #komtar

0

bihangurlymakeup_penang

Jom lunch... sambil2 tu akak blanja sikit #testimonibskincare 💕 . ***** Tgk bhgian bibir cust ada ruam merah2 biji. Lepas pakai bskincare, kulit jadi licin mcm teloq kupas aih pakej kulit mcm pakai bedakkkk😍 #bskincare ***** . Untuk tempahan : 📱📱📱 Whatsapp +60195453321 Whatsapp +60195453321 Whatsapp +60195453321 . Cod : Alma, Bukit Mertajam, Seberang Jaya & KOMTAR Postage : Isnin - Jumaat . #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #skincare #skincareroutine #bskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #glowingskin #glowingskincare #localproduct #malaysia #flawless #flawlessskin #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #allaboutskin #makeup #loveyourskin #jomrawatkulit #kulitsihat #makeupcantik #penang #alma #seberangjaya #komtar

0

bihangurlymakeup_penang

Jom lunch... sambil2 tu akak blanja sikit #testimonibskincare 💕 . ***** HASIL PENGGUNAAN B SKINCARE DENGAN KONSISTEN....MasyaAllah dikkk😍😘 dengan izin Allah licin terus...😍 #bskincare ***** . Untuk tempahan : 📱📱📱 Whatsapp +60195453321 Whatsapp +60195453321 Whatsapp +60195453321 . Cod : Alma, Bukit Mertajam, Seberang Jaya & KOMTAR Postage : Isnin - Jumaat . #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #skincare #skincareroutine #bskincare #jerawat #jeragat #kulitkusam #glowingskin #glowingskincare #localproduct #malaysia #flawless #flawlessskin #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #allaboutskin #makeup #loveyourskin #jomrawatkulit #kulitsihat #makeupcantik #penang #alma #seberangjaya #komtar

0

__fatimahsabri

. #faraalipbutterfans kena cuba n rasai sendiri FARAA ANTIOXIDANT LIP BUTTER ni 💄😘 Jom cantik2x n rawat Bibir dengan Natural Ingredients💋. . Happiness is Having Natural Beauty 💋🌹 Faraa Antioxidant Lip Butter created by farahanimrazak 100 % Natural & KKM Approved. . PRICE: RM55 TERMASUK FREE POSTAGE (SM)/ RM62 TERMASUK DISKAUN POSTAGE (SS) 🎁. . . POS SELURUH MALAYSIA 🚚. . . 🚗 COD #PENANG 🌴. 🌷KEPALA BATAS. 🌷SG DUA. 🌷SEBERANG JAYA. 🌷PERMATANG PAUH. 🌷TASEK GELUGOR. 🌷ELUK AIR TAWAR. 🌷USM PENANG. 🌷PENANG ISLAND. . . 🚗 COD #KEDAH 🌾. 🌷LUNAS. 🌷PADANG SERAI. 🌷TIKAM BATU. 🌷SUNGAI PETANI. . . WhatsApp Fatimah now to Order 📲013-474 1109 💋. . . @farahanimrazak @faraalipbutter @faraalipbutter_lovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

0

__fatimahsabri

. Much ❤❤ to this BEAUTIFUL ANGEL 💕 . COMING SOON at #MALAYSIA 😘 🍒 STAY TUNED ❤ . coming to you real soon, keep updates with @faraalipbutter everyday ya! promiseeeeee! memang the best! . . @farahanimrazak @faraalipbutter @faraalipbutter_lovers #faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbutterpenang #lipscare #agentfaraalipbutterpenang #miniagentfaraalipbutterpenang #bertam #tasekgelugor #seberangjaya #Penang #sungaidua #usmpenang #dropshipfaraalipbutterpenang #faraalipbutter #teamflbpenang

0

kapas_cotton

Update stock mini moden yang masih available setakat hari ini . . RM 65 sahaja sepasang . . Whatsapp untuk pembelian Wasap.my/60134675250 . #sayajual #kurungpahang #kurungmoden #minimoden #ootdfashion #maybank #cimb #bandarperda #bukitmertajam #hospitalseberangjaya #hospitalbukitmertajam #seberangjaya #perai #petronas

0

lovelieebukitmertajam

Nak kurus tanpa sengaja? OMC lah jawapannya!! NO DIET NO PANTANG NO EXERCISE . ✅ MAKAN MACAM BIASA ✅ HIDUP SPT BIASA ✅ PERUBAHAN LUAR BIASA . Result boleh nampak dgn hanya kunyah kunyah 2 tablet coklat sedap ni! Make sure kunyah kunyah before heavy meal tau! Barulah boleh nmpk lemak lemak cair dalam toilet bowl 😱 . 1 BOX RM75 EXC POS . #lovelieeperlis #lovelieecodkangar #supplementmurah #kosmetikmurah #healthylife #lifestyle #beautycare #bukitmertajam #byasyalliee #luvbabesagent #lovelieecosmetics #lovelieebeauty #kodiang #bukitmertajam #codbukitminyak #seberangjaya #perda #alma #codseberangjaya #codseberangperai #codalma #heybepurebukitmertajam #hppbukitmertajam #essentialserum #perlismalaysia #penengmalaysia

0

chocojarpenangmurah

JOM JOIN COD HRINI Start pkul 11 pagi ‼️ 🍫 CHOCOJAR VIRAL LELEH BY CHE TON 🍫 . - ✨ BIASA ✨ 📌BELI 1 RM12 📌BELI 3 RM35 📌BELI 5 RM55 - - ✨TOPPING ✨ 📌 OREO ▶️ RM15 📌 MILO TABUR ▶️ RM15 📌 KITKAT ▶️ RM15 📌 MILO BALLS ▶️ RM15 BOLEH MIX TOPPING - - 🚗 COD AREA PULAU PINANG 📌 TELUK AIR TAWAR 📌 BAGAN 📌 PENAGA 📌 KEPALA BATAS 📌 BERTAM 📌 TASEK GELUGOR 📌 SUNGAI DUA - - ✅CAJ COD RM2-RM6 MENGIKUT KAWASAN MASING2 - ✅POS SELURUH MALAYSIA 👉🏻 1-2 BALANG RM8SM | RM12SS - Nak booking? Boleh roger akak di DM atau Whatspp 018-4690170 😍 - #chocojar #chocojarmurah #chocojarsedap #chocojarviral #chocojarpulaupinang #chocojarpenang #chocojarkepalabatas #kepalabatas #butterworth #telukayertawar #bertam #tescobertam #agentCJleleh #sungaidua #chocojarkl #permatangpauh #seberangjaya #penaga #chocojarmurahmalaysia #chocoricepenang #chocojarbesar #chocojarmalaysia #seberangjaya #penaga #bertamindah #bertamperdana #pekandarat #bagan #butterworth #telukairtawar

0

gambiremasbutterworth

Dah ada dak Gambir Emas Ginseng? Kalau tak dak lagi rugi la, ramai dah laki2 pakai untuk puaskan isteri mereka. Tak perlu malu sebab ini adalah ubat, penawar. Gunakan ia sebaik2 nya dan buatlah orang rumah bahagia. Stok masih ada. Nak order? Betoi nak order? Ha whatsapp 018-2614546 cepat2. Book siap2 sekotak Tengah promosi nie, dua kotak RM150 free cod. #seberangjaya #seberangperai #bandarperda #bukitmertajam #bukittambun #telukairtawar #sungaidua #simpangampat

0

ummidental

Promosi whitening sudah datang!!!! Booking slots are open!! Call 046374200 for details and book appointments now!! #Whitening sangat sesuai bagi yang merokok, bagi penggemar kopi, teh dan minuman koko, dan juga makanan yang berkunyit seperti kari, segala pencemaran warna dapat disingkirkan dengan serta merta dengan rawatan pemutihan..kembalikan keaslian warna gigi anda..DM dan call 046374200( working hour) bagi yang berminat #smilemakeover #nofilter with teeth whitening👄👄👄🤳🏻🤳🏻🤳🏻call🤙🤙🤙🤙🤙04 637 4200 now!#klinikgigipenang #teethwhitening #bayanbaru #bayanlepas #penang #penangkia #cosmeticveneers #compositeveneers #smilemakeover #esthetician #estheticdentistry #smile #ummidental #klinikgigi #usmpenang #politeknikseberangperai #kulimkedah #sungaipetani #seberangjaya #seberangperai #uitmpenang #permatangpauh #bertamperdana #bandarperda #bukitmertajam

7

mimpimika.pika

#PikaTalk : CARA GANDAKAN REZEKI - Tengok sampai habis tauu - Pika doakan semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki. . - Aminn - 💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) 📲016 4979910 ( LINK DI BIO ) 📦POSTAGE EVERYDAY 🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - 🎁 Special free gift + Free postage for you guys 🎁 Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #pikasado #mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #penang #teatoxmalaysia

0

mimpimika.pika

#PikaTalk : CARA GANDAKAN REZEKI - Tengok sampai habis tauu - Pika doakan semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki. . - Aminn - 💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) 📲016 4979910 ( LINK DI BIO ) 📦POSTAGE EVERYDAY 🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - 🎁 Special free gift + Free postage for you guys 🎁 Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #pikasado #mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #penang #teatoxmalaysia

2

mimpimika.pika

#PikaTalk : CARA GANDAKAN REZEKI - Tengok sampai habis tauu - Pika doakan semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki. . - Aminn - 💯TRUSTED AGENT PENANG ( MMTA 002 ) 📲016 4979910 ( LINK DI BIO ) 📦POSTAGE EVERYDAY 🚗COD AREA ( STORY HIGHLIGHT ) - 🎁 Special free gift + Free postage for you guys 🎁 Contest + Giveaway every month - FOLLOW @mimpimika.pika #pikasado #mimpimika #mimpimikateam #teamalysha #glowingsampaisilau #penangites #anakutara #kamipenangites #squadhakakcantik #jomkurus1malaysia #jomkurus #jomkurussihat #jomubahhidup #skinnylegteatox #looseweightteatox #nasikandarlineclear #pestapenang #mimpimikapenang #tasekgelugor #kepalabatas #sungaidua #seberangjaya #bagan @mimpimika.kl #sayajual #sayajualteatox #sayajualsayapakai #penang #teatoxmalaysia

0

bihangurlymakeup_penang

0

halim_takaful

Assalamualaikum & Selamat pagi . Kes viral insurans penipu dan jd trend dah sekarang. Boleh jadi Si tukang viral tak phm psl insurans atau ejen dia bermasalah. Tak perlu nk viral pun sbb client ada hak utk bersuara dan boleh report ke bank negara jika terdapat sesuatu yg mencurigakan dgn bukti yg kukuh. . Sbb itu bila tiada ilmu cepat sgt melatah.. apa2 pun kena siasat terlebih dahulu sebelum di viralkan.. jgn ikutkan sgt hati yg penuh dgn amarah tu ✌🏻✌🏻 . Sekadar renungan bersama #sungaipetani #penangkini #penang #seberangjaya #bukitmertajam

0

shushaklee_miracle

1

shushaklee_miracle

0

tauhubergedilmekna_penang

LAST CALL !!! . Menu ▶Original - RM20/18pcs ▶Spicy - RM23/18pcs ▶Beef - RM27/18pcs Mini Pack ▶Original - RM11/9pcs ▶Spicy - RM13/9pcs ▶Beef - RM15/9pcs (Mini Pack Minimum Order 2 packs) . SEKALI DAH CUBA, CONFIRM REPEAT LAGI👍 Whatsapp now. Link dekat bio okay . #tauhubergedil #tauhubergedilmekna #tauhubergedilmeknapenang #tauhubergedilpenang #tauhubergedilviral #tauhubergedilsedap #tauhubergedilayam #tauhubergedildaging #tauhubergedilspicy #tauhubergedilsimpangampat #batukawan #bukitminyak #seberangjaya

0

shopper_lilydahlia

0

zahidah2

Mencari aksesori kucing? Jengah @cat_toys_h.o.cs Beli brg utk si bulus anda pd harga berpatutan! Pandai kecek dpt diskaun lg 😁 ___________ #petsupplies #petshopmurah #petbackpack #pettravel #petmalaysia #petstuff #hamsterwheel #dogcostume #kucingkampung #sibu #bukitbintang #lumut #seberangjaya #kotatinggi #amancentral #anjing #pencintakucing #ajimaura

2

liplickin_cupcakes

2 tier full fondant cake in Rapunzel theme for a princess' 1st birthday. Top is chocolate fudge cake, bottom is orange butter cake. Tq gorgeous mummy Geik Ching for the trust 💖 #fondantcake #rapunzelcake #instacake #customcake #homemadewithlove #buttercreamcake #freshcreamcake #penangbakers #penangcake #penanghalalfood #kepalabatas #butterworth #seberangjaya #bertamputra #bertamperdana #sayajualkek #kekmurah #nofreedeliverypolicy #selfpickupplease

0

dianapatisserie

0

bihangurlymakeup_penang

Hye ampa..dah tidoq ke belum? Haa klu xtidoq lagi jangan lupa cuci muka & pakai set B SKINCARE tu!😜 . Confirmmm esok pagi muka ampa pelolesss gituu!!😍😍 . Gööd Nite.🌹 . #bihangirlymakeup #bihangirlymakeuppenang #bskincare #skincare #foundationbgm #foundationgebuno1malaysia #meletop #localproduct #malaysia #jerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #codpenang #alma #bukitmertajam #seberangjaya #alhamdulillah #goodnight #goodnightpost #trustedonlineshop #bazarpaknil

0

farah_rosli_


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118