Seberangperai Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

surprisemepenang_hq

0

surprisemepenang_hq

0

beautybysuesilky

Assalamualaikum & moninggg! . Kaksue nak bagitau harini dah buat postage untuk hari Isnin. . Cod area Penang anytime n anywhere. . Habaq mai jaa dekat mana nak jumpa dan pukul berapa. Kita bincang sampai boleh cod barang korang nak order k 😉 . Jangan malu jangan segan wasap kaksue! . Or klik link wasap di bio 👆🏻 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #usmpenang #komtar #uitmpenang

0

cosmoderm_skincare_prk

[GENTLE Toning Lotion] Second step after apply cleanser cleansing milky foam (for dry and sensitive skin) . . 💧INGREDIENTS / RAMUAN: Aloe Vera Extract, Sea Cucumber and Chamomile . . 💧Losyen penyegar yang menyamankan dan menyegarkan kulit sambil membersih sisa pencuci 💧 Membersihkan sisa pencuci muka, mekap dan kotoran 💧Melindungi kulit dari pendedahan 💧 Produk kecemasan untuk meredakan tanda gatal, kemerahan dan rengsa . . 💧CARA PENGGUNAAN: Selepas pembersihan, tuangkan sedikit Toning Losyen Gentle Q10 ke atas kapas, sapukan ke seluruh muka dan ikuti dengan pelembap yang sesuai . . 🔺 Whatsapp 0103227074 . . Nak tru toner sahaja pun boleh atau boleh try cleanser + toner ? Nak lebih baik one set gentle series, more effective 💖 . . Price : 33.90 Postage : RM8sm / RM12ss

1

nafeesaa.co

1

nafeesaa.co

Eyeshadow (3 warna), Lipcream (3 warna), Contour, Highlighter, Blusher & Brush dalam satu palette! Oneness Makeup Kit from Carya Cosmetics 💝 Jimat dan sangat berbaloi. Sesuai utk yg baru nak belajar makeup 😉semua dalam satu palette mudah utk di bawa ke mana mana sahaja 💕 . #caryacosmetics #caryacosmeticspenang #caryacosmeticsperlis #caryacosmeticskedah #caryacosmeticsagent #caryacosmeticspenangkedah #dropshipwanted #sungaipetani #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #caryacosmetics #penang #kedah #sgpetani #seberangperai #seberangjayapenang #bayanlepaspenang #bayanbarupenang #padangkotalamapenang #alorsetarkedah #darulaman #amancentral #amanjayamallsungaipetani

0

borninmalaysia

Early morning at a wantan noodle stall in Bukit Mertajam, Malaysia

7

femmejamilahlegacy

SAMBAL YANG BOLEH DIMAKAN DENGAN APA JUA JENIS MAKANAN. . Bukan setakat makan dengan ulam . Bukan setakat boleh dibuat pes masakan. . Bukan setakat boleh dibuat jem roti. . Bukan setakat dimakan begitu sahaja dengan nasi kosong. . Bukan setakat dibuat sebagai penyicah dengan roti canai, lempeng dan capati. . Bukan setakat dibuat sebagai sambal ikan bilis. . Bukan setakat dibuat sebagai sambal untuk bihun sup atau kue tiau sup. . Sebenarnya BANYAK LAGI CARA YANG BOLEH DIBUAT BILA ADANYA SAMBAL TOK BLAGAK INI!!! . Kalau suruh kak fj listkan semua benda, rasanya sampai esok lusa pun takkan boleh list sampai habis. 😂😂😂 . Sebab itu, atok dan cucu cicit di stesen tok blagak gelarkan sambal tok blagka ini sebagai PENERAJU REVOLUSI RASA. 😊 . Nak dapatkan sambal atok kami yang shedapppp ini??? . Whatsapp kak fj, salah seorang cucu cicit dalam keluarga atok di 017-5288520 😊 . #sambaltokblagakpenang #sambaltokblagak #agentsambaltokblagak #sambaltokblagakutara #penang #seberangperai #kepalabatas #tasekgelugor #kulim #sungaipetani #penaga #komplekskailan #bertam #visionpark #jalanjalancarimakan #assalamualaikum #2018 #instaviral #malaysia #negaraku #perda #bukitmertajam #sunwaycarnival #kualalumpur #klcc #lunch #dinner #worldcup2018 #trend2018 #goodmorning

3

annarshoppe

🍁Mini Kurung byAlrura🍁 Details:- 🍂Material English Cotton 🍂Mesra Wuduk 🍂Zip dipergelangan tangan 🍂Zip di bahagian belakang baju 🍂Kain 'A' cut ( bergetah & berzip ditepi) 🍂Size dari 34 sehingga 44 *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #MiniKurungAlrurabyAnnarshoppe . 👗SIZE AVAILABLE: .. 34 36 38 40 42 44 .. . ♻️ updated : 220718 . . 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 . POSTAGE : rm 8 sm / rm 12 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #minikurung #kurungmoden #kebayakids #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerja #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

1

annarshoppe

🍁Mini Kurung byAlrura🍁 Details:- 🍂Material English Cotton 🍂Mesra Wuduk 🍂Zip dipergelangan tangan 🍂Zip di bahagian belakang baju 🍂Kain 'A' cut ( bergetah & berzip ditepi) 🍂Size dari 34 sehingga 44 *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #MiniKurungAlrurabyAnnarshoppe . 👗SIZE AVAILABLE: .. 34 36 42 44 .. . ♻️ updated : 220718 . . 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 . POSTAGE : rm 8 sm / rm 12 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #minikurung #kurungmoden #kebayakids #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerja #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

0

annarshoppe

🍁Mini Kurung byAlrura🍁 Details:- 🍂Material English Cotton 🍂Mesra Wuduk 🍂Zip dipergelangan tangan 🍂Zip di bahagian belakang baju 🍂Kain 'A' cut ( bergetah & berzip ditepi) 🍂Size dari 34 sehingga 44 *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #MiniKurungAlrurabyAnnarshoppe . 👗SIZE AVAILABLE: .. 34 36 38 42 44 .. . ♻️ updated : 220718 . . 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 . POSTAGE : rm 8 sm / rm 12 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #minikurung #kurungmoden #kebayakids #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerja #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

1

beautee_project

0

annarshoppe

🍁Mini Kurung byAlrura🍁 Details:- 🍂Material English Cotton 🍂Mesra Wuduk 🍂Zip dipergelangan tangan 🍂Zip di bahagian belakang baju 🍂Kain 'A' cut ( bergetah & berzip ditepi) 🍂Size dari 34 sehingga 44 *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #MiniKurungAlrurabyAnnarshoppe . 👗SIZE AVAILABLE: .. 34 36 38 40 42 44 .. . ♻️ updated : 220718 . . 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 . POSTAGE : rm 8 sm / rm 12 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #minikurung #kurungmoden #kebayakids #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerja #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

0

annarshoppe

🍁Mini Kurung byAlrura🍁 Details:- 🍂Material English Cotton 🍂Mesra Wuduk 🍂Zip dipergelangan tangan 🍂Zip di bahagian belakang baju 🍂Kain 'A' cut ( bergetah & berzip ditepi) 🍂Size dari 34 sehingga 44 *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #MiniKurungAlrurabyAnnarshoppe . 👗SIZE AVAILABLE: .. 34 36 42 44 .. . ♻️ updated : 220718 . . 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 . POSTAGE : rm 8 sm / rm 12 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #minikurung #kurungmoden #kebayakids #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerja #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

0

annarshoppe

🍁Mini Kurung byAlrura🍁 Details:- 🍂Material English Cotton 🍂Mesra Wuduk 🍂Zip dipergelangan tangan 🍂Zip di bahagian belakang baju 🍂Kain 'A' cut ( bergetah & berzip ditepi) 🍂Size dari 34 sehingga 44 *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #MiniKurungAlrurabyAnnarshoppe . 👗SIZE AVAILABLE: .. 34 42 44 .. . ♻️ updated : 220718 . . 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 🔥HARGA HEBAT : RM69🔥 . POSTAGE : rm 8 sm / rm 12 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . . #annarshoppe #minikurung #kurungmoden #kebayakids #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerja #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

0

nazzty_vapor

0

beautybysuesilky

Done cod sebotol pil kalsium untuk si ibu hamil. . Katanya sakit pinggang. . Malas nak bancuh susu kalsium. So pil kalsium ni sesuai untuk mereka yang nak expresssss zas telan je sebelum tido esok bangun segar 👍🏻 . Nak order Supplement #Shaklee jugak? . Nak cod area Penang? . Wasap kaksue 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #usmpenang #komtar #uitmpenang

1

xenuss_78

Medal 🥉 & shirt #pwr2018 #picoftheday #seberangperai

0

tsongng

12km RUN - 59minit,,✌ #run #seberangperai #newrecord

2

farhanfba

Province Wellesley Run 2018...PWR2018...Padang Pemuda Merdeka Butterworth Penang #ProvinceWellesleyRun2018 #PWR2018 #SeberangPerai #Penang

0

juice_hairsalon

碳酸泉 cleansing soda + Mucota 3 step treatment Carbonated Spring Water (碳酸泉)Co2 1. Using regeneration to restore beautiful hair sheen and gentleness . ❤️还原再生秀发的光泽使秀发柔顺 2. Maintaining healthy hair and scalp fluffy and lightness. ❤️保持头发头皮的健康,秀发蓬松轻盈 3. Improving conditioner and hair growth agents penetration effectiveness . ❤️提高护发剂育毛剂的浸透性 4. Returning to normal resilient tough hair. ❤️回复毛发原有的弹力韧性 Kindly make an appointment with us 012-4657293 #carbonatedspringwater #carbonatedSpring #hairspa #spa #juicehairsalon #mucotatreatment #mucota #penang #malayisa #seberangperai #hairtreatment #treatment

1

jasonstagramm

0

sharulmizwan

Everything has a start thus let the journey begin. More to come in future. Lawa medal dia. Bentuk map #SeberangPerai ni. #OurSeberangPerai #ProvinceWelleslyRun2018 #butterworth #bagan #MPSP #ThinkCity #FitMalaysia #Penang Credit to @shafuanmuazzam yg tak jemu ajak, akhirnya lekat. Haha.

1

riezampodolski

Haters gonna hate 😝🤕😷🙌🏽😬 #pwr2018 #seberangperai #provincewellesleyrun2018

6

khaizer_chocobar

Tengok ni👆 sorang oder sampai 4 bekas skali ambik....dan sis yang oder ni...tak pernah jemu makan chocobar kami...always oder... so sapa yang nak buat stock macam sis ni boleh beli banyak2 😁😁 whatsapp admin ok😉 #sayajual #khaizerchocobar #kedah #sungaipetani #padangserai #lunas #kulim #hitech #sgkob #junjung #penang #seberangperai #bayanlepas #balikpulau #georgetown

0

femmejamilahlegacy

MANA NAK CARI LIPMATTE YANG MACAM NIE EH👇👇? . Yang jenis lipmatte, teksturnya agak keras tapi still selesa. . Bila ada yang buat lawak jenaka, nak senyum memanjang pun selesa. . Bila ada yang tawarkan makanan untuk kita pun, kita rasa nak makan banyak kali pun takpa. Tak perlu risau takut dia pudar warnanya sebab tahu dia mampu bertahan walau apa jua jenis makanan masuk ke dalam mulut. 😂 . Walaupun dah pakai berulang kali, still bibir tak hitam dan rosak akibat pakai lipmatte. . KALAU TANYA KAK FJ KEADAAN MACAM NIE, OF COURSE LA ADA.. . SATU SATUNYA YANG MEMENUHI KRITERIA DI ATAS ADALAH LIPMATTE VIBE 😊 . Nak dapatkan VIBE, terus whatsapp kak fj di 017-5288520 okay 😉 . Good night. 😴 . #vibeofcolours #vibelovers #vibeofcolourspenang #utara #malaysiacosmetic #sungaipetani #penang #seberangperai #bukitmertajam #kepalabatas #bazaarpaknil #kualamuda #tasekgelugor #penang #tikambatu #instaviral #makeupmalaysia #penangkini #worldcup2018 #malaysiagorgeous #perempuancantik #sideincome #agentutara #bertam #penanggolfresort #utaramalaysia #lineclear #jomcantik #komplekskailan #kfcbertam #sungaidua #instaviral

1

miraathehenna

0

miraathehenna

1

miraathehenna

0

shaklee_fazilah77

. . Nak oder shaklee . www.wasap.my/60125699326 . Self Pick Up : Petron Seberang Jaya . COD : Seberang Jaya/ Butterworth/ Pulau Pinang/ Penaga/ Juru/ Kulim . PosLaju seluruh Malaysia . Pastikan anda mendapat produk shaklee dari kami #Superstarzfamily yang berpengalaman 21 tahun dalam shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan nutritionist.Jom terjah kami untuk consultation . #shakleeseberangjaya #setkecantikan #setbersalin #setkurus #setbaby #setkehamilan #setmenyusu #www.wasap.my/60125699326 . #instarz7 #Superstarzfamily #seberangjaya #seberangperai #butterworth #kulim #padangserai #tasekgelugor #kepalabatas #pulaupinang #penang #usmpenang #politeknikpermatangpauh

0

juice_hairsalon

take care your scalp ❤️ Relax healthy and fresh for your scalp Obsidian professional from Korea ✔️Scalp peeling ( organic ) ➕hair tonic ➕soothing serum orzen for your scalp & hair health includes safe and functional ingredients for hair loss , dandruff , sensitive , oily scalp . Technical product for removing the scalp keratin Main IngredientOatmeal extract, D-Panthenol Vitamin B5 Used for productsStopping hair loss, Scalp with dandruff Product Features Professional peeling products for healthy scalp, which removes useless keratin and the plenty of moisturizing ingredients as well as the accumulated remains on the horny layer smoothly without any #obsidianprofessionalhaircare #obsidianprofessional #juicehairaalon #Penang #pauhjaya #tamanpauh #hairsalon #organic #shampoo #from #korea #obsidian #seberangperai #perai #scalpcare #scalp #tonic #hairsalon #scalptreatment #scalpeeling #hairloss

2

paperballoonsnboxes

New! Happy birthday gold letter banner Rm10.00/set Layout HB : 1.5meter String :2 meter . Whatsapp order +60125810107 (9.00pg-8.00mlm reply) ❌DM ❌Call ❌SMS Postage Isnin,Rabu & Jumaat 8.30pg sahaja. . #pbnb #kulim #kedah #candle #fireworkscandle #birthday #happybirthday #surprise #seberangjaya #seberangperai #selfpickup #igshop #onlineshop #partystuff #lilin #lilinbungaapi #flowercandle #lilinbunga #lilinbergerak #lilinmagic #lilintakpadam #fireworkscandle #lilinkelip #sparklingcandle #lilinwarna #birthday #lilinkulim #birthdaykulim #suprisekulim

0

nafeesaa.co

Semua dalam satu & mudah utk dibawa kemana mana sahaja. Sesuai jugak utk beginner dan yg baru nak belajar makeup tu boleh try guna Oneness makeup kit ni. Ada eyeshadow (3 warna), lipcream (3 warna), contour, highlighter, blusher & brush. Free gift pun ada tau 😉 jimat dan sangat berbaloi. RM 99 sahaja. . #caryacosmetics #caryacosmeticspenang #caryacosmeticsperlis #caryacosmeticskedah #caryacosmeticsagent #caryacosmeticspenangkedah #dropshipwanted #sungaipetani #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #caryacosmetics #penang #kedah #sgpetani #seberangperai #seberangjayapenang #bayanlepaspenang #bayanbarupenang #padangkotalamapenang #alorsetarkedah #darulaman #amancentral #amanjayamallsungaipetani

0

juice_hairsalon

0

nafeesaa.co

0

nafeesaa.co

3

ixorahotel

Enjoy that extra hour of sleep... You earned it!! #IxoraHotelPenang #superkingsizebad #largerrooms #seberangperai

0

shaklee_fazilah77

. OsteMatrix – Sumber Kalsium, Magnesium dan Vitamin D . Kalsium merupakan mineral utama di dalam komposisi tulang . Magnesium & Vitamin D membantu penyerapan optimum kalsium ke dalam darah dan tulang . Gabungan pelbagai mineral termasuk Boron dalam OsteMatrix ini sangat penting untuk penyembuhan tulang patah dengan cepat, sekaligus kurangkan risiko tulang retak . Yang ada masalah seperti di atas elok laa amalkan Ostematrix . Pastikan anda mendapat produk shaklee dari kami #Superstarzfamily yang berpengalaman 21 tahun dalam shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan nutritionist.Jom terjah kami untuk consultation . #shakleeseberangjaya #setkecantikan #setbersalin #setkurus #setbaby #setkehamilan #setmenyusu #www.wasap.my/60125699326 . #instarz7 #Superstarzfamily #seberangjaya #seberangperai #butterworth #kulim #padangserai #tasekgelugor #kepalabatas #pulaupinang #penang #usmpenang #politeknikpermatangpauh

1

studiolengx

At Butterworth At Walk, a mural about Prai River. Prai, Perai or Prye, a Thai word meaning “end”, is the name given to the river that once marked the boundary between the Kedah Sultanate and Province Wellesley, the land the Sultan seceded to the British East India Company on mainland Penang. The grimy backlanes in Butterworth’s town centre are now a gallery and community space thanks to city planners. . . . . #butterworth #butterworthartwalk #bagan #prairiver #perairiver #seberangperai #thinkcity #placemaking #penangmural #artafterdark #penangstreetart #jalanjalanpenang #thinkcitybutterworth #jalanbaganluar #baganluar

0

femmejamilahlegacy

SAMBAL TOK BLAGAK MAMPU BUATKAN TERUKIR SENYUMAN DI RAUT WAJAH DIRI PENGGUNA. . Kalau dah selepas rasa kenikmatan sambal tok blagak, dan ianya terbukti SEDAPP, siapa jaa yang tak senyum kan? . Kalau dah share sambal satu keluarga, dan satu keluarga tuu SUKAA MAKANN, siapa jaa yang tak senyum kan? . Kalau dah boleh bawak sambal tok blagak pergi mana mana tempat walaupun ke oversea sekalipun, dan ianya MUDAH DIBAWA TANPA PERLUKAN TRAVEL PACKAGING YANG BARU, siapa jaa yang tak senyum kan? . Kalau dah bukak penutup, dan ianya boleh terus dimakan sehingga DAPAT MEMBANTU PARA SURI RUMAH LAGI LAGI YANG BEKERJAYA, siapa jaa yang tak senyum kan? . Kak FJ sebagai salah seorang cucu kepada atok tok blagak yang tengok nie pun TERSENYUMMM taw bila tengok hampa hampa nie MAKAN SAMBIL TERSENYUM MANIS LAGUTU. . NAK MUDAH TERSENYUM? Carilah SAMBAL TOK BLAGAK. 😊 . Whatsapp sahaja kak fj di 017-5288520. . Hampa layak untuk sentiasa tersenyum setiap hari. 😃 . #sambaltokblagakpenang #sambaltokblagak #agentsambaltokblagak #sambaltokblagakutara #penang #seberangperai #kepalabatas #tasekgelugor #kulim #sungaipetani #penaga #komplekskailan #bertam #visionpark #jalanjalancarimakan #assalamualaikum #2018 #instaviral #malaysia #negaraku #perda #bukitmertajam #sunwaycarnival #kualalumpur #klcc #lunch #dinner #worldcup2018 #trend2018 #goodmorning

6

farasu_metal_official

0

the_light_hotel

0

surprisemepenang_hq

0

beautybysuesilky

Bisnes mudah saja. . Yang luar kawasan Penang kaksue ada buat postage setiap hari naaa. . Klik saja web HQ tolong poskan. Tak perlu simpan stok 😊 . Nak belajar biz Shaklee dari A-Z jom wasap kaksue. . I will guide u from zero to hero. . Your Bisnes Mentor, Kaksue | 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong #bukitminyak #juru #bayanlepas #bayanbaru #sungaidua #usmpenang #komtar #uitmpenang

2

surprisemepenang_hq

0

surprisemepenang_hq

0

rahmatterm

0

zhe_beauty_shop

YANKO PLATINUM 3IN1 SET . fungsi Product Yanko Skincare :- √ Dapat mencerahkan kulit dari dalam √ Mempunyai Spf 25 melindungi dari Cahaya UV √ Merawat dan dan menghilang jerawat parut √ Mengawal dan menyerap kulit yang berminyak √ Mempunyai Vitamin A ,C ,E dan BHA √ mempunyai ekstrak tumbuh-tumbuhan AHA √ Mengecut jerawat dengan pantas √ Kaya sumber kelembapan , Menyegarkan kulit wajah √ Merawat dan melambatkan proses kedutan dan penuaan pada kulit wajah √ Mengecil liang pori √ Menghilangkan Noda hitam di kulit wajah ( Blackhead&whitehead) √ Membersih kulit dari dalam √ Tona kulit lebih sekata √ Menganjalkan semula kulit wajah √ Melembutkan kulit kasar √ Menghilang kan jerawat dan bintik-bintik ruam di muka disebabkan mercury √ menghilang kan jeragat di wajah √ Merawat skin rosak yang disebabkan salah guna produk √Mengekalkan awet muda √ Menegangkan kulit wajah Product ini sesuai utk skin yg sensitive dan allergic kerana kandungan dan bahan yg organic sangat sesuai utk dipakai . . 📱WSAP 0124567670 . #sayajualonline #jualonline #salehujungbulan #salegaji #igshopmurahmalaysia #instashoponlinemalaysia #skincare #glowglowing #satinskinzfacial #seberangperai #bukitmertajam #kakishoppingonline #onlineshopping

0

zhe_beauty_shop

YANKO BASIC 3IN1 SET . fungsi Product Yanko Skincare :- √ Dapat mencerahkan kulit dari dalam √ Mempunyai Spf 25 melindungi dari Cahaya UV √ Merawat dan dan menghilang jerawat parut √ Mengawal dan menyerap kulit yang berminyak √ Mempunyai Vitamin A ,C ,E dan BHA √ mempunyai ekstrak tumbuh-tumbuhan AHA √ Mengecut jerawat dengan pantas √ Kaya sumber kelembapan , Menyegarkan kulit wajah √ Merawat dan melambatkan proses kedutan dan penuaan pada kulit wajah √ Mengecil liang pori √ Menghilangkan Noda hitam di kulit wajah ( Blackhead&whitehead) √ Membersih kulit dari dalam √ Tona kulit lebih sekata √ Menganjalkan semula kulit wajah √ Melembutkan kulit kasar √ Menghilang kan jerawat dan bintik-bintik ruam di muka disebabkan mercury √ menghilang kan jeragat di wajah √ Merawat skin rosak yang disebabkan salah guna produk √Mengekalkan awet muda √ Menegangkan kulit wajah Product ini sesuai utk skin yg sensitive dan allergic kerana kandungan dan bahan yg organic sangat sesuai utk dipakai . . 📱WSAP 0124567670 . #sayajualonline #jualonline #salehujungbulan #salegaji #igshopmurahmalaysia #instashoponlinemalaysia #skincare #glowglowing #satinskinzfacial #seberangperai #bukitmertajam #kakishoppingonline #onlineshopping

0

zhe_beauty_shop

PINK LADY Body Perfection: Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Rm280 je untuk body cantik dan sihat. . #pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #seberangperai

0

zhe_beauty_shop

💕SERUM BOOSTER BY ALHA ALFA💕 . SERUM ni bukan BIASA2 ya ‼ . BUKAN UTK BLEND FOUNDATION / MEMUDAHKAN PEMAKAIAN FOUNDATION SAHAJA TETAPI treatment dr serum tu adalah jenis SKINCARE dimana kelebihan utk MERAWAT MASALAH KULIT . 🌹MERAWAT MASALAH ⤵ . 💎 LIFTING . 💎 ANJAL KULIT. 💎 WHITENING. 💎 ANTI ACNE. 💎 ANTI ELLERGIC. 💎 REDUCE RESNESS . 💎 kurangkan PARUT JERAWAT. 💎 Kurang kan JERAGAT. ringkasan ye!!👇🏻👇🏻👇🏻 . active ingredients : . titanium dioxide (pelindung matahari) . stearyl dimethicone ( melembutkan tekstur kulit) . propylene glycol ( mengurangkan kulit kering dan mengelupas) . lanolin ( menghasilkan kesan kulit flawless dan glowing) . glyceryl monostearate ( mengurangkan minyak pada wajah) . . anti-acne, anti-allergic,reduce redness,reduce scars.. see brightening within 7-14days result (depend on person) whitening, help skin shine with bright naturally. . . cara guna : selepas cuci muka, apply skin booster ni..lepastu pakai moisturizer ok! amalkan sebelum tdo malam..dan setiap kali selepas cuci muka! . RM49.90 (30ML) 📮ADD POSTAGE RM8sm/RM12ss 📱WSAP 0124567670 . #sayajualonline #jualonline #sayajual #serumbooster #alhaalfafoundation #syokfoundation #okayafoundation #igshopmalaysia #instashoponlinemalaysia #seberangperai #kakimakeupshopping #kakimakeupmalaysia #kakishoppingonline

0

spatulabake

Kek daim 6inch . Tq so much kak imah sudi order😍😍😍 . Tempahan whatsapp sis shaida www.wasap.my/60146301083 #kekdaim #kekbertam #kekpenang #kekbirthday #bertam #sgdua #kepalabatas #seberangperai

3

spatulabake

Nutella pod 1 box n 4 box mini nutella pod . Tq so much sudi order😍😍😍 . Tempahan boleh whatsapp sis shaida www.wasap.my/60446301083 #nutellapod #cookiesbertam #bertam #sgdua #kepalabatas #seberangperai

1

anakbujangcleaningservices_png

Tahukah anda bahawa anda boleh jimatkan duit anda tanpa perlu tukar kusyen baru atau pasang kusyen cover baru❓ Bukan tu shj ! Anda juga terdedah dengan kotoran dan bakteria tanpa anda sedar yg berada dlm kenderaan anda❓ Berita baik untuk anda. Untuk pengguna yg belum lagi pernah mencuci kusyen kenderaan anda kami nak bg harga promosi terendah untuk cucian kusyen kereta anda. Apa tunggu lagi call atau whatsapp kami sekarang‼️ 017-4330200(Hilmi) #cucikusyenkeretapenang #cucikusyenpenang #cucikusyenmurah #cushioncleaning #carwash #penang #bukitmertajam #seberangperai #seberangjaya #kulim #polish #wax #shine #autodetailing #cucikarpet #cucikarpetmurah #cucikarpetpenang #cucikarpetrumah

0

spatulabake

Kek pandan gula melaka 6inch n red velvet kek 6inch . Tq so much kak imah sudi order si hijau n si merah ni😍😍😍 . Tempahan whatsapp sis shaida www.wasap.my/60146301083 #kekpandangulamelaka #redvelvetkek #bertam #sgdua #kepalabatas #seberangperai #spatulabake

1

beautybysuesilky

Assalamualaikum ❤️ . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume. . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu, warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh. Lelaki yang nak sihat pun boleh consume . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN : . 🌸 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 🌸 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 🌸 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 🌸 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 🌸 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN : . 🌸 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 🌸 Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 🌸 Mengelakkan kerapuhan tulang 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Membentukan sel-sel baru 🌸 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK : . 🌸 Mengurangkan keasidan dalam perut 🌸 Mengelakkan hakisan dinding perut 🌸 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG : . 🌸 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 🌸 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 🌸 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 🌸 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 🌸 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 🌸 Bantu untuk kekal bertenaga . So kalau nak order boleh contact kaksue untuk purchase/ order / booking ya 😘 . Kaksue | 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong

1

mamalicious_bites

..SERIMUKA DURIAN.. Alhamdulillah @mamalicious_bites perkenalkan satu lagi produk baru..Byk feedback positif kami dapat dari customer 😍..So apa tunggu lagi..Meh cepat2 order..😊😍 #serimukadurian #serimukadurianpenang #serimukadurianlemakmanis #codavailable #usmpenang #usmtranskrian #seberangperai #seberangjaya #jawipenang #sungaibakap #juru

3

femmejamilahlegacy

SESEKALI DAH KENAL, LEPAS TU PAYAH LAA NAK CURANG. . Selalunya kalau melibatkan benda kosmetik nie, mostly ramai yang suka tukar tukar brand kan? . Tapi kalau jumpak VIBE, ramai yang payah nak curang dan cari yang lain. . Asyik berkepit saja 24 jam!⏰ . Dan kalau boleh nak tidoq pun pakai lipmatte VIBE.😛 . Sebab apa? Sebabnya ianya TAHAN LAMA dan SANGAT SELESA.😍 . Susah nak jumpak lipmatte yang tahan lama dan dalam masa yang sama sangat selesa sekarang. . NAK TAHU BETUL KER AKAN SETIA DAN TAK CURANG? KENA LAA CUBA DULU SATU. . Meh whatsapp kak fj di 017-5288520 untuk jadikan VIBE teman sejati hampa. 😚. . #vibeofcolours #vibelovers #vibeofcolourspenang #utara #malaysiacosmetic #sungaipetani #penang #seberangperai #bukitmertajam #kepalabatas #bazaarpaknil #kualamuda #tasekgelugor #penang #tikambatu #instaviral #makeupmalaysia #penangkini #worldcup2018 #malaysiagorgeous #perempuancantik #sideincome #agentutara #bertam #penanggolfresort #utaramalaysia #lineclear #jomcantik #komplekskailan #kfcbertam #sungaidua #instaviral

1

nafeesaa.co

0

neeparadise.my

1

nafeesaa.co

Tutorial utk eyebrow from Carya Cosmetics 💕 . Semua dalam satu & mudah utk dibawa kemana mana sahaja. Sesuai jugak utk beginner dan yg baru nak belajar makeup tu boleh try guna Oneness makeup kit ni. Ada eyeshadow (3 warna), lipcream (3 warna), contour, highlighter, blusher & brush. Free gift pun ada tau 😉 jimat dan sangat berbaloi. RM 99 sahaja. . #caryacosmetics #caryacosmeticspenang #caryacosmeticsperlis #caryacosmeticskedah #caryacosmeticsagent #caryacosmeticspenangkedah #dropshipwanted #sungaipetani #caryacosmeticsagent #caryacosmeticslover #caryacosmetics #penang #kedah #sgpetani #seberangperai #seberangjayapenang #bayanlepaspenang #bayanbarupenang #padangkotalamapenang #alorsetarkedah #darulaman #amancentral #amanjayamallsungaipetani

0

beautybysuesilky

Assalamualaikum ❤️ . Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume. . Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu, warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh. Lelaki yang nak sihat pun boleh consume . . KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN : . 🌸 Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu 🌸 Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang 🌸 Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily 🌸 Menjadikan kulit lebih halus dan lembut 🌸 Mengawal masalah pertumbuhan jerawat 🌸 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌸 Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN : . 🌸 Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 🌸 Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 🌸 Mengelakkan kerapuhan tulang 🌸 Memelihara kesihatan jantung 🌸 Membentukan sel-sel baru 🌸 Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK : . 🌸 Mengurangkan keasidan dalam perut 🌸 Mengelakkan hakisan dinding perut 🌸 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis . KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG : . 🌸 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 🌸 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 🌸 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 🌸 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 🌸 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 🌸 Bantu untuk kekal bertenaga . So kalau nak order boleh contact kaksue untuk purchase/ order / booking ya 😘 . Kaksue | 013-9133622 . Cod #bagandalam #baganluar #butterworth #bukitmertajam #permatangpauh #bertam #kepalabatas #perda #seberangjaya #seberangperai #batuferingghi #telukbahang #tanjungbungah #tanjungtokong #gurney #georgetown #queensbaymall #penaga #perai #alma #jelutong

1

juice_hairsalon

Cleansing soda + Hair treatment Rm 99 for 10 person only booking now Kindly make an appointment with us ❤️ @juice_hairsalon kindly call for appointment 😃👍 📍Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle

0

khaizer_chocobar

[CHOCOBAR 100% CEREAL DAN COKLAT] Rasa dia memang berlainan...korang x percaya korang rasa sekali....komfem takkan menyesal punya...kalau dah rasa mesti tau kan admin pakai coklat apa.... admin tak mau bagi tau coklat apa admin pakai....nanti dah makan baru tau sendiri...😀😀😀 yang pasti 100% cereal dan 100% coklat....admin tak campur dah dengan bahan yang lain....so apa tunggu lagi😯 mai pakat2 rebut chocobar kami...sebarang pertanyaan boleh contact kami melalui whatsapp ok...😀 #sayajual #khaizerchocobar #kedah #sungaipetani #padangserai #lunas #kulim #hitech #sgkob #junjung #penang #seberangperai #bayanlepas #balikpulau #georgetown

3

sockson.co

Good morning everyone! Socks On ada buat Promotion. Taknak dapatkan keeeee? Murahh jerrr gais RM10 jerrr gais. Cepat cepat dapatkan sebelum stocksock habis. . . . #Socksmurah #stokincomel #stokinmurah #silvysocks #seberangperai #sockson #socksmalaysiamurah #socksmalaysia #socksbuddy #sockscolour #socksgetah #stokinbudak #stokinpendek #stokinpanjang #socksharian

0

metimemalaysia.hq

Hari tu sape yang tak dapat 1 FREE BOX dengan liza boleh try dengan owner akaun @metimepenangperakkedah.stokis dia buat GIVE AWAY GUYSSSS!! #Repost @metimepenangperakkedah.stokis ・・・ Selamat pagi semua dan salam jumaat...bersempena dengan hari jumaat yang mulia ini Owner @metimepenangperakkedah.stokis ingin memberi kepada 5 orang pemenang yang ingin mencuba product metime kami.. Anda hanya perlu tag 5 orang kawan anda dan juga harus ada #sayanakmetime dan saya akan pilih untuk para pemenang...anda tidak perlu bayar apa2 kami yang akan berikan kepada anda so cepat tag 5 kawan anda dan #sayanakmetime jangan lupa... #metime #metimepenang #metimeperak #metimekedah #metimeperlis #kecantikanwanitamelambangkancarawanitaituberusaha #georgetown #seberangjaya #seberangperai #penaga #bertam #kepalabatas #sungaipetani #kulim @metimemalaysia.hq

1

metimepenangperakkedah.stokis

Selamat pagi semua dan salam jumaat...bersempena dengan hari jumaat yang mulia ini Owner @metimepenangperakkedah.stokis ingin memberi kepada 5 orang pemenang yang ingin mencuba product metime kami.. Anda hanya perlu tag 5 orang kawan anda dan juga harus ada #sayanakmetime dan saya akan pilih untuk para pemenang...anda tidak perlu bayar apa2 kami yang akan berikan kepada anda so cepat tag 5 kawan anda dan #sayanakmetime jangan lupa... #metime #metimepenang #metimeperak #metimekedah #metimeperlis #kecantikanwanitamelambangkancarawanitaituberusaha #georgetown #seberangjaya #seberangperai #penaga #bertam #kepalabatas #sungaipetani #kulim @metimemalaysia.hq

1

ubat_herbal.malaya

Haduii abam2,, adek2 n hakak2.. . no worries.. . Supplement peninggi badan kan hado.. usah khuatir usah risau.. Adda boleh bantu chuolss tambah tinggi.. hihihi Yg benar, .Admin Adda yg chumell lotte 😜 kiki . Your TRUSTED MALAYSIAN TIENS. ☎Whatsapp +60168244897 #sellerluarmalaysia #malaysianwedding #malaysianonlineshop #terbesardimalaysia #tiensmalaysia #exploremalaysia #cuticutimalaysia #melaccan #melaccacity #melakatengah #selangor #johor #pulaupunang #seberangperai #terlajakgol #aff18 #malaysiateam #bukitmertajam #nibongtebal #PERAK #batangpadang

1

surprisemepenang_hq

0

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8036 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

2

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8035 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

3

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8034 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

2

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8033 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

2

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8032 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

1

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8030 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

0

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8029 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

2

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8028 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

0

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8027 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

1

annarshoppe

🌻Kurung Pahang byAnggun🌻 . *New Product by Anggun Cotton* . Ciri-Ciri Kurung Pahang ⤵ ===================== . 🍀 Material 💯English Cotton 🍀 Ada pesak & span sederhana nipis di bahagian bahu 🍀 Takda zip di bahagian belakang baju 🍀 Kain susun tepi/kain traditional 🍀 Kain fully getah dan berzip di tepi 📌Size dari XS sehingga XXL. *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungPahangAnggunbyAnnarshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE :- . ✔P8026 👉 ... XS S M L XL XXL ... . ♻️ updated :  200718 . . Normal Price : RM65 . 🎉Promotion Price : RM59 🎉 HARGA JIMAT + POSTAGE: 🔥1 pasang : rm 67 SM/ rm 70 SS🔥 🔥2 pasang : rm 129 SM/ rm 134 SS🔥 🔥3 pasang : rm 191 SM/ rm 202 SS🔥 . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom beli sekarang! . . WhatsApp untuk pertanyaan /order 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 .📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 . #annarshoppe #kurungpahang #kurungmoden #kurungpahangcotton #kebayacotton #kurungminicotton #bajucikgucikgu #bajubriedmaid #bajukerjamurah #kajang #serikembangan #montkiara #jalanduta #bukitkiara #kelanajaya #sgbuloh #damansara #aradamansara #bangi #putrajaya #shahalam #butterworth #seberangperai #bukitmertajam #sgpetani #sabakbernam #kualaselangor #melaka #masjidtanah

0

surprisemepenang_hq

1

yusrabduh

🌱🌱🌱Sawah Padi Nan MengHIJAU Lambang Kedamaian🌳🌳🌳 #Paddyfeilds #SeberangPerai #PulauPinang

0