Seberangperai Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

nazzty_vapor

0

cheesebomb.utara

Wuuu apetuuuu 😏 . Tulahh namanyaa dimsum 😍 Sedap gilaaa taww dimsum ni 😂 Sapa pernah makan je tahu rasa dia cemana 😂 . Kann kann😏 . Cicah pulak dimsum dengan #cheesebomb Pehhhh padu beb 😍😍😍 ! . #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai #kelanglama #BandarPerda #tasekgelugor #stadiumkeladi #hospitalkulim #politeknik

1

ibucun

Hai Hai Hai...😍 . BERITA BAIK untuk Warga Penang😉 PROMO Puding Raja Kelantan & Rejuicy 😉😉😉 . OPEN ORDER sekarang sehingga JUMAAT 21/09/2018❤️ . • Beli 3 BEKAS Puding Raja Kelantan FREE 2 Botol Rejuicy Freshjuice (Hanya RM36.00 sahaja & Jimat RM8.00)😉 . Jom order & PM / Whatsapp segera...😍 📲www.wasap.my/60199565806/ibucun/pudingrajakelantan/rph COD Sabtu & Ahad 🚗💨💨💨 . #pudingraja #pudingrajakelantan @royalpuddinghouse #rejuicy #rejuicypenang #makesedak #jelighowehh #desert #desertkelantan #jalamas #sungaibakap #jawi #nibongtebal #seberangperai #seberangjaya #penang

1

zhe_gorgeous_shop

Mini Kurung . ✔cotton vietnam ✔belakang baju berdart dan berzip sembunyi ✔bahu baju berspan ✔lengan tangan berzip, wudhu' friendly ✔kain pinggang bergetah dan berzip ✔kain cutting duyung / A cut . Available size👇👇 : XXS (34), XS(36), S(38), M(40), L(42), XL(44) . RM69 📮ADD POSTAGE RM8SM/RM12SS 📱WHATSAPP 0124567670 . #sayajualonline #jualbaju #minikurung #kebayacotton #kaincotton #slotakasia #neelofa #murah #seberangperai #kakishoppingmalaysia #bajukurungmurah #minikurungmoden

0

zhe_gorgeous_shop

CORAK BARU!!!!! . LIMITED SIZE&STOCK . Mini Kurung . ✔cotton vietnam ✔belakang baju berdart dan berzip sembunyi ✔bahu baju berspan ✔lengan tangan berzip, wudhu' friendly ✔kain pinggang bergetah dan berzip ✔kain cutting duyung / A cut . Available size👇👇 : XXS (34), XS(36), S(38), M(40), L(42), XL(44) . RM69 📮ADD POSTAGE RM8SM/RM12SS 📱WHATSAPP 0124567670 . #sayajualonline #jualbaju #minikurung #kebayacotton #kaincotton #slotakasia #neelofa #murah #seberangperai #kakishoppingmalaysia #bajukurungmurah #minikurungmoden #slotakasia #onlineshop #paknilbazaarmurah

0

neeparadise.my

Beroperasi setiap hari, tp please order sehari sebelum delivery ye sbb nanti senang nak arrange masa dan hantar kat korang dan jugak nanti bagitau nak pukul berapa. Okay? #sungaidua #uitmkepalabatas #penangfoodie #matrikulasikepalabatas #usmpenang #villagepeople #fooddelivery #penangmainland #seberangjaya #seberangperai #tudmbutterworth #desamurni

2

ummidental

1

surprisemepenang_hq

1

bag_lawa_theyayacollection

Ye awak ye, dear bag ada lagi colour lain. Nanti kita upload ye awak. Kita nak pegi pos barang ni. babai awak love you 💖 . . 👜 MINI DEAR BAG 👜 RM35 inc pos ke sm dan ss . . 🚩UKURAN :19(h)x17(L)x7(width) cm . . 🚩LONG PURSE tak muat 🚩Tali tak boleh adjust . . 🚩WARNA: RED . . 🚩MATERIAL : PU LEATHER

6

nazzty_vapor

1

nazzty_vapor

0

nicebake

Alhmdulillah order utk hari ini 19/9/18 . #combo cp+brownies 1box . . ✋✋✋Open ORDER NOWW✋✋✋ . . delivery HARI INI 22/9/18 pun boleh..readystok homemade by NICEBAKE . #ambil tempahan JAMUAN SEKOLAH,IPT,KILANG² & LAIN² . AREA #PERDA FREE COD(delivery hari-hari) . COD/SELFPICKUP #TESCOBERTAM . AREA PENANG deal date 22/9/18 . . Follow IG : nicebake . 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS . 👉BOLEH ORDER JUGA👈 🍰 #cheesetart 25pcs rm23 🍪 #choctart 25pcs rm23 🍥 #creampuff 30pcs rm27 🍪 #nutellapod 20pcs rm20 🍓 #fruittart 25pcs rm35 🍮 #browniesplain 10x10" RM50 #babybrownies5x5(mixfruit) rm15 #brownies5x5 heaven rm15 #babybrownies5x5plain rm12 🍩 #muffin big saiz 30pcs rm30 . 🌼COMBOSET RM27 🌼 #brownies + #creampuff #brownies + #cheesetart mix #brownies + #cheesetart + NP #creampuff+ #cheesetart . #permatangpauh #politeknikseberangperai #seberangperai #bukitmentajam #perda #bandarperda #seberangjaya #penang #uitmpulaupinang #usm #queenbay #psp

1

sihat_4u

> Fungsi - Fungsi Furmon < . 💝 Sebelum Hamil Furmon membantu menstabilkan hormon dalam badan di samping membantu mengeluarkan kotoran darah lama dalam rahim, membantu mengurangkan keputihan, mengecutkan cyst, membantu teraturkan period , menyelesaikan masalah sukar hamil dan masalah kesuburan yang lain. . 💝 Semasa Hamil Furmon membantu menguatkan rahim dan mengelakkan risiko keguguran serta meningkatkan imunisasi badan. Penggunaan Furmon sepanjang kehamilan dapat mengurangkan masalah bayi kuning dan komplikasi ketika hamil seperti premature delivery, masalah uri di bawah, tekanan darah tinggi dan lain-lain. . 💝 Semasa Berpantang Furmon bantu untuk mengeluarkan darah2 nifas serta mengelakkan masalah rahim bengkak, membantu mempercepatkan pengecutan rahim, memperbaiki tona otot rahim serta mempercepatkan proses penyembuhan luka (czer) . . . Wssp 012.2744367 . . #furmon #ikhtiarzuriat #inginhamil #cyst #endometriosis #pcos #keguguran #berpantang #melaka #bangi #bangisentral #semenyih #sarawak #kualalumpur #kuantan #seremban #ipoh #alorstar #nilai3 #putrajaya #furmonputrajaya #seberangjaya #seberangperai #senawang #sepang #dengkil #kotawarisan #kotakinabalu #kuching #codputrajaya

0

youthsaudagar.kurma

‼️FEEDBACK MADU STICK‼️ . . Alhamdulillah customer berpuas hati dengan madu stick kami 😍 terima kasih 🙏 DM / TEKAN LINK WS DI BIO KAMI UNTUK ORDER 📱 . . #honeystick #honeysticks #apricot #kiwi #cranberry #buahteen #happytime #politeknik #seberangperai #politeknikseberangperai #uitm #uitmpermatangpauh #highschoolbm #pulaupinang #penang #tuanpuan #ladies #gentleman #cikadikmanis #cikabangsayang #cikadikcikabang #usopsantorian #lapaq #lapar #laparteruk

2

nazzty_vapor

3

surprisemepenang_hq

0

surprisemepenang_hq

0

ummidental

Repost from @ummidental @TopRankRepost #TopRankRepost Progress pergerakan gigi TANPA cabutan gigi.. Dapatkan rawatan pendakap gigi / Braces dengan deposit serendah rm 650 sahaja,manakala bayaran bulanan serendah rm 150. Hubungi kami 046374200 atau whatsapp kami di 01151924457( office hours) #uitmpenang #usmpenang #bayanbaru #bayanlepas #penang #bertamperdana #batumaung #permatangpauh #butterworth #bukitmertajam #seberangjaya #seberangperai #klinikgigipenang #smilemakeover #nofilter with cosmetic veneers..👄👄👄🤳🏻🤳🏻🤳🏻call🤙🤙🤙🤙🤙04 637 4200 now! #klinikgigipenang #teethwhitening #bayanbaru #bayanlepas #penang #penangkia #cosmeticveneers #compositeveneers #smilemakeover #esthetician #estheticdentistry #smile #ummidental #klinikgigi #usmpenang #politeknikseberangperai #kulimkedah #sungaipetani #seberangjaya #seberangperai #uitmpenang #permatangpauh #bertamperdana #bandarperda #bukitmertajam

0

surprisemepenang_hq

1

cheesebomb.utara

2

youthsaudagar.kurma

antara benda penting yang kita patut tau ..makanan sunnah ni penting untuk seharian kita ❗❗❗..badan sihat ..nak buat kerja pun senang..sma-ii kita jaga kesihatan kita ..mari kita amalkan makanan sunnah ini 😍😍😍😍🍯🍐❗❗❗❗ 💘 #honeystick #honeysticks #apricot #kiwi #cranberry #buahteen #happytime #politeknik #seberangperai #politeknikseberangperai #uitm #uitmpermatangpauh #highschoolbm #pulaupinang #penang #tuanpuan #ladies #gentleman #cikadikmanis #cikabangsayang #cikadikcikabang #usopsantorian #lapaq #lapar #laparteruk

0

youthsaudagar.kurma

1

pejooo__

0

nurulhudamdisa

Tawaran khas untuk Sis yang nak kulit cantik, licin, bersih dan sihat... SPECIAL FOR YOU! . 🌟Jangan risau kalau whitehead dan Blackhead Sis semua licin dan bersih ketika menjalani rawatan bersama beautycartel . 🌟beautycartel menjemput anda book appointment untuk rawatan home Facial spa EKSKLUSIF! . . 🌟Apapun keadaan kulit wajah anda... kulit kering, berminyak, ada keluar putih-putih… Atau kusam, hitam dan nampak tompok-tompok? Usah bimbang! . . 🌟Lepas je book appointment beautycartel akan datang ke rumah anda dan cuci segala daki dan kotoran degil yang ada di kulit muka! . . 🌟Dengan gabungan UPII Skin Care, skin care No.1 dari Jepun dan machine Eternal Beauty dari teknologi Korea... kulit anda bakal nampak lebih muda, tegang, putih dan licin! . 🌟Antara manfaat selepas buat rawatan facial bersama beautycartel:- . ✔ Memelihara tahap pH ideal kulit. ✔ Menyediakan kulit untuk penyerapan maksimum bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan. ✔ Meningkatkan tahap kelembapan optimum kulit. ✔ Menyingkirkan sel kulit mati. ✔ Meningkatkan kecerahan kulit. ✔ Mencairkan pencemar berasaskan air dan minyak dengan berkesan untuk menyingkirkan kekotoran dan mekap. ✔ Melindungi dan memelihara kulit supaya lembut dan licin. . ✔ Menghantar bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan ke sel-sel. ✔ Membekalkan pelindungan anti-penuaan dan penghidratan berkekalan sepanjang hari. ✔ Memperbaiki dan memperbaharui kulit dengan bahan-bahan aktif berkhasiat yang membantu untuk mengurangkan garisan halus dan kedutan dengan ketara dalam satu sesi rawatan facial je! . . 🌟Wow! Penjagaan kulit yang sempurna! . Book your facial appointment now: ********************************** 📲0175334018 atau klik link di bio ig ********************************** #facialbergerak #penangfacial #penangisland #mobilespapenang #rawatankulitmuka #facialmukamurah #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel #mukategang #kedutanhilang #tanjungtokong #pulaupinang #seberangperai #kulim #merawatkulit #kulitkusam #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle

1

juliettabeautycartel

Tawaran khas untuk Sis yang nak kulit cantik, licin, bersih dan sihat... SPECIAL FOR YOU! . 🌟Jangan risau kalau whitehead dan Blackhead Sis semua licin dan bersih ketika menjalani rawatan bersama beautycartel . 🌟beautycartel menjemput anda book appointment untuk rawatan home Facial spa EKSKLUSIF! . . 🌟Apapun keadaan kulit wajah anda... kulit kering, berminyak, ada keluar putih-putih… Atau kusam, hitam dan nampak tompok-tompok? Usah bimbang! . . 🌟Lepas je book appointment beautycartel akan datang ke rumah anda dan cuci segala daki dan kotoran degil yang ada di kulit muka! . . 🌟Dengan gabungan UPII Skin Care, skin care No.1 dari Jepun dan machine Eternal Beauty dari teknologi Korea... kulit anda bakal nampak lebih muda, tegang, putih dan licin! . 🌟Antara manfaat selepas buat rawatan facial bersama beautycartel:- . ✔ Memelihara tahap pH ideal kulit. ✔ Menyediakan kulit untuk penyerapan maksimum bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan. ✔ Meningkatkan tahap kelembapan optimum kulit. ✔ Menyingkirkan sel kulit mati. ✔ Meningkatkan kecerahan kulit. ✔ Mencairkan pencemar berasaskan air dan minyak dengan berkesan untuk menyingkirkan kekotoran dan mekap. ✔ Melindungi dan memelihara kulit supaya lembut dan licin. . ✔ Menghantar bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan ke sel-sel. ✔ Membekalkan pelindungan anti-penuaan dan penghidratan berkekalan sepanjang hari. ✔ Memperbaiki dan memperbaharui kulit dengan bahan-bahan aktif berkhasiat yang membantu untuk mengurangkan garisan halus dan kedutan dengan ketara dalam satu sesi rawatan facial je! . . 🌟Wow! Penjagaan kulit yang sempurna! . Book your facial appointment now: ********************************** 📲0175334018 atau klik link di bio ig ********************************** #facialbergerak #penangfacial #penangisland #mobilespapenang #rawatankulitmuka #facialmukamurah #vshapemuka #beautycartel #amorbeautycartel #mukategang #kedutanhilang #tanjungtokong #pulaupinang #seberangperai #kulim #merawatkulit #kulitkusam #jerawatkecut #kulitkering #kulitsensitif #kulitberlubang #jeragatpudar #jerawathilang #eternalbeauty #elysyle

1

icecreamwaffles

COOKING CLASSES are now available online, for all ages and locations. Limited sign-ups per class. 🍪 When? Start dates are listed below. 🍦 Who? Chef Lee Anthony has a Foundation Degree in Food & Professional Cookery and BA (Hons) in International Culinary Arts from University of West London. 🎂 How & Where? PM us your chosen classes and you will be added into the respective Facebook groups. 🥞 Please PM or WhatsApp +60124609040 for more info. 🍕 *All ingredients used are halal. 🥐 Registration is currently open for : 1. Macarons Uncoded $50 Starts on 26 September 🥟 2. Homemade Ice-cream - 5 recipes $35 Starts 26 September 🥨 3. Quick Desserts - 7 recipes $50 Starts 26 September 🥖 4. Shepherd’s Pie - $35 Starts 27 September 🎂 5. Pizza (dough, sauce and toppings) - $50 Starts 27 September 🍪 6. Oreo Cream Cake $25 Starts 27 September 🍕 7. Beef / Chicken Stroganoff $35 Starts 28 September 🥨 8. Chocolate Fudge - 3 recipes $50 Starts 28 September 🥦 9. Chocolate Brownies - 3 recipes $50 Starts 28 September 🍒 10. English Trifle $35 Starts 29 September 🍒 11. English Shortbread Cookies $35 Starts 29 September 🍏 12. Ice-cream cakes - 5 recipes $50 Starts 29 September 🍊 13. Australian Lamingtons $35 Starts 30 September 🍋 14. Thin Chocolate Tart $35 Starts 30 September 🥝 15. Roast Chicken, Mash Potato & Yorkshire Pudding $50 Starts 30 September 🍓 16. Chicken Nuggets $25 Starts 1 October 🍇 17. Enchanted Cottage (House Cake) $50 Starts 1 October 🍉 18. Mozzarella Tart $35 Starts 1 October 🍌 19. Classic Quiche $35 Starts 2 October 🍦 20. Apple Pie & Crumble - 3 recipes $50 Starts 2 October 🎂 21. Cheese Tart - 7 recipes $50 Starts 2 October 🥞 22. Chocolate Chip Cookies - 3 recipes $50 Starts 3 October 🥐 23. Mushroom Soup $35 Starts 3 October 🥟 24. Crepe - 3 recipes $50 Starts 3 October 🥟 25. Waffle Cone $35 Starts 4 October 🥖 26. Lamb Kebab $35 Starts 4 October 🥦 27. Rice Pudding - 2 recipes $35 Starts 4 October 🍊 28. Upsidedown Pineapple Cake $25 Starts 5 October 🍋 29. Creme Brulee - 2 recipes $50 Starts 5 October 🎂 30. Strawberry Gateau $35 Starts 5 October 🍕

2

nazzty_vapor

1

nazzty_vapor

0

nicebake

Alhmdulillah customer order 18/9/18 utk BIRTHDAY BOY TURN 5 . #browniestower rm60 . ✋✋Open ORDER NOWW✋✋ . . . delivery PENANG 22/8/18 . readystok homemade by NICEBAKE . #ambil tempahan JAMUAN SEKOLAH,IPT,KILANG² & LAIN² . AREA #PERDA FREE COD(delivery hari-hari) . COD/SELFPICKUP #TESCOBERTAM . AREA PENANG deal date 22/8/18 . . Follow IG : nicebake . 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS . 👉BOLEH ORDER JUGA👈 🍰 #cheesetart 25pcs rm23 🍪 #choctart 25pcs rm23 🍥 #creampuff 30pcs rm27 🍪 #nutellapod 20pcs rm20 🍓 #fruittart 25pcs rm35 🍮 #browniesplain 10x10" RM50 #babybrownies5x5(mixfruit) rm15 #brownies5x5 heaven rm15 #babybrownies5x5plain rm12 🍩 #muffin big saiz 30pcs rm30 . 🌼COMBOSET RM27 🌼 #brownies + #creampuff #brownies + #cheesetart mix #brownies + #cheesetart + NP #creampuff+ #cheesetart . #permatangpauh #politeknikseberangperai #seberangperai #bukitmentajam #perda #bandarperda #seberangjaya #penang #uitmpulaupinang #usm #queenbay #psp

1

nicebake

Alhmdulillah customer order 17/9/18. . #browniesheavenfruit 2box #browniesheavenchoc 1box . ✋✋Open ORDER NOWW✋✋ . . . delivery PENANG 22/8/18 . readystok homemade by NICEBAKE . #ambil tempahan JAMUAN SEKOLAH,IPT,KILANG² & LAIN² . AREA #PERDA FREE COD(delivery hari-hari) . COD/SELFPICKUP #TESCOBERTAM . AREA PENANG deal date 22/8/18 . . Follow IG : nicebake . 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS . 👉BOLEH ORDER JUGA👈 🍰 #cheesetart 25pcs rm23 🍪 #choctart 25pcs rm23 🍥 #creampuff 30pcs rm27 🍪 #nutellapod 20pcs rm20 🍓 #fruittart 25pcs rm35 🍮 #browniesplain 10x10" RM50 #babybrownies5x5(mixfruit) rm15 #brownies5x5 heaven rm15 #babybrownies5x5plain rm12 🍩 #muffin big saiz 30pcs rm30 . 🌼COMBOSET RM27 🌼 #brownies + #creampuff #brownies + #cheesetart mix #brownies + #cheesetart + NP #creampuff+ #cheesetart . #permatangpauh #politeknikseberangperai #seberangperai #bukitmentajam #perda #bandarperda #seberangjaya #penang #uitmpulaupinang #usm #queenbay #psp

1

nicebake

Alhmdulillah customer order utk birthday ayah 16/9/18. . #brownies10x10" 1box #cheesetartmix 1box . ✋✋Open ORDER NOWW✋✋ . . . delivery PENANG 22/8/18 . readystok homemade by NICEBAKE . #ambil tempahan JAMUAN SEKOLAH,IPT,KILANG² & LAIN² . AREA #PERDA FREE COD(delivery hari-hari) . COD/SELFPICKUP #TESCOBERTAM . AREA PENANG deal date 22/8/18 . . Follow IG : nicebake . 📲WHATSUPP 0136309604 ANIS . 👉BOLEH ORDER JUGA👈 🍰 #cheesetart 25pcs rm23 🍪 #choctart 25pcs rm23 🍥 #creampuff 30pcs rm27 🍪 #nutellapod 20pcs rm20 🍓 #fruittart 25pcs rm35 🍮 #browniesplain 10x10" RM50 #babybrownies5x5(mixfruit) rm15 #brownies5x5 heaven rm15 #babybrownies5x5plain rm12 🍩 #muffin big saiz 30pcs rm30 . 🌼COMBOSET RM27 🌼 #brownies + #creampuff #brownies + #cheesetart mix #brownies + #cheesetart + NP #creampuff+ #cheesetart . #permatangpauh #politeknikseberangperai #seberangperai #bukitmentajam #perda #bandarperda #seberangjaya #penang #uitmpulaupinang #usm #queenbay #psp

1

ummidental

8

cheesebomb.utara

6

surprisemepenang_hq

0

surprisemepenang_hq

0

khaizer_chocobar

Hello uolsss....hari ni admin nak buka oder tau...mai lekaih oder tai...Esok admin delivery tau...POSTAGE SATU MALAYSIA..dont worry tau...boleh ja oder😀 oder jangan tak oder😊 #sayajual #khaizerchocobar #kedah #sungaipetani #padangserai #lunas #junjung #kulim #sgkob #hitech #penang #seberangperai #bayanlepas #balikpulau #georgetown

0

fama.malaysia

🔥🔥ORANG PENANG!!! HAMPA DA READY KA NAK GEGAQKAN SEBERANG PERAI FIESTA KALI NI?? DENGAR CERITA ADA LEBIH DARI 80 GERAI MAKANAN YANG MEMANG GEMPAKK!!!🔥🔥 . . TAK PERCAYA HAMPA SEMUA TENGOK LA GAMBAQ-GAMBAQ BAWAH NI. JANGAN MELELEH AYAQ LIOQ DAH LA!!🤤🤤🤤 . . 📢SEBERANG PERAI FIESTA 26 - 30 SEPTEMBER 2018 10 AM - 11 PM TAPAK EXPO SEBERANG JAYA PULAU PINANG @mydsa_official @chedetofficial #famadihatirakyat #pakatmai #seberangperaifiesta #seberangperai

0

farah_rosli_

sekali makeup, confirm nak repeat lg🤣 klau ikut 29 tu byk jgk org nk booking makeup, tp tak ambk job, kak hiang nak cuti, p tambah lemak 😁 nak booking makeup? atau nak survey2 harga? ws http://www.wasap.my/60194137208#makeup #makeupbyfr #penang #kedah #muakedah #muapenang #alorsetar #kualakedah #jitra #seberangjaya #seberangperai #permatangpauh #bukitmertajam #muautara #muakampung

0

farah_rosli_

0

bag_cun_theyayacollection

🚩New Arrival BAG KOD HB3812 Bna Series . . 👜RM48 tidak termasuk pos . . 👜POSTAGE FEE : 1KG (RM10 SELURUH MALAYSIA) . . 🚩MATERIAL : QUALITY ARTIFICIAL LEATHER 🚩LENGTH : 27CM 🚩BOTTOM WIDTH : 12CM 🚩HEIGHT : 20CM 🚩LONG STRAP : 100CM 🚩OPENING CLOSER : ZIP 🚩GRED : AAA with logo . . whatsapp 0103227074 untuk pembelian

1

surprisemepenang_hq

0

cheesebomb.utara

Hai hampaa 💕💕 . Dirah nak inform kat hampa semua yg petang ni ada COD #cheesebomb kebabombb area #tasekgelugor taww 😍 . Dannnn ada juga utk selfpickup dekat bank muamalat #kelanglama kulim 😍 . Haaa sapa hat craving gilaa2 cheesebomb ni boleh selit order sekarang nah 😍😍 . #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai #kelanglama #BandarPerda #tasekgelugor #stadiumkeladi #hospitalkulim #politeknik

2

ebookkuagenkedah

0

cheesebomb.utara

Makan ape2 pun pastikan ingat #cheesebomb okey 😛 . Ingat cheeseeeee, ingat #cheesbomb 🙈 . Sapa yang nak selit order lagi utk postage & COD esok boleh roger dirah nah 💕 . #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai

2

cheesebomb.utara

Nah dirah share sesiap resepi utk lunch esok special untuk hampa semua 😍 . Buat jangan tak buat okey 😛 . Rajin rajinkan tangan otot bahu semua okey 😛 . Yang penting, cicah dengan #cheesebomb okey 💕 . #mamagfood #cheesebombterbaikkk #cheesebombsedap #cheesebombviral #cheesebombkedah #cheesebombkulim #cheesebombmeletop #food #mamagfood #cheesebombmalaysia #cheesebombmurah #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #seberangjaya #lunas #seberangperai

0

nazzty_vapor

1

mecollection_by_cik_zu

0

nazzty_vapor

2

surprisemepenang_hq

0

surprisemepenang_hq

0

foodjourneys__

2

khaizer_chocobar

ALAMAKKKK😱 dah last dah walawey😰😰😰 so apa tunggu lagi mai borong cepat2 kat kami....akan dilvery esok hari...cepat pm tau..hari ni last untuk oder promosi😰 #sayajual #khaizerchocobar #kedah #padangsera #sungaipetani #lunas #kulim #hitech #sgkob #junjung #penang #seberangperai #bayanlepas #balikpulau #georgetown

1

sambalhaffa.hq

Cinta hati saya 💕💕 . Alhamdulillah permintaan Sambal Haffa sangat menggalakkan hari demi hari😍 . Sampai tak menang tangan nak update ig 😂😂😂 . Maaf ya semua 😂 . Cuti Malaysia ni pun production cuti😍 Tapi masih ambik order ya utk postage esok 😘 . #sambaltempeikanbilis #sambaltemperangup #sambalpedasenak #sambalcrunchy #sambalsedap #sambaltempe #sambalsedapgiler #sambalchenor #food #kulim #kulimhightech #penang #seberangperai #bukittengah #alorstar #penaga #padangserai

0

nazzty_vapor

3

femmejamilahlegacy

VIBE SEGALANYA BAGIKU . . . Sejak kehadiran si vibe, ternyata dia dapat memelihara bibir kak fj dari mengelupas dan menghitamkan bibir. . Sejak kehadiran si vibe, hidup kak fj penuh dengan warna warni. Kerana warna yang disediakan, semuanya nampak cantik dan natural. . Sejak kehadiran si vibe, tidak dapat disangkal lagi. Hari hari kak fj tak perlu runsing bila tibanya waktu lunch atau dinner di luar. Sebab, setiap kali pakai vibe, mesti nampak kemas lagi walaupun sudah mengadap makanan. . Sejak kehadiran si vibe, ramai yang tegur kak fj mula pandai bergaya. Kerna, lipmatte vibe bukan setakat dapat dijadikan sebagai penyeri di bibir, malah jugak sebagai penyeri di pipi @ blusher dan jugak di kelopak mata @ eyeshadow. . Oleh yang demikian, vibe segalanya bagi kak fj. 😊 . #vibeofcolours #vibelovers #vibeofcolourspenang #utara #malaysiacosmetic #sungaipetani #penang #seberangperai #bukitmertajam #kepalabatas #bazaarpaknil #kualamuda #tasekgelugor #penang #tikambatu #instaviral #makeupmalaysia #penangkini #worldcup2018 #malaysiagorgeous #perempuancantik #sideincome #agentutara #bertam #penanggolfresort #utaramalaysia #lineclear #jomcantik #komplekskailan #kfcbertam #sungaidua #instaviral

0

cheesebomb.utara

1

surprisemepenang_hq

0

bersama2coworking

Happy Malaysia Day! We will be closed Monday, September 17th in observance of the public holiday. #bersama2coworking #togetherwearebetter #malaysiaday #coworking #coworkingspace #coworkingmalaysia #coworkingpenang #penang #seberangperai #seberangjaya

0

defi_nainggolan_parhu._

Haha.. Bisa take a pict with brother evan dimas from indonesia tapi main di tim #SELANGORFA Biarpun pakai uniform kerja tapi tak palah... Hahaii... 😍😂😂 #ixorahotel #penang #seberangperai

0

keropokkiter_penang

1

keropokkiter_penang

0

keropokkiter_penang

0

keropokkiter_penang

1

tfgoh999

1

keropokkiter_penang

0

surprisemepenang_hq

0

surprisemepenang_hq

0

keropokkiter_penang

1

keropokkiter_penang

0

keropokkiter_penang

1

keropokkiter_penang

3

nazzty_vapor

1

farah_rosli_

1

annarshoppe

♨️Restock!!!♨️ . 🌸Baju Kurung Moden🌸 . . MATERIAL : ⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungModenDCbyAnnaRshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE : 👉 .. XS S M L XXL .. . ♻️ updated : 160918. . . 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 . *Postage : rm 7 sm / rm 10 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 #annarshoppe #sayajual #kurungmoden #kurungcotton #bajucikgu #bajukerja #bajubriedmaids #putrajaya #subangjaya #aradamansara #jalanduta #montkiara #gombak #sgbuloh #selayang #ipoh #seriiskandar #manjunglumutsitiawan #codmanjung #butterworth #seberangperai #sgpetani #arau

0

annarshoppe

♨️Restock!!!♨️ . 🌸Baju Kurung Moden🌸 . . MATERIAL : ⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungModenDCbyAnnaRshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE : 👉 .. XS S M L XXL .. . ♻️ updated : 160918. . . 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 . *Postage : rm 7 sm / rm 10 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 #annarshoppe #sayajual #kurungmoden #kurungcotton #bajucikgu #bajukerja #bajubriedmaids #putrajaya #subangjaya #aradamansara #jalanduta #montkiara #gombak #sgbuloh #selayang #ipoh #seriiskandar #manjunglumutsitiawan #codmanjung #butterworth #seberangperai #sgpetani #arau

0

annarshoppe

♨️Restock!!!♨️ . 🌸Baju Kurung Moden🌸 . . MATERIAL : ⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungModenDCbyAnnaRshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE : 👉 .. XS S M L XL XXL .. . ♻️ updated : 160918. . . 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 . *Postage : rm 7 sm / rm 10 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 #annarshoppe #sayajual #kurungmoden #kurungcotton #bajucikgu #bajukerja #bajubriedmaids #putrajaya #subangjaya #aradamansara #jalanduta #montkiara #gombak #sgbuloh #selayang #ipoh #seriiskandar #manjunglumutsitiawan #codmanjung #butterworth #seberangperai #sgpetani #arau

0

annarshoppe

♨️Restock!!!♨️ . 🌸Baju Kurung Moden🌸 . . MATERIAL : ⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungModenDCbyAnnaRshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE : 👉 .. S M L XXL .. . ♻️ updated : 160918. . . 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 . *Postage : rm 7 sm / rm 10 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 #annarshoppe #sayajual #kurungmoden #kurungcotton #bajucikgu #bajukerja #bajubriedmaids #putrajaya #subangjaya #aradamansara #jalanduta #montkiara #gombak #sgbuloh #selayang #ipoh #seriiskandar #manjunglumutsitiawan #codmanjung #butterworth #seberangperai #sgpetani #arau

0

annarshoppe

♨️Restock!!!♨️ . 🌸Baju Kurung Moden🌸 . . MATERIAL : ⚘Kain 100% English Cotton⚘Kain lembut dan sejuk. ⚘Kain senang di iron. ⚘Kain yang tidak mengecut. ⚘warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ⚘kain cotton yg mudah dijaga⚘Simple dan Trendy ⚘Sesuai utk formal dan casual⚘Span dibahu⚘Dart dan zip dibelakang baju⚘Kain Selisih Depan (lipat batik)⚘Size XS-XXL . *ukuran baju sila swipe gambar ke kiri⬅️ . Design lain klik di bawah 👇👇👇 . #KurungModenDCbyAnnaRshoppe . . 👗SIZE AVAILABLE : 👉 .. XS S M L XL XXL .. . ♻️ updated : 160918. . . 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 🔥HARGA BAJU : RM65 sepasang🔥 . *Postage : rm 7 sm / rm 10 ss . . 😍HARGA & KUALITI Memang best..😉 . . . 😻Jom grab sekarang! . . WhatsApp sekarang 📲 . 👉 0194172329 👉 0194172329 👉 0194172329 http: www.wasap.my/+60194172329 📌Nak senang click link bio di atas 😁 . . 🌷Terima Kasih🌷 #annarshoppe #sayajual #kurungmoden #kurungcotton #bajucikgu #bajukerja #bajubriedmaids #putrajaya #subangjaya #aradamansara #jalanduta #montkiara #gombak #sgbuloh #selayang #ipoh #seriiskandar #manjunglumutsitiawan #codmanjung #butterworth #seberangperai #sgpetani #arau

0

ummidental

Selamat Hari Malaysia everyone!GET A SMILE MAKE OVER IN JUST ONE VISIT...Gantikan gigi yang hilang dalam sekali rawatan dengan Everstick Bridge dan Composite Veneer...Call us at 046374200(working days) for instant smile make over! Have a perfect smile for your special day!!👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓👰🏻🤵🏻💃🕺🏻💍💍💍🎂🏰🎡🎇🎆🎊🎉💖💖💐💐👄👄👄👄🤳🏻🤳🏻🤳🏻🤳🏻🤳🏻🤳🏻 #cosmeticdentistry #cosmeticveneers #compositeveneers #smilemakeover #whitesmile #dentalveneer #klinikgigipenang #bayanbaru #bayanlepas #batumaung #seberangjaya #seberangperai #bertamperdana #bukitmertajam #butterworth #sungaidua #sungaipetani #kulim #esthetician #estheticdentistry #everstickbridge #everstickfiberbridge #klinikgigi

1

cheesebomb.utara

3

koppi_station

0

zhe_beauty_shop

TRUCONCEAL CONCEALER PALING BESTT UNTUK TUTUP JERAWAT!! sapa yang tak kenal dengan brand truelooks? Yg awesome tuu. 5 code TruConceal utk pilihan tone yg sesuai dgn kulit korang 👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿 . 🌹Scarlet - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) 🌹Vanilla - shade utk org kulit cerah / kuning langsat 🌹Taffeta- kod medium utk common skin tone (light to medium) 🌹Amber - warm medium shade (tanned skin) 🌹Caramel - utk skin deep tanned tone atau kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle) . . APA YANG BESTNYA TRUCONCEAL NI? 🔅 ingredient yg kaya dgn oil ekstrak terbaik di dunia yg proven utk membantu kulit lebih cantik dan berseri. 🔅 mengandungi vitamin yg baik utk kulit lebih anjal dan tampak muda. 🔅 memberikan kesan hydration/ lembab pada kulit. 🔅 tekstur yg pekat full coverage & mudah untuk blend. 🔅 long lasting . RM69 📮EXCLUDE POSTAGE 📱WSAP 0124567670 . #trulooksmurah #trulooksmalaysia #trulooksoriginal #trulooksconcealer #penang #seberangperai #bukitminyak #muabellaz #makeupbybellaz #kakimakeupmalaysia #kakishoppingonline

0

zhe_beauty_shop

TRUCONCEAL CONCEALER PALING BESTT UNTUK TUTUP JERAWAT!! sapa yang tak kenal dengan brand truelooks? Yg awesome tuu. 5 code TruConceal utk pilihan tone yg sesuai dgn kulit korang 👍🏻👍🏼👍🏽👍🏾👍🏿 . 🌹Scarlet - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) 🌹Vanilla - shade utk org kulit cerah / kuning langsat 🌹Taffeta- kod medium utk common skin tone (light to medium) 🌹Amber - warm medium shade (tanned skin) 🌹Caramel - utk skin deep tanned tone atau kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle) . . APA YANG BESTNYA TRUCONCEAL NI? 🔅 ingredient yg kaya dgn oil ekstrak terbaik di dunia yg proven utk membantu kulit lebih cantik dan berseri. 🔅 mengandungi vitamin yg baik utk kulit lebih anjal dan tampak muda. 🔅 memberikan kesan hydration/ lembab pada kulit. 🔅 tekstur yg pekat full coverage & mudah untuk blend. 🔅 long lasting . RM69 📮EXCLUDE POSTAGE 📱WSAP 0124567670 . #trulooksmurah #trulooksmalaysia #trulooksoriginal #trulooksconcealer #penang #seberangperai #bukitminyak #muabellaz #makeupbybellaz #kakimakeupmalaysia #kakishoppingonline

0

keropokkiter_penang

1