Selfheatingration Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

kembara.adventure.meals

Otai masih berbisa ! Yeahhh 🐝 . . Orang yg mengamalkan gaya hidup aktif memang nampak muda & fit..first time kami kenal Tuan Zahir ni semasa beliau berdaftar sbg agent KEMBARA, tak sangka Tuan Zahir ni seorang hikers..he’s such an idol 😍 . . . Mempunyai kerjaya yg hebat dan suka hiking..sambil2 hiking jual KEMBARA, alhamdulillah Tuan Zahir is one of our power #kembaraarmy now ! Sekali restock, beratus pek terus 😎 . . Anda yg nak hiking minggu ni jangan lupa bawa Ration WAJIB anda ni ! Memang layan tauuu makan Nasi & Rendang panas2 yg mudah, cepat & lazat atas puncak ⛰🔥😋 . . Contact terus #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . Tuan Zahir (+6019-6268636) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmymelaka #kembaraarmycheng

0

haikalhuzeir

Thank You Afwan Rosli videographer & editor @cocombees beli Kembara 4 Pack. Enjoy Kembara. 😃. Kucing tu pon nak interframe juga 😆. . Anda Bila lagi? . 📲 +6013 3154412 (Whatsapp or DM Me) . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . Follow @hy.kembaramre @hy.kembaramre . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency -Group Haji . . @kembara.adventure.meals #kembaramealbuddies #hotmealanytimeanywhere #no1selfheatingrationmalaysia #selfheatingration #mre #kembaraadventuremeal #rayasakan #iumw #uitm #uniten #puchong #putrajaya #cyberjaya #universitimalaya #bangsar@

0

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hy.kembaramre

Thank You @afwanrosli Videographer & Editor @cocombees beli Kembara 4 Pack. Enjoy Kembara. 😃. Kucing tu pon nak interframe juga 😆. . . 📲 +6013 3154412 (Whatsapp or DM Me) . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . @kembara.adventure.meals #kembaramealbuddies #hotmealanytimeanywhere #no1selfheatingrationmalaysia #selfheatingration #mre #kembaraadventuremeal #rayasakan #iumw #uitm #uniten #puchong #putrajaya #cyberjaya #universitimalaya #bangsar

2

hmn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

3

ziera_keai89

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara.adventure.meals

Hikers sekalian, admin nak tanya ni, benarkah puteri gunung ledang itu wujud ? Ada yg pernah jumpa tak masa daki gunung ledang ? 👸🏻👻🤔🤨 . . P/s: Hihihi orang JB yg nak beli KEMBARA tu, cepat2 okayyy wassap cik @noorfarayha, #kembaraarmy power kami di JB nih 😎👇🏻 . . @noorfarayha (+6019-3716970) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyjohor #kembaraarmyjohorbahru

0

kembara.adventure.meals

Dah lunch ke belum tuu #kembaramealbuddies ? 👀🍽😋 . . Siapa yg dah plan nak join trip hiking weekend ni, make sure KEMBARA jadi benda wajib ada dalam bagpack masing2 tauuu ! 🤗 . . Pastu bila dah sampai puncak, cuba try makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ni sambil menikmati pemandangan atas gunung/bukit yg indah ⛰😍 perghhhh nikmat diaaaa tak terkata 🤤😋 (swipe left) . . Anda yg nak dapatkan makanan wajib utk hiking trip anda tu, contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . COD Area: Menara & Wisma TECHNIP Pantai Dalam, KL . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmypantaidalam

0

kembaramealsampang

Musim haji dtg lagi! Makin ramai jemaah yg akan berlepas ke tanah suci. Tak tahu nk bg apa selain duit? Boleh bagi pek kembara sebagai hadiah. Sesekali jemaah rindukan rendang, 10min siap hidangan panas ni! Sedap, mudah, ringkas penyediaannya. Xperlu air panas! . Apa lagi, jom try #kembarameals. Kini ada dengan 2 pilihan 1. Rendang daging & nasi pilaf ATAU 2. Rendang ayam & nasi pilaf . Untuk proses pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #makananhaji #hajj #mecca #instantrice #instantrendang #instanthajjfood

2

kembara_meal_hlangatptrajaya

2

kembara_meal_hlangatptrajaya

MUSIM HAJI SUDAH TIBA... Sesiapa yang ingin menghadiahkan Pack Kembara kepada org tersayang seperti Ibu Ayah atau family tercinta boleh membuat tempahan dengan kami... Dgn pack kembara ini hanya perlukan masa 7-10min shj utk disiapkn dan dihidang panas... Menu yang kembara keluarkan seperti Ayam dan Daging... So apa tnggu lg...??!!! Hubungi kami segera utk tempahan anda : http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #Stayactive #stayfit #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #tabunghaji #mecca #kaabah #rukunhaji #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembaraagentkajang #kembaraagentsemenyih #kembaraagentbangi #kembaramealbuddies #KembaraHotMealAnytimeAnywhere #kembaraagentputrajaya #trustedseller #officialagentkembara

0

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

2

kembara_bouqet

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hy.kembaramre

Did you guys spot the 100plus Active Powder? . . Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus active powder available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara / 100plus? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

1

kembara.adventure.meals

Have you tried our new release menu, Chicken Rendang with Pilaf Rice #kembaramealbuddies ? 🍚🍗😋 . . Nampak tak “Fill Line” tu ? Hasil idea dari our dearest #kembaramealbuddies, packaging ayam KEMBARA kini dah ada paras air compare to packaging Beef Rendang..thankyouuu #kembaramealbuddies 😘 . . Senanglah nak agak air banyak mana nak letak kannnn..sbb ada yg susah benor nak mikir 100ml tu byk mana 😂🤣 . . 📸 Tuan @iqmalhisham . . Haaa cepat2lah try Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA ni tauuu..inshaAllah puas hati 🤗👇🏻 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

5

hy.kembaramre

Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus Active Powder (5's X 15g) available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #syukurselalu #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

0

mn_enterprise

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

roversoutdoor

: KEMBARA Meal di Korea . Salah sorang daripada customer kami yang bawa #kembarameal ke Korea. Senang, cepat, sedap. . Worldcup 2018 pun dah habis, tapi masih teringat pulak Korea kalahkan juara worldcup terdahulu German. Tapi tu bukan cerita utama dalam ni, yang penting KEMBARA Meal dah selalu landing kat Korea ni, memang ramai regular customer. 😁 . NO.1 SELF-HEATING MEAL . Korang yang nak travel / hiking / camping / memancing / picnic tu..dah pernah try ni ke belum? . Kalau tak pernah, memang rugi guys.. Terbaik nih! . ❌tak perlu pening² bawa alatan memasak macam stove, gas, kuali, periuk, dll . ❌tak perlu air panas, tak payah! . ❌tak payah pening cari kedai makan halal bila perut dah lapar teruk . ❌ tak ada bahan pengawet . KEMBARA ADVENTURE MEAL . ✅ mudah dibawa . ✅ tahan selama 2tahun . ✅ Sedap dan mudah disediakan . pm admin 0133185630 . #kembaraagent #kembaraagenttelukintan #kembaragentbagandatuk #kembaraadventuremeal #selfheatingration #travelfood #kembaraofficialagent #kembaramealbuddies

0

kembara.adventure.meals

Woohooo Bro Haikal dari @hy.kembaramre pun dah restock ! 🤩 . . Bermula dgn hanya “test market” sebanyak 20 pek, skrg dgn yakin upgrade menjadi our Official #kembaraarmy sebab dah tahu cara nak jual & dapat regular customer..alhamdulillah 😎 . . Anda yg berada di sekitar Universiti Malaya, Bukit Jalil & Puchong tu cepat2lah contact #kembaraarmy power kami ni okayyy sebelum stocks habis lagi 👇🏻 . . @hy.kembaramre (+6013-3154412) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyum #kembaraarmypuchong #kembaraarmybukitjalil

2

kembara.adventure.meals

Tudiaaaa tudiaaa Bro Firdaus from @outdoors.garage, agent Ipoh & Taiping KEMBARA dah restock lg 50pek gaissss ! 🤗 . . Hot Selling katanya Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA ni..ayam lembut..rasa macam makan kat rumah tp boleh dimakan kat puncak gunung, luar negara, tepi sungai dll 🐓🔥🍗🤩 . . Sebelum stocks bro firdaus ni habis lagi, baik cepat2 serbu wassap bro ni okayyy 👇🏻 . . @outdoors.garage (+6016-2514140) [IPOH & TAIPING] . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyipoh #kembaraarmytaiping

7

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Selamat Pagi dari Sweden 🇸🇪🤗 . . Alhamdulillah, menu ayam siap je terus customers ‘sambar’ sbb nak bawa ke oversea ! 😎 . . Anda yg nak travel tapi risau nanti lapar nasi masa kat negara orang, worries no more ! KEMBARA kan adaaaa 😉 . . Contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @babatrekker_official (+6019-3858004) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmydamansara

0

kembara_bouqet

0

hmn_enterprise

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

roversoutdoor

: KEMBARA Meal di Itali . Raya sudah habis bro, boleh la start travel lagi. . Tak kisah la Itali tak dapat pegi worldcup 2018 ni...tapi KEMBARA dah selalu landing kat Itali. 😁 . NO.1 SELF-HEATING MEAL . Korang yang nak travel / hiking / camping / memancing / picnic tu..dah pernah try ni ke belum? . Kalau tak pernah, memang rugi guys.. Terbaik nih! . ❌tak perlu pening² bawa alatan memasak macam stove, gas, kuali, periuk, dll . ❌tak perlu air panas, tak payah! . ❌tak payah pening cari kedai makan halal bila perut dah lapar teruk . ❌ tak ada bahan pengawet . KEMBARA ADVENTURE MEAL . ✅ mudah dibawa . ✅ tahan selama 2tahun . ✅ Sedap dan mudah disediakan . pm admin 0133185630 . #kembaraagent #kembaraagenttelukintan #kembaragentbagandatuk #kembaraadventuremeal #selfheatingration #travelfood #kembaraofficialagent #kembaramealbuddies

0

hmn_enterprise

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 . Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_meal_hlangatptrajaya

Jangan tak tahu produk kembara ni sudah mula dicuba org2 bukan malaysia.... Kisahnya dr isteri dia org sabahan bkawin dgn org bkn malaysia kongsi berkenaan produk Kembara ke sahabat dia... Apa lg kwn dia pun nk cuba la dgn beli menu daging dan ayam... Tq Sir Tom... 😊😊😊 Anda nak cuba?? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara_meal_hlangatptrajaya

Tahukah anda Kembara buddies??? Taman Negara Banff merupakan taman negara tertua di negara Kanada dimana ia diasaskan pada tahun 1885 di kawasan Pergunungan Rocky. Taman negara ini terletak kira-kira 110–180 km dari barat Calgary, Alberta dan ia merangkumi kawasan seluas 6,641 km2. Yang paling penting keindahan tasik berlatarbelakangkan pergunungan adalah menjadi tarikan para pelancong yg ingin mcari ketenangan... Terima kasih En Nazri membawa Nasi Pilaf & Daging rendang ke tempat yg Indah ini... Ingin membawa kembara bersama2 trip anda??? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #banffnationalpark #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembarabuddies

3

kembara.adventure.meals

Alahaiii comelnyaaa adik-adik Sekolah Kebangsaan Kampung Banyok di Sibu, Sarawak ni 😍😘 . . Masing2 excited bila tengok makanan boleh panas sendiri dlm plastik beg KEMBARA tu ! Terima kasih cikgu Syam SP kerana memilih KEMBARA sbg bahan aktiviti pengakap 😎 . . P/s: budak2 pun boleh panaskan makanan sendiri dgn KEMBARA ni tauuu..anda bila lagi nak cuba ? 😋 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Chicken Rendang & Beef Rendang with Pilaf Rice KEMBARA di KLIA2 ✈️ . . Anda yg last minute terlupa nak bawa makanan travel tu, jangan risau..walk in je ke 👇🏻 . . AGRO BAZAR, KLIA 2 (betul-betul sebelah perlepasan dalam negeri - domestik) 🛩🛫 . . Nak beli borong? Boleh contact #kembaraarmy kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembarameals.portdickson (+6018-2320577) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmynegerisembilan #kembaraarmyportdickson #rendangcrispy

21

kembara_bouqet

0

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Salam Jumaat dari United Kingdom 🇬🇧🤗 . . Thank you tuan @nassarsanusi sbb memilih KEMBARA utk dibawa ke UK ! 🤗 . . #repost Review tak berbayar. Produk terbaru @kembara.adventure.meals Chicken Rendang with Pilaf Rice. Rasa memang terbaik macam beef rendang 1st produk dia. Mudah sebab makan panas2 tak payah bawa cooker. Ada self heating yang sangat2 berguna. Tadi guna air sejuk sungai ni pun terus 5 minit boleh melantak. Terbaik produk anak muda faiz zack & isteri. Serious puas hati 😘 #kembara #instantfood . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

13

kembara_bouqet

Tahukah anda ? Pek KEMBARA juga boleh dipanaskan guna salji ! ❄☃ Yeee betul..admin tak tipu..some hikers yg mendaki ke Annapurna Basecamp (Everest Basecamp), pernah guna ais/salji utk panaskan KEMBARA 😎 Bayangkan anda melancong ke luar negara musim winter nanti (cth: Switzerland & Iceland), guna shj ais/salji, dan anda boleh menikmati Nasi & Rendang panas2 di tengah2 kesejukan kawasan sekeliling anda ! 🔥 Alahaiii nikmatnyaaaa kannn ! Tekak puas, perut kenyang, hati pun riang 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Feedback dari org yg ke 2..1 pek daging.. Siap kata macam rendang mak dya lagi.. Nnti order lagi ya sis @nurhanislatiff 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

kinabalu_tours

Sapa yang nak travel ke kinabalu sabah tu boleh lah bawa bekal rendang ini dan boleh beli standby dari dorg @kembara.adventure.meals - “Eat Well. Travel Often” . . Makanan yg mudah, cepat & sedap pastinya menjadi pilihan Travellers kannn ! Perut kenyang baru syiokkk berjalan..kalau perut lapar or tak puas, nak jalan pun takde mood 😞🤯 . . Siapa yg nak travel time raya ni, make sure bawa KEMBARA ! InshaAllah pengembaraan anda lebih mudah bersama KEMBARA 🤓 . . Pembelian online 👉🏻 Click link Shopee di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal - #regrann

0

mn_enterprise

Selamat petang lovers & travellers... . Stok #kembarameals dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara.adventure.meals

“Terima kasih KEMBARA Meals 🤗 penyelamat ketika lapar di Russia” 🇷🇺 . . . Seperti yg kita tahu, russia merupakan salah satu negara yg susah utk kita jumpa menu nasi yg kene dgn ‘tekak melayu’..bila dapat pekena Rendang Ayam & Nasi Pilaf panas2 di negara orang, memang terangkat beb 🤤😋 . . Thank you Tuan @firdaus_hatta kerana memilih KEMBARA utk dibawa ke Russia 🇷🇺😎 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

3

ziera_keai89

Selamat tengahari #kembarabuddies... . Stok #kembarameals chicken rendang dh sampai... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

kembaramealsampang

Terima kasih atas pembelian! Mereka dah cuba, anda bila lagi? Pakai air 100ml dh bole makan nasi & rendang. 10min je! Jom cuba nasi rendang kembara meals! . . . To buy click link at bio or whatsapp 📲 012 387 3905 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak

0

mn_enterprise

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_bouqet

0

ziera_keai89

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara.adventure.meals

Dukacita dimaklumkan bahawa stok Beef Rendang with Pilaf Rice KEMBARA di HQ SOLD OUT buat sementara waktu 😔😌 . . Tapi, #kembaramealbuddies masih boleh dapatkan Rendang Daging & Nasi Pilaf KEMBARA pada #kembaraarmy berdekatan anda 😎 . . Caranya mudah jeee 🤗 . . 1️⃣ Click ig @kembarameals.army . . . 2️⃣ Cari Agent berhampiran anda mengikut senarai negeri . . . 3️⃣ Click ig #kembaraarmy pilihan anda . . 4️⃣Click link wassap di bio profile #kembaraarmy pilihan anda . . #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy

5

kembarameal

Dengar cerita ramai sangat sangat sangat rakyat Malaysia dah start travel/backpacking. Ke mana tuuu 😎. Sambil travel mesti nak bawak makanan dari Malaysia kan. Yelah takut Mahal/tak halal. Apa kata korang bawa @kembarameal . Memg best 10 bintang customer lain bagi!!! . . Jom dptkan segera. Beli siap2 simpan dalam bag/luggage. Tahan 2 tahun kembara meal ni. Kat room temperature shj 😉 . . COD Area: KEPONG dan sekitarnya (termasuk SEGAMBUT, MENJALARA, SENTUL, BATU MUDA, JINJANG, TAMAN EHSAN, SEKITAR FRIM) WHATSAPP 0132511693 or simply CLICK LINK AT BIO . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #wanderlust #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #pendakikental #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #pewai #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraagent #hikersmalaya #bazaarpaknilofficial #backpacking #camping

1

hy.kembaramre

Review KEMBARA. Thank you 😀😁 @asyhrshd one of awesome #kembaramealbuddies ever had.. So humble. . . 🐓 CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE 🐄 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE . 📲 +6013 3154412 (Whatsapp or DM Me) . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . #Repost @asyhrshd • • • (PART 1,2 and 3) KEMBARA. HOT MEALS ANYTIME, ANYWHERE ! Seriously I highly recommend it to Brader2 & Sis2 kat luar sana yang kaki Travel, Camping, Backpacking, Roadtrip, Hiking, Fishing, Emergency or Busy Takada masa nak masak2 ni sooo this is for you allzz ! SAYA DAH TRYYY !! This is my HONEST REVIEW OKAY. NO PAID. Seriously BEST GILAAAAA saya bagi 5 bintang !! I loikeeee ! Pergi mana2 senang wei bawa je KEMBARA ni. Asalkan ada Air je KECUALI Air Panas je tak boleh. Cepat ! Dapatkan KEMBARA HOT MEALS dari agent @hy.kembaramre ! . #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #food #rendangcrispy

2

kembara.penang

MEAL READY TO EAT WITH FLAMELESS RATION HEATER. . . . Ada plan hiking weekend ni ? Tak tau nak makan apa sambil layan sunrise ? Boleh la try KEMBARA ni. Tobat layan 😁😁. . . . #stayactive #stayfit #hotmealanytimeanywhere #selfheatingration #readytoeatmeal #kembaraadventuremeal #kembarameals #kembararation #kembara_penang #beefrendang #chickenrendang #hikers #backpackers #travellers #bikepackers #roadtrip #hiking #backpacking #fishing #emergencyrations #kembarapermatangpauh #kembarausm

1

kembara_meals_perlis

Stock Terbaru Hanya Chicken Rendang With Pilaf Rice Sahaja Yang Ada.. Stock Daging Baru habis.. Tp Dont Worry , Rasa rendang Ayam ni pasti tak mengecewakan.. Trust Admin !.. Mai try dluu yang mana kaki travel, Kaki pancing, kaki hikingg tuu.. Anda teringin nak cuba KEMBARA ? 😎 . . Meh contact bro: 📲+6017-9089632 📲+6017-9089632 📲+6017-9089632 #KembaraMealBuddies KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #perlisoutdoor #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealbuddies #perlis

1

hy.kembaramre

MAKANAN TRAVEL TEKNOLOGI ANGKASA ! TAG KAWAN2 ANDA YG KAKI TRAVEL & KAKI OUTDOOR 😎 . . KEMBARA, makanan boleh panas sendiri ! Tanpa perlu menggunakan api..hanya guna air ! 💧💦 . . . Korang dah tak perlu cari air panas atau microwave untuk panaskan makanan..dengan hanya 1 cawan air sejuk (apa-apa sahaja air..air laut, air sungai, air paip, air mineral dll), selepas 7-10 minit, Nasi & Rendang panas2 sedia untuk dimakan !🤤😋 . . Sempena musim Haji & Umrah, boleh pakat belikan untuk mak/ayah/atuk/nenek/jiran/kawan2 yg menjadi tetamu Allah tahun ini. Hadiahkan pd mereka supaya perjalanan haji/umrah mereka lebih mudah 😎 . . Menu: 🐓 CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE . 🐄 BEEF RENDANG WITH PILAF RICE . 📲 +6013 3154412 📲 +6013 3154412 📲 +6013 3154412 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #food #rendangcrispy

0

kembara.adventure.meals

“Travel, makes one modest. You see what a tiny place you occupy in the world” 🗺🌍 . . Subhanallah cantikkk sangattt ni ! Admin rasa macam nak pergi sini skrg jugak ! 😍😭 . . Siapa yg love gambar ni, cuba komen ❤️❤️❤️ banyak2 kat bawah 👇🏻 . . 📸 @iqmalhisham . . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

4

ziera_keai89

GUNA AIR LAUT PUN BOLEH ! 🌊 . Woohooo siapa yg sukakan aktiviti air lebih2 lagi yg suka memancing tu, anda just celup je air laut / air sungai / air kolam tu..lepas 7-10 minit, dah boleh makan Nasi & Rendang panas2 🔥😎 ❤💕 . 💸Price: RM 18.50 /each . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

GUNA AIR LAUT PUN BOLEH ! 🌊 . Woohooo siapa yg sukakan aktiviti air lebih2 lagi yg suka memancing tu, anda just celup je air laut / air sungai / air kolam tu..lepas 7-10 minit, dah boleh makan Nasi & Rendang panas2 🔥😎 ❤💕 . 💸Price: RM 18.50 /each . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

kembara_meals_perlis

#KembaraMealBuddies Di Iceland Now !.. Stock tinggal Chicken Rendang Sahaja Gaiss !.. Admin na inform tu jaa , jgn lambatt nanti habiss .. 😊 Anda teringin nak cuba KEMBARA ? 😎 . . Meh contact bro: 📲+6017-9089632 📲+6017-9089632 📲+6017-9089632 #KembaraMealBuddies KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #perlisoutdoor #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealbuddies #perlis

0

kembara.adventure.meals

Tudiaaa tudiaaa beratur haaaa Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA kat kedai Peramu Frozen, De Auni Barakah Resources 😍🤩 . . Orang2 Kuantan yg berdekatan dgn Tanjung Lumpur tu, boleh walk-in je ke kedai ni okayyy kalau nak cuba #rendangmagik KEMBARA ! 😎 . . Peramu Frozen, De Auni Barakah (+6019-9893737) . . Alamat: Lot G5, Serambi Teruntum, Tanjung Lumpur, Kuantan . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmykuantan #rendangcrispy

13

kembara.adventure.meals

REGISTER WITH ZOO NEGARA VOLUNTEER PROGRAM & GET 10% OFF KEMBARA 😎 . . Any animal lovers here ? 🙋🏻‍♀️ . . Anda yg berumur 16 tahun ke atas tu, jom join Zoo Negara 8 Hours Volunteer Program ! 🐘🦍🦒🐆🐅🦓 . . Tarikh: 15/9/18 (SABTU) Yuran: RM65 Volunteers: Maximum 80 orang . . Interested? 📲 +6012-2622309 (Encik Muhyiddin) . . Want more info ? Visit FB: Summit Adventures 🤠 . . Menarik takkk ? 😉 Taglah kawan-kawan anda pencinta haiwan tuuu..mana tahu anda dapat peluang pegang Harimau Malaya 🐯🐅 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyshahalam #rendangcrispy

1

ziera_keai89

Selamat tengahhari #kembarabuddies . “Eat Well. Travel Often” . . Makanan yg mudah, cepat & sedap pastinya menjadi pilihan Travellers kannn ! Perut kenyang baru syiokkk berjalan..kalau perut lapar or tak puas, nak jalan pun takde mood 😞🤯 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

ziera_keai89

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

kembara.adventure.meals

SubhanAllah, cantikkk kannnn ! Cuba teka Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA ada kat mana ni ? 🤨 . . TEKA NAMA NEGARA & TAG KAWAN2 ANDA KAT RUANGAN KOMEN 👇🏻 Mana tahu admin baik hati hari ni nak bagi “something” 🎁😍 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

ziera_keai89

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 . Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

mn_enterprise

Thank you @umaima_alorsetar_penang kerana membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

Thank you Cik Hanessa untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

mn_enterprise

Thank you Kak Liza sudi membeli #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

kembara.adventure.meals

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♂️⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻 @kembarameals.army . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy

21

kembara.adventure.meals

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♂️⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang daging KEMBARA menggunakan daging batang pinang yg dimasak sehingga lembut di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 bersama Nasi Pilaf yg kami pasti anda tidak akan jumpa di tempat lain kerana resepi ini dicipta khas untuk KEMBARA 🤤😋 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻 @kembarameals.army . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy

12

kembara.adventure.meals

LIMITED SLOTS..1ST COME 1ST SERVE 😎 . . Berminat nak join #kembaraarmy family? . . 📲+6013-3439303 📲+6013-3439303 📲+6013-3439303 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy

12

kembara.adventure.meals

Lepas penat snorkelling, terus panaskan KEMBARA guna air laut & boleh terus makan nyumnyum 🤤😋 . . Happy Weekend Outdoor Lovers & Travellers 🤗 . . Ada yg planning nak pergi pulau? Jangan lupa bawa KEMBARA tauuu ! Lgpun makanan kat pulau berkali ganda lebih mahal 🙊 nak dapatkan stok makanan on-the-go anda ? Cepat contact #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembaramealrawang (+6013-6347682) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyrawang #rendangcrispy

9

kembara.adventure.meals

KEMBARA, MAKANAN WAJIB BAWA UNTUK HIKING 😎 . . #kembaramealbuddies yg nak hiking esok tu, dah packing belum ? 👀 . . Make sure KEMBARA jgn tertinggal tauuu ! Kang nangis laporrrr kat puncak ⛰😭 . . Siapa yg ada trip hiking esok, next week, bulan depan, bulan depan lagi satu, cepat2lah walk in ke kedai abe mat tauu sebelum stocks habis 😥👇🏻 . . @basecampmalaysia (SHAH ALAM) [+60179794794] . . . Alamat: 11A, Jalan Keluli AI7/AI, Taman Perindustrian Bukit Raja Selatan, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #rendangcrispy

1