Sewel Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

sewel_ec

Snanapbacks vulcanizadas 🌅🌊🌴 Pidelas aquí | whatsapp 0978774774 | Envíos a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #guayaquil #quito #cuenca #galapagos #surfboards #surfing #skateboarding #skate

2

sewel_ec

Snanapbacks vulcanizadas 🌅🌊🌴 Pidelas aquí | whatsapp 0978774774 | Envíos a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #guayaquil #quito #cuenca #galapagos #surfboards #surfing #skateboarding #skate

0

sewel_ec

Perfectas para tu marca o diseño favorito... Contactanos 📲0978774774 | Envios a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #guayaquil #quito #cuenca #galapagos

2

sewel_ec

Chequea nuestra colección 2018 🌅🌊🌴 Pidelas al whatsapp 0978774774 | Envíos a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #guayaquil #quito #cuenca #galapagos #surfboards #surfing #skateboarding #skate

2

sewel_ec

Encuentrala en @lostmonkey_ec Snapback #sewel | Whatsapp 0978774774| Envios a nivel nacional 🌊🌴🌅🌎 #sewelsnapbacks #alwaysahead #skateboarding #skate #surfboards #surfing #guayaquil #quito #cuenca #galapagos

0

sewel_ec

Encuentrala en @lostmonkey_ec Snapback #sewel | Whatsapp 0978774774| Envios a nivel nacional 🌊🌴🌅🌎 #sewelsnapbacks #alwaysahead #surfboards #surfing #skateboard #skateboarding #guayquil #quito #cuenca # #galapagos

1

sewel_ec

Perfecta para estos días soleados 🌞🌄🌅🌎 | Whatsapp 0978774774 | #sewelsnapbacks #guayaquil #quito #galapagos #sewel #surfing #surfboards #skateboard #skate #sewel

0

sewel_ec

Un color clasico y elegante | Pídela aqui | Whatsapp 0978774774 Envios a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #alwaysahead #surfing #skate #skateboard #guayaquil #quito #galapagos #ecuador

0

mdshop_machala

🎉🎉 A mi ya me llegaron mis Snapbacks y truker🎉🎉 . 🔊 YA DISPONIBLES ✔ SNAPBACKS LLANAS ideales para tu marca o diseño favorito. . . 🔊 Pídela aqui @sewel_ec ☞ Whatsapp 0978774774 ☞ Envios a nivel nacional. ☞ Entrega Segura. ☞ Sigue La Cuenta de @sewel_ec @sewel_ec #sewel #snapbacksunday #machala #skate #surf

0

mdshop_machala

🔊 YA DISPONIBLES ✔ SNAPBACKS LLANAS ideales para tu marca o diseño favorito. . . 🔊 Pídela aqui @sewel_ec ☞ Whatsapp 0978774774 ☞ Envios a nivel nacional. ☞ Entrega Segura. ☞ Sigue La Cuenta de @sewel_ec @sewel_ec #skate #sewel #surf #machala #guayaquil #snapbacksunday

0

sewel_ec

Pídela aqui Whatsapp 0978774774 Envios a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #alwaysahead #surfing #skate #skateboard #guayaquil #quito #galapagos #ecuador

2

sewel_ec

SNAPBACKS LLANAS ideales para tu marca o diseño favorito | Pídela aqui | Whatsapp 0978774774 Envios a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #alwaysahead #surfing #skate #skateboard #guayaquil #quito #galapagos #ecuador

6

sewel_ec

Snapback 2 tonos ( gris & negro ) Pídela aquí | Whatsapp 0978774774 Envios a nivel nacional #sewelsnapbacks #sewel #alwaysahead #surfing #skate #skateboard #guayaquil #quito #galapagos #ecuador

2

ee_kenny

Bila kau gelak BERGULING dengar benda yang tak lawak pon 🤣 tandanya ? 🤧 Ape ? #Sewel

2

sewel_ec

Perfecta para estos días soleados 🌞🌄🌅🌎 | Whatsapp 0978774774 | #sewelsnapbacks #guayaquil #quito #galapagos #sewel

0

natasha_alipp

Gile...buat viva video guna lgu mobile legend😂❤ #sewel

2

axrx._video

0

sewel_ec

Encuentrala en @lostmonkey_ec Snapback #sewel | Whatsapp 0978774774| Envios a nivel nacional 🌊🌴🌅🌎 #sewelsnapbacks #alwaysahead

1

its.meaan

My Mushuk BamBam . #bestfriend #sewel

7

sewel_ec

Snapback #sewel | Whatsapp 0978774774 | Envios a nivel nacional 🌊🌴🌅🌎 #sewelsnapbacks #alwaysahead

0

sp.one.family

Готовь сани летом! Или осень не за горами... Внимание-внимание ЗАКУПКА SEWEL-ультрамодный украиский вязаный трикотаж.платья,митенки,гетры,пальто,жакеты Загрузила новый альбом. Орг 15%+тр на всех.

2

kimiffat85official

Bila kebosanan melanda #senget #sengal #sewel Jadinya

1

kimiffat85official

Bila kebosanan melanda #senget #sengal #sewel Jadinya

1

kimiffat85official

Bila kebosanan melanda #senget #sengal #sewel Jadinya

1

kimiffat85official

Bila kebosanan melanda #senget #sengal #sewel Jadinya

0

kimiffat85official

Bila kebosanan melanda #senget #sengal #sewel Jadinya

0

kimiffat85official

Bila kebosanan melanda #senget #sengal #sewel Jadinya

0

kerolnazmi

Mekasih! insyaallah ada satu lagi zine bakal keluar, nantikan jelah ya 😁 #karyapsiko #bukufixi #zine #sewel #gila

0

kerolnazmi

Mari dapatkan Zine GILA dan Zine SEWEL dengan harga RM15 sahaja senaskhah di @kedai_buku_indie melaka sentral 😁 #bukuindie #karyapsiko #zine #gila #sewel #khairulnazmi

0

kerolnazmi

saya bukan sahaja menjual zine saya, saya juga ada menjual novel novel fixi yang lain 😁 jika berminat boleh dm atau klik link di bio saya 😊 #bukufixi #fixi #karyapsiko #khairulnazmi #gila #sewel

4

akmaomarcom

Mummy ko ni dah kenapa... lps gian lama dah tak clubbing? Macam org iban menari 🤣 @shiedaomar #maklebihdarianak #zapin #ulikmayang #sewel #mymummyibanese #mabukketum

5

azzlan

Friendship isn’t about whom you’ve known the longest. It’s about who came and never left your side. #yangtitans #family #sewel #10yearsstrong

6

elmaya_shop_

sewel ready sist! isi 12 only 6k... nemmoh!! tak kera nemmoh✌️😂 sudah +bumbu 😍 . . . . . #sewel #jualsewel #jualsewelbangkalan #sewelfrozen #elmayafrozenfood #frozenfoodbangkalan #bangjek #pesanantar

1

cak.ihinkuliner

Seweelllllllll.... makanan khas socah ini memang sangat menggoda. Krenyes krenyes gurihhhh... Gak perlu jauh2 ke socah, nih di kantin kampus STKIP PGRI BANGKALAN ada ni makanan (kantin paling barat), orang yg jual asli socah kok. 2 K dpt 3 sewel. #kulinerbkl #kulinerbangkalan #kulinerjatim #kulinermadura #maduradelicious #instafood #instafoodie #sewel

0

sewel_genyess

0

chainaszri

Hi Datin @aishahabas66 aka Kak Chah... Bila kita nak makan doyan kt Bentong ni?!@miss_noni78 nanti jadi tour guide.. #sewel #tingtong 😂🤣😂🤣😂🤣

10

yand_uptown

0

sandra_idayu

1

nanadiandra

helooo makcik...kena gigit semut ka???? #selamathariraya #lastdayraya #bersemut🐜🐜 #sewel

4

jaswa_perfume_awehawa

Enn Awe Hawe zuRidah. #sahaBatSeLamanye # #seWeL # yg PENting GaMbAraN.. 😅😅 LaSt RAye.. 29 SyaWaL.

2

ke.kau

Recuerda darle like también a nuestra página en Facebook! Búscanos Facebook.com/kekau2017 Las mejores marcas Ecuatorianas solo en Ke Kau #kekau #galapagos #puertoayora #ecuador #facebook #irmao #origamiec #sewel

0

besahbaik

Oh My Bijan!! Oh My Birkin!!! #yangpentingconfident #sewel

2

sewel_genyess

4

khazreelnaim

Lepas dipaksa aku akhirnya setuju untuk share review aku tentang zine dekat atas. Dua2 zine tu berkaitan so kita cerita sekali lalu je. Seramai 5 orang pelajar ditugaskan untuk buat satu esaimen dan sebuah hutan dipilih. Malangnya hutan yang dipilih itu merupakan markas seorang doktor gila. Sangat gila dan obses untuk create human centipede. Dikatakan berpunca dengan satu cerita yang dibaca dalam apps bacaan online. Mereka akhirnya jadi mangsa doktor tersebut namun rupanya ada rahsia dan kaitan yang tersembunyi. Zine ni ringkas je. Aku suka sebab jalan cerita dia direct. Terus ke main topic. Kurang scene2 yang tak payah pun takpe. Cuma sebab ini zine ada yang tak diceritakan detail. Tapi itu bukanlah masalah. Namun, aku rasa writer patut kurangkan perkataan carutan yang agak kasar tu. Kalau sekadar suka2 tulis takde masalah. Tapi disebabkan ini item yang dijual bahasa quite penting sebab ada sesetengah reader kurang selesa dengan perkataan demikian. Apa pun untuk percubaan pertama, good job untuk writer! #gila #sewel #khairulnazmi #karyapsiko #zine #review

11

songlyricsquotesss

Our hearts are like firestones. 🎆 Firestone - Kygo, Conrad Sewel #quotes #lyrics #song_lines #firestone #kygo #conrad #sewel #stangers #flame #fire #purple

1

lapastahouse

Apa nk jadi dgn #teamLapasta.. 🤣🤣🤣 Giler diptg hari.. #sewel Hakak dgn abg layan kan ajer.. 😂

2

byb_fotografias

0

__amang_11__

3

byb_fotografias

2

farisfazli

Part 1 Tiada lagi kidungmu versi AMUK SWIPE LEFT for Part 2 versi sakit tekak hehehehe 😂😂😂😬😬😬😵😵😵😝😝😝🤘🤘🤘 jangan kecam nooo abam membunuh masa nightstop je ni #bathroomsinger #crewlife when nightstop #sakitotak #sewel #hahaha

4

aj_vmin

1

rockin18

7

kerolnazmi

Dr Lokman semakin menggila, jangan risau, beli zine ni, tak jadi GILA pun 😂 #cewahmenarilahsikitttt #karyapsiko #bukufixi #zinemelayu #kpm #sirsuruhpost #aliffsyukri #gila #sewel #khairulnazmi

5

sazyusof

Frienship never end..moga2 sentoasa ditemukan dgn insan2 yg baik #bila anak murid suruh cikgu posing #friendshipgoals #friends #bff #jerangau #kawansekolah #kawanbaik #sewel #love #jun2018

3

byb_fotografias

0

shaifulzamrimasri

//OOTD Hahahaha sesekali post dgn #OOTD cuba tengok berapa juta dpt love 😍 😍 😍 #Sengal #Sewel #Sangap #FilsonLife #UnfailingGoods

13

jowjow_mtlsslam

Dirgahayuuuu bosskuuhh.. Tambah tanvan tambah sewel.. ngedrume makin joss.. @teng.bangkai @otopsibangkai_banyuwangislamm #drumermetal #drumeredan #sewel #kppf #songgonmetalsindikat

2

salmirza_mohd

bila ko bosan dgn muka acah2 sweet so terjadi la muka sewel korang kan.. layan kan.. #friends #sewel

0

therealmeeziee

alien kinda look? or 15 years younger look? 🧐 sewel! 🤣🤣🤣 . . . #shotwithiphoneNOT #feelyoung #bilaakumerapumerepek #therealmeeziee #sewel #selfie #swafoto

2

mazlindamahdi

Pose raya berani mati atas jalan raya #kampungmanggis #gengtabur #sewel

0

piqamisman

Euuwww setannn 😂😂 bila masa siakkkkk post.. Dasar perasan amik fon orang pastu post hhahahahaha #sewel #kawandenganoranggila 😂😂😂😂😂😂😂

0

muizikhsan

13

missssdebab

#sewel 🤣🤣🤣

4

nur__ina

Bosan siakk...asyik layan perangai kau je...skarang aku nk kau lak layan perangai aku....hahahahah😂😂😂😂😂 #gilejap #sewel

0

mr_kenal

Errrrrrr.... ? #$&@$÷*; #_+)£ #₩; #sewel #pensilkecoh

0

effienyanong

It all started with that one person. #sewel #gawaishenanigans #rippleeffect #mylostsiblings

5

faa.iss_

Fokus yg bdiri..hahahahhaahah😂😂😂 #sawanbabi #sewel

12

kipk73

#smtx #smtxriver #sewel #tejas #istajeepthing #wayalife #wildin memorial day weekend coffeee 👍river 👍 have fun be safe

1

ieyllashahila

Meh sapa2 nak order sambal meletopsss .. Boleh contact nombor diatas.. #sambalbetty #penang #georgetown #sambal #pedas #betty'skitchen #sewel #gila

4

elmaya_shop_

ready Sewel khas Socah sist.. udah ada bumbunya yaa. isi 12biji/pack. murah ajaaa cumaa 6k!! silahkan diorder.. #sewel #bangkalan #camilan #bukber #bumbukacang #endes #gurih #khassocah #murah #halal

0

ghost_9559

azlin_90

Ko gila k ina ooo @rny23 😝🐊🐳 ... #sewel #krek #gilagila #harijalanjalan #ladiesdayout #chill

1

diana.dyans

0

diana.dyans

B O S A N #saywell #sewel #iamme

0