Skincaremalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

maryk_fida

Mary Kay Timewise Body Targeted Action Toning Lotion ialah : . 🌹 Menegang & menganjalkan kawasan badan selain daripada muka (Boleh guna start dari leher dan ke bawah, tangan, badan, kaki) 🌹 Menyihatkan & menghaluskan kulit 🌹 Melembapkan kulit selama 24 jam 🌹 Body contour & shaping 🌹 Mencerah & sekatakan tona kulit badan 🌹 Membantu pembakaran lemak & selulit . . Banyak manfaat satu botol.. 😍😊😍 . For Order 📞 019-6942803 (fida) Your Trusted Beauty Consultant . COD AREA: - Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk / dan kawasan berdekatan . . #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #asyalliee #setbotanicaleffects #janganmengata #perempuanfuh #perempuan #mata #artismalaysia #mua #muamalaysia #makeupartismalaysia #artismarykay #awekcendol #fattzura #bazarpaknil #parttimejob #extraincome

1

qumaquuma.najwazainal

WAWA SERUM dari WAWA ZAINAL SKIN BOOSTER & INTENSE WHITENING SERUM . Hanya 1 malam sahaja, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang! 😱 InsyaAllah 💪💪 . Selain tu, WAWA SERUM: . 🌸 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata 🌸 Membantu melembapkan kulit muka 🌸 Anti-aging 🌸 Memperbaiki sel-sel kulit mati 🌸 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn) 🌸 Memudarkan jeragat & parut 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit muka. . Jom cuba #wawaserum sekarang. Harga hanya RM69/pcs. Whatsapp +6011-10131789 atau klik link di bio😘 . #qumaquuma #qumaquumqavengers #jomdrop #aurainsta #aurainstabatch17 #serumwawazainal #trustedseller #serumjerawat #serumantiaging #serumwajah #serisoap #seribeauty #localproduct #skincarehalal #produkmesrawudhuk #mesrawudhuk #muslimproduct #muslimpreneur #skincareroutine #skincaremalaysia #serummalaysia #aurainstabatch9 #tipssihat #tipscantik #wajahcantik

0

beautyconsultant_dayang

Cuti sekolah maknanya musim kahwin! Thank you to bakal-bakal pengantin yang beli set Timewise Miracle dengan Sis untuk menyerikan wajah they all masa wedding-of-the-year masing-masing! ... Kepada bride-to-be yang nak kulit : 👰🏻 Cantik 👰🏻 Berseri-seri 👰🏻 Glowing effortlessly. Wajib try Set Timewise Miracle! ... Set Timewise Miracle adalah set yang focus untuk anti-penuaan. Lebih afdal early-to-moderate aging. Sangat sesuai untuk you all yang berumur 25 tahun ke atas. Yang 20an nak try/guna set ini boleh je you all. Tak ada masalah even lagi bagus. Prevention is better than cure gitu. ... Set anti-penuaan ini perlu tau sebab kulit yang 25 tahun ke atas dah mula matang & menua. Banyak garis-garis halus muncul & kulit cepat kusam. ... Untuk mengembalikan wajah yang sihat, bersih & berseri serta muda dari usia sebenar, wajib try & dapatkan set Timewise Miracle! ... Set yang terdiri daripada : 1⃣ CLEANSER 3-IN-1 ✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati ✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus & bukannya menghakis lapisan kulit ... 2⃣ AGE-FIGHTING MOISTURIZER ✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak. ... 3⃣ DAY SOLUTION SPF 35 ✅ Krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari UV yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis-garis halus, kekedutan & kekusaman. ... 4⃣ NIGHT SOLUTION ✅ Mengandungi Vitamin A, E & C ✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam. ... Once again Sis nak ingatkan you all. Dapatkan Set Timewise Miracle ini so wajah you all sentiasa dalam keadaan sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya. ... Jangan risau sebab satu set you boleh guna dalam 6 hingga 7 bulan ke atas. Jimat sangat & berbaloi for your pocket money. ... I offer the following : 🆓 Cosmetic Pouch 🆓 Mary Kay Samples 🆓 Postage to SM & SS 🆓 Lifetime Consultation ➖➖➖Extravaganza Discount 🆓 Mary Kay Sticky Note Booklet 🆓 Mary Kay Product Order Sheet ... Your Beauty Expert 💕 Kak Dayang 📲 0172447636 @ click nak.la/Skinca

1

beautyaid.bymifa

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM --------------------------------------- Kebaikan setiap kandungan: 🌸bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🌸honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🌸vitamin c- skin brilliance 🌸collagen- untuk kulit yg anjal 🌸hyaluronic acid-melembapkan kulit So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems Photo credit : @beuna.beat

1

beautyaid.bymifa

FUNGSI & KELEBIHAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM : 🌸 Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran 🌸 Memberikan kelembapan optimum 🌸 Mencerahkan kulit secara semulajadi 🌸 Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox 🌸 Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas 🌸 Merawat kedutan juga garis halus pada wajah 🌸 Mengecilkan liang pori 🌸 Menghilangkan eyebag 🌸 Menghilangkan noda kulit 🌸 Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama 🌸 Anti aging Photo credit : @beuna.beat

1

galleria_ellsya

Satin Skinz Facial Green Tea Harga RM63 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN 💥Formula istimewa untuk kulit sensitif dan berjerawat 💥Sesuai untuk remaja lelaki dan perempuan 💥Kaya dengan khasiat teh hijau dan Tea Tree Oil 💥Membantu merawat masalah parut akibat jerawat atau luka 💥Membantu menghilangkan kedutan halus. 💥Menjadikan kulit lebih muda dan anjal. 💥Membantu mencerahkan kulit yang kusam dan gelap 💥Mengatasi masalah jerawat dan jeragat. 💥Membantu melembapkan kulit. 💥Memperbaharui sel kulit mati. 💥Membantu mengecilkan pori-pori di wajah. 💥Menjadikan kulit nampak glowing dan flawless sepanjang hari tanpa berminyak 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Kandungan ➡️Acne Wash ➡️Acne Solution ➡️Acne Day Treatment ➡️Acne Night Treatment 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #satinskinz #sayajualsatinskinz #satinskinzmalaysia #satinskinzgreentea #sayajualsatinskinzgreentea #sayajualsatinskinztehhijau #masalahjerawat #masalahremaja #banyakjerawat #nakcantik #satinskinzgreenteamurah #sayajualsatinskinzmurahoriginal #sayajualsatinskinzoriginal #satinskinzacnetreament #acnetreatmentmalaysia #sayajualbarangkosmetik #sayajualprodukkosmetik #seksyen7shahalam #skincaremalaysia #sayajualprodukkecantikan 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

0

qumaquuma.najwazainal

Alhamdulillah😊 Siapa yg pantas ambil tindakan, kesan dan kebaikan serum pu akan cepat anda rasa 😤😤 . Aloe vera dan olive oil adalah antara bahan natural yang digunakan . . . . . WAWA SERUM dari WAWA ZAINAL SKIN BOOSTER & INTENSE WHITENING SERUM . Hanya 1 malam sahaja, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang! 😱 InsyaAllah 💪💪 . Selain tu, WAWA SERUM: . 🌸 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata 🌸 Membantu melembapkan kulit muka 🌸 Anti-aging 🌸 Memperbaiki sel-sel kulit mati 🌸 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn) 🌸 Memudarkan jeragat & parut 🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit muka. . Jom cuba #wawaserum sekarang. Harga hanya RM69/pcs. Whatsapp +6011-10131789 atau klik link di bio😘 . #qumaquuma #qumaquumqavengers #jomdrop #aurainsta #aurainstabatch17 #serumwawazainal #trustedseller #serumjerawat #serumantiaging #serumwajah #serisoap #seribeauty #localproduct #skincarehalal #produkmesrawudhuk #mesrawudhuk #muslimproduct #muslimpreneur #skincareroutine #skincaremalaysia #serummalaysia #aurainstabatch9 #tipscantik #tipssihat #wajahflawless #wajahcantik

1

allaboutfacemy

Double Needs Pang Mascara is a striking dark shading makes distinctive eyes.Strong against sebum and tear.Hypoallergenic simple launderable purging that can be purified with warm water. Price: RM 39.00 #koreanskincare #allaboutface #koreanskincaresg #koreanskincaremy #beautysecret #skincare #skincareroutine #skinfood #kcosmetics #kfanatics #skincaremalaysia #skincaresingapore #yadahmy #innisfreemy #innisfreesg #thefaceshopmy #thefaceshopsg #laneige #iope #etudehousemy #etudehouses

0

faz.shaklee

CANTIK & SIHAT SECARA SEMULAJADI . Kolagen adalah protein utama pada tisu penghubung dalam mamalia dan merupakan salah satu protein yang panjang di samping struktur fibrous protein yang berbeza daripada protein globul (enzim). Terdapat lebih daripada 25 jenis kolagen wujud dalam badan secara semulajadi. . Apakah Kandungan Shaklee Collagen Powder dan Khasiatnya? . Shaklee Collagen Powder terdiri daripada 7 ramuan utama : . ✔ Kolagen dari sisik ikan merah (Red Sniper Scale) ✔ Ekstrak biji Camelia Japonica ✔ Ekstrak Pfaffia (ginseng Brazil) ✔ Vitamin B ✔ Vitamin C ✔ Ekstrak kekerang ✔ Lactobacillus Acidphilus . Antara KEBAIKKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE? . ✅ ANTI PENUAAN 🌸 Mengecilkan liang pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan mengurangkan garis halus . ✅ MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT 🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut . ✅ MENINGKATKAN PERGERAKAN 🌸menyokong kesihatan sendi dan tulang . ✅ MENYUBUR & MENGUATKAN 🌸 Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar . ✅ MENEGANGKAN & MENGANJALKAN 🌸 Membantu menegang dan menganjalkan payudara dan punggung . ✅ MENCERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI 🌸 Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan tona kulit tidak sekata . ✅ MELEMBABKAN KULIT 🌸 Melembapkan kulit bagi mengurangkan kulit kering, kulit bersisik dan rasa gatal. . Order dan pertanyaan lanjut 👇🏻 Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006

1

roromendutskincare_id

💕Roro Mendut Temulawak Anti Acne Plus Brightening Herbal Night Cream . 💧WATER BASED 💧 BPOM NA 18170104529 HALAL MUI CERTIFIED 🍃 MENGANDUNG = Beras - Temulawak - Kunyit - Pala - Rumput Laut - Aloe Vera - Arbutin - Vitamin C (Ekstrak Jeruk) - Shea Butter . BANGUN TIDUR DENGAN KULIT CERAH MULUS TANPA JERAWAT SETIAP HARI ! Formulasi tradisional terbaik dari alam, perawatan pelembab malam hari yang penuh nutrisi pencerah, pencegah jerawat dan penyeimbang kadar minyak. Menutrisi dan mengatasi jerawat sekaligus mencerahkan dengan optimal, saat Anda tidur terlelap di malam hari 😍 . ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . . ❤ WA : 085 729 765882 ❤ LINE : @sap9036w (pakai@) ❤ BBM : jengroro . . _____________________ #SkincareRoroMendut #skincareroutine #skincareaman #skincaremurah #skincaremalaysia #skincarehalal #krimwajah #krimpemutih #krimpayudara #krimmuka #krimjerawat #krimpemutihwajah #krimbpom #krimdokter #creamdokter #kosmetikhalal #kosmetikbpom #arisan #roromendutmalaysia

0

faz.shaklee

DAH NAK MASUK 3 SERIES ! Yelah mana lama lagi, tahun depan jek. Beberapa bulan aje lagi tinggal. Tapi tak kisah lah kan, yang penting we aged gracefully and our biological age maintain muda gituuu. ☺️ Gambar ni tadi simple make up... memang berdesup seriously. I just took about 10 minutes to have this look tau. Best sangat tau if kita punya skin sihat, takde masalah. Nak make up boleh tak nak pun takpe. If make up pun tak lama, 10 minit dah dapat camni plus pakai tudung tau. Tudung pun senang tuuu sarung je. Nasib ko lah Faz, semua nak cepat je kan. Karang kalau lambat anak terjerit-jerit cmano? Korang, ada tak yang rasa penat dah try macam-macam skincare tapi skin masih tak ada apa-apa perubahan masih kusam, masih kasar, masih kering or too oily apatah lagi ada benjolan dan kawah gunung berapi? Kena cuba Youth skincare tau. If korang nak jaga and repair dari dalaman pulak, of course Shaklee ada a few products yang Faz boleh suggest. Tapi Faz kena tau dulu lah apa yang korang nak kan for your skin kan? If korang nak try Youth or Shaklee nutrition & vitamins for your beauty skin and nak aged gracefully bila usia makin bertambah, boleh whatsapp Faz tau! Kan maybe next month dah nak start SST, so faham-faham lah if bulan depan ada perubahan harga pada setiap barang kan? So kalau betul nak cuba contact sekarang. Ok? Time wait for nobody. 📲013-362 4006

1

roromendutskincare_id

💕Roro Mendut Temulawak Anti Acne Plus Brightening Herbal Night Cream . 💧WATER BASED 💧 BPOM NA 18170104529 HALAL MUI CERTIFIED 🍃 MENGANDUNG = Beras - Temulawak - Kunyit - Pala - Rumput Laut - Aloe Vera - Arbutin - Vitamin C (Ekstrak Jeruk) - Shea Butter . BANGUN TIDUR DENGAN KULIT CERAH MULUS TANPA JERAWAT SETIAP HARI ! Formulasi tradisional terbaik dari alam, perawatan pelembab malam hari yang penuh nutrisi pencerah, pencegah jerawat dan penyeimbang kadar minyak. Menutrisi dan mengatasi jerawat sekaligus mencerahkan dengan optimal, saat Anda tidur terlelap di malam hari 😍 . ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . . ❤ WA : 085 729 765882 ❤ LINE : @sap9036w (pakai@) ❤ BBM : jengroro . . _____________________ #SkincareRoroMendut #skincareroutine #skincareaman #skincaremurah #skincaremalaysia #skincarehalal #krimwajah #krimpemutih #krimpayudara #krimmuka #krimjerawat #krimpemutihwajah #krimbpom #krimdokter #creamdokter #kosmetikhalal #kosmetikbpom #arisan #roromendutmalaysia

0

faz.shaklee

CANTIK & SIHAT SECARA SEMULAJADI . Kolagen adalah protein utama pada tisu penghubung dalam mamalia dan merupakan salah satu protein yang panjang di samping struktur fibrous protein yang berbeza daripada protein globul (enzim). Terdapat lebih daripada 25 jenis kolagen wujud dalam badan secara semulajadi. . Apakah Kandungan Shaklee Collagen Powder dan Khasiatnya? . Shaklee Collagen Powder terdiri daripada 7 ramuan utama : . ✔ Kolagen dari sisik ikan merah (Red Sniper Scale) ✔ Ekstrak biji Camelia Japonica ✔ Ekstrak Pfaffia (ginseng Brazil) ✔ Vitamin B ✔ Vitamin C ✔ Ekstrak kekerang ✔ Lactobacillus Acidphilus . Antara KEBAIKKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE? . ✅ ANTI PENUAAN 🌸 Mengecilkan liang pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan mengurangkan garis halus . ✅ MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT 🌸 Menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut . ✅ MENINGKATKAN PERGERAKAN 🌸menyokong kesihatan sendi dan tulang . ✅ MENYUBUR & MENGUATKAN 🌸 Menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar . ✅ MENEGANGKAN & MENGANJALKAN 🌸 Membantu menegang dan menganjalkan payudara dan punggung . ✅ MENCERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI 🌸 Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan tona kulit tidak sekata . ✅ MELEMBABKAN KULIT 🌸 Melembapkan kulit bagi mengurangkan kulit kering, kulit bersisik dan rasa gatal. . Order dan pertanyaan lanjut 👇🏻 Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006

1

roromendutskincare_id

💕Roro Mendut Temulawak Anti Acne Plus Brightening Herbal Night Cream . 💧WATER BASED 💧 BPOM NA 18170104529 HALAL MUI CERTIFIED 🍃 MENGANDUNG = Beras - Temulawak - Kunyit - Pala - Rumput Laut - Aloe Vera - Arbutin - Vitamin C (Ekstrak Jeruk) - Shea Butter . BANGUN TIDUR DENGAN KULIT CERAH MULUS TANPA JERAWAT SETIAP HARI ! Formulasi tradisional terbaik dari alam, perawatan pelembab malam hari yang penuh nutrisi pencerah, pencegah jerawat dan penyeimbang kadar minyak. Menutrisi dan mengatasi jerawat sekaligus mencerahkan dengan optimal, saat Anda tidur terlelap di malam hari 😍 . ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . . ❤ WA : 085 729 765882 ❤ LINE : @sap9036w (pakai@) ❤ BBM : jengroro . . _____________________ #SkincareRoroMendut #skincareroutine #skincareaman #skincaremurah #skincaremalaysia #skincarehalal #krimwajah #krimpemutih #krimpayudara #krimmuka #krimjerawat #krimpemutihwajah #krimbpom #krimdokter #creamdokter #kosmetikhalal #kosmetikbpom #arisan #roromendutmalaysia

1

dlaileebeauty

Hai Dear 😍😍😍 . SIS NAK BUAT PROMOSI MERDEKA DAN PENGIKTIRAFAN INOVASI PENGGUNAAN KOLAGEN IKAN JERUNG DALAM KOSMETIK. . BERMULA DARI 21 - 31 OGOS 2018 . ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• JANGAN LEPASKAN PELUANG YA! SUPERBB UNTUK MERAWAT DAN MENCANTIKKAN KULIT MUKA! SAPE CEPAT DIA DAPAT •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . 📲 0122990266

1

serum.sophie

Set skincare Vitamin C ini terdapat dalam tawaran kombo dua jenis iaitu . 1. Kombo Beauty Mist RM99 . Vitamin C Gentle Cleanser (RM39) Vitamin C Serum 5ml (RM39) Vitamin C Moisturising Cream (RM39) . 2. Kombo Triplet RM150 . Vitamin C Gentle Cleanser (RM39) Vitamin C Serum 15ml (RM90) Vitamin C Moisturising Cream (RM39) . Jimat kan?😚 Sis survey dulu, kalau berminat roger je! . Klik link di bio untuk direct whatsapp sis okay!🧡 . #vcsannona #annonavitamincserum #vcsannonaskinseries #vcsannonabangi #vscannonaputrajaya #vcsannonaklcc #vcsannonakl #pencucimuka #spray #moisturiser #serum #skincare #skincarebangi #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiahalal #skincarehalal #vcsfeedback #trustyourjourney #VCSAnnona #RawatKulitDenganBetulDanSelamat

0

roromendutskincare_id

💕Roro Mendut Kulit Manggis Young & White Herbal Night Cream . 💧WATER BASED 💧 BPOM NA 18160104706 HALAL MUI CERTIFIED 🍃 . MENGANDUNG = Beras - Kulit Manggis - Pegagan - Aloe Vera - Collagen - Arbutin - Rumput Laut - Vitamin C - Vitamin E - Enzyme Pepaya - Shea Butter . BANGUN TIDUR DENGAN KULIT SEMAKIN CERAH DAN KENCANG SETIAP HARI ! Formulasi tradisional terbaik dari alam, perawatan pelembab malam hari yang penuh nutrisi pencerah dan pengencangan kulit. Menutrisi, mengencangkan dan mencerahkan kulit dengan optimal, saat Anda tidur terlelap di malam hari 😍 . ✅ NATURAL FORMULA ✅ WATER BASED ✅ PARABEN FREE ✅ NANO INFUSION SYSTEM ✅ SOFT, LIGHT & GENTLE ✅ NON COMEDOGENIC ✅ NON ANIMAL TESTING ✅ CGMP ✅ BPOM ✅ HALAL MUI . FAST RESPON pastikan invite dan chat ke BEAUTY ADVISOR kita di BBM/LINE/WA yaa kak 😊 _____________________ 👇👇👇👇👇👇👇👇 KONSULTASI & PEMESANAN : . . ❤ WA /SMS : 085729765882 ❤ LINE : @sap9036w (pakai@) ❤ BBM : jengroro . . _____________________ #SkincareRoroMendut #skincareroutine #skincareaman #skincaremurah #skincaremalaysia #skincarehalal #krimwajah #krimpemutih #krimpayudara #krimmuka #krimjerawat #krimpemutihwajah #krimbpom #krimdokter #creamamanbpom #kosmetikhalal #kosmetikbpom #arisan #jualaleoveragel

0

faz.shaklee

KELEBIHAN KOLAGEN SHAKLEE ====================== ❤ Sumber kolagen yang lasak - Collagen Powder dihasilkan daripada sisik ikan merah yang hidup secara bebas dalam lautan sedalam 5000m dengan keadaan lautan yang bertekanan tinggi. Terdapat 2 jenis kolagen iaitu 'marine derived' dan juga 'bovine derived'. 'Marine derived' adalah 60% lebih asli dari 'bovine derived'. Atas sebab itulah kolagen dari 'marine derived' lebih mahal berbanding 'bovine derived' kerana kesannya yang lebih berbaloi. ❤ Jisim molekul yang sangat rendah iaitu 1000 Dalton untuk penyerapan yang unggul. Kebanyakan jenama kolagen yang lain mempunyai jisim molekul yang tinggi yang menyukarkan usus menyerap secara berkesan. ❤ Lebih daripada hanya kolagen. Collagen Powder menawarkan kebaikan lain yang tidak dapat dibekalkan oleh kolagen jenama lain iaitu memberikan keanjalan, mengekalkan kelembapan kulit, mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin serta antioksidan yang tinggi. Kolagen semata pun tidak mencukupi ye. ❤ Tambahan 7 ramuan aktif untuk meningkatkan keberkesanan kolagen. Selain daripada ekstrak sisik ikan merah, tujuh bahan lain yang Shaklee gabungkan dalam Collagen Powder adalah kolagen ikan, ekstrak biji Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, ekstrak kulit kerangan laut, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B2 dan B6. ❤ Collagen Powder juga menyokong pembentukan tisu penyambung dimana ia mengandungi glukosamina (daripada ekstrak kulit kerangan laut) yang bertindak sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata. ❤ Tiada aditif, 100% tulen, semulajadi dan selamat, tiada bahan perangsang, tiada gula, tiada bahan pengawet dan pewarna. ❤ Mudah larut di dalam air, senang dibawa kemana2 dan mudah disediakan. ❤ Rasa yang sangat enak apabila dicampur dengan minuman buahan kegemaran, soy protein Shaklee. Jaminan keberkesanan minimum dalam 8 minggu serta telah menjalani ujian klinikal. Fazilah Abu Hassan SID Yang Suka Bagi Gifts Best2, 📲 013-362 4006

1

serum.sophie

Ada yang tengah survey skincare baru ke tu? Sis cadangkan cuba skincare Vitamin C Annona untuk merasai skincare yang mild tapi efektif untuk kulit anda💋 . . Harga loose item dalam skincare ini: . Vitamin C Gentle Cleanser RM39 Vitamin C Beauty Mist RM45 Vitamin C Serum 5ml RM39 Vitamin C Serum 15ml RM90 Vitamin C Moisturising Cream RM39 . Ambil set dan jimat? . . Klik link di bio untuk direct whatsapp sis okay!🧡 . #vcsannona #annonavitamincserum #vcsannonaskinseries #vcsannonabangi #vscannonaputrajaya #vcsannonaklcc #vcsannonakl #pencucimuka #spray #moisturiser #serum #skincare #skincarebangi #skincaremurah #skincaremalaysia #skincaremalaysiahalal #skincarehalal #vcsfeedback #trustyourjourney #VCSAnnona #RawatKulitDenganBetulDanSelamat

1

reddnaturals

0

shimahrazalli_mk

4 step untuk.muka nampak flawless di hari raya .. semudah 1 2 3 .. Berminat nak tahu..jom akak consult❤ kakshima 💗 www.wasap.my/60139906035 www.wasap.my/60139906035 www.wasap.my/60139906035 Your Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKayBeserah # #MaryKaySkincare #Kuantan #Pahang # #ProdukSelamat #KulitSihat #Skincare #SkincareMalaysia #SkincareTerbaik #Makeup #Lipstick #SayaJual #beautiful #love #business #skinvigorate #timewiserepair Your Mary Kay Beauty Consultant

1

itskbeauty

[NATURE REPUBLIC] SOOTHING AND MOISTURE ALOE VERA 2 STEPS SET (TONER & EMULSION) Soothing & Moisture aloe vera skincare set for your nightly routine or anytime! Includes Nature Repbulic Aloe Vera 90% Toner and Aloe Vera 80% Emulsion CCOF certified products, harvested in California. 2 steps to sooth and moisturize. Toner -RM33 Emulsion-RM33 Toner&Emulsion (1 set)-RM64 Boleh DM atau Whatapps (link di bio) saya untuk order😊 Price EXCLUDING postage Postage SM (RM7) | SS (RM10) #kbeautymalaysia #malaysiakbeauty #skincarekoreamalaysia #skincaremalaysia #sayajualonline #sayajualskincarekorea #sayajualkbeautyprodutcs #sayajualonline #koreanskincaremalaysia #kbeautymy #naturerepublicmalaysia #naturerepublicmurah #itskbeautynaturerepublic #aloeveragelmalaysia #aloeveragelmurah

0

epyderma_pakar_kulit

Kandungan Lain Yang Ada Dalam Epyderma Hydrogel Panthenol (vit B5) - agen pembaikan kulit, lembutkan dan melegakan kulit. Allantoin - pelembap kulit, tingkatkan pembentukan semula sel kulit, melegakan rengsa pada kulit, kurangkan keruping dan kemerahan. Cucumber (timun) - melegakan, melembutkan, menyejukkan kulit. Chamomile - pembersih semula jadi, percepatkan penyembuhan kulit, peluntur kulit semula jadi, legakan rengsa pada kulit, melawan pembentukan jerawat, pelembap semula jadi. Salicylic - mengelupas/membuang lapisan kulit yg mati/kering. Menghapuskan blackhead/whitehead, antibacteria, kurangkan minyak di kulit. Berminat x??? Whatsapp kami laju2 di 0145020948 yaa... #epyderma #hydrogel #produkmalaysia #skincare #whitehead #blackheads #bestproduk #kulitkering #kulitkasar #produk #produklaris #produklakukeras #kulitberjerawat #kulitkusam #berminyak #tonakulittidaksekatakianpulih #tonakulittaksekata #liangporiterbuka #kulitberjerawat #kulitbermasalah #skincaremalaysia #skincaremurahmalaysia

0

bibempire

Banyak kebaikkan pakai scrub bibir ni 💋 . 1) Bibir jadi lembut 2) Memerahkan bibir yang gelap/hitam 3) Mengelakkan bibir merekah 4) Menghalang dihidrasi pada bibir 5) Melembabkan bibir . Hanya dengan menggunakan satu produk bibir korang jadi cantik dan menawan je😱 Berbaloiii sangat ❗️ . DM for order . #bestskincare #rosemint #bibempire #instabeauty #youwilllove #skincaremalaysia #pinkish #instashare #murmur #prettygirl #beautyproduct

0

gel_kulit_lembab

Assalamulaikum.. Happy sunday 😄 . . Mana satu MG pilihan awak? 💞MG ORI 💞 MG LE 🍋 💞MG LE 🍓 💞MG 🍅 . . Setiap dari #moisturizergel nie semua mempunyai fungsi yang berbeza-beza. Awak ada masalah kulit yang macam mana? . . Meh whatsapp ira terus, nanti ira akan bantu mana yang sesuai untuk kulit. . . Sekarang ada promo hari merdeka rugi tak grab 😁😁

7

amourskincare.official

tengahari sayanggg😍❤️dulu kita semua mesti pernah sunburn kan, pegi sekolah balik sekolah jalan kaki. habis burn u gaiss, orang ingat kita ni dah macam orang minyak😂😂tapi u gaiss jangan risau tauu bila dah consume amourskincare ni, skin yang sunburn boleh heal u knoww😎😎rasa rugi pulak tauu dulu takde lagi amourskincare ni, kalau tak berdesup pakwe nak🙊😂 . . u gais jangan risau, amourskincare ni boleh bagi kesan untuk hilangkan sunburn. bukan untuk skin yang breakout jee tauu, semua boleh tauu untuk si kecil molek ni tauu dear😍😍effect dia tiptop tauu, tak rugi grab. amourskincare dah la ada GILA GILA SALE ni, so wow sangat harganya😘😍 . “REVOLUSI SKINCARE TERBAIK UNTUK KULIT WAJAH ROSAK” . #BahagiadanCantikbersamaAmourskincare #terpaksaCantik #Amourina #Amourskincare #TeamAmourSkincare #raver #tiktok #zulariffin #haqiemrosli #bebasmerkuri #luluskkm #bebasjeragat #bebasjerawat #skincaremalaysia #salegilagila #merdekasale #salemerdeka #saleaidiladha

0

beautyconsultant_aisy

Hi Beauties.. 😘 . 🍏 Aisy pun keep learning. Jom belajar sama2. Gain knowledge. Yeay! . 🍏 Ok. Wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, tidak akan mengalami masalah jerawat kerana lapisan kulit epidermis telah rosak. . 🍏 Kulit yang rosak tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet. . 🍏 Namun ini hanya sementara. Kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit menjadi bernanah. . 🍓 Jadi, kena taw dan ambil taw bermacam info ok. Supaya kita tak seksa diri dikemudian hari. Jom sharing dengan Aisy. Just DM or WA Aisy k! 💖 #skincarenatural #skincaremurah #skincare #skincareroutine #skincaremalaysia #kulitkenyal #kulitputih #kulitcerah #kulitcerahberseri #kulitcantik #kulitkusam #tonatidaksekata #kulitgelap #kulitglowing #kulitgebu #sunburn #kulitterbakar #kulitterang #sunblock #whitening #jeragat #jeragatpudar #jeragathilang #jeragatdegil #bintikhitam #kulitsihat #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #whiteningproducts

0

instalikes.my04

#feedbacksfollower Alhamdulillah kebanyakan customer puas hati dgn kita dan berminat ulang servis kami 🤗 . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah, . Servis kami Targeted Real Follower Malaysia! . DM atau whatsapp 016-8245812 utk maklumat lanjut . Tambah followers, like,dan view instagram malaysia :) #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysia #paknil #instashopmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #cosmeticsmalaysia #perfumemalaysia #handbagmalaysia @malaysia.follower05 #tudungmalaysia #onlineshopmalaysia #shawlmalaysia #jamumalaysia #skincaremalaysia #pomademalaysia #poslaju #bajumalaysia #malaysiafollowers #malaysiafollower #lokalah #terlajaklaris

1

luffluffiya_official

. Luffiya ni ada 4 jenis set yg utama... . 1.SET TRIAL KECIL/SET MALAM RM110 offer RM90 🌹Sabun 40gm 🌹Krim kunyit 7gm 🌹Krim sarang burung 7gm 2.SET TRIAL BESAR/SET TRIAL MALAM BESAR RM140 offer Rm130 🌹Sabun 40gm 🌹Krim kunyit 12gm 🌹Krim sarang burung 12gm 3.SET LENGKAP KECIL (RM140) offer Rm130 🌹Sabun 40gm 🌹Toner 18ml 🌹Krim siang 7gm 🌹Krim Kunyit 7gm 🌹Krim Sarang burung 7gm 4.SET LENGKAP BESAR (RM220) offer Rm200 🌹Sabun 40gm 🌹Toner 33ml 🌹Krim siang 12gm 🌹Krim kunyit 12gm 🌹Krim sarang burung 12gm . Offer sah hingga 31/8/18 . #luffiyaskincarekakrose #luffiyaskincareterengganu #lufflufiya #luffluffiyaterengganu #skincaremalaysia

0

jellywax_hq

0

likemalaysiainsta2

Reviews. 😉Customer minta bantu naikkan LIKERS🎯 untuk bisnes 🍮brownies, 🍩pastri, 🍰cake. Bisnes apa sahaja just inform kami💁. . 😑BISNES TAPI TAKDE LIKE GAMBAR ?, SYOK SENDIRI? . Ramai 💼usahawan dah tahu 🙋rahsianya buat like, Rent my aplication anda bila lagi?. . Nak Subscribe Aplication like dgn harge murah . Another customer lg yg satisfied! Follower naik, sales naik! Sampai stock pun sold out hehe Ig pun x sunyi sepi dh! wassap : 016-8245812 Tambah followers, like,dan view instagram malaysia :) #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysia #paknil #instashopmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #cosmeticsmalaysia #perfumemalaysia #handbagmalaysia @malaysia.follower05 #tudungmalaysia #onlineshopmalaysia #shawlmalaysia #jamumalaysia #skincaremalaysia #pomademalaysia #poslaju #bajumalaysia #malaysiafollowers #malaysiafollower #lokalah #terlajaklaris #produkmalaysia #bazaarpaknil #nakkurus #nakputih #naktinggi #nakcantik #putihgebu #serummalaysia

1

likemalaysiainsta2

#feedbackslikers Alhamdulillah kebanyakan customer puas hati dgn kita dan berminat ulang servis kami 🤗 ✅🆙💯Likers real humans malaysian & indo™️ yang berkualiti, Kami setiap hari menerima banyak Order, untuk menyenangkan pihak kami dan mempercepatkan proses Order 💳 terus boleh langgan. Berikan kami masa 🕛10Minits untuk proses buatkan Login akoun Username & Password anda. . Nak langgan Aplication like dgn harge murah, . Servis kami Realhumans Malaysia & indo! . DM atau whatsapp 016-8245812 utk maklumat lanjut . Tambah followers, like,dan view instagram malaysia :) #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysia #paknil #instashopmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #cosmeticsmalaysia #perfumemalaysia #handbagmalaysia @malaysia.follower05 #tudungmalaysia #onlineshopmalaysia #shawlmalaysia #jamumalaysia #skincaremalaysia #pomademalaysia #poslaju #bajumalaysia #malaysiafollowers #malaysiafollower #lokalah #terlajaklaris

1

eskinol.vivilin

SALE AIDIL ADHA & INDEPENDENCE DAY 50% off 🔥🔥 . ROYAL ANGELA BODY BUTTER 50g SALE: RM25 NORMAL: RM50 Whatsapp 013-504 0782 or DM . Dengan aroma honeydew, pasti sentiasa buatkan anda terasa segara dan lembut sepanjang hari 😍 . Benefit: 🍈Pelembab badan 🍈Whitening lotion 🍈Berupaya mencerah & merawat kulit badan 🍈Sunblock lotion with Spf 30++ 🍈Wangian buah semulajadi (honeydew) 🍈Kulit tampak cerah, moist & lembut sepanjang hari . . . . #porcelaindollskincare #porcelaindollofficial #vivilinlondon #royalangela #bazaaronline #eskinollittleluxury #eskinoljapan #bazaarmalaysia #salemerdeka #skincaremalaysia #tipscantik #bazarpaknil #saleaidiladha #porcelaindollsupplement #sale #supplementkulit #bazaarkl #igshop #salemurah #bahanorganik

1

jajamoraz

Ni masalah sama jaja alami, asyik terlupa nak apply sun screen, lepas tepek foundation baru ingat 😭 . Rileks jangan risau, sun screen sekarang dah ada banyak jenis tau, so wajib ada satu jenis spray. . Sun screen jenis spray boleh dipakai selepas step akhir mekap, dan yang lagi best, kalau nak reapply just spray je waktu tengahari dan petang . Tak payah susah-susah remove mekap dah, tapi kalau tengah 'bendera merah' lah, kalau tak kena remove jugak mekap tu. hehe. . Jom follow jaja untuk lebih banyak tips mekap dan skincare ❤️ . #tipsmekap #tipsskincare #skinholic #skincaremalaysia #beautybloggermalaysia #makeupblogger #bloggermalaysia #mekaptutorial #skincaretutorial

0

fssecret_

Jika anda tercari² produk muka yg lebih natural,tnpa pngelupasan, selamat dn brkesan..Kami di @fssecret_ sntiasa sedia mmbantu. Bkn serum biasa² tpi bahan aktifnya vitamin C, E, Aloe vera mampu merawat kulit hingga lapisan dalam, meneutralkn kmbali kulit bermasalah, rosak akibat salah guna produk dn mmprbaharui sel kulit baru. . Hasil seawal 7 hari pnggunaan secara konsisten dn teratur. . Sesuai utk semua jenis kulit (termasuk kulit sensitif) dan sesuai utk kulit yang terdedah sinar matahari atau kulit yang mengalami tanda² penuaan. 💜 . Order/prtanyaan 019.776.3800 . #serummalaysia #jerawat #jeragat #skincaremalaysia #natural #fns88

0

new_greencom

1

razue_resources

RaZue Cosmetic (Natural/Free Paraben) Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Wajah Argan Oil 🌱 #penjagaankulit #skincare #cosmetic #kosmetik #skincarenatural #skincaremalaysia #penjagaanwajah #skincaremurah #skintreatment #skincarehalal

0

nuruladiyla_beauty

Selepas you Alls cuba produk makupe by focallure pasti teruja dengan kehebatanya.. walaupun harga yang sangat murah tapi kualiti nya dila berani cakap memang terbaik dari ladang...Foundation yang mampu menutupi cela pada kulit dan membuatkan makeup tahan selame 12jam,eyeshadow yang pekat bila pakai membuatkan mate nampak menawan gituuh! . DILA JUAL MAKEUP BY FOCALLURE‼️ NAK BELI ITEM FOCALLURE YANG MANE❓whatsapp je dila balas laju-laju.... . #nuruladila_beauty #comey_jangok #serum_viral #foundation_viral #foundationmalaysia #foundationmurah #foundation #foundationrountine #lipstikmatte #skincareroutien #skincaremalaysia #makeupmurah #makeupborong 📲 014-532 4904 http://www.wasap.my/+60145324904

0

prettycakedviral

1

vitadiary.my

🍃SHAKLEE ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM🍃 . Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. . Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini. . Antara rangkaian penjagaan kulit YOUTH adalah ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM-LIGHT . Krim malam YOUTH ini mampu memberikan perlindungan terbaik untuk kulit kita. Kerana pada waktu malam, kulit kita akan bertukar kepada mod rehat dan berlaku proses pemulihan semasa kita tidur. . Jadi krim malam ini dapat memberi kulit kita dengan khasiat / nutrient yang diperlukan dan menjadikan kulit kita lebih cantik dan sihat. . Kandungan yang terdapat dalam YOUTH seperti :- ☘️Ekstrak Alga Marin ☘️Muscadine Grape ☘️Lotus Japonicus ☘️serta bahan anti oksida yang lain dapat menggalakkan lagi proses pembaharuan sel kulit kita semasa kita tidur. . Untuk menjadikan usia kulit lebih muda, kulit jadi licin dan lebih segar. 😍 . Dapatkan YOUTH anda sekarang! Whatsapp 018-4095663 @syakillaazam . #youthskincareshaklee #youthshaklee #youthskincare #sayajualyouthshaklee #myshakleeyouth #myshakleebeauty #lookyoungerlonger #shakleeyouth #shakleemalaysia #shakleebrunei #shakleekemaman #codshakleekemaman #shakleejohor #shakleeterengganu #shakleekualaberang #shakleepasirgudang #codyouthshaklee #shakleeskincare #skincareshaklee #sayajual #sayajualshaklee #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincareroutine #skincareproducts #skincareaddict #nightcream #nightcreamterbaik #nightcreamorganic #nightcreamnatural

1

vitadiary.my

🍃SHAKLEE RADIANCE C+E🍃 . RADIANCE C+E ( POWERFUL, FORMULA YANG DIPATENT UTK MENAMBAHKAN LAGI KESERIAN WAJAH ) . Dos sebanyak 20% Vitamin C tulen yang berpaten & Vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah & mengurangkan kehadiran garisan halus & kedutan. . Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, pigmentasi, melicinkan tekstur kulit & memperbaiki tona kulit secara menyeluruh. . Kapsul yang mudah digunakan adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegrasi & diformulasikan tanpa bahan pengawet. . Bahan - bahan utama : . 💋20% Vitamin C Tulen 💋Vitamin E 💋Raspberi . 🎉EXCLUSIVE PROMOTION🎉 . BUY 1 SET OF YOUTH INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET, GET FREE : . 💋 RADIANCE C PLUS E ( worth RM437.25 ) 💋 YOUTH BAG( LIMITED EDITION ) 💋 FREE MEMBERSHIP ( Lps ni blh beli anything dgn member price ) 💋 FREE POSTAGE ( ke seluruh Malaysia ) 💋 CASHBACK ( akan dikreditkan ke akaun bank anda on MEI ) . Pakai skin care YOUTH ni Skin dearies akan jadi cantik berseri2 😍 . Sebab bukan cakap2 kosong saje tapi memang dah TERBUKTI secara KLINIKAL. . 🏆100% wanita yang guna skin care YOUTH telah menjadikan kulit mereka kelihatan lebih muda . Dan! . 🏆2/3 wanita yang guna skin care YOUTH ni telah menjadikan usia kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia sebenar . Berbaloi kan?! Sila order cepat! 😘 Dearies jgn menyesal nanti kalau terlepas promo! 😜 . Utk info lanjut, korang boleh terus whatsapp @syakillaazam 018-4095663 . #youthskincareshaklee #youthshaklee #youthskincare #youthskincareshaklee #sayajualyouthshaklee #myshakleeyouth #myshakleebeauty #lookyoungerlonger #shakleeyouth #shakleemalaysia #shakleebrunei #shakleeterengganu #codshakleekemaman #shakleekualaberang #shakleejohorbahru #shakleepasirgudang #codyouthshaklee #shakleeskincare #skincareshaklee #sayajual #sayajualshaklee #sayajualskincare #skincaremalaysia #maskterbaik #masknatural #maskorganic

0

feelta_facebeauty

Sebenarnya cukup sekadar kulit sihat bebas dari masalah pigmentasi. Kalau puteh tu bonus je. Asalkan sihatkan? - Dari puteh tapi penuh masalah kulit , apa kata kite selesaikan masalah kulit dulu baru fikir nak puteh. - Haa korang tahu fungsi utama #HerrazGlowSerum ialah merawat masalah pigmentasi dari segi jerawat jeragat dan mengecilkan pore. Supaya kulit lebih sihat, glow dan flawless. - Tapi kalau ada yang tanya boleh puteh ke amalkan susuk wajah no 1 ni. Serum nie bukan untuk memutihkan kulit tapi dia boleh memberi pencerahan dari kulit kusam supaya kelihatan lebih freshh. - “ alaaa macam muka ada nurr gituww bukan putehh gebu macam snow white sebab fungsi serum kembalikan skin yang sihat “ - Korang pilih puteh ke sihat? Kalau pilih puteh slurppp je secret jelly sambil merawat boleh mencerahkan. - Kalau nak kulit sihat bertindak amalkan susuk wajah no 1. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps 0132572045 - #feeltaherrazglowserum #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

0

greenteamint_scrubsejuk.bn

Dah ready ke nak halau semua kulit-kulit mati yang duk bersarang kat muka tu? - If yess, jom kita scrub muka sama-sama malam nanti! ___ ♥️

1

vitadiary.my

🍃SHAKLEE YOUTH ACTIVATING SERUM🍃 . SIAPA PERLUKAN SERUM? ✅Kulit kusam ✅Mula timbul jeragat dibawah kulit ✅Yang selalu mekap dan guna foundation ✅Terdedah sinar uv dan pencemaran habuk, asap kenderaan dan lain lain. . KENAPA KENA GUNA SERUM? Umumnya sel-sel kulit mampu melakukan regenerasinya sendiri. Namun, seiring dengan pertambahan usia, prosesnya jadi lambat. Untuk mempercepatkan proses regenerasi agar kulit tetap lembab berseri, anda perlu memakai serum wajah setiap hari . KELEBIHAN SERUM YOUTH? 👉Mengandungi 10x ganda kepekatan Youth Complex yang sedang dipatenkan dan vitamin A retinol berkapsul yang bertindak bersama-sama untuk mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. . 👉Diperbuat daripada bahan semulajadi botanikal aktif seperti berikut: . *1. Anggur muscadine* Mengandungi polifenol untuk melindungi dan membaiki DNA sambil menghalang kolagen dan elastin daripada dirosakkan oleh radikal bebas. . *2. Laminara (alga hijau)* Melegakan, regenerasi dan memberi oksigen kepada sel kulit. . *3. Apple cell stem* Memanjangkan hayat sel kulit dan merangsang sel stem epidermis untuk menghasilkan lebih banyak sel baru. . *4. Lotus japonicus* Mengaktifkan youth protein untuk menjana semula sel bagi menghasilkan lebih banyak kolagen, elastin dan fibrilin. . *5. Schizandra Chinensis* Menyokong pembinaan semula persimpangan dermal-epidermal, menyokong struktur kulit muda. . Kenapa Shaklee menggunakan sel stem apple? 👉 epal ini pun adalah epal swiss yang terbukti secara klinikal dalam bab anti penuaan. . 👉Kajian menunjukkan bahawa sel stem epal: . 🤾Meningkatkan pengeluaran sel stem manusia 🤾Melindungi sel dari tekanan 🤾Mengurangkan kedutan . Dapatkan skincare YOUTH anda sekarang! @syakillaazam Whatsapp 018-4095663 . #youthskincareshaklee #youthshaklee #youthskincare #sayajualyouthshaklee #lookyoungerlonger #shakleeyouth #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleekedah #shakleejohorbahru #shakleejohor #shakleekemaman #skincareshaklee #sayajualshaklee #sayajualskincare #skincaremalaysia #thebestserum #serumorganik #serumterbaik #serumnatural

0

feelta_facebeauty

Konsisten dengan herraz glow serum, pasti tak mengecewakan. Walaupun berpanas terik, muka maintain comei 😍 Tak berminyak, tak bercapuk, dan yg paling best TAK SUNBURN. Lepas ni tak risau dah kalau nak pergi holiday, nak pergi picnic tepi laut, atau nak bersukan tengah panas. - Dengan adanya VITAMIN C dan APPLE STEMCEL dalam herraz glow serum ni, kulit kita terlindung dari sinar matahari. Takdela terbakar kan? Nak cantik berseri flawless dan glowing Wasap 0132572045 #feeltaherrazglowserum #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

0

adaniaforyou

Feel confused on what ADANIA Organic Cleansing Oil is for? . . If you're a newbie in skincare, you'll need to know about "DOUBLE CLEANSING". Double cleansing is all the rage worldwide. Especially in Korean beauty a.k.a K-Beauty. . . Simply put, double cleansing is the act of cleansing your face twice at a time, with TWO different cleansers. One is oil based cleanser. And another one is the usual normal cleanser (water based). . . ADANIA Organic Cleansing Oil can be used as an oil based cleanser for double cleansing. With its pure, natural-organic ingredients, it's the best choice as your oil based cleanser. Also helps to CLEAN and REMOVE your make-up without any hassle and effortlessly. . . If you haven't try the double cleansing method, try it 😀 you'll feel the instant difference in terms of how your skin feels to the touch. Soft and supple. . . #organicproducts #organicsserum #organicskincareproducts #organicskincare #productmalaysia #productmurah #productorganic #productskincare #skincaremalaysia #skincareorganik #skincaremurah #skincareorganic #naturalskincaremalaysia #naturalskincare #naturalproducts #belleforyou #adaniaforyou #teamadaniaphilia

0

vitadiary.my

🍃SHAKLEE YOUTH PERFECTING SKIN TONER🍃 . Powered by Vital Repair+®, Ekstrak Anggur Muscadine, dan Rejuvenating Green Algae Complex. Bahan yang ada dalam Vivix! . ✅Membersih kulit serta sel-sel yang rosak daripada bahan tercemar persekitaran. . ✅Membantu kulit menjadi lebih cerah & lebih berseri. . ✅Sangat penting untuk membantu menyegarkan kulit terutama yang ada masalah pori-pori. Digunakan setiap kali selepas mandi atau mencuci muka bagi tujuan mengecilkan pori-pori. . ✅Bertindak membersihkan lebihan kotoran dan memastikan kulit sentiasa terhidrat dan menyuburkan kulit dari dalam. . Utk info & order, whatsapp 018-4095663 @syakillaazam . #youthskincareshaklee #youthshakleeterengganu #youthshaklee #youthskincare #sayajualyouthshaklee #lookyoungerlonger #shakleeyouth #shakleebrunei #shakleeterengganu #shakleejohorbahru #shakleeskincare #skincareshaklee #sayajualshaklee #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincareproducts #skincareaddict #skincareusa #bestskincare #skincareterbaik #tonerterbaik #tonerorganic #tonernatural #naturaltoner #shakleekemaman #shakleeeffect

0

vitadiary.my

🍃SHAKLEE YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER🍃 . ❤ Melembut, mencerah, membersih dan mencantikkan kulit . ❤ Bertindak dengan membersih kulit dengan lembut. Boleh digunakan sebagai makeup remover. 2 dalam 1 . ❤️ 3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda. . ❤️ Bahan-bahan Utama : Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan. . Utk info & order, whatsapp 018-4095663 . #youthskincareshaklee #youthshaklee #youthviral #youthskincare #sayajualyouthshaklee #lookyoungerlonger #shakleeyouth #shakleebrunei #shakleeterengganu #codshakleekemaman #shakleejohorbahru #shakleejb #shakleekl #shakleeskincare #skincareshaklee #sayajualshaklee #sayajualskincare #skincaremalaysia #skincareroutine #skincareproducts #skincareaddict #skincareusa #bestskincare #skincareterbaik #cleanserterbaik #pencucimukaterbaik #cleanserorganic #cleansernatural

0

argania_selangor

Siapa yang ada masalah kulit kering , jerawat , sensitif , berminyak dan kombinasi sangat2 sesuai untuk menggunakan FACIAL WASH ARGANIA , FACE MIST ARGANIA & ARGANIA OIL kerana ketiga2 nya mempunyai bahan natural dan diperkaya dengan khasiat argan oil 😄 • • Jom tukar skincare anda ke ARGANIA sekarang ! JANGAN LUPA DAPATKAN PROMO SET DIATAS HANYA TINGGAL 1 SET SAHAJA 😆😆 • • ORDER NOW 🏃🏃💨💨 WHATSAPP 📲 +60183599136 WHATSAPP 📲 +60183599136 WHATSAPP 📲 +60183599136 #arganiaoil #arganiawonderoil #agentarganiaHQ #arganialight #sayajualminyak #bazarpaknil #arganiafacialwash #arganiafacemist #facemist #arganiaperfume #perfumeardelia #arganiaardelia #pencucimuka #sayajualarganoil #minyakargan #arganoil #arganoilmurah #makeupremover #kulitkering #rambutkusam #selulit #arganiaoilselangor #arganiaoilshahalam #arganiaoilklang #arganiaoilmalaysia #rambutgugur #skincaremalaysia

0

argania_selangor

Siapa yang ada masalah kulit kering , jerawat , sensitif , berminyak dan kombinasi sangat2 sesuai untuk menggunakan FACIAL WASH ARGANIA , FACE MIST ARGANIA & ARGANIA OIL kerana ketiga2 nya mempunyai bahan natural dan diperkaya dengan khasiat argan oil 😄 • • Jom tukar skincare anda ke ARGANIA sekarang ! JANGAN LUPA DAPATKAN PROMO SET DIATAS HANYA TINGGAL 1 SET SAHAJA 😆😆 • • ORDER NOW 🏃🏃💨💨 WHATSAPP 📲 +60183599136 WHATSAPP 📲 +60183599136 WHATSAPP 📲 +60183599136 #arganiaoil #arganiawonderoil #agentarganiaHQ #arganialight #sayajualminyak #bazarpaknil #arganiafacialwash #arganiafacemist #facemist #arganiaperfume #perfumeardelia #arganiaardelia #pencucimuka #sayajualarganoil #minyakargan #arganoil #arganoilmurah #makeupremover #kulitkering #rambutkusam #selulit #arganiaoilselangor #arganiaoilshahalam #arganiaoilklang #arganiaoilmalaysia #rambutgugur #skincaremalaysia

1

argania_selangor

Siapa yang ada masalah kulit kering , jerawat , sensitif , berminyak dan kombinasi sangat2 sesuai untuk menggunakan FACIAL WASH ARGANIA , FACE MIST ARGANIA & ARGANIA OIL kerana ketiga2 nya mempunyai bahan natural dan diperkaya dengan khasiat argan oil 😄 • • Jom tukar skincare anda ke ARGANIA sekarang ! JANGAN LUPA DAPATKAN PROMO SET DIATAS HANYA TINGGAL 1 SET SAHAJA 😆😆 • • ORDER NOW 🏃🏃💨💨 WHATSAPP 📲 +60183599136 WHATSAPP 📲 +60183599136 WHATSAPP 📲 +60183599136 #arganiaoil #arganiawonderoil #agentarganiaHQ #arganialight #sayajualminyak #bazarpaknil #arganiafacialwash #arganiafacemist #facemist #arganiaperfume #perfumeardelia #arganiaardelia #pencucimuka #sayajualarganoil #minyakargan #arganoil #arganoilmurah #makeupremover #kulitkering #rambutkusam #selulit #arganiaoilselangor #arganiaoilshahalam #arganiaoilklang #arganiaoilmalaysia #rambutgugur #skincaremalaysia

0

namir.my

👑 变质酸奶也是护肤一宝呢👍 最早发现过期牛奶可以护肤的是: 埃及艳后👉 喜欢用鲜奶沐浴的她发现过期发酸的牛奶,能让皮肤更滑更细😍但是💡 过期的牛奶如乳酸不会结块所以没有效果; 而奶粉的成份是经过干燥之后,无法保持新鲜度,乳酸菌也比较少,自然护肤效果不如鲜奶明显。[Facepalm] #美容偏方 #牛奶 #酸奶 #软化角质 #脂肪 #奶粉 #skincaremalaysia #自然之名

0

argania_selangor

0

argania_selangor

1

tamaracskin.tangerang3

HIGH QUALITY SKINCARE, terbaik hanya dari TCSKIN by TAMARA C SKIN 💕 perawatan kulit yg benar2 MERAWAT kecantikan dan kesehatan kulit sejak pertama digunakan.. 💕 Karena di TCSKIN yg kami utamakan adalah KULIT yg SEHAT untuk hasil kulit yg CANTIK ALAMI.. 💕 Jadi.. oleh sebab itu hasil nya TIDAK AKAN INSTAN yah, tapi TCSKIN by TAMARA C SKIN proses nya BERTAHAP untuk HASIL PERMANEN KULIT yg SEHAT 😗 TCSKIN by TAMARA C SKIN, THE REAL CARE for YOUR SKIN Wa 0815 8403 2208 wa 0813 8888 0954 Bbm tcskin01 n 2C0D9F9C n D6DF1648 N D92511AD line id TCSKIN #creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis #skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang #creamdokter

0

aisyahfa.s

Tekstur natural mousse foundation seperti aiskrim matte. Sekali nampak mcm creamy, tapi bila dh apply dia jadi more to powder. Bagi yang kulit berminyak memang kami recommend foundation ni sebab ia boleh kurangkan minyak kt muka sebab tekstur ’matte’ , untuk kulit kering tidak terlalu disarankan. Tapi bagi yg kulit normal & kombinasi, natural foundation sesuai pakai foundation ni. Anyone nak tanya apa2 soal natural foundation? Just pm me, kt atas tu serba sedikit info utk jenis kulit yg sesuai dgn natural foundation 💞 whatsapp 010 9221581 #trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #moistfoundation #nopowderneeded

1

tamaracskin.tangerang3

HIGH QUALITY SKINCARE, terbaik hanya dari TCSKIN by TAMARA C SKIN 💕 perawatan kulit yg benar2 MERAWAT kecantikan dan kesehatan kulit sejak pertama digunakan.. 💕 Karena di TCSKIN yg kami utamakan adalah KULIT yg SEHAT untuk hasil kulit yg CANTIK ALAMI.. 💕 Jadi.. oleh sebab itu hasil nya TIDAK AKAN INSTAN yah, tapi TCSKIN by TAMARA C SKIN proses nya BERTAHAP untuk HASIL PERMANEN KULIT yg SEHAT 😗 TCSKIN by TAMARA C SKIN, THE REAL CARE for YOUR SKIN Wa 0815 8403 2208 wa 0813 8888 0954 Bbm tcskin01 n 2C0D9F9C n D6DF1648 N D92511AD line id TCSKIN #creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis #skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang #creamdokter

0

argania_selangor

0

vitamin_c_skincare

0

vitamin_c_skincare

0

jellywax_hq

kuality wax kami berbeza dgn HARDWAX dI PASARAN. jelly wax mudah kering , takstur yg yg lembut n mudah ditarik mengurang kan sakit pada kulit .warna yg lebih jernih n mudah di cairkan berbanding hard wax lain di pasaran . take note ! dont take any risk to your skin ! #jellywaxmalaysia #jellywaxfeedback #jombeli #sayajual #viralmalaysia #productterkini #hairremovalmalaysia #norahwax #norahfeedback #norahwax #letsbenkong #jellywaxmurah #norahwaxkelantan #dropshipmalaysia #viralkan #loffatah #neelofa #muamalaysia #skincaremalaysia #muakl #muaselangor #makeupmalaysia #makeupmurah #waxingmalaysia #bazaarpaknil #penmerah #dexandra #dexandrashahalam

0

sfraaaaa

Wearing the @fyn_professional All in One Radiance Cream as my base! 😍😍😍 __________________ Video review on this will be up soon! • • • #fynprofessional #fynprofessionalmalaysia #skincaremalaysia #skincareroutine

3

karapoleskincare_kedah

KENAPA POWER PIMPLES NI UBAT JERAWAT PALING POWER? - 🔥 90% pengguna menyukainya 🔥 Mematikan jerawat seawal 1-3 hari 🔥 Kesannya yang berangin & sedap dibawa tidur 🔥 Murah & tahan lama sehingga 5 bulan 🔥 Boleh digunakan from head to toe - Rata-ratanya mengatakan yg ‘Jerawat saya kecut dgn Power Pimples ni sis, hilang terus’ CUBA dulu baru tahu ya! Cuma RM39 👍 Sementara stok masih ada . . . #setkronik #masalahjerawat #jerawat #jeragat #bebasjerawat #organik #jerawatbanyak #jerawatbatu #jerawatbadan #jerawatteruk #karapoleskincarekedah #bazarpaknil #karapoleskincaresungaipetani #karapoleskincareperlis #karapolejitra #makeupgeek #dropshipneeded #karapoleskincarependang #skincaremalaysia #muakedah #muamalaysia #makeuptutorial #karapoleskincarealorsetar #karapoleskincaretestimoni #karapoleskincaretestimonials #karapoleskincarereview #jerawathilang #jerawatpasir #parutjerawat

0

cowhite_profix

SERIUS TALK GAISS. SIS NAK BANTU GUIDE SAMPAI MENJADI SESIAPA ADA MASALAH DIBAWAH INI 👇 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ✅-PARUT JERAWAT/JERAWAT ✅-PARUT JERAGAT ✅-BERLUBANG ✅-PORI-PORI TERBUKA ✅-SUNBURN ✅-RESDUNG ✅-BLACKHEAD/WHITEHEAD ✅-CHIKENPOP ✅-PARUT KUDIS ✅-JERAWAT PASIR ✅-KULIT MUKA MENGELUPAS ⠀ ⠀ Jika berminat sila whatsapp 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊 ⠀ ⠀ #profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

1

cowhite_profix

SERIUS TALK GAISS. SIS NAK BANTU GUIDE SAMPAI MENJADI SESIAPA ADA MASALAH DIBAWAH INI 👇 ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ✅-PARUT JERAWAT/JERAWAT ✅-PARUT JERAGAT ✅-BERLUBANG ✅-PORI-PORI TERBUKA ✅-SUNBURN ✅-RESDUNG ✅-BLACKHEAD/WHITEHEAD ✅-CHIKENPOP ✅-PARUT KUDIS ✅-JERAWAT PASIR ✅-KULIT MUKA MENGELUPAS ⠀ ⠀ Jika berminat sila whatsapp 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊 ⠀ ⠀ #profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

0

octaviawhitecream_skudaijb

Tidak kenal maka tidak cinta Ready stock OCTAVIA WHITE CREAM ramai grab untuk penjagaan kulit menyuluruh hanya dengan sapuan OCTAVIA WHITE CREAM! Amazing results seawal 7 hari!!! Wasap kami di +60162697577 untuk dapatkan OCTAVIA WHITE CREAM NOW PROMO FREE CLINICAL SOAP BAR OCTAVIA bernilai rm40 Nak bagi free postage payment 24 Jam Anda jimat RM50 WOW.. FREE SOAP LIMITED STOCK!! #flawlessskin #whiteningskin #whiteningskincare #whiteningserum #whiteningsupplement #glassskin #glowing #skincareroutine #skincarebrunei #skincarekoreamurah #skincareviral #skincaresingapore #skincareproduct #skincarejapanmurah #skincaremalaysia #johorbahru #jb #jbcc #kluang #kulai #batupahat #melaka #kuantan #makeup #dropshipdiperlukan #dropshipwanted

2

octaviawhitecream_skudaijb

OCTAVIA TIPS ______________ Selain home remedy, cara paling senang untuk korang hilangkan dark circle di bawah mata adalah dengan SAPU OCTAVIA DI BAHAGIAN EYE BAG dan biarkan sehingga kering! Akan nampak INSTANT IMPROVEMENT! . Atau home remedy, macam tips yang admin bagi kat atas ni 😍 The best remedy is OCTAVIA, ALL NATURAL SKINCARE . Explain simit : Dark circles can affect both men and women. Now there are many reasons for dark circles to appear under your eyes: _______________ from stress, lack of sleep, hormonal changes, a disturbed lifestyle, hereditary and many more. But if not treated on time, they will not only dull your overall appearance, it can also lead to serious health issues. Though chemical based products helps in getting rid of them, but then there are many who have an extremely sensitive skin and only OCTAVIA and pure home remedies can help them. . whatsap kami di 0162697577 /LINK DI BIO Untuk sebarang pertanyaan! Malaysia by poslaju Singapore & brunei by flexipack Cod jb skudai pulai pontian Walk in @ dnd boutique Cafe kota tinggi #flawlessskin #skincareroutine #skincarebrunei #skincarekoreamurah #skincareviral #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarekorea #melaka #kulai #utmskudai #muar #batupahat #jbcc #johorbahru #kuantan #cikgumalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #kluang #klcc

1

winhealthybeauty

Assalamualaikum & Hai semua, 🤗Semoga semua urusan kita dipermudahkan-Nya harini dan semua ceria-ceria selalu, galakkan produktiviti, elakkan negativity 💪🏻 Okey, untuk hari ini, wina akan share berkaitan dengan kebaikan ESP dari Shaklee. First sekali, ESP ni adalah merupakan protein soya yang membekalkam khasiat protein yang diperlukan oleh badan kita. Paling penting untuk kita tahu adalah, kalau badan kita ni tak cukup protein, sel-sel tisu yang perlu di”renew” dan “diganti” akan mengambil masa yang lama untuk pulih atau “renew”. So, untuk fahamkan korang, setiap hari, setiap individu berbeza & ada antara kita yang sukar atau kesempitan masa untuk dapatkan sumber protein daripada pemakanan harian, so ESP ni adalah perlu untuk membekalkan nutrisi tu untuk badan kita 😊💪🏻 Antara kebaikan ESP adalah macam wina listkan kan bawah ni ye :-👇🏻 . ❤️ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri . ❤️Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. . ❤️Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. . ❤️Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit . . ❤️Rendah lemak tanpa kolestrol #shaklee #shakleepenang #shakleemalaysia #shakleemurah #skincaremalaysia #skincaretips #beauty #skincare #whitening #glowingskin #pimpleproblems #acnetreatment #pimplesproblem #pimple #skincare #acne #weightlossjourney #weightloss #eczemahealing #eczemafriendly #eczemahelp #eczemasucks #eczemaproblems #eczemarelief #eczema

0

zeaorganik

1

que_couture

8

scrubgreentea_official

Sesetengah customer ni macam ragu-ragu nak cuba skrub sejuk pipi bergetar. Ada yang tanya "Kulit saya ada jerawat. Boleh ke guna? Risau jerawat makin banyak". . Sebenarnya ramai pun macam tu. Kulit tak peloles pun. Jerawat dah macam bff sebab resdung. Kulit sensitif yakmat. . Kadang makan tak jaga berdesupp miss J naik. Esok lusa hilang balik. Nanti dia muncul balik . Tapi sekarang "so far so good" omputeh kata sebab jerawat yang besar besar dah jarang naik. Kalau kata tak naik terus nipu benor citer dia kan. Tipu dosa 🤣 . Agak-agak dia nak naik terus tempek skrub sejuk. Tak perlu gatai nak usik. Jerawat ni macam baby tapi jangan sesekali nak belai. Kot nanti dia bawak geng lagi parah😂 . So sebelum tidur wajib tempek . Dah jimat nak beli ubat jerawat kenss ❤️ Nak order? Whatsapp 0168437852

1

wowskin.serum

PERCUMA SET BAG🙄 . ye tak tipuuuu, stok freegift srsly tak banyak😊 siapa cepat dia dapat!🤤 bigboss baik hati this month, so dia nak bagi kat customer yang beli wowskin set akan dapat set bag kat atas tu PERCUMA😝 . KESAN SEAWAL 7 HARI?!!🙄 . . DAH PENAT DAN KECEWA CUBA MACAM MACAM PRODUK KECANTIKAN TAPI MASIH TIADA SEBARANG PERUBAHAN? 😔 . . KINI ANDA TAK PERLU BERHABIS RIBUAN RINGGIT LAGI UNTUK DAPATKAN KULIT PUTIH DAN FLAWLESS YANG MENJADI IDAMAN SETIAP WANITA. 🤗 . . Dengan penggunaan kali pertama anda dah boleh nampak perubahan positif. tak percaya? Boleh tengok positive feedbacks dari pelanggan kami. . . PRODUK VITAMIN SERUM WOWSKIN AMAT AMAT SESUAI UNTUK GOLONGAN YANG MEMPUNYAI KULIT SENSITIF. . . JANGAN RISAU TENTANG HARGA KERANA KAMI SEDANG MENGADAKAN PROMOSI. TAPI NAK BAGITAU NI, PROMOSI NI SANGAT SANGAT LIMITED. . . SEGERA TEKAN LINK DI BIO ATAU WHATSAPP 0182430800!❤️ . . #serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysian #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sales #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum

0

kravebeautymy

1

profixkrimmagic

Awak ada masalah kulit jerawat dan berparut? . Dah berhabis ratusan ringgit cuba produk mahal tapi tiada kesan? . Give up nak cuba produk baru kerana merasakan ianya sia-sia? . JOM SIS BANTU AWAK 😘 So ini lah dia KRIM MAGIC yang mampu mengubah hidup awak di luar sana ! . . Bila kulit kita ni licin bersih bebas jerawat, nak pergi mana2 pun rasa confident je tau ! . Bukan perempuan 🙍🏼‍♀️je boleh guna krim magic ni tau, lelaki 🙍🏼‍♂️pun boleh jugak . So apa tunggu lagi, jom rawat kulit muka anda sekarang sebelum krim magic ni habis licin kena sapuuu ! . - 📲Click wasap.my/601116443157 untuk dapat diskaun sebanyak RM 20 . - 🚚Free postage 😘 . Bila kulit licin nak keluar rumah senang, nak makeup senang, boyfriend pun tak payah tunggu lama2, kita tepek bedak debu and lipstick sikit je dah siap 😍 #profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia

0

profixkrimmagic

Awak ada masalah kulit jerawat dan berparut? . Dah berhabis ratusan ringgit cuba produk mahal tapi tiada kesan? . Give up nak cuba produk baru kerana merasakan ianya sia-sia? . JOM SIS BANTU AWAK 😘 So ini lah dia KRIM MAGIC yang mampu mengubah hidup awak di luar sana ! . . Bila kulit kita ni licin bersih bebas jerawat, nak pergi mana2 pun rasa confident je tau ! . Bukan perempuan 🙍🏼‍♀️je boleh guna krim magic ni tau, lelaki 🙍🏼‍♂️pun boleh jugak . So apa tunggu lagi, jom rawat kulit muka anda sekarang sebelum krim magic ni habis licin kena sapuuu ! . - 📲Click wasap.my/601116443157 untuk dapat diskaun sebanyak RM 20 . - 🚚Free postage 😘 . Bila kulit licin nak keluar rumah senang, nak makeup senang, boyfriend pun tak payah tunggu lama2, kita tepek bedak debu and lipstick sikit je dah siap 😍 #profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysiamurah #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #nakcantikcarisaya #murah #melaka #profixmelaka

0

profixkrimmagic

Awak ada masalah kulit jerawat dan berparut? . Dah berhabis ratusan ringgit cuba produk mahal tapi tiada kesan? . Give up nak cuba produk baru kerana merasakan ianya sia-sia? . JOM SIS BANTU AWAK 😘 So ini lah dia KRIM MAGIC yang mampu mengubah hidup awak di luar sana ! . . Bila kulit kita ni licin bersih bebas jerawat, nak pergi mana2 pun rasa confident je tau ! . Bukan perempuan 🙍🏼‍♀️je boleh guna krim magic ni tau, lelaki 🙍🏼‍♂️pun boleh jugak . So apa tunggu lagi, jom rawat kulit muka anda sekarang sebelum krim magic ni habis licin kena sapuuu ! . - 📲Click wasap.my/601116443157 untuk dapat diskaun sebanyak RM 20 . - 🚚Free postage 😘 . Bila kulit licin nak keluar rumah senang, nak makeup senang, boyfriend pun tak payah tunggu lama2, kita tepek bedak debu and lipstick sikit je dah siap 😍 #profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysiamurah #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #nakcantikcarisaya #murah #melaka #profixmelaka

0

nadiz.skincare

NADIZ NATURE SKINCARE ☘️ . Penemuan baru untuk selesaikan masalah BREAKOUT SKIN anda 📣📣📣 . Kenapa perlu miliki set Nadiz Nature Skincare ni? . ⛔ Kulit rosak akibat pengunaan set skincare mengandungi racun kimia. . ⛔ Blackhead dan whitehead pada kulit kerap kali keluar walaupun dah cuba berbagai produk. . ⛔ Kerap alami masalah jerawat nodular (jerawat batu) . ⛔ Rimas kulit kerap berminyak. . ⛔ Kulit wajah kemerah-merahan akibat alahan teruk (sensitif skin) . 🤔 NADIZ NATURE SKINCARE boleh bantu selesaikan masalah kulit anda‼️ . BAGAIMANA ⁉️ . ✅ Set NADIZ NATURE SKINCARE mengandungi bahan aktif dari ekstrak Daun Moringga, Royal Jelly, Echium Oil dan Tea Tree. . ✅ Rumusan khas ini digabungkan bagi merawat masalah kulit seperti diatas. . ✅ Kandungan bahan natural ini selamat digunakan tanpa kesan sampingan. . ✅ Proses pembaikpulih kulit wajah selama 28 hari. . ✅ Ekstrak Royal Jellly mampu merawat sel kulit wajah yang rosak. . Cepat atau lambat tidak kisah ‼️ asalkan selamat digunakan. . Kekal cantik tanpa kimia 😘 . Nak order? Jom whatsapp dinombor 0122722760 📲 . #nadiznatureskincare #skincareoriginal #merawatkulitbermasalah #skincarehalal #skincareorganic #skincareacne #skincareterbaik #skincareshop #skincarenatural #skincareroutine #skincaremalaysia #skincaredaily #feedback #feedbackcustomer #testimoni #testimonicustomer #daycream #cleanser #nightcream #serum #sayajual #tiadabahankimia #nomerkuri #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #sayajualskincare #penjagaankulit #foundermalaysia

0

nsabeauty.i

0

marykay.alya

Liquid Foundation Brush Mary Kay : . 💕SMART SHAPES- Direka dgn bentuk berus yg elegan dan praktikal akan memudahkan kosmetik disapu pada wajah . 💕BULU SINTETIK- Diperbuat daripada bulu sintetik, bukan bulu haiwan, lembut & sesuai untuk kosmetik jenis cair, krim @ serbuk . 💕ULTIMATE PERFORMANCE- Mudah diaplikasikan dan telah diuji dengan piawaian tertinggi Mary Kay . Lots of love 💓 . . Beauty Consultant, Alya (0147564274) . #skincare #skincareoriginal #skincaremalaysia #marykay #marykayoriginal #marykaylovers #marykaylife #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaytimur #marykaykelantan #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #umkjeli #cakapyangbaikbaik #doayangbaikbaik #buatyangbaikbaik #positivevibes #giveaway #marykaygiveaway #marykayalyagiveaway #giveaway2018 #augustpromotion #marykaypromotion #serummelacepmarykay #botanicaleffectsmarykay #timewisemarykay #lumivieintensiveserummarykay

0

feeltabeauty.snhusnina

SERUM OH SERUM! Penting ke serum nie ? Kenapa serum kesannya lebih pantas berbanding cream dan moisturiser? - Kerana molekul dalam serum jauh lebih kecil dan lebih tinggi daripada moisturizer biasa. serum dapat digunakan untuk melawan dark spots dan fine lines sampai ke lapisan kulit yg paling dalam. Dengan menambahkan serum ke dalam routine skin care (setelah toner, sebelum moisturizer), korang akan dapat menangani masalah di bahagian dalam kulit dengan jauh lebih efektif. Ingat tau, merawat dari dalam lebih bagus. Dalaman yang mencerminkan luaran wajah korang tau . So, kalau luaran penuh dengan jerawat, jeragat, segala pigmentasi, itu tandanya dalaman kulit korang kurang sihat. - Bertindak dgn amalkan serum sebagai routine skincare korang. Macam artis kita semua nie. Patut kulit cantik walaupun dalam patang☺️ #HerrazGlowSerum rahsianya. - Kindly wasap for more info +60182466979 DROPSHIP diperlukan #FeeltaHerrazSkincare #FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #AgentFeeltaBeauty

0