Slayphysio Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

slayphysio

1

slayphysio

Selamat pagi wahai peserta JK1M9. Apa khabar? Sihat? Macam mana weight loss journey anda? Makin kurus ke makin naik? JK1M10 nak mula tak lama lagi. Baju JK1M9 yang korang dapat aritu makin membesar ke atau baju tu makin mengecil? Tanya je. πŸ™Š Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #teamslaytestimonial #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

"A journey of thousand miles must begin with a single step" Ingin mulakan misi kurus, tapi masih belum bertindak? Mulakan dari sekarang. Monday is the perfect day to correct last week's mistake. https://jk1m10.com/teamleader/slay/ photo credit : Huda #jomkurus #programkurus #quoteoftheday #awankarpet #beautiful #sunrise #motivation #zoetropic #slayphysio #coachjambang #jk1m10 #love #instagramers #socialenvy #tweegram #20likes #amazing #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #instacool

2

khairuldietitian

Training Of Trainers for DF4.0 πŸ’ͺ🏼 @dietfit_malaysia @Regrann from @slayphysio - Dietfit ToT (Training of Trainers) for JK1M10 & DIETFIT 4.0. Yang bagusnya, Team Dietfit ni ada banyak specialty. Ada Dietitian, ada Coach Sports Science, ada Physio, ada Certified Fitness Instructor. Semoga 2018 menjadikan DIETFIT lebih cemerlang, gemilang & terbilang. πŸ’ͺπŸ’ͺ #dietfit #dietfitmalaysia #tot #trainingoftrainer #dietitian #sportscience #physio #fitnessinstructor #weightloss #programkurus #jomkurus #weightlossprogram #health #fitness #fit #socialenvy #cardio #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #instagood #lifestyle #diet #exercise #slayphysio #coachjambang

2

slayphysio

Dietfit ToT (Training of Trainers) for JK1M10 & DIETFIT 4.0. Yang bagusnya, Team Dietfit ni ada banyak specialty. Ada Dietitian, ada Coach Sports Science, ada Physio, ada Certified Fitness Instructor. Semoga 2018 menjadikan DIETFIT lebih cemerlang, gemilang & terbilang. πŸ’ͺπŸ’ͺ #dietfit #dietfitmalaysia #tot #trainingoftrainer #dietitian #sportscience #physio #fitnessinstructor #weightloss #programkurus #jomkurus #weightlossprogram #health #fitness #fit #socialenvy #cardio #train #training #health #healthy #instahealth #healthychoices #active #instagood #lifestyle #diet #exercise #slayphysio #coachjambang

8

slayphysio

Malam minggu Team Slay Cheras + Segambut pergi hiking layan view KL waktu malam dari Bukit Besi. Pastu attend Diet Class di kedai mamak.. Kelassss.. πŸ˜†πŸ˜† #love #hiking #instagramers #socialenvy #teamslay #tweegram #photooftheday #20likes #cheras #segambut #dietfit #bukitbesi #alamdamai #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #slayphysio #coachjambang #instagood #bestoftheday #instacool #veiw #follow #beautiful #style #nightview

1

slayphysio

When it comes to dedication, nobody can beat Zairi a.k.a Riri. Tinggal di Serendah (selepas Rawang sana), datang workout di Jalan Ipoh. Tak kisah ikut event JK1M walaupun di Puchong, PJ (jogging+dating di UM). 124kg tapi boleh complete Half Marathon 21km. 115kg tapi boleh naik Kinabalu. Agak2 berat dia sekarang berapa? Apa rahsia dia? Jom korek segala tips, dapatkan inspirasi, motivasi dari Zairi yang akan lead Riri Rangers dalam JK1M10 Segambut Heroes nanti.. #teamslaytestimonial Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang #socialenvy #instahealth #instagood #healthychoices #determination #diet #getfit #health #fitness #motivation

11

slayphysio

Its time to promote my group leader Di JK1MX Segambut nanti, anda akan dipecahkan kepada 4 group (workout masih bersama saya). Mereka ni akan tlg anda dari segi tips, motivasi, inspirasi & sama2 menjayakan JK1MX Segambut nanti. Sepanjang 6minggu akan ada banyak task yg memberikan point. Group dengan point terbanyak diisytihar sebagai pemenang manakala yg kalah akan diberikan tugas khas pada akhir program. Matlamat saya, semua org akan dapat pengalaman baru, enjoy dlm journey weight loss & dapat positive vibes. **Btw ini gambar lama mereka ye. Saya akan tunjukkan gambar terbaru mereka di post post akan datang.. #teamslaytestimonial Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang #transformation #inspiration #obese #obesity

5

slayphysio

Smiling is the best way to face every problem, to crush every fear, to hide every pain. So keep smiling peeps.. 😊😊😊 #smile #positivevibes #positivity #love #pathoflife #pathoflove #planks #tripleplank #teamslay #thatbooty #exercise #workout #outdoorworkout #slayphysio #coachjambang #ohana

2

slayphysio

#tanyafisio Saya anggap masalah utamanya ialah Rheumatoid Athritis. Saya simpulkan secara pendek, RA ni penyakit autoimmune yg menyebabkan sakit-sakit sendi. Sakit ni beserta bengkak & amat teruk waktu pagi. Kalau tak dijaga, sendi2 akan jadi rosak teruk sekaligus menyebabkan kaki & tangan kita tidak di alignment yg normal. Pemeriksaan darah dilakukan untuk kenalpasti penyakit ini. Ubat seperti steroid sangatlah penting untuk kurangkan sakit. Selalunya pakar rheumatology akan cuba option ubat yg sesuai & kurang memberi risiko. Pesakit pula kena bersenam untuk mengekalkan fungsi sendi dengan dikawal oleh ubat. Sebagai fisio, kami sering merawat mereka yg telah pun kronik RA nya. Alangkah bagus kalau senaman dimulakan awal kerana bila ke tahap yang kronik, senaman yang dilakukan hanya mampu kekalkan fungsi sendi yang sudah sedia keras, rosak & sebagainya. Nasihat saya. Jangan mengalah. #fightathritis #slayphysio #tips #tanya #physio #physiotherapy #RA #rheumatoidathritis #fisio #fisioterapi #athritis #jointpain #sakitsendi

29

slayphysio

Selamat Pagi semua. Ada org kata, "jangan menggeliat lepas bangun tak baik. Otot tengah sejuk kut".. Ye betul.. jangan menggeliat sejurus selepas bangun. Cara yg terbaik sejurus selepas bangun pagi ialah lakukan :- High knee 50x Buttkick 50x Mountain climber 50x Burpee 20x Kemudian baru lakukan senaman regangan/stretching/menggeliat tadi.. Ok gurau je.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Korang rasa elok ke tak menggeliat lepas bangun pagi? Kenapa? Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

5

slayphysio

Dietfit Handball Friendly Tournament. 2am baru register team. 9am main tournament. Tak pernah training, terus main tournament. But its ok sebab berjaya capai target awal iaitu nk enjoy exercise. Good job lad. Keep it up! πŸ’ͺπŸ’ͺ Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Thanks kepada semua yang hadir #freeworkoutjk1m pagi tadi. Thanks sebab support #coachjambang . Pada yg tinggal sekitar Jalan Ipoh, Batu Muda, Segambut, Kepong, Jalan Kuching, Sentul atau yg berdekatan. Jom sertai saya di JK1M10 Segambut. Untuk info lanjut, boleh layari πŸ‘‡ https://jk1m10.com/teamleader/slay/ atau whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://slay.wasap.my πŸ‘‰ 0123565374 http://munihabshee.wasap.my πŸ‘‰ 0196945783 #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #hiking #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #bukitsenaling #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio

0

slayphysio

70% diri sendiri 30% trainer kut. Hatta pergi ke Coach paling hebat, paling famous, paling berpengalaman sekali pun, kalau diri sendiri tu cipta macam2 alasan, takkan menjadi juga. And she prove it right.. #teamslaytestimonial #teamslay #jk1m10 #jk1m10segambut #jomkurus1malaysia #jomkurus #fat2fit #programkurus #fattofit #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Pernah jadi my trainee but transform amazingly to become my idol now. Super woman with endless energy, sky high motivation & inspiration. Team Leader JK1M10 Puncak Jalil. Pass sikit energy & semangat tu kak. Envy sungguh la.. #jk1m10 #coachtas #tasvengers #puncakjalil #teamleader #coach #jomkurus #programkurus #princecourtmedicalcentre #seminar #newyear #groupworkout #outdoorworkout #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Surround yourself only with people who are going to lift you higher.. -Oprah Winfrey- Thanks Kevin Zahri & JK1M.. Thanks Dietfit Malaysia. #dietfit #dietfitmalaysia #jomkurus #programkurus #jomkurus1malaysia #jk1m10 #jk1mx #weightloss #weightlossprogram #transformation #inspiration #fattofit #seminar #healthy #slayphysio #jk1m10segambut #coachjambang

1

slayphysio

Misi nak dapatkan 50 puncak berlainan menjelang hujung 2017 tak tercapai. Busy teruk, banyak repeat trip & masih baru hiking (3 tahun). Next target 100 puncak berlainan sebelum 2020. (3tahun X 52minggu)/55 peak = 2.8week. Maknanya setiap 2-3 minggu = 1 puncak baru. Ok la kan.. Ok lepas ni nak aim banyak trip trans.. πŸ’ͺ #hikers #hiking #newyear #newyearresolution #hello2018 #slayphysio #jgcommunity #jejakagunung #coachjambang #pathoflove #pathoflife #passion

9

slayphysio

Dietfit 4.0 nanti saya nak partner dgn mereka2 yg berpotensi jadi trainer. Mereka yg berjiwa besar, beratus kali lebih cekal & tekad berbanding saya. Orang sebegini kalau diketengahkan Insyaallah akan jadi jauh lebih berjaya berbanding saya. Bila Cip @khairuldietitian tanya saya, "apa yg SLaY nak dari Dietfit sebagai orang lama?" Saya kata, i never born to be a leader. Im happy to be the 2nd, 3rd rank in any system. So apa yg nak dari Dietfit bukan rank, tapi saya nak Dietfit bantu saya realisasikan vision saya. Untuk mencambahkan lagi legasi saya. Legasi semangat, motivasi, sentimen keluarga agar persekitaran yg saya terdiri drpd mereka yg positif, hidup sihat, bersemangat waja & gembira.. Itu vision saya utk 2018 Siapa setuju kalau saya up kan orang seperti @ciksuricikya untuk jadi trainer yg lebih hebat dari saya? #transformation #teamslay #teamslaytestimonial #ohana #cherasmania #cheras #dietfit #programkurus #jomkurus #weightloss #weightlossprogram #transformasi #inspirasi #fattofit #icon #inspiration #slayphysio #coachjambang

4

slayphysio

Selamat pagi semua.. Yang bertanya, "Exs pakai getah tu Coach, penat ke?".. Tak penat. Mcm saya kata sebelum ni, resistance training bukan jenis exercise yg minta nyawa. Tetapi anda akan rasa sakit2 badan. Thats why saya tambah Cardio Finisher at the end. Then baru lah penat yang anda nak.. 😬 #workout #jomkurus #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #weightlossprogram #weightloss #resistancetraining #resistancebands #teamslay #slayphysio #coachjambang

7

slayphysio

Bila peserta register JK1M10 dah mcm beli makanan. Gelak sorang2 sambil duduk atas sitting toilet. Terhibur sangat.. πŸ˜‚πŸ˜‚ Lai Lai.. tinggal 2 slot je lagi early bird untuk JK1M10 Segambut. Daftar di https://jk1m10.com/teamleader/slay/ #mudahterhibur #typoking #jk1m10 #jk1m10segambut #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #teamslay #slayphysio #coachjambang #segambutheroes

1

slayphysio

Sorang Fitness Celebrity, sorang Dietitian Famous, sorang Motivator/Weight Loss Icon yg legend. Semua follower ribu-ribu. #coachbangla ni je yg masih ratus-ratus. But kalau korg nak dengar talk yg gempak & dengar physio macho 😝 ni membebel pastu selfie dgn Celebrity yg bertiga lagi tu, meh join seminar ni.. @Regranned from @kevinzahri - Anda peserta JK1M10? Sila guna kod coupon β€œsayanakkurusdi2018” semasa checkout untuk penyertaan percuma. Seminar percuma untuk peserta berdaftar JK1M10 bersama Kevin Zahri, Khairul Dietician, Slay Physiotherapist dan kisah kejayaan Aizat Razak di Prince Court Medical Centre pada 1hb Januari 2018. 8am: Pendaftaran 830am: Cara kawal penyakit dengan kurangkan berat badan. 10am: Mulakan program senaman tanpa sakit. 11am: Cara kurangkan 10kg 10 minggu bersama Kevin Zahri 2pm: Cara saya kurang 100kg bersama Aizat Razak. Bukan peserta JK1M10? Yuran RM100 akan direfund sekiranya anda sertai Cabaran Jom Kurus musim nanti. Sila hubungi Lin 012 423 2380 untuk lebih info. Sessi Timbang Berat Badan. Bagi mereka yang ingin mulakan cabaran Jom Kurus 10 minggu, anda boleh datang sepanjang hari dari 8am – 3pm untuk timbang berat badan. Sila layari laman web Cabaran 10 Minggu untuk lebih info. #jk1m #jk1m10 #jomkurus #azamkurus2018 #freeworkoutjk1m #dietfit - #regrann #slayphysio #jk1m10segambut #tamanmetropolitanbatu #segambutheroes #segambut #jalanipoh #jalankuching #teamslay #coachjambang #talk #dietfitmalaysia #physiotherapist #physiotherapy

0

slayphysio

Kalau gah puncak yg dikejar, dah lama complete kan G7 asap. Kalau koleksi puncak yg ingin dibanggakan, setiap minggu cari trip rare. Tapi sekali sekala SLaY ingin gembirakan mereka yg teringin tapi tak yakin nak hiking. Terima kasih Gunung Datuk kerana sudi menerima 30++ Team Slay & Friends hari ni. Maaf kalau terlebih kecoh tadi. Cuaca baik, kondisi baik, syukur yg amat. Insyaallah akan repeat Datuk akan datang untuk #teamslay yg tak dapat pergi hari ni.. #hiking #dietfit #jk1m #jomkurus #programkurus #fit #fitmalaysia #gunungdatuk #rembau #nismilan #negerisembilan #n9 #hikers #dietfitcheras #dietfitsegambut #jk1mxsegambut #jk1m10 #slayphysio #coachjambang

3

slayphysio

β­•Yang berusaha itu kamu β­•Yang cekal itu kamu β­•Yang positif itu kamu β­•Yang bermotivasi itu kamu β­•Yang akhirnya berjaya itu kamu Pendek kata kejayaan itu datangnya dari anda 80% + kami trainer 20%. Semuanya kerana anda sendiri yang bagus. Kami sekadar batu loncatan, sekadar medium untuk menyerlahkan potensi anda. Percaya pada diri sendiri, sentiasa positif, sentiasa berusaha then the sky is your limit.. #teamslaytestimonial #slayphysio #jk1mx #jk1mxsegambut #jk1m10 #jomkurus #programkurus #motivation #inspiration #transformation #coachjambang #inpirasi #motivasi #transformasi

0

slayphysio

*KENAPA ANDA PERLU DAFTAR JK1MX SEKARANG?* βœ… Mereka yang mendaftar awal, akan dapat diskaun early bird 10% (maximum 10pax setiap kawasan) βœ… Mereka yang mendaftar sebelum 1januari sebenarnya telah menyertai JK1MX 10minggu dimana anda boleh sertai pelbagai program extra anjuran JK1MX dari 1jan sehingga kickoff 27jan. Aktiviti ini termasuklah diet talk, physio talk, group workout & sebagainya. *Yuran nya masih sama* βœ… 2017 hampir ke penghujungnya. Azam kurus 2017 anda belum tercapai? Kenapa perlu tunggu sehingga hujung Januari untuk bermula? Mulakannya seawal mungkin βœ… JK1MX program paling berbaloi kerana aktiviti anda bukan sekadar 6 minggu sahaja. Bermula Awal Januari, sehingga ohlimpik terakhir 5km fun run pada 1april, anda sebenarnya menyertai program *4 BULAN* pada yuran yg sama.. Kepada yang tinggal sekitar Segambut, Taman Metropolitan Batu, Jalan Ipoh, Jalan Kuching, Jinjang, Kepong atau lain2 kawasan berdekatan. Jom sertai saya di JK1MX segambut. Layari https://jk1m10.com/teamleader/slay untuk info lebih lanjut.. Atau whatsapp saya di 012-356 5374 Malu berhubung dengan saya? Anda boleh hubungi Muni Habshee di 019-694 5783 (assistant/admin) #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #jk1mx #jk1mxsegambut #programkurus #weightloss #teamslay #segambutheroes #weightlossprogram #transformation #transformasi #jalanipoh #tamanmetropolitanbatu #segambut #batumuda #jalankuching #kl #kualalumpur #coachjambang #slayphysio #physiotherapist

2

slayphysio

Dietfit 3.0 Dinner. Alhamdulillah Kak @rosafidahidayu Naib Juara keseluruhan wanita (antara semua kawasan Dietfit 3.0). Abang Zam tempat ketiga keseluruhan lelaki. Both from #dietfitcheras .. Kudos to @syiqa_rahmat too as juara #dietfitsegambut #dietfitmalaysia #winner #teamslay #teamslaytestimonial #programkurus #jomkurus #inspiration #motivation #inspirasi #motivasi #weightloss #weightlossprogram #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

#throwback sesi akhir Dietfit 3.0 Segambut. Buat pertama kalinya Dietfit di sana. All the best semua. Keep in track. Jangan kelaut. See u all in Dietfit 4.0 in April 2018 lepas JK1MX insyaallah.. #dietfit #dietfitsegambut #jomkurus #programkurus #dietfitmalaysia #weightloss #weightlossprogram #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #teamslay #coachjambang #slayphysio

2

slayphysio

Pelik kenapa whatsapp dipenuhi no yg tak dikenali. Lupa yg JK1MX dibuka pendaftaran hari ni. Korang tak teringin ke nak join #teamslay ni? Asyik tanya "kalau bukan teamslay boleh join tak coach?". Meh join terus kan senang. Early bird 10% utk yg 1st timer terhad 10pax per kawasan. Returning cam biasa 20% off. Kalau cuak nak pm coach bangla ni. Pm @munihabshee cepat. Ni no dia 019-6945783. #jk1mx #jomkurus #jomkurus1malaysia #kevinzahri #programkurus #weightloss #segambutheroes #segambut #weightlossprogram #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang #earlybird

14

slayphysio

Ayat diaorg.. "akhirnya impian geng ohana tercapai".. #tripleplank dari team Dietfit Cheras. Ini semua sbb hometask lari & plank la ni. Mana taknya. Mula2 semua org kena 2min. At the end of 6weeks, laki kena plank 4min, perempuan 3min.. Makin power dah korang πŸ’ͺπŸ’ͺ #dietfitcheras #dietfit #ohana #dietfitmalaysia #programkurus #jomkurus #teamslay #cheras #tamantasikpermaisuri #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #coachjambang #slayphysio #plank #exercise #fit #fitmalaysia

8

slayphysio

2019 saya nak repeat Kinabalu. Boleh bawa sekali #teamslay yg overweight tp teringin nak kesana. By 2nd quarter 2018 saya start collect nama & booking. Tapi semua ni dgn syarat, korg training dulu. Sebelum tu, kalau free hujung minggu ni? Jom ke G. Datuk, Rembau, N9. Apa2 hal, contact Riri/Zairi.. #jangankatacoachtakpayung photo credit @incik_health #kinabalu #akinabalu #hiking #passion #mountain #view #beautiful #sabah #kundasang #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

0

slayphysio

1

slayphysio

Korang... Jom Kurus 1 Malaysia Musim 10 akan dikenali sebagai JK1MX. Seperti biasa, saya akan lead kawasan Segambut. Kick off Segambut Heroes pada 27hb Januari 2018 di Santuari Ikan Sg Chilling (sesi beramas mesra). Walau bagaimanapun anda digalakkan mendaftar awal sebelum 31 Disember 2017 kerana akan ada byk aktiviti menarik bermula 1jan sehingga ke tarikh kick off khas utk mereka yg mendaftar awal. Btw, kalau JK9 penyertaan pertama Segambut Heroes dlm ohlimpik kami berjaya masuk top10 team. JK1MX, Segambut Heroes berazam untuk berada di kalangan top 5. CC : kapten - kapten Segambut Heroes #awankarpet #bukitsenaling #segambutheroes #jk1mx #jomkurus #jk1m #segambut #jomkurus1malaysia #programkurus #weightloss #hiking #hikers #teamslay #coachjambang #slayphysio #jalankuching #tamanmetropolitanbatu #sentul #ohlimpik

4

slayphysio

2

slayphysio

Dietfit #teamslay ke Bukit Putih a.k.a Bukit Apek. Untuk info, peak bkt apek berlainan dgn bukit saga. Ada 2 entrance, dari Awana Cheras atau Wangsa Cheras. Dari peak apek, korang boleh ke peak saga (trans). Dari apek juga (level 5), boleh ke waterfall yg sama dari bukit saga. So bukit apek (putih) is bukit apek. Bukannya bukit saga yg masuk dari Cheras.. #info #hiking #bukitapek #bukitputih #waterfall #bukitsaga #wangsacheras #awanacheras #dietfit #dietfitcheras #dietfitsegambut #programkurus #jomkurus #weightloss #weightlossprogram #jomfit #hikers #nature #passion #love #coachjambang #slayphysio

2

slayphysio

Dodgeball suka suki Dietfit Cheras, Dietfit Segambut, #teamslay & friends. Thanks to Coach @amirulagam #misixlrahim & ex-team beliau yg datang support & main sekali. #dodegball #sukasuki #dietfitcheras #dietfitsegambut #dietfitmalaysia #programkurus #jomkurus #weightloss #fit #sports #fitmalaysia #weightlossprogram #oneshamelin #segambut #cheras #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Mereput kat rumah malam ni? Jom temankan Dietfit Cheras/Segambut main Dodgeball suka suki malam ni. Info seperti dibawah πŸ‘‡ Tarikh : 29 November 2017 Masa : 9.00 - 11.00pm Lokasi : One Shamelin Shopping Mall (Tingkat 5) FEE : DF Cheras/Segambut FOC TeamSlay RM3 Friends RM5 Datang dgn Fitscarf with #teamslay reflector FOC #dodgeball #oneshamelin #sukasuki #dietfitmalaysia #dietfitcheras #dietfitsegambut #programkurus #fit #fitmalaysia #jomkurus #weightloss #weightlossprogram #slayphysio #coachjambang

8

slayphysio

Dietfit Cheras + Dietfit Segambut + #teamslay & friends ke Denai 3 Puteri @ Kota Damansara Community Forest (KDCF). Ingatkan kena redah sendiri. Awakla shooter awakla runner. Nasib la jejaka padu JnG buat suprise munculkan diri pagi ni tolong bawakan. Boleh la concentrate jadi sweeper. Tq Izzua Kay Izzua Kay & Yuz Fairuz . Anyway semua org dah makin padu. Relax je hiking sekarang. Disebabkan Bkt Saga dah biasa pergi. Next trip, sabtu ni kita ke Bkt Apek (Lv6 + Waterfall).. πŸ’ͺπŸ’ͺ #denai3puteri #kdcf #dietfit #dietfitmalaysia #kotadamansaracommunityforest #hiking #hikingtrail #weightloss #jejakagunung #jgcommunity #jomkurus #programkurus #fit #hikers #obese #obesiti #fitnessprogram #slayphysio #coachjambang

7

slayphysio

Masalah sang perfectionista yg semua nak susun cantik2 letak folder asing2. Apa2 pun, Lepas ni akan stick dengan 3 brand je. JK1M, Dietfit, Mysihat Fit & Cool. In between ada waktu takda program, will slot in my own Urban Fitcamp... #slayphysio #weightloss #programkurus #weightlossprogram #coachjambang #jk1m #teamleader #cheras #segambut

7

slayphysio

Dietfit Cheras/Segambut ke Gunung Angsi. Memandangkan hujung tahun ni musim hujan, maka kita hiking santai je lepas ni.. Next in list : Bukit Besi, Bukit Apek-Saga-Apek (trans), Bukit Ketumbar, Bukit Puchong, Bukit 2 Ringgit, Bukit Gasing, Bukit Batu Chondong, Denai Tiga Puteri (Kota Damansara) & Bukit Senaling (penutup Dietfit 3.0 dgn awan karpet).. #hiking #hikers #gunung #n9 #negerisembilan #gunungangsi #weightloss #programkurus #weightlossprogram #jomkurus #dietfit #dietfitmalaysia #teamslay #coachjambang #slayphysio

17

slayphysio

Touch down. Back to reality. Back to business as usual. Kesian anak2 murid terabai 5 hari. Anyway ada #teamslay & friends nak join hiking Gunung Angsi via bukit putus Ahad ni? PM tepi yek.. #klia2 #touchdown #airasia #slayphysio #coachjambang

0

slayphysio

Masa kecik, asal nak ikut rombongan sekolah je mak selalu cakap "Kalau jadi apa2 kan susah. Baik ko belajar rajin2, dah besar pandai, kerja dah best, ko pergi la melancong kemana langit biru pun, bawak mak ayah sekali".. Fast forward. Lepas 35 tahun baru boleh bawak mak ayah terbang ke oversea. Itupun dlm Malaysia je. Memang tak berapa cukup berguna punya anak.. huh πŸ˜‘πŸ˜‘ #vacation #melancong #cuticutimalaysia #kinabalu #gunungkinabalu #kundasang #getaway #sabah #familytime #slayphysio #coachjambang #scenery #view #beautiful #mountain #akinabalu

7

slayphysio

Sejenis cinta yg ramai tak mengerti. Before 2018 Abam nk complete 50 peak. Bulan 8 Rinjani. 2019 nak ke ABC. Sebelum 2020 nak complete 100peak. Meh sponsor abam 65 liter++ lg bagus dari sponsor retis yg 1st time memanjat.. #gurauje #hikers #nubiskubis #kemseroja #gunungkorbu #gununggayong #g7 #korga #hiking #hikingtrip #slayphysio #JGcommunity #jejakagunung #hobby #pathoflife #pathoflove #gadisgunung

1

slayphysio

Masih belum terlambat nak ucapkan tahniah kerana telah melakukan yg terbaik kepada :- 1) Team Netball Segambut Angels. Anda telah berikan yg terbaik tapi mungkin nasib tak menyebelahi. Tq to Zairi as manager. Tq Coach Rozi & Acik Lynn juga 2) Player2 Chess, Sudoku. Tahniah kerana berani mencuba. Insyaallah season depan kita akan hantar penyertaan lg. 3) Tahniah Hafiz kerana sumbangkan emas untuk Segambut Heroes dlm acara Pingpong 4) Tahniah Zairi yg menang perak dlm Sudoku You all are the best. Keep it up. JK1M10 nanti, Segambut Heroes akan berada diatas sana challenge team-team besar lain dlm ohlimpik. #jomkurus #jk1m9 #jomkurus1malaysia #jk1m9segambut #programkurus #kevinzahri #segambutheroes #teamslay #slayphysio #sports #netball #sudoku #bolajaring #ohlimpik #chess #catur

1

slayphysio

TQ adik manis gogo padu yg buat trip korga ni. Korga ni dibuat khas utk abg long dia lepas adik padu buat hal "lipak" bulan lepas. Nak jaga hati abg long punya pasal, dia buat la trip kawan2 ni. Padahal dia dah pergi pun bulan lepas. Padu weh adik aku yg sorang ni. Dalam masa sebulan lebih dia ke Korga - Bah Gading - Tahan - Trans Gandik - Korga semula. Anyway thanks Hud padu. Oh ye, ada 2-3 line up dah terkena. Bajet dia lelaki (kiteorg mmg suka sakat ckp dia hensem la, macho la).. But jangan terkejut tengok gambar profile FB dia ye. Hahahaha.. #gogoterbaik #gogoohsem #gogopadu #gogohensem #gogotakkanpatahbalik #gogotakkanpewai #gogodudukdepan #korbu #gayong #gunungkorbu #gununggayong #g7 #hikers #hiking #camping #mountain #gunung #peak #summit #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Pendaftaran Dietfit 3.0 dilanjutkan sehingga Sabtu, 11 Nov 2017. Untuk team Cheras/Segambut, anda boleh hubungi Muni Habshee 019-6945783 untuk sebarang bantuan untuk pendaftaran. #dietfit #dietfitmalaysia #programkurus #jomkurus #weightloss #jomfit #segambut #cheras #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #tamanmetropolitanbatu #tamantasikpermaisuri #jalanipoh #jalankuching #slayphysio #coachjambang #teamslay

3

slayphysio

Pendaftaran Dietfit 3.0 dilanjutkan sehingga Sabtu, 11 Nov 2017. Untuk team Cheras/Segambut, anda boleh hubungi Muni Habshee 019-6945783 untuk sebarang bantuan untuk pendaftaran. #dietfit #dietfitmalaysia #programkurus #jomkurus #weightloss #jomfit #segambut #cheras #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #tamanmetropolitanbatu #tamantasikpermaisuri #jalanipoh #jalankuching #slayphysio #coachjambang #teamslay

0

slayphysio

Salam Semua. DIETFIT.3 menjemput anda semua untuk sertai Team Cheras / Segambut untuk program 6 minggu yang akan bermula 5 Nov hingga 17 Disember. Apa menarik dalam Dietfit Cheras / Segambut ini ialah :- β­• 4x Diet Talk dari Dietition terkenal Khairul Azuan "Cip" melalui Facebook Live β­• Anda boleh datang ke 5-5 sesi Cheras/Segambut dengan mendaftar di salah satu kawasan (Cheras/Segambut) β­• Team Cheras : C. SLaY + C. Chan | Team Segambut : C. SLaY + C. Rozi β­• Sesi sukan setiap Jumaat (netball, volleyball, dodgeball) di Car Park Rooftop Hospital Kuala Lumpur yg tenang & berlatar belakang KLCC/KL Tower β­• Karnival Sukan Dietfit, Sukan Rakyat dll. β­• Body composition measurement - weight, fat, muscle, body age etc. β­• Gambar before & after β­• Beep test/Fitness test β­• Strict weight loss monitoring (weekly % loss) β­• Weekly task (homework) - plank & running/jogging. (Teamwork diperlukan) β­• Hiking - Gunung Angsi, Trans Bukit Apek-Saga βœ… Dan banyak lagi Berminat atau ingin info lanjut? Hubungi saya 012-3565374 atau Muni Habshee 019-6945783 #dietfit #dietfitmalaysia #programkurus #jomkurus #jomsihat #jomfit #fit #fitmalaysia #weightloss #group #workout #groupexercise #groupworkout #outdoorworkout #segambut #cheras #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #tamantasikpermaisuri #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

1

slayphysio

Slay's typical pose. Amazing view from the peak of Mount Yong Yap, 6th highest peak in peninsular Malaysia which belong to legendary G7 mountain. You can see Mount bubu (pyramid shape) right behind me and Mount Tok Nenek (big stone on its peak). There's Mount Korbu (2nd highest) on the right, Mount Junction & Mount Yong Belar (3rd highest). All of these is a part of Trans Titiwangsa trail, godfather of mount trekking in Malaysia). Lovely.. ❀❀❀ #hikingtrip #hiking #mountaineering #mountainpeak #peakview #amazingview #hiker #g7 #mountyongyap #titiwangsa #mountbubu #mounttoknenek #slayphysio #coachjambang #malaysianhiker #hikingtrails #peakselfie

10

slayphysio

Tak payah nak bunga-bunga sangat la. Romantik bila dah tua macam ni ialah : 1) pegang tangan time melintas jalan 2) basuh baju, sidai baju 3) tolong basuh pinggan mangkuk 4) mandikan anak.. So bersyukurlah awak ada suami yg romantik ye Nor Asiah Che Hamzah. Tapi perempuan kan. Hmm. Supaya dia rasa special, bagi jugak la. Love you my other half.. #flower #gift #present #love #romance #romantic #husbandandwife #nothingspecial #bigapple #famousamos #ferrerorocher #hershey #slayphysio #coachjambang

9

slayphysio

Plan 2017 saya : | Jom Kurus 1Malaysia & Segambut Fitcamp @ Segambut | Dietfit & Mysihat Fit & Cool @ Cheras | Dan saya masih mencari ruang berkolaborasi untuk memastikan family JK1M7 Nilai 2 saya masih meneruskan misi weightloss mereka.. #weightloss #weightlossprogram #jomkurus #programkurus #obese #obesity #ncd #cheras #kl #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #segambut #jalanipoh #nilai #slayphysio #coachjambang

6