Slayphysio Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

slayaziz

4

slayaziz

Kiri Artis Selebriti @aizatamdan Kanan Physio Selebriti @slayphysio Apa? Nak muntah? Jangan nak cari alasan taknak puasa eh.. #physioinaction #retis #top #selebriti #talldarkandhandsome #physio #fisioterapi #coachjambang #slayphysio #hot #instagood #igers #instagramers #socialenvy #smile #bestoftheday #swag

11

slayaziz

Masa JK1M9, Kevin Zahri ada cakap "slay dah berisi sekarang".. Tapi masih tak insaf. Bila tengok gambar sendiri (si boyot baju merah tu) masa JK1M10, insaf gila jadinya. Yang sebelah kiri berat masa Dietfit 4.0. Masa tu dah start insaf. Yang sebelah kanan, paling latest.. Kalau lepas raya akan terus istiqomah, mesti masa tu, setiap hari tak sabar2 nak pergi toilet tengok body sendiri.. Kah Kah Kah. #guraujer #janganserius #weightloss #fatloss #inchloss #fitfamily #fitjourney #mylife #healthylife #fitfam #slayphysio #coachjambang

5

slayaziz

Hiking is my therapy. There's a time i went away too frequent. Ever wonder why? Because shit happen, i couldnt take it, so i go & see my therapist.. #tbt #throwback #throwbackthursday #mountsemeru #mahameru #hiking #hikerlife #nature #adventure #mountain #hikers #indonesia #surabaya #bromotenggersemeru #volcano #instagramers #igers #slayphysio #coachjambang

0

slayaziz

Respect yourself enough to walk away from anything that no longer serves you, grows you, or makes you happy.. #throwback #tbt #bukitseladang #bukitpokoksebatang #sunrise #awankarpet #jerantut #morning #sun #nature #hiking #adventure #beautiful #pathoflove #pathoflife #hikerlife #hikersmalaya #slayphysio #coachjambang

2

slayaziz

Pretending to be happy when you are in pain is just an example how strong you are. However i am less than that. Thats why i put up an arrogant egoistic face. Too many feelings to take care of until they forget that i do have feelings too.. #ranupane #bromotenggersemeru #semerumountain #hikerlife #hikers #memories #throwback #nature #mountsemeru #adventure #pathoflove #pathoflife #mylife #hikersmalaya #slayphysio #coachjambang

3

slayaziz

Macam saya byk kali membebel, tak cuba tak tahu keupayaan diri. Untuk form satu team & join kejohanan amatur kat luar, saya tak fikir ada yg berani. Maka ohlimpik ni la platform terbaik nak mencuba & bersaing dengan mereka yg sama2 tak fit & berbadan besar. Well done Segambut Heroes & Segambut Angels yg berani mencuba di Ohlimpik JK1M10.. Keep it up 💪 NEXT !!! #ohlimpik #handball #jomkurus #jk1mx #teamslay #teamriri #jk1m10segambut #jomkurus1malaysia #kamitakramaitapikamiada #respect #programkurus #jk1m10 #jk1mxsegambut #segambutheroes #segambutangels #slayphysio #coachjambang

6

slayaziz

8

slayaziz

Ohlimpik JK1M10 dah bermula. Hari ni Track & Field. Menang kalah belakang cerita. Yang penting kita cuba yang terbaik.. Remember peeps.. "when you're doing your best, you won't have time to worry about failure" #teamslay #teamriri #segambutheroes #jk1mxsegambut #ohlimpik #jomkurus1malaysia #trackandfield #jk1mx #jk1m10segambut #jk1m10 #jk1m10segambut #slayphysio #coachjambang

13

slayaziz

2

slayaziz

Balik dari gunting rambut malam tadi, keluar dari kereta sambil gurau pasal katak dengan Mikail. Pak guard tegur "anak ke?" Saya : "ha ah" Pak Guard : "wah dah nak sama besar mcm bapak. Untung la. Boleh main sama2 bapak. Berapa umur ni?" Mikail : "8 tahun" Dalam fikiran dia. Mesti dia fikir "mamat ni kawin muda kut".. Tak pun dia fikir "entah2 adik bongsu dia, saja nak kelentong".. Takpela. Perspective orang berbeza. Tapi kajian ada mengatakan "haircut yang bersesuaian boleh membuatkan anda nampak lebih muda & kurus".. Bila try selfie & tengok semula. Ye la. Tak macam bapak orang. Kalau buang misai janggut jambang, lagi nampak muda.. Hmm.. Ni la masalah sebenar sang SLaY ni. Dia nak tunjuk haircut baru je.. Yang pergi membebel benda lain ni apa hal? #haircut #selfie #potd #ootd #picoftheday #igers #instagrammers #socialenvy #talldarkandhandsome #asian #asianguy #malay #slayphysio #coachjambang #style

10

slayaziz

1

slayaziz

An intelligent man will open your mind A handsome man will open your eyes A gentleman will open your heart.. I am far from being one. But believe me, I'm striving to improve myself from time to time.. SLaY • 16 Feb 2018 • Day 3 CUS Reverse • Kg Rekom, Pos Simpoh #potd #sunset #view #nature #hiking #gunungchamah #adventure #hikerlife #photooftheday #sky #skylovers #red #love #mothernature #instagramers #igers #beautiful #pretty #slayphysio #coachjambang

1

slayaziz

DAY 4 CUS Reverse by J&G Community and Friends : "Mount Chamah summit attack - Daypack".. Shooter yg bawa ration, kemudian sweep adik doraemun comel + sweep gogo yg tidur on track. Kemudian hujan selebatnya otw turun. 15jam on track. Hasilnya = pewai barai bersepai sepai.. 😂 #cus #chamahulusepat #g7 #gunungchamah #daypack #hiking #hikerlife #pewai #barai #pewaiteruk #jgcommunity #hiking #pathoflove #nature #summit #mountain #mountchamah #coachjambang #slayphysio

12

slayaziz

Alhamdulillah. Done Chamah-Ulu Sepat (CUS Reverse) by J&G Community and Friends. Ni muka2 orang baru keluar hutan lepas 5 hari takda hubungan dgn luar. Tahniah line up semua padu. Teamwork terbaik. Repeat? Maaf saia ta quad... #cus #reverse #gunungchamah #gunungulusepat #g7 #hiking #hikers #nature #love #hikerlife #kelantan #perak #chamahulusepat #jgcommunity #slayphysio #coachjambang

0

slayaziz

0

slayaziz

Rasa dah berbelas open trip kut yg abam redah sorang2 tak kenal siapa2. Semua sebab abam yakin boleh jaga diri (eleh nk ckp padu lettew). Tapi kali ni redah trip terkena line up yg betul2 padu. Gogo kaki ultra, guider kaki ultra, line up lebih dari separuh train utk gopeng ultra 100km (ada yg 50km). Mental bai bila awek ultra ni cucuk angin. Nasib la abam ada training sikit2 utk ke CUS. Kira on form la sikit2 nak keep up dengan pace dorang. Tapi dari Irau nak ke Suku, abam surrender. Turun Suku, azab ya amat dengan gelap malam nya, dengan pacak dengan akar2 nya ko nak hadap sampai 3jam. Menangis lutut bai. Nasib la abam ni physio, tak lengah physio diri sendiri bila balik KL. Anyway dorang bunyi mcm nak repeat Trans Jerging daypack ni. Kalau kena harinya, teringin nak cabar diri sekali lg (padahal masa trip aritu entah berapa ratus kali menyumpah diri sendiri buat kerja bodoh.. 😂) #transjerging #cameronhighland #gunungpass #gunungyellow #gunungirau #gunungsuku #mossyforest #daypack #dayhike #ultramarathon #hikers #hikerlife #hiking #slayphysio #coachjambang

10

slayaziz

Full of positive vibes, happening & sangat supportive. Keep it up lad. Proud to have u all in Segambut Heroes Family.. #teamslay #teamriri #jomkurus #jk1m10segambut #segambutheroes #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1mxsegambut #jk1mx #jk1m10 #kevinzahri #outdoorworkout #fitfam #fattofit #obesetobeast #slayphysio #coachjambang

1

slayaziz

6

slayaziz

"Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire" Because life is not meant to be lived in your comfort zone. So wake up peep. If u want it, u gotta fight for it.. #teamslay #jomkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #peakview #sunrise #morning #gunungyellow #transjerging #zoetropic #instagood #instalike #beautiful #scenery #nature #slayphysio #coachjambang #jk1mx #jk1mxsegambut #programkurus #segambutheroes

0

slayaziz

Thanks @misslynnd temankan Segambut Heroes attend Seminar Dietfit. Dengar nya semua orang happy belajar Diet secara detail. Good job. Keep it up. I'm lucky to have a supportive good leader like them (Nafister, Aynielista, Marvelynn). To Boss Dietfit, Cip @khairuldietitian . Maafkan saya sebab tak hadir. 8am baru sampai KL. Hiking semalam 11pm baru turun. Penat kaw2. Ampun.. 🙏 #seminar #diettalk #dietfit #dietfitmalaysia #diet #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #jomkurus #programkurus #segambut #teamslay #ririrangers #slayphysio

3

slayaziz

Nak pergi Irau survey track utk bawa #teamslay nanti. Jalan2 jumpa Gunung pass. Pelik, tak lama lepas tu jumpa Gunung Yellow pula. "Ah sudah". Kemudian baru jumpa Gunung Irau. Alhamdulillah. Tapi otw balik, jumpa Gunung Suku pula. Bila sampai bawah, gogo cakap "Tahniah korang, berjaya settle kan Trans Jerging Daypack. ❤❤ #inisemuapoyo #transjerging #daypack #pewai #pewaiteruk #hiking #cameronhighland #gunungirau #gunungyellow #gunungpass #gunungsuku #hikingtrails #jejakagunung #jgcommunity #slayphysio #coachjambang

11

slayaziz

Good Morning Segambut Heroes. Pagi ni ok ke berjalan? Sakit? Soreness? Kalau sore, then korang boleh letak hot/warm pack kat otot yang soreness tu. Esok, pakai kasut sukan, warmup sikit, stretching kaki betul betul then slow jog/walk kat Taman Metropolitan batu. Settle kan task 3.5km minggu ni. Insyaallah ALL IS WELL.. #kevinzahri #jomkurus #jomkurus1malaysia #programkurus #jk1m10 #jk1m10segambut #segambutheroes #teamslay #fat2fit #weightlossprogram #weightloss #tamanmetropolitanbatu #jalanipoh #segambut #jalankuching #sentul #slayphysio #coachjambang

2

slayaziz

7

slayaziz

People tend to forget that happiness doesn't come as a result of getting something we don't have. But rather of recognizing & appreciating what we do have. Good morning peeps. 😘 #somethingtoponder #wordofthought #think #view #beautiful #mountain #hiking #hikingview #quoteoftheday #quotes #scenery #love #nature #sky #sun #hiker #outdoor #bukitseladang #bukitpokoksebatang #jerantut #pahang #slayphysio #coachjambang

5

slayaziz

Cepat sungguh tersebar khabar angin yg Coach Jambang nak bawa Team Slay beliau ke Kinabalu. Walau bagaimanapun sehingga kini, Coach Jambang belum dapat dihubungi untuk mengesahkan khabar angin tersebut -Admin- Btw kalau ye nak ke kinabalu pun, dah training ke belum? Meh training sejuk dulu kat Gunung G7-11 yang satu ni dibawa khas untuk Team Slay dengan kerjasama Thrill Adventure. Apa2 hal, PM admin Coach Jambang si @munihabshee tu yer.. #teamslay #hiking #irau #mossyforest #mountirau #hikers #fitfam #gunungirau #fitnessfamily #family #jomkurus #programkurus #cheras #segambut #slayphysio #coachjambang

16

slayaziz

Kick off JK1M10 Segambut. Kalau sebelum ni, time kick off la dapat jumpa semua orang (selalu yg tak datang 2-3 org je). Kali ni, 1/3 tak datang sebab musim cuti. Mohon yg ada kat korea, kat kundasang tu balik cepat ye.. #segambutheroes #jk1m10 #kevinzahri #jomkurus #programkurus #jk1m10segambut #teamslay #teamriri #jalanipoh #tamanmetropolitanbatu #segambut #jalankuching #jomkurus1malaysia #slayphysio #kickoff

2

slayaziz

13

slayaziz

Giseben Giseben everywhere. Lokasi yg boleh nampak gunung2 famous banjaran titiwangsa mcm korbu, gayong, junction, yong belar, tok nenek, bubu. Tiba2 terasa rindu sangat.. #hiking #hikers #trail #yongyap #yongbelar #bubu #toknenek #korbu #gayong #banjarantitiwangsa #yybtn #peakview #hikingtrail #slayphysio #coachjambang #jejakagunung #jgcommunity

2

ciksuricikya


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118