Slim Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

stitchpink_shop

0

comedinewithliz_sw

Saturday Santapés - when you need some low Syn ideas for taster nights or nibbles! Here you go 🎅 Santapés, Santa themed canapés! 🎅 Feel Free to add your favourite nibbles to the comments. Savoury Santas 🎅! Using a cocktail stick I had a base of cucumber, then a piece of basil leaf, mini mozzarella ball and topped with half a baby plum tomato. I used onion seeds to give Santa a face and he has a little basil beard! Lidl light mini mozzarella balls worked out as 15 balls for 10 syns so 0.66 syns for each Santapés Sweet Santa 🎅 Hats. I used mini meringues carefully cut in half and, just before serving, simply added half a strawberry and joined these carefully with a cocktail stick. Tesco mini meringues 16 pack were 1 syn each and I used half per Santa hat so 0.5 syns each Santapés. Christmas Quiche baubles Make any Free food quiche then use your smallest cookie cutter to cut baubles when cooled. I allowed 0.5 syns for an optional cheese topping. Santa's 🎅 Sleigh's filled with Turkey and stuffing. To make the sleighs I used Weight-watchers Wraps, (White Low Fat, High Fibre) - 1 wrap = HEB of 6 syns. I used my smallest cookie cutter and got 14 sleighs out of each wrap. I softened them with a splash of water and then used the back of my muffin tins to bake them in the shape. Just 5-7 minutes in a preheated oven at 200°/180°Fan/Gas 5. They should be crisp but not browned, let them cool and fill just before serving. For the filling I did a quick stir fry of pork mince, stir fry turkey, sage, onion, red pepper, mushroom and added 25g panko breadcrumbs (4.5 syns). Without using any HEB these work out at half a syn each. There are lots more ideas in the Album on this group for Fakebakes that might work or what about Syn free "pigs in blankets":Small packet of lean pork mince, 1 beaten egg, 2 tsps of sage, 1 finely chopped sautéed red onion and bacon rashers with fat removed and cut into long strips. Just mix all of the ingredients together except the bacon. Shape in to sausages and wrap in bacon. Pop in the oven on 200C/400F/Gas 6 for around 20 minutes until cooked, turning halfway. #comedinewithliz #santapes #festivefood #fitover50 #overfifty #xmasfood

1

heryanti.foreverliving

Tahukah Anda? Bahan semulajadi yang terdapat di dalam tumbuhan ALOE VERA yang membantu melakukan proses pembersihan USUS dikenali sebagai SAPONINs. . Saponins ialah BUIH SEMULAJADI yang wujud di dalam tumbuhan ALOE VERA. Ia mempunyai kesan pembersihan yang tinggi yang mampu melakukan PEMBERSIHAN dengan lebih berkesan. . Menembus. Memecahkan. Menguraikan. . Toksin2 yang terkumpul mampat di dalam usus kita akan dibersihkan dengan effektif dan berkesan. Pembuangan akan menjadi LANCAR dan badan akan menjadi LEBIH RINGAN dan BERTENAGA. WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @heryanti.foreverliving @belvya.malaysia @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya

1

cikna_slimmingfirm

GUNA GEL JE HILANG 25KG BAJU LAMA PUN BOLEH PAKAI BALIK😱😱 . ❤ 3X ganda tindak balas membakar lemak ❤ Guna selang seli ❤ Result ibu berpantang lost 20kg . 👍 Lelaki & perempuan boleh guna 👍 Boleh dibawa solat 👍 Selamat digunakan lulus kkm 👍 Sangat baik bagi ibu berpantang 👍 Sangat sesuai digunakan semasa jogging & workout . 🔥 Perut menjadi kempis 🔥 Paha langsing 🔥 Lengan mengecil 🔥 Berat menurun 🔥 selulit menghilang / rekahan selepas bersalin pudar/menghilang Cepat order cepat barang sampai cepatlah kurus 😘 whatsapp www.wasap.my/60199814469/annette #KURUS #BENGKUNG #GIRDLE #SLIM #LETSBENGKUNG #KORSET #MIRIDRESS #EVENINGDRESS #DRESS #DRESSES #BEGBAGS #RAYA2018 #GOJES

0

cikna_slimmingfirm

GUNA GEL JE HILANG 25KG BAJU LAMA PUN BOLEH PAKAI BALIK😱😱 . ❤ 3X ganda tindak balas membakar lemak ❤ Guna selang seli ❤ Result ibu berpantang lost 20kg . 👍 Lelaki & perempuan boleh guna 👍 Boleh dibawa solat 👍 Selamat digunakan lulus kkm 👍 Sangat baik bagi ibu berpantang 👍 Sangat sesuai digunakan semasa jogging & workout . 🔥 Perut menjadi kempis 🔥 Paha langsing 🔥 Lengan mengecil 🔥 Berat menurun 🔥 selulit menghilang / rekahan selepas bersalin pudar/menghilang Cepat order cepat barang sampai cepatlah kurus 😘 whatsapp www.wasap.my/60199814469/annette #KURUS #BENGKUNG #GIRDLE #SLIM #LETSBENGKUNG #KORSET #MIRIDRESS #EVENINGDRESS #DRESS #DRESSES #BEGBAGS #RAYA2018 #GOJES

0

ciki_beauty_studio

0

paulusternos

0

purple.tassel

Men’s money clipper 💸💳 To keep your cards and money safe ☺️ We are introducing money clippers for you men 🙎🏻‍♂️ Get your hands on this slim and pocket-friendly money clipper 😍 Please DM for more details 💌 #purpletasselpt #mensfashion #men #moneyclipper #pocketfriendly #slim #cards #cardkeeper #moneykeeper #charms #colors #black #tags #personalized #customised

0

heryanti.foreverliving

KHASIAT SERUPA DENGAN ALOE VERA YANG BARU DITUAI . Daun Aloe Vera boleh dikatakan daun ajaib. Ia mengandungi lebih 200 sebatian, 75 nutrisi, 18 asid amino, 20 mineral. Forever Aloe Vera Gel dihasilkan daripada daun aloe vera asli yang melalui proses penstabilan dengan teknologi berpaten. Ia sesuai untuk bagi orang sihat untuk mengekalkan kesihatan. Ia sangat bagus untuk mereka yang menghadapi sebarang masalah kesihatan dan membantu proses penyembuhan. Forever Aloe Vera Gel sangat digemari kerana ia sangat berkesan untuk mencuci kotoran. mendapan dan kerak yang terdapat pada saluran usus. Sekalipun kotoran dan mendapan di usus sudah bertahun-tahun dan amat degil untuk disingkirkan, kelembutan pada Forever Aloe Vera Gel mampu meresap dan menanggalkan ia daripada terus terlekat pada usus. . Kesannya, usus menjadi bersih. Ini membolehkan lebih banyak nutrien makanan dapat diserap dengan baik. Seterusnya, badan akan jadi lebih sihat dan bertenaga sekaligus mampu melawan pelbagai penyakit lain dalam badan secara semulajadi. Dari segi luaran pula, perut akan kelihatan lebih kempes. Forever Aloe Vera Gel dimantapkan untuk membekalkan anda dengan asid amino, vitamin, mineral, polisakarida, enzim dan berbagai-bagai faktor kesihatan yang lain untuk membantu memperkuatkan system imun dan pemulihan anda. Ia dapat membantu meningkatkan kesihatan secara umum. Forever Aloe Vera, boleh dikatakan sebagai minuman wajib untuk anda jika anda:- i) berhasrat untuk mencari penawar berkhasiat untuk meredakan sebarang kesakitan tetapi tidak tahu hendak memilih yang mana satu makanan kesihatan yang baik untuk anda. ii ) sekadar berhasrat untuk mengekalkan kesihatan anda. iii ) melancarkan sistem penghadaman. iv ) mengurangkan kebas-kebas badan dan anggota. v ) menurunkan berat badan anda (elok diambil bersama Forever Arctic-Sea). vi) mengurangkan kolestrol dalam darah (diambil bersama Forever Arctic-Sea). vii) merawat dan mengurangkan kesan strok (diambil bersama Forever Arctic-Sea). WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas Visit @belvya.malaysia @heryanti.foreverliving @nurbeautyforever @dqueencorset.malaysia @hellocantik.belvya

1

fightfiit

Left body kick from mr @richard_dickson_ Stepped offline onto the ball of the right foot. Right hand has snapped into place to help shoulder rotation, and provide protection to counter strikes. Left fist is thrown down and away from the target to amplify power. Left shin lands on the body shortly after he has flicked the left hip towards the centre line. Technique and details make the world go round! . . . . .

1

alkamebel_shop

0

nujalove

1

martamaciuk

3

nasteychik

#sea#sun#good#rest#travel#pretty#redsea#beauty#instaphoto#girl#fit#slim#pp#workout#intabeauty#fitgirl#nice#smile#like#followme

0

_vaskat_

Tadaaa🤗 Done in 1 evening. Aren't u impressed of the greyhounds? Who else can be this strong and #graceful in the same time? All these muscles and fragile body, gorgeous face... It s hard not to fall in love. . . . #canineart #canine #greyhoundart #greyhound #whippetart #whippet #art #blackandwhite #whitepencildrawing #muscles #shape #body #dog #drawing #classy #power #strong #fast #animals #animalart #pencil #slim #dogdrawing #talent #blackbackground #lovelife #talent #sketch #masterpiece #likebackalways

2

chiquitatryan

Ga lupa pakai @auroranoahskincareasli mau kemana mana ya guys mau pagi siang sore malam kalo keluar ya pakai day cream bukan night atau gel nya .. kl mau bobo baru pakai night dan gel nya 😛😛😛 #glowing #skincare #skincareroutine #whiteninggelauroranoahbpom #auroranoahskincarebpom #auroranoahskincare #love #glowing #kinclong #love #sweet #slim #diet #glowingskin #beauty #video #videooftheday #instagram #instagood #instadaily #kawaii #chiquitatryan #chiquitavidya 🌷🌷🌷🌷

3

toha.salam

1

amsc_sandy

周末也在忙碌的我😂 亲戚来kl游玩,还有喝结婚喜酒,也顺便来我家探访,今天煮了一顿饭菜让他们吃饱午餐哦!总是觉得这是一种责任,改不掉啊😄 Outfit Top: Seed pants : H&M #weekend #busy ##modelbody #slimbody #slim #body #fashion #young #chance #keepsmiling #smile #happygirl #loveblack #makeup #lovemyself #photooftheday #photo #girl #beauty #mua #instagram #3kidsmama

0

sameeamalik1

🌟🌟WHAT £1.84 YES YES CHEAPER THEN COSTA!!!🌟🌟ORDER YOUR SHRED PACKAGE🌟🌟

2

athletic_male_photography

0

emi_chat

🤤🤤🤤 Comment prendre des forces pour une journée sportive ? Quoi, accompagner son fils à Beaune pour son Match de hand, l'encourager, beugler dans les tribunes "Allez mon titiiiiiii!! Vas yyyyyyy, t'es trop fooooooort 😍😊c'est pas du sport ????!!! Moi jvous dit que c'est energivor 😂😂😂😂 Bon week end 💋😋 #etudiante #assistantesociale #pluscacoulepluscestbon #breakfast #breakfasttime #petitdejeuner #bowlcakeaddict #bowlcake #reeses #speculoos #fitfood #instafood #cuisine #cooking #familybowlcake #slim #mangersain #mangermieux #yummy #reequilibragealimentaire #healthyfood #healthylifestyle #homemadefood #foodstagram #eatclean #foodies #mamancool #fitnessmotivation #fitnessgirl

2

sameeamalik1

❤️HAVE YOU DONE YOUR XMAS SHOPPING??❤️I ORDERED THESE FOR MY MUM DAD & AUNTY THEN ... HUBBY TOO. GET YOUR ORDER IN ONE LESS THING TO WORRY ABOUT!!❤️

3

dietitian_aneeq_radiowala

0

iza.isszaa_brand

พิเศษกล่องละ 690 บ. ( ปกติ 1290.-) โปรสุดช็อค ซื้อ 1 แถม 1‼️ ฟรี . ✨ตัวช่วยหุ่นสวยที่กล้าบอกต่อ ‼️ . ✨ "ทางเลือกใหม่สำหรับใครที่อยากหุ่นดี" . ช่ อ ง ท า ง สั่ ง ซื้ อ สิ น ค้ า . 📩 Line : @izaisszaa . #iza.isszaa #izaisszaa #ไอซาอิซซ่า #slim #อาหารเสริมลดน้ำหนัก #อาหารเสริม #ลดน้ำหนัก #หุ่นดี #หุ่นดีสุขภาพดีแบบปลอดภัย #ลดความอ้วน #หุ่นสวย #healthyfood #healthy #beautiful #beauty #2018

0

chiquitatryan

Ga lupa pakai @auroranoahskincareasli mau kemana mana ya guys mau pagi siang sore malam kalo keluar ya pakai day cream bukan night atau gel nya .. kl mau bobo baru pakai night dan gel nya 😛😛😛 #glowing #skincare #skincareroutine #whiteninggelauroranoahbpom #auroranoahskincarebpom #auroranoahskincare #love #glowing #kinclong #love #sweet #slim #diet #glowingskin #beauty #video #videooftheday #instagram #instagood #instadaily #kawaii #chiquitatryan #chiquitavidya 🌷🌷🌷🌷

0

sancia_j_

1

sameeamalik1

💖GOLD PLUS - SHAKES PREMIUMS AND BOOSTERS 💖16 WEEKS💖ORDER TODAY💖

2

hi_iam_arun_s

0

anah.amir

0

klubnalaleh.temerloh

LOST 4KG Produk klubna laleh dapat membantu menurunkan berat badan, meringankan tubuh badan n dapat melancarkan period kite . in shaa allah produk niey dijamin selamat.. 100% lulus kkm . cepat!!!! cepat!!!! cepat!!!! Ws saya segera 😝0135156075 #teammedina #testimoniklubnalaleh #kopibergaduhviral #kopiviral #medinadesire #klubna #laleh #gemuk #kopitrending #skinnycoffea #skincantik #teamhq #fit #slimworld #coachkurus #buanglemakpeha #dietsihat #jomkurus1malaysia #dietprofessional #petuakurus #infokurus #drkurus #slimdetox #slim #kurus2minggu #carakurusbadan #kurussebelumnikah #slimdetox

0

girlssecret_beauty

终于!上百盒点算好了 缺货好阵子的MOFA大货源充足了📦  听说外头缺货得更凶!没法~  MOFA效率就是太强劲‼️ 加上1个月半就到农历新年,大家都开始为身上赘肉着急;都3盒优惠带走的🌝🌝 📲Wechat: lee_prinjia96 📥Insta: girlssecret_beauty #降三高#养颜#保健#美白#溶脂#減脂#燃脂#排毒#减重#瘦身 #orangemofa#mofa#susenji#slimming#detoxing#susenjimalaysia#healthycare#merriesberries#whitening#beautifying#slimming#detoxing#slim#burnfat#slimming#slimcare#natural#formulated#hkig#sgig#girlssecretbeauty

0

kkllaauuddi

0

girlssecret_beauty

看什么大货终于抵达了📦‼️ 先排货 讯息迟回复;再安排面交 邮寄照旧今日汇款 隔天发货哟! 觉得到自己力气越来越强大😂😂 一人扛这5大箱进来 简直是把我锻炼出男人的力气💪 📲Wechat: lee_prinjia96 📥Insta: girlssecret_beauty #降三高#养颜#保健#美白#溶脂#減脂#燃脂#排毒#减重#瘦身 #orangemofa#mofa#susenji#slimming#detoxing#healthycare#merriesberries#whitening#beautifying#slimming#detoxing#slim#burnfat#slimming#slimcare#natural#formulated#hkig#sgig#girlssecretbeauty

0

germany_eminem

Heute vor einem Jahr kam Revival. Ich persönlich fand es ok. Man muss bedenken dadurch enstand erst Kamikaze. Von daher vielleicht doch ein gutes Album😂 Meine 3 Lieblingstracks sind Believe, River und Offended #eminem #rapgod #kamikaze #drdre #revival #slimshady #slim #shady

0

ika_health_beauty

Yuk saat nya diet sehat turunin berat badan 2-5kg /minggu ✅ Tanpa efek samping ✅ Tanpa diet ketat ✅ Tanpa ga makan seharian ✅ Tanpa olahraga Ckup jus diet rasa blackcurant 2 sachet /hari ya... . Susah Minum Kapsul ? Susah minum yg pahit" ? BUANG KESAN LAMA ANDA😝 Telah Hadirr !!! Jus Pelangsing PERTAMA DI INDONESIA dgn Rasa Blackcurrant yg Bsa turun 2-5kg /minggunya Info Produk⤵⤵ @ika_health_beauty 📲 whastapp : 0812-6053-2116 #testimoniwmp #wmp #jualwmp #wmphwi #wmpmurah#wmpmedan #badanlangsing #wmporiginal#wmpjakarta #wmpasli #obatkurus #tipskurus #kuruscepat #jualhwi#maukurus #jualobatdiet #produkdiet #diet#dietsehat #obatdiet #dietmayo #jualobatdiet#dietalami #tipsdiet #dietherbal #obatdietherbal#beratbadanideal #slim #obatpenurunberatbadan#penurunberatbadanaman

0

pebrevik

Like a boss😎#china#sportsday#competition#sport#health#girls#russian#chinese#luxury#dance#beautiful#life#bright#shenzhen#barnaul#slim#body#workout#cute#nice#mood#happy#like4likes#photooftheday#models

0

syifadesire.co

GUARANTEED WEIGHT LOSS GURU! 💥 High quality Garcinia Cambogia Extract 💥 Revolutionary Weight Loss Drink (Choco) 💥 No Exercise Needed 💥 Guaranteed Result in 5 Days _ KEBAIKAN Appecut 💪 Memberi tenaga 😱 Mengawal selera makan 😵 Menurunkan berat badan 👀Meningkatkan kadar metabolisma 😎 Mengawal paras gula dalam badan - Whatsapp now --> +60173042147 . #appecut #appecuttestimoni #appecutfeedback #appecutnerrys #appecutkasipecah #codappecut #kurus #misikurus #nakkurus #coklatkurus #slim #kuruspantas #kurustanpadiet #kurustanpastress #pinggangkerengga #cepatkurus #tipskurus #kuruscantik #weightloss #weightlossjourney #kurusmudah #kuruscepat #turunkanberatbadan #kawalseleramakan #produkkurus #garciniacambogia #kopihijau

1

chiquitatryan

Seneng itu turun berat badan hahaha cus yg mau turun juga berat badanya hub admin yah ak dl turun 20 kg trs naik lg jd ak mau turunin lg deh semangat yuk diet nya po ga ready yah sliming herbal nya bio slim dan fat burn nya yg ak pakai krn ak grs pesen dl@ke dokter ak sbnrnya ak ga jual awalnya hanya krn banyak yg nanya ak pakai ap ko bs si turun berat badan bya kya sekarang nah ak jd kasi info deh 😇😇😇😘 #slim #chiquitatryan #chiquitavidyadietstory @chiquitavidya #chiquitavidya #diet #slimming #video #videooftheday #instagood #instadaily #instabeuty #beauty #slim #healthyfood

1

sportfoodsoki

Dlaczego zielone soki są tak bardzo zdrowe? Dzięki chlorofilowi, który znajduje się w zielonych warzywach. Pamiętajcie jednak, że niszczy go obróbka termiczna, dlatego wybierajcie soki COLD PRESS!💚 . . www.sportfoodsoki.pl #coldpress #love #sportfood #juices #healthy #food #detox #slim #fit #fitness #girls #gym #power #motivation #cleaneating #details #fashion #interrior #beauty #slim #smile #happy #woman #sport #diet #raw #fresh #vegetarian #vegan

0

fatburnermega.com.my

Kita guide sampai jadi bosku. . Hasil setiap org berbeza. Bergantung pd tindak balas fatburner dgn bdn, meal plan dan excercise. Plg sikit boleh turun 3-5 kg sebulan. Plg byk 5-13kg sebulan. . Minum #fatburnermega bg buang lemak2. . Kemon, 2019 dah ni. . #fatburner #fatburnermega #megaproseries #fatburnermalaysia #produkkurus #projekkurus #jomkurus #workout #diet #preworkout #bakarlemak #fatburn #gym #ubatkurus #kurus #gemuk #slim #trustedseller #promosi #shahalam

1

lucaserra85

0

instacelebritypage

0

chocofit.kapar

Hai korg, sis baru nak otw buat COD, alhamdulillah.. syukur rezeki hari ni.. ini trip ke2.. pagi tadi dah jelajah kawasan jajahan puncak alam dan meru, ptg ni ke putra heights, cyberjaya dan patah balik ke rawang pulak!! So sapa2 yg nak selit order #chocofit.. WhatsApp NOW 0122476560!! Okay😘 . 🔥🔥BERITA BAIK, ramai #chocolista suka dgn PROMO COMBO HARGA KETUK MEJA ni! so promosi ini akan diteruskan utk bulan Disember ni taw😉😉 . ✅ beli 3 box chocofit🍫 dan 1 box lemonfit🍋 🆓 percuma CHOCOCURVE LOTION yg bernilai rm48 🆓 percuma shaker limited edition pink color yg sgt cun!!! 🚫 Selagi stok masih ada😘 . Nak lebih INFO!!! Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @chocofit.kapar @ 👇👇 . watsap.me/send/60122476560/chocofitfb watsap.me/send/60122476560/chocofitfb . 🚗 COD SETIAP HARI..!! . 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!! . #TeamAizan #chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbukitraja #chocofitkapar #chocofitmeru #chocofitjeram #chocofitshahalam #chocofitsetiaalam #jomcantik #lemonfit #kurus #slim #detoxlemon #fazura #fattahamin #wanyhasrita #miaahmad #mishaomar #wanitaku #ctdk #zulinaziz #tizzaqyah #teamchocofit #chocofithq

0

slimmingworld_em18

So pleased with this, just need to lose another 2lb to be in the next stone bracket. . . #sw #swuk #swmafia#slim #slimmingworld #slimmingworlduk #slimmingworldrecipes #slimmingworldplan #slimmingworldfood #weighday #weightloss #weightlosssupport

0

bodywhite_shop9

✨✨Nice Herb ชาสมุนไพร ไนซ์เฮิร์บ ชาสมุนไพรจากธรรมชาติ มีส่วนผสมของ ลูกสำรอง ดอกกระเจี๊ยบ ผลมะตูม ดอกเก๊กฮวย ใบเตยหอม และใบเจียวกู่หลาน . - ช่วยปรับสมดุลระบบขับถ่าย - ข่วยขับลมในลำไส้ - ช่วยแก้ร้อนใน - ช่วยระบบย่อยอาหารทำงานดีขึ้น - ช่วยควบคุมน้ำหนัก ปลีกราคา 120 บาท #ชาลดน้ำหนัก #ชา #ชาสลายผุง

1

teomixas21

0

nicola_katherina

5

_stillby_palm

. สวยไม่เบลอ ไม่เอ๋อ ใจไม่สั่น ‼️. #imspremium 🍜ลดแบบกระชับ ไม่ย้วย #ดื้อยาแค่ไหนก็ลง #โยโย่มาก็ลง ไม่มีอาการใจสั่น หวิว นอนหลับได้ปกติคะ ‼️ ผอมปลอดภัย ไร้อาการข้างเคียงด้วยส่วนผสมจากสารสกัดธรรมชาติ ไม่โยโย่หลังหยุดทาน . . ✩⃛ 1 กล่อง 10 วัน ลด 2-3กิโล 400฿ ✩⃛ 2 กล่อง 20 วัน ลด 4-5กิโล 800฿ ✩⃛ 3 กล่อง 30 วัน ลด 5-6กิโล 1,200฿ . สติล #สติลยาผอมขั้นเทพ #ยาผอม #สติลกล่องดำ #stillbyimsrimz #ลดน้ำหนัก #ยาลดน้ำหนัก #ลดความอ้วน #ไม่อ้วน #หุ่นสวย #หุ่นปัง #อาหารเสริมลดน้ำหนัก #สติลลาพรีเมี่ยม #slim #diet #ผอม #ผอมไว #ดื้อยา #ลดน้ำหนัก #shoppingonline #shoppingthailand #howtobeauty #howtoperfectskin #howtoperfect #beautylucky #reviewbeautylucky

0

diethouseme

0

davidtasco

1

_stillby_palm

. #imspremium 🍜ลดแบบกระชับ ไม่ย้วย #ดื้อยาแค่ไหนก็ลง #โยโย่มาก็ลง ไม่มีอาการใจสั่น หวิว นอนหลับได้ปกติคะ ‼️ ไร้อาการข้างเคียงด้วยส่วนผสมจากสารสกัดธรรมชาติทำให้ปลอดภัยไม่โยโย้หลังหยุดทาน . . ✩⃛ 1 กล่อง 10 วัน ลด 2-3กิโล 400฿ ✩⃛ 2 กล่อง 20 วัน ลด 4-5กิโล 800฿ ✩⃛ 3 กล่อง 30 วัน ลด 5-6กิโล 1,200฿ . สติล #สติลยาผอมขั้นเทพ #ยาผอม #สติลกล่องดำ #stillbyimsrimz #ลดน้ำหนัก #ยาลดน้ำหนัก #ลดความอ้วน #ไม่อ้วน #หุ่นสวย #หุ่นปัง #อาหารเสริมลดน้ำหนัก #สติลลาพรีเมี่ยม #slim #diet #ผอม #ผอมไว #ดื้อยา #ลดน้ำหนัก #shoppingonline #shoppingthailand #howtobeauty #howtoperfectskin #howtoperfect #beautylucky #reviewbeautylucky

0

fakta_kurus

Cuba elakkan daging merah - especially semasa nak #kurus. . Daging merah mengandungi lebih banyak lemak walaupun ia mengandungi protein yg tinggi. Protein is not NOT THE ONLY IMPORTANT STUFF TO THINK ABOUT. Dan protein boleh didapati dari daging putih ataupun tumbuh-tumbuhan. . Better limit-kan Intake daging merah. #tipskurus #tipsdiet #kurusonlinecoaching . TURUN 3-10kg sebulan dengan program kurus online coaching. Ada makanan nutrisi, coaching makanan, dll.. WhatsApp untuk join. Coach Feyh +6012-3307055

1

_stillby_palm

ผอมต่อ ไม่รอแล้วน๊าาาาาา😚 กินเก่ง อ้วนง่าย ลดยาก พุงหนา แขนขาใหญ่ ดื้อยา โยโย่ อ้วนหลังคลอดเราจัดการได้ #มาขยี้ไซส์ด้วยสติลลา . . อาหารเสริมลดน้ำหนักมาแรง ปั้นหุ่นให้ผอมเพรียว กระชับ ทุกสัดส่วน‼️ ผอมง่ายๆ แค่วันละ 1 เม็ดก่อนอาหารมื้อแรกเท่านั้น . ราคา 400 บาท / ทานได้ 10วัน . #สติล #สติลยาผอมขั้นเทพ #ยาผอม #สติลกล่องดำ #stillbyimsrimz #ลดน้ำหนัก #ยาลดน้ำหนัก #ลดความอ้วน #ไม่อ้วน #หุ่นสวย #หุ่นปัง #ผอม #slim #ฉันจะสวย #หุ่นดีปลอดภัย #ยาลดน้ำหนักปลอดภัย #ผอมปลอดภัย #diet #ดื้อยา #ลดยาก #ลดยากก็ลดได้ #ของดีบอกต่อ #howtoperfect #howtobeauty #พุงยุบ #ไร้พุง #หุ่นดี #หุ่นเพียว

0

_stillby_palm

. #imspremium 🍜ลดแบบกระชับ ไม่ย้วย #ดื้อยาแค่ไหนก็ลง #โยโย่มาก็ลง ไม่มีอาการใจสั่น หวิว นอนหลับได้ปกติคะ ‼️ ผอมปลอดภัย ไร้อาการข้างเคียงด้วยส่วนผสมจากสารสกัดธรรมชาติ ไม่โยโย่หลังหยุดทาน . . ✩⃛ 1 กล่อง 10 วัน ลด 2-3กิโล 400฿ ✩⃛ 2 กล่อง 20 วัน ลด 4-5กิโล 800฿ ✩⃛ 3 กล่อง 30 วัน ลด 5-6กิโล 1,200฿ . สติล #สติลยาผอมขั้นเทพ #ยาผอม #สติลกล่องดำ #stillbyimsrimz #ลดน้ำหนัก #ยาลดน้ำหนัก #ลดความอ้วน #ไม่อ้วน #หุ่นสวย #หุ่นปัง #อาหารเสริมลดน้ำหนัก #สติลลาพรีเมี่ยม #slim #diet #ผอม #ผอมไว #ดื้อยา #ลดน้ำหนัก #shoppingonline #shoppingthailand #howtobeauty #howtoperfectskin #howtoperfect #beautylucky #reviewbeautylucky

0

martin_in_sweden

I start my day with granola, fresh fruit, and yogurt with date syrup. I go to great pains to find the best yogurt and granola. 😀😃😄 Zaczynam dzień od granoli, świeżych owoców i jogurtu z syropem daktylowym. #granola #dadel #paleo #webstagram #mattips #saturdaybreakfast #breakfast #healthyeating #healthylifestyle #musli #jogurt #advent #ovoce #fitnessmotivation #oat #oatmeal #nuts #healthylifestyle #healthyfood #zdroweodzywianie #zdrowejedzenie #wiemcojem #dieta #diet #slim #healthy #fit #fitness #instafit #martin_in_kitchen

1

lashminute

Bat those lashes!!💃🏼 _______________________________________ ______ Place your booking and have a NO PAIN and LONG LASTING eyelash extension experience with us . Contact us by : SMS / Whats App 0811-800-1217 #eyelashextension #eyelashextensionpontianak #selfie #love #morning #iwokeuplikethis #saturday #makeup #nomakeup #wakeupandmakeup #girl #asia #iphone #likeforlike #flower #fashion #style #hairstyle #young #mac #mua #asian #matte #slim #yoga #eatclean #cleaneating #diet #Namaste

1

chiara.riccifit

0

rawsweetslab

Эксклюзивные raw vegan тортики создаются с любовью, и дарят Вам здоровье и праздничное настроение!🍰 Без муки. Без сахара. Без дрожжей. Без яиц. Без соли, использующейся в кондитерских изделиях в качестве консерванта. Без синтетических красителей и усилителей вкуса. Только высококачественные ингредиенты растительного происхождения, придающие десертам неповторимый вкус и наполняющие Вас энергией! Заказывайте Ваши полезные и вкусные десерты за 2-3 дня до желаемой даты!🙃 #rawsweetslab

4

monikaxsz

Tak, łapę trochę mam 🤣 Podnosząc milion razy dziennie moje "kruszynki" nie ma co się dziwić. Do 💪jeszcze daleko, ale wszystko w swoim czasie. 🙂 . . #sunday #sundaymood #chica #polishgirl #brunette #blueeyes #slim #tiny #shape #littleblackdress #ladyinblack #elegant #imsexyandiknowit #happygirl #smilegirl #smile #smileisthebestmakeup #strongwomen #gdansk #olsztyn

3

monikaxsz

Drogi Pamiętniczku! Za mną pierwszy miesiąc treningów, a ja jestem jeszcze bardziej zakochana w siłowni 😍 Nie jest łatwo, wciąż popełniłam błędy, ale z każdym dniem staram się być coraz lepsza. Mimo tego, że ostatnie dni są trudne i pozostawiają wiele do życzenia...nie poddaje się. Taka trochę ze mnie #fightgirl. Walczę o #bettertime, #betterlife oraz #betterbody. 💪🙏 . . #strongwomen #fight #nevergiveup #workout #gymtime #gogirl #gymgirl #chica #polishgirl #brunette #blueeyes #slim #tiny #smile #smilegirl #smileisthebestmakeup #happygirl #gdansk #zdrofit

10

monikaxsz

6

linalemi

Вы оптимист или пессимист? Бодрые, весёлые, активные люди обычно неисправимые оптимисты, а те, кто склонен к депрессивным состояниям, настроены более пессимистично. И, кстати, мысли последних нередко отражают реальное положение дел. Но, в целом, оптимизм нам нужен, он просто необходим, чтобы мы могли осуществлять задуманное и просто чувствовали себя счастливыми. Мы верим в то, что всё будет хорошо, и это правильно! Are you an optimist or a pessimist? Cheerful, joyful and active people are usually incorrigible optimists, and those who are prone to depressive states are more pessimistic. And, by the way, thoughts of the latter often reflect the real situation. But, on the whole, optimism is necessary for us, we need it to carry out our plans and just feel happy. We believe that everything will be fine, and that's right! #лето #день #девушка #женщина #красивая #красиваядевушка #модель #фотомодель #настроение #жара #жарко #фигура #стройнаяфигура #красиваяфигура #хорошо #longhair #legs #slim #models #beautifulgirl #nicegirl #beautyful #sunnydays #summerday #heat #summerheat #hotsummer #figure #bench #she

4

linalemi

Мы все характеризуем страх, как крайне негативно окрашенную эмоцию. Но ведь он не что иное, как проявление нашего инстинкта самосохранения, призванного стоять на страже нашей безопасности. Выходит, что страх нужен, страх необходим. Нашим предкам, жившим в мире, полном опасностей, древний инстинкт помогал выжить, но в наш комфортный век он занялся поиском мнимых опасностей из-за отсутствия реальных. И вот мы тревожимся на каждом шагу: боимся болезни, смерти, будущего, сквозняка, чёрной кошки. И здесь страх совершенно излишен, и не приносит нам ничего, кроме психического дискомфорта. We all characterize fear as an extremely negative emotion. But after all, it is nothing but a manifestation of our self-preservation instinct, designed to guard our security. Thus, it turns out that fear is needed, fear is necessary. The ancient instinct helped to survive our ancestors who lived in a world full of dangers, but in our comfortable age, it has begun to search for imaginary dangers, because of the lack of real ones. And we worry at every turn: we are afraid of illnesses, death, the future, draughts, black cats. But fear is completely superfluous here, and brings us nothing but mental discomfort. #психолог #психология #страх #психотерапия #девушка #женщина #ножки #красивая #ноги #фотосессия #фотостудия #фотомодель #модель #ню #фотосет #сексуальная #стройная #стройнаяфигура #legs #young #fear #figure #underwearmodel #photomodel #fashionmodel #photosession #photoshooting #studiophoto #slim #photooftheweek

10

monikaxsz

Od tego zdjęcia wiele się zaczęło... 🌠❤️ Lato, wracaj, natychmiast! #memories #tęsknotkimałeiduże #chica #polishgirl #brunette #naturalgirl #smile #smilegirl #smileisthebestmakeup #happygirl #elegant #body #slim #tiny #shape #summer #olsztyn 😔☀️

0