Smartkids Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

lieknosbites

Su LEGO DUPLO galima žaisti įvairiausius lavinamuosius žaidimus, padedančius pažinti spalvas ir raides, suvokti kiekius, skaičiuoti ir t.t. Dar vienas žaidimas, kuris, mano nuomone, padeda lavinti vaiko pastabumą, atidumą, susikaupimą – tai kaladėlių sudėliojimas pagal atspausdintą paveiksliuką. Ši veikla tikrai vaikus įtraukia ir reikalauja didelio užsispyrimo, kad būtų įveikta (aišku, priklauso nuo vaiko amžiaus). #lego #legoduplo #legogames #montesorri #colours #smartkids #smulkiojimotorika #kidseducation #instakids #mothehood #motherblogger #motherblog @lego @legod_duplo

0

authentic_brands2u

Mommies, get in here This is for your little handsome prince. I got this order and I'm like this woman's son is about to be on fleek at this event! Want this as well? Slide in the DM I'm waiting for you there ooo.. #lagosmoms #lagosmomstobe #lagos #abujamoms #nigerians #nigeria #naijakids #lagosmums #lagosfashion #wives_and_mothers #smartkids #realestatenigeria #realestatelagos #realestateibejulekki #proudparents #parents #nigerianwoman #naijamoms #momstobe #lekki #lagosnigeria #lagosmomsday #kiddieshome

0

anjar_msiponorogo

Bunda.. 👩 Saya Jual VITAMIN untuk🐝 menambah nafsu makan🍛 Anak, mencerdaskan anak👯 & menambah Tinggi bdn anak. MAU?? #smartkids

0

chainyi_buton_kzn

0

bukumoma

Namanya Chandra Zenith Elbert Karim Crum biasa dipanggil "Zee". Dia blasteran Cirebon-Amerika lhoo (Gak kalah cakep sama Eugene deh 🤣🤣) . Ceritanya, Zee ini waktu pulang ke Cirebon dikasih hadiah Boneka Hafiz sama tantenya. Dia excited banget dong 😍😍. Apalagi si hafiz ini sudah bilingual, jadi enak deh belajarnya si Zee. Semoga istiqomah dan jadi anak sholeh ya, nak kaya babang hafiz 😘 . . Naaah...boneka hafiz sudah sampe Amerika, lho..masa iya belum sampe rumahmu 😛😂 . . Teruuus, mumpung sekarang ada HafizDoll versi lebih keren, order sekarang ajaa yok #NewHafizDoll2018 ! 😉 Credit photo from : Tri Marsitah . . Info: Aida Rizky WA: 081311611933 Line@ : Gubugbukuku [pakai @] . #hafizdoll #NewHafizDoll2018 #hafizahdoll #hafiztalkingdoll #smartkids #mushafmaQamatforkids #WidyaWiyataPertama #mainanedukasi #edutoys #anaksholeh #anakpintar #babystuff #babytoys #mainananak #baby #kids #mpasi #resepmpasi #bukumoma #trustedseller #ResellerWelcome

0

instudy.info

0

bukumoma

Ini niih, tambahan Fitur yang ada di Hafiz Hafizah Talking Doll NEW2018. 😍 InsyaAllah punya mainan edukasi islami ini bermanfaat banget untuk si kecil. Yuk, diorder! Sudah ready, lhooo... 😚 . . Info: Aida Rizky WA: 081311611933 Line@ : Gubugbukuku [pakai @] . #hafizdoll #NewHafizDoll2018 #hafizahdoll #hafiztalkingdoll #smartkids #mushafmaQamatforkids #WidyaWiyataPertama #mainanedukasi #edutoys #anaksholeh #anakpintar #babystuff #babytoys #mainananak #baby #kids #mpasi #resepmpasi #bukumoma #trustedseller #ResellerWelcome

0

bukumoma

New Hafiz Doll sudah ready lhoo! Yuuk, ikutan miliki fitur2 super lengkap dari Hafiz Talking Doll versi baru ini! Ada #magicsound kaya Talking Tom lhoo... Bakalan jadi FAVORIT si kecil, nih! 😍😍 . . Kami juga masih #openreseller untuk media edukasi anak yaaaa. 😊 Info: Aida Rizky WA: 081311611933 Line@ : Gubugbukuku [pakai @] . #hafizdoll #NewHafizDoll2018 #hafizahdoll #hafiztalkingdoll #smartkids #mushafmaQamatforkids #WidyaWiyataPertama #mainanedukasi #edutoys #anaksholeh #anakpintar #babystuff #babytoys #mainananak #baby #kids #mpasi #resepmpasi #bukumoma #trustedseller #ResellerWelcome

0

mokidsng

Do you need a costume for the upcoming Children's Day?? Go no further. SWIPE 👉👉 . . . Costume set available as Doctor, Surgeon, Nurse, Construction worker/Engineer, Lawyer, Pilot, all the gbogbo professions... Juicy price: 7,000 . . Age range: 3-7yrs. Delivery & pick-up options available. Pls send a DM to order. . #naijainstapod #kidsloveit #naijakidsfashion #lagosmums #lagosdads #dadsofinstagram #daddysprincess #daughtersofgod #mummyofboys #mumoftwo #naijamums #futureoftomorrow #smartkids #naijakidscouture #costumeday #costumeforkids #childrensday #naijakidswear #abuja #lagos #warri #uyo #yummymummy

4

pustaka.alfatih

3 hari lagi promo bundling hemat ini berakhir Mau tau hemat berapa? 1,7 jutaaa maaak 😱😱😱 Mau cash atau cicilan* ? Buruan... keburu nyesell 😀 *wilayah tertentu More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

hafizdoll.jambi

3 hari lagi promo bundling hemat ini berakhir Mau tau hemat berapa? 1,7 jutaaa maaak 😱😱😱 Mau cash atau cicilan* ? Buruan... keburu nyesell 😀 *wilayah tertentu More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

alfatih.edustore

3 hari lagi promo bundling hemat ini berakhir Mau tau hemat berapa? 1,7 jutaaa maaak 😱😱😱 Mau cash atau cicilan* ? Buruan... keburu nyesell 😀 *wilayah tertentu More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

smarthafiz.jambi

3 hari lagi promo bundling hemat ini berakhir Mau tau hemat berapa? 1,7 jutaaa maaak 😱😱😱 Mau cash atau cicilan* ? Buruan... keburu nyesell 😀 *wilayah tertentu More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

magformersaustralia

Magformers Sky Track Sets with various motions coming soon to Australia! Have a ball designing and building the track for the sky shuttle to travel on. Build it around a Magformers city! 🌈🌉🚅 . . #magformers #skytrack #skyshuttle #monorail #toystagram #newtoys #besttoys #toyroom #creativekids #smartkids #happykids #magnettoys #imaginativeplay #discoverplay #finemotorskills #funandeducational . . Video clip also features the #loghouse and #village sets

1

beautyrocksme

This is my goddaughter at her pre-K graduation last year. Before any one ask if she can read, write and 123 as a lady asked when she saw this. I replied yes she can read, write, recite her alphabet, numbers form words, read and write sentences and more. If you notice she has her honor cords to answer all the above questions. Oh one more thing she was her class president. Now swipe and you will @iamliyahjade naming and pronouncing parts of the body. I am so proud to be a part of her life and her mommy @cdsweet0927 is doing an awesome job along with her school that does not play about education. Keep striving for the best. First grade here comes Liyah Jade #graduation #graduationdance #blackgirlsrock #blackgirlmagic #scholarship #scholars #kindergarten #kindergartengraduation #kindergartenrocks #blackgirlmagic #educate #earlyeducation #blackisbeautiful #smartkids #scholarships #thereal @hbcupridenation @hbcubuzz @theellenshow @iamsteveharveytv @tylerperry @oprah @theviewabc @blackvoices

1

malakhov_k

1

bukumoma

Ada satu tempat, dimana satu kehidupan kita dimulai dan cinta tak kan berakhir yakni, saat bersama keluarga ❤ Sebelum beraktifitas lbh lanjut, ada para customer ciliknya temen-temen #resellergenq yang pada mau lewat 😍 Hafiz Hafizah Doll dari generasi kedua (dan sekarang sedang PO #hafizdoll generasi ke-4), sampai dengan #hafizjunior #smarthafiz #kumatalkingdoll #wwp dan media edukasi lainnya. Ini hanya sebagian kecil para customer cilik, yang lain? Masih banyaaaaaaakkkk! Selamat siang, selamat menjalankan ibadah puasa 😊 Masih #openreseller untuk media edukasi anak yaaaa. Info: Aida Rizky WA: 081311611933 Line@ : Gubugbukuku [pakai @] . #NewHafizDoll2018 #hafizahdoll #hafiztalkingdoll #smartkids #mushafmaQamatforkids #WidyaWiyataPertama #mainanedukasi #edutoys #anaksholeh #anakpintar #babystuff #babytoys #mainananak #baby #kids #mpasi #resepmpasi #bukumoma #trustedseller #ResellerWelcome

0

lexicon_centre

🇬🇧 Ты ещё не умеешь разговаривать по-английски? У тебя есть пара месяцев летом, чтобы научиться👌🏻 Скорее записывайся к нам! Старт летней программы 4 июня🏇 🇬🇧 АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫК ДЛЯ ШКОЛЬНИКОВ! Формируем группы разных уровней🙋🏼‍♀️ __________________ 📲8(4234)21-20-10 ———————— #english #chinese #lexiconcentre #language #centre #languagecourse #learnenglish #learnchinese #kids #smartkids #englishforkids #englishforadults #chineseforkids #chineseforadults

0

sergiy_gusovsky

1

sochi_mortimer

0

fl_snow7

Proud mom moment. My oldest 3 had awards today for Tenoroc High. Matthew my oldest son received 4 cords for graduation, the Science Dept Award, 4.4 GPA and on target for valedictorian or salutatorian next year. My daughter Lacey his twin recieved high GPA award and Miss Congeniality of her highschool. Both also doing Dual Enrollment thru Southeastern Univ. My middle baby also received high GPA award. My greatest blessings call me mom. These kiddos truly are amazing and I am so proud #proudmomma #highschool #smartkids #futureleaders

0

magicalimagesslc

My daughter helped out again this week. Her dream is to grow up and work in the control room for NASA. Since this will be happening way in the future, as she is only 9, I decided to do a futuristic type of control room for her. I hope her dreams come true. #thelightbulbproject_space #futurenasaemployee #nasa #shewantstoworkinthecontrolroom #photoshop #photomanipulation #manipulation #magic #conceptualphotography #surrealism #dream #futuristic #controlroom #childphotography #childportraits #instagood #instalike #instaart #artisticphotography #smartkids #touchscreen #saltlakecity #slcphotographer #space #astronaut

2

produk_msi_makassar

0

smarthafiz.jambi

::Contentration Games:: Perlu ga buat Anak? Buat saya untuk Abin perlu 😂karena dia gampang banget ga fokus.. Maklum? Ya wajar, cuman ini sebagai persiapan fokus d sekolahnya nanti ✌ --------------------- Duduk tenang dan memusatkan perhatian merupakan suatu hal yang ga mudah buat abin. Eh Ga semua tema dari logico Primo ini jadi favorite nya abin. Abin lebih suka seperti worksheet ini, melengkapi bagian yang hilang 😬 kalo ini cepet ngerjainnya..entah ya 😄 Dengan membantu kemampuan berkonsentrasi bisa jd lebih menyenangkan melalui sebuah permainan, seperti Logico ini ✌ 😘 Ga seperti lagi belajar juga kan..?! More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

alfatih.edustore

::Contentration Games:: Perlu ga buat Anak? Buat saya untuk Abin perlu 😂karena dia gampang banget ga fokus.. Maklum? Ya wajar, cuman ini sebagai persiapan fokus d sekolahnya nanti ✌ --------------------- Duduk tenang dan memusatkan perhatian merupakan suatu hal yang ga mudah buat abin. Eh Ga semua tema dari logico Primo ini jadi favorite nya abin. Abin lebih suka seperti worksheet ini, melengkapi bagian yang hilang 😬 kalo ini cepet ngerjainnya..entah ya 😄 Dengan membantu kemampuan berkonsentrasi bisa jd lebih menyenangkan melalui sebuah permainan, seperti Logico ini ✌ 😘 Ga seperti lagi belajar juga kan..?! More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

hafizdoll.jambi

::Contentration Games:: Perlu ga buat Anak? Buat saya untuk Abin perlu 😂karena dia gampang banget ga fokus.. Maklum? Ya wajar, cuman ini sebagai persiapan fokus d sekolahnya nanti ✌ --------------------- Duduk tenang dan memusatkan perhatian merupakan suatu hal yang ga mudah buat abin. Eh Ga semua tema dari logico Primo ini jadi favorite nya abin. Abin lebih suka seperti worksheet ini, melengkapi bagian yang hilang 😬 kalo ini cepet ngerjainnya..entah ya 😄 Dengan membantu kemampuan berkonsentrasi bisa jd lebih menyenangkan melalui sebuah permainan, seperti Logico ini ✌ 😘 Ga seperti lagi belajar juga kan..?! More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

pustaka.alfatih

::Contentration Games:: Perlu ga buat Anak? Buat saya untuk Abin perlu 😂karena dia gampang banget ga fokus.. Maklum? Ya wajar, cuman ini sebagai persiapan fokus d sekolahnya nanti ✌ --------------------- Duduk tenang dan memusatkan perhatian merupakan suatu hal yang ga mudah buat abin. Eh Ga semua tema dari logico Primo ini jadi favorite nya abin. Abin lebih suka seperti worksheet ini, melengkapi bagian yang hilang 😬 kalo ini cepet ngerjainnya..entah ya 😄 Dengan membantu kemampuan berkonsentrasi bisa jd lebih menyenangkan melalui sebuah permainan, seperti Logico ini ✌ 😘 Ga seperti lagi belajar juga kan..?! More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

shamronw_does_travel

📚 ✏️ If you have kids or have friends & family with kids TAG them in this post!! 🍎We want to celebrate and reward kiddos that have worked so hard this year!! 🎉 We’ll just need to see those report cards! Or maybe they have perfect attendance! We are rewarding those kids that put in the hard work and time this school year. 📚📝 Grade school, middle school, junior high, high school and college kids - this reward is for you. 🎉 This is an incredible summer to spend time with your family! Contact me today for more information. 📚✏️🍎 Zipadeedoodahtravel.net/Shamron . . . #ziptravel #travelagent #disney #waltdisneyworld #WDW #smartypants #honorroll #hardworkpaysoff #smartkids #perfectattendance #gradeschool #elementaryschool #middleschool #juniorhigh #highschool #college

1

treasurebabiedolls

0

raudhohbaraainuleiman_rbe

Good morning sunshine🌤️Today we asked the children to draw a picture💗👨‍🎨👩‍🎨. Any picture. Once they've ready, they have to create a story from the picture they drawn and share with all of us. This lesson will help the children to express their creativity through drawing and story telling beside build up self esteem and speech presentation. They are so adorable ❣️ and a lot of interesting and fun stories... Hahahaha😂... Well done kiddos👏👏👏👏💞 P/s- Moms and dads dont forget to ask your children on this. Bet u must be proud of your kid.😍❤️ #raudhohbaraainuleiman #tadikaraudhohbaraainuleiman #rbeian #rbe #happykids #smartkids #anakanaksyurga

0

jendela_anak

Assalamualaikum... Semangat pagi sahabat @jendela_anak ... . Belajar bahasa inggris bersama smart hafiz yuuuk.. Seruuuu...gambarnya lucu buat anak2 pasti akan suka dan makin semangat belajarnya Diselingi juga dengan lagu2 yang buat anak2 makiin tertariik fan jatuh hati.. 😘 #smarthafiz #belajarbahasainggris #smartkids #belajarseru #anakcerdas #bahasainggris #mainanedukasi #mainananakmuslim #mainananak

0

sisiliahani_bookstore

Waaaah PT. Tigaraksa memang paling mengerti promo mei yang luar biasa nggak Cuma buat anak makin pinter dan semangat nimbah ilmu tapi buat bunda sholeha juga semangat ni nyambut iduk fitri adon adon kue d bantu dengan MIXER VIENTA FREE seharga 535.500 bisa ARISAN lagiiii, apa nggak lope lope di buatnyaaa More info : http://bit.do/S-Hanikbd #Littleabid #BAAI #mushaf #mushafwanita #mushafmaqamatforkids s #quran #qurandigital #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #wwp #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #hafizdoll #hafizdolljambi #openreseller #smarthafiz #smartkids #smartmom

0

carritacloud

This made my day! I teared up! My baby girl is so sweet and caring. She wrote this letter to me for Mother's day! I couldn't ask for a more thoughtful child! And she's only 9 years old with beautiful handwriting and awesome content writing skills! She's truly amazing! #melanin #kids #family #joy #daughter #love #happy #beauty #beautiful #kid #creativewriting #adorable #cute #photo #babygirl #pretty #creativekids #girls #princess #gorgeous #smile #smartkids #instagram #funny #instagood #talentedkids #intelligentdesign #contentcreator #contentwriting #likemotherlikedaughter

1

fields2families

During our teaching break today we delivered a whole load of beautiful lettuce from @verticalroots and squash and zucchini from @hickorybluffberryfarm to Hebron Zion Church on Johns Island for their food distribution tomorrow. We took some examples to the classroom and the students really enjoyed the veggies too! #hautgapmiddleschool #scienceisfun #planttheseed #everybodylovesveggies #scgrown #freshfoodaccess #farmtoclassroom #traditionalfarming #hydroponicfarming #healthykids #smartkids #outreach #nonprofit #fieldstofamilies

0

alfatih.edustore

Big and Little "Ma, telur ayam sama telur burung puyuh, lebih besar telurnya siapa? " "topinya pemadam itu seperti apa sih, ma? " Sering mendapati anak bunda bertanya seperti itu? Tenang, sekarang kan ada buku #Fun Thinkers, bund! Buku aktifitas yang dikemas dengan menggunakan "Match-Frame" itu, terdapat berbagai macam kegiatan seru yang berhuhungan dengan konsep perbandingan, konsep berhitung, dan konsep logika. Seperti yang terlihat di dalam pict. Ayah - bunda bisa mengenalkan konsep perbandingan besar dan kecil melalui permainan ini. Minta anak untuk mencocokkan setiap gambar dari sesuatu yang besar di halaman sebelah kiri, dengan gambar yang cocok pada halaman sebelah kanan. Setelah itu, periksa jawaban anak bunda dengan melihat kunci jawaban yang ada di pojok atas sebelah kanan pada halaman. Selamat bermain! 😊 More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

smarthafiz.jambi

Big and Little "Ma, telur ayam sama telur burung puyuh, lebih besar telurnya siapa? " "topinya pemadam itu seperti apa sih, ma? " Sering mendapati anak bunda bertanya seperti itu? Tenang, sekarang kan ada buku #Fun Thinkers, bund! Buku aktifitas yang dikemas dengan menggunakan "Match-Frame" itu, terdapat berbagai macam kegiatan seru yang berhuhungan dengan konsep perbandingan, konsep berhitung, dan konsep logika. Seperti yang terlihat di dalam pict. Ayah - bunda bisa mengenalkan konsep perbandingan besar dan kecil melalui permainan ini. Minta anak untuk mencocokkan setiap gambar dari sesuatu yang besar di halaman sebelah kiri, dengan gambar yang cocok pada halaman sebelah kanan. Setelah itu, periksa jawaban anak bunda dengan melihat kunci jawaban yang ada di pojok atas sebelah kanan pada halaman. Selamat bermain! 😊 More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

hafizdoll.jambi

Big and Little "Ma, telur ayam sama telur burung puyuh, lebih besar telurnya siapa? " "topinya pemadam itu seperti apa sih, ma? " Sering mendapati anak bunda bertanya seperti itu? Tenang, sekarang kan ada buku #Fun Thinkers, bund! Buku aktifitas yang dikemas dengan menggunakan "Match-Frame" itu, terdapat berbagai macam kegiatan seru yang berhuhungan dengan konsep perbandingan, konsep berhitung, dan konsep logika. Seperti yang terlihat di dalam pict. Ayah - bunda bisa mengenalkan konsep perbandingan besar dan kecil melalui permainan ini. Minta anak untuk mencocokkan setiap gambar dari sesuatu yang besar di halaman sebelah kiri, dengan gambar yang cocok pada halaman sebelah kanan. Setelah itu, periksa jawaban anak bunda dengan melihat kunci jawaban yang ada di pojok atas sebelah kanan pada halaman. Selamat bermain! 😊 More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

pustaka.alfatih

Big and Little "Ma, telur ayam sama telur burung puyuh, lebih besar telurnya siapa? " "topinya pemadam itu seperti apa sih, ma? " Sering mendapati anak bunda bertanya seperti itu? Tenang, sekarang kan ada buku #Fun Thinkers, bund! Buku aktifitas yang dikemas dengan menggunakan "Match-Frame" itu, terdapat berbagai macam kegiatan seru yang berhuhungan dengan konsep perbandingan, konsep berhitung, dan konsep logika. Seperti yang terlihat di dalam pict. Ayah - bunda bisa mengenalkan konsep perbandingan besar dan kecil melalui permainan ini. Minta anak untuk mencocokkan setiap gambar dari sesuatu yang besar di halaman sebelah kiri, dengan gambar yang cocok pada halaman sebelah kanan. Setelah itu, periksa jawaban anak bunda dengan melihat kunci jawaban yang ada di pojok atas sebelah kanan pada halaman. Selamat bermain! 😊 More info : 081908001837/ bit.ly/pustaka_alfatih #learningmathwithalbart #wwp #cpd #learningenglish #Logico #LogicoMaximo #markomtimes #groliertimes #funthinkerstimes #bukubacaan #bukuedukasianak #bukuimport #bukuimportmurah #bacaananaksholeh #ensklopediaanak #ensklopediapelajar #openreseller #smartkids #smartmom

0

arinadele80

0

steptoe7

Hello IG family and friends. We have another child that got accepted into the Early College Program. Jasmine graduated 2017 with her high school diploma and associate degree and William Chetlin will graduate with both C/O 2022. #ProudParents #SmartKids #FutureDoctorFutureAgent #2YearsOfCollegeFree

0

bailees__world__

Third grade here I come..😊📚💯🤣 #smartkids #fitkids #beauty #brains #gymnast #idance #love

1

thebarebeautybrand

(Swipe)Huge congratulations to my baby boy @z_.w_.h Middle school here he comes! He walked away with many awards MOST honorable being The Presidential Academic Fitness Award. He maintained close to a 4.0 GPA the ENTIRE school year and is also one of ONLY 4 students in his school to be in the Gifted class. I’m so proud of him. He’s not only a beast on the basketball court, but in the classroom as well! Oh! I cannot forget that Hawthorne SWAG that he picks up from his grandpa whom he ADORES!! 😆 Zyon said everyone wears belts he wanted some suspenders! 😎 my baby boy is one of a kind! Oh! One more... GREAT shout out to his Amazing father for always pushing him to achieve GREATNESS! His dad doesn’t take lightly to B’s Bc he knows A’s are attainable and that’s what he expects! And Zyon delivered! Ok I’m done! #proudmomma #smartkids #gifted #academics #studentcouncil

10

gasaproject

Some of our #smartkids (and us!) are on a segment of @detroitperforms on @detroitpublictv!! Learn about what we’re all up to by visiting the #youtube link in our Instagram bio 🤓 #detroit #film #magic #studentwork #gasaproject #getaheadstayahead #filmproduction

0

yana_and_kylie_

My kids year old can read😊 Good job Yana #kidslovebooks #kidscanread #kidsbooks #mykidscanread #my5yearold #smartkids

0

roycereed

What a great year!!! My munch is on to the #5thgrade #smartkids #eagles 💜💛🖤

5

captain_josai

Today at school we did an owl pellet dissection. My owl 🦉 swallowed two skulls. Owls are not like humans. Whenever they eat prey they swallow the entire thing it was really cool. My mom asked me why I didn’t have on gloves. 🤷🏾‍♂️ I did wash my hands after we were finished.

1

vipdogteams

Pup+kids+cupcakes?? You got it=Pup Club @boysgirlsclubofcamarillo today was our final day for this years goal oriented therapy program (stay tuned for the test results) we already know we made a BIG impact & had lots of fun!! #pupclub #pup #kids #funday #therapy #therapydog #sightwords #smartkids #brady #riley #allie #labradoodle #goldenretriever #snorkie #ilovemydog #ilovemyjob #ilovemylabradoodle #positivevibes #postivethinking #venturacountysheriff #venturacountyanimalservices #future

1

the_health_nut__

National Honor Society

2

azizah_hidayati_dist_msi

Bunda.. 👩 Saya Jual VITAMIN untuk🐝 menambah nafsu makan🍛 Anak, mencerdaskan anak👯 MAU?? #smartkids #ready KONSULTASI. JOIN. ORDER Azizah Distribtr Msi Lumajang WA 085604974905

0

mspamwebb

I’m so proud of Aaniyah, Kimora, and Elijah for all of the awards they received today at Natchitoches Magnet Awards Day! I had to work and couldn’t make it but major shoutout to Naomi and Karen for looking out for my babies!! I’m so thankful! Love you both!! ❤️❤️ #smartkids #proudmom #awardsday #goodgrades #lovemybabies #honorroll

14

childhopeintl

Practice, practice, practice...keep up the good work girls👍🏾 #practicemakesperfect #girlsrock #smartkids #thesegirls

0

delphilapreschool

A child has a special way of adding joy to every day! #DelphiLA #LearnPlayGrow #preschool

1

delphiacademyla

CONGRATULATIONS to our most recent High School Graduate!!! At Delphi LA, when a students completes the high school program, the whole school comes out to celebrate! Mark your calendars to the Commencement ceremony and reception: Saturday June 9th, 2018 at 10AM. #DelphiLA #HighSchoolGraduate

1

bondedbybookswithjeanette

Telling the Time! I just love this fun way of teaching your child to tell time! I mean a story AND a lesson! Get out?!! As you read this story to your little one, you can teach them to move the clock hands to the time in the story. So much fun! I am really enjoying this book with my two girls. Do you remember when you learned to tell time? 📚❤️

1

vertigovreamer

0

therealricoshade

2

sugarfixcc

Today’s finger staining is thanks to...Prosper, Baylor, A&M, OU, OSU & UTD! 💚🦅🎓 #lifeofabaker #colorfulfingers #notfingerpaint #graduationseason #smartkids #foodcoloring #sugarfixcc #prospertxcookies #prospercookielady #prospertx

2

ec1892

We are immensely proud of our first 3 STEAM graduates! Andrew Park, Samantha Frank, and Steve Blanco, you have engaged your minds to transform the world for the better. Thanks for sharing your gifts with our school community, and for looking outward at how you can affect positive change at a global level. #soarec #STEAM #STEM #smartkids

2

thinpinkdrink

This morning I went to one of granddaughter’s school events, a BOOK BUFFET, with Grace, Heather Joy Oathout! We had a salad, entree, and dessert (books & poetry). Actually, they did serve cookies and milk for dessert if you want. Grace read her books and was so excited to serve us. #grandkids #smartkids #kids #children

1

razellperry

Gavin’s choice tonight! 😍My baby got all A’s all year! Give him what he wants @iam_who_iam_g #sushi #sauvignonblanc #chippednailpolish #momlife

11

ec1892

Happening NOW! We celebrate our senior STEAM program students. Sam (pictured), Andrew, and Steve will present their projects that are years in the making! As our first ever STEAM program graduates, 🎓 we couldn’t be more proud of them! #soarec #steam #stem #smartkids

0

bindajiujitsu

1

kiddieshome

#Repost @emiliesletters • • • Yea, I did too and it was amazing. My daughter learn so much in preschool, her school wants her to skip class. What do you think? Should she skip a class . GET A TAB FOR YOUR KID!!! . We will endeavour to continuously provide tips and guides to enlighten parents on the role they play as we all collectively aim to building a good community of responsible mindedness #kiddieshome #smartkids #proudparents #nigerianwoman #nigerianblogger #parents #lagosmoms #lagosfashion #l #naijawedding

1

bindajiujitsu

0

iamjenniferkay

0

kiddieshome

Yea, Suck it up. Times have changed! We are moving to a technology age. This is not CHOICE. It's a paradigm change. EMBRACE IT! GET A TAB FOR YOUR KID!!! We will endeavour to continuously provide tips and guides to enlighten parents on the role they play as we all collectively aim to building a good community of responsible mindedness #kiddieshome #smartkids #proudparents #nigerianwoman #nigerianblogger #parents #lagosmoms #lagosfashion #l #naijawedding

0

kiddieshome

We are all about the smiles we bring to kids and the benefits our products can impact in their future if used the right way. We will endeavour to continuously provide tips and guides to enlighten parents on the role they play as we all collectively aim to building a good community of responsible mindedness #kiddieshome #smartkids #proudparents #nigerianwoman #nigerianblogger #parents #lagosmoms #lagosfashion #l #naijawedding

0

nessafromearth

This little smart fart came in first place in the Reading Olympics! His team won by 30 points! Congrats little bear! #phillymoms #blerdfamily #blerds #readingolympics #smartkids

3

bethsreadingrr

This little face is what keeps me chugging along 😍 he's my #bff and the pusher-of-every-button. He has officially graduated to superhero underwear and I'm so proud!!! Today he asked me "so, how was your work today?" We snuggled and cheered for the medley by @kellyclarkson on the replay of the Billboard music awards. He asked if I went there and I said that we could go there someday. And it was true - he could totally be my +1 - my heart was so full thinking about the future I couldn't hold the tears in anymore 💜💜💜 #waterworks #justthetwoofus . . . . . . #momlife #singleparent #lovemyson #truestory #smartkids #curlyhair #workfromhome #musiclover #bossmom #bookmom #bethsreadingrr #ubam #usbornebooksandmore #suitemidwest #suitesassypants #suiteheartland #empowersocial

2