Spd Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

setpulihdara_jelita.kedah

soalan peberet kesayangan zis. 1)#maharani ( Jamu) - diambil selepas hari ke-8. maksudnya selepas #period. - pagi ambil 25 biji. malam sebelum tidoq ambik lagi 25 biji. - senang je nak telan. pil dia kecik kecik macam pill chi kit teck aun ❌ ibu mengandung 🤰🏻di galakkan. ❌ ibu yg sedang menyusukan anak yg sedang kena jaundice -di sarankan banyak minum air putih. 2) #bbglo (kolagen) - 1 sachet sehari - ambik dlm perut kosong - sebelum breakfast atau sebelum tidoq #SetPulihDara #SPD

0

setpulihdara_kuantan

soalan peberet kesayangan zis. 1)#maharani ( Jamu) - diambil selepas hari ke-8. maksudnya selepas #period. - pagi ambil 25 biji. malam sebelum tidoq ambik lagi 25 biji. - senang je nak telan. pil dia kecik kecik macam pill chi kit teck aun ❌ ibu mengandung 🤰🏻di galakkan. ❌ ibu yg sedang menyusukan anak yg sedang kena jaundice -di sarankan banyak minum air putih. 2) #bbglo (kolagen) - 1 sachet sehari - ambik dlm perut kosong - sebelum breakfast atau sebelum tidoq untuk detail u gais boleh follow igshop @ketatvagina #SetPulihDara_Kuantan #SPD

0

ketatvagina

MAKAN LUAR . . . Mengikut kajian, 60% antara punca suami 'makan' di luar adalah disebabkan si isteri terlupa menjaga penampilan diri samade di luaran atau dalaman. ' aku busy dengan kerja la.. Takde mase nak pergi spa2 & makan jamu bagai. Kerja kat opiz lagi, anak2 kat rumah lagi. Mane la sempat nak jaga2 badan nih. Tapi naseb baik ade set SPD. Asben aku gatai lain macam skang.. Hehe ' - Kak Som - Camne nak lock hati suami kembali? Cara die mudah je, amalkan SPD setiap hari. Bancuh2 & telan 😘. Antara fungsi SPD . ❤️ Bantu merawat masalah seugugut & keputihan ❤️ Bantu mengetatkan Miss V.. Phewittttt ❤️ Bantu menghilangkan bau Miss V ❤️ Bantu kurangkan Jerawat di Muka & badan ❤️ Bantu pudarkan parut ❤️ Bantu cerahkan kulit & masalah kulit kusam . Dalam masa sebulan pasti hakak-hakak akan dengar asben akan start puji kulit akak gebus gebas & flawless & si asben semakin geramm setiap saat. Hakak-hakak akan lihat kat cermin dan terkejut tengok kulit muka kemerah- merahan macam pakai blusher padahal tak pkai pun. Dan paling best hakak-hakak akan mula rasa konpiden dengan diri sendiri & dapat menakluki hati si Raja di rumah 😍. . . Haishh takkan nak baca sambil dok telan-telan air liur je, meh lekaih pm kite. Special price untuk 5 yang terawal pm arini. . . #binicantiksuamimantap #farajketat #istericantiksuamisayang #merawatkeputihan #kembaliperawan #putihgebu #kentutvagina #merawatcikbunga #putihpinkish #kekaldara #isterimantap #jomcantik #SPD #SetPulihDara #CLAvengers #CLAgroup

0

setpulihdara_agentkl


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118