Subangairport Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

eykaahmad.co

Syukur jumpa #maducinta. Tidaklah saya bergantung pada "ubat kuat" semata-mata. _ Itulah kisah perkongsian dari salah seorang pengguna #maducinta. Beliau sebelum ini mengalami masalah ED (tak perlu saya terangkan disini) dan telah mempercayai kuasa "ubat kuat" di pasaran. Namun hampa kerana "kekuatan" bergantung kepada pengambilan ubat sahaja. Bermula dari 1biji, makin lama bertambah dos. Alamak! Bahaya juga kan? 🤔 _ Setelah amalkan #maducinta, bukan sahaja semakin "kuat", malah skip makan pun "kekuatan" tetap utuh giteww.. Wahhh 😱😱 _ Awak hampir atau sedang mengalami masalah seperti testimoni ini? Jom ikhtiar dengan #maducinta. RM60 (exclude postage). Whatsapp 011-23214732. Rawatlah masalah anda sebelum terlambat. Madu cinta ; UBAT KUAT SELAMAT! _ #maducinta #maducintaturki #tambahtenaga #tambahstamina #ubatkuat #madu #maduturki #suamisteri #maducintafeedback #testimoni #jomdropnerrys #selangor #petalingjaya #melaka #johor #terengganu #kelantan #nilai #kelanajaya #subangairport

1

melor_flp

Assalamualaikum & Salam Isyak Semua😊 . Saja nak kongsi cerita. . Nak beli produk kesihatan Forever Living. Nak harga JIMAT & MURAH...& MURAH... Anda boleh pilih PENJIMATAN mana yang BEST . Tang VIP tu lagi syiokkkk Dah la DISKAUN 35%.. Bonus pun hadoo 20% Walawei dpt harga murah dan mcm2 lagi laa 😊😊😊😊😊😊 . Psstt.. pm tepi la naaa 🤗🤗 Kita sembang santai. . Whatsapp : kakmelor 0163215198 ... #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #MencariRakanBisnesBaru #jomjoinkami #joinmyteam #bemyteam #kamiakanguidesampaiberjaya #kitabuatkitadapat #santaisantaisaja #bazaarpaknil #bazaar #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #aurainsta #aurainstabatch21

0

raznakitchen

Tak cukup kalau personal pack? Nak buat jamuan? Haaaaa naj amek satu tray terus. Confrim puas hati 😋. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

1

raznakitchen

Yang ni pulak versi kecik. Cukup 3 suap habislah. Kalau nak makan banyak kali, ceduklah sikit sikit. Tu pun kalau mampu tahan 🤪🤪. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

0

raznakitchen

0

raznakitchen

Hello? Dah dinner kettuwwww 😋 kami nak hantar #beeflazatna panas panas untuk customer punya dinner. Nasib baik tak termakan. Baunya pun sedap sangat lahai...... boleh bankrap camni kalau nak jual tapi asyik makan je 🤣🤣 eh tapi kita jual pun buat macam nak makan sendiri! Isi tak kedekut langsung..... . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

1

renovationwork

Jom ride ehailing terkini download je ap store Jom ride ehailing install app store Lets go ride with jom ride #klia2 #klia

2

melor_flp

Kenapa wanita mengandung DIGALAKKAN minum Pomesteen? . 🍒Melindungi otak bayi [acid folic] 🍒Menjaga kesihatan rahim 🍒Mencegah jaundise 🍒Naikkan sel darah merah [hb] ➡Anda tahukan KESAN bila HB RENDAH? Bahaya😱😱 . Orang kata bila hamil bagus makan buah delima kan? Yang bestnya dalam pomesteen bukan khasiat delima je yang anda dapat. Semua ni dapat tau⬇⬇ . ✔Beri biru ✔Beri hitam ✔Pir ✔Manggis ✔Rasberi ✔Ekstrak biji anggur . Bukan untuk orang hamil je tau. ➡Ikhtiar hamil ➡Ikhtiar sihat. ➡Kecantikan kulit ➡Masalah haid ➡Masalah wanita ➡banyak lagi . Mencegah lebih baik dari mengubati. 😉 . Maklumat lanjut, whatsApp Noraini Aligan 0163215198 . #ikhtiarsihat #ikhtiarhamil #tinggiantioksidan #melorflp #teammelorflp #foreverliving #foreverbusinessowner #forever #foreverlivingproducts #jomsihat #hidupsihat #bazaarpaknil #bazaar #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #aurainsta #aurainstabatch21

0

ekinsweetdara

0

ekinsweetdara

0

ekinsweetdara

1

munsghaz

#agent TBB Kek viral budget pack RM15/180g+- Ada yang teringin nak cuba? WA 0183893608 untuk tempahan^^. #tbb #agenttbb #agenkotadamansara #agendamansara #kotadamansara #damansara #selangor #subangairport #airportsubang #subangjaya #agentsahtbb

3

ekinsweetdara

0

nikmf2000

0

doncorleonne

0

thelabbodymistshahalam

🎉TLBM MOVING OUT SALE🎉 . . BELI 1 botol 120ml PERCUMA 1 vials 5ml . . Hanya RM29.90 | 120ml (exclude postage) . . Whatsapp 017-2127978 segeraa‼️ . . #thelabbodymist #thelabboutique #sayajual #subangbestari #bukitjelutong #ttdijaya #subangairport #bodymist #subang #shahalam #damansara #melaka #sayapakaisayajual #fattzura #bazarpaknil #codmelaka #codshahalam #codsubang #coddamansara #bodymistmurah

1

fazliahir

Assalamualaikum.. *KAMI KEMBALI LAGI !!* Saya open order untuk *LUNCH* *KHAMIS 27HB SEPTEMBER 2018* *FREE DELIVERY* *MIN 5 - 10PAX* *DELIVERY START @ 11.30PG* *COVERAGE SEKITAR :* * #SubangAirport* * #SubangPerdana* * #SubangBestari* * #KelanaJaya* * #Glenmarie* * #PersadaPLUS* * #SubangJaya* * #USJ* Untuk *tempahan klik* >>> http://www.wasap.my/60123152927/LUNCH *SET A - RM11* - Nasi Daging - *Daging Bakar* - Air Asam - Gulai Dalca - Salad *SET B - RM11* - Nasi Daging - *Ayam Panggang Berempah* - Sos Ayam Panggang Berempah - Gulai Dalca - Salad

0

melor_flp

Ada yang nak mencuba set detoks untuk usus dan salur darah? . Jangan biarkan usus tersumbat dengan toksin. Jangan biarkan salur darah tersumbat dengan kolestrol. . Tu yang susah membuang. Tu yang sentiasa penat tak bermaya. Tu yang macam-macam penyakit datang.. . Kita ikhtiar sihat kawan2. Sambil sihat, kita tambah pendapatan pula. Bayar RM90 je. Dapat 15% diskaun. Sape nk bg? Silap2 korang dapat diskaun 35%. Eehh...camne tu? 😊 .... DAFTAR dulu nanti kita sembang.. 😍😍😍 ... #reshare #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #foreverfamily #jomsihat #jomikhtiarsihat #bazaarpaknil #bazaar #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #aurainsta #aurainstabatch21

0

doncorleonne

5

iffah_aqilah

Open order esok KHAMIS 27/09/2018 Tauhu bergedil ayam . - Jumbo tauhu kering saiz besar www.wasap.my/60193927972 . 🚗 Delivery sekitar sungai buloh, subang bestari, damansara dan sekitarnya beserta caj oleh runner . ♨ Sedia menerima tempahan . #tauhubergedil #tauhu #sungaibuloh #subangbestari #shahalam #kampungmelayusubang #kampungmelayusungaibuloh #aradamansara #payajaras #damansaradamai #sridamansara #potluck #jamuan #subangperdana #subangairport #subangmurni #denaialam #saujanautama #kundang #kuang #puncakalam #denaialam #ttdi

0

tigabudakgemok_subangjaya

0

tigabudakgemok_subangjaya

0

simflightkl

0

tigabudakgemok_subangjaya

0

robby.silvianto

New Polygon Path 3. Polygon Path 3 sangat pas untuk para pecinta Touring dan Commuting ..dengan geometri yang di rancang khusus untuk berkendara yang nyaman..dan di desain khusus untuk bisa membawa rak sistem. Yuk dapatkan sekarang goweser.. #rodalinkkarawang #tokosepeda #bergaransiresmi #bisadicicil #bersepedasehat #touringindonesia #commuting #path #explorekarawang #explorecikampek #explorepurwakarta #subangairport #cikarangvidgrams #bekasi

0

melor_flp

Kenapa Forever Absorbent C ni power? 💪🏽💪🏽💪🏽 🍊 Ada vit C, bioflavonoid citrus dab betik 🍊 Vit C yang diikat dengan bran oat (bila ada oat, senang la vitc menyerap dalam badan) . Pastukan.... 😘 🍊 1 tablet Ada 60mg vit c. 🍊 Wanita normal perlu 75mg vit C sehari. 🍊 Lelaki normal perlu 90mg vit C sehari. ... Jadi, 2 tablet absorbent C dah cukup uols. ... 1 botol ada 100 biji, boleh guna sampai 2 bulan. 😍😍😍 ... #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #foreverfamily #joinme #joinmyteam #bazaarpaknil #bazaar #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #aurainsta #aurainstabatch21

1

raznakitchen

Moh le kita membakar dulu pagi ni. Harini delivery ke Bangsar - Ampang - Keramat - Setapak. Harap harap takda yang tercicir 😅 korang tunggu k lazatnaa sampai depan pintu ❤️. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

2

raznakitchen

Chocorice special made from @raznakitchen ❤️ you order baru i buat. Fresh fresh gitttuuwwwww. Takda order, kita tak buat jadi pekasam 😂 sedappppppppoo betul kunyah kunyah. Krup krap oiiiii... . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

2

raznakitchen

Assalamualaikum & Morning 😍 4 jenis desserts yang sedap, simple lagi berbaloi from @raznakitchen 🤗. Jangan segan segan wassap & place your order taw! . . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

1

properties.by.mila

PBM 4: Available . Nusa Subang Bestari 2 Double Storey . Title Type : Leasehold Tenure : 82 yrs Land Size : 20' x 80' Built up : 2000 sqft Non Bumi Lot 4 Rooms + 3 Bathrooms . - Clean interior - Extended carporch (removed middle beam and fully tiled) - Extended kitchen @ 5x20 feet - Extended balcony(covered) - Fully grills - Concrete table top . Nearby Amenities: - Star Avenue Shopping Complex - Giant, Tesco Extra, Econsave, Village Grocer - Citta Mall Shopping Complex - Schools - SRJK (c) Subang, SK Subang, SMK Kampung Melayu and few more... - HELP University - Hospitals - Sungai Buluh Hospital, Tropicana Medical Center - Subang Airport - and more.... . Easy Access: - Guthrie Highway - NKVE Highway - Federal Highway - Kota Damansara - Sungai Buluh - MRT stations Sungai Buluh and Kota Damansara . Asking Price : RM640k If interested, please contact me for viewing.. (call, WhatsApp, SMS) . www.wasap.my/60133482959 . . #PerundingHartanahMilikAnda #propertiesbymila #rumahshahalam #rumahsubang #belowmarketvalueproperty #belowmarketprice #leasehold #hartanah #hartanahmalaysia #investmentproperty #subsale #sayajual #sayajualmurah #sayajualpreloved #shahalam #shahalamresident #nusasubang #subang #subangairport #tesco

3

szb_azim_aviation_spotter

Tango Seven Lima Kilo Tango Slowing Down At Wet Runway 15. _____________________________ Private Owner - Gulfstream G650(ER) - T7-LKT - Kuala Lumpur-Subang/Sultan Abdul Aziz Shah Airport, Malaysia (SZB/WMSA) _____________________________ #privatejet #businessjet #gulfstream #gulfstreamg650 #subangairport #subangskypark #szb #wmsa #malaysiaairports #mahb #avgeek #aviation #aviationporn #planeporn #aviationenthusiast #instagramaviation #instaplane #aircraft #aeroplane #airplane #picoftheday #malaysia #generalaviation #aviationspotter #aviationphotographer #aviationphotography #planespotter #planespotting

0

nanostix_subang

Kecik2 nanostix.. ada lg kecik.. Hahaha. Sapa yg nak nanostix atau nanopods Whatsapp 0104489961 #nanostix #nanostixsubangbestari #nanostixskypark #nanostixsubang #subangbestari #subangairport #berhentimerokok #suamiperokok #tinyQ #ek9

0

garf_shadow

4

sgbulohcarrental

1

melor_flp

Parut jerawat pudar, kulit tak berminyak. . Alhamdulillah..selalunya parut macam nie memang tak hilang. Sekarang dah ada penyelesaiannya. Rugi tak cuba. Tapi kalau baru makan sebotol, nak hilang semua tu... Kakmelor x berani la nak cakap kan. Mestilah kena istiqomah ye. InshaAllah kita ikhtiar kan. . ABSORBENT-C. Gabungan hebat VIT C, OAT, BETIK, MADU. Makan sekali memang xnak vit brand lain lagi. Tak percaya Meh try sebotol. . Tak perlu la nak cucuk itu nak cucuk ini. Tak perlu berhabis ratus ribu sebab nak cantik. . Maklumat lanjut,WhatsApp Noraini Aligan 0163215198 ... #vitc #vitaminc #halal #ikhtiarsihat #ikhtiarcantik #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #teammelorflp #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21

0

kcollyofficial__

BONUS: Disebabkan kangungan collagen yang tinggi, K-Colly boleh membantu membesarkan dan menganjalkan payudara dan pinggul anda. Payudara dan pinggul adalah terdiri dari lemak. Collagen yang memberi bentuk kepada lemak itu dan mengelakkannya menjadi "flabby". . . do whatsapp no 📱 01137584213 to purchase . . #kcolly #whitebooster #kwhite38 #jannanick #kcollysweet17 #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #sayajualprodukkecantikan #makeupartismalaysia #barangmakeupmurah #foundationmalaysia #bccream #foundationmurah #teamdyxy #teambyna #jomcantik #gebu #teambyna #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #subangjaya #subangairport #dyxy #dyxybydyana #foundation #supplementgebu #kimchiuntukawak #foundationmurah #skincare #tati #putihgebumalaysia

0

thatalwiboy

salute. things don’t fly without the ground crew. #malindoair #9mlmu #atr72 #subangairport @malaysiaairports

0

amourbouquet.co

1

ronggengsampaikurus

Cepat,cepat,cepat!!!.. . Jom Follow rapat2, Kita ronggeng sampai kurus💃 --->> @ronggengsampaikurus Jom Follow rapat2, Kita ronggeng sampai kurus💃 --->> @ronggengsampaikurus Jom Follow rapat2, Kita ronggeng sampai kurus💃 --->> @ronggengsampaikurus . Cepat2 dm/wassup 📱📱📱 📲 0199316987 📲 0199316987 📲 0199316987 . . #kopi #kopironggeng #kopironggengmalaysia #kopironggengviral #kopironggengsampaikurus #ronggengsampaikurus #teamifa #teamsally #sallyleaderpahang #kurussemulajadi #kurussihat #kurusdansihat #kuruscantiksihat #kurusdancantik #kurusdancantikserentak #cantikdansihat #selangor #shahalam #subangperdana #subangbestari #subangsuria #subangairport #denaialam #elmina

0

ronggengsampaikurus

Cepat,cepat,cepat!!!.. . Jom Follow rapat2, Kita ronggeng sampai kurus💃 --->> @ronggengsampaikurus Jom Follow rapat2, Kita ronggeng sampai kurus💃 --->> @ronggengsampaikurus Jom Follow rapat2, Kita ronggeng sampai kurus💃 --->> @ronggengsampaikurus . Cepat2 dm/wassup 📱📱📱 📲 0199316987 📲 0199316987 📲 0199316987 . . #kopi #kopironggeng #kopironggengmalaysia #kopironggengviral #kopironggengsampaikurus #ronggengsampaikurus #teamifa #teamsally #sallyleaderpahang #kurussemulajadi #kurussihat #kurusdansihat #kuruscantiksihat #kurusdancantik #kurusdancantikserentak #cantikdansihat #selangor #shahalam #subangperdana #subangbestari #subangsuria #subangairport #denaialam #elmina

0

ronggengsampaikurus

0

ronggengsampaikurus

Jom menjana pendapatan dengan Kopi Ronggeng . . Sambil minom Kopi, Sihat dapat ✔ Cantik dapat ✔ Duittttt PON dapat ✔ . . Cepat2 dm/wassup 📱📱📱 📲 0199316987 📲 0199316987 📲 0199316987 . . #kopi #kopironggeng #kopironggengmalaysia #kopironggengviral #kopironggengsampaikurus #ronggengsampaikurus #teamifa #teamsally #sallyleaderpahang #kurussemulajadi #kurussihat #kurusdansihat #kuruscantiksihat #kurusdancantik #kurusdancantikserentak #cantikdansihat #selangor #shahalam #subangperdana #subangbestari #subangsuria #subangairport #denaialam #elmina

0

raznakitchen

Nak grab promosi bulan ni? Meh beli 5 #frozenlazatna dapat FREEEE 1 pack lagiiii! Khas untuk #lazatnalover ❤️❤️ korang boleh simpan stok, lepastu bakar je bila nak makan. Panas panas pulak! Sure puas hati 😁. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

3

raznakitchen

Lazatna yang berat serta penuh kasih dan sayang 🤗 Promosi best sangat bulan ni, BELI 5 PERCUMA 1 😁. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

1

raznakitchen

Total 7 #lazatnafrozen delivered to Kak Linda at D’Rimba Kota Damansara. Thank you so much kak Linda repeat order lagi 🙏🏻❤️ kalini terus grab promo bulan ni BUY 5 FREE 1 PACK! . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

1

raznakitchen

Thank you Cikgu Azna & Cikgu Zarina for ordering this 🙏🏻❤️ delivered to SMK La Salle Pj. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

2

melor_flp

TESTIMONI ECZEMA ================= Alhamdulillah ECZEMA abang semakin ok ... IKHTIAR SIHAT dengan ALOE VERA GEL, ABSORBENT C ALOE GELLY. ... #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #foreverfamily #jomsihat #hidupsihat #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21 #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah

1

melor_flp

KEBAIKAN ALOE VERA GEL FOREVER LIVING UNTUK DETOX USUS... ALOE VERA GEL BOLEH MEMBANTU PROSES PEMBUANGAN TOKSIN (DETOX) SEKIRANYA KITA MENGAMALKANNYA SECARA TERATUR SETIAP HARI. Apakah itu Detox? Detox adalah proses membersihkan #usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap #nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa #vitamin atau supplemen supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum. . NAK CANTIK + NAK SIHAT + NAK BERTENAGA . Nak #Detox buang lemak,buang #kolestrol masalah usus. ... #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #foreverfamily #jomsihat #jomikhtiarsihat #bazaarpaknil #bazaar #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21

0

jiehatoyota_malaysia

C-HR 2018 OPEN BOOKING !! ===================== 🚘1.8 (AT) RM150,000 monthly : Rm1582 (9years) . . 🏁TOYOTA C-HR spefikasi Malaysia . ☑️Enjin 1.8 ☑️4 Cylinde,in line,16 valve DOHC With Dual VVT-i ☑️NA 140 PS / 6400 rpm ☑️Tork 171 Nm / 4000 rpm ☑️Fuel tank 50L ☑️Tyre & Rims 215/60R17 . 🏁COLOUR OPTION . ✔️White Pearl ✔️Metal Stream Metalic ✔️Blue Metallic with Black Roof ✔️Red Mica with Black Roof ✔️Attitude Black Mica Contact : www.wasap.my/60126328932/hiJiehaToyota Email : Jieha_toyota@yahoo.com . #saleadvisortoyota #toyotagmart #gmarttoyota #toyotasubang #toyotashahalam #belikereta #jualkereta #saleadvisorkereta #bazaarpaknil #subangbestari #kgmelayusubang #denaialam #bukitsubang #kotadamansara #subangairport #shahalam #damansara #shahalam #belikeretamurah #toyotamurah #toyotasubang #toyotashahalam #toyotamalaysiapromotion #uitm #uitmshahalam #uia #um #politeknikshahalam #toyotachrbaru #chrshahalam #CHR2018 #toyotachrshahalam

0

diditheharrogate

A great bargain that you don’t want to miss. . Specially formulated products that cares for your skin, especially those prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions. . . All products are imported directly 🛫 from Yorkshire, England 💂🏻💂🏻‍♀️Safe for everyone in family to use 👨‍👩‍👧‍👦 and certified by the Ministy of Health (we have KKM's cert of each & every product)🔖 . . DM me @diditheharrogate @diditheharrogate @diditheharrogate Or message 📲 via WA at +60132616300 to place your order now 🚗 COD: Denai Alam, Elmina, Seksyen U3, U4, U5 & U19 (Incl. Kg Melayu Subang, Subang Bestari), Subang Skypark Airport, Subang Permata, Ara Damansara, Kota Damansara, Sri Damansara, Summit USJ & Subang Parade area. . 📦 Minimal Postage Charge & done daily to all area in Malaysia. . 👩🏻‍💼Agents with READY STOCKs: BANTING: Zul 019-6620502; . PUNCAK PERDANA & BANGSAR Fatimah @fatimahrasakh 012-7251613 . SABAH KK, UMS, Lokawi - Beaufort Mami 019-8718586 . 🏃🏽‍♀️DROPSHIP AGENTS KL Affin Bank & Desa Petaling @sincerely.zara Zara 017-7834246 Ara Damansara, Paradigm Mall & KJ @beauty.pop Ainna 0162129920 Subang 2, Kota Damansara, Alor Setar & Jitra @nora.idros Nora 0192740304 Klang @zulaikha.sapihi Zulaikha 013-4159297 Kota Bharu @nandos_handbag Nadia 013-9084903 Kuala Pilah & Bahau, Negeri Sembilan @cantikbeauty.my Aina 013-5037031 Kubang Kerian, HUSM & USMKK @eczemaexpert Asma 019-4654981 Penampang, Putatan & KK @sulphursoapwangi Shema 013-8797081 . . #testimoniharrogatesulphursoapbytema #harrogatesulphursoapbytema #diditheharrogate #subangbestari #denaialam #kotadamansara #setiaalam #subangparade #oasisdamansara #kelanajaya #subangairport #sabah #acne #eczema #psoriasis #jerawat #subangairport #borneo #stockistbytema #puncakperdana #subangperdana #subangpermai #kotakinabalu #elmina #trustedseller #sabahanseller #usj #healthyskin #aradamansara #subangjaya

0

raznakitchen

Pagi ni kita mulakan dengan Creampuff dulu 😍 lepastu kita nak mula delivery #lazatnafrozen ! 😮 eh korang perasan tak ni? Sekarang promo BUY 5 FREE 1!! Seriously jimat..... . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

1

melor_flp

0

syida_nasir

0

melor_flp

Aloe Berry Nectar (botol putih tutup merah) Khasiat :- 🍎Diperkayakan dengan jus epal & kranberi yang semulajadi. 🍎Produk ini amat digemari oleh wanita. 🍎Mengekalkan kesihatan 🍎Membantu menguatkan sistem imun 🍎Membantu menyahtoksin tubuh & mengurangkan beban terhadap sistem pencernaan 🍎Membersihkan #usus kecil, melancarkan pembuangan najis & mengurangkan mikro organisma yang tidak baik seperti kulat. 🍎Kulit akan menjadi lebih baik & berseri apabila proses penyahtoksin berjalan dengan lancar. 🍎Kulit lebih #cerah, #anjal, mulus & gebu. 🍎Memperlambatkan proses penuaan. ... #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #produkforeverliving #produkselamat #petalingjaya #selangor #subangairport #melaka #masjidtanah #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21

1

ekinsweetdara

2

raznakitchen

1

raznakitchen

Thank you Aqilah usrahmates waktu sekolah menengah dulu :’) repeat order dah 3x alhamdulillah. Kalini order sempenan nak sambut mak ayah balik haji. Delivered to Selayang 🙏🏻❤️. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

2

diditheharrogate

Antibacterial. Anti fungal. A good cleansing soap. Perfect for your body & face. . Specially formulated products that cares for your skin, especially those prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions. . . All products are imported directly 🛫 from Yorkshire, England 💂🏻💂🏻‍♀️Safe for everyone in family to use 👨‍👩‍👧‍👦 and certified by the Ministy of Health (we have KKM's cert of each & every product)🔖 . . DM me @diditheharrogate @diditheharrogate @diditheharrogate Or message 📲 via WA at +60132616300 to place your order now 🚗 COD: Denai Alam, Elmina, Seksyen U3, U4, U5 & U19 (Incl. Kg Melayu Subang, Subang Bestari), Subang Skypark Airport, Subang Permata, Ara Damansara, Kota Damansara, Sri Damansara, Summit USJ & Subang Parade area. . 📦 Minimal Postage Charge & done daily to all area in Malaysia. . 👩🏻‍💼Agents with READY STOCKs: BANTING: Zul 019-6620502; . PUNCAK PERDANA & BANGSAR Fatimah @fatimahrasakh 012-7251613 . SABAH KK, UMS, Lokawi - Beaufort Mami 019-8718586 . 🏃🏽‍♀️DROPSHIP AGENTS KL Affin Bank & Desa Petaling @sincerely.zara Zara 017-7834246 Ara Damansara, Paradigm Mall & KJ @beauty.pop Ainna 0162129920 Subang 2, Kota Damansara, Alor Setar & Jitra @nora.idros Nora 0192740304 Klang @zulaikha.sapihi Zulaikha 013-4159297 Kota Bharu @nandos_handbag Nadia 013-9084903 Kuala Pilah & Bahau, Negeri Sembilan @cantikbeauty.my Aina 013-5037031 Kubang Kerian, HUSM & USMKK @eczemaexpert Asma 019-4654981 Penampang, Putatan & KK @sulphursoapwangi Shema 013-8797081 . . #testimoniharrogatesulphursoapbytema #harrogatesulphursoapbytema #diditheharrogate #subangbestari #denaialam #kotadamansara #setiaalam #subangparade #oasisdamansara #kelanajaya #subangairport #sabah #acne #eczema #psoriasis #jerawat #subangairport #borneo #stockistbytema #puncakperdana #subangperdana #subangpermai #kotakinabalu #elmina #trustedseller #sabahanseller #usj #healthyskin #aradamansara #subangjaya

1

diditheharrogate

No steroid. No mercury. No coal tar. No paraben. Safe for everyone to use. Even for babies, pregnant mommies & senior citizen. . Specially formulated products that cares for your skin, especially those prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions. . . All products are imported directly 🛫 from Yorkshire, England 💂🏻💂🏻‍♀️Safe for everyone in family to use 👨‍👩‍👧‍👦 and certified by the Ministy of Health (we have KKM's cert of each & every product)🔖 . . DM me @diditheharrogate @diditheharrogate @diditheharrogate Or message 📲 via WA at +60132616300 to place your order now 🚗 COD: Denai Alam, Elmina, Seksyen U3, U4, U5 & U19 (Incl. Kg Melayu Subang, Subang Bestari), Subang Skypark Airport, Subang Permata, Ara Damansara, Kota Damansara, Sri Damansara, Summit USJ & Subang Parade area. . 📦 Minimal Postage Charge & done daily to all area in Malaysia. . 👩🏻‍💼Agents with READY STOCKs: BANTING: Zul 019-6620502; . PUNCAK PERDANA & BANGSAR Fatimah @fatimahrasakh 012-7251613 . SABAH KK, UMS, Lokawi - Beaufort Mami 019-8718586 . 🏃🏽‍♀️DROPSHIP AGENTS KL Affin Bank & Desa Petaling @sincerely.zara Zara 017-7834246 Ara Damansara, Paradigm Mall & KJ @beauty.pop Ainna 0162129920 Subang 2, Kota Damansara, Alor Setar & Jitra @nora.idros Nora 0192740304 Klang @zulaikha.sapihi Zulaikha 013-4159297 Kota Bharu @nandos_handbag Nadia 013-9084903 Kuala Pilah & Bahau, Negeri Sembilan @cantikbeauty.my Aina 013-5037031 Kubang Kerian, HUSM & USMKK @eczemaexpert Asma 019-4654981 Penampang, Putatan & KK @sulphursoapwangi Shema 013-8797081 . . #testimoniharrogatesulphursoapbytema #harrogatesulphursoapbytema #diditheharrogate #subangbestari #denaialam #kotadamansara #setiaalam #subangparade #oasisdamansara #kelanajaya #subangairport #sabah #acne #eczema #psoriasis #jerawat #subangairport #borneo #stockistbytema #puncakperdana #subangperdana #subangpermai #kotakinabalu #elmina #trustedseller #sabahanseller #usj #healthyskin #aradamansara #subangjaya

1

chocodaps_subang

Hye uolls.. Dah lunch ke tu.. Hihi.. Cik lin nak habaq mai ni.. stok coklat cik lin dah mendarat dengan selamatnya.. Alhamdulilah 🤗🤗🤗 . All flavours is ready stok now.. Jom lekaih sape2 yg nak order blh pm cik lin cecepat.. Nak risik2 dulu pun blh.. Cik lin hokeyyy jer.. 😅😅😅 . Cekelat premium, sedap, halal n murah sape yg tak nak kan.. Hihi.. Ajomm ler kte mkn tgh hari.. 😘😘😘 . . #chocodaps #coklatpremium #produkbumiputera #dijaminhalal #rasasekalipastinaklagi #chocodapsbyhazlindz #chocodapssubang #coklatviral #coklatmurah #coklatonline #coklatlakukeras #sayajualcoklat #kgmelayusubang #subangbestari #subangjaya #subangairport #subangperdana #subangpermai #denaialam #bukitsubang #syukurselalu #alhamdulillah

1

iffah_aqilah

Open order esok SELASA 25/09/2018 Tauhu bergedil ayam . - Jumbo tauhu kering saiz besar - Bebola tauhu kering . www.wasap.my/60193927972 . 🚗 Delivery sekitar sungai buloh, subang bestari, damansara dan sekitarnya beserta caj oleh runner . ♨ Sedia menerima tempahan . #tauhubergedil #tauhu #sungaibuloh #subangbestari #shahalam #kampungmelayusubang #kampungmelayusungaibuloh #aradamansara #payajaras #damansaradamai #sridamansara #potluck #jamuan #subangperdana #subangairport #subangmurni #denaialam #saujanautama #kundang #kuang #puncakalam #denaialam #ttdi

2

melor_flp

ALOE HAND and FACE SOAP ✔️Mild formula ✔️Moisturising cleanser ✔️ Mild and non- irritating ✔️ Pump-action dispenser ✔️ Long lasting for months ✔️ Suitable for all ages ✔️ Good for cleaning wounds . *juga sesuai untuk hilangkan kerak kepala baby baru lahir . Pengedar berdaftar Forever Living Products . #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #halal #thebestforyourskin #masalahkulit #kulitsensitif #eczema #ikhtiarsihat #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21

0

melor_flp

Bagaimana ARCTIC SEA bertindak balas ke atas lemak tepu yang ada dalam badan kita. . TAHUKAH ANDA?? . ■ Pengambilan lemak tepu (lemak haiwan) yang berlebihan boleh menyebabkan pemendapan kolesterol dalam saluran darah yang boleh menyebabkan: ►strok ►tekanan darah tinggi ►serangan jantung . Lemak haiwan ni adelah lemak tepu. Lemak tepu memang ada dalam badan kita. Bila berlebihan boleh menjadi kolestrol dan sebabkan penyakit-penyakit utama kat atas tu. Mengamalkan Arctic sea secara konsisten akan MEMBANTU pembakaran lemak dan kolestrol jahat dalam badan kita. . InsyaAllah Semoga bermanfaat 😊 . #melorflp #teammelorflp #foreverliving #foreverbusinessowner #ikhtiarsihat #ArcticSea #minyakikan #omega3 #minyakzaitun #omega9 #kolestrol #lemak #lemaktepu #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21

1

chocodaps_subang

Assalamualaikum sahabat positif semua.. Selamat pagi walaupun dah x berapa nak pagi ni 😂 . Maaf lama x bersiaran, sis sibuk uruskan wasap yg masuk berdesup-desup tanya pasal coklat yg tgh viral kaw-kaw ni.. Dari merisik, bertunang akhirnya terus masuk meminang.. 😘 . Alhamdulillah.. Sikit atau banyak yg penting sentiasa mensyukuri atas segala nikmat pemberianNYA.. Aamiin.. . Uolls yg nak risik2 dulu psl cekelat sedap ni blh je.. Wasap je sis terus ye.. Jgn segan2 tau.. . http://www.wasap.my/60196076132/sayanakcoklat . . Salam Semanis Chocodaps 💖💖💖 . . #chocodaps #coklatpremium #produkbumiputera #dijaminhalal #rasasekalipastinaklagi #chocodapsbyhazlindz #chocodapssubang #coklatviral #coklatmurah #coklatonline #coklatsedap #sayajualcoklat #kgmelayusubang #subangbestari #subangjaya #subangairport #subangperdana #subangpermai #denaialam #bukitsubang #syukurselalu #alhamdulillah

0

yokkeeseafood

1

arvindhaliwal

2

szb_azim_aviation_spotter

Goodnight & Sleep Tight Everyone. _____________________________ AFjets - Cessna 340A - N98560 - Kuala Lumpur-Subang/Sultan Abdul Aziz Shah Airport, Malaysia (SZB/WMSA) _____________________________ #afjets #cessna340 #cessnalovers #subangskypark #subangairport #szb #wmsa #malaysiaairports #mahb #avgeek #aviation #aviationporn #planeporn #aviationenthusiast #instagramaviation #instaplane #aircraft #aeroplane #airplane #picoftheday #malaysia #generalaviation #propellerplane #aviationphotographer #aviationphotography #planespotter #planespotting

0

melor_flp

Sapa kopi addicted macam kita?☕☕ Mesti kena cuba White Coffee nie. Perisa Hazelnut pun ada. Sedaaap 👍👍👍. . 2 peket Rm30 je ha . Nak order whatsApp yer ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/+60163215198 . #teammelorflp #melorflp #foreverlivingproducts #foreverfamily #foreverbusinessowner #forever #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21

0

raznakitchen

Thank you for ordering Sis Muniey & Gadis for ordering our bestseller #beeflazatna 🙏🏻❤️ delivered to Bukit Subang & Seksyen 8 Kota Damansara. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

0

melor_flp

*Usia Emas Sihat Dengan AloeVeraGel* . Oikawa Shisuka sudah berusia 102 tahun. Di antara yang masih sihat dan aktif sebagai pengedar di Forever Living. . Aloe vera gel ini merupakan produk semulajadi dari tumbuhan herba terbaik. 100% tanpa bahan kimia tanpa pengawet tanpa pewarna. ✔ Kesegaran 100% ✔ 100% dari tumbuhan asli ✔ 100% tanpa steroid ✔ 100% hasil ladang ... #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #foreverfamily #joinme #joinmyteam #bemyteam #jomsihat #hidupsihat #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21 #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah

5

melor_flp

Thanks to its gentle and efficient ingredients, Forever Aloe Scrub suits all skin types. A perfect product for everyone who wants to treat their skin to a real deep cleansing from time to time. . Scrub yang boleh diguna setiap hari tanpa mencederakan kulit muka. 😍 . Tips rahsia yang bukan lagi rahsia : ➡Aloe scrub + Aloe gelly ➡Sapu di seluruh muka ➡Biarkan 10-15 minit ➡Basahkan jari runcing anda ➡Scrub perlahan-lahan dalam formasi bulatan. . Rasakan perbezaan sebelum dan selepas. . #kulitbersih #kulitcantik #scrub #foreveraloescrub #aloescrub #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #foreverlivingproducts #foreverfamily #joinme #joinmyteam #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21 #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah

0

teruihbake

Little muffin x choco butter cream. ==================================== ✔Bluesky frosting cake. ✔Brownie kedut. ✔Red velvet. ✔Vanilla caramel. ✔Chocolate cake. Whatssap : 60195131150 Instagram : teruihbake Facebook : teruihbake Waze : teruihbake 🚚 Delivery time: 10.00am ➡ 01.00pm 06.00pm ➡ 09.00pm ==================================== #kekpromosi #kekcawan #muffin #minimuffin #minicupcake #creampuffgebu #browniekedut #kekmurah #sempoi #murah #parti #majlis #sungaibuloh #kuang #damansara #subangairport #petalingjaya #puchong #bukitrahmanputra #subangjaya #matangpagar #tasikbiru #kuang #payajaras #kampungmelayusungaibuloh #teruihbake

1

kopitiam_ht_subang

0

kopitiam_ht_subang

0

teruihbake

Good luck on yr exam.. anda nak order cake dan buat suprise.. mcm biasa dm atau whatssap kami ok. Brownie x white choc. Topping. (25pcs) ==================================== Whatssap : 60195131150 Instagram : teruihbake Facebook : teruihbake Waze : teruihbake 🚚 Delivery time: 10.00am ➡ 01.00pm 06.00pm ➡ 09.00pm #browniekedut #kekcaramel #minikek #kejutan #buatyangtersayang #sempoi #murah #parti #majlis #sungaibuloh #kuang #damansara #subangairport #petalingjaya #puchong #bukitrahmanputra #subangjaya #bandarbarusungaisungaibuloh #teruihbake

1

melor_flp

Kenapa si botol kuning ni sibuk keluar dalam Wall fb hari2??🤭🤭 Nape ramai sgt yg repeat oder??😘 Sebabnya si botol kuning ni ada buih Sabun semulajadi utk bersihkan usus kita setiap hari. Tak sama dgn yg lain sbb si botol kuning yg akak kongsikan ni gel ye bukan jus. . Nak tau rasanya??? Tak semua org yg minum akan rasa masam tau.. Ada yg rasa Pahit.. Masin.. Payau.. Haaaaa. Meh Cuba!!! Yang best dlmnya ada banyak khasiat & vitamin. Bertambah tenaga tau x kira lelaki atau perempuan.kecik atau dewasa. Boleh je. . Nak tau tak bila kita ambik si botol kuning kan Hanya utk sihat tapi dapat sekali bonus tau. BONUS AWET MUDA!!!! Beli sebotol boleh kongsi 1 family. Kan kesihatan tu tak boleh dijual beli. Jom sama2 kita ikhtiar sihat. . Jom whatsapp kakak.. 😊😊 📞 0163215198 . #reshare #teammelorflp #melorflp #foreverbusinessowner #ForeverLiving #produkforeverliving #joinmember #bemyteam #bemybusinesspartner #aloeveragel #arcticsea #petalingjaya #subangairport #melaka #masjidtanah #bazaarpaknil #bazaar #aurainsta #aurainstabatch21

0

kaptenseven

Alhamdulillah. Selesai tugas sempena penutup Sukma Perak. Flight from ipoh to subang. #arinidudukbelakang #demisecubitayamhainan #sukmaperak2018 #fopdrm #ipohairport #plpgu #subangairport

0

thelabbodymistshahalam

🎉TLBM MOVING OUT SALE🎉 . . BELI 1 botol 120ml PERCUMA 1 vials 5ml . . Hanya RM29.90 | 120ml (exclude postage) . . Whatsapp 017-2127978 segeraa‼️ . . #thelabbodymist #thelabboutique #sayajual #subangbestari #bukitjelutong #ttdijaya #subangairport #bodymist #subang #shahalam #damansara #melaka #sayapakaisayajual #fattzura #bazarpaknil #codmelaka #codshahalam #codsubang #coddamansara #bodymistmurah

0

raznakitchen

1

ekinsweetdara

1

nikmf2000

3

raznakitchen

Thank you Azillah kawan netball kawad masa sekolah menengah dulu for ordering 2 KING #beeflazatna + 1 Box Fruitty Tarts ❤️ nak kahwin dah diaaaaa!! Sekejap jeee lahai masa berlalu. Selfpickup di Elmina. . . Click link on bio for any inquiries. 🚘 COD luar kawasan Elmina, Denai Alam charge RM5 - RM25. . . Razna Kitchen 📲 011-3314 7039 #kotadamansara #damansaraperdana #damansarautama #denaialam #shahalam #cahayaspk #creampuffdenaialam #puncakalam #subangjaya #subangbestari #subangairport #sungaibuloh #bukitsubang #pavlovadenaialam #elmina #setiaalam #customecakeelmina #fruittart #dessert #lasagnamalaysia #chickenlasagna #beeflasagna #lasagnasedap #homebakermalaysia #RaznaKitchen #lasagna #lasagnedenaialam #customcakedenaialam

0

munsghaz

0

sean_666666

1