Sungaibil Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

dienzoey

10

kautsar_matsin

Another standing rock bertingkek tingkek during holiday at Sungai Bil Tanjung Malim. ๐Ÿ˜‚ #standingrock #stoneart #monumentofvictory #sungaibil #tanjungmalim

6

najmiahamad6554

Just keep smiling like you always do... no matter where you are... no matter who you are.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #susahnakjadihensem #thecoopers #lit #river #sungaibil #AT07 #ert #smileface #exploring_shotz

5

nxrilrxnger96

Mencari sesuatu yg indah agar dikongsi bersama pada masyarakat #KRT #sungaibil

3

tstc_discovery

THIS IS OUTDOOR FOR BEGINNERS! It is a private trip n supposed to be 18 of them..last2 di hari kejadian jd 8..biasa lah bila pakat2 dgn kawan2, mcm ni la jadi nya..kakcah terima dengan hati terbuka tho..tadahal punya๐Ÿ˜‰ I can say, mula2 depa agak blur on what to do, n they thought kakcah ni mcm fasilitator dorg..akan ada arahan of do's n dont's dengan sekatan2 tentatif yang padat which i told them "kita bukan dalam team building dik oih..team building pn meriah!"..pa2 baru la sikit2 keluar true colours depa๐Ÿ˜‚ They are still kids n young n exploring is still their passion..hardly involve in mana2 outdoor b4 n depa struggle btoi nak hidupkan api untuk buat BBQ, tu blom masuk part depa 'explore' tang toilet๐Ÿ˜‚ Banyak part they find it hard n some part they find it "leceh" (especially girls) tapi last2 b'damai jugak lah depa dengan takdir..mula belajar untuk tolerate dgn dri sndri n blend in dalam new situation..good job semua!! . . Its been an honour to assist you guys on last weekend! Smoga kita jmpe lagi on next trip! Lets! *************************** So? #nexttripkemanakita? . meh roger kakcah kat http://echahbest.wasap.my untuk kakcah bawak angpa plak lepas ni..marey! and it will be your #fabulouslyremembered trip eva..lets! . . *follow #echahbest untuk trip2 kakcah sebelum ni (sj nak bg hangpa panaih cuci mata layan gmbr2 trip kakcah)...jumpa angpa nnt!โœŒ . . #tstcdiscovery #outdoortriporganizer #outdoorforbeginners #sungaibil #tanjungmalim #perak

0

yasaera_gk008

Tb skit..lepas ke nasi bamboo @geng_kita_official bristirehat dan main2 air d sungai bil..abam xdpt nk menyelam xbwak sluaq..dpt celup2 kaki ja..hareee @apek23_official @afad_96 @ecalcozpecal_gk007 @muhammadshahomar @haq_imiee adha bad #gengkiteofficial #kamixramai #sungaibil #sekkitojangepecoh

2

shabest11

#earnyourblessing THIS IS OUTDOOR FOR BEGINNERS! It is a private trip n supposed to be 18 of them..last2 di hari kejadian jd 8..biasa lah bila pakat2 dgn kawan2, mcm ni la jadi nya..kakcah terima dengan hati terbuka tho..tadahal punya๐Ÿ˜‰ I can say, mula2 depa agak blur on what to do, n they thought kakcah ni mcm fasilitator dorg..akan ada arahan of do's n dont's dengan sekatan2 tentatif yang padat which i told them "kita bukan dalam team building dik oih..team building pn meriah!"..pa2 baru la sikit2 keluar true colours depa๐Ÿ˜‚ They are still kids n young n exploring is still their passion..hardly involve in mana2 outdoor b4 n depa struggle btoi nak hidupkan api untuk buat BBQ, tu blom masuk part depa 'explore' tang toilet๐Ÿ˜‚ Banyak part they find it hard n some part they find it "leceh" (especially girls) tapi last2 b'damai jugak lah depa dengan takdir..mula belajar untuk tolerate dgn dri sndri n blend in dalam new situation..good job semua!! . . Its been an honour to assist you guys on last weekend! Smoga kita jmpe lagi on next trip! Lets! #blessandbliss #outdoorforbeginners #sungaibil #tanjungmalim #perak

0

hanieniesahniqabis

0

farkhanruselan

sg tengi-sungkai-nasi bamboo-sungai bill- balikk #nasibamboo #ridesantai #jjcm #cheatday #๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” #sungaibil

6

chalet_sungai_bil

1

fizfizaomar

9

karasu.toppart

Had fun at my aunt's wedding + sungai bwahahahha #sungaibil

5

zarina.anuar_

Cerita hari sabtu #sungaibil

1

firdaussislam

Bila akhirnya perpisahan jangan kau Kata aku bukan terbaik ๐Ÿ‘ฅsebab kalau betul dia syg, walaupun kau jahat mana dia tetap mampu mengubahnya #nakluahsikit #bangkitbersama #aeonmall #Malaysia #selangor #kitasama #masadepan #instafamous #instame #instagram #like4like #asianboy #malay #hardwork #gymnastics #padini #nasibamboosungaiklah #sungaibil #perak #icity #iconcity #setiacitymall #blackpanther #happyvalentinesday #loveโค๏ธ

aishahzakaria

#myluver โค๏ธโค๏ธ #anakbanjar #SungaiBil

0

nasrul_eizlan97

Cerahlah sikit lepas mandi sungai semalam. Haha. #sungaibil

7

eyca.aisyah95

Caa dgn laut/air terjun berpisah tiada ๐Ÿ˜‚ survey2 dulu . boleh masuk list ni . air dia sejuk ya amat . 1 jam tak cukupppp . pakkal jer tak dapat mandiii . errrr . . . . . . #sungaibil #behrang #kgsungaibil #tanjungmalimperak #perak #traveling #traveler #travel #lovetravel #solotravel #makeupinspiration #makeupbeginner #makeup #nude #nudelook #naturallook

0

marshll.af

Batu sayang kau tak boleh berkata #batu #kebesaran #Almighty #sungaibil

0

shingtsu

0

ridzuanyusop02

Mndi jom... On โŽon.. Hahaha. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #sungaibil

eimanfirst

10

yusufrahem

Sometimes we need to relax..dont think negative n dont say we failed..setiap ujian pasti ada kemanisannyaa..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #airterjun #sungaibil #slimriver #

1

badrun_hisham96

Jalan-jalan di perak #upsi #sungaibil

3

chalet_sungai_bil

0

zafranzainal85

patrotiknya tempat ini. full of Jalur Gemilang. #sungaibil

1

zafranzainal85

three ladies with a cute boy. #sungaibil

0

nabil_jelah

Although is the exam season, we still find joy and happiness with brothers and sisters. It is sad to express that some of us will not be with us for next semester. I wish goodluck to those who are leaving next semester. God bless you. (To be honest, i'm not ready to say goodbye to you guys) #TESLfam #AspiretoInspire #SungaiBil

7

essanyahya

Sorry @aizatejatz hg tgh pilih durian time ni. ahahahahha @mr_mnafby @nashedy @syahirrsanusi n Zul apa Insta hang? hahaha ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป video mana video woi! . #TanjungMalim #MisiSungai #BalikKampung #CariHal #SungaiBil dan Next??

1

syahirah.daut

Ride santai with Mohican~~~ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #durian #tanjungmalim #airterjun #sungaibil #ride #santai #mohican

1

chalet_sungai_bil

#Repost @syazanuruljannahazim with @repostapp ใƒปใƒปใƒป apabila papa n mama masuk air๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #sungaibil #cutihujungminggu #bersamakeluarga

2

jyliew96

We are brothers and sisters from different parents. Soon, we are going to be separated but our relationship is unbreakable. @ericsonce @me_hillaryous @nabil_jelah @syawalaiman96n @aizoree #farewellparty #sungaibil #siblings #teslfam

4

damha_rihtaham

Great opportunities to help others seldom come, but small ones surround us every day ไป–ไบบใŒใปใจใ‚“ใฉๆฅใชใ„ใ‚ˆใ†ใซใ™ใ‚‹ๅคงใใชๆฉŸไผšใงใ™ใŒใ€ๆฏŽๆ—ฅๅฐใ•ใชใ‚‚ใฎใŒ็งใŸใกใฎๅ‘จใ‚Šใ‚’ๅ›ฒใ‚“ใงใ„ใพใ™ #throwback #aisydanaku #workvacation #prisma #chaletcoolspring #chaletorangasli #sungaibil #sgbil #coolspring #sgbilcoolspring #sungai #mandisungai

0

lieza_liezaabdullah

Balik kampung opah,, #slimriver #behrang #sungaibil

1

dianaaamohd_

bae back to nature ๐Ÿƒ๐ŸŒŠ #baemakeseverythingsbetter #SungaiBil #perakdarulridzuan

0

shahrulnizam_ramlee

TB smlm pnye ride...Selesai ride penutup tahun ni...trma kasih kpda bdk2 sajian asnah dgr arahan admin๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ...selamat pergi dan pulang...next year standby thailand๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ท...songkran festival... #ridetonasibamboo #sungaibil #sajianasnahrider #y15zr #wintertest #mrsnowman #bukansembangkari #kamiadakeluarga

8

ridhwansyah98

Kita fun2 dulu... Before otak pecah... Assigment banyak bak hang.... ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต #sungaibil #perakboh

0

chalet_sungai_bil

#Repost @ameer.fly with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Malam semua #sungaibil

0

chalet_sungai_bil

#Repost @ifasafirah1996 with @repostapp ใƒปใƒปใƒป Thank you ajok hakak gi Sungai Bil. Nikmatnye selam pale dalam air saknim. Alhamdulillah. Syukur nikmat Allah... Rase mcm nok wat balik je Sg.Bil ๐Ÿ˜ฃ #sungaibil #friendshipgoals

0

chalet_sungai_bil

#Repost @awiengegirl with @repostapp ใƒปใƒปใƒป #backtonature #sungaibil

0