Syafiqkyle Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

abam.kunyitborong

0

ctciksiti_sk

Part ni mmg 😂😂😂 sgt... Malas nak story .korang baca lah sendiri novel nya...kang spoil pulak 😜 . Novel Beli dgn penulis @damya_hanna pon boleh... Nak beli dgn sis @misszhefa_sk pon ado jual gak... . #taksabar tunggu thn depan 😉😁 . . Repostby @misszhefa_sk TQ💖 Gaduh pulak....fariz dgn kelvin ni...viviana usha jer... #senafasrindu #penacreativepicturessdnbhd #astromegadrama #syafiqkylez #elizebethtan #kaeho . #syafiqkyle #sk7team #FarizAshman #misiupkansyafiqkyle #Luaskankuasamusyafiqkylez . Repost by @senafasrindu tq 😘

0

abam.kunyitborong

0

misszhefa_sk

5 hari lagi . Counting days . . 📆 MULAI - 25 Oktober 2018 @golgincu2 . . #syafiqkyle #sk7team #Hakim #golgincu2 #misiupkansyafiqkyle #Luaskankuasamusyafiqkylez . . . . Saksikan filem #GirlPower Terbaik di pawagam bermula 25 Oktober ini. #golgincu2 #bukansemuaperempuan #girlpower #girlscandoanything Repost by @ ctciksiti_sk tq😘

0

misszhefa_sk

0

makcikkasut.co

NAK MENANG GIVEAWAYY TAKK?🤔KALAU NAK LIKE LA GAMBAR NII & KOMEN LAH NICE NICE😚 . SIZE : 40-44 . Harga Promotion RM75. MURAH WEYY! Tapi Harga Ni untuk Yang Terawal Je tau🔥So Korang Kena Cepat WhatsApps Makcik ! 😋 Harga Kat Tempat Lain Ni RM180 Tau Padahal KUALITI😎 Sama Je Dengan Yang Makcik Jual🙄😱 . STOCK KASUT NI PON LIMITED TAU💎 . 📲Nak order? Tekan je link kat bio 📬BANK IN HARINI POST ESOK ❣ . #ctdk #paknil #lawak #murah #dropship #khaibahar #kidsbraids #a #syafiqkyle #datoaliffsyukri #datoserivida #aidajebat #sufiansuhaimi #elfiraloy #jannanick #zizanrazak #johanrajalawak #uqashasenrose #kaya #buatduit #jutawanmuda ..

1

misszhefa_sk

Ada je ni gambar berdua, siapa cakap tak ada.. Kalau nak gambar berdua. tunggu la suatu hari nanti 🙊 . . Kesayangan min , skml🖤 . . #mimslover #skmlover #syafiqkyle #mimilana #mohdsyafiqshamim #mimiroziana #capikmims #dramasangatour #dramasangatroadtourjohor #tv3malaysia #doayangbaikbaik #mawarmurni #senafasrindu Repost by @mimslover tq 😘

0

syafiqkyle_mimilana

5 Hari Lagi !! 😍😍😍😍 Repost @ctciksiti_sk 5 hari lagi . Counting days . . 📆 MULAI - 25 Oktober 2018 @golgincu2 . . #syafiqkyle #sk7team #Hakim #golgincu2 #misiupkansyafiqkyle #Luaskankuasamusyafiqkylez . . . . Saksikan filem #GirlPower Terbaik di pawagam bermula 25 Oktober ini. #golgincu2 #bukansemuaperempuan #girlpower #girlscandoanything

0

jubah.blouse.cantik

. 💕💕💕💕💕💕 WOW !! SALE !! SALE !! . Kurung Rania Lace . Material baju: Moss crepe with Lace 💕tampak mewah dan exclusive. Corak lace yg timbul 💕ada lining dan tak perlu pakai inner 💕potongan kurung moden leher bulat, zip belakang baju utk mudah pakai 💕bahagian hujung lengan dijahit lapisan gold lace dan ada zip, friendly wudhuk 💕bahagian bawah baju depan dan belakang juga dijahit gold lace **skirt cutting duyung dan full getah bahagian pinggang. Ada full lining . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. . . Untuk Order, WHATSAPP 019 2575265🌸 WHATSAPP 019 2575265🌸 WHATSAPP 019 2575265🌸 --' Tekan link wasap di profil ig 💋 -------------

1

ctciksiti_sk

5 hari lagi . Counting days . . 📆 MULAI - 25 Oktober 2018 @golgincu2 . . #syafiqkyle #sk7team #Hakim #golgincu2 #misiupkansyafiqkyle #Luaskankuasamusyafiqkylez . . . . Saksikan filem #GirlPower Terbaik di pawagam bermula 25 Oktober ini. #golgincu2 #bukansemuaperempuan #girlpower #girlscandoanything

0

wan_ella

YANG NI PALING LAKU KERAS!! 😍 Sekejapan je mesti akan ada yang repeat order berkali2.. 😘 --- Yang nak COD/SELF PICKUP area KUANTAN, boleh roger geng kita tau.. @ayulisya atau @c_zuka85 --- Yang berminat nak jadi agen kawasan laen, boleh direct piyem kita terus. No ada dah tepek kt profile. TQ 😘 --- InsyaALLAH order masuk hari-hari. Rajin buat, banyak la hasilnya! 😍 --- #serunding #serundinghalia #serundinghaliaikanbilis #serundinghalialadahitam #serunsinghaliabawangputih #crunchygarlic #garlickrupkrap #berpantang #berpantangsendiri #setberpantang #detox #instafood #moodrepublik #fattzura #syafiqkyle #zahirahmacwilson #sitiaafiyah #laraalanaa #hashtagjer #cekelathoney #senafasrindu #cikreendanenngokngek #lelakikirimantuhan #cintatiadaganti #pujaanhatikanda #shahalam #kualalumpur #sabah #sarawak #brunei

0

shaz_myla

SIAPA PERMINAT PAPADOM ? . Sebenarnya kita tak sedar, makanan sampingan macam nih la punca kenapa berat kita tak turun turun . Papadom mempunyai garam yang sangat tinggi dan boleh menjadi punca water retention dalam badan kita dan membuatkan kita gemuk . Masalah water retention ini timbul apabila cecair tidak dikeluarkan oleh sistem limfa dengan betul, ia disimpan dalam tisu badan di mana ia menyebabkan badan nampak membengkak atau gemuk . Jangan lupa klik “ON Post notification” supaya tak terlepas tips kurus Hari Hari . . . ✔️ Mealplan zig zag dan resepi sihat ✔️ Personal coach ✔️ WhatsApp group support ✔️ Daily topic coaching ✔️ Daily nutrition ✔️ Home workout video ✔️ 100% online . . Coach ShazMyla +6017 5645404 . Pendaftaran Projek Kurus Musim Terbaru Kini Dibuka . Klik link di bio ig untuk mendaftar . #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #onlinecoaching #youcanloseweightfromhome #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #viral

1

mimslover

. Admin nak tshirt tu. Lawa😅 . Mawar&Haris😘😍 . . MAWAR MURNI Isnin - Rabu 10PM . . Kesayangan min . igs @dramasangat

1

marysyantik_

(umpama botox!!) -menganjalkan kulit -mengecutkan jerawat -membuang white / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat -menutup liang pori yg terbuka -mengatasi kulit kusam -mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan Cara penggunaannya: 🍃 1 calit kecil @ sebenar 5sen sapuan pada wajah dan elakan kawasan mata & bibir 🍃 Seminggu 2@3 kita Mask dan rest kan kulit kita Terdapat dalam 3 pilihan: Takkanlah tengok je kot..mehla sama² shantik dan sihat sama²😍😍😍 . . . #cccream #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant ThebestSkincare #Daysolution #NightSolution #Marykayconsulyantant marykaymalaysia #marykaycheras #marykayampang #marykayampangpoint #marykaykampungbaru #marykaykampungpandan #marykayshahalam #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam🚘 #marykaygombak #marykayselangor #marykayselangorkl #marykaypuchong #marykaypandanmewah #marykayjalanputra #marykayklcc #marykaypavillion #marykaykualalumpur #fazura #neelofa #lisasurihani #hannahdelisha #syafiqkyle

0

marysyantik_

#Oil-free Makeup Remover ♥️ Yes botol makeup remover ni dgn softener nak sama tapi lain ye fungsi nya 😉 Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau, sgt bahaya! Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. Tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni. 👉 Area mata byk garisan halus 👉 Area mata sembap 👉 Area mata mempunyai oil seed Kalau anda ada semua yang diatas ni, maknanya anda dah salah pakai product. OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE. Nak share juga kebanyakkan yg pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan 😍 Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan 👍 Jadi apa lagi mari la jaga mata anda!! Bila pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone 😍. timewiseliquidfoundation #cccream #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant Marykayconsulyantant timewiseliquidfoundation #cccream #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant ThebestSkincare #Daysolution #NightSolution #Marykayconsulyantant marykaymalaysia #marykaycheras #marykayampang #marykayampangpoint #marykaykampungbaru #marykaykampungpandan #marykayshahalam #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam🚘 #marykaygombak #marykayselangor #marykayselangorkl #marykaypuchong #marykaypandanmewah #marykayjalanputra #marykayklcc #marykaypavillion #marykaykualalumpur #fazura #neelofa #lisasurihani #hannahdelisha #syafiqkyle

0

marysyantik_

(umpama botox!!) -menganjalkan kulit -mengecutkan jerawat -membuang white / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat -menutup liang pori yg terbuka -mengatasi kulit kusam -mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan Cara penggunaannya: 🍃 1 calit kecil @ sebenar 5sen sapuan pada wajah dan elakan kawasan mata & bibir 🍃 Seminggu 2@3 kita Mask dan rest kan kulit kita Terdapat dalam 3 pilihan: Takkanlah tengok je kot..mehla sama² shantik dan sihat sama²😍😍😍 . . . #cccream #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant ThebestSkincare #Daysolution #NightSolution #Marykayconsulyantant marykaymalaysia #marykaycheras #marykayampang #marykayampangpoint #marykaykampungbaru #marykaykampungpandan #marykayshahalam #marykayshahalamsek13 #marykayshahalam🚘 #marykaygombak #marykayselangor #marykayselangorkl #marykaypuchong #marykaypandanmewah #marykayjalanputra #marykayklcc #marykaypavillion #marykaykualalumpur #fazura #neelofa #lisasurihani #hannahdelisha #syafiqkyle

0

shaz_myla

Nak turun berat mudah je kalau hampa tukar saja hidangan yang lebih sihat dan kurang KALORI. Makan ikut PORTION yang betul dan cara masakan memainkan peranan yang penting dalam proses turunkan berat . Jangan lupa klik “ON Post notification” supaya tak terlepas tips kurus Hari Hari . . . ✔️ Mealplan zig zag dan resepi sihat ✔️ Personal coach ✔️ WhatsApp group support ✔️ Daily topic coaching ✔️ Daily nutrition ✔️ Home workout video ✔️ 100% online . . Coach ShazMyla +6017 5645404 . Pendaftaran Projek Kurus Musim Terbaru Kini Dibuka . Klik link di bio ig untuk mendaftar . #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #onlinecoaching #youcanloseweightfromhome #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #viral

0

shaz_myla

NAK KURUS DI HARI BAHAGIA♥️ . Siapa yang ada masalah berat badan makin naik ? fitting baju dah lama tapi badan makin besar la pulak 😅Majlis kawin dah tak lama lagi nih? . Jom saya bantu anda dapat turun berat 3-10 kg sebelum majlis anda 😍 Dalam Kurus Online Coaching nih ramai coach yang akan pantau anda supaya lebih konsisten dan berat turun dengan sangat flow 👏 . Jangan lupa klik “ON Post notification” supaya tak terlepas tips kurus Hari Hari . . . ✔️ Mealplan zig zag dan resepi sihat ✔️ Personal coach ✔️ WhatsApp group support ✔️ Daily topic coaching ✔️ Daily nutrition ✔️ Home workout video ✔️ 100% online . . Coach ShazMyla +6017 5645404 . Pendaftaran Projek Kurus Musim Terbaru Kini Dibuka . Klik link di bio ig untuk mendaftar . #kurusbadan #bajubesar #dietsenang #misimengecil #jalanjalancarimakan #dietmalaysia #jomsihat #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #onlinecoaching #youcanloseweightfromhome #tipsdiet #slim&fit #nakcantik #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #viral

0

calice.fara

CALICE LONDON EDITION (latest collection) 🔥 . BAJU KURUNG BATIK #1 Malaysia 27 WARNA EXCLUSIVE 💋 #lilybasickurungcalicefara . Setiap design 💯 memuaskan !! Kenapa..?? sebab 💃🏻Selesa berpakaian baju kurung seharian 💃🏻Tak rasa ketat di punggung.. walaupun tengah duduk bersila di lantai 💃🏻Lembut pada kulit 💃🏻Sesuai untuk semua jenis body shape.. samada “pearshape” ke “hourglass” ada size S hingga ke 3XL 💃🏻BFF & whudu friendly . Customer terawal akan dapat FREE GIFT : 🎁 Limited edition Calice perfume 🎁 Free tudung, exclusive material 🎁 Hard box from Calice . Jom sambar 27 warna SEKARANG !! . p/s : LIMITED QUANTITY sebab ni special release #calicefara . LIMITED TIME OFFER 👀 🌹Sehelai RM179 🌹2 helai RM320 (save RM38) 🌹3 helai RM450 (save RM87) (Ofcourse pemegang Grande Card ada more diskaun) . Pembelian atas RM300 terus dapat membership card. Ada bangak privilege.. semua best-best !! . Untuk PEMBELIAN @ PERTANYAAAN sila klik link di bio ! THANK YOU 💋 . . #bajukurung #bajubatik #bajukebaya #blouse #pants #tudung #bawal #shawl #handbagmalaysia #handbag #bajubudak #ctdk #neelofa #syafiqkyle #fattzura #sayajualmurah #malaysia #kualalumpur #uitm #uitmdihatiku #bajuraya #bajucantik #kurungdolls #kurungkedah #bajuwedding #bajubridesmaid

0

calice.fara

CALICE LONDON EDITION (latest collection) 🔥 . BAJU KURUNG BATIK #1 Malaysia 27 WARNA EXCLUSIVE 💋 #lilybasickurungcalicefara . Setiap design 💯 memuaskan !! Kenapa..?? sebab 💃🏻Selesa berpakaian baju kurung seharian 💃🏻Tak rasa ketat di punggung.. walaupun tengah duduk bersila di lantai 💃🏻Lembut pada kulit 💃🏻Sesuai untuk semua jenis body shape.. samada “pearshape” ke “hourglass” ada size S hingga ke 3XL 💃🏻BFF & whudu friendly . Customer terawal akan dapat FREE GIFT : 🎁 Limited edition Calice perfume 🎁 Free tudung, exclusive material 🎁 Hard box from Calice . Jom sambar 27 warna SEKARANG !! . p/s : LIMITED QUANTITY sebab ni special release #calicefara . LIMITED TIME OFFER 👀 🌹Sehelai RM179 🌹2 helai RM320 (save RM38) 🌹3 helai RM450 (save RM87) (Ofcourse pemegang Grande Card ada more diskaun) . Pembelian atas RM300 terus dapat membership card. Ada bangak privilege.. semua best-best !! . Untuk PEMBELIAN @ PERTANYAAAN sila klik link di bio ! THANK YOU 💋 . . #bajukurung #bajubatik #bajukebaya #blouse #pants #tudung #bawal #shawl #handbagmalaysia #handbag #bajubudak #ctdk #neelofa #syafiqkyle #fattzura #sayajualmurah #malaysia #kualalumpur #uitm #uitmdihatiku #bajuraya #bajucantik #kurungdolls #kurungkedah #bajuwedding #bajubridesmaid

0

chaca_ks

Tak sabar nk tgok ketua pakcik bawang hakim ni... #BeritaKampusBoys #SyafiqKyle #CapikNeverQuit ___ Saksikan filem #GirlPower Terbaik di pawagam bermula 25 Oktober ini. #golgincu2 #bukansemuaperempuan #girlpower #girlscandoanything

0

erma_hazira88

Design Baru💃💃💃💃💃 Uolls dh tengok ke design kami.. Macam2 design ade... Semua nya cantik2 .. Nak request color lain ,boleh je... Kami terima semua nya 😍😍 . ✔MATERIAL AIRIS PREMIUM/ARTIE PREMIUM. ✔KAIN YANG SENANG BENTUK ✔BIDANG 45" Berminat?? Klik link bawah www.wasap.my/60173901192 #bawaltabur #bawalcottonvoile #bawalpremium#bawalpremium #bawalbidang45 #bawal#bawalgalleryexclusive #bawalcantik #tudungbawal#bazarjb #bazarkaratjb #bazarkotabharu#bazarpaknil #bawalchiffonmurah #bawalovers#bawaldiamondmurah #bawalbidang50murah#dramanur #syafiqkyle #teamnatural_ #teamnike#teamhana #teamnoradanish #bazartokguru#bazarpaknilmurah #kainpasang #brides #bajutunang #bajunikahmurah

0

erma_hazira88

Design Baru💃💃💃💃💃 Uolls dh tengok ke design kami.. Macam2 design ade... Semua nya cantik2 .. Nak request color lain ,boleh je... Kami terima semua nya 😍😍 . ✔MATERIAL AIRIS PREMIUM/ARTIE PREMIUM. ✔KAIN YANG SENANG BENTUK ✔BIDANG 45" Berminat?? Klik link bawah www.wasap.my/60173901192 #bawaltabur #bawalcottonvoile #bawalpremium#bawalpremium #bawalbidang45 #bawal#bawalgalleryexclusive #bawalcantik #tudungbawal#bazarjb #bazarkaratjb #bazarkotabharu#bazarpaknil #bawalchiffonmurah #bawalovers#bawaldiamondmurah #bawalbidang50murah#dramanur #syafiqkyle #teamnatural_ #teamnike#teamhana #teamnoradanish #bazartokguru#bazarpaknilmurah #kainpasang #brides #bajutunang #bajunikahmurah

0

erma_hazira88

Design Baru💃💃💃💃💃 Uolls dh tengok ke design kami.. Macam2 design ade... Semua nya cantik2 .. Nak request color lain ,boleh je... Kami terima semua nya 😍😍 . ✔MATERIAL AIRIS PREMIUM/ARTIE PREMIUM. ✔KAIN YANG SENANG BENTUK ✔BIDANG 45" Berminat?? Klik link bawah www.wasap.my/60173901192 #bawaltabur #bawalcottonvoile #bawalpremium#bawalpremium #bawalbidang45 #bawal#bawalgalleryexclusive #bawalcantik #tudungbawal#bazarjb #bazarkaratjb #bazarkotabharu#bazarpaknil #bawalchiffonmurah #bawalovers#bawaldiamondmurah #bawalbidang50murah#dramanur #syafiqkyle #teamnatural_ #teamnike#teamhana #teamnoradanish #bazartokguru#bazarpaknilmurah

0

misszhefa_sk

0

misszhefa_sk

0

misszhefa_sk

Sedap nama...kalau gabung jadi Hana Kila 😊 #sk7team . Repostby @skyloversfansclub 💚 #LATEPOST Meet & Greet Jelajah @dramasangat #MochaKauBahagia2 Mc Donald Mutiara Rini, JB Episod 3 | Isnin & Selasa 9.50PM | @tv3malaysia #MochaKauBahagia2 #dramasangattour #SyafiqKyle #SkyloversFC #OurDambae #CapikNeverQuit #WeLoveSyafiqKyle Repost by @ctciksiti_sk .. tq 😘

0

misszhefa_sk

#LATEPOST Capik bagi jawapan #MochaKauBahagia2 ada 6 episod. Mana aciiiii 😂 Meet & Greet Jelajah @dramasangat #MochaKauBahagia2 Mc Donald Mutiara Rini, JB Episod 3 | Isnin & Selasa 9.50PM | @tv3malaysia #MochaKauBahagia2 #dramasangattour #SyafiqKyle #SkyloversFC #OurDambae #CapikNeverQuit #WeLoveSyafiqKyle . Repostby @skyloversfansclub 💚 #sk7team Repost by @ctciksiti_sk tq 😘

0

tyraaasya

🦄 TAPESTRY (Pre order) . __ Jom ws kalau nak join batch minggu ni , haa kalau dah fall in love dengan tapestry ni jom cepat cepat ws tau . __ Kita ada 3 size . M 150x130 =RM60 L 150x200 =RM70 XL 200x230 =RM75 Free postage SM, add RM5 SS __ Material lembut & best pakai 😉 . __ Cepat semua , nak order ws je . Kalau malas nak save no , click link kat bio okay ☺️ 016-763 5573 . ___ #tapestrymurah #tapestrymalaysia #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #bajumurah #bajukurungmurah #heelsmalaysia #ootdmalaysia #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof #syafiqahaina

1

tyraaasya

🦄 TAPESTRY (Pre order) . __ Jom ws kalau nak join batch minggu ni , haa kalau dah fall in love dengan tapestry ni jom cepat cepat ws tau . __ Kita ada 3 size . M 150x130 =RM60 L 150x200 =RM70 XL 200x230 =RM75 Free postage SM, add RM5 SS __ Material lembut & best pakai 😉 . __ Cepat semua , nak order ws je . Kalau malas nak save no , click link kat bio okay ☺️ 016-763 5573 . ___ #tapestrymurah #tapestrymalaysia #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #bajumurah #bajukurungmurah #heelsmalaysia #ootdmalaysia #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof #syafiqahaina

0

tyraaasya

🦄 TAPESTRY (Pre order) . __ Jom ws kalau nak join batch minggu ni , haa kalau dah fall in love dengan tapestry ni jom cepat cepat ws tau . __ Kita ada 3 size . M 150x130 =RM60 L 150x200 =RM70 XL 200x230 =RM75 Free postage SM, add RM5 SS __ Material lembut & best pakai 😉 . __ Cepat semua , nak order ws je . Kalau malas nak save no , click link kat bio okay ☺️ 016-763 5573 . ___ #tapestrymurah #tapestrymalaysia #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #bajumurah #bajukurungmurah #heelsmalaysia #ootdmalaysia #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof #syafiqahaina

1

classyarthome

CADAR EXLUSIVE . 🌟SUCCHI BEDSHEET🌟 . . Bedding set yang ramai org nak. Dengan material dia yang lembut & tak panas . Tak lama lagi nak masuk musim hujan dah. Mesti korang dh prepare nak cari selimut tebal dan cozy kan. Haaa fluffy multicolor ni paling terbaik kalau nak pakai tau . 💋 Pre order 2-3 weeks . Ape korang akan dapat dalam set ni? . 💘2 pcs pillowcase 💘1 pcs selimut jenis quilt cover 💘 1 pcs cadar lembut 🛍 special gift utk belian lebih rm250 . #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadarcomel #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadar100cotton #cadarpengantinmurah #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurah #syafiqkyle #nyxmalaysia #duckscarf #muamalaysia #neelofa #viralmalaysia

0

tyraaasya

🦄 TAPESTRY (Pre order) . __ Jom ws kalau nak join batch minggu ni , haa kalau dah fall in love dengan tapestry ni jom cepat cepat ws tau . __ Kita ada 3 size . M 150x130 =RM60 L 150x200 =RM70 XL 200x230 =RM75 Free postage SM, add RM5 SS __ Material lembut & best pakai 😉 . __ Cepat semua , nak order ws je . Kalau malas nak save no , click link kat bio okay ☺️ 016-763 5573 . ___ #tapestrymurah #tapestrymalaysia #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #bajumurah #bajukurungmurah #heelsmalaysia #ootdmalaysia #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof #syafiqahaina

0

classyarthome

🌠 CUTE PAJAMA ONE SET 🌠 [Pre order] — PRICE : RM 79 exclude postage . — Material : Cotton Size : M-XXL (please do take one size bigger) — Shoulder/Bust/Lenght/Hip/Sleeve/Pants — M : 38/46/63/48/54/94 L. : 40/48/65/50/56/96 XL : 42/50/67/54/60/100 XXL : 44/52/69/54/60/100 . — Click link link at bio for fast respon 📲 — #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadarcomel #cadarpatchwork #cadarpengantin #cadar100cotton #cadarpengantinmurah #cadarmurahmalaysia #bedsheetmurah #syafiqkyle #nyxmalaysia #duckscarf #muamalaysia #neelofa #viralmalaysia

0

yna_comel

Shooting #syafiqkylez #syafiqkyle #senafasrindu Igs senafasrindu

0

shasyafiqkylez

screen shot je la. xdan nk join life @senafasrindu tau. kejap benau. #syafiqkyle #rambutbarucapik #farizashman #SenafasRindu

0

kyle.lana.kylo

"sayang handsome, kalau pacik bawang" ahahahahhaa 5 days more for #GolGincu2 Guys! Stay tuned! . . #SyafiqKyle #AedyAshraf #GolGincu2 #GirlPower #pacikbawang #KyleLanaKylo

0

abang.maskerborong

1

skygirlinthegreenscarf

#Repost @skyloversfansclub (@get_repost) ・・・ #LiveUpdate @syafiqkylez bawa watak as Hakim dalam filem #GolGincu2. Nilah ketua Team Berita Kampus. Saksikan 25 OKTOBER INI di pawagam berdekatan anda. #Repost @astrogempak with @insta.saver.repost • • • #GolGincu2 #Hakim #SyafiqKyle #SkyloversFC #OurDambae #CapikNeverQuit #WeLoveSyafiqKyle #bukansemuaperempuan #girlpower #girlscandoanything

0

words.n.feelings

🌹Don’t lose a diamond while being blinded by glitters.. keep wearing those shades! ✌️😝 . . 📷 HD igs #abbysyavyla, SK ig #dramasangat @hannahdelisha @syafiqkylez #hannahdelisha #syafiqkyle

13

popchiz_aa

Cheeselyfact! 🧀Korang tau tak masa zaman kerajaan Rome dulu cheese di bawa ke Rome sebagai makanan orang orang elit sahaja. 🧀 Cheese berasal dari susu, tak kisah lah susu lembu ke unta ke kambing ke kuda ke. Ok? 😍 ================================ =======Kulit popia yang di gomol bersama ✔️premium cheese ✔️lada ✔️gula Di bungkus dalam balang dan di seal rapi, Popchiz yang beratnya 300gram dan mempunyai 3 rasa bakal menjadi jenama kudap kudapan yang dekat di hati rakyat Malaysia =================================== Berminat DM😊 #popchiz #popchizviral #popchizmalaysia #popchizsedap #kerepekcheese #kerepek #snack #jjcm #makanan #makananviral #trustedseller #amyrarosli #syafiqkyle #food #meletop

2

abang.maskerborong


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118