Syafiqkyle Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

hann.yaseta

5 TIPS KEMPISKAN PIPI PAU. No 5 paling mudah tapi ramai tak buat 😤 . 1) Makan banyak sayur berserat seperti🥦🌽🥕 . . 2) Kurangkan Snek Dan Kek 🍦🍰🍫🧁🎂🍿🍩🍪 . 3) Makan Protein Clean seperti ayam dan kurangkan proses Food 🌭🍔🍕🥓 . . 4) Bersenam 30 minit secara konsisten . . 5) Banyakkan minum air kosong tak kisah sejuk ke suam ke panas ke 😉 . Amalkan tips nih jika nak pipi tuh jadi runcing. Tidak la bulat je muka tu bulat sampai penuh gambar . Tak perlu lagi pakai filter utk runcingkan pipi 🤭 . . Silakan SHARE & TAG kawan yg nak diet 👇🏼👇🏼 . . Pendaftaran January sudah dibuka. Klik Link Di bio IG utk mendaftar . Coach Hani + 60197529778. . #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #dietstartsmonday #mirafilzah #teamcoachyatie

1

yas_yasmien

bila ada yg berkaitan dgn @syafiqkylez , be like 😂😆, tunggu masa je i nak borong majalah ni @syafiqkylez 💚 _ #SyafiqKyle #TengkuIsma #IsmaRiana #BukanCintaAku #FarizAshman #senafasrindu #OurDambae #CapikNeverQuit #skyloversneverquit #SkyloversFC _ Repost @glamlelaki _ @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941

0

tiyahushlove_official

@tiyahushlove_official - HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH! Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala2 Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah! . Kesian Cik abang tu nak belek2 nak cari gunung uolls tapi tak jumpa2, jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uollsssss...😭 . Tak Payah Susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje LOVE POTION HUSH HUSH terbaik untuk ✔️ UP kan size TEK ✔️ Mekarkan TEK ✔️Tegang Boolatkan Cik Tek ✔️Balance kan saiz kanan kiri . Barulah SEKSA tu jadi SEKSI Dimata Encik Hubby 😍 . Jom Dapatkan Sekarang Love Potion by Hush Hush dengan harga istimewa . Click link di BIO for details ❤️ . . #lovepotioncream #LovePotionByHushHush #breastcreammalaysia #ubatbesartetek #ubattetekbesar #buttcream #poplikethat #tiktokmalaysia #samyang #tiktok #syafiqkyle #samyanghalal #syukurselalu #bajukurung #raya2018 #ootdraya #jommasak #jommakan #jommelancong #jomshopping #johorbahru #kotabaharu #taipingperak #baganserai #deyychallenge #aqeefanaqi #yusofalqardhawi #videoviral #handsock #kualalumpur

1

littlemiyaaa_ks

Grab yours now while stock last. Kalau dia yang jadi cover magazine,laku macam pisang goreng panas 😆 . @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 . #Repost @glamlelaki

0

kylez_sisters

Jom ramai2 kita dptkn @glamlelaki Edisi Disember 2018 skrg. . Repost @glamlelaki . @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941

0

myy.syafiqkylefc

. #repost from @glamlelaki with @insta.saver.repost . • • • @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941

0

missbutterfly_sk

Actor of the Year😍😍 Semoga tidak hanya tahun ini sahaja tapi tahun2 berikutnya juga❤ . @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 #Repost by @glamlelaki tq🌹

0

hsuribaharin

Actor of the year u all🤩. K jom ramai2 kita dptkn @glamlelaki edisi Disember 2018 ni sblm sold out😁 . Repost @glamlelaki . @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941

0

amyrasyafiqreal

Dapatkan magazine @glamlelaki this month now! @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 #Repost @glamlelaki with @insta.saver.repost • • •

0

rosliza_yahaya

Aktiviti di hari cuti...sesekali bawak anak2 main dekat fun fair boleh releasekn tention...Nk trn berat badan kena happy2.. . Untuk tips diet online klik dlm bio atau komen di bawah; Coach Rosliza_yahaya 0132567061 #wellnessexpertpanji#tipskurus#menueatclean#mealplan#fitnessmeal#kurusonlinecoaching#kurusbadan#onlinecoaching#tipsdiet#dietselamat#diettanpabersenam#kurussebelumkahwin#dietsenang#jubahsouq#bajuraya#dietmalaysia#kempisperut#primavalet#syafiqkyle#kempiskanperut#bajuraya2018#hijriahsome#dietstartsmonday#mirafilzah#igshop#syoknyakurusonline#aliffsyukriterlajaklaris

0

warda.snowcap

[ATTN: CIKGU2 YG NAK SIMPLE TAPI CANTIKS] - CIKGU2 JGN LAH RISAU KALAU HARI2 PENING DUK FIKIR NAK PAKAI TUDUNG APA SBB ANAK TUDUNG ASYIK SAMA JE. . . Ni haaa inner salju mmg pilihan terbaik utk cikgu2 semua. Sebab apa? Sbb inner salju ni simple jerrrr pastu selesa. Ada plk exclusive metal tag tu buat kan cikgu2 nampak classy bila pakai. SIMPLE yet CLASSY. Gittewww. . . Pastu cikgu2 nk mengajar pun seronok je sbb anak tudung tak melorot ke belakang pastu tak panas plk. Aduhhh bestnyaaaa😍 . . Jom cikgu grab skrg inner salju ni sementara masih promosi ni. 🤩 . . #innersnowcap #innersnowcapmurah #innersnowcapgetah #innersalju #innersaljusejuk #innersnowcapsejuk #innersnowcapmurahborong #innersnowcapselesa #innersnowcapserappeluh #innersnowcapkemas #innersnowcapmelekap #neelofa #fazura #zahirahmacwilson #nienabaharun #aydajebat #saharulridzwan #fattahamin #izzueislam #syafiqkyle #haelhusaini #janganbencicintaku #cintabukankristal #cintalemonmadu #cintatiadaganti #cikreenencikngokngek #mirafilzah #uqashasenrose #nelydiasenrose #ootd

0

miss_kellyz

Yes! I totally agree. May 2019 be another great year for you also Capik! 🤩🤩 . . @Regran_ed from @glamlelaki - @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 - #regrann

0

nhnadiaaa.ks

Dapat kan issue dec 2018 . . @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 #Repost @glamlelaki with @insta.saver.repost • • •

0

yana_comel1

#Repost from @glamlelaki by @quicksave.app ・・・ @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 #InstaSaveApp #QuickSaveApp

0

azie_zie82

#Repost by @skyloversfansclub. . Dapatkan magazine @glamlelaki this month now! @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 #Repost @glamlelaki with @insta.saver.repost • • •

1

explosionboxmalaysia

0

skyloversfansclub

Dapatkan magazine @glamlelaki this month now! @syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941 #Repost @glamlelaki with @insta.saver.repost • • •

0

explosionboxmalaysia

0

baesurprisegift

SETIAP HARI ORDER FULL!!! - Sebelum full lagi!!! JOM TEMPAH DENGAN KAMI UTK YANG TERSAYANG!!! - Serious PRODUK KAMI ni mmg cun TEROK!!! - Berminat??? Jom whatsaap 0176762361 Jom whatsaap 0176762361 Jom whatsaap 0176762361 - CEPAT SEBELOM PENUH!!! #explosionbox #surprisebox #surprisedelivery #hadiahistimewa #handmadegift #surpriseboxmalaysia #explosionboxmurah #explosionboxmalaysia #explosiongiftboxmy #hantaran #convocation #anniversary #birthday #aliffaziz #sayajual #alifsatar #alifsatarfc #fathzura #fattahamin #aydajebat #syafiqkyle #hannahdelishafc #aaronaziz

0

baesurprisegift

SETIAP HARI ORDER FULL!!! - Sebelum full lagi!!! JOM TEMPAH DENGAN KAMI UTK YANG TERSAYANG!!! - Serious PRODUK KAMI ni mmg cun TEROK!!! - Berminat??? Jom whatsaap 0176762361 Jom whatsaap 0176762361 Jom whatsaap 0176762361 - CEPAT SEBELOM PENUH!!! #explosionbox #surprisebox #surprisedelivery #hadiahistimewa #handmadegift #surpriseboxmalaysia #explosionboxmurah #explosionboxmalaysia #explosiongiftboxmy #hantaran #convocation #anniversary #birthday #aliffaziz #sayajual #alifsatar #alifsatarfc #fathzura #fattahamin #aydajebat #syafiqkyle #hannahdelishafc #aaronaziz

0

baesurprisegift

0

baesurprisegift

0

glamlelaki

@syafiqkylez merupakan pelakon yang paling berjaya & berpengaruh sepanjang 2018. Maka itu, @glamlelaki gelarkannya sebagai ‘Actor of the Year’. Tak dinafikan, dia adalah Malaysia’s new favourite hero. Baca pengalaman @syafiqkylez membintangi drama rantaian popular, NUR dan serba sedikit pendapatnya tentang dunia seni. Teks, Penyelaras & Penata Gaya: Johan Kassim Grooming & Rambut: Syed Faizal Syed Noh Gambar: Robin Yong Baju & Seluar: @coach pre-Spring 2019 #glamlelaki #syafiqkyle #syafiqkylez #personality #profil #fashion #style #coach1941

4

studio_syafiqxamyra

Wowwww tak sabanya nk tunggu diorang masuk set again..good luck all family #nur2 😃 #amyrarosli #syafiqkyle @aamyrarosli @syafiqkylez

0

rosliza_yahaya

Yang nak laju...cut body fat & result dalam satu ke dua minggu🔥🔥🔥 . . Mula cut karbo simple..fokus kpd karbo kompleks spt brokoli dan cauliflower. Protein drp ikan manakala fiber drp timun, carrot dan mushroom.. . . Pengambilan air dlm diet yg cukup dan susunan meal 5x sehari..mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan lebih laju dan konsisten. . . Untuk tips diet klik di bio atau whatsapp Coach Rosliza_yahaya 0132567061 #Sihatdanbonusnyakurus#wellnessexpertpanji#tipskurus#menueatclean#mealplan#fitnessmeal#kurusonlinecoaching#kurusbadan#onlinecoaching#tipsdiet#dietselamat#diettanpabersenam#kurussebelumkahwin#dietsenang#jubahsouq#bajuraya#dietmalaysia#kempisperut#primavalet#syafiqkyle#kempiskanperut#bajuraya2018#hijriahsome#dietstartsmonday#mirafilzah#igshop#syoknyakurusonline#aliffsyukriterlajaklaris

2

yana_comel1

1

yana_comel1

0

yazid_befit

Hehehe..mesti ada compare gambar before kahwin & selepas kan ? . Its normal kalau kita tak jaga makanan,badan akan kembang mcm belon.. . Tapi kalau jaga makan,jaga minum air putih,active lifestyle...In sha Allah badan anda slim melim walaupun dah ada 3 orang anak.. . . . #onlinecoaching #befitprogram#youcanloseweightfromhome #tipssihat#motivationalquotes #kataperangsang#befitwithcoachyazid #jomkurus#tubuhruncing #pipitirus #zalora#fattahamin #syafiqkyle #jomsihat#tipssenang #healthylifestyle #mealplan#simpletips #coachonline #seluarbesar#makansihat #sizebesar #fitmama#plussize #moodrepublik #BHOnline#dietseimbang

0

eyla_ali

0

eyla_ali

0

rosliza_yahaya

Brokoli antara sumber karbo kompleks yang boleh menggantikan nasi dlm diet seharian. Cuba pelajari teknik masakan yang betul supaya brokoli tidak hilang nutrisi. . . LIKE, SHARE dan TAG dengan orang2 yang tersayang❤️ . . Coach Rosliza_yahaya 0132567061 #wellnessexpertpanji#tipskurus#menueatclean#mealplan#fitnessmeal#kurusonlinecoaching#kurusbadan#onlinecoaching#tipsdiet#dietselamat#diettanpabersenam#kurussebelumkahwin#dietsenang#jubahsouq#bajuraya#dietmalaysia#kempisperut#primavalet#syafiqkyle#kempiskanperut#bajuraya2018#hijriahsome#dietstartsmonday#mirafilzah#igshop#syoknyakurusonline#aliffsyukriterlajaklaris

0

rosliza_yahaya

Saya dah buka Intake Januari kepada sesiapa yg nak turun 5 - 11kg secara sihat dan fit. . . Coach Rosliza_yahaya 0132567061 #wellnessexpertpanji#tipskurus#menueatclean#mealplan#fitnessmeal#kurusonlinecoaching#kurusbadan#onlinecoaching#tipsdiet#dietselamat#diettanpabersenam#kurussebelumkahwin#dietsenang#jubahsouq#bajuraya#dietmalaysia#kempisperut#primavalet#syafiqkyle#kempiskanperut#bajuraya2018#hijriahsome#dietstartsmonday#mirafilzah#igshop#syoknyakurusonline#aliffsyukriterlajaklaris

2

i.kylez

#Repost @skyloversfansclub (@get_repost) ・・・ BTS Bukan Cinta Aku Drama slot akasia @tv3malaysia Coming soon next year Credit igs @kay_baqi #bukancintaaku #tengkuisma #SyafiqKyle #skyloversfc #ourdambae #capikneverquit #welovesyafiqkyle

1

eishal_beauty

JUZFIT adalah makanan tambahan yang 100% dirumus khas dari bahan semulajadi. Mengunakan formulasi terbaik dengan gabungan 7 estrak buah-buahan serta makanan sunnah untuk diet yang sihat. Mampu untuk membantu mengatasi masalah berat badan. . . KELEBIHAN & KHASIAT JUZFIT MIXED FIBER JUICE : ✔ Menurunkan berat badan lebih 5 kali ganda lebih efektif ✔ Mengawal selera makan ✔ Menambah tenaga dan kecergasan sepanjang hari ✔ Memutih dan mencerahkan kulit ✔ Bertindak sebagai anti oksidan dan mengoptimalkan proses detox ✔ Membaiki sistem percernaan ✔ Mengurangkan masalah perut buncit ✔ Merendahkan kolestrol dalam badan ✔ Meningkatkan metabolisma badan ✔ Melawan kelesuan . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual #jannanick #fattzura #selafazcinta #seriburindu #kankukejarcintakamu #kkkck #meletop #gemokisawesome #zahirahmacwilson #syafiqkyle #teatox #teatoxmalaysia #teatoxmurah #juzfitmalaysia #produkkurus #nakkuruskanbadan #slimmingproduct #slim #juzfitteatox ##daretobefit #juzfit #juzfitofficial #lemonex #kurus #olicandy #juzfitofficial #jomkurus #daretobefit

4

eishal_beauty

Secawan TEATOX panas setiap pagi mampu menghilangkan rasa mengantuk dan memberi tenaga berpanjangan tanpa rasa letih.😋 . Mulakan hari ada dgn TeaTox! TeaTox! TeaTox! 💯 . 💥14 Days Detox⤵⤵⤵ . ✅ Merendahkan tahap kolestrol ✅ Menambahkan tenaga ✅ Mengempiskan perut ✅ Mengecilkan peha/lengan ✅ Membuang toksin dlm badan ✅ Meningkatkan metabolisma dlm badan ✅ Memperbaiki sistem pencernaan/melawas ✅ Membantu menyerap vitamin/mineral dgn lebih baik ✅ Meningkatkan sistem kawalan gula dlm badan . . 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual #jannanick #fattzura #selafazcinta #seriburindu #kkkck #kankukejarcintakamu #meletop #emmamaembong #cintatiadaganti #gemokisawesome #zahirahmacwilson #syafiqkyle #teatox #teatoxmalaysia #teatoxmurah #juzfitmalaysia #produkkurus #nakkuruskanbadan #slimmingproduct #slim #juzfitteatox ##daretobefit #juzfit #juzfitofficial #lemonex #kurus #olicandy #juzfitofficial #jomkurus #daretobefit

0

yana_comel1

Ok adam dah janji So NUR 2 nanti tolong tunaikan janji Adam Jangan tinggalkan nur dan jangan curang dengan Nur Yek Ustaz Adam 🙄 #Nur2 #Throwback #AdamNur #UstazAdam #syafiqkyle #syafiqkylez

0

yana_comel1

Throwback sikit ustaz Adam & nur Dah pandai adam kelip2 Mata kat Nur 😊 #Throwback #Nur #UstazAdam #syafiqkylez #syafiqkyle

0

tyraaasya

🐰ARYA BEDSPREAD PROMO (1-11) . __ Pre order ( 2-3 weeks ) . FREEPOSTAGE SM . #cadarexclusivetys . __ MATERIAL . 50% cotton + 50% polyester . __ QUEEN RM 220 . KING RM 240 . __ MEASUREMENT A - 200X230cm (QUEEN) . B - 230cmx250cm (KING) . __ Item yg korang akan dapat : . 🦄2 PILLOWCASE . 🦄1 BEDSPREAD . 🦄SPECIAL FREE GIFT . . . Kualiti sangat sangat bagus , selesa , kalau korang berminat boleh ws cepat . . . #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

0

tyraaasya

PYJAMAS ON PROMO !! (Pre order) __ Normal Price : RM 79 . NOW ON PROMO : RM70 je guys!! . __ Size : M-XXL . Material : Cotton . __ What App 016-763 5573 @ click link kat bio ☺️ . ___ Nak tengok design lain? Tekan ni #pajamastyraaasya . __ #pajamasmurah #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #bajutidur #bajutidurmurah #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadarcomel #tiktokmalaysia #viralmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

0

tyraaasya

🐰ARYA BEDSPREAD PROMO (1-11) . __ Pre order ( 2-3 weeks ) . FREEPOSTAGE SM . #cadarexclusivetys . __ MATERIAL . 50% cotton + 50% polyester . __ QUEEN RM 220 . KING RM 240 . __ MEASUREMENT A - 200X230cm (QUEEN) . B - 230cmx250cm (KING) . __ Item yg korang akan dapat : . 🦄2 PILLOWCASE . 🦄1 BEDSPREAD . 🦄SPECIAL FREE GIFT . . . Kualiti sangat sangat bagus , selesa , kalau korang berminat boleh ws cepat . . . #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

0

tyraaasya

PYJAMAS ON PROMO !! (Pre order) __ Normal Price : RM 79 . NOW ON PROMO : RM70 je guys!! . __ Size : M-XXL . Material : Cotton . __ What App 016-763 5573 @ click link kat bio ☺️ . ___ Nak tengok design lain? Tekan ni #pajamastyraaasya . __ #pajamasmurah #pyjamasmurah #pyjamasmalaysia #bajutidur #bajutidurmurah #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadarcomel #tiktokmalaysia #viralmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

0

explosionboxmalaysia

0

explosionboxmalaysia

0

bukancintaaku_drama

0

coachraffwafi

KALORI & GEMUK tidak dapat dipisahkan. Kalau nak turunkan berat badan memang perlu faham betul² apa itu kalori supaya strategy kita tu lebih jelas dan on track. Takdak lah org kata diet sia² tak kurus² jugak kan... So, pastikan yg anda makan itu kalorinya tidak berlebihan supaya tidak tersimpan sebagai lemak. . Suka sy nak igt kan, walaupun anda aktif atau baru balik bersenam/bersukan/gym... Itu bukan ticket anda utk makan lebih atau apa sahaja sbb anda kononnya dah bakar byk kalori. Ingat, target anda utk turunkan berat badan, so perlu kalori DEFISIT, anda belum lagi fasa ideal / maintain. Ni ideal weight pun belum dpt capai, tapi gaya nak mcm org dah ideal weight 🙄. . Perlu juga tahu, walaupon Kalori-Defisit, pastikan anda jaga KUALITI kalori itu. KUALITI yg mcm mana? Tunggu next posting sy😘. . #mynewmeonlinechallenge #noweveryonecanslimnfit Coach Wafi 📲 +60127010741 . | CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH| NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |. . #jdt #jdtfamily #jdtuntuksemua #jomkurus #tipskurus #plussize #tipssihat #makansihat #BHonline #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #fatburner #bajubesar #tunM #fitness #obese #bajuplussize #syafiqkyle #mamak #malaysia#malaysiaairlines

1

explosionboxmalaysia

0

words.n.feelings

🌹Set no limit.. 📷 ig @syafiqkylez #syafiqkyle

0

_kindapretty

WOW! ELFIRA LOY PUN DAH TERJEBAK DGN BOUGAS BEAUTY! KORANG BILA LG? . . Sape yang kenal Elfira Loy ni, mesti tau Elfira mmg seorang yg suka try high end skin care products. So, bila Elfira Loy tag HQ katanya beliau dah start apply balik Bougas Beauty Advanced Serum dlm rutin skincare... of course la kami happy! . Kalau Elfira Loy pun dah jatuh cinta dgn Bougas Beauty Advanced Serum, korang bila lg? Hehehe. . & tahu tak, alhamdulillah Bougas Beauty Advanced Serum dah dapat pengiktarafan HALAL. More reasons to get yours now :) . . #teamkakdya #bougasbeauty #bougasbeautyjohor #bougasserumjb #mencintaimumrphotographer #iamme #bbbnu #hannahdelisha #syafiqkyle #erniamanina #ernibougas #bayabougas #bayaamin #bbs #cantik #bougasbeautyjb #bougasbeautyserum #bougasbeautybyerni . #teamkakdya #bougasserum #bbsbunga #bbsfeedbackcustomer #bougasbeautyjb #bougasbeautyshahalam #bougasbeautyjohor #bougasbeautykedah #bougasserumjohor #bougasbeautyagent #bougasbeautyserum #serumviral #sayajualserum #bougasbeauty #sayajualserummurah

0

explosionboxmalaysia

0

explosionboxmalaysia

0

eyla_ali

1

eyla_ali

1

eyla_ali

0

masterfairfit

Makan apa lunch harini? Ish jangan lupakan FairFit tau, rasa buah yangg sangat freshhh korang mesti nak habiskan sebotol kan 😝 haha jangan la habiskan sebotol, satu sudu sahaja, nak guna untuk sebulan satu botol tu tau🙈 #fairfit #misikurussihat #jubahbesar #antapermana #kurussemulajadi #kurusdarirumah #kekalsihat #sitinurhaliza #dietseimbang #diet #kekallangsing #harimaumalaya #syafiqkyle

1

yazid_befit

Nak tahu tak jawapan dia? . Definitely! Its a yes! Boleh minum energy drink ketika senaman or exercise..Sebab bagus if minum.. 1️⃣ Badan memerlukan glukose drink or energy drink utk spike energy utk perform dgn lebih. 2️⃣ Air putih hanya membekalkan air semata-mata tanpa ada replacement electrolytes yg hilang dalam badan. 3️⃣ Energy drink akan bekalkan electrolytes utk replace garam-garam yg hilang. . Boleh minum petang nih kalau anda buat senaman..Kalau x senaman jgn minum..minum air putih je... . Exercise=Glukose drink. No exercise=Air putih. . InsyaAllah sama sama kita belajar nyeee 😉 . . . #onlinecoaching #befitprogram #youcanloseweightfromhome #tipssihat #motivationalquotes #kataperangsang #befitwithcoachyazid #jomkurus #tubuhruncing #pipitirus #zalora #fattahamin #syafiqkyle #jomsihat #tipssenang #healthylifestyle #mealplan #simpletips #coachonline #seluarbesar #makansihat #sizebesar #fitmama #plussize #moodrepublik #BHOnline #dietseimbang

1

yatie.nadzli

5 TIPS KEMPISKAN PIPI PAU. No 5 paling mudah tapi ramai tak buat 😤 . 1) Makan banyak sayur berserat seperti🥦🌽🥕 . . 2) Kurangkan Snek Dan Kek 🍦🍰🍫🧁🎂🍿🍩🍪 . 3) Makan Protein Clean seperti ayam dan kurangkan proses Food 🌭🍔🍕🥓 . . 4) Bersenam 30 minit secara konsisten . . 5) Banyakkan minum air kosong tak kisah sejuk ke suam ke panas ke 😉 . Amalkan tips nih jika nak pipi tuh jadi runcing. Tidak la bulat je muka tu bulat sampai penuh gambar . Tak perlu lagi pakai filter utk runcingkan pipi 🤭 . . Silakan SHARE & TAG kawan yg nak diet 👇🏼👇🏼 . . Pendaftaran #kurusonlinecoaching sudah dibuka. Klik Link Di bio IG utk mendaftar . Coach Yatie + 6017 977 2706 . . #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #dietstartsmonday #mirafilzah #teamcoachyatie

0

explosionboxmalaysia

0

tyraaasya

🐰ARYA BEDSPREAD PROMO (1-11) . __ Pre order ( 2-3 weeks ) . FREEPOSTAGE SM . #cadarexclusivetys . __ MATERIAL . 50% cotton + 50% polyester . __ QUEEN RM 220 . KING RM 240 . __ MEASUREMENT A - 200X230cm (QUEEN) . B - 230cmx250cm (KING) . __ Item yg korang akan dapat : . 🦄2 PILLOWCASE . 🦄1 BEDSPREAD . 🦄SPECIAL FREE GIFT . . . Kualiti sangat sangat bagus , selesa , kalau korang berminat boleh ws cepat . . . #cadarmurah #cadarmalaysia #cadarcantik #cadarquilt #cadarkatil #cadarmarble #cadarsingle #cadarmampumilik #cadar #cadar100cotton #cadarpengantinmalaysia #cadarpengantinmurah #cadarpatchwork #cadarmurahmalaysia #tiktokmalaysia #viralmalaysia #bedsheetmalaysia #bedsheetmurahmalaysia #syafiqkyle #fattahamin #fattzura #duckscarf #alhaalfacosmetics #nafura #muamalaysia #neelofa #neelofahijab #vivyyusof

0

eyla_ali

0

eyla_ali

0

eyla_ali

0

eyla_ali

2

eyla_ali

0