Sygawk Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

nurulsyahada_

0

recl._aa

💛💛💛 Part 3 Thanks sbb dtg party nii And thanks jgk spe yg bgi. Hadiah Aku rindu korang syg korng❤️ Kita still kwn smpi bila ii Aku x pernh lupa jasa baik korng 😘 Hrini la yg paling best bgi aku Ada complete lgi nii..geng aku ramai yg x de but its ok Aku x amik hti Syiqin ttp di hti❤️😍 Kitorng x kn lupa kau 💞🤫 @_syi.qin_ @ftnqstina._ @elynsrh @anime.br3ath @_nurinss @__anisqistina @mirzaaaaaa.a @qilatihaika #sygawk #kawanforever #thanks💕 #present🤝

5

its_farahelina

0

ainol__official

You can't run from reality #sygawk #everything

0

hzrn_16

Hitam???😦tak pelik rasenye kot kalau lelaki hitam😎sebab jurulatih aku pernah ckp kalau lelaki yg putih ni kebanyakannye gay😂wahhaahha btw thanks bro sudi tangkap gmbr gua👍🏻 #kamixramai #kakymotor #sahabat #friendships #sygawk #kronilampupetakofficial #ex5 #esrgarage #kamimatmotobukanmatrempit #kamixkroni #kamixramai #pengalamanmendewasakankita #kakymotor #kapchaimalaya #kapchaijahat #flyorstayhome #jenterakita @kroni_rempit @kapcairempit_ @kapcai.jahat @budak_kapcai_

5

m.akmal_99

0

azza_raihan

0

aizaazril176_

I don't wish to be everything to everyone,but i would like to be something to someone 💑 #sygawk #cntahati #ygsetiamenemani #kauyangsatu #rs150r

0

hzrn_16

Bukn mudah untuk jadi orng yg berjaya 🤠kerana kejayaan tidak datang dengan begitu mudah☹️btw tq bro bagi pinjam moto kjp hehehe..kalau aku berkenan boleh aku swap set ngn ko😝 #kamixramai #kakymotor #sygawk #friendships #sahabat #kroniy15zr #ysuku #kamimatmotobukanmatrempit

2

amirah_angoh

Syg awk selamanya #sygawk

6

_aisyaz02

Hati ini kan trus merindukanmu💖disetiap tidurku😴Ku pertahankan💪walau menjadi beban Ku korbankan🤗kerana Ku masih syg Ku mohon padamu😞jangan pernah menghilang🐾 #rindukamu #gudnite #sygawk

1

kila_kute06

Ckup tuk ary ni je #sygawk

1

mummyloraxs_06

Asal pandang sana dikk??😂 (Penghibur hati kekedik💕) #pagiguyzz #kekedik #girl😎 #sygawk #morning #iPhone6 #vivof5 #idola #mine

0

hzrn_16

2

nrlhfzfyza

2

_syahz_intan_

s for syAhzf #syAhzf #sygawk

0

_syahz_intan_

💦🏃🏼‍♀️💦🏃🏼‍♀️💦 #syAhzf #sygawk #comingsoon

3

anjefiza

Dating jab.. Ank sekolah😁 #husbandandwife #cintahati #semogakitabahagia #sygawk

0

dzul_anas

trime kasih awk sbb sambut bday sy... #sygawk #aini_anas

2

akunsidia

Apa perasaan korang bila dia buat macam ni a)mintak putus b)support dia and jaga dia c)marah dia #sorry #dontgiveup #akunsidia #sygawk

0

danizulaikha

I love you sygku cik-pendekk😘 #sygawk #kami×ramai #saiya×kuat

0

nurso_jieha_eun

Besar dah awk dik..aritu muat lg duk dle bakul😄hmm cepat masa berlalu dik..setahun lbh doh awk dik..rindu awk masa bby dik🚼 #nurjannah.. #dahbesar.. #1y1m.. #sgtaktif.. #bdkbykakal.. #bdkcerdik.. #beagodgurlsyg.. #sygawk.. #ankumi&abi..

0

_syahz_intan_

ciNta tiDak teRlihAt deNgan mAta, teTapi dEngaN hati❤️🌸 #jatuhati #sygawk #syAhzf

0

hzrn_16

Ok awak dlm pantang lagi so tak boleh nak grk event so duduk diam ii sampai abis pantang okeyy💕💕😂 #kamixramai #growtogether #ex5 #flyorstayhome #kakymotor #kapchaimalaya #kronilampupetakofficial #kamimatmotobukanmatrempit #gold #sygawk @kroni_rempit @sukanpermotoran

0

_syahz_intan_

🎉❤️QUEEN OF THE NIGHT❤️🎉 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 maafkAn sy , sy tiAda niat untuk meRampas takhta awak wahai puteri cantik😘. sy tidAk saNgka semuA ini terjAdi😬. #sygawk #syAhzf

0

ekinamani

What's the fact about me??. Ye kesemua itu betul.. Tp mengkhianati itu ramai..nk yg setia tu payah. 😏 Kalau rse nk terbang,halanglah laluan sy. Ahahah Anging gapo. Buang anging. #syhkmt #sygawk #doabygbaik2 #allahisalwayswithus

0

haffizz

Surprise dihari minggu.. Pagi nie balik dari surau. Bukak beg nk ambik thumdrive. Nk setle job canvasviral.. Ehhh ade kotak.. so sweet syg. Tqvm. #confiusjapanniversaryke #sygawk #zaujahtilljannah

0

m.a.h.z_

Opsss....maaf abg JUPITER nk lalu:-) CC: @hazim.rizal #sygawk #abgjupiter135 #picproduction #lc135

0

akunsidia

0

akunsidia

Izinkan saya terokai hati awak Tag bf/gf yang awk syg #sweet #onedayyoubemine #sygawk #hanyaawkygsayasayang @akunsidia

0

nor_aini_twin

alhamdulillah dh selesai semua...smoga brjaye dunia akhirat.. #sygawk #anas_aini

1

amirul_shafiqofficial

Tolong cover gigi tu please #sygawk

5

ayen_farah

Bila kite jatuh, kite bngun semula Jgn pernah mengalah, usaha dan Terus usaha, pedulikan ap org ckp.. #pagi 😘 #sygawk #xpernahxsyg

1

itsme.h.h._

Love you😘muahhh . . . . #ehtiberr🙄 #mcdonalds #yakincantik #bidadariismail #sygawk

20

zamree_mat_ail

Weekends..bwk ank sedara si kurus jenjalang #cekeding #jantunghati #sygawk

0

norkhadijahmtnoh

Kadang2 keperitan harus dilalui sebelum tercapainya kebahgiaan.senyumlah disaat kt tgh bersedih krna akn ada kebahgiaan selepas itu..in sha allah👌 #ketentuanallahyghebat #senyumselalu #sygawk

1

eiyradieyn

1

dila_azmi84

Fight k my hero syg.... Love u so much... Cpt baik syg... #fighttoekzima #mohammadsaifullah #sygawk

11

nrainins

Selamat malam. Semoga mimpi yang indah ❤ @n_ekyn #gudnite #mmpiknawk #merahlove #sygawk #crushcish

1

hzrn_16

1

afa_ais

Nk tiktok awk byk lagi... #sygawk

0

mimiemuaa

Terima kasih sngt2... #jadiowgygpertama # #sygawk.. # #tqsangat2 #

4

arypajoe

Wchet sudah bilang drggg...now insta berserta FB.....hahahahaha... #jarang❌paduu💨 #ampundj #otwpulauhiburan #pulasabisbadantegak #sygawk

0

putrieza1943

Nape aq mcm rendah sgt nii..😂😂 #cintahatisaye #sygawk

0

nh_hezry

0

nikmzulhasif

Night guys😙😙...sweet dream🎁🎁🎁🎁 #sygawk

7

dqni.lee

2

zarraaisyahaisyah

Buat renungan semua ... #sygawk @don"t giveup

0

najwafiq

Jika 😔 awak 😻 pernah 🌟 pergi 🙋 Jangan 🚫 cuba 😡 untuk 😘 datang 🙇 Kembali 💔💔 #sygawk #likevideonie

0

nursafia94

Haii cinta hati maklang.. Kecik2 dah pandai candy.. Comel cinta hati maklang ni.. #Sygawk #cintahatimaklangduniaakhirat

5

akmalhafiz5022

1

abby_moxx09

Ayah sy slalu Berpesan " Kita Bukan Orang Senang , Jadi Diri Sendiri Tak Perlu Tiru Gaya Orang Lain . Tak Perlu Tipu Orang Lain Semata-Mata Nak Orang Berkawan Dengan Kita " #salamjumaaat💞 #sygawk #setiapadastu😘 #ayiematen💑 #cintaakhirhyat...

0

nurainbintiarbaen

Kita harus jaln kan hidup kita #sygawk #akuokjekaluorgsukaaku

0

miiyaya19

3

_itsmeliya

1

abby_moxx09

Kau nak bahagia , kau kena redha apa yang pernah terjadi sebelum ni . Kau kena mulakan new life , walaupun seberat mana kau kena tanggung , sakit mana kau akan rasa kau kena terima dengan perlahan lahan . Insyaallah one day semuanya akan okayh dengan tanpa kau sedar . Kau cuma kena ingat satu je , semuanya terletak pada diri kau sendiri . Kalau kau rasa kau mampu lalui dengan redha kau akan menang dengan kebahagiaan one day . Kalau kau down , kau akan kalah dengan derita ☺ #sygawk #xprnhxcyg #ay__m

2

ainnursyaira

Senyum kan sedekah.... #sygawk

0

abdulmajid.ali.39

Raya masih on . Hahah 💑😘 #bajusamakalernganmotor #sygawk @shahida_eyda

3

abdul_muhyee

Semoga Allh permudahkan urusan harian Kita dan jauh kan Kita Dari mereka yg zolem , Amin #sygawk

2

akram_aizat_000

2

kimiewan23

Allamdulillah slsai jga mjlis walaupon hjan rahmat..trma ksih yg dtg..🤗😘 #sygawk #isteriku

4

nor_aini_twin

org blakang semangat bakor satey... #sygawk #anas_aini

3

nrlhfzfyza

2

aliya_h9538

🎈Happinies Day🎈💕.... #selamathariraya #sygawk #missaniandharith😳 .....

3

hzrn_16

Selamat hari raya❤️❤️sorry baju raya besar sbb tuh tak post pakai baju melayu hahahaha #raya #flyorstayhome #budakbaek #teamrayapahang #kakymotor #kronilampupetakofficial #sygawk #teambajucoklat #teambajubiru

3

therealfarisa_.official

Please jangan slide😫😩... Hidung cam kembang la😂😅🔥 #beraya #bergaya #snappic #jgnpilihrupesgt #sygawk #whereareyou #PeaceJanganTurun

0

shah_jar

dimana ada gula,disitu adanya semut.. Itu adalah perumpaan saya & awak 😍😍😍 #SygAwk

1

dzul_anas

selamat hari raya dr kami.. 😘 #teamdarkblue #raya2k18 #sygawk #rnduawk #aini_anas

0

choccokies

Selamat hari raya maaf zahir dan batin.. 0-0 yer😚😚 #akkbwjbyblikraya #sygawk

0

_.itsayrah._

19