Sygawk Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

syasyah0104_

Sabar memang melelahkn Tapi aq percaya Degn sabar akn mempunyai Keindahan pada waktu nya Sabar itu separuh daripada iman ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Morning semua !! . . . ........ #jgnmarah #sabar #isya #sygawk #rindu #4harilgi dk mqfr

0

rzen__05

Follow lah dia ni #sygawk

1

nrsyxzwxni_

๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ #no1 #simple #sygawk

hani._nye

Mat ri ye..๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ #rayeke-4๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #sygawk..๐Ÿ’ž

1

akram_aizat_000

2

kimiewan23

Allamdulillah slsai jga mjlis walaupon hjan rahmat..trma ksih yg dtg..๐Ÿค—๐Ÿ˜˜ #sygawk #isteriku

4

nor_aini_twin

org blakang semangat bakor satey... #sygawk #anas_aini

1

nrlhfzfyza

1

hzrn_16

Selamat hari rayaโค๏ธโค๏ธsorry baju raya besar sbb tuh tak post pakai baju melayu hahahaha #raya #flyorstayhome #budakbaek #teamrayapahang #kakymotor #kronilampupetakofficial #sygawk #teambajucoklat #teambajubiru

3

therealfarisa_.official

Please jangan slide๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฉ... Hidung cam kembang la๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ”ฅ #beraya #bergaya #snappic #jgnpilihrupesgt #sygawk #whereareyou #PeaceJanganTurun

0

shah_jar

dimana ada gula,disitu adanya semut.. Itu adalah perumpaan saya & awak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #SygAwk

1

dzul_anas

selamat hari raya dr kami.. ๐Ÿ˜˜ #teamdarkblue #raya2k18 #sygawk #rnduawk #aini_anas

0

choccokies

Selamat hari raya maaf zahir dan batin.. 0-0 yer๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š #akkbwjbyblikraya #sygawk

0

nor_aini_twin

slamat hari raye awk #sygawk #anas_aini

1

achip.mum

Aq sntiasa kuat nk hadap smua bnde.... ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ‘Œklau x kuat pon.. Aq kuatkn jugk.... Trpkse hadap smuanye sorg2... Org tgok diri aq sntiasa happy.... Gelak kuat2 kt skolah.. Tu smua sekadar nk happykn hti sndiri yg dh trluka ni... ๐ŸŒš #sygawk #awkfhmperasaansye

0

nurayrish06

Salah kah bila aq cintaimu dan berharap engkau kan jadi milik ku walau banyak yang bilang ko x pantas untuk ku...di antara berjutaยฒ bintang hanya satu bintang yg paling terang di antara berjutaยฒ org hanya kamu yg paling aq syg... X pernah x syg die... Rindu die sesgt๐Ÿ˜” jaga diri awk untuk sye..jaga hti,jga mata, yg paling penting jgaยฒ awk tu sye pnya hahha๐Ÿ˜… k lh bye syg awk #sygawk

5

marinashuib88

๐Ÿ’‹Happy Birthday Sayang๐Ÿ’‹Ni ja mampu bagi tahun ni,sejahat2 mulut bini awak ni dia xpenah lupa apa awak suka n tak suka๐Ÿ˜˜ #SygAwk #MommyRayqal @azrimzainol

3

abdul_muhyee

Buka puasa degan my๐Ÿ’š #sygawk

2

izzrul1919

Thanks you awk @amirah_edora tk sangka dia beli betul2 sya gurau je sgt2 terharu sya akan jga dgn baik happy gile thanks jgk kepada @mgoalkeepermalaysia #mynewweapon #bismillahfirst #tautausampai๐Ÿ’จ #sygawk

9

ku_amran

God,thank you for today,yesterday,and tomorrow.My family,my joys,my sorrows.For all that has made me stronger....๐Ÿ’ช #salam15ramadhan #senyumsikittt #pagibro #sygawk

8

ummuaziera

0

mat_kedah_

Titian ke haty mu?? @ehhaz_ -sanggup ke redah -sedia ke walau ap pon terjadi -stay dengn sya elok ii eh #sygawksgt2 #sygawk

3

_ika.hipster_

Pndng spe tu Pndng sameone #sygawk #arfaninmyheart #๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

1

abdul_muhyee

Salam Jumaat yg ke dua d bulan yg mulia ini ๐Ÿค— #sygawk ๐Ÿ’š๐Ÿ’š

0

miss_chipsmorez

0

nrsh._n_skuad

1

_.theasyiela._

โœŒ member paling rapat nie ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ #sygawk

0

vidsedih_

10

amirul806

Luka di tangan sya dh sembuh, luka di hati awak plak macam mana, #lelakicantik #poyo #sygawk #solo #ok #cun

1

wansayangumi

Jangan simpan seseorang didalam hati, kerana hati berbolak balik sifatnya, simpan la seseorang di dalam doa, kerana doa tercatat di langit buat selamanya #sygawk #wansygumi

0

official_budakbaek

0

alif0139626

Slamat hri guru cikgu aqilah. ๐Ÿ˜‚ .jasa mu cikgu tetap ku kenang.tq untk segalanye cikgu...lawok eehh. #sygawk #satmarohdeh #nkwishjugak #muahckit

1

_jrkaile

good luck utk exam nnti . โค . #sygawk #happymotherday #loveyoumak

0