Teamnurul Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

pinkladybyannie

Dengan cuma RM10 SEHARI anda mampu dapat??! ➡Body yang MANTAP ➡Breast yang MONTOK ➡Punggung yang GEBU ➡Miss 'V' yang KETAT ➡Rambut yang semakin LEBAT ➡Kulit yang CANTIK Mane nak dapat ni akak akak adik adik sekalian??!!!? . FULL PACKAGE KAMI TAWAR KAN UNTUK ANDA! WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 #teamnurul #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

0

pinkladybyannie

♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥ . PRODUK MEMBESAR, MENGANJAL, MENEGANGKAN PAYUDARA YG PALING " HOT " DI PASARAN TERKINI !! . BUKAN ITU SHJ, MISS '' V '' JUGA SEMAKIN UMPHH . ** BUKAN ITU SHJ, KULIT PUN SEMAKIN CERAH, GEBU, LICIN BERSIH . . TERBUKTI BERKESAN!! MELETOP DI PASARAN!! . Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION.. . ➽ Khusus untuk WANITA. ➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan. ➽ Selamat dan tiada kesan sampingan. ➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. ➽ Dijamin BERKESAN dan TERBUKTI. . Manfaat lain yang boleh didapati daripada PinkLady Body Perfection : . ☛ Ia merawat masalah rahim jatuh. ☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil. ☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina. ☛ Ia mengatasi masalah keputihan. ☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar. . Ada lagi.. . ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita. . Mesti cuba untuk jadi gadis jelita. Jangan tunggu lagi. WhatsApp 0124770258 . #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

0

pinkladybyannie

"BABY KENYANG, HATI MAMA PUN RIANG 😘" . Sedihnya susu kurang. Baby asyik merengek tak kenyang. Nak tukar baju depan suami pun malu. Payudara dah kendur..😞 . Lihat gambar penuh di sini > @pinkladybyannie . Hai sis. Jangan sedih2 tau. PINKLADY BODY PERFECTION boleh selesaikan masalah sis. 😊 . . Sis hanya perlu telan je kapsul pink cute ni dengan air masak 2 biji sehari, 💯% bahan organik, xde campur walau sikit pun bahan2 yg merbahaya. So, selamat untuk menyusu baby 😘 . Sis nak BUAH DADA BESAR, RANUM, ANJAL macam dulu kan ? Ni lah rahsia mak-mak moden zaman sekarang jaga badan. Hehe~ . Selain payudara, sis juga akan dapat advantage yang saya pasti sis idam-idamkan . . . ✔️ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA ✔ PERUT KEMPIS ✔️ PUNGGONG LENTIK LIUK ✔️ MISS V KETAT MENGGIGIT ✔️ WAJAH BERSERI ✔️ KULIT HALUS GEBU Senang jer..tak yah sapu2, tak yah bancuh2 just telan je 2 biji sehari dah MONTOK. . Jom cuba kapsul montok ni sekarang. Cepat order, cepatlah dapat kesan. 🍼👶 . Taip "SAYA NAK ORDER PL" dan terus je send pada no +60124770258 kat link atas ig tu ada . 😊 . Saya tunggu sis kat wasap ye ! 😘 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

1

pinkladybyannie

- 🍑 INFO. MESTI BACA 🍑 - APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ? . . PINKLADY BODY PERFECTION mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalamnya bahan-bahan yg diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. . Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita. . Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun. . Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti, . - Bentuk badan yang kurang menarik. - Kurang naluri keibuan. - Cepat beremosi & mudah marah. - Kulit kusam & kasar. - Bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki). . Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini! . Setakat ini ramai wanita yang sudah mencuba PL ni beri reaksi yang sangat² positif. Mereka happy dengan kesan yang mereka dapati daripada PL. . WhatsApp sekarang. . < SAYA NAK CANTIK DENGAN PINKLADY > Ke +60124770258 😊 #teamnurul #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

0

pinkladybyannie

Air Asia - Travel360. Kini PinkLady berada ni ruangan angkasa. Semua dah kenal PinkLady. So siapa yang belum cuba mmg sangat-sangat rugi tau. PinkLady boleh bukan sahaja boleh selesaikan masalah anda tapi boleh bagi manfaat lain lagi. Bukan satu bukan dua tapi 13 manfaat. Dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. PINKLADY ALL-IN-ONE. Mahal ke dear? SANGAT! Hasil dalam 2 minggu! . Bukan untuk kurus sahaja, dia jugak boleh menambahkan Berat Badan untuk menjadi kan Berat Badan lebih ideal 🤗 Pm/whatsapp 🌸 +60124770258 . #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

0

pinkladybyannie

Pink Lady Body Perfection (PLBP)!! . PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati. . Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One. . Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. . . 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. . Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp, +60124770258 Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL. . NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya. #teamnurul #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

0

pinkladybyannie

PINKLADY ORIGINAL💕💊 . Capsules kami semuanya diproses dikilang yang bertaraf GMP di Malaysia, bukannya diborong dari China☝🏻 Beware of fake seller yang masih active menjual fake pinklady❗️ Mereka mula menjual dalam bentuk trial set, dan offer cod pada customer. ramai yang tidak dapat bezakan antara fake & original jadi mereka mudah terpedaya dengan taktik fake seller ini☝🏻 . Kami dari pihak HQ PINKLADY telah lama stopkan service COD & TRIAL SET❗️ . Dapatkan Pinklady original dari dropship/agent/stokis yang sah kami. pastikan mereka mempunyai ID seller yang original, bukannya ID fake. Untuk maklumat lanjut boleh pm/whatsapp sis: . 0124770258 (annie) 0124770258 (annie) 0124770258 (annie) atau click link di bio . #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

0

pinkladybyannie

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . 🔴. Boleh tambahkan berat badan. 🔴. Boleh kurangkan berat badan. 🔴. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. 🔴. Anjal & gebukan payudara & punggung. 🔴. Lentikkan punggung. 🔴. Jadikan badan lbh shape. 🔴. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. 🔴. Kulit jadi lbh lembab. 🔴. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. 🔴. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. 🔴. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. 🔴. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. 🔴. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. 🔴. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. 🔴. Kurangkan nafsu selera makan. 🔴. Tingkatkan libido wanita. 🔴. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. 🔴. Meremajakan kulit. 🔴. Menstabilkan emosi. 🔴. Menggebukan & mencantikkan kulit. . . . #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

1

pinkladybyannie

Tanda hormon wanita dalam keadaan BAIK/BAGUS? . - Kulit anjal & lembut. - Potongan badan cantik. - Subur & mudah hamil. - Awet muda. . Kalau berlaku sebaliknya, seeloknya kita fix issue ni. . PINKLADY mampu membantu stabilkan hormon. Cubalah, dah try baru tau best tak best product ni! . Kena cuba sebotol baru tau! . Jangan takut untuk spend, utk diri sendiri jugak!  Belai diri sendiri. Diri sendiri perlu dijaga rapi. . Nothing comes free darling! WhatsApp +60124770258 WhatsApp +60124770258 WhatsApp +60124770258 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybynurul

DROPSHIP PINK LADY OPEN❗️❗️ . Teringin nak pegang duit banyak macam ni ❓❓Nak beli barang cantik2 tapi tak mampu 😢 seronok tengok orang lain duit mewahhh je, tapi kita❓❓ still ikat perut bulan2 sebab tak cukup. . Sape yang taknak duduk rumah goyang kaki je, post gambar je dah dapat duit. . KOMISEN SEHINGGA RM70-RM300❗️❗️😱bayangkan sehari dah RM120 x sebulan dah RM3600❗️❗️❗️Duduk rumah je dah dapat macam tu sape taknak❓❓ . kalau taknak jangan pm sis, sis nak yang betul2 berminat je 😘 Tempat adalah terhad❗️❗️ . ❌ PERLU POS❗️ ❌ Tak perlu COD❗️ ❌ Tak perlu packing barang ❗️ . Mehh pm sis sebelum full 😘 . DROPSHIP PINK LADY. OPEN NOW ❗️❗️ . . - Produk permintaan tinggi. - Produk repeat sale😱 - Income boleh cecah sehingga RM3600 sebulan. - Reward setiap bulan bagi yang layak. - Dimasukkan ke dalam channel telegram support. - Dan lain² lagi. - Terhad kepada 100 orang TERAWAL SAHAJA ❗️❗️ . WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipmahal #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybynurul

PHYTOESTROGEN bukan  bahan kimia sayangg.... Phytoestrogen is sebatian estrogen yang berasal dari tumbuh-tumbuhan..😊 tumbuhan yg ada phytoestrogen yg tinggi such as bahan yg terkandung dlm pinklady ni lah.. strong sgt bijirin oatgrass dier..fennel n fenugreek untuk kesihatan total wanita.. . Uollss kne fhm satu je..Yg menganjal, menegang breast, punggung, bg ketat miss v sume tu bukan kolagen..tapi hormon estrogen...yup, estrogen  klau down,  dgn kolagen2 pun habess fail laa...😉😉😉 Jom boost balik estrogen dlm bdn kita dgn khasiat herba semulajadi ! 😘 😘😘 . Body meletop, dalaman pun sihat 👍 RM340 KESAN TERBAIK Tak nak ke ? 😉 Sayangi tubuh bdn kita 💕 . . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #ajramjat #mirafilzah #safieyillias #neelofa #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybynurul

THANK YOU CUSTOMER! _____________________________________________ REALITI BUKAN ILUSI! _________________________________ Orang duduk dekat Arab Saudi pun dah consume PinkLady malah repeat lagi. Kita orang Malaysia, PinkLady juga keluaran Malaysia kenapa masih menunggu? Tepuk dada tanya lah kenapa pada diri anda sendiri 🤔 . Pink Lady Body Perfection!! . - Kulit cantik bersih, lembut halus je dan putih. - Badan jadi lebih shape. - Boobs lebih besar, anjal mengancam. - Butt bulat padu montok je. - Elakkan 'mood swing'. - Rambut makin lebat. - Jerawat pun payah dah nak naik. - Parut muda pun boleh pudar & hilang. . En. suami pun geram duk nengok kita lepas tu. Apa salahnya kan, berhias cantik depan suami. Takdela mata nak melilau tengok yang lain. . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #neelofa #syintagila #datoaliffsyukri

1

pinkladybynurul

EXCLUSIVE HANDMADE QUALITY! _______________________________________ Ramai wifey2 yg puji ckp PINKLADY BODY PERFECTION ni buat diorang fefeling 'cik ta' !  Haha. Encik shuben pagi2 dah tak tarik muncung penguin dah tggu wifey bersiap. JIMAT MASA beb...tak yah tunggu nak bancuh2, sapu2 bagai... Nak 'MONTOK INSTANT' bukan susah pon uolls ! . Tinggal uolls nk or tak jerr. 😉 . Nak orang tengok kita comey je, mesti kena cuba consume PinkLady jugak. PinkLady memang untuk wanita² yang nak cantik, comel, gebu, montok. Pendek kata jadi 'WANITA SEJATI'. 😘 . . Nak cuba sebotol? . WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #neelofa #syintagila #datoaliffsyukri

1

nurul_rania_gold

nak duit sampingan 1 barang untg rm5 sehari jual 5 barang dpt rm25 rm25x30 hari = rm750 Berminat blh whtsapp sy.. www.wasap.my/60187928727 #jomjoinminiAgentJamu #teamNurul #xdeMODALponxpe

0

pinkladybynurul

Pink Lady Body Perfection!! . - Kulit cantik bersih, lembut halus je dan putih. - Badan jadi lebih shape. - Boobs lebih besar, anjal mengancam. - Butt bulat padu montok je. - Elakkan 'mood swing'. - Rambut makin lebat. - Jerawat pun payah dah nak naik. - Parut muda pun boleh pudar & hilang. . En. suami pun geram duk nengok kita lepas tu. Apa salahnya kan, berhias cantik depan suami. Takdela mata nak melilau tengok yang lain. . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #neelofa #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

SEBAB2 ANDA KENA PILIH PINKLADY : . . ✔ SELAMAT dan TIADA KESAN SAMPINGAN ✔ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. ✔ SANGAT BERKESAN dan TERBUKTI ✔ Sesuai untuk ibu menyusu. ✔ PELBAGAI FUNGSI dalam 1 botol. ✔ Juga bertindak sebagai agen repair. . Jadi.. . MENGAPA perlu guna PRODUK DARI THAILAND untuk BESARKAN PAYUDARA ? . . Sedangkan... . . Anda boleh memilih membesarkan payudara dengan SELAMAT dgn PINKLADY BODY PERFECTION 👍 . . Lebih jimat untuk manfaat yang banyak 😊 . Dapatkan PINKLADY anda sekarang!!! . WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 #teamnurul #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

1

pinkladybynurul

PINKLADY BODY PERFECTION DIHASILKAN DARIPADA 💯% BAHAN HERBA SEMULAJADI BERKUALITI TINGGI. . ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINKLADY BODY PERFECTION IALAH.. ; . . 🔴 FENUGREEK : Kaya dengan asid amino, kalsium, asid lemak, folat, zat besi, magnesium, mangan, fosforus, potassium, selenium, zink dan vitamin B1, B2, B3 dan vitamin C. . . . 🔴 OAT GRASS : Lebih banyak kalsium berbanding susu lembu dan lebih zat besi dari bayam, juga kaya dengan Vitamin C lebih hebat dari buah oren. Turut mengandungi vitamin penting lain seperti B1, 2, 6 dan 12. . . . 🔴 FENNEL : sejenis herba berserat tinggi, Kaya dengan sumber mineral seperti kalsium, potassium, mangan, selenium, zink dan magnesium. Juga kaya dengan vitamin C-B-A, anethole, dianethole dan photoanethole, dan pyhtoestrogens. Berfungsi menstimulasi pertumbuhan #payudara dan meningkatkan ASI ( air susu ibu ). . . . 🔴 PASIFIC WILD KELP : Sejenis rumpai laut dalam yang Kaya dengan sumber iodin, potassium, magnesium, kalsium dan besi  yang berfungsi sebagai #antioksidan yang kuat juga mengandungi phytonutrients, asid amino, omega-3 fats dan juga fiber. . . . 🔴 ALEPPO OAK : Kaya dengan vitamin A dan C, mineral,protein, fiber, gllic acids, tannins, salah satu herba paling mujarab mencegah kanser serviks. . . . 🔴 MEXICAN WILD YAM : Herba ajaib yang mengandungi sejenis bahan bernama ' saponins' yang menyerupai dehydroepiandrosterone ( DHEA ) yang boleh ditukarkan kepada progesterone dan cortisone. Juga kaya dengan phytosterol ( beta sitosterol ), alkaloids dan tannins. . . . 🔴 PEURIRA MIRIFICA : Herba yang kaya dengan Zat aktif miroestrol dan deoxymiroestrol. Zat ini terbukti 3.000 kali lebih kuat sebagai estrogen bagi pembentukan payudara . . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #ajramjat #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei

0

pinkladybyannie

0

pinkladybyannie

"BABY KENYANG, HATI MAMA PUN RIANG 😘" . Sedihnya susu kurang. Baby asyik merengek tak kenyang. Nak tukar baju depan suami pun malu. Payudara dah kendur..😞 . Lihat gambar penuh di sini > @pinkladybyannie . Hai sis. Jangan sedih2 tau. PINKLADY BODY PERFECTION boleh selesaikan masalah sis. 😊 . . Sis hanya perlu telan je kapsul pink cute ni dengan air masak 2 biji sehari, 💯% bahan organik, xde campur walau sikit pun bahan2 yg merbahaya. So, selamat untuk menyusu baby 😘 . Sis nak BUAH DADA BESAR, RANUM, ANJAL macam dulu kan ? Ni lah rahsia mak-mak moden zaman sekarang jaga badan. Hehe~ . Selain payudara, sis juga akan dapat advantage yang saya pasti sis idam-idamkan . . . ✔️ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA ✔ PERUT KEMPIS ✔️ PUNGGONG LENTIK LIUK ✔️ MISS V KETAT MENGGIGIT ✔️ WAJAH BERSERI ✔️ KULIT HALUS GEBU Senang jer..tak yah sapu2, tak yah bancuh2 just telan je 2 biji sehari dah MONTOK. . Jom cuba kapsul montok ni sekarang. Cepat order, cepatlah dapat kesan. 🍼👶 . Taip "SAYA NAK ORDER PL" dan terus je send pada no +60124770258 kat link atas ig tu ada . 😊 . Saya tunggu sis kat wasap ye ! 😘 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

⚠ PINKLADY BODY PERFECTION BUKAN SEKADAR CANTIKKAN PAYUDARA ⚠ . . - Nak ramping macam kerengga ? - Nak Payudara tegang, bulat dan montok? - Nak booties lentik menggoda? - Nak miss v ketat padat kemut menggigit? - Nak turunkan berat badan? especially wanita yang 24 jam nak tampil cantik. . . Dapatkan PINKLADY anda sekarang!!! . WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 #teamnurul #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

0

pinkladybyannie

0

pinkladybyannie

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . 🔴. Boleh tambahkan berat badan. 🔴. Boleh kurangkan berat badan. 🔴. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. 🔴. Anjal & gebukan payudara & punggung. 🔴. Lentikkan punggung. 🔴. Jadikan badan lbh shape. 🔴. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. 🔴. Kulit jadi lbh lembab. 🔴. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. 🔴. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. 🔴. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. 🔴. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. 🔴. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. 🔴. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. 🔴. Kurangkan nafsu selera makan. 🔴. Tingkatkan libido wanita. 🔴. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. 🔴. Meremajakan kulit. 🔴. Menstabilkan emosi. 🔴. Menggebukan & mencantikkan kulit. . . . Nota : Kesan berbeza² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

1

pinkladybyannie

4 FUNGSI UTAMA PINKLADY YANG MENJADI KEGILAAN SETIAP WANITA! . 1) MENGGEBUKAN BOOBIES DAN BOOTY 👙 . 2) MEMUTIHKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT. . 3) MEMBUATKAN BADAN JADI BENTUK IDEAL DAN SEXY. . 4) MENGETATKAN DAN MERAPATKAN MISS V SEPERTI DARA KEMBALI. 💑 . Selain 4 di atas, Manfaat lain yang best ialah PinkLady juga boleh sempurnakan miss boobies anda. - Yang kendur jadi anjal. - Tak sama saiz boleh jadi sama. - Bulat dan ranum. - Besar & mekar. . Dapatkan PINKLADY anda sekarang!!! . WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

0

pinkladybyannie

Tanda hormon wanita dalam keadaan BAIK/BAGUS? . - Kulit anjal & lembut. - Potongan badan cantik. - Subur & mudah hamil. - Awet muda. . Kalau berlaku sebaliknya, seeloknya kita fix issue ni. . PINKLADY mampu membantu stabilkan hormon. Cubalah, dah try baru tau best tak best product ni! . Kena cuba sebotol baru tau! . Jangan takut untuk spend, utk diri sendiri jugak!  Belai diri sendiri. Diri sendiri perlu dijaga rapi. . Nothing comes free darling! WhatsApp +60124770258 WhatsApp +60124770258 WhatsApp +60124770258 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybynurul

PENAMPILAN DIRI KURANG MENARIK PERHATIAN SI JEJAKA / SUAMI? . INGINKAN PERUBAHAN ? . PINK LADY lah jawapannya.. . Inginkan bentuk badan yang langsing dan ramping macam Lana Nordin.. . Payudara yang montok, anjal, besar & gebu.. . Kulit wajah makin cerah & berseri. Parut jerawat & jeragat pudar.. . ISTERI > Miss V gebu & Super Grip - Kemutan yang kuat seperti malam pertama anda.. . Hanya dalam 1 botol PINK LADY anda akan dapat semua di atas ni. Cuba dulu baru tahu. InsyaAllah.. kesan seawal 7 hari. Pasti anda berpuas hati ! . Sebotol hanya RM340 FREE POSTAGE . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #teamnurul #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

0

pinkladybynurul

PINKLADY BODY PERFECTION DIHASILKAN DARIPADA 💯% BAHAN HERBA SEMULAJADI BERKUALITI TINGGI. . ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINKLADY BODY PERFECTION IALAH.. ; . . 🔴 FENUGREEK : Kaya dengan asid amino, kalsium, asid lemak, folat, zat besi, magnesium, mangan, fosforus, potassium, selenium, zink dan vitamin B1, B2, B3 dan vitamin C. . . . 🔴 OAT GRASS : Lebih banyak kalsium berbanding susu lembu dan lebih zat besi dari bayam, juga kaya dengan Vitamin C lebih hebat dari buah oren. Turut mengandungi vitamin penting lain seperti B1, 2, 6 dan 12. . . . 🔴 FENNEL : sejenis herba berserat tinggi, Kaya dengan sumber mineral seperti kalsium, potassium, mangan, selenium, zink dan magnesium. Juga kaya dengan vitamin C-B-A, anethole, dianethole dan photoanethole, dan pyhtoestrogens. Berfungsi menstimulasi pertumbuhan #payudara dan meningkatkan ASI ( air susu ibu ). . . . 🔴 PASIFIC WILD KELP : Sejenis rumpai laut dalam yang Kaya dengan sumber iodin, potassium, magnesium, kalsium dan besi  yang berfungsi sebagai #antioksidan yang kuat juga mengandungi phytonutrients, asid amino, omega-3 fats dan juga fiber. . . . 🔴 ALEPPO OAK : Kaya dengan vitamin A dan C, mineral,protein, fiber, gllic acids, tannins, salah satu herba paling mujarab mencegah kanser serviks. . . . 🔴 MEXICAN WILD YAM : Herba ajaib yang mengandungi sejenis bahan bernama ' saponins' yang menyerupai dehydroepiandrosterone ( DHEA ) yang boleh ditukarkan kepada progesterone dan cortisone. Juga kaya dengan phytosterol ( beta sitosterol ), alkaloids dan tannins. . . . 🔴 PEURIRA MIRIFICA : Herba yang kaya dengan Zat aktif miroestrol dan deoxymiroestrol. Zat ini terbukti 3.000 kali lebih kuat sebagai estrogen bagi pembentukan payudara . . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #ajramjat #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei

0

pinkladybyannie

Dengan cuma RM9.30 SEHARI anda mampu dapat??! ➡Body yang MANTAP ➡Breast yang MONTOK ➡Punggung yang GEBU ➡Miss 'V' yang KETAT ➡Rambut yang semakin LEBAT ➡Kulit yang CANTIK Mane nak dapat ni akak akak adik adik sekalian??!!!? . FULL PACKAGE KAMI TAWAR KAN UNTUK ANDA! WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

1

pinkladybyannie

PINKLADY BODY PERFECTION DIHASILKAN DARIPADA 💯% BAHAN HERBA SEMULAJADI BERKUALITI TINGGI. . ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINKLADY BODY PERFECTION IALAH.. ; . 🔴 FENUGREEK : Kaya dengan asid amino, kalsium, asid lemak, folat, zat besi, magnesium, mangan, fosforus, potassium, selenium, zink dan vitamin B1, B2, B3 dan vitamin C. . . 🔴 OAT GRASS : Lebih banyak kalsium berbanding susu lembu dan lebih zat besi dari bayam, juga kaya dengan Vitamin C lebih hebat dari oren. Turut mengandungi vitamin penting lain seperti B1, 2, 6 dan 12. . . 🔴 FENNEL : sejenis herba berserat tinggi, Kaya dengan sumber mineral seperti kalsium, potassium, mangan, selenium, zink dan magnesium. Juga kaya dengan vitamin C-B-A, anethole, dianethole dan photoanethole, dan pyhtoestrogens. Berfungsi menstimulasi pertumbuhan #payudara dan meningkatkan ASI ( air susu ibu ). . . 🔴 PASIFIC WILD KELP : Sejenis rumpai laut dalam yang Kaya dengan sumber iodin, potassium, magnesium, kalsium dan besi  yang berfungsi sebagai #antioksidan yang kuat juga mengandungi phytonutrients, asid amino, omega-3 fats dan juga fiber. . . 🔴 ALEPPO OAK : Kaya dengan vitamin A dan C, mineral,protein, fiber, gllic acids, tannins, salah satu herba paling mujarab mencegah kanser serviks. . . 🔴 MEXICAN WILD YAM : Herba ajaib yang mengandungi sejenis bahan bernama ' saponins' yang menyerupai dehydroepiandrosterone ( DHEA ) yang boleh ditukarkan kepada progesterone dan cortisone. Juga kaya dengan phytosterol ( beta sitosterol ), alkaloids dan tannins. . . 🔴 PEURIRA MIRIFICA : Herba yang kaya dengan Zat aktif miroestrol dan deoxymiroestrol. Zat ini terbukti 3.000 kali lebih kuat sebagai estrogen bagi pembentukan payudara. #teamnurul #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

0

pinkladybyannie

♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥ . PRODUK MEMBESAR, MENGANJAL, MENEGANGKAN PAYUDARA YG PALING " HOT " DI PASARAN TERKINI !! . BUKAN ITU SHJ, MISS '' V '' JUGA SEMAKIN UMPHH . ** BUKAN ITU SHJ, KULIT PUN SEMAKIN CERAH, GEBU, LICIN BERSIH . . TERBUKTI BERKESAN!! MELETOP DI PASARAN!! . Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION.. . ➽ Khusus untuk WANITA. ➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan. ➽ Selamat dan tiada kesan sampingan. ➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. ➽ Dijamin BERKESAN dan TERBUKTI. . Manfaat lain yang boleh didapati daripada PinkLady Body Perfection : . ☛ Ia merawat masalah rahim jatuh. ☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil. ☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina. ☛ Ia mengatasi masalah keputihan. ☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar. . Ada lagi.. . ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita. . Mesti cuba untuk jadi gadis jelita. Jangan tunggu lagi. WhatsApp 0124770258 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladyhqofficially

KUTU PINK LADY BY NURUL 💖 . . 🎟  For siapa yang nak cuba Pink Lady Dan rasa Pink Lady ni mahal tak boleh nak bayar terus boleh join kutu Pink Lady by Nurul ye 😘 kesan seawal 2 minggu. 🎟Nak Tahu details kelebihan Pink Lady boleh pm 0175891494. Setiap 2 minggu sorang player akan dapat Barang 🎟📢 Dah cukup kita start 🎟✔ seawal 15 - 65 tahun dah boleh consume Pink Lady ye. . . Syarat-syarat kutu @pinkladybynurul ✔ Yang boleh payment ONTIME SAHAJA ✔ Yang bekerja Dan tiada masalah untuk bayar ✔ Lambat payment, item player akan dapat lambat. SILA BERI KERJASAMA ✔ Sila beri *IC depan belakang* untuk yang confirm join. Taknak beri IC tak Perlu join untuk mengelakkan sebarang penipuan. ✔ PENIPU akan diviralkan dan report polis akan dibuat. Anda menipu satu Malaysia Tahu 🤗. ✔ Dah dapat item Dan Lari akan diviralkan dan ddi report polis 🤗 ✔ Serious Player ONLY! ✔ *Kena Cari Player Baru untuk sambung nama anda, jika takde player, kena sambung main* . 0175891494 (Nurul ) . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyselangor #nursajat02 #polisevo2 #syintagila #ajramjat #safieyillias

2

pinkladyhqofficially

PENAMPILAN DIRI KURANG MENARIK PERHATIAN SI JEJAKA / SUAMI? . INGINKAN PERUBAHAN ? . PINK LADY lah jawapannya.. . Inginkan bentuk badan yang langsing dan ramping macam Lana Nordin.. . Payudara yang montok, anjal, besar & gebu.. . Kulit wajah makin cerah & berseri. Parut jerawat & jeragat pudar.. . ISTERI > Miss V gebu & Super Grip - Kemutan yang kuat seperti malam pertama anda.. . Hanya dalam 1 botol PINK LADY anda akan dapat semua di atas ni. Cuba dulu baru tahu. InsyaAllah.. kesan seawal 7 hari. Pasti anda berpuas hati ! . Sebotol hanya RM340 FREE POSTAGE . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #teamnurul #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

1

pinkladybyannie

Dengan cuma RM9.30 SEHARI anda mampu dapat??! ➡Body yang MANTAP ➡Breast yang MONTOK ➡Punggung yang GEBU ➡Miss 'V' yang KETAT ➡Rambut yang semakin LEBAT ➡Kulit yang CANTIK Mane nak dapat ni akak akak adik adik sekalian??!!!? . FULL PACKAGE KAMI TAWAR KAN UNTUK ANDA! WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 #teamnurul #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

TAHUKAH ANDA!! . Penurunan berat badan terlalu cepat menyebabkan hormon estrogen anda turut menurun secara mendadak? Kesannya ya, anda gembira kerana berjaya menurunkan berat badan tapi malangnya pengurangan estrogen menyebabkan payudara pula turut mengecut dan otot vagina juga akan lemah. . Apa? Tak tahu? Skrg dah tahu kan? 😉 . NAK BERAT BADAN IDEAL mengikut BMI yg betul tapi DLM MASA YG SAMA PAYUDARA TEGANG DAN PEJAL? 😍 N ESTROGEN YG STABIL TU JUGA AKAN MENEBALKAN DINDING VAGINA MENJADIKAN MISS V ANDA YG LONGGAR KETAT APABILA DIKEMUT 💋 PINKLADY BODY PERFECTION!! kaya dgn phytoestrogen! Pengekstrak estrogen semulajadi untuk keremajaan badan wanita! 😘😘😘 . #teamnurul #pinkladybyannie #pinklady #sajat #ajramjat #polisevo2 sevo

1

pinkladybynurul

REALITI BUKAN ILUSI! _________________________________ Orang duduk luar negara pun dah consume PinkLady malah repeat lagi. Kita orang Malaysia, PinkLady juga keluaran Malaysia kenapa masih menunggu? Tepuk dada tanya lah kenapa pada diri anda sendiri 🤔 . Pink Lady Body Perfection!! . - Kulit cantik bersih, lembut halus je dan putih. - Badan jadi lebih shape. - Boobs lebih besar, anjal mengancam. - Butt bulat padu montok je. - Elakkan 'mood swing'. - Rambut makin lebat. - Jerawat pun payah dah nak naik. - Parut muda pun boleh pudar & hilang. . En. suami pun geram duk nengok kita lepas tu. Apa salahnya kan, berhias cantik depan suami. Takdela mata nak melilau tengok yang lain. . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #neelofa #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybynurul

"BABY KENYANG, HATI MAMA PUN RIANG 😘" . Sedihnya susu kurang. Baby asyik merengek tak kenyang. Nak tukar baju depan suami pun malu. Payudara dah kendur..😞 . Lihat gambar penuh di sini > @pinkladybynurul . Hai sis. Jangan sedih2 tau. PINKLADY BODY PERFECTION boleh selesaikan masalah sis. 😊 . . Sis hanya perlu telan je kapsul pink cute ni dengan air masak 2 biji sehari, 💯% bahan organik, xde campur walau sikit pun bahan2 yg merbahaya. So, selamat untuk menyusu baby 😘 . Sis nak BUAH DADA BESAR, RANUM, ANJAL macam dulu kan ? Ni lah rahsia mak-mak moden zaman sekarang jaga badan. Hehe~ . Selain payudara, sis juga akan dapat advantage yang saya pasti sis idam-idamkan . . . ✔️ BODY TIPTOP MCM ANAK DARA ✔ PERUT KEMPIS ✔️ PUNGGONG LENTIK LIUK ✔️ MISS V KETAT MENGGIGIT ✔️ WAJAH BERSERI ✔️ KULIT HALUS GEBU Senang jer..tak yah sapu2, tak yah bancuh2 just telan je 2 biji sehari dah MONTOK. . Jom cuba kapsul montok ni sekarang. Cepat order, cepatlah dapat kesan. 🍼👶 . . Saya tunggu sis kat wasap ye ! 😘 . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #ajramjat #nursajat02 #safieyillias #neelofa #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybyannie

Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. #teamnurul

0

pinkladybyannie

Pink Lady Body Perfection (PLBP)!! . PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati. . Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One. . Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. . . Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp, +6012470258 . Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL. . NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya. . #teamnurul

0

pinkladybyannie

ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINK LADY BODY PERFECTION IALAH : . . Pink Lady Body Perfection dihasilkan daripada 100% herba semulajadi berkualiti tinggi. . . OAT GRASS . Oat grass ialah sejenis tumbuhan bijirin iaitu oat tetapi di ambil dalam bentuk rumput walaupun oat sendiri mempunyai pelbagai kebaikan. . . MANFAAT DAN KEBAIKAN : - Memperlahankan penyerapan gula dalam badan - Membantu pesakit diabetis - Mengawal stress - Melawan simptom menopause . Oat grass merupakan bahan utama dalam Pink Lady. . . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0124770258 ANNIE | TRUSTED SELLER PINK LADY . #KL #WANGSAMAJU #MELAWATI #AMPANG #GOMBAK #SENTUL #SETAPAK #UKAYPERDANA #BATUCAVES . #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #teamnurul #tetekbesar #punggungmelentik #gadiscendol #pinkladybyannie

1

pinkladybyannie

Fungsi PinkLady : . ♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara. ♥️ Perapat miss 'v'. ♥️ Mengurangkan nafsu makan. ♥️ Menghilangkan 'mood swing'. ♥️ Meningkatkan libido wanita. ♥️ Meningkatkan tahap collagen. ♥️ Meremajakan kulit. ♥️ Melancarkan peredaran darah. ♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut. ♥️ Mengurangkan 'period pain'. ♥️ Menstabilkan emosi. Dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. PINKLADY ALL-IN-ONE. Mahal ke dear? SANGAT! Hasil dalam 2 minggu! Bukan untuk kurus sahaja, dia jugak boleh menambahkan Berat Badan untuk menjadi kan Berat Badan lebih ideal 🤗 Boleh terus ws saya di 0124770258 #teamnurul

0

pinkladybyannie

- 🍑 INFO 🍑 - APA KEISTIMEWAAN PINK LADY BODY PERFECTION BERBANDING SUPPLEMENT LAIN DI PASARAN ? . Pinklady mengandungi formula unik di mana ia dihasilkan dari herba organik phytoestrogen yang terkandung di dalam bahan-bahannya yang diperlukan oleh wanita untuk menstabilkan hormon-hormon mereka. Pelbagai phytoestrogens seperti Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol yang berfungsi untuk membetulkan balik sistem tubuh badan wanita. . Kebanyakan wanita tidak mengetahui bahawa kadar Estrogen semakin menurun apabila mereka semakin berumur bahkan ada juga yang mengalami penurunan Estrogen pada peringkat awal usia seawal 25 tahun. Kurangnya hormon Estrogen ini akan menyebabkan wanita “kurang sifat” kewanitaan seperti kurang bentuk badan, kurang naluri keibuan, cepat marah, kulit kasar, bulu halus di badan dan muka kerana didominasi oleh hormon androgen (hormon lelaki). . Jika anda betul-betul ingin mengamalkan gaya hidup sihat, positif dan pentingkan pelangsingan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan, buat pilihan untuk mendapatkan produk yang hebat ini! . Nak lebih info? Nak dptkan pinklady dgn harga tawaran istimewa? WhatsApp sekarang. . < SAYA NAK CANTIK DENGAN PINKLADY > Ke +60124770258 #teamnurul

1

pinkladybyannie

BILA LA NAK ADA ISI NI!!! . Serius, ramai dikalangan kita tertekan dengan badan yang sekeping. Isi takde. #Kurus kurus sangat. Breast pun nipis je. Orang duk memandang pun kita jadi tension. . Lagi sakit hati bila kawan² duk mengejek. Ada yang duk panggil kita papan lapis, isteri popeye, jerangkung, nasi lemak 50¢ dan lain². Kita tahu mereka cuma bergurau. Tapi apa yang mereka guraukan tu memang betul pun. . . Taknak ke berubah?. Taknak ke nampak #seksi?. Taknak ke orang jealous tengok kita yg baru?. . Untuk jadi lebih 'hot' & lebih seksi lagi boleh cuba consume PinkLady BodyPerfection (PLBP). . InshaAllah, badan taklagi sekeping (keding). Nasi lemak pun dah jadi nasi lemak RM5. Badan pun mula ada bentuk (shape). #Kulit jadi lebih cantik. #Punggung pun lebih #montok & #melentik. Pendek kata, kita dah betul² jadi 'wanita'. Kawan² pun dah start nak riki² dengan perubahan yang berlaku pada kita. . PLBP sangat berkesan. Harga yang lebih jimat. Ia merangkumi pelbagai fungsi. . Taip 'PL' untuk miliki PinkLady & hantar ke. . WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 WhatsApp 0124770258 #teamnurul

0

pinkladyhqofficially

PENAMPILAN DIRI KURANG MENARIK PERHATIAN SI JEJAKA / SUAMI? . INGINKAN PERUBAHAN ? . PINK LADY lah jawapannya.. . Inginkan bentuk badan yang langsing dan ramping macam Lana Nordin.. . Payudara yang montok, anjal, besar & gebu.. . Kulit wajah makin cerah & berseri. Parut jerawat & jeragat pudar.. . ISTERI > Miss V gebu & Super Grip - Kemutan yang kuat seperti malam pertama anda.. . Hanya dalam 1 botol PINK LADY anda akan dapat semua di atas ni. Cuba dulu baru tahu. InsyaAllah.. kesan seawal 7 hari. Pasti anda berpuas hati ! . Sebotol hanya RM340 FREE POSTAGE . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #teamnurul #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2

1

pinkladybyannie

♥ HALUS ♥ LICIN ♥ MONTOK ♥ TEGANG ♥ CERAH ♥ GEBU ♥ AWET MUDA ♥ ANJAL ♥ SIHAT ♥ BERTENAGA ♥ RAPAT ♥ INTIM ♥ . PRODUK MEMBESAR, MENGANJAL, MENEGANGKAN PAYUDARA YG PALING " HOT " DI PASARAN TERKINI !! . BUKAN ITU SHJ, MISS '' V '' JUGA SEMAKIN UMPHH . ** BUKAN ITU SHJ, KULIT PUN SEMAKIN CERAH, GEBU, LICIN BERSIH . . TERBUKTI BERKESAN!! MELETOP DI PASARAN!! . Eksklusif PINKLADY BODY PERFECTION.. . ➽ Khusus untuk WANITA. ➽ Hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan. ➽ Selamat dan tiada kesan sampingan. ➽ Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI. ➽ Dijamin BERKESAN dan TERBUKTI. . Manfaat lain yang boleh didapati daripada PinkLady Body Perfection : . ☛ Ia merawat masalah rahim jatuh. ☛ Ia merawat masalah kerap buang air kecil dan asyik terkucil. ☛ Ia menghasilkan cairan semulajadi vagina. ☛ Ia mengatasi masalah keputihan. ☛ Ia mengatasi masalah haid yang tidak teratur dan tidak lancar. . Ada lagi.. . ✔ Ia menjadikan kulit putih gebu ✔ Ia memudarkan parut-parut hitam ✔ Ia memudarkan jeragat ✔ Ia merawat tumit yang merekah ✔ Ia menghilangkan masalah jerawat ✔ Ia menguatkan kuku dan rambut ✔ Ia memberi kecergasan berganda . Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita. . Mesti cuba untuk jadi gadis jelita. Jangan tunggu lagi. WhatsApp 017 #teamnurul

0

pinkladybyannie

Pink Lady Body Perfection (PLBP)!! . PLBP sekarang ni makin mendapat tempat dihati wanita yang utamakan penampilan & kecantikan. Mereka sudah jatuh hati. . Mana taknya, semua function yg wanita mahukan boleh dikatakan semua ada dalam 1 botol PL. Untuk breast,punggung, perapat, kulit, rambut, masalah dalaman. All in One. . Harga PLBP lebih ekonomi. Sangat murah jika dibandingkan dengan 1001 manfaat yang kita perolehi. . Untuk cuba sebotol, boleh whatsApp, +60124770258 . Cuba sebotol. Tak rugi pun. Malah jatuh cinta nanti. Semua custemer kami sukakan PL. . NAK CANTIK, BODY SHAPE, MELENTIK & SUPER GRIP. PINKLADY BODY PERFECTION adalah solusinya. #teamnurul

0

pinkladybyannie

Antara manfaat yang boleh didapati daripada pengambilan/consume Pink Lady Body Perfection. . 🔴. Boleh tambahkan berat badan. 🔴. Boleh kurangkan berat badan. 🔴. Besarkan breast ikut kesesuaian badan. 🔴. Anjal & gebukan payudara & punggung. 🔴. Lentikkan punggung. 🔴. Jadikan badan lbh shape. 🔴. Banyakkan susu bagi wanita menyusu. 🔴. Kulit jadi lbh lembab. 🔴. Parut jerawat & jeragat semakin pudar. 🔴. Atasi masalah senggugut & haid tak teratur. 🔴. Atasi masalah rambut gugur & kembali lebatkan rambut. 🔴. Badan sekeping akan lebih berisi dan shape. 🔴. Boleh turunkan berat badan bagi yg gemuk. 🔴. Miss 'V' rapat seperti kembali Dara. 🔴. Kurangkan nafsu selera makan. 🔴. Tingkatkan libido wanita. 🔴. Tingkatkan tahap kolagen dlm tubuh wanita. 🔴. Meremajakan kulit. 🔴. Menstabilkan emosi. 🔴. Menggebukan & mencantikkan kulit. . Nota : . Kesan berbeza² kepada setiap individu. Bergantung kepada keadaan/masalah consumer ketika itu. . WhatsApp < PL > ke 0124770258 Annie | TRUSTED SELLER PINK LADY . @pinkladybyannie @pinkladybyannie . #pinkladybyannie #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

1

pinkladybyannie

7 KEBAIKAN PINKLADY BODY PERFECTION TERHADAP PAYUDARA DAN PUNGGUNG : =========================================== . * Mengangkat dan mengencangkan kembali payudara dan punggung yang mengendur. * Memantapkan kembali bentuk tubuh, menjadikan lebih padat dan berisi. * Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang perlahan. * Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi. * Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara. * Menjaga kecantikan payudara yang sedia ada tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang dan anjal, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari. * Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara. Best kan? Best2 😊 . Lain dari yg lain 💕 #teamnurul

0

eiffafarah

Kenapa Juicy Raspberry❓ 👉 Kesan yg lebih pantas membakar lemak tanpa senaman dan diet yg ketat... #JuicyRaspberry🍒 merupakan minuman jus berperisa berry yg berfungsi utk menurunkan berat badan dengan pantas, kandungan Ketone yg tinggi terkandung dlm produk ini utk menghasilkn kesan yg cepat. #JuicyRaspberry🍒 memang sangat berkesan utk menurunkan berat badan, yg paling penting TANPA PERLU DIET YANG KETAT & TANPA CIRIT BIRIT. Dengan mengamalkan JUICYRASPBERRY secara efektif dan secara mudah mencapai: 💖 membantu melancarkan proses penghadaman. 💖 membantu melancarkan dan melawaskan pembuangan. 💖 membantu mengawal selera makan. 💖 membantu membakar lemak dengan lebih pantas. 💖 membantu masalah obesiti. 💖 membantu mengurangkan pengambilan makanan secara berlebihan. (menyekat selera makan) 💖 membantu mengatasi masalah perut buncit dan boroi. 💖 membantu meningkatkan metabolisma. Siapakah yg perlu minum #JUICYRASPBERRY🍒 INI? 🤔 🙋 Mereka yang KECEWA melihat diri sendiri semakin gemuk di cermin 🙋Mereka yg sudah KECEWA bila kawan/keluarga panggil gelaran GEMUK/GENDUT. Niat ini berubah tapi tidak tahu bagaimana caranya. 🙋 Mereka yg ingin kembalikan bentuk badan yg HOT seperti DULU DULU 👯‍ 🙋 Mereka yg ingin kembalikan STAMINA utk bersukan🏃 🙋 Mereka yang mahu melangsungkan perkahwinan tapi takut baju pengantin tidak muat💍👰🏻🤵🏼 🙋 Mereka yg ini kelihatan sentiasa sihat, cantik dan bertenaga💃 🙋 Mereka yg baru lepas bersalin & menyusukan baby👩👶 Www.wasap.my/60174458723/JR #agentNurul #juicyraspberry #agentjrperak #agentsahjuicyraspberry #agentJRtaiping #teamNurul #agentjrteamNurul #teamwork #testimonidirisendiri #shoppingonline #dropship #jusorganik #trustedseller #jusfiber10hari #sayajualsayaminum #codavailable #postage #produkbumiputera #weightloss #bakarlemak #terbuktiberkesan #perutkempis #bodyidaman #tipsdietmalaysia #tipsmakanandiet

0

pinkladybynurul

DROPSHIP PINK LADY OPEN❗️❗️ . Teringin nak pegang duit banyak macam ni ❓❓Nak beli barang cantik2 tapi tak mampu 😢 seronok tengok orang lain duit mewahhh je, tapi kita❓❓ still ikat perut bulan2 sebab tak cukup. . Sape yang taknak duduk rumah goyang kaki je, post gambar je dah dapat duit. . KOMISEN SEHINGGA RM70-RM300❗️❗️😱bayangkan sehari dah RM120 x sebulan dah RM3600❗️❗️❗️Duduk rumah je dah dapat macam tu sape taknak❓❓ . kalau taknak jangan pm sis, sis nak yang betul2 berminat je 😘 Tempat adalah terhad❗️❗️ . ❌ PERLU POS❗️ ❌ Tak perlu COD❗️ ❌ Tak perlu packing barang ❗️ . Mehh pm sis sebelum full 😘 . DROPSHIP PINK LADY. OPEN NOW ❗️❗️ . . - Produk permintaan tinggi. - Produk repeat sale😱 - Income boleh cecah sehingga RM3600 sebulan. - Reward setiap bulan bagi yang layak. - Dimasukkan ke dalam channel telegram support. - Dan lain² lagi. - Terhad kepada 100 orang TERAWAL SAHAJA ❗️❗️ . WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipmahal #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #ajramjat #syintagila #datoaliffsyukri

0

pinkladybynurul

PINKLADY BODY PERFECTION DIHASILKAN DARIPADA 💯% BAHAN HERBA SEMULAJADI BERKUALITI TINGGI. . ANTARA BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG DALAM PINKLADY BODY PERFECTION IALAH.. ; . . 🔴 FENUGREEK : Kaya dengan asid amino, kalsium, asid lemak, folat, zat besi, magnesium, mangan, fosforus, potassium, selenium, zink dan vitamin B1, B2, B3 dan vitamin C. . . . 🔴 OAT GRASS : Lebih banyak kalsium berbanding susu lembu dan lebih zat besi dari bayam, juga kaya dengan Vitamin C lebih hebat dari buah oren. Turut mengandungi vitamin penting lain seperti B1, 2, 6 dan 12. . . . 🔴 FENNEL : sejenis herba berserat tinggi, Kaya dengan sumber mineral seperti kalsium, potassium, mangan, selenium, zink dan magnesium. Juga kaya dengan vitamin C-B-A, anethole, dianethole dan photoanethole, dan pyhtoestrogens. Berfungsi menstimulasi pertumbuhan #payudara dan meningkatkan ASI ( air susu ibu ). . . . 🔴 PASIFIC WILD KELP : Sejenis rumpai laut dalam yang Kaya dengan sumber iodin, potassium, magnesium, kalsium dan besi  yang berfungsi sebagai #antioksidan yang kuat juga mengandungi phytonutrients, asid amino, omega-3 fats dan juga fiber. . . . 🔴 ALEPPO OAK : Kaya dengan vitamin A dan C, mineral,protein, fiber, gllic acids, tannins, salah satu herba paling mujarab mencegah kanser serviks. . . . 🔴 MEXICAN WILD YAM : Herba ajaib yang mengandungi sejenis bahan bernama ' saponins' yang menyerupai dehydroepiandrosterone ( DHEA ) yang boleh ditukarkan kepada progesterone dan cortisone. Juga kaya dengan phytosterol ( beta sitosterol ), alkaloids dan tannins. . . . 🔴 PEURIRA MIRIFICA : Herba yang kaya dengan Zat aktif miroestrol dan deoxymiroestrol. Zat ini terbukti 3.000 kali lebih kuat sebagai estrogen bagi pembentukan payudara . . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #ajramjat #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei

0

pinklady_scha

PENAMPILAN DIRI KURANG MENARIK PERHATIAN SI JEJAKA / SUAMI? . INGINKAN PERUBAHAN ? . PINK LADY lah jawapannya.. . Inginkan bentuk badan yang langsing dan ramping macam Lana Nordin.. . Payudara yang montok, anjal, besar & gebu.. . Kulit wajah makin cerah & berseri. Parut jerawat & jeragat pudar.. . ISTERI > Miss V gebu & Super Grip - Kemutan yang kuat seperti malam pertama anda.. . Hanya dalam 1 botol PINK LADY anda akan dapat semua di atas ni. Cuba dulu baru tahu. InsyaAllah.. kesan seawal 7 hari. Pasti anda berpuas hati ! . Sebotol hanya RM340 FREE POSTAGE . Info lebih lanjut.. #teamnurul . Whatsapp < PL > ke 0175097514 . Untuk dapatkan produk payudara No.1 PINKLADY Body Perfection. #pinkladybodyperfection #bodymontok #pinklady_scha  #pinkladyhq #pinkladykedah #fakevsoriginal #originalpinklady #mantopbergetah #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #rumahtangga #pilpayudara #tetekbesar #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #missvketat #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykedah #pinkladyjitra #pinkladyutaqa #pinkladysedap #payudarabesar #viral #pinkladyviral #mantopsngat

0

kt_serum_vit_c

Untung per botol rm30 wehhh . . Sapa nak join jual #skinbooster jom roger.. #teamnurul nak limited je.. ramai2 tapi banyak yang acah2 jual aku taknak.. . . nak yang serius nak buat duit.. nak kaya.. taknak yang cepat give up, jiwa kental, hati mesti sado, baru boleh sama2 masyukkk..klu takat buang karan serius taknak . . Produk ni mmg kesan dia mangancam.. aku tak tipu.. kalau tak sure aku tak dapat feedback dari customer2 aku yang baru pakai.. . . #skinbooster #KTserum #serums #serum #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #pudarkanparutjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #instafamous #instagood

3

pinkladybyannie

Air Asia - Travel360. Kini PinkLady berada ni ruangan angkasa. Semua dah kenal PinkLady. So siapa yang belum cuba mmg sangat-sangat rugi tau. PinkLady boleh bukan sahaja boleh selesaikan masalah anda tapi boleh bagi manfaat lain lagi. Bukan satu bukan dua tapi 13 manfaat. Dear, cuba awak bayangkan kalau awk ambik 1 produk utk muka licin, 1 produk utk boost cupsize, 1 produk utk kurangkn rambut gugur, 1 produk utk stabilkan hormon..dan bermacam2 lg produk.. PINKLADY ALL-IN-ONE. Mahal ke dear? SANGAT! Hasil dalam 2 minggu! . Bukan untuk kurus sahaja, dia jugak boleh menambahkan Berat Badan untuk menjadi kan Berat Badan lebih ideal 🤗 Pm/whatsapp 🌸 +60124770258 #teamnurul #pinklady #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladybodyperfection #malaysia #bazarpaknil #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #suamiisteri #rumahtangga #pilpayudara #asetmantap #terlajaklaris #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #pinkladyselangor

2

pinkladybyannie

PENAMPILAN DIRI KURANG MENARIK PERHATIAN SI JEJAKA / SUAMI? . INGINKAN PERUBAHAN ? . PINK LADY lah jawapannya.. . Inginkan bentuk badan yang langsing dan ramping macam Lana Nordin.. . Payudara yang montok, anjal, besar & gebu.. . Kulit wajah makin cerah & berseri. Parut jerawat & jeragat pudar.. . ISTERI > Miss V gebu & Super Grip - Kemutan yang kuat seperti malam pertama anda.. . Hanya dalam 1 botol PINK LADY anda akan dapat semua di atas ni. Cuba dulu baru tahu. InsyaAllah.. kesan seawal 7 hari. Pasti anda berpuas hati ! . Sebotol hanya RM340 FREE POSTAGE . Info lebih lanjut.. #teamnurul . Whatsapp <@pinkladybyannie> ke 0124770258(annie) . Untuk dapatkan produk payudara No.1 PINKLADY Body Perfection. #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #teamnurul #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2 #pinklady #pinkladybyannie

0

pinkladybyannie

SAYA KAH ITU ??..... . . ♥ Kecilnya payudara saya. Bra dari dulu sampai sekarang masih sama saiz. ♥ Kawan cakap punggung saya leper. ♥ Saya dah gemuk. ♥ Saya kurus sangat. ♥ Payudara saya kendur hilang keanjalan. ♥ Saya pemarah sejak akhir-akhir ni. ♥ Orang kata saya suka mengarah. ♥ Saya tak manja dan kasar. ♥ Haid saya datang sebulan 2 kali. ♥ Suara saya kasar macam lelaki. ♥ Saya malu ada misai di muka. ♥ Bulu kaki saya lebat macam lelaki. ♥ Payudara saya tidak terangsang bila disentuh suami. ♥ Saya ada anemia. ♥ Saya susah tidur malam. ♥ Saya ada diabetes. ♥ Saya nampak tua dari usia. ♥ Saya selalu penat dan letih. ♥ Saya ada keputihan teruk. ♥ Miss V saya berbau 'hanyir'. ♥ Saya rasa dingin nak layan suami di katil. ♥ Vagina saya tak ketat lagi. ♥ Kulit saya kusam sangat. ♥ Kuku merekah. ♥ Saya dah cuba macam2 produk tapi tak berkesan? . PINKLADY BODY PERFECTION !! Saya nak bantu "saya" yang di atas ! 😊. . Saya percaya sis sangat tak selesa kan dengan masalah yang sis hadapi. Sebab tu saya sangat² rekeman sis untuk laburkan sikit untuk sis selesaikan masalah² sis kat atas tu. 😊 . Tak rugi apa pun invest sikit untuk sis lebih gembira lepas ni. Cuba sebotol. Tak rugi sis. 😍 #teamnurul #pinkladyjohor #pinkladyampang #pinkladygombak #pinkladyKl #stokispinkladykualalumpur #dropshipdiperlukan #supplementwanita #ubatwanita #ubatkurus #ubatbesarkanpayudara #ubatbesarkantetek #ubatsenggugut #ubatkulitputihgebu #ubatkembalidara #ubatketatkanmissv #teamnurul #datoaliffsyukri #safieyillias #nursajat02 #ajramjat #polisevo2 #pinklady #pinkladybyannie

0

pinkladybynurul

Pink Lady Body Perfection!! . - Kulit cantik bersih, lembut halus je dan putih. - Badan jadi lebih shape. - Boobs lebih besar, anjal mengancam. - Butt bulat padu montok je. - Elakkan 'mood swing'. - Rambut makin lebat. - Jerawat pun payah dah nak naik. - Parut muda pun boleh pudar & hilang. . En. suami pun geram duk nengok kita lepas tu. Apa salahnya kan, berhias cantik depan suami. Takdela mata nak melilau tengok yang lain. . Info lebih lanjut.. WhatsApp < PL > ke 0175891494 Nurul | TRUSTED SELLER PINK LADY . 🔥DROPSHIP DIPERLUKAN🔥 . #pinkladybynurul #fakevsoriginal #fakepinklady #originalpinklady #teamnurul #pinkladymalaysia #pilpembesarpayudara #pilpembesarpunggung #pilperapat #ubatkembalidara #pilpayudara #asetmantap #wanitacantik #manjakani #organik #quputeh #johorbahru #lokalah #perapatmissv #pinggangramping #pinkladykl #pinkladyjohor #pinkladysingapore #pinkladybrunei #zizanrazak #mirafilzah #safieyillias #neelofa #syintagila #datoaliffsyukri

0