Thebeautyhacks Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

atika.thebeautyhacks

Sebelum tidur cuci muka dulu dengan sabun kunyit @ sabun beras then dap2 serum #tbh ni. - Esok pagi bangun perghhh. Kulit berminyak settle. Jerawat kecut , parut makin pudar. Kulit bergetah toink2. Pori2 mengecil. - Memang awet muda betolkan la. Siapa yang nak join cod esok boleh whatsapp ika awal2. 0145221930 - 10 ml rm40 50ml rm110 (pre order) - #codkuantan #deliverykuantan #wargakuantan #wargakuantan2 #thebeautyhackskuantan #thebeautyhackspahang #thebeautyhacks #faceserum #serumviral #serumterbaik #serumjerawat #serumjeragat #serumparut #bazaarpaknil #zizanmall #sayajualskincare #skincaremurah2 #kkmapproved #fattzura #malaysia

0

thebeautyhacks.singapore

If you ask me about which product from #thebeautyhacks you should use for acne/pimples problem, these 4 item sre definitely the answer. 😉

1

eloramakeupbar_88kb

0

thebeautyhacksalorsetar

Cara Penggunaan Face Scrub of Milk by TBH: 1) Pakai Face Scrub pagi seeloknya. 2) Seminggu 2 kali ( kalau kulit sensitif 2 minggu sekali ). 3) Basahkan muka sikit dan sapu seluruh muka. 4) Biarkan selama 15minit, kemudian sental - sental sikit bagi keluar daki. 5) Akhiri dengan membasuh muka. Berminat dengan Face Scrub Milk. DAPATKAN SEKARANG @thebeautyhacksalorsetar. Boleh juga WhatsApp kami 📲 0198307696

1

bystore._

0

daneen_my

Saya tahu berapa ramai diluar sana yg masih tak percaya krim calitan dinadi boleh bantu rawat masalah kulit muka. Ada yang kurang percaya masih cuba, dapat rasa sendiri perubahan tapi yang tak percaya lepastu tak nak cuba, terpaksa menatap feedback orang lain je laa kan? 🙊 . . Jerawat merah membengkak yang menyakitkan ini, sungguh buat kita rasa rendah diri dengan diri sendiri. Nak pegang muka pon terasa pedih dan sakitnyaa. Nak tengok cermin pon rasa stress. Nak jumpa org pun malu. 😢😢 . . Sakitnya hati sedihnyaa hati, hanya tuhan yang tahu. Dah macam macam cuba nak atasi masalah ni tapi macam cerita misteri yang menghantui diri setiap hari. . . Tapi sejak calit calit dengan WD ni. Jerawat pun dah tak berani nak main cak cak dengan kita. Berani lah dia nak main cak cak. Sekali dia nak cak kita sental dengan WD. Menggelupurr lari sampaii tak sempat nak tinggal jejak . . . . Eh uollss kalau nak bebas jerawat saya syorkan awak cuba je calit calit WD ni. Mudah dan tak perlu sapu di wajah. Kerana ianya Krim kecantikan rawatan dari dalam. Kadang2 kulit muka kita ni sensitif, jadi perkara terbaik rawatlah dari dalam. Barulah skincare/ supplement boleh buat kerja dengan baik 💃🏻 . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal women desire jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba women desire yang power ni. 😘

1

daneen_my

HENTIKAN SERANGAN DARI ‘CIK JERAWAT’ ❤️ . . Agak agak kan, siapa yang masih alami jerawat macam ni. Elok tersusun macam nak pergi berperang. Bila dah mati elok pulak terkubur kat muka ni kan. . . Kalau senang nak hilangkan tak apa lah jugak. Ni makan zaman jugak. Sampaikan boleh buat stress macam nak sagat je muka dengan kertas pasir. . . Namun, sejak berWD ni terbukti lah perancangan WD tu lagi hebat. Perang lah dunia ke berapa pun, jerawat memang akan pergi tanpa tinggal kesan lagi tu. . . Siapa lah yang tak happy kan. Pipi makin glowing, kulit makin cerah dan tegang macam getah yang ditarik tarik. . . Ada nya 5 BAHAN HEBAT tu lah yang membantu sangat WD ni bertindak. Bantu masalah owang owang pempuan. Tapi bukan owang pempuan je, owang lelaki pun boleh. . . JIMAT pun JIMAT sebab boleh guna satu family. Ha lepas mencalit makin cantik lah satu family kan. Orang nengok pun terpegun. Tak gitewwww. . . Apa tunggu lagi jom dapatkan WD sekarang. Harga PENJIMATAN RM 20 yang sangat BERBALOI BALOI untuk uolls satu family. . . Jangan biarkan wajah diselubungi dengan jerawat yang tak tahu asal usulnya. okay. . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal women desire jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba women desire yang power ni. 😘

1

mawar.thebeautyhacks

JERAWAT KECUT DALAM MASA SATU MALAM! BETUL KE NI? 😱 . Mudahnya nak cantik sebelum raya! Baru bubuh Face Serum satu muka malam tadi esok pagi bangun tenguk jerawat dekat dagu terus kecut 🤩 . Wahh, pandai Face Serum dari The Beauty Hacks buat kerja ye 😏👏🏻💖 . Nak cantik sebelum raya? Masih sempat ni! Hubungi kami dengan segera 🤳🏻 . How to order? 📲 Click link di bio . #thebeautyhacks #thedahlians #skincaremurah #bodyscrubmurah #lipscrub #lipmatteviral #serumviral #cantikhanya3titik #innersilang #mylaraskincare #patahnyasebelahsayap #kitaok #selangor #kualalumpur #johorbahru #pahang #melaka #pulaupinang #nealofarhijab #malaysia #akhirnyakitabertemu #matabatin #dukun

2

chanteq_my

Diperbuat dari herba semulajadi dan bahan Aktif ber Gred A. Bertindak lebih pantas dan cepat untuk cerah kan kulit. Bukan membantu mencerahkan kulit SELURUH BADAN sahaja Belleza Collagen juga menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. . ✔️Menjadikan kulit putih kemerah merahan ✔️Menjadikan kulit glowing secara natural . ✔️Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit. ✔️Mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri. ✔️Mengecilkan liang roma. ✔️Merawat masalah jerawat. ✔️Memantapkan bentuk payudara dan punggung. ✔️Mengetatkan faraj dan merawat keputihan. ✔️Menghalang jangkitan pada vagina. ✔️Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan berkilat. ✔️Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah. ✔️Membantu menstabilkan hormon wanita menopous. . Wasap sis 0135925117 . . . . . . . . . . . . . . . #susumaaez  #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #bellezacollagenmurah #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #ekzema #kulitjerawat #kulitberminyak #jerawat #kulitkering #kulitcerah #kulitputih #masalahkulit #kulitgatal #sofieyabeauty #sobella #sobellasolawa #thebeautyhacks #sabunputih #carmela #carmelawhiteningsoap #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #innersnowcapberhantu #snowcapberhantu #temyracle #magicjelly

0

rezeqi_firasirdina

Alhamdulillah. Founder The Beauty Hacks kite, our Lady Boss. Cik Aten Azlan ditemu ramah oleh Majalah Mingguan Wanita. Jangan lupa dapatkan ye gais. 💕💕💕 #thebeautyhacks #teamhanisfauziempire #teamkeknis #skincare #lipcare #facecare #mohcantik

0

shaa.thebeautyhacks

. PRETTY DELIVERY BOX FOR YOU . Box akan dapat percuma for those yang purchase The Beauty Hacks and Sistho Cosmetics dari RM150 and above 😍 . Ready stock . Nak cantik? Just klik link di bio for fast response . Let's beauty with The Beauty Hacks . Whatsapp 📲 014-7946576 Postage RM8 SM | RM12 SS 📬 COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras . #dahliansandco #thedahlians #thebeautyhacks #sabunkunyitmura #facescrubmurah #facemaskmurah #facecreammurah #skincaremurah #bodycaremurah #sunburn #scrubmurah #maskmurah #creammurah #jerawat #jeragat #kusam #pori #kering #berminyak #visitmyig #tips #sistholipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmatteviral #thebeautyhackskl #thebeautyhacksselangor #belofa #befaz #fattzura

1

thebeautyhacks.nieda

KEBAIKAN Face Mask Turmeric: . 1. Mengubati dan mengatasi masalah Jerawat 2. Mengatasi kulit berminyak 3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan 4. Mengatasi Pigmentasi 5. Menghaluskan kulit wajah 6. Mengangkat Sel Kulit Mati 7. Mengurangi lingkaran hitam pada mata. 8. Meratakan warna kulit. 9. Membantu membersihkan jerawat dan bekas noda jerawat 10. Bukan muka saja boleh pakai tau, tumit siku pun boleh guna . Cara guna; 1) Boleh mix dengan air, madu, yogurt, susu tepung, minyak kelapa 2) Bancuh dalam 1 sudu besar bersama bahan pilihan 3) Tepek pada muka anda, biarkan kering, bilas sehingga bersih . Tips: Serbuk ini akan buatkan kulit sedikit kuning, tapi jangan risau. Gunakan bersama Face Scrub Milk @ Face Scrub Gold. . Harga RM29 exc postage . . WhatsaAp Sekarang 👇 60193744655 (nieda) 60193744655 (nieda) . Atau click link di BIO . . Atau order di my shop on Shopee! As Nieda Beautylicious: https://shopee.com.my/nieda4655 . . #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare

0

thebeautyhacks.nieda

SKINCARE CALENDAR . Hai semua. Siapa dekat sini yang nak cantik tapi takde masa atau takde guideline yang betul? . Kadang-kadang tak tahu pun nak pakai yang mana dulu, atau harini nak pakai apa eh? . Harini kami akan share Skincare Calendar untuk memudahkan urusan kecantikan korang semua? Dah ada calendar ni jangan malas pulak ya. Nak cantik kena rajin tau. . Selamat mencuba, selamat berdisiplin dan selamat berkonsistensi ❤️ . . #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare

0

gorgeous.beautycare

Pada penggemar lipmatte,meh cuba sistho lipmatte ni.Selain warna-warna yang super awesome,lipmatte kami juga tahan lama dan paling penting tak melekit guys😍❤️ - KEBAIKAN SISTHO LIPMATTE - 💄Tak Merekah 💄Tahan Lama 💄Tidak Melekit Langsung 💄Meresap Sempurna Di Bibir 💄Senang Ditanggalkan (Guna Wipe Tissue Sahaja) 💄Efek Gebus Di Bibir 💄Harga Sangat Berbaloi 💄Tidak Menghitamkan Bibir 💄Mesra Wuduk 💄Bibir Tidak Bergaris Tebal _ Hanya RM35 (5ml) exc postage. Nak cantik? Jom whatsapp Akmal di 019-4472516 atau click link wasap di bio untuk fast response ✨ _ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor _ #thebeautyhacks #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #sistholipmatte #lipmatte #lipmattemurah #codwangsamaju #codsetapak #codpasarsenia #visitmyig #bazarpaknil #cantik #menawan #lipmattetahanlama #igersmalaysia #proudtobedahlians #kualalumpur #selangor #codgombak #uitmmachang #uitmkelantan

1

thebeautyhacks.nieda

BODY SCRUB THE TURMERIC . Secara ringkasnya, body scrub adalah produk penjagaan kulit yang fungsi utamanya untuk menghilangkan sel-sel kulit mati melalui pengelupasan serta membersihkan kulit dan meningkatkan peredaran darah tubuh. . Body scrub juga dirujuk sebagai pengelupasan, gloss badan atau menggilap badan. Komponen pengelupasan perlu cukup kasar tetapi tidak terlalu kuat supaya tidak merosakkan kulit yang sihat. . BAHAN KANDUNGAN Sodium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cl 19140, Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexylglycerine, Butylene Glycol, Aqua, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary), Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract . KEBAIKAN 1) Kulit lebih cantik, halus, gebu dan cerah 2) Menanggalkan sel-sel mati serta daki pada badan 3) Mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak 4) Dapat mengurangkan tekanan dan keletihan pada badan 5) Melancarkan peredaran darah. Ini kerana di dalam Body Scrub The Beauty Hacks mengandungi garam. Garam baik untuk melancarkan peredaran darah, mengurangkan tekanan dan keletihan. 6) Menghindarkan bau badan dan peluh berbau dan banyak lagi.. . Body Scrub kami cuma berharga RM33 tak termasuk postage. Jom dapatkan sekarang! DM kami sekarang. . #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare #serum #skincaremurah #atenninspireworks #beauty #makeup

0

thebeautyhacks.nieda

APA BEZANYA WHITENING LOTION THE BEAUTY HACKS DARI LOTION JENAMA LAIN? . Salah satunya, sudah tentulah dapat mencerahkan kulit badan. Nak lagi cepat dapat kesan kena pakai dengan mana-mana body scrub. Tapi apa kata cuba body scrub by The Beauty Hacks? Lagi molek. . Kedua dapat melembapkan kulit. Kulit yang kering sape happy? Muka nampak tegang tapi kulit tangan kering, kasar dan nampak lebih tua dari usia sebenar. So, kulit tangan, kulit badan pun kena sihat dan anjal sekali tau. . Ketiga, bau yang sangat wangi. Ini bukan saja-saja nak puji. First feedback yang kami akan dapat mesti pasal bau yang wangi. Sebab bau yang wangi boleh dapat dalam masa sesaat je tau. . Keempat, tesktur yang sangat-sangat best. Best macam mana? Mestilah mudah serap. Tak berminyak bila badan berpeluh. Atau orang kata tak belengaih. Ha gitu. Best je pakai. Tak melekit langsung. . So pada korang bila nak cuba lagi Whitening Lotion by The Beauty Hacks ni? Lambat cuba, lambat cantik tau. . Harga RM43 tak termasuk postage! . . WhatsaAp Sekarang 👇 60193744655 (nieda) 60193744655 (nieda) . Atau click link di BIO . . Atau order di my shop on Shopee! As Nieda Beautylicious: https://shopee.com.my/nieda4655 . #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare

0

thebeautyhacks.nieda

Agak-agak korang face scrub perlu pakai berapa kali seminggu? 🤔 _ Face scrub ni sebenarnya bergantung pada jenis kulit muka kita. Kebanyakan pakar dermatologi mengesyorkan menggosok 2-3 kali seminggu. _ 🍓Kulit kering: sekali seminggu 🍓Kulit normal: 2-3 kali seminggu 🍓Kulit berminyak: 3 kali seminggu 🍓Kulit sensitif: sekali dua minggu _ Penggunaan scrub yang terlalu kerap boleh mengakibatkan kulit menjadi terlalu tipis. _ Jika berlaku sebarang tindak balas seperti merah, gatal, pedih, dan sebagainya, berhenti guna scrub dan sila rujuk doktor. _ Face scrub dari The Beauty Hacks mempunyai 2 jenis iaitu gold dan juga milk. _ Bagi muka yang berjeragat, sangat sesuai untuk korang gunakan FACE SCRUB GOLD. _ Dan bagi kulit kusam pula kita suggestkan untuk korang guna FACE SCRUB MILK. 🤗 . WhatsaAp Sekarang 👇 60193744655 (nieda) 60193744655 (nieda) . Atau click link di BIO . . Atau order di my shop on Shopee! As Nieda Beautylicious: https://shopee.com.my/nieda4655 . #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare

0

thebeautyhacks.nieda

Sila janji dengan kami, sebelum apply apa-apa foundation wajib apply Face Mask Honey terlebih dahulu. Kami janji make up girls akan tahan lama sehingga malam. . Selain dapat memberi ketahananlamaan make up, Face Mask Honey jugak dapat melembapkan kulit muka. Sekarang cuaca agak panas sikit. Risau kulit jadi makin kering. . Apa lagi kebaikan Face Mask Honey ya? 🤔 . 1) Sesuai untuk kulit berminyak dan kering 2) Kulit makin cerah & berseri 3) Boleh dijadikan sebagai pelembap dan makeup base 4) Perangsang untuk kulit baru 5) Menyejukkan kulit dari kesan sunburn 6) Mengurangkan dark circles dan eye bag di bawah mata . Tunggu apa lagi? Jom kita menggunakan Face Mask Honey secara berjemaah 👏🏻 . Dm for order 💞 . #thebeautyhacks #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare

0

rak.gojes

U all tahu tak, kalau you all ada masalah jerawat yang tak serious, sis suggest kan you all pilih The Rice Soap Bar ni, tak perlu pakai Turmeric Soap, yang ni pun sama harga dengan Turmeric Soap tau. Kebaikan Soap Bar Rice 🌀Mencerahkan kulit 🌀Merawat masalah jerawat 🌀Melembutkan kulit 🌀Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan 🌀Meratakan tona kulit 🌀Mengecilkan pori-pori 🌀Menganjalkan kulit 🌀Menyerikan kulit wajah yang kusam #thebeautyhackspenang #thebeautyhacks #agentTBHpenang #sisthopenang #codKOMTAR #codTBHusm #codTBHpenangIsland #codTBHairitam #codTBHpenangIsland #codTBHpenanghill #codTBHpenang #ubatjerawat #sabunjerawat #ricesoap #sabunjerawatpasir

0

shue.my

Allhamdulilah, Susu maaez berjaya tambah hati artis malaysia sekarang. Ramai dah start review susu maaez by Sofieya Beauty. Susu kambing yang penuh khasiat tambahan bahan-bahab susu maaez terdiri daripada makanan sunnah nabi❤ . . Susu maaez ada 3 perisa - original, chocolate & strawberry😋😋 1 box susu maaez ada 20 sachet dear. Untul perisa orginal rasa seperti vanilla malah tidak hamis. Untuk perisa choc rasa seperti hot choc dan pula untuk perisa strawberry rasa seperti susu dutch lady. . . Susu maaez sangat bagus untuk merawat masalah kulit seperti kulit kering, gatal-gatal dan ekzema. Mahal susu maaez jugak sangat bagus untuk menambah tenaga & sangat sesuai untuk siapa yang mahukan kulit cantik . . Susu maaez sesuai untuk diambil seisi keluarga dear, lagi-lagi seawal umur 2 tahun pun dah bole start minu. Malah susu maaez boleh diambil ibu mengandung dan menyusu dear . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘

2

mawar.thebeautyhacks

Timun mengandungi perbagai nutrisi yang mampu menjaga dan meningkatkan kesihatan tubuh. Antara kebaikan timun terhadap kesihatan tubuh manusia ialah: . KHASIAT TIMUN 1. MENGHIDRATKAN TUBUH BADAN Sekiranya kita terlalu sibuk untuk minum air secukupnya, kita boleh terus makan timun yang sejuk kerana timun yang sejuk mengandungi 99% air. . 2. MENYINGKIRKAN TOKSIN DALAM BADAN Kandungan air yang terdapat dalam timun bertindak sebagai ‘penyapu’ yang akan membersihkan semua sisa buangan yang terdapat dalam tubuh kita. Dikatakan dengan memakan timun secara kerap, ia dapat melarutkan batu karang. . 3. MEMBEKALKAN MINERAL KEPADA KULIT Timun merupakan sayuran yang mengandungi potasium, magnesium dan silikon yang tinggi. Oleh sebab itu, kita dapat lihat kebanyakan pusat spa menggunakan timun sebagai bahan untuk kecantikan. . 4. SUMBER VITAMIN HARIAN Timun mengandungi semua jenis vitamin yang diperlukan oleh tubuh badan kita sehari iaitu vitamin A, B, dan C yang menggalakkan sistem imunisasi agar lebih bertenaga dan berseri. Timun ini lebih sesuai dijadikan jus minuman yang dicampurkan dengan lobak merah dan daun bayam. Jus ini elok untuk kulit kerana ia mengandungi 12% vitamin C yang mana cukup untuk keperluan kulit kita dalam sehari. . 5. DIKATAKAN DAPAT MERAWAT DIABETES, MENGURANGKAN KOLESTEROL DAN MENGAWAL TEKANAN DARAH Jus timun mengandungi sejenis hormon yang diperlukan oleh pankreas untuk menghasilkan insulin yang kebaikan kepada pesakit diabetes. Ada penyelidik telah menemui sejenis bahan sebatian yang disebut sebagai ‘sterol’ pada timun yang dapat menurunkan paras kolesterol. Timun juga kaya dengan serat, potasium dan magnesium. Bahan ini sangat efektif untuk menstabilkan tekanan darah. Oleh itu, timun sangat baik untuk merawat tekanan darah tinggi mahupun tekanan darah rendah. . 6. MEMBANTU BUAH PINGGANG BERADA DALAM KEADAAN BAIK Timun mampu merendahkan paras asid urin dalam tubuh kita sekali gus mampu memastikan buah pinggang kita sentiasa dalam keadaan baik. . Dah tahu khaisatnya, jadi bolehlah selalu ambil sayur ini dalam hidangan harian.

1

ateera.thebeautyhacks

TAMPIL MENAWAN DENGAN SISTHO ⚡️⚡️⚡️ _ Nak kelihatan confident di office atau class setiap hari? #sistholipmatte boleh bantu anda. Ramai yang dah cuba dan ramai yang juga yang bagi feedback _ “Bau wangi.. tak melekit.. cepat meresap.. tak mudah tertanggal“ antara feedback yang selalu kita dapat dari customer. RM35 sahaja sebatang. _ Nak cantik manis dengan Sistho? Boleh whatsapp Atira 019-4126011 for fast response ✨ _ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor (KL Sentral, Pasar Seni, Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Gombak, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Cheras Taman Midah) _

2

dhira.thebeautyhacks

SELAMAT TINGGAL BIBIR KUSAM! _ Dengan adanya Lips Scrub Rose Lollypop dari The Beauty Hacks, masalah bibir kusam, kering, upper lips gelap, semua nya tiada lagi. _ Untuk kesan yang LEBIH optimum, aplikasikan lips scrub ini setiap kali sebelum tidur. Lakukan setiap malam, dan awak akan rasai perbezaannya sendiri. _ Lips scrub ini juga boleh dijadikan sebagai lipbalm untuk daily wear kita tau. Bagi yang tidak menggemari untuk mengenakan lipstick/ liptint/ lipmatte, cubalah lips scrub rose lollipop ini dan jadikan ia sebagai lipbalm anda! _ Cara nya mudah sahaja! Sapu lips scrub ke bibir. Ratakan. Tunggu dalam 5-20 minit, kemudian lap dengan tisu kering/ lembap untuk membuang butir2 scrub tu. Dan taraaa jadilah lipbalm! _ Nak cuba? Besok ada postage ye 😉 whatsapp Iman untuk maklumat lanjut. WhatsApp 📲 0126549593 📲 dhirathebeautyhacks.wasap.my/ #thebeautyhacks #thebeautyhacksagent #lipscrub #lipbalm #scrubmalaysia #sistholipmatte #sistholipmatteagent #agentsistholipmatte #lipmattemalaysia #sistholipmatteperak #sistholipmatteterengganu #sistholipmatteipoh #sistholipmattetgmalim #sistholipmatteKualaTerengganu #lipmatte #lipmattemurah #makeup #makeupmurah #girls #ladies #hot #new #codumt #codunisza #teamdahlia #teamthedahlians #bibirgelap #proudtobedahlians

0

chanteq_my

0

seroja.thebeautyhacks

0

boosterwhite_original

SET PUTIH CEPAT Gandingan mantap Supplement BoosterWhitening + Boosterwhitening Premium . Promosi Jimat RM25!!! Cepat sape cepat dia dapat. Fast selling . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS . Sekotak BWP RM78SM/ RM81SS . Combo BW+ BWP utk konsisten RM133SM/ RM136SS . Whatsapp 0195618970 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #boosterwhitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements

0

boosterwhite_original

SET PUTIH CEPAT Gandingan mantap Supplement BoosterWhitening + Boosterwhitening Premium . Promosi Jimat RM25!!! Cepat sape cepat dia dapat. Fast selling . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS . Sekotak BWP RM78SM/ RM81SS . Combo BW+ BWP utk konsisten RM133SM/ RM136SS . Whatsapp 0195618970 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #boosterwhitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements

0

boosterwhite_original

SET PUTIH CEPAT Gandingan mantap Supplement BoosterWhitening + Boosterwhitening Premium . Promosi Jimat RM25!!! Cepat sape cepat dia dapat. Fast selling . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS . Sekotak BWP RM78SM/ RM81SS . Combo BW+ BWP utk konsisten RM133SM/ RM136SS . Whatsapp 0195618970 . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #boosterwhitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements

0

boosterwhite_original

HURRY UP GUYS! DONT MISSED THE CHANCE . HOT SELLING😎 Jom Join Postage! Tekan link je direct whatsapp . . Whatsapp 0195618970 submit order cpt . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS . Sekotak BWP RM78SM/ RM81SS . Utk KONSISTEN DAN KESAN MAKSIMUM grab 2botol BW = RM128SM/ RM131SS Combo BW+ BWP= RM133SM/ RM136SS . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #boosterwhitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

2

boosterwhite_original

HURRY UP GUYS! DONT MISSED THE CHANCE . HOT SELLING😎 Jom Join Postage! Tekan link je direct whatsapp . . Whatsapp 0195618970 submit order cpt . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS . Sekotak BWP RM78SM/ RM81SS . Utk KONSISTEN DAN KESAN MAKSIMUM grab 2botol BW = RM128SM/ RM131SS Combo BW+ BWP= RM133SM/ RM136SS . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #boosterwhitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

2

boosterwhite_original

HURRY UP GUYS! DONT MISSED THE CHANCE . HOT SELLING😎 Jom Join Postage! Tekan link je direct whatsapp . . Whatsapp 0195618970 submit order cpt . Sebotol BW RM68SM/ RM71SS . Sekotak BWP RM78SM/ RM81SS . Utk KONSISTEN DAN KESAN MAKSIMUM grab 2botol BW = RM128SM/ RM131SS Combo BW+ BWP= RM133SM/ RM136SS . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #booster #feedbackbooster #kulitputih #booster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #whiteninginjection #perlashine #boosterwhitening #spamforspam #instafamous #picoftheday #likeforlike #whiteninginjection #whiteningproducts #whiteningsupplements #worldwideshipping

1

lets.gorgeous91

Siapa rasa dirik nya banyak jerawat rah badan ataupun bekas-bekas luka, kitak boleh grab body scrub tok👑👑 . Baunya wangi bagei makei sabun even though nya scrub plus nya berbuih uolls. . Whatapp or dm me to order : 📱 016-8557231 📱 016-8557231 . @lets.gorgeous91 @lets.gorgeous91 . #tbhkuching #thebeautyhacks #thebeautyhackskuching #sistho #sistholipmatte #sisthokuching #pink #barrice #turmericsoap #thebeautyhacksmagnetbox #facescrub #sayajualsayapakai #goldmask #teamizdhiya #mekap #mua #skincare #skincareroutine #charcoalsoap #borong #bombshellkuching #bbc #bodycare #sethantaran #hantarankawin #presents #letsgorgeous #theturmeric #bodyscrubmurah

0

zaza_kampung_girl.beauty_

. Misi : Kulit wajah sihat sebelum raya . Misi : Kulit bersih & cantik bak telur dikupas sebelum raya . #thebeautyhacks #skincare #malaysia #sayajualsayapakai #viral

0

nsa_littlebeautyshop

0

mimybeauty_shop

Supplement and skincare wajib ada tau utk pnjagaan kulit supaya kekal sihat . Tgk founder gebu gebas,sure dari grab satu bertambah grab3-4 item tak tahan jeles tgk bukti snow white depan mata 😘😍 . Mimy beauty pakar Kulit Anda. Produk lengkap head to toe,dri supplement utk dalaman dan juga utk luaran sperti mandian,losyen,scrub,serum&spray. Lulus KKM tau dan tbukti berkesan. Mampu milik. . Tgk jela testimoni hari2 sume cengini👍👍👍👍haaaaa.. Siap repeat order. Okla whatsapp 0195618970 sis for more detail 😘 #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #whiteningsupplements #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #MimybeautyPakarKulitAnda #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #serumemas #serumegf #whiteninginjection

0

mimybeauty_shop

Supplement and skincare wajib ada tau utk pnjagaan kulit supaya kekal sihat . Tgk founder gebu gebas,sure dari grab satu bertambah grab3-4 item tak tahan jeles tgk bukti snow white depan mata 😘😍 . Mimy beauty pakar Kulit Anda. Produk lengkap head to toe,dri supplement utk dalaman dan juga utk luaran sperti mandian,losyen,scrub,serum&spray. Lulus KKM tau dan tbukti berkesan. Mampu milik. . Tgk jela testimoni hari2 sume cengini👍👍👍👍haaaaa.. Siap repeat order. Okla whatsapp 0195618970 sis for more detail 😘 #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #whiteningsupplements #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #MimybeautyPakarKulitAnda #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #serumemas #serumegf #whiteninginjection

0

mimybeauty_shop

Supplement and skincare wajib ada tau utk pnjagaan kulit supaya kekal sihat . Tgk founder gebu gebas,sure dari grab satu bertambah grab3-4 item tak tahan jeles tgk bukti snow white depan mata 😘😍 . Mimy beauty pakar Kulit Anda. Produk lengkap head to toe,dri supplement utk dalaman dan juga utk luaran sperti mandian,losyen,scrub,serum&spray. Lulus KKM tau dan tbukti berkesan. Mampu milik. . Tgk jela testimoni hari2 sume cengini👍👍👍👍haaaaa.. Siap repeat order. Okla whatsapp 0195618970 sis for more detail 😘 #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #whiteningsupplements #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #igersmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #MimybeautyPakarKulitAnda #jemaimaoriginal #beautyseceretshalicious #magandaglow #kulitputihgebu #thebeautyhacks #scrubdistrict #serumemas #serumegf #whiteninginjection

0

shue.my

Makin calit makin segan silu jerawat nak naik 😍👏 . Masalah jerawat & parut makin pulih dengan calitcalit WD. . . Dapat extra kulit semakin cerah dan sekata. Dah takde kemerah merahan mcm baru lepas berjemur tgh panas. Antara fungsi WD mencegah jerawat dan mengurangkan kesan parut. So tak peliklah calitcalit di nadi kulit muka yang cantik calitcalitcantik je uolls ! . Ehh pelikk ke kenapa calit di nadi, tapi boleh selesaikan macam2 masalah kulit? WD kan ada teknologi nano. Molekul dia halussss sebab tu mudah meresap & lebih cepat bertindak. Yang buat lambat tu adalah keadaan dalam badan kita. Sabar, bagi masa WD bekerja 😘 . . . Bahan bahan inilah yang bekerja merawat masalah jerawat uols:- ✔️Ekstrak Pueraria Mirifica - sangat terkenal dalam dunia kecantikan di Thailand untuk penjagaan dalaman wanita. Bantu menganjalkan, mencantikkan kulit, merawat jerawat dari dalam, mencegah pertumbuhan jerawat muka, merawat masalah berkaitan rahim, mengandungi agen anti-kanser yang dapat mencegah pertumbuhan sel tersebut. . . ✔️Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. . . Sebelum ni 1 WD RM95. Sekarang WD boleh dapat dgn harga promo RM75. . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal women desire jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba women desire yang power ni. 😘

1

mawar.thebeautyhacks

Nak awet muda? Mudah je.. - Pakai lah Face Serum Pearl Extract dari The Beauty Hacks. Mutiara yang terkandung dalam Face Serum bukan lah seketul mutiara yang ada didasar laut. Ianya adalah pearlescent saja. - Ingredient yang ada pada mutiara ialah: 🌸 Iris Florentina Root Extract 🌸 Aloe Barbadensis Leaf Extract 🌸 Coenochloris Signiensis Extract 🌸 Cucumis Sativus Fruit Extract - Harga Face Serum Trial RM40 (10ml) Normal RM110 (50ml) - How to order? 📲 Click Link di bio - #thebeautyhacks #thedahlians #skincaremurah #bodyscrubmurah #lipscrub #lipmatteviral #serumviral #cantikhanya3titik #innersilang #mylaraskincare #patahnyasebelahsayap #kitaok #selangor #kualalumpur #johorbahru #pahang #melaka #pulaupinang #nealofarhijab #malaysia #akhirnyakitabertemu #matabatin #dukun

1

thebeautyhacks_adilah

0

shue.my

Memang semua WD lovers lepas calit-calit terus terserlah kecantikan sebenar ye? Kita manusia ni semua diciptakan dengan kecantikan dan kelebihan masing masing. Tiada istilah buruk. Sebab tu cantik tu subjektif. Tapi yang membezakan kita dengan orang lain, kenapa orang lain nampak cantik, kita seperti tua dari usia antaranya sebab stress, penat, kesihatan, toksin dalam badan, sel kolagen semakin berkurang dan produk yang kita amalkan. . . Kalau nak tahu sel jaringan kolagen semakin berkurang akibat peningkatan usia. Jadinya, timbullah kedutan kedutan di sekitar mata di dahi dan area pipi. Bilamana pipi juga tak setegang usia yang sepatutnya maka membuatkan kita nampak lebih tua dari usia. Itu belum lagi faktor toksin terkumpul dan makin terkumpul, saluran darah makin sempit. Sistem penghadaman tak dapat berfungsi dengan baik. Darah pun tak dapat diangkut dengan lancar ke seluruh tubuh. Akibat yang mungkin terjadi, kulit merengsa, kulit jadi kusam dan kulit kelihatan tak bermaya. . . TAPI jangan sedih berduka lara sbb kita ada krim yang boleh bantu kulit u olss jadi lebih tegang, anjal toink toinkk dengan hanya sapuan mudah di bahagian nadi yang meresap ke pembuluh darah untuk mengaktifkan sel sel kita yang sedang tidur untuk bangun semula dan aktifkan sel sel baru setiap hari, dan "nyah"kan segala anasir jahat (toksin) yang tak sepatutnya duduk dalam badan. Lama sangat dah tu bertapa dalam badan 🙊 . . Paling MUDAH nak sentiasa nampak awet muda, jangan lupa calit WD. Trust me, hari demi hari korang akan nampak semakin muda. Nak nampak muda 5tahun dari usia, bolehlah mecalit dari sekarang. Makin meningkat usia, makin orang tak percaya dengan umur sebenar 🙊 . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal women desire jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba women desire yang power ni. 😘

1

chanteq_my

Nampak tak perubahan bellezacollagen pada penggunanya? . Alhamdulillah, boleh dikatakan tiap2 hari kami terima testimoni baru. Sape tak suka kan kalau produk yang kita consume tu berkesan? . Belleza Collagen ni tak susah pun nak consume. Koyak sachet terus kemam. Duk dalam kereta pun boleh consume. Senang sangat2! . Cepat whatsapp ke 013-5925117 . . . . . . . . . . . . . . . #susumaaez  #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #bellezacollagenmurah #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #ekzema #kulitjerawat #kulitberminyak #jerawat #kulitkering #kulitcerah #kulitputih #masalahkulit #kulitgatal #sofieyabeauty #sobella #sobellasolawa #thebeautyhacks #sabunputih #carmela #carmelawhiteningsoap #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #innersnowcapberhantu #snowcapberhantu #temyracle #magicjelly

0

daneen_my

Masih ada lagi yang TAK kenal dengan Krim Kecantikan WOMEN DESIREE (WD). Boleh review kat sini ya awaak. 😉 Baca SAMPAI HABIS tau! . . WD adalah sejenis KRIM KECANTIKAN yang di formulasi menggunakan BIO TEKNOLOGI NANO di mana dapat meresap 12 kali ganda ke dalam lapisan kulit dengan pantas, bertindak lebih cepat dan optimum ke seluruh tubuh badan melalui pembuluh darah. Sebab itu krim WD ni kena guna kat NADI-NADI. . . Ciri-Ciri Women Desiree Essential Cream (WD) yang perlu awaak tahu:- ✔️Sejenis krim kecantikan. . ✔️Warna Krim adalah Putih. . ✔️Tekstur nya Likat dan tak mudah tumpah. . . ✖️BUKAN SKINCARE. Jadi Krim WD ni TIADA SET! ✖️BUKAN SUPPLEMENT. Tak perlu nak bancuh/shake. ✖️BUKAN PIL. Jadi tak payah telan/kemam/kunyah. . . FUNGSI UTAMA WD:- a. Mencerahkan (Glowing). . b. Menganjalkan. . c. Menegangkan dan memantapkan tisu kendur. . d. Awet muda (anti penuaan). . e. Menaikkan seri wajah. . f. Membantu mengatasi masalah jerawat dan jeragat g. Masalah eyebag. . h. Membantu menyekatakan kulit tona tidak sekata dan kusam. . i. Mengurangkan kesan parut. . j. Mengurangkan blackhead. . k. Mengurangkan kulit berminyak. . l. Menjaga kelembapan kulit. . Dan banyak lagi manfaat lagi awaak boleh dapat sebab WD adalah krim multifunction. . . CARA PENGGUNAAN WD sangat mudah, jimat masa dan senang yakmattt:- . . 🔹Buat sapuan konsisten pada 3 tempat sapuan wajib iaitu Nadi leher, pergelangan tangan, kat ari-ari (rahim). . . 🔹Boleh buat sapuan 2x sehari selepas mandi pagi dan malam. Nak sapu lebih dari 2x pun boleh. Cumanya nanti WD awaak cepat habis je la. 😜 . . 🔹Minum air masak secukupnya ikut keperluan berat badan masing masing. (Berat 25kg = 1 liter air) *Cth berat awaak 50kg, jadi air yang diperlukan oleh badan awaak 2Liter. . . Kandungan Berat WD: 15g (Tahan sehingga 3-5minggu) *bergantung pada cara sapuan . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal women desire jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba women desire yang power ni. 😘

1

ttstore.co

#Repost @ainsyazana.co with @get_repost ・・・ Ehemm ingat lagi tak akak cakap bila pakai color No Lies ni nampak so classy? . Haaa classy ke tidak ni uols 😆 . Siapa yang tak suka color ni memang laa pelik. Sebab 2 in 1 function. . Pakai keluar jalan jalan dan pakai bila pergi event! . SISTHO LIPMATTE RM 35 ONLY exc postage💄 . #syazanaempire . COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area. . . Whatsapp: 0145006704 . #sistholipmatte #sistho #agentsahsistholipmatte #sistholipmatteofficial #sistholipmatteagent #sistholipmattemalaysia #sistholipmattekl #thebeautyhacks #aifaazlan #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #lip #makeupjunkie #makeupartist #makeupartistmalaysia #makeupaddict #makeupblogger #makeuplover #lipmatteneelofa #sistholipmattetalkative #dropshipwanted #lipmatteviral

1

iriseloramakeupbar_kb88

0

iriseloramakeupbar_kb88

0

iriseloramakeupbar_kb88

0

shaa.thebeautyhacks

. Pernah tak rasa badan berlemuaih lepas penat lelah seharian bekerja atau belajar ke kelas hulu ke hilir. Balik je rumah, terus rasa nak mandi! Tapi agh still tak selesa badan ni, rasa macam nak kena tenyeh dengan benda yang kasar. . Baru teringat bila scroll IG kat explore terjumpa iklan Body Scrub TBH. " Sebotol 400gram dengan harga RM33. Berbaloi ni, mesti lambat habis " . Lusa terus dapat barang, petang tu jugak nak guna Body Scrub TBH. Wangi, kulit badan rasa licin, terasa kulit makin halus, release stress. Tak sia sia dia cuba. . Terima Kasih Body Scrub! . Nak cantik? Just klik link di bio for fast response . Let's beauty with The Beauty Hacks . Whatsapp 📲 014-7946576 Postage RM8 SM | RM12 SS 📬 COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras . #dahliansandco #teamthedahlians #thebeautyhacks #sabunkunyitmurah #facescrubmurah #facemaskmurah #facecreammurah #skincaremurah #bodycaremurah #kulitsunburn #scrubmurah #maskmurah #creammurah #jerawat #jeragat #kusam #poribesar #kering #berminyak #visitmyig #tipskecantikan #sistholipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmatteviral #thebeautyhackskl #thebeautyhacksselangor #belofa #befaz #fattzura

0

iriseloramakeupbar_kb88

⚡The Tumeric Body Scrub by TBH⚡ . . Berfungsi ⤵ ✔ Mengecutkan jerawat badan dengan cepat ✔ Kulit gebu, licin dan halus ✔ Mencerahkan dan membuang sel kulit mati serta daki ✔ Memudarkan parut luka . . 💙 RM 33 🚘 Postage SM RM8, SS RM12 . Whatapp 0183810828 untuk order & COD ye💋 . . Ingat shopping, ingat Elora ! 💄 #thebeautyhackskelantan #thebeautyhacks #agentkotabharutbh #eyelinermurah #compactpowdermurah #hudabeautylipmattemurah #wakeupandmakeup #lipmattemurah #lipstickmurah #makeupinpiredmurah #makeuplovers #makeupmurahmalaysia #makeupbrushmurahmalaysia #eyebrowbrushmurah #makeupborongmurah #kbmall

0

iriseloramakeupbar_kb88

⚡The Rice Body Scrub by TBH⚡ . . Berfungsi ⤵ ✔ Memutih, menganjalkan, melembutkan kulit ✔ Mencerahkan bahagian gelap spt ketiak dan celah paha ✔ Kekalkan keharuman badan ✔ Kaya dengan vitamin dan mineral . . 💙 RM 33 🚘 Postage SM RM8, SS RM12 . Whatapp 0183810828 untuk order & COD ye💋 . . Ingat shopping, ingat Elora ! 💄 #thebeautyhackskelantan #thebeautyhacks #agentkotabharutbh #eyelinermurah #compactpowdermurah #hudabeautylipmattemurah #wakeupandmakeup #lipmattemurah #lipstickmurah #makeupinpiredmurah #makeuplovers #makeupmurahmalaysia #makeupbrushmurahmalaysia #eyebrowbrushmurah #makeupborongmurah #kbmall

0

dahlia.thebeautyhacks

When humidity, sweat, makeup, and pollution build up in your pore, they can look like dark blemishes. To maintain your luster, steam your face over a bowl of hot water, cleanse with your usual face wash, and splash with cool water to tighten your squeaky clean face.

1

shue.my

Nak tau kan WD tu apa .. meh nk cerita sikit . . 👇WD ni apa? Krim kecantikan khusus merawat kulit dari dalam. 4 fungsi utama: mencerahkan, menganjalkan, menegangkan dan anti penuaan . 👇Macam mana cara guna? Sapuan WAJIB di 3 nadi utama: pergelangan tangan, leher, dan ari-ari. . 👇Kenapa sapu di nadi? Kawasan nadi kita tu terdapat pembuluh darah, dengan sapuan di nadi2 ianya menyerap 12kali ganda lebih cepat melalui saluran pembuluh darah dan meresap ke seluruh tubuh badan kita dan bersedia untuk merawat kulit u olss satu demi satu. Sebab tu makin lama calit makin cantik! . 👇Tahan untuk berapa lama? 15gm untuk 5-6 minggu atau lebih. Bergantung pada kuantiti byk mana u olss calit. . 👇Siapa boleh guna? Anak dara, remaja belasan tahun, ibu mengandung, dalam pantang, warga emas dan kaum lelaki . 👇WD ada pantang larang? Ada! Pantang dia kalau u olsss tak calit jee hiks! WD tiada pantang larang saiyang saiyang semua 😘 . 👇Boleh guna skincare atau makan supplement bersama WD? Boleh. Kesannya lebih cepat bila dalaman u olss dah bersih 👏 . 👇Kesan berapa lama? Kesan untuk satu-satu penggunaan, bergantung kepada dalaman kita. Lain orang lain dalamannya. Konsisten calit/sapu setiap hari. . . 👇Betul ke kena minum air banyak? Sedangkan badan kita yg tak ambil supplement pun perlukan 2L air sehari. Kalau ambil sumplement perlu 3L sehari. Sebab kita nak cepat kesan kan. So, kenalah bantu cepat cepat buang toksin yang berkeledak dalam tubuh badan kita tu. . 👇Ada kesan tak kalau stop? Tiada side effect jika stop. Setakat itu sahaja WD dapat bantu rawat kulit u olsss. Nak cantik kenalah konsisten kan? . . 👇WD ada KKM? Ada kelulusan KKM. Bahan bahan diformulasikan oleh pakar bertahun berpengalaman, selamat digunakan. . . 👇Ada tips lain? Beli leww duluuu hikss! . ❤Ada promo WD tak? Seunit RM95, tapi sekarang ada PROMO RM75 sahaja. Beli 1 jimat RM20. . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal women desire jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba women desire yang power ni. 😘

1

iriseloramakeupbar_kb88

⚡The Tamarind Body Scrub by TBH⚡ . . Berfungsi ⤵ ✔ Menghaluskan, mencerahkan dan menghilangkan daki ✔ Mengatasi masalah selulit ✔ Memudarkan parut strechtmark lepas bersalin ✔ Kulit jadi licin, lembut dan tegang . . 💙 RM 33 🚘 Postage SM RM8, SS RM12 . Whatapp 0183810828 untuk order & COD ye💋 . . Ingat shopping, ingat Elora ! 💄 #thebeautyhackskelantan #thebeautyhacks #agentkotabharutbh #eyelinermurah #compactpowdermurah #hudabeautylipmattemurah #wakeupandmakeup #lipmattemurah #lipstickmurah #makeupinpiredmurah #makeuplovers #makeupmurahmalaysia #makeupbrushmurahmalaysia #eyebrowbrushmurah #makeupborongmurah #kbmall

0

lilsara_beauty

Hanya labur RM118 korang boleh dapatkan kulit yang sihat dari sebelumnya. Tapi untuk jadi cantik, kena konsisten. Jangan hari ni pakai, besok tak pakai lusa pula baru pakai. Lambat lah jadi cantik. Korang kena konsisten okeyh! #thebeautyhacks #atenninspireworks #eae

0

daneen_my

JERAWAT CEPAT JE KECUT😍. . Eh ehhh jangan ingat orang yang pakai purdah tak jaga kulit tau. Dorang pun jaga penampilan diri macam kita. Ntah-ntah lagi cantik dari kita yang terdedah ni. Oppsssss!🤭. . Sebenarnya sis ni ada masalah kulit berjerawat dan kulit cepat berminyak. Tapi selepas guna Carmela Whitening Soap, masalah-masalah kulit dia dah makin berkurang dan hilang!😚 Alhamdulillah, sabun yang sangatttt ajaib kan? Nampak je kecik comel, tapi sangat superbbbb kesan dia👍🏻. . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

1

dhira.thebeautyhacks

Masalah stretchmark membelenggu diri? Takut suami tidak tertarik lagi? Suami pula tiada inisiatif nak bantu isteri? Supaya keyakinan si isteri bertambah kembali? . Dengar kata Body Scrub Tamarind boleh selesaikan masalah parut strectmark. Betul ke? . Of coz betul akak abang. Dengan khasiat asam jawa yang terkandung dalam body scrub ni, pastinya mampu tersenyum melihat parut isteri makin hilang. . Bukan itu saja, si isteri juga akan memiliki kulit yang lebih lembut, cerah dan gebu sehalus kulit bayi. . Hanya RM33 (400g) dan tahan 2-3 bulan tau. Free gift juga akan diberikan ya. . Whatsapp, 0126549593 🤳🏼 Postage RM8 SM | RM12 SS . . #agentthebeautyhacksKL #thebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrubmalaysia #facescrubmalaysia #bodyscrubmurah #organicskincare #skincareroutine #tipskincare #goldenturmericmask #skingold #turmericmask #turmericscrub #turmericmaskmalaysia #maskkunyit #scrubkunyit #codwangsamaju #codsetapak #codpasarseni

0

rezeqi_firasirdina

Feedback Customer The Beauty Hacks 💮Soap Bar The Rice + Face Mask Honey + Face Cream Aloevera + Face Mask Turmeric Penggunaan secara konsisten. Kena sabar ye?Bukan pakai hari ni,esok terus putih dan santekk. -. ❎Bukan Krim Kilo. ☑️KKM Registered Awak2 semua tunggu apa lagi? Moh cantik bersama produk The Beauty Hacks. Boleh DM atau Wassap saya ye. 📲01116226786(Mimi) #thebeautyhacks #skincare #bodycare #lipcare #beautycare #teamhanisfauziempire #cheras #mohcantik #organicskincare #naturalproducts #facescrub #soapbar #facecream #facemask

0

vcare_by.hanna

0

thefararosea

. Awak wajib jaga kelembapan kulit awak. Dengan cuaca yang sekejap panas, sekejap hujan ni buatkan kulit kita kering dan kasar. . Apply je Whitening Lotion of Gluta dari The Beauty Hacks. Sekali sapuan cepat menyerap. Tak tinggalkan rasa melekit langsung tau. Serius ni! . Plus, bau wangi lemon yang sangat sangat menenangkan. Dah tak perlu sembur perfume berkilo kilo, wangi lotion TBH ni kekal sampai malam tau. . Dah ready nak dapatkan kulit selembut sutera dengan lotion The Beauty Hacks? . Harga | RM43 Whatsapp 📲 0199055097 . #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #thebeautyhacks #tbh #scrub #bodyscrub #facescrub #facecream #facemask #whiteninglotion #makeupmalaysia #makeuplife #makeupjunkie #makeupbase #makeupartistmalaysia #makeupartist #makeupgeek #makeupaddict #makeuplover #beautyhacks #facescrubtbh #facescrubmilk #milk #scrubmuka

0

daneen_my

MAKIN CERAH SELURUH BADAN 🤤 . Okayy yang ni feedback dari lelaki tau. Cerah 1 badan katanya. Siap nak repeat order lagi. Selalu kita dapt feedback2 repeat order ni dari perempuan je kan ? Hehe . Carmela whitening boleh mencerahkan 1 badan tau. Boleh digunakan untuk muka dan bdan. Selamat dan melembutkan kulit. Lelaki perempuan boleh guna. Tak ada masalah pun. . Feedback carmela ? Berlambak dah. Rajin2 scroll gambar je. InsyaAallah sangat membantu untuk sesiapa yang ada masalah kulit kusam. . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

1

fairyland.co

KHASIAT KUNYIT UNTUK KULIT BERMINYAK? . Jadikan ia sebagai masker di malam hari dan anda akan nampak hasilnya. ❤ . #skincare #skincaretips #skinsolution #thebeautyhacks #thebeautyhacksjohorbahru #johorbahru #codjb

0

gorgeous.beautycare

Face Cream yang bertindak merawat kulit dalam tempoh penjagaan. Kebaikan madu memang tidak asing lagi dapat mengembalikan keanjalan dan kelembapan kulit wajah. - Aloe vera memang sangat dikenali dengan sifat memulihnya, ia mampu memulihkan wajah yang terbakar kerana sunburn, mampu mempercepatkan proses penyembuhan luka, dan mampu melembutkan kulit wajah. - Aloe vera sangat sesuai untuk semua jenis kulit wajah, kerana ia mampu merawat masalah jerawat atau any skin problem tanpa mengeringkan wajah anda! - CARA PENGGUNAAN - Pastikan cuci dan bersihkan muka terlebih dahulu. Kemudian lap muka dengan tuala bersih secara perlahan-lahan. Jangan menggosok kulit terlalu kuat. Bila anda menggosok kulit, tentunya akan menyebabkan tanda-tanda penuaan. - Ambil Face Cream Aloe Vera secukupnya di telapak tangan dan oleskan pada dagu, hidung, dahi dan pipi. Cara yang tepat perlu bermula dari tengah dahi, kemudian oleskan secara memutar ke luar dan ke atas. Boleh guna cara yang sama untuk pipi dan hidung. - Pakai pada waktu malam sekiranya tidak sesuai di pakai pada waktu siang hari bagi kulit berminyak kerana teksturnya yang sedikit berat dan creamy berbanding Face Mask Honey. _ Lets cantik with the beauty hacks💕untuk purchase boleh whatsapp Akmal di 019-4472516 atau boleh tekan link di bio Akmal💞 - Postage RM8 SM | RM12 SS COD available sekitar KL & Selangor 😊 _ #thebeautyhacks #thebeautyhackskl #thebeautyhackswangsamaju #thebeautyhackssetapak #dahliathebeautyhacks #teamdahlia #testimonithebeautyhacks #bodyscrubmurah #turmericmask #maskkunyit #tipskecantikan #skincaremurah #kulitkusam #kulitkering #kulitjeragat #igersmalaysia #vscomalaysia #whitehead #blackhead #parut #jerawat #kulitjerawat #kulitberminyak #bibirgelap #bibirpink #bibirkering #bibirlembab #bibirsehat

0

beautyandpreetythings

0

beautyandpreetythings

1

seroja.thebeautyhacks

Jom lihat isi kandungan FACE MASK TURMERIC:. . Bahan bahan FACE MASK TURMERIC. . Turmeric Mask TBH (RM29) 45gram. 💛Kunyit. 💛Collagen. 💛Vitamin E. 💛Vitamin C. 💛Akar Kayu yang terpilih. . Kebaikan Face Mask Kunyit : 1.Dapat menghilangkan jerawat 2. Kawasan berparut jd kering. Selepas mencuci muka, parut semakin pudar 3. Jerawat besar akan mengecut dengan cepat. 4. Kulit menjadi tegang, awet muda dan licin. . Whatsapp Effah to purchase. 0193128986. . Postage SM RM8| SS RM12. Cod area KLCC, AMPANG PARK, KL SENTRAL, PUTRAJAYA SENTRAL, MCDONALD CYBERJAYA. . #thebeautyhacks #sistholipmatte #turmeric #facemask #teamdahlia #sayajualfacemask #facemaskmurah #bazarpaknil #skincare #bodycare #fattzura #facecreamtbh #dahliansandco #sistholipmatte

0

beautyandpreetythings

1

beautyandpreetythings

1

daneen_my

SABUN NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT . . Semua tempat yang HITAM boleh pakai. ❤️Muka ❤️TANGAN ❤️KAKI TENGKUK ❤️KETIAK ❤️PERUT LEPAS BERSALIN ❤️EHEM-EHEM =) means kat "tuuttt" bole pakai? mesti la boleh sayangku pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw . . Apa fungsi CARMELA WHITENING SOAP Ni? . . CARMELA WHITENING SOAP 🌿 boleh putihkan muka sampai kaki seawal seminggu 🌿boleh putihkan celah2 ketiak dan peha 🌿boleh hilangkan daki2 degil 🌿boleh hilangkan jerawat dan jeragat 🌿boleh hilangkan parut kat muka dan badan 🌿buang habis black & white head 🌿kecilkan liang2 pori 🌿merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering dan kusam 🌿menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru 🌿baiki semula kulit rosak disebabkan tersalah pakai produk 🌿sesuai untuk semua jenis kulit 🌿bebas dan takde bahan kimia . . SAPA YANG SESUAI PAKAI NI?? ❤️MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT ❤️ IBU LEPAS BERSALIN ❤️ORG YG KULIT SENSITIF ❤️ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA.. ❤️ ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI ❤️ MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA... . ADA KKM TAK?? Ofcoz la ada😘 Tunggu apa lagi korang?! . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

1

ateera.thebeautyhacks

“ Sis Body Scrub ni best la.. Boleh ke saya pakai setiap hari❓”🤔 _ Ini antara soalan yang sering ditanya oleh pengguna walaupun rata-rata ramai yang sudah dimaklum kekerapan penggunaan Body scrub. Tapi tak mengapa, kita tetap akan jelaskan bagaimana dan mengapa ia tidak boleh diguna terlalu kerap setiap hari. _ Body scrub disarankan hanya diguna 1-2 kali seminggu sahaja mengikut jenis kulit. Jika dipakai terlalu kerap bimbang akan membuat kulit badan semakin nipis dan terjadi iritasi. Berikut merupakan cadangan penggunaan mengikut jenis kulit anda:-⤵️ _ . 🍭 Kulit halus dan sensitif : 1 kali seminggu. 🍭 Kulit normal : 2 kali seminggu. 🍭 Bagi yang belum pernah guna Body scrub : Uji sedikit pada kulit terlebih dahulu. _ Untuk kulit yang mengalami masalah tertentu seperti eczema, parut, kehitaman, atau jerawat di badan.. kita akan suggest pada anda Body Scrub yang sesuai untuk selesaikan masalah kulit anda. Kita ada 4 jenis Body Scrub yang wangi-wangi dengan setiap satu ada fungsi berbeza. Best kan? 😘 _ Dont worry kita akan guide awak supaya awak dapat kulit licin bersih dan cerah dengan guna Body Scrub kita. Awak puas hati, kita pun happy 😊😊 Nak cuba atau pertanyaan? Jom whatsapp kita Atira 019-412 6011 Atau klik saja link di bio untuk mudah Ada Free Gift 🎁 _

1

beautyandpreetythings

0

shaa.thebeautyhacks

. SET CERAH DAN MANJAKAN KULIT . Body Scrub Rice/Turmeric/Tamarind yang mampu membuang sel kulit mati, mencerahkan bahagian pelipat yang gelap, melicinkan kulit serta menghilangkan tekanan selepas balik dari kerja atau dari kelas. RM33 (400gram) each. Bersama Whitening Lotion Gluta yang mempunyai Lemon Ekstrak disertai spf50 yang mampu melindungi dari cahaya matahari yang terik hanya di Malaysia tu, RM43 (160gram). Dijamin tanpa melekit dan wangi ala floral dan fruity, bau yang sangat lembut! . Cuba sental kulit badan dengan Body Scrub lepastu apply Whitening Lotion selepas mandi dalam masa 4 minggu, inshaAllah nampak perubahan kulit dari tona gelap ke tona lebih cerah. . Digalakkan pakai Set Cerah konsisten within 3 month untuk bertukar kepada Snow White. . Dah bersedia untuk berketerampilan cerah gebu dengan Set Cerah ini? . Nak cantik? Just klik link di bio for fast response . Let's beauty with The Beauty Hacks . Whatsapp 📲 014-7946576 Postage RM8 SM | RM12 SS 📬 COD available 👉🏼 Setapak, Gombak, Danau Kota, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay Perdana, Setiawangsa, Keramat, Cheras . #dahliansandco #teamthedahlians #thebeautyhacks #sabunkunyitmurah #facescrubmurah #facemaskmurah #facecreammurah #skincaremurah #bodycaremurah #kulitsunburn #scrubmurah #maskmurah #creammurah #jerawat #jeragat #kusam #poribesar #kering #berminyak #visitmyig #tipskecantikan #sistholipmatte #lipmattemurah #lipmattebest #lipmatteviral #thebeautyhackskl #thebeautyhacksselangor #belofa #befaz #fattzura

1

qisha_empire

#BEADOLLBEAUTYSERUM . . 💓 melembab 💓 merawat 💓 mencerah 💓 menglowingkan kulit . Konsisten pakai #beadollbeautyserum sehingga dapat kesan yg maksima. Bukan pakai sehari tp mengharapkan keajaiban terjadi. Mmg idok ler saiyang. Bahan organik ambil masa ya nak pulihkan balik kulit yg bermasalah tu 💋 . 😍 Biar lambat asalkan selamat 😍 rm28 jeeerr . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

0

qisha_empire

#BEADOLLBEAUTYSERUM . . 💓 melembab 💓 merawat 💓 mencerah 💓 menglowingkan kulit . Konsisten pakai #beadollbeautyserum sehingga dapat kesan yg maksima. Bukan pakai sehari tp mengharapkan keajaiban terjadi. Mmg idok ler saiyang. Bahan organik ambil masa ya nak pulihkan balik kulit yg bermasalah tu 💋 . 😍 Biar lambat asalkan selamat 😍 rm28 jeeerr . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

0

thebeautyhacksskudai

Awak yang ada masalah jerawat tak perlu lagi bimbang di tepi tingkap merenung nasib. Meh sini Kanad recommend cara untuk selesaikan. But for today Kanad hanya recommend untuk dua jenis masalah berkaitan jerawat. Dua item ni tak sampai RM80 pun. Cing!! 😍 . Kalau korang pm Kanad sekarang, sempat lagi cantik masa raya. Tu kalau korang nak cantiklah. Kanad tak paksa tapi Kanad bosan cantik sorang-sorang. Hmm . #TheBeautyHacks #TheBeautyHacksSelangor #TheBeautyHacksBangi #TheBeautyHacksKajang #TeamKanad #EmpireOfAten #TBHBangi #TBHKajang #TBHHentianKajang #TBHJohorBahru #TBHSkudai

0

thebeautyhacksskudai

Awak yang ada masalah jerawat tak perlu lagi bimbang di tepi tingkap merenung nasib. Meh sini Kanad recommend cara untuk selesaikan. But for today Kanad hanya recommend untuk dua jenis masalah berkaitan jerawat. Dua item ni tak sampai RM80 pun. Cing!! 😍 . Kalau korang pm Kanad sekarang, sempat lagi cantik masa raya. Tu kalau korang nak cantiklah. Kanad tak paksa tapi Kanad bosan cantik sorang-sorang. Hmm . #TheBeautyHacks #TheBeautyHacksSelangor #TheBeautyHacksBangi #TheBeautyHacksKajang #TeamKanad #EmpireOfAten #TBHBangi #TBHKajang #TBHHentianKajang #TBHJohorBahru #TBHSkudai

0

qisha_empire

#BEADOLLBEAUTYSERUM . . 💓 melembab 💓 merawat 💓 mencerah 💓 menglowingkan kulit . Konsisten pakai #beadollbeautyserum sehingga dapat kesan yg maksima. Bukan pakai sehari tp mengharapkan keajaiban terjadi. Mmg idok ler saiyang. Bahan organik ambil masa ya nak pulihkan balik kulit yg bermasalah tu 💋 . 😍 Biar lambat asalkan selamat 😍 rm28 jeeerr . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

0

thebeautyhacksskudai

Awak yang ada masalah jerawat tak perlu lagi bimbang di tepi tingkap merenung nasib. Meh sini Kanad recommend cara untuk selesaikan. But for today Kanad hanya recommend untuk dua jenis masalah berkaitan jerawat. Dua item ni tak sampai RM80 pun. Cing!! 😍 . Kalau korang pm Kanad sekarang, sempat lagi cantik masa raya. Tu kalau korang nak cantiklah. Kanad tak paksa tapi Kanad bosan cantik sorang-sorang. Hmm . #TheBeautyHacks #TheBeautyHacksSelangor #TheBeautyHacksBangi #TheBeautyHacksKajang #TeamKanad #EmpireOfAten #TBHBangi #TBHKajang #TBHHentianKajang #TBHJohorBahru #TBHSkudai

0

thebeautyhacks_fazwa

Siapa ada masalah muka nampak tua dari umur, angkat tangan 🙆🙆 Penjagaan kulit muka bukan penyebab utama muka nampak berumur taw, sebenarnya banyak benda yang boleh jadi punca. Tips anti penuaan😉 🌸Tidur yang cukup 🌸 Gunakan serum anti penuaan 🌸 Bersihkan muka dengan betul 🌸 Gunakan pelembap 🌸 Minum air masak banyak 🌸 Minum susu 🌸 Menjaga pemakanan 🌸 Banyakkan bersenam Lepas nie bolh la try kan. Baru la muka sentiasa berseri & awet muda 😍😍 Azwa, Your beauty hackers #bodyscrub #skrubbadan #skrubkunyit #skrubberas #skrubasamjawa #skrubarang #tbhbodyscrub #hilangjerawat #hilangparut #cerahkankulit #kunyit #beras #garam #asamjawa #arang #hilangkandaki #hilangdaki #thebeautyhacks #tbh #setpencerahbadan #skrubmurah #scrubmurah #skrubputih #scrubputih #skrubjerawat #scrubjerawat #aqylasquad #teamfazwaempire #inijugakamanah #ajimaura

1

shue.my

PARUT LEPAS EKSIDEN PUDAR . . Fuhhh ! Memang best feedback ni. Tengok sendiri gambar tu. Ya Allah, luka eksiden besar macam tu pun boleh elok lepas guna carmela? Memang terbaik lah. . Kalau parut besar macam tu boleh, apatah lagi parut jerawat yg kicik kicik dekat muka tu. Lagi lah senang pudar kan ? Tak percaya? Meh cuba dulum serious tak rugi. Kesan superbb ! . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

2

mayra.thebeautyhacks

Jangan stress stress dah. Jerawat boleh tumbuh jika stress berlebihan ♡ #thebeautyhacks #beautytips #skincaretips

0

shue.my

JERAWAT CEPAT JE KECUT . Eh ehhh jangan ingat orang yang pakai purdah tak jaga kulit tau. Dorang pun jaga penampilan diri macam kita. Ntah-ntah lagi cantik dari kita yang terdedah ni. Oppsssss! . Sebenarnya sis ni ada masalah kulit berjerawat dan kulit cepat berminyak. Tapi selepas guna Carmela Whitening Soap, masalah-masalah kulit dia dah makin berkurang dan hilang!😚 Alhamdulillah, sabun yang sangatttt ajaib kan? Nampak je kecik comel, tapi sangat superbbbb kesan dia👍🏻. . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

1