Thebeautyhacks Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

ateera.thebeautyhacks

Shine your Monday with #thebeautyhacks and #sistholipmatte 🌈🌈 . . .

0

lifestyle_for_us

3

lifestyle_for_us

2

eykatwenty

WHITENING LOTION by THE BEAUTY HACKS : 🔻 • Dapat mencerahkan kulit badan dengan sekata. Kalau nak dapatkan kesan yang paling pantas sekali, anda perlu lah guna BODY SCRUB by THE BEAUTY HACKS jugak. . • Kepada mereka yang mengalami Kulit Kering, boleh lah cuba Whitening Lotion ni. Dapat Melembabkan kulit anda yang kering. . • Whitening Lotion tidak melekit pada badan bila berpeluh macam mana sekali pun. Tidak berminyak pada badan. Sehinggakan kekadang buat kita rasa tak selesa. Tapi, Whitening Lotion by The Beauty Hacks ni sangat² mudah meresap pada badan dan rasa selesa tanpa sebarang masalah. 🔻 **So, anda berminat dengan Whitening Lotion ni?? Whitening Lotion ni hanya rm43 sahaja. Jika berminat atau ada sebarang pertanyaan. DM sahaja saya terus okayyy? 😊 #thebeautyhacksjohorbahru #thebeautyhacks #whiteninglotion #sayapakaisayajual #jomcuba #belumcubabelumtahu

0

nur_hofficial

Lips scrub rose lollipop the beauty hacks : 💋 Melembapkan bibir yang kering. 💋 Menghaluskan kulit bibir. 💋 Bibir kelihatan merah semulajadi. 💋 Memudarkan lingkaran gelap di bibir. 💋 Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir. 💋 Menggelupaskan kulit mati dan kering pada bibir. Hanya RM22.00 dan berat bersih 22gram. #thebeautyhacks #lipscrub #lipscrubmurah #lipscrubmalaysia #lips #bibirkering #bibirmerekah #bibirgelap #scrub #tbh

0

thebeautyhackshq

FACE MASK HONEY, THE BEST SKIN REPAIR . Sila janji dengan kami, sebelum apply apa-apa foundation wajib apply Face Mask Honey terlebih dahulu. Kami janji make up girls akan tahan lama sehingga malam. . Selain menjadikan make up tahan lama, Face Mask Honey jugak dapat melembapkan kulit muka. Sekarang cuaca agak panas sikit. Risau kulit jadi makin kering. . Apa lagi kebaikan Face Mask Honey ya? 🤔 . 1) Sesuai untuk kulit berminyak dan kering 2) Kulit makin cerah dan berseri 3) Boleh dijadikan sebagai pelembap dan makeup base 4) Perangsang untuk kulit baru 5) Menyejukkan kulit dari kesan sunburn 6) Mengurangkan dark circles dan eye bag di bawah mata . Tunggu apa lagi? Jom kita menggunakan Face Mask Honey secara berjemaah 👏🏻 . #thebeautyhacks

0

stailista.my

… Malam menjelma! Esok nak keje tapi bibir pula merekah 😫😫 . . Jom ber 'rock and roll' dengan Momy Yash Raz kiut miut ni. Raz sapu LIPSCRUB ROSE LOLLYPOP ni rasa cam nak makan pun ada! . . Lipscrub ni ready stock tau! Tak mahal! Hanya RM22 per pc tahan agak lama 2-3 bulan juga. . Jom sesama cantik cam Momy Yash 😘😘 . . #lipscrub

1

hanisfauziempire

Sebelum tidur wajib pakai Face Mask Honey, nak tahu kenapa? Jom baca kebaikan face mask honey. Nak lagi best sebelum pakai letak face mask honey dalam peti ais, then bila pakai rasa sejuk je muka. Best wei, cubalah 💕 #thebeautyhacks #hanisfauziempire

0

hanisfauziempire

Aloevera banyak khasiatnya dalam bidang kecantikan. Dalam produk The Beauty Hack pun ada ekstrak aloevera. Sambil merawat aloevera juga dapat mencantikkan kulit. Jom cuba diy sendiri aloevera untuk kulit yang lebih cantik 😍 #thebeautyhacks

0

mylabbeautyhq

Perasan tak bila kita dah telan pelbagaj ubat untuk putih tapi tetap tak putih. Bila ambik injection yang bahaya tu pon tetap tak putih . Nak tahu kenapa? Sebab,kulit dan dalaman awak terlalu contohnya ⛔️darah awak kotor ⛔️usus awak pon kotor ⛔️saluran kulit kotor ⛔️dalaman kotor. Macam nak bersihkan dalaman yang kotor? . . 🚴🏻‍♀️Firstly awak wajib cuci dalaman awak dengan teknik berdetox. Flawless capsule akan detox dan buang segala kotoran dalaman awak. . 🧘🏻‍♀️semasa badan awak didetoxkan awak akan dapati ☝🏻badan,wajah atau kepala awak keluar jerawat ☝🏻kulit awak sedikit kusam ☝🏻badan awak lemau tak bertenaga ☝🏻kerap pembuangan air besar dan kecik . . 🧚🏻‍♀️ tapi jangan risau!! Sebab ianya hanya sekejap sahaja. Mungkin proses detox akan berlaku dalam 2minggu sahaja tapi lepastu bersiap sedialah awak untuk jadi 😍 cantik gebu gebas dan kulit jadi pinkish sebab darah bawah saluran kulit dan bersih . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP TO 0179266516 . #sabunputih #supplementputih #kulitputih #ubatputih #putihkorea #sayajualsupplement #sayajualskincare #losyenputih #ibuputih #kapsulputih #skincaremurah #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

Perasan tak bila kita dah telan pelbagaj ubat untuk putih tapi tetap tak putih. Bila ambik injection yang bahaya tu pon tetap tak putih . Nak tahu kenapa? Sebab,kulit dan dalaman awak terlalu contohnya ⛔️darah awak kotor ⛔️usus awak pon kotor ⛔️saluran kulit kotor ⛔️dalaman kotor. Macam nak bersihkan dalaman yang kotor? . . 🚴🏻‍♀️Firstly awak wajib cuci dalaman awak dengan teknik berdetox. Flawless capsule akan detox dan buang segala kotoran dalaman awak. . 🧘🏻‍♀️semasa badan awak didetoxkan awak akan dapati ☝🏻badan,wajah atau kepala awak keluar jerawat ☝🏻kulit awak sedikit kusam ☝🏻badan awak lemau tak bertenaga ☝🏻kerap pembuangan air besar dan kecik . . 🧚🏻‍♀️ tapi jangan risau!! Sebab ianya hanya sekejap sahaja. Mungkin proses detox akan berlaku dalam 2minggu sahaja tapi lepastu bersiap sedialah awak untuk jadi 😍 cantik gebu gebas dan kulit jadi pinkish sebab darah bawah saluran kulit dan bersih . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP TO 0179266516 . #sabunputih #supplementputih #kulitputih #ubatputih #putihkorea #sayajualsupplement #sayajualskincare #losyenputih #ibuputih #kapsulputih #skincaremurah #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

nheshoppe

Coming soon😍😍 Lip Scrub Rose Lollipop brought to you by #thebeautyhacks 💕 Stay tune with @nheshoppe 💕💕 DM or WA 7282984 for further details😘 💟 Try it, Prove it & Love it #teamyayahermosa #tbhbwn #tbh #thebeautyhacks

0

mylabbeautyhq

Perasan tak bila kita dah telan pelbagaj ubat untuk putih tapi tetap tak putih. Bila ambik injection yang bahaya tu pon tetap tak putih . Nak tahu kenapa? Sebab,kulit dan dalaman awak terlalu contohnya ⛔️darah awak kotor ⛔️usus awak pon kotor ⛔️saluran kulit kotor ⛔️dalaman kotor. Macam nak bersihkan dalaman yang kotor? . . 🚴🏻‍♀️Firstly awak wajib cuci dalaman awak dengan teknik berdetox. Flawless capsule akan detox dan buang segala kotoran dalaman awak. . 🧘🏻‍♀️semasa badan awak didetoxkan awak akan dapati ☝🏻badan,wajah atau kepala awak keluar jerawat ☝🏻kulit awak sedikit kusam ☝🏻badan awak lemau tak bertenaga ☝🏻kerap pembuangan air besar dan kecik . . 🧚🏻‍♀️ tapi jangan risau!! Sebab ianya hanya sekejap sahaja. Mungkin proses detox akan berlaku dalam 2minggu sahaja tapi lepastu bersiap sedialah awak untuk jadi 😍 cantik gebu gebas dan kulit jadi pinkish sebab darah bawah saluran kulit dan bersih . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP TO 0179266516 . #sabunputih #supplementputih #kulitputih #ubatputih #putihkorea #sayajualsupplement #sayajualskincare #losyenputih #ibuputih #kapsulputih #skincaremurah #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

nheshoppe

💕 The beauty hacks! #teamyayahermosa #tbhbwn #tbh #thebeautyhacks

0

nheshoppe

💕 The beauty hacks! #teamyayahermosa #tbhbwn #tbh #thebeautyhacks

0

ctsaraawang

Rutin wajib setiap malam,klu nk kulit wajah bebas cela,jerawat,jeragat,kusam dll..korang mestilh konsisten dgn face cream tau barulh dpt kulit wajah idaman..haa gtu..😉tak rugi pn korang cuba..tahan 2-4 bln Rm45 25g #sypakai #syjual #thebeautyhacks #tbh #bahandrdapurkitaajer #nuetralproduk #viral #lakukeras

0

mylabbeautyhq

🙌🏻 NO MAKEUP NO PROBLEM GAISS! . jika awak mengalami kulit gelap,kusam dan lesu tak bermaya saya sangat sarankan awak menggunakan flawless capsule kerana flawless capsule mampu 👇🏻 . 👄BIBIR BIRU,GELAP DAN HITAM? jangan risau,flawless capsule akan menjadikan bibir awak pink dan anjal secara semula jadi kerana flawless capsule memberikan kelembapan semula jadi untuk bibir anda sentiasa pink dan gebu menganjal . . 🎀 WAJAH KUSAM DAN TAK BERMAYA akan putih pinkish dan glowing kerana flawless capsule memberikan antioxidant yang tinggi untuk penafasan kulit wajah anda untuk sentiasa nampak segar pinkish dan glowing gebu seperti “babyskin” wajah anda akan naik rona pinkish tak payah blusher bagai dah pinkish semulajadi dah 🙌🏻 . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 60179445083 . #ubatputih #vitamincrosehip #ubatputih #supplementputih #pilputih #kulitputih #putihkorea #sabunputih #putihpinkish #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #nafura #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙌🏻 NO MAKEUP NO PROBLEM GAISS! . jika awak mengalami kulit gelap,kusam dan lesu tak bermaya saya sangat sarankan awak menggunakan flawless capsule kerana flawless capsule mampu 👇🏻 . 👄BIBIR BIRU,GELAP DAN HITAM? jangan risau,flawless capsule akan menjadikan bibir awak pink dan anjal secara semula jadi kerana flawless capsule memberikan kelembapan semula jadi untuk bibir anda sentiasa pink dan gebu menganjal . . 🎀 WAJAH KUSAM DAN TAK BERMAYA akan putih pinkish dan glowing kerana flawless capsule memberikan antioxidant yang tinggi untuk penafasan kulit wajah anda untuk sentiasa nampak segar pinkish dan glowing gebu seperti “babyskin” wajah anda akan naik rona pinkish tak payah blusher bagai dah pinkish semulajadi dah 🙌🏻 . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 60179445083 . #ubatputih #vitamincrosehip #ubatputih #supplementputih #pilputih #kulitputih #putihkorea #sabunputih #putihpinkish #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #nafura #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

rizqhalili

Sistho Lipmatte . . 5 code available . Sweet Talker No Lies Kiss Love Baby Muah Talkative . Www.wasap.my/601116226786 #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #teamhanisfauziempire #mohcantik

0

sakura.thebeautyhacks

Soap Bar Turmeric mampu: - 🍒Mengecutkan jerawat dengan cepat . 🍒Memudarkan kekusaman kulit . 🍒Menghilangkan parut jerawat/luka . 🍒Menyegarkan kulit muka . 🍒Mengatasi kulit berminyak . 🍒Mengatasi kulit kedutan (anti penuaan) . 🍒Mengecutkan jerawat di belakang badan . 🍒Boleh pakai di muka dan badan . . Sabun Turmeric by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan. . Jom jadi cantik dengan The Beauty Hacks💞Boleh whatsapp Akmal di 019-4472516 atau click link wasap di bio untuk fast response😘 _ Postage SM RM7 | SS RM11 Cod sekitar KL dan Selangor . #thebeautyhacks #thebeautyhackskl #thebeautyhackswangsamaju #thebeautyhackssetapak #teamdahlia #testimonithebeautyhacks #bodyscrubmurah #turmericmask #maskkunyit #tipskecantikan #skincaremurah #kulitkusam #kulitkering #kulitjeragat #igersmalaysia #vscomalaysia #whitehead #blackhead #parut #jerawat #kulitjerawat #kulitberminyak #bibirgelap #bibirpink #bibirkering #bibirlembab #bibirsehat #faceserum #foundation

0

mylabbeautyhq

🙌🏻 NO MAKEUP NO PROBLEM GAISS! . jika awak mengalami kulit gelap,kusam dan lesu tak bermaya saya sangat sarankan awak menggunakan flawless capsule kerana flawless capsule mampu 👇🏻 . 👄BIBIR BIRU,GELAP DAN HITAM? jangan risau,flawless capsule akan menjadikan bibir awak pink dan anjal secara semula jadi kerana flawless capsule memberikan kelembapan semula jadi untuk bibir anda sentiasa pink dan gebu menganjal . . 🎀 WAJAH KUSAM DAN TAK BERMAYA akan putih pinkish dan glowing kerana flawless capsule memberikan antioxidant yang tinggi untuk penafasan kulit wajah anda untuk sentiasa nampak segar pinkish dan glowing gebu seperti “babyskin” wajah anda akan naik rona pinkish tak payah blusher bagai dah pinkish semulajadi dah 🙌🏻 . FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 60179445083 . #ubatputih #vitamincrosehip #ubatputih #supplementputih #pilputih #kulitputih #putihkorea #sabunputih #putihpinkish #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #nafura #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

1

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

lubuk_lace_murah

0

shue.my

Masalah kulit gelap/sunburn akan buat diri rasa tak selesa dan segan dengan orang sekeliling. Banyak kali Shu dapat whatsapp dan DM, mengadu kawan-kawan perli dan kutuk sebab kulit gelap. Hmm, sedih kan kalau kita yang kena macam tu😞. Hitam tak bermakna tak cantik dan putih tak bermaksud lawa. . Tapi kalau kita pandai jaga kulit, kulit still akan nampak berseri dan sihat walaupun berkulit gelap. Korang mesti pernah jumpa orang berkulit gelap tapi skin dia lawa namateyyyy! Pernah kan? Haaa sebab dia jaga kulit dia. Jadi start hari ni kita sama-sama jaga dan rawat kulit ok? Barulah kulit tak makan dek usia😚. . Salah seorang customer Susu Maaez yang ada masalah sunburn dan kulit gatal-gatal. Alhamdulillah selepas amalkan Susu Maaez, kulit dah tak gatal lagi dan kulit yang burn teruk sebelum ni pun dah makin cerah. Bagus kan khasiat Susu Maaez ni? Bukan sahaja dapat merawat masalah kulit, malah boleh buat kulit jadi cantik dan sihat😍. Siapa je yang boleh amalkan Susu Maaez ni ? . Ok sebenarnya Susu Maaez boleh diamalkan oleh semua golongan usia termasuk kanak-kanak dan orang tua. Bahan kandungan Susu Maaez 💯 dari makanan sunnah seperti susu kambing, kurma, kismis, madu, delima dan lain-lain lagi. Sebab itu ianya selamat diamalkan. Ibu mengandung dan menyusu pun boleh amalkan Susu Maaez. . Jadi jangan takut untuk amalkan Susu Maaez ok? Ada ahli keluarga, kawan-kawan, saudara mara atau kenalan yang alami masalah kulit? Boleh tag dorang kat komen, in shaa Allah Shu boleh bantu😘 . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio.

1

dhira.thebeautyhacks

Mesti ada antara uolls tertanya-tanya kenapa perlunya bertukar dan beralih kepada The Beauty Hacks bukan? . Jadi harini kami nak share mengapa perlunya The Beauty Hacks dalam hidup anda. . 1) Kerana ianya produk tempatan. Iyala, kalau bukan kita yang support produk tempatan, siapa lagi kan? . 2) Kerana bahan kandungannya berasaskan bahan semula jadi yang mudah didapati di dapur anda. Menarik bukan? . 3) Kami menggunakan chemical, tapi ianya chemical yang selamat dan tidak merbahaya. . 4) Baunya yang wangi dan sometimes rasa macam dah pakai minyak wangi, especially yang whitening lotion tu. . 5) Kami tidak menjanjikan bulan dan bintang, tetapi perkara yang realistik. Setiap daripada kita mempunyai skin condition yang berbeza, maka hasil akhirnya juga pastinya berbeza mengikut individu. . 6) Kami memberikan servis, konsultansi, dan layanan yang terbaik untuk anda . Siap boleh bagi personal comsultation mengikut uolls punya skin condition lagi. Cash On Delivery pun ada. Best kan? . So, apa tunggu lagi? Jom serbu The Beauty Hacks sekarang. Sekali cuba pasti nak lagi 💕 . #thebeautyhackshq

1

koreanproduct_original

🍃🌿☘Miracle Toner from Korea 150ml☘🌿🍃 🌹Lets challenge your skin in 30days! 🌺 Real TeaTree 10,000ppm AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before ☑️Skin exfoliating ingredients ☑️Formulated WITHOUT 20 ingredients ☑️Dual Functionality approved by KFDA ☑️Low Ph Toner For all skin type✅ To order please pm me😊 . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia

0

koreanproduct_original

🍃🌿☘Miracle Toner from Korea 150ml☘🌿🍃 🌹Lets challenge your skin in 30days! 🌺 Real TeaTree 10,000ppm AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before ☑️Skin exfoliating ingredients ☑️Formulated WITHOUT 20 ingredients ☑️Dual Functionality approved by KFDA ☑️Low Ph Toner For all skin type✅ To order please pm me😊 . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia

0

koreanproduct_original

🍃🌿☘Miracle Toner from Korea 150ml☘🌿🍃 🌹Lets challenge your skin in 30days! 🌺 Real TeaTree 10,000ppm AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before ☑️Skin exfoliating ingredients ☑️Formulated WITHOUT 20 ingredients ☑️Dual Functionality approved by KFDA ☑️Low Ph Toner For all skin type✅ To order please pm me😊 . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia

0

koreanproduct_original

🍃🌿☘Miracle Toner from Korea 150ml☘🌿🍃 🌹Lets challenge your skin in 30days! 🌺 Real TeaTree 10,000ppm AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before ☑️Skin exfoliating ingredients ☑️Formulated WITHOUT 20 ingredients ☑️Dual Functionality approved by KFDA ☑️Low Ph Toner For all skin type✅ To order please pm me😊 . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia

0

koreanproduct_original

🍃🌿☘Miracle Toner from Korea 150ml☘🌿🍃 🌹Lets challenge your skin in 30days! 🌺 Real TeaTree 10,000ppm AHA, BHA and PHA works as effective exfoliator to leave skin cleaner and more radiant than before ☑️Skin exfoliating ingredients ☑️Formulated WITHOUT 20 ingredients ☑️Dual Functionality approved by KFDA ☑️Low Ph Toner For all skin type✅ To order please pm me😊 . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia

0

seroja.thebeautyhacks

Assalamualaikum dan Selamat Petang. Guys! Effah ada benda nak share especially untuk sesiapa yang nak cari side income atau memang nak buat income utama dalam dunia bisnes online. _ Cara dia senang sahaja,:. _ ✨Perlu ada ig/fb dan aktif. ✨Perlu ada online banking. ✨Hanya perlu ambil order sahaja. Untuk cod dan postage Effah sendiri yang akan buat. ✨Tak perlu pegang stok. ✨Gambar produk, testimoni dan copywriting disediakan. ✨Beli mana mana item The Beauty Hacks dan Sistho Cosmetics dengan harga retails. _ Mudah sahaja kan? Untung untuk 1 item pun lumayan tau. Kalau betul betul berminat nak buat income boleh roger Effah, 019-3128986. Untuk pertanyaan details boleh klik link bio diprofile Effah😉.

2

nheshoppe

💕 The beauty hacks! #teamyayahermosa #tbhbwn #tbh #thebeautyhacks

0

thebeautyhacks_mekdaa

Kalau awak nak cuba produk dari The Beauty Hacks ini. . Mekdaa boleh suggest produk mana yang sesuai dengan jenis dan masalah kulit awak. 😘 . Dan awak juga boleh refer pada gambar dibawah dimana kalau awak jenis kuli berjerawat & kering. . Awak boleh mencuba 🍁 Face scrub Milk - Rm33 🍁 Soap bar rice - Rm12 Harga tidak termasuk postage . Whatsapp Mekdaa +6019 755 8454

1

snowwhite.rahsia.putih

Advance SNOWY BODY LOTION Tahan sehingga sebulan lebih (50 ml) 💞Boleh di pakai pd muka 💞mengurangkan sunburn 💞jerawat cepat kecut dan hilang 💞tumit kaki yang kasar, pecah & merekah 💞parut-parut hitam kesan accident, minyak panas/gigitan 💞selulit yang teruk di paha dan perut 💞bahagian anggota yang kehitaman seperti leher, siku, lutut, perut, ketiak 💞ingin memutihkan bahagian kulit badan dengan selamat 💞masalah kulit kering, gatal & sensitif 💞kulit tangan gelap dan terbakar 💞mempunyai masalah bau badan 💞sebagai deodorant 💞membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan yang disapu Inilah adalah 🌺 SNOWY BODY LOTION 🌺 ⛄ Losyen pemutih yang berkesan utk mencerahkan kulit. ⛄ Baunya juga wangi bak perfume 😊 ⛄ Kesan PENCERAHAN 50x ganda ⛄ Tak melekit dan berminyak. ⛄ HANYA DENGAN 1 SAPUAN akan ada perubahan . . 🔥RM29🔥 🔥RM29🔥 🔥RM29🔥 . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal SNOWY LOTION jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio.

2

thebeautyhacks_mekdaa

Haa ramai yang masih tak tahu berapa kerap perlu gunakan body scrub kan? . Tak perlu hari² pun, cukup 2@3 kali jer seminggu. . Dan pastikan memilih body scrub yang sesuai dengan kulit awak tau. 😍 .

1

thebeautyhacks_mekdaa

Siapa yang ada masalah jerawat, parut, dan muka berminyak. Haa Mekdaa rekemen korang cuba sabun kunyit/turmeric soap ni. . Konsisten pakai, makin lama makin pudar jerawat Serta parut 😊 . Harga murah sangat. Rm12 exc pos Whatsapp Mekdaa +6019 755 8454

1

shue.my

Feedback Susu Maaez datang lagi uolssss😘 Sis ni ada masalah kulit muka tetiba banyak keluar bintik dan biji-biji kecik. Jadi sis ni try ikhtiar dengan Susu Maaez. Alhamdulillah, selepas 14 sachets consume, bintik dah hilang. Kulit pun makin cerah. Nampak tak? Hehehehe. . Awak ada masalah kulit jugak? Kulit gatal-gatal, ekzema, kering menggelupas dan lain-lain masalah kulit? Shu syorkan awak consume Susu Maaez ni. In shaa Allah sangat membantu untuk pulihkan kulit awak. . Tak percaya? Awak boleh scroll gambar bawah-bawah. Banyak feedback dan testimoni bergambar yang amalkan Susu Maaez. Mesti awak terkejut☺️. . . Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio.

1

koreanproduct_original

Wowww Produk Terlaris lagi Menakjubkan Tulen dari Korea Selatan !!😍 KKM DiLuluskan❤ 30 hari dengan Miracle Toner !! 💖 Anda mahu mendapatkan kulit selembut bayi & lebih yakin Tanpa Jerawat !!!! Hanya gunakan Toner !! 😍😍 Kebaikan & Fungsi Miracle Toner 💃 🎗Merawat Jerawat Menghilangkan Parut 🎗Penjagaan Pori 🎗Mencerahkan 🎗Rawatan Pigmentasi 🎗Mengupas Kulit Mati 🎗Kulit lebih bersih & berseri 🎗Pelembab . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

0

koreanproduct_original

Wowww Produk Terlaris lagi Menakjubkan Tulen dari Korea Selatan !!😍 KKM DiLuluskan❤ 30 hari dengan Miracle Toner !! 💖 Anda mahu mendapatkan kulit selembut bayi & lebih yakin Tanpa Jerawat !!!! Hanya gunakan Toner !! 😍😍 Kebaikan & Fungsi Miracle Toner 💃 🎗Merawat Jerawat Menghilangkan Parut 🎗Penjagaan Pori 🎗Mencerahkan 🎗Rawatan Pigmentasi 🎗Mengupas Kulit Mati 🎗Kulit lebih bersih & berseri 🎗Pelembab . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

1

koreanproduct_original

Wowww Produk Terlaris lagi Menakjubkan Tulen dari Korea Selatan !!😍 KKM DiLuluskan❤ 30 hari dengan Miracle Toner !! 💖 Anda mahu mendapatkan kulit selembut bayi & lebih yakin Tanpa Jerawat !!!! Hanya gunakan Toner !! 😍😍 Kebaikan & Fungsi Miracle Toner 💃 🎗Merawat Jerawat Menghilangkan Parut 🎗Penjagaan Pori 🎗Mencerahkan 🎗Rawatan Pigmentasi 🎗Mengupas Kulit Mati 🎗Kulit lebih bersih & berseri 🎗Pelembab . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #somebymi #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #miracletonersomebymi

0

thebeautyhacks_penang

She said,. . "I really like the foundation. Lipsticks also very nice matte and comfortable on the lips. It's crazy pigmented and matte!". . Credit : adila_makeup. . ● Face Mask Honey as a makeup base - RM45. . ● Sistho Foundation - RM55. . ● Sistho Lipmatte - RM35. #thebeautyhacks. #thebeautyhackspenang. #sisthofoundation. #sistholipmatte.

0

mylabbeautyhq

😳 FUHHLAMAK! POWER GILA SAMPAI ASET PINKISH . . 👱🏻‍♀️Kulit awak akan putih melepak dan akan awak akan nampam darah awak mengalir kemerahan dibawah lapisan kulit awak. Mmg sangat cantik kuliit awak . 👙Puting dan vigina awak yang berwarna sawo matang tu akan mula nampak pink tau! Bayangkan vigina dan puting awak pink mmg sangat cantik. Suami pon comfirm tak cari lain dah 😂 . 💋Bibir tak payah pakai lipbalm tu semua dah. Tak payah pakai lipstick bercolour sangat dah. Bibir awak akan pinkish dan menganjalkan bibir awak . 💃🏻Satu badan awak akan glowing bak model terkenal yang mempunyai aura kulit yang mampu membuatkan lelaki terkedu melihat kecantikan kulit anda . 💘FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 0179445083 . #ubatcantik #ubatputih #putihgebu #ubatjerawat #supplementputih #skincarejerawat #skincarejeragat #sayajualubatkurus #putihkorea #mylabskincare #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

😳 FUHHLAMAK! POWER GILA SAMPAI ASET PINKISH . . 👱🏻‍♀️Kulit awak akan putih melepak dan akan awak akan nampam darah awak mengalir kemerahan dibawah lapisan kulit awak. Mmg sangat cantik kuliit awak . 👙Puting dan vigina awak yang berwarna sawo matang tu akan mula nampak pink tau! Bayangkan vigina dan puting awak pink mmg sangat cantik. Suami pon comfirm tak cari lain dah 😂 . 💋Bibir tak payah pakai lipbalm tu semua dah. Tak payah pakai lipstick bercolour sangat dah. Bibir awak akan pinkish dan menganjalkan bibir awak . 💃🏻Satu badan awak akan glowing bak model terkenal yang mempunyai aura kulit yang mampu membuatkan lelaki terkedu melihat kecantikan kulit anda . 💘FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 0179445083 . #ubatcantik #ubatputih #putihgebu #ubatjerawat #supplementputih #skincarejerawat #skincarejeragat #sayajualubatkurus #putihkorea #mylabskincare #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

😳 FUHHLAMAK! POWER GILA SAMPAI ASET PINKISH . . 👱🏻‍♀️Kulit awak akan putih melepak dan akan awak akan nampam darah awak mengalir kemerahan dibawah lapisan kulit awak. Mmg sangat cantik kuliit awak . 👙Puting dan vigina awak yang berwarna sawo matang tu akan mula nampak pink tau! Bayangkan vigina dan puting awak pink mmg sangat cantik. Suami pon comfirm tak cari lain dah 😂 . 💋Bibir tak payah pakai lipbalm tu semua dah. Tak payah pakai lipstick bercolour sangat dah. Bibir awak akan pinkish dan menganjalkan bibir awak . 💃🏻Satu badan awak akan glowing bak model terkenal yang mempunyai aura kulit yang mampu membuatkan lelaki terkedu melihat kecantikan kulit anda . 💘FLAWLESS CAPSULE RM49.90 WHATSAPP 0179445083 . #ubatcantik #ubatputih #putihgebu #ubatjerawat #supplementputih #skincarejerawat #skincarejeragat #sayajualubatkurus #putihkorea #mylabskincare #flawlesscapsule #kcolly #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

dhira.thebeautyhacks

TAHU TAK, FACE MASK HONEY BOLEH DIJADIKAN SEBAGAI MAKE-UP BASE 🌸 _ Face mask Honey bukan sekadar “skin repair treatment” sahaja tapi ia dapat mencantikkan make-up kita dan buat make-up kita tahan lama. _ Suprisingly, mat salleh pun pakai Face mask Honey kita dan make-up dia nampak smooth. Lagi lagi pakai Sistho Foundation sekali memang mmmpph 😍👌🏼 _ Jom whatsapp Iman di 0126549593 atau click link di bio untuk fast response ✨ _ Postage SM RM7 | SS RM11 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Taman Melawati, Ukay Perdana. Cod sekitar Perak: Tg malim, Bandar Behrang 2020

1

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

nhfyda.my

Skin dia yang ampun cantik bangat. Rasa nak picit-picit pipi dia tu. . Tertanya-tanya jugak skincare apa lah sis nie pakai, kulit macam kulit baby. . Nah! Dia dah bongkar rahsia dia. Setia dengan #thebeautyhacks je. . Korang nak kulit sihat jugak? Inilah rahsianya. 😘 . Wassap sekarang 01133619295

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

vcare_by.hanna

PROMOSI VCARE GLOWSEE FOUNDATION❤ (15gram) - RM 45.00 sahaja‼ Harga asal RM59. Jimat RM14.00😱 - Foundation pertama dengan ekstrak aloe vera & pati minyak argan. - ● tekstur lembut dan halus ● padat dan sangat jimat ● anti minyak (100% tidak berminyak) ● tidak berketul atau bercapuk ● menutupi jerawat dan kesan parut ● tidak menghalang pernafasan kulit ● mengandungi ekstrak aloe vera sesuai melembapkan kulit kering ● sesuai untuk kegunaan harian ● minyak argan mampu mencerah dan merawat kulit serta menjadikan kulit lebih lembap dan lembut ● hasilnya akan kelihatan lebih cerah, halus, licin dan berkilat secara semulajadi. ✔Didatangkan dengan 3 kod mengikut warna kulit wanita Asia : Light, medium, deep. ✔ Tiada pengelupasan. - - Whatsapp Sis Hanna utk order. 📲0175621902 (link di bio) - - - - - #okayafoundation #khaleshateam #serum #skincare #foundation #glowingskin #zulariffin #trending #VcareFoundation #VcareSerum #vcarebeauty #mekapraya2018 #maskerkunyit #sobella #masker #kunyit #mirafilzah #sistholipmatte #vcarearganoil #setmekapmurah #uqashasenrose #makeup #nelydiasenrose #viral #kunyitmuka #neelofa #makeupviral2018 #thebeautyhacks #tutorialmekapraya

3

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

vcare_by.hanna

PROMOSI VCARE GLOWSEE FOUNDATION❤ (5gram) - RM 19.00 sahaja‼ Harga asal RM28. Jimat RM9.00😱 - Foundation pertama dengan ekstrak aloe vera & pati minyak argan. - ● tekstur lembut dan halus ● padat dan sangat jimat ● anti minyak (100% tidak berminyak) ● tidak berketul atau bercapuk ● menutupi jerawat dan kesan parut ● tidak menghalang pernafasan kulit ● mengandungi ekstrak aloe vera sesuai melembapkan kulit kering ● sesuai untuk kegunaan harian ● minyak argan mampu mencerah dan merawat kulit serta menjadikan kulit lebih lembap dan lembut ● hasilnya akan kelihatan lebih cerah, halus, licin dan berkilat secara semulajadi. ✔Didatangkan dengan 3 kod mengikut warna kulit wanita Asia : Light, medium, deep. ✔ Tiada pengelupasan. - - Whatsapp Sis Hanna utk order. 📲0175621902 (link di bio) - - - - - #okayafoundation #khaleshateam #serum #skincare #foundation #glowingskin #zulariffin #trending #VcareFoundation #VcareSerum #vcarebeauty #mekapraya2018 #maskerkunyit #sobella #masker #kunyit #mirafilzah #sistholipmatte #vcarearganoil #setmekapmurah #uqashasenrose #makeup #nelydiasenrose #viral #kunyitmuka #neelofa #makeupviral2018 #thebeautyhacks #tutorialmekapraya

1

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

mylabbeautyhq

🙅🏻‍♀️takperlu makan hari hari nanti kukit terlajak putih melepak pulak. Makan saja 1biji 2hari sebab,1biji tu kandungan dia fuhhhlamak mmg tersangat hebat dan terhebat tau! . 👩🏻‍🍳3biji saja lepas tu comfirm putih melepak lepak tau! Hebat tak hebat! Kulit putih pinkish tau! Lawa gila kulit awak! Yang ni mmg kakyaya tak tipu sebab malas nak menjawab bila cust pakai tak menjadi kan diorang marah kakyaya pulak nanti. Lebih baik jujurkan saja kesan seawal 3biji tau 😍 . 👱🏻‍♀️Cerah putih melepak nanti tau! Harga pulak semua mampu milik tau 😍 tak ada yang tak mampu nak cantik dengan harga semurah rm49.90 sahaja sebulan . . KELEBIHAN FLAWLESS CAPSULE PREMIUM 💛memutihkan kulit lebih pantas dari suntikan pemutih 💛menjadikan kulit awak putih pinkish seperti “baby skin” 💛kulit akan jadi glowing berkilat seluruh badan . . . 💛bulu roma akan keperangan 💛memberi kelembabpan kepada kulit badan 💛kulit seluruh badan elastik bergetah keanjalan 💛mencuci darah kotor dalaman . . . . 💛membuang toksin dalam badan 💛memcuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit 💛aset aset badan lebih menawan . . . . 💛rambut akan menjadi halus dan lebat . ☁️ GLUTATHIONE 🍋 VITAMIN C . . 🎡 FLAWLESS CAPSULE PREMIUM RM49.90 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 Www.wasap.my/0179445083 . #putihkorea #ubatputih #ubatjerawat #tatiskincare #sayajualprodukkecantikan #produkputih #loveliee #sayajual #ubatputih #putihkorea #flawlesscapsule #boosterwhitening #boosterskin #kcolly #trudolly #neelofa #jemaima #thebeautyhacks #hellopeachplease #ratubyamyerabeauty #perlacapsule #pinklady #bvrc

0

sakura.thebeautyhacks

Fungsi & Kebaikan Sabun The Rice by The Beauty Hacks, _ 🎈Menghilangkan jerawat dan jeragat 🎈Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam 🎈Mengecutkan jerawat dengan cepat dan berkesan 🎈Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah 🎈Menggebukan kulit 🎈Menganjal& menegangkan kulit wajah. 🎈Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya - Sabun The Rice by The Beauty Hacks cuma berharga RM12 sahaja yang mampu bertahan sehingga 2 bulan penggunaan. - Lets cantik with the beauty hacks💕untuk purchase boleh whatsapp Akmal di 019-4472516 atau boleh tekan link di bio Akmal💞 - Postage RM7 SM | RM11 SS COD available sekitar KL & Selangor 😊

1

vcare_by.hanna

0

syahazielasalleh

Kak Sya on duty kat Giant Seksyen 7 hari ni. Jom jumpa kat kat sana. Boleh jugak WhatsApp kat link ni www.wasap.my/60142213340 Foundation by Sistho code Natural Light. Lipmatte by Sistho code Sweet talker. #usahawancuckoo #cuckoo #gorgeousempirebyzla #gorgeousmallmalaysia #thebeautyhacks #sisthocosmetic

0

daisy.thebeautyhacks

NO MORE BIBIR KERING DENGAN SISTHO LIPMATTE 😍 _ Apa best sangat yang korang WAJIB grab Sistho lipmatte ni? _ ✅Ada 5 code kesemuanya yang pasti membuatkan anda terpukau! ✅Sekali calitan mampu menyeliputi seluruh bibir ✅Tak mengeringkan kulit bibir ✅Warna tidak merekah ✅Ringan dipakai ✅Tidak tanggal ketika makan atau minum ✅Mudah dibersihkan ✅Bau wangi Honey Dew ✅Tekstur sangat lembut ✅Tidak menghitamkan bibir _ Kebaikan : . 🌀Melembapkan bibir yang kering 🌀Anti aging 🌀Menghaluskan kulit bibir 🌀Menghalang penyerapan UV 🌀Membantu penyerapan Vitamin A _ Harga RM35 each _ Nak cantik? Jom whatsapp Ika di 017-829 5891 atau click link di bio untuk fast response ✨ _ Postage RM7 SM | RM11 SS COD available KL & SELANGOR: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati.

1

daisy.thebeautyhacks

For swollen pimples, gently apply ice for a minute or so. It doesn't work for everyone, but there's no harm in trying. Just don't keep the ice on so long that it irritates your skin.

1

koreanproduct_original

🍃Contains BHA, AHA, PHA for exfoliator. . 🍃Niacinamide for whitening . 🍃Adenosine for anti wrinkle . 🍃Highly recommended for those who suffers from blackheads, whiteheads, dull skin tone, acne, unwanted excess sebum, flaky skin, dry skin. . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia

0

koreanproduct_original

🍃Contains BHA, AHA, PHA for exfoliator. . 🍃Niacinamide for whitening . 🍃Adenosine for anti wrinkle . 🍃Highly recommended for those who suffers from blackheads, whiteheads, dull skin tone, acne, unwanted excess sebum, flaky skin, dry skin. . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #miracletoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #cosrx #karapoleskincare #pinkboxcereal #nadrebeauty #theordinary #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shakleekelantan #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #somebymitoner #miracletoner #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #cosrxmalaysia #secretkeymalaysia

0

seroja.thebeautyhacks

TESTIMONI HASIL FULL SET SKINCARE THE BEAUTY HACKS. _ Skincare kami ni bukan pakai 2/3 hari dah flawless. No no no. Kena konsisten barulah dapat hasilnya. Yang penting skincare dan bodycare The Beauty Hacks ni bebas bahan kimia merbahaya dan merkuri. Jangan cakap local product tak helok la apa. Tak pakai lagi jangan nak cakap macam macam gituw. Dah cuba baru tahu kehebatan dia😎. Dah ramai yang dapat kulit idaman mereka dengan produk TBH ni. All gender can wear and have it with affordable price tau. _ Nak cuba produk The Beauty Hacks roger Effah okay atau klik link bio diprofile Effah. Cerita masalah kulit uolls dan Effah akan bantu uolls selesai dan rawat masalah kulit uolls tu😘. Jangan risau Effah akan guide mengikut rutin skincare yang betul. _ Postage SM RM7 | SS RM11. Cod available area KL, Cyberjaya, Putrajaya.

1

daisy.thebeautyhacks

BELAKANG BADAN SELALU KELUAR JERAWAT? _ Kadang-kadang jerawat ni keluar disebabkan faktor kebersihan contohnya tuala yang digunakan seharusnya tukar seminggu sekali jika mudah keluar jerawat. Ada sebab lainnya, hormon seperti stress atau cara pemakanan kita. _ Tapi bila dah keluar sebijik dua tiga empat dan tak tahu macam mana nak rawat boleh try Basic Set ni iaitu Sabun Kunyit + Body Scrub Kunyit. Kunyit ada anti bakteria yang boleh menyebabkan jerawat timbul. _ Jom grab dua ni dengan harga RM40 sahaja! Ika bagi OFF Diskaun RM5 kalau uols grab harini 😘 _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order or click link whatsapp di bio atas ❤ _ Postage RM7 SM | RM11 SS COD available KL & SELANGOR: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati.

2

seroja.thebeautyhacks

Baby! Its Sunday. Let’s chill and relax💃🏼 _ Good morning✨

1

seroja.thebeautyhacks

ARE YOU READY FOR 2.0 GIVEAWAY? _ Sempena 1 tahun Effah bersama The Beauty Hacks. Effah nak bagi FREE TOPUP dekat uolls. Yeayyyy! 👏🏻👏🏻. Senang jek syarat dia. Nantikan Isnin ni okay? Stay tuned guys! _ Giveaway start on 23/7/2018. Once start try hard to get it okay! _ All the best!

1

seroja.thebeautyhacks

APA ITU DOUBLE CLEANSING?_ _ Double cleaning bermaksud kita cuci muka kita sebanyak dua kali. Satu dengan oil based product dan satu lagi dengan water based product, ala pencuci muka yang biasa kita gunakan tu. Why? Kenapa sampai kena dua kali cuci muka?🧖🏼‍♀️. _ Sebelum tu, Effah nak korang faham yang dekat muka kita ni ada dua jenis kotoran iaitu: _ 🍁kotoran yang berasaskan minyak seperti sebum, makeup, suncreen yang kita pakai, sel-sel kulit mati dan sebagainya. _ 🍁kotoran yang berasaskan air seperti peluh, kotoran dan debu. _ Kenapa kena start buat double cleansing? _ Seperti yang diajar oleh cikgu Sains masa sekolah rendah dulu, air dan minyak tidak boleh bersatu dan sebab itulah kita tak boleh gunakan water based product untuk hilangkan kotoran yang berasaskan minyak ni. Haaaaaaaa logik tak? _ Kalau kita hanya gunakan water based product untuk cuci muka, kulit kita sebenarnya terdedah dengan jerawat, blackheads sebab pores kita dah tersumbat dengan kotoran yang berasaskan minyak-minyak ni. Kita pulak tak cuci, haaaaaaaaaa memang pores kita tersumbat lah! At least kita buat double cleansing ni 1/2 kali seminggu untuk clearkan pori dan kotoran minyak dekat muka. _ Next tips Effah akan share kelebihan buat double cleansing ni. Stay tuned! Semoga bermanfaat✨.

1

seroja.thebeautyhacks

Tengah sibuk nak shoot video untuk Sistho Lipmatte. Suami sis kacau pulak kat belakang tu. so penampakkan makhluk pun bermula👹🤦🏻‍♀️😂

1

seroja.thebeautyhacks

Happy Saturday guys. _ Mulakan hari uolls dengan senyuman yang paling manis. Pagi ni Effah prep muka dengan Face Serum, Face Mask Honey before apply Sistho Foundation code Light. Kalau nak tahu Sistho Foundation ni silicon based ia takkan menutup pori korang dan buat pori korang tersumbat. Bukan tu jek fd ni jugak ringan, tak melekit dan paling best ada SPF50 tau. Effect glowing dia tu tak payah cakap la. Tengok sendiri la make up Effah jadi macam mana kan even masa shoot ni dah pukul 3 petang. Start make up daripada pukul 10 pagi. Kalau tak percaya kena la cuba, senang sangat nak dap dap dengan Beauty Blender yang tembam tu. _ Untuk bibir pulak Effah buat teknik Ombre favourite which is using Sistho Lipmatte Baby Muah + Kiss Love. Biarkan Baby muah kering dahulu baru tambah code No Lies dekat tengah tengah tu. Then kemaskan dengan jari uolls. Then siap make up light untuk kenduri hari ni💃🏼. _ Mana yang nak cuba produk The Beauty Hacks dan Sistho Cosmetic tu roger Effah okay🤳🏻.

1

seroja.thebeautyhacks

Happy Saturday! 💕

1