Thebeautyhacks Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

shue.my

5 SEBAB UTAMA MASALAH KULIT MUKA . . 1. Muka berminyak melampau 2. Jrawat cepat sgt naik 3. Parot jrawat brlobang 4. Jeragat yang susah nak hilang 5. Kesan bintik hitam tumbuh sana sini . . Tapi dalam banyak banyak problem, jeragat dan jerawatlah yang paling kronik nak hilang. Sampai tak berani tengok muka sendiri pun ada. . . FJURA FACE POLISH TREATMENT DAPAT MEMBANTU ATASI KULIT BERMINYAK DAN HILANGKAN JRAWAT, JERAGAT SEKALI ! . . Jangan risau kami boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! Siapa tak mau kulit cantik kan? 😍😍 . . Takde pengelupasan Takde merah2x Takde kimia Takde merkuri Takde hidro. . . Kandungan: Water Base, Aqua, Jelly, Grape Seed Extract, Kojic Acid, Niacinamide / Vitamin B3, Bearberry Extract /Arbutin, Vitamin C, Vitamin E, Alore Vera / Alore Barbadensis Leaf Extract. . . Nak Shu bantu untuk rawat masalah kulit muka awak? Jom whatsapp Shu 019-6877220. Klik link di bio ya.

1

nur_hofficial

Cleasing gel #THEBEAUTYHACKS mempunyai dua cleanser iaitu acne dan moisture. Dua cleanser ini memiliki buih yang sangat sedikit semasa mengunakannya. Tetapi jangan risau, wajah tetap akan bersih dan bebas kekotoran serta membersih jauh ke dalam pori. Kulit juga akan terasa lebih lembut dan lembap selepas menggunakannya. Untuk masalah kulit berjerawat serta berminyak boleh cuba Acne cleansing gel manakala untuk masalah kulit kusam dan kering boleh dapatkan moisture cleansing gel. So kita cuba konsisten untuk hasilnya. Boleh tak boleh? #cleansinggel #cleanser #acne #moisture #skinsensitif #oilyskin #combinationskin #dryskin #thebeautyhacks #tbh #skincare

0

snowwhite.rahsia.putih

KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SNOW WHITE SECRET ✔ Harga yg berpatutan dan mampu milik (RM59 Jerr uolls) ✔ Sihat luaran dan dalaman ✔ Bertambah testimoni dri sehari ke sehari ✔ Membantu merawat thyroid, fibroid dan cyst ✔ Sesuai utk lelaki dan perempuan yg berumur 15 tahun ke atas ✔ Ikhtiar kepada kehamilan ✔ Sesuai utk ibu mengandung dan menyusu ✔ Memperbanyakkan susu badan ✔ Merawat kulit bermasalah termasuk selepas pembedahan ✔ Mengatasi masalah sembelit atau susah membuang ✔ Membantu menurunkan @ menambah berat bdn . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0135925117 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘

1

mazlizamohammad


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118