Thesmart_igers Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

riqsyhmie

Suatu kala cerita dimana sedang bayar duit untuk mengisi minyk. selepas habis membayar engine pula dimulakan untuk ke destinasi. Dlm perjalanan baru ingat nozzle pon aku blom angkat aku truss pergi . . 😒😩 #anakmudajohor #founder_igers #MY_IG_LAH #potraitvision #igersjoho #abangcamera #wow_igers #frame_sempoi #thesmart_igers #themalaya_ig #gengvscocam #wowman #igers_selatan #igerspadu #igerskhalifa #igers_ukhuwah #awangmalaya #igersjalanan #my_ig_lah #cunbruh #vscocam_my #vsart_my #igfeedsmenarik_ #gilashoo #gallerymalaya #support_igers #kawaninstagram #vsart_my_typography #salutprojek

1

i.diel

1

syamsuri.khalid

0

vlacaxdm

0

miss.jia_

4

realsaifulnadzrin

26 September 2018 Banyak betul orang pergi meninggalkan kita. Rasa macam kejap saja di pinjamkan. Semoga amalan kita di terima.

1

maq_photo

0

saifakmal

Gardenia ft. Gaung πŸ‡²πŸ‡Ύ . . . #naturephotography #shotoniphonex #hikemalaysia

2

faizalldaud

0

itsjustlunahere

0

yayaarrahmanofficial

Sesungguhnya Allah Ta'ala senang melihat hambaNya bersusah payah (lelah) dalam mencari rezeki yang halal. (HR. Ad-Dailami) . πŸ‘§Photo by Yaya Ar-Rahman πŸ“·Canon eos 1100D #terengganu #terengganukite #igersganu #amazingterengganu #beautifulterengganu #beautifulterengganuapps #thesmart_igers #themalaya_ig #my_ig_lah #projek_tempatan #ikutcarakita #igfeedsmenarik_ #igfeedsmenarik #igers #igersmy #ig_malaysia_ #canon #canonphotography #nelayan

0

frsdfgh

0

mask__killer

Ο―ΟƒΞ΄Ξ±Οˆβ€™Ο‚ ΚΞ±Ο‚Ζ˜ Ζ˜Ξ―Κ†Κ†Ξ΅ΙΎ πŸ“Έ 🎭 Victim in frame : @shah_anuar97 Shooter : @naqib.fakhrul Go follow & visit this killer profile to see more killer shot _______________________________________________________ To be featured follow & tag ( #mask_killerzz ) _____________________________________________________πŸ‘€ Alliance : @art.kami & @anakmudajohor _______________________________________________________ Selected by : πŸŒ€ @torianoricoofficial πŸŒ€ _______________________________________________________ Tag your friends Create, Discover, Inspire with Mask Killerz _______________________________________________________ #artkami #anakmudajohor #enter_imagination #ikutcarakita #meistershots #igersmalaya #thesmart_igers #brutalbrothers #theoriginalgangsters #sicktone #agameoftones #lightroommasters #igtones #streetmobs #shvtterclick #illestgrammers #streetframe #urbanromantix #shotzdelight #way2ill #themaskedones #streetmeetla #primeshots #killergrams #walkertectics #ig_bestshots #vibegramz #brutalmasks #illgrammers

1

mask__killer

Ο―ΟƒΞ΄Ξ±Οˆβ€™Ο‚ ΚΞ±Ο‚Ζ˜ Ζ˜Ξ―Κ†Κ†Ξ΅ΙΎ πŸ“Έ 🎭 Victim in frame : @ricardo_alberto___ Shooter : @rovalive Go follow & visit this killer profile to see more killer shot _______________________________________________________ To be featured follow & tag ( #mask_killerzz ) _____________________________________________________πŸ‘€ Alliance : @art.kami & @anakmudajohor _______________________________________________________ Selected by : πŸŒ€ @torianoricoofficial πŸŒ€ _______________________________________________________ Tag your friends Create, Discover, Inspire with Mask Killerz _______________________________________________________ #artkami #anakmudajohor #enter_imagination #ikutcarakita #meistershots #igersmalaya #thesmart_igers #brutalbrothers #theoriginalgangsters #sicktone #agameoftones #lightroommasters #igtones #streetmobs #shvtterclick #illestgrammers #streetframe #urbanromantix #shotzdelight #way2ill #themaskedones #streetmeetla #primeshots #killergrams #walkertectics #ig_bestshots #vibegramz #brutalmasks #illgrammers

3

mask__killer

Ο―ΟƒΞ΄Ξ±Οˆβ€™Ο‚ ΚΞ±Ο‚Ζ˜ Ζ˜Ξ―Κ†Κ†Ξ΅ΙΎ πŸ“Έ 🎭 Victim in frame : @fadedpandaproductions Shooter : @heyitzlou Go follow & visit this killer profile to see more killer shot _______________________________________________________ To be featured follow & tag ( #mask_killerzz ) _____________________________________________________πŸ‘€ Alliance : @art.kami & @anakmudajohor _______________________________________________________ Selected by : πŸŒ€ @torianoricoofficial πŸŒ€ _______________________________________________________ Tag your friends Create, Discover, Inspire with Mask Killerz _______________________________________________________ #artkami #anakmudajohor #enter_imagination #ikutcarakita #meistershots #igersmalaya #thesmart_igers #brutalbrothers #theoriginalgangsters #sicktone #agameoftones #lightroommasters #igtones #streetmobs #shvtterclick #illestgrammers #streetframe #urbanromantix #shotzdelight #way2ill #themaskedones #streetmeetla #primeshots #killergrams #walkertectics #ig_bestshots #vibegramz #brutalmasks #illgrammers

4

torianoricoofficial

I may not be there yet but I’m closer than I was yesterday ♐️ #shotoniphone #vsco #ipostprecious β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’ #createexplore #thecreatorclass #tonebox #theimaged #street_vision #streetframe #streetmobs #ikutcarakita #urbanandstreet #hypedmobs #infinity_urban #lfl #my_ig_lah #dopeports #lensco #discoverportrait #vscocam_my #agameoftones #pictureoftheday #ig_killerz #mobilegraphy_xv #depthobsessed #mobilegraphymy #anakmudajohor #pursuitofportraits #thesmart_igers @instagram

3

amir_aqasha

4

izz.my

0

official_kiim

1

radzwankhalid

1

upsidedown_left

11

whoiseddylah

5

_kingforaday

1

aliaa_natasya_

0

araath.co

0

araath.co

0

araath.co

0

yayaarrahmanofficial

Asyik aku, terlampau asyik menikmati pemandangan yang menghiasi kornea mata. Cukup bikin hati tenang. Juga bikin jiwa damai. Segala resah. Apatah gundah gulana, sirna untuk seketika. Dan moga ia kekal sirna tuk selamanya. Yaya Ar-Rahman πŸ‘§πŸŒΉ Kedah Kelantan #kelantan #kelantanese #igkelantan #kelantandarulnaim #igers #igersmy #ig_malaysia_ #my_ig_lah #ikutcarakita #projek_tempatan #themalaya_ig #thesmart_igers #canon #canonphotography #instagram #instafamous #igfeedsmenarik_ #igfeedsmenarik

3

aminicid

Alamak ada makcik perasan lah hm.

5

wanxzdi

KAYOH "Fun Ride UniSHAMS"

11

khairulnizamsukhali

PORTRAIT Kembara Mahasiswa 4.0 Bukit Tinggi + Genting Highland . #kembaraMahasiswa4 #pahang #genting #bukittinggi #gpo #gentinghighlandpremiumoutlets #gentinghighland #nature #outdoor

3

fieq_ri

Kanak kanak ribena bermain buaian, bergembira melihat pemandangan, memori tercipta dalam kehidupan. . . . #anakmudajohor #beach #happychildren #sunset #igfeedsmenarik_ #thesmart_igers #urbanandstreet #hsinthefield #sonya7ii

2

yayaarrahmanofficial

Kehidupan ini tak semudah seperti apa yang kita sangka.Hakikat hidup memang tak boleh lari daripada segala onak duri yang mengelilingi. Tak dapat nak lari dari mehnah dan tribulasi yang bakal mendatang. Namun, segalanya akan menjadi mudah andai kita pandai uruskan hidup. Hidup ini bukan sekadar nafsi-nafsi. Masih kita perlukan insan sekeliling untuk melengkapi kehidupan. Kita permudahkan urusan orang lain. InsyaAllah tatkala menghadapi kesulitan, Allah akan permudahkan segala urusan kita pula. Teruskan lakar moment indah dalam kehidupan kita kerna hidup ini cuma sekali. Raih sebanyak amal yang bisa dibawa sebagai bekalan kehidupan di alam sana. Yaya Ar-Rahman πŸ‘§πŸŒΉ Kedah Kelantan #kelantan #kelantanese #kelantandarulnaim #igkelantan #ikutcarakita #themalaya_ig #thesmart_igers #my_ig_lah #projek_tempatan #canon #canonphotography #instafamous #instgram

2

hzrqxqdean

1

faizfauzimahmud

1

_afiqaffendiii

Irfan. β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β € Shot and Edited By @_afiqaffendiii β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β € β €β €β € β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #canonasia #canon #hypebeast #agameof10k #fittysense #massesmy #artofvisuals #streetdreamsmag #WOMENGRAMS #leagueoflenses #ourportraitsdays #brutalbrothers #gramkilla #pursuitofportraits #founder_igers #snapkritik #fdigers_weekdays #jellyfishpeople #ikutcarakita #mygenggua #igersmy #igersperak #igfeedsmenarik_ #brutalbrothers #jetakshoot #Portrait_Vision #thesmart_igers #PortraitPage #igersmalaya #instagramers #shadow β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €

1

anakmudajohor

β—€Street Of The Weekβ–Ά β–ͺ️ Best Picture For The Theme "Street", Please See The interesting picture on her profile β–ͺ️ Congratulation to: @dyanaea . . πŸ‘€Selected By :@pea.jarr βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ”ΉThemes πŸ”Ή :Street βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Keep Using #AnakMudaJohor & #TheSmartCollab In Your Best To Get A Change To Be Featured From Us!! βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βœ”οΈFollow Us βœ”οΈ @anakmudajohor βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– ⇨Alliance Team⇦ @remajagrapher | #remajagrapher @_heromalaya_ | #heromalaya_ @thesmart_igers #thesmart_igers @streetactivityspg | #streetactivityspg @mask__killer | #mask_killerzz @portraitsvibes | #portraitsvibes

1

araath.co

1

faizfauzimahmud

1

shahxamirrul

Korang nak cari barang streetwear bundle yang paduΒ² boleh checkout Instagram @enjoyourthrift . Macam macam ada dekat sana dengan harga yang berbaloi. FOLLOW @enjoyourthrift FOLLOW @enjoyourthrift FOLLOW @enjoyourthrift #ENJOYOURTHRIFT #ourSZseries

3

faizfauzimahmud

0

mv_xz

2

syazwansanip

2

araath.co

2

raviefabie

7

dududedoodle

What happen if you put the cats under the hot sun? They will be Meow-ting #threejourneycafe

7

fahmieabubakar

55

_opitt

[ Cover The Streets Series ] . Penat ah. Rehat jap. . @trainedbynizamjalil . . #CoverTheStreets

15

adanidano

2

araath.co

0

_afiqaffendiii

Shadows. β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β € Shot and Edited By @_afiqaffendiii β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € β €β € β €β €β € β €β € β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #canonasia #canon #hypebeast #agameof10k #fittysense #massesmy #artofvisuals #streetdreamsmag #WOMENGRAMS #leagueoflenses #ourportraitsdays #brutalbrothers #gramkilla #pursuitofportraits #founder_igers #snapkritik #fdigers_weekdays #jellyfishpeople #ikutcarakita #mygenggua #igersmy #igersperak #igfeedsmenarik_ #brutalbrothers #jetakshoot #Portrait_Vision #thesmart_igers #PortraitPage #igersmalaya #instagramers #shadow β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €

0

syamsuri.khalid

1

araath.co

0

araath.co

0

anakmudajohor

●XXXStreet Tuesday● β—† Hi everyone these four awesome pictures this week, please check out interesting pictures on their profile β—† Congratulation To: @muhdismail5 @adibpouzi @raxyziq @mhdhrrz . . βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ‘€Selected By : @pea.jarr β—† β—† βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Keep Using #AnakMudaJohor & #TheSmartCollab In Your Best To Get A Change To Be Featured From Us!! βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βœ”οΈFollow Us βœ”οΈ @anakmudajohor βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–

9

fidododol

3

araath.co

0

frsdfgh

0

_kingforaday

0

awanpixel

Black x Ety Saujana Putra, Selangor πŸ“·

2

upsidedown_left

3

aika.daniel

Assisting @tkdnxv shoot for @karabum.fabulous . His art direction and colour play always be my reference. Shot & edit by me πŸ’― using my iphone . #shotoniphone

6

amir_aqasha

2

official_kiim

0

aliaa_natasya_

2

izz.my

0

faizalldaud

2

official_kiim

1

yayaarrahmanofficial

"Apabila ajal datang padamu maka tak sejengkal bumi & tidak pula sebidang langit yang dapat melindungimu." (Imam As-Syafie) . --- Hidup ini diibaratkan seperti kita sedang menduduki peperiksaan. Selagi kertas kita belum dikutip, selagi itu kita masih boleh menulis jawapan dan juga memperbetul sebarang kesilapan. Namun bila masanya telah tamat dan kertas pun dikutip, maka tiada apa lagi yg boleh diubah. Dan kita pun menantikan keputusan Begitu juga hidup ini. Selagi kita masih bernyawa, maka berbuatlah sebaiknya dan bertaubatlah sekiranya kita berdosa. Sebab bila ajal datang menjelma, tiada apa lagi yang boleh kita ubah. Keputusannya kelak sama ada kita Lulus (Syurga) atau Gagal (Neraka) Yaya Ar-Rahman πŸ‘§πŸŒΉ Kedah Kelantan #terengganu #terengganukite #visitterengganu #exploreterengganu #amazingterengganu #beautifulterengganu #beautifulterengganuapps #ikutcarakita #themalaya_ig #thesmart_igers #igers #igersmy #igfeedsmenarik #igfeedsmenarik_ #projek_tempatan #my_ig_lah #founder_igers #instagram #instafamous #canon #canonphotography

1

whoiseddylah

7

aminicid

Not quit yet but start it again. #shotoniphone

10

yayaarrahmanofficial

AKU, KAMU, DIA, KITA sama sahaja, tiada beza. Kerana kita hanyalah hamba. Kerana kita hanyalah manusia biasa. Kerana kita juga pendosa. Tidak kira banyak mana harta kita. Tidak kira betapa tinggi pelajaran kita. Tidak kira jawatan kita. Tidak kira apa jua gelaran dan pangkat kita. Kita diciptakan dari Pencipta yang sama. Kita dikembalikan juga kepada Pencipta yang sama. Kita bernaung di muka bumi yang sama Usahlah membezakan antara kita. Usahlah membandingkan antara kita. Usahlah memburukkan antara kita. Usahlah bermusuhan antara kita. Kerana kita semua punya rahsia. Kerana kita semua punya noda. Kerana kita semua punya dosa. Tiada guna kita punya hasad dengki. Tiada guna kita punya rasa cemburu. Tiada guna kita punya rasa dendam. Tiada guna kita punya rasa iri hati. Kita bukan sempurna, Hari-hari buat dosa Dosa mata, tangan, hati, lidah. Na'uzubillah 😒, 1001 dosa yang melingkari dalam diri kita setiap hari. Kita pendosa tanpa noktah. Beza antara setiap daripada kita adalah taubat. Yaya Ar-Rahman πŸ‘§πŸŒΉ June 2018 l Kedah Kelantan #terengganu #terengganukite #visitterengganu #exploreterengganu #amazingterengganu #beautifulterengganu #beautifulterengganuapps #ikutcarakita #igfeedsmenarik #igfeedsmenarik_ #thesmart_igers #themalaya_ig #my_ig_lah #projek_tempatan #igers #igersmy #founder_igers #instagram #instafamous #canon #canonphotography

2

kerambetkoyak

β€˜makcik,kentang ade ?’ ..

1

sufyanrahmat

9

wanxzdi

KAYOH "Fun Ride UniSHAMS"

7

katecoto

In the sweetness of friendship let there be laughter, and sharing of pleasures. For in the dew of little things the heart finds its morning and is refreshed. Khalil Gibran @ldndesignfair

4

shfsoona

1

anakmudajohor

β—€Nature Of The Weekβ–Ά β–ͺ️ Best Picture For The Theme "NATURE", Please See The interesting picture on her profile β–ͺ️ Congratulation to: @iam.joe97 β—‡ β—‡ πŸ‘€Selected By :@pea.jarr βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ”ΉThemes πŸ”Ή :Nature βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Keep Using #AnakMudaJohor & #TheSmartCollab In Your Best To Get A Change To Be Featured From Us!! βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– βœ”οΈFollow Us βœ”οΈ@anakmudajohor βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β–·Alliance◁ @remajagrapher | #remajagrapher @_heromalaya_ | #heromalaya_ @thesmart_igers #thesmart_igers @the_galleryanakmelaya | #galleryanakmalaya @mask__killer | #mask_killerzz @portraitsvibes | #portraitsvibes

1

faizfauzimahmud

1

al_khxsyxirie

3

shahxamirrul

Terbang terbang Terbang melayang seorang Jangan biarku seorang Kalau suka aku boleh ulang #ourSZseries @naziroharazak

2

akmalcaennot

0

fahmieabubakar

64