Treament Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

oasiswellnesscentre_andspa

0

leafbox.vn

🐝Kem chấm mụn Nọc Ong - Bee Venom Acne Treatment Cream - 220.000 / 10gr 🍃Làn da tụi mình vô cùng nhạy cảm, chỉ một thay đổi bất thường nhỏ trong sinh hoạt hằng ngày như lỡ ăn một bữa cay nóng, uống nhiều trà sữa 1 tẹo, thức trắng đêm cho kịp deadline hay stress công việc... là hôm sau xuất hiện ngay 1 em mụn to đùng. Với trường hợp này thì chỉ cần ít kem chấm mụn đặc trị là có thể làm xẹp hoặc gom cồi mụn nhanh chóng, giảm tối đa nguy cơ để lại thâm sẹo. 🍃Nếu bạn đang loay hoay tìm cho mình một loại kem chấm mụn lành tính, chiết xuất tự nhiên thì Kem chấm mụn Nọc Ong nhà Leaf là một gợi ý không tồi đâu nhé. Bạn sẽ thấy mụn bay đi mất chỉ sau 2 - 3 ngày sử dụng đều đặn. Thành phần: Nọc ong, bạch đàn hương, rau má, nghệ, lá sen, lá ổi, thông đỏ, tràm trà. NÊN SỬ DỤNG: ☘ 1 năm kể từ ngày sản xuất. ☘ Sau khi mở nắp 3 tháng bảo quản ở nhiệt độ thường, 6 tháng bảo quản ở ngăn mát tủ lạnh ———————— 🌿 Leaf.box - Spa & Natural Skincare 📍 38 Hoa Sứ, phường 2, quận Phú Nhuận. 📍 Mở cửa 8h - 21h mỗi ngày 📍 0938860121 - #inbox hoặc gọi điện để hẹn lịch #leafbox #spa #natural #skincare #beevenom #acne #treament

0

ryanwuhaircut

歡迎預約 54094683 #電髮#染髮#焗油#perm#color#treament#hairstyles#highlight#屯門hairsalon#摩根燙#負離子#數碼電髮#pairmore#olplaex#韓式電髮#HKsalon#挑染#漂頭#新墟#hair#cut#manperm#Solohair#mancut#剪髮#髮型#男士髮型#haircut

1

karisma.cosmetic_johor

FOUNDATION PALING LARIS ABAD INI❗️ KGF foundation by karisma Cosmetic... Tak perlu make up tepek tebal2 dah.. Cukup dengan day krim karisma + KGF karisma👍🏻👍🏻👍🏻 Cepat n pantass.nak bersiap,nak solat,nak amik wuduk pon senang cepat kn.💃🏻💃🏻💃🏻 takperlu berjam2 nak removed makeup balik dah😂😂 Hadapi masalah setiap kali makeup untuk ke tempat kerja? Masalah over makeup.. Sebenarnya lebih cantik ke tempat kerja dengan makeup yg light dan tidak tebal.. Janji nampak muka fresh dan boleh cover parut jerawat. Setuju tak?? . "Best la kgf foundation ni, foundation pakai tak rasa bertepek kat muka, selalu jenis krim rasa lekit ja, yg ni rasa mcm xpakai pun ringan ja kat muka, yang penting GLOWING abis muka.. hehe" - . . "Betol la sis, make up tahan lama, tak bercapuk langsung.. Tahan glowing dan flawless sampai ke malam, pengantin punya make up pun kalah..haha" kgf foundation sangat memahami masalah anda, sebab tu kgf foundation diciptakan untuk bantu akak akak supaya kelihatan lebih cantik dengan wajah yg segar . . KGF dihasilkan dengan pelbagai manfaat :- Kesan SEMASA Penggunaan KGF --------------------------------------------- ✅Kulit wajah sentiasa glowing ✅Tiada kesan capuk atau merekah ✅Kulit wajah tidak berminyak ✅Tahan lama Kesan KEKAL Selepas Guna KGF -------------------------------------------- ✅Kulit anjal ✅Jerawat pudar dan kecut ✅Kulit lembab ✅Kulit semakin cerah ✅Kulit semakin halus Pasti...Chantikkk Sangattt!!! . To order?? 📞whatsapp +6018-949 0344 ATAU klik link di bio @karisma.cosmetic_johor untuk pertanyaan dan pembelian. . . #scrub #strawberry #gerbuu #flawless #shopee #flawlessskin #glowing #johor #masai #permasjaya #treament #igshoponlinemalaysia #igshop #kakishopping #bazaarpaknil #bazaaronlinemurah #sayajualmurah #sayajualonline #ajimaura #krimmalam #krimkunyit #richserum #viral #trending #nakbebel #erezeki #eusahawan #fizomar

0

wan_don1992

0

nedanaturals

Steam treatment, cut & silk press

2

auroraivanhair

謝謝 @shiseidoprofessionalhk 自high 中。。。。。。。。🤤。。。。 #電髮#染髮#焗油#set頭#perm#color#treament#hairstyles#highlight#元朗hairsalon#摩根燙#陶瓷電髮#負離子#數碼電髮#粟米夾#paimore#蛋白焗油#olaplex#韓式電髮#hksalon#漸變色#鉛筆灰#灰色#挑染#漂染#hair#cut#aheadhairmedia

2

onehandacupuncturist

3

alauniusintegratedmedicine

1

mindykimskincare

1

mindykimskincare

1

mindykimskincare

1

juicymercy3


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118