Ubatkurus Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

shredfatburner_kelantanhq

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

rahsia_kurus_mudah

0

ki.ajimustofa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

BILA SUDAH MAKAN MESTI MALU NAK KELUAR KEDAI SEBAB LIPSTIK KAT BIBIR HILANG Sampai bila nak macam tu 😘 time minum pulak lekat kat cawan , kawan yang lain takde pun , malu uiiii , sebab ayu pon pernah merasai 🤣 Tapi tapi lepas dah terjebak dengan sobella ni semua settle !! Minum pon boleh share gan kengkawan dah sekarang , lepas makan pon lipstik still ada lagi 😍 tak risau dah kalau tertinggal lipstik kat rumah !! Semua warna ni available tau Grab NOW!!😉 Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

Memang bestt tekstur #sobellalipmatte ni. Ringan, tak melekit, bau honeydew dan yang paling bestt, pakai banyak kali pon tak rasa tebal ❤. Awak yang tak try lagi wajib try. Sebelum colour2 edisi raya ni say bye bye! Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

SOBELLA LIPMATTE VIRAL! CANTIK SAMBIL MERAWAT BIBIR💋 SoBella lipmatte ni di hasilkan dari bahan-bahan yang mampu merawat bibir selain dari mencantikkan. Fuhhhh boleh kelihatan cantik dalam masa yang sama boleh merawat juga. Love sangat! KENAPA ANDA WAJIB ADA SOBELLA LIPMATTE❓❓ 🌷Sobella ada MADU LEBAH yang berfungsi untuk merawat bibir kering. 🌷Tekstur SoBella terkini dah di upgrade kepada lebih lembap. 🌷Boleh merawat bibir yang hitam dan lebam. 🌷SoBella ringan di bibir sehingga tidak terasa seperti memakai lipmatte. 🌷SoBella senang di tanggalkan dengan tisu basah. 🌷SoBella lulus KKM jadi tak perlu ragu-ragu. 🌷Casing yang di upgrade seperti brand INTERNATIONAL. Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

Sobella Lipmatte. Tidak perlu kata2 lagi. Selagi uoll tak cuba selagi tu uoll tak tau best nyer pakai lipmatte dari sobella 😜 Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

Ada yang cakap harga Sobella lipmatte mahal 😱 Tak salah pun melabur sikit untuk jaga kecantikan. Tak mahal pun sebab lipmatte sobella ni dapat merawat bibir gelap, kering dan mengelupas 😘 bahan utama lipmatte ni madu asli 💋 Harga Sobella lipmatte berbaloi dgn kualitinya 💋💄💋 Tak rugi pun kalau nak beli salah satu Sobella lipmatte, comfirm lepas try pakai akan repeat beli Sobella lipmatte lagi 💋💋 Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

WAJIB PERCAYA SOBELLA LIPMATTE MAMPU MERAWAT BIBIR BERMASALAH SEPERTI KUSAM, KERING DAN SENSITIF💋 . Sebab bahan utama yang terdapat dalam Sobella LipMatte viral ni adalah MADU ASLI🍯ia boleh merawat bibir. Bibir gelap pon boleh bertukar menjadi pinkish uolss. Shantikk sambil merawat. So onzz tak onzz gaiss? . KELEBIHAN SOBELLA LIPMATTE 💄texture ringan sesuai buat ombre (tidak bergumpal) 💄makan minum tak mudah tanggal 💄mudah dibersihkan 💄mesra wuduk 💄tahan 8jam . PERINGATAN💋 ---------------- LIPMATTE/LIPSTICK WAJIB PAKAI TAU UNTUK MUKA NAMPAK LAGI BERSERI DAN FRESH💖 . =============== ✅Ready Stock =============== . Dekat sis COD🚗 jauh sis pos🚚 Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

biru tu paking lame dah uolllsss dah lme hq stokis xjual pcking tu...pking patung ramping tu sudah hmpir 7 buln hq kluar kan...ade perubahan pd baju botol #3s 😊😊😊 prodk viral rm45 je sm dpt kan cepat2... Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

nur_eidayu_pakar_kecantikan

BEST GILA LAHHH 3S NI.. TAK SIA SIA TAU AMBIK 3S... DAPAT JUGAK KAWAL PEMAKANAN ❗❗ HARGA MAMPU MILIK❗ SET KOMBO SEKALI LOSYEN PON ADA TAU ❗❗ Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

fatin_coach

Alhamdulillah , we are here dgn ada TUJUAN YG JELAS , kita ada NILAI TERSENDIRI , dan kita COACHING DGN PENUH RASA CINTA ❤️❤️❤️ . tahniahhhh kak eima antara peserta yg komited terhadap coaching kami follow all meal plan, result pun awesome 💪🏻💪🏻💪🏻😊😊😊 syukur akk dpt value here . apa yg beza group coaching kami dgn group2 berbayar yg lain ? . ❤️ because of love , betul2 coaching peserta utk dpt the best result and nk mereka feel better dgn diri mereka . ❤️ educate people the way of proper eating yg balance & wise . ❤️create awareness bermula dgn diri dan smpai mesej dan pesan yg sama kpd keluarga tersayang . program coaching yg bukan sekadar info biasa, tpi kita cuba give the best utk mereka yg komited 💪🏻💪🏻💪🏻 . sesi January 2019 versi new year resolutions telah dibuka, klik link di bio profile saya utk details program ya ❤️❤️❤️

1

nur_eidayu_pakar_kecantikan

Awak2 semua nak syantik mcm sis nie? Senang je awak just consume 3s 1-2 caps every morning b4 breakfast ;) Pasti awak akan syantik macam sis ni juga , wajib cuba 3s :) Tekan link for more detail Www.wasap.my/60199016198 #ubatkurus #ubatkurusviral #ubatkurusbersaka #bahanorganic #sayajualsayapakai #barangmurah #bisnesonline #trustedseller #secretsuperslimming #3s #glowingserum #serummurah #fevits #vitaminc #vitaminmurah #vitamintanpacollagen #glowcoffeescrub #scrubcoffee #kopiscrub #scruborganic #sobella #solawa

0

coach_nurulami

Jom tidur!😴Mana tau esok kurus! . 🌟*PROJEK KURUS TAHUN BARU*🌟 KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA: ✅Turun 5-15kg & shapeloss ✅100% Online & worldwide ✅Daily meal checking ✅Mealplan Mudah Untuk Kurus ✅Support group yang sentiasa bagi semangat . Coach Nurul 013-3116180 (Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal) . Coach Ami 017-2656673 (Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun) . #mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

6

shredfatburner_kelantanhq

1

demica.dyqallysa

Hye guys.. Jangan lupa consume 1 sachet #Demica setiap kali lepas makan utk maintain body korang yg dah slim & utk turunkan berat badan korang!🔥 . Rasa #Demica sangat sedap & menyelerakan, it’s mixberry flavour guys 🍇🍷❤️. Sikit lagi keluar flavour coklat plak yummyyy. . Apa tunggu lagi?? Nak tengok je orang lain hari-hari share feedback berjaya kurus? . Cepat klik link pada bio ig utk order info lanjut. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni (via #appskottage.com #QuickReposter @AppKottage)

0

slim_sihat


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118