Ubatkurusmurah Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

demica.amirahsyahmimi

πŸ”₯TAK HABIS SEKOTAK DAH TURUN 3KGπŸ”₯ . Hello3..sis baru berpeluang nak update feedback ikhlas dari adik manis yg consume #Demica masa puasa haritu. Power kannn dah turun 3KG padahal tak sampai 2 minggu pun consume. . Time period korang kena stop dulu consume tau. Lepas dah habis period baru sambung consume balik utk kesan optimum πŸ’₯πŸ™‚. . Nak cuba #Demica ? Whatsapp 019-5952359 now! . #DS0123#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_booster

SEMINGGU TURUN 7KG LEBIH . Power nyaaaa feedback kali ni. Alhamdulillah ni baru seminggu consume #Demica , kalau konsisten consume & kawal pemakanan seimbang confirm berjaya capai target berat dlm masa singkat 🎯. Good luck dear! . Korang yg nak order boleh terus contact admin. Klik link pada bio IG okay. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica_by.cikwa

WahhhhπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ 1 KOTAK TURUN 10KG . DARI 105KG➑️95KG . Yeayyy bestnyaaa kini dah tak risau nak makan apa pun, tp jgn sampai hariΒ² plak makan ikut nafsu. #Demica mampu kawal selera makan tau, makan sikit pun dah rasa kenyang. . Mesti ramai nak kurus mcm ni kan??😍 Klik link pada bio IG now! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #testimoni #testimonidemica #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #bazaarpaknil

0

ziana_beauty_collections

Hai uolsss. Meh sis tunjuk bukti pada korang macam mana #Demica perangkap lemak. Tengok sampai habis tau video ni 😘. . Nak nyahkan lemak dalam badan korang secara cepat?? Klik link pada bio utk terus Whatsapp admin. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #erynasshop #visitmyig #likeforlikes #like4likes #malaysia

1

klubna_laleh96

KELUAR SEMUA ANGIN ASYIK KENTUT JE LEPAS MINUM KOPI KLUBNA VIRAL ! BETUL BETUL MELEGEKAN PERUT TAW NI BKN TIPU ! . . HARINI NAK BAGI LOKET EMAS VIRAL FREE JE utk yg beli klubna laleh. Kopi yg buat orang bergaduh sbb nak turun kan berat badan dengan sepantas satu set minum!!!! . KLUBNA&LALEH jom whatapp 0174339569 atau klik link diprofile . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . πŸ’Žkopi sedap level 5 bintang πŸ’Žkopi bole lost seminggu 3-5kg πŸ’Žkopi memberi tenaga πŸ’Žkopi rasa kopi orang kaya πŸ’Žkopi rasa kenyang 48 jam πŸ’Žkopi menahan selera makan HARGA:RM78.00/1SET SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT. #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamrocket #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq

0

klubna_laleh96

LOST KG ! . HARINI NAK BAGI LOKET EMAS VIRAL FREE JE utk yg beli klubna laleh. Kopi yg buat orang bergaduh sbb nak turun kan berat badan dengan sepantas satu set minum!!!! . KLUBNA&LALEH jom whatapp 0174339569 atau klik link diprofile . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . πŸ’Žkopi sedap level 5 bintang πŸ’Žkopi bole lost seminggu 3-5kg πŸ’Žkopi memberi tenaga πŸ’Žkopi rasa kopi orang kaya πŸ’Žkopi rasa kenyang 48 jam πŸ’Žkopi menahan selera makan HARGA:RM78.00/1SET SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT. #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamrocket #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq

0

kosmetikgojes_house

. APPLE DETOX SLIMMING . . 1 pack X RM12 1 pack = 10 biji Exclude postage postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰ . . Kebaikan apple detox ialah: πŸ’– membantu membuang lemak dan kolesterol ❀️ dapat mengempiskan perut buncit πŸ’– membantu masalah sembelit dan melancarkan sistem pembuangan ❀️ menstabilkan berat badan πŸ’– membantu remaja yang ada masalah senggugut. . . Cara penggunaan: πŸ“ makan sebiji sehari sebelum tidur πŸ“ lulus FDA & GMP πŸ“ tiada kesan sampingan πŸ“ 100 % selamat πŸ“ kandungan dari bahan herba semulajadi πŸ“ sesuai untuk lelaki dan perempuan .

1

kosmetikgojes_house

. MAGIC SLIM WHITE . . 1 botol X RM28 60 biji/botol Exclude postage postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰ . . Produk yang dapat kuruskan badan dan memutihkan kulit sekaligus tau!! Sebagai makanan tambahan untuk yang inginkan kulit cantik 😍😍 . Antara kebaikan produk ini πŸ’– membakar lemak dengan cepat ❀️ detoxs buang toksin dan racun dalam badan πŸ’– memutih dan melembabkan kulit seperti kulit bayi ❀️ tak perlu diet ketat πŸ’– merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam . Cara pengambilan: πŸ“ 2X sehari sebelum sarapan πŸ“ kemam sahaja πŸ“ rasa buah beri yang sedap πŸ“ kesan seawal 7 hari . . . . πŸ€— πŸ“ elakkan minuman berkafein dan berkarbonat untuk kesan yang cepat πŸ“ banyakkan minum air πŸ“ boleh juga diambil oleh ibu menyusu, lelaki dan perempuan . ❎ pregnant ❎ pantang ❎ penyakit kronik .

1

kosmetikgojes_house

. KAKI CANTIQ TEA & SLIMMING DETOX TEA . . 1set X RM40 Exclude postage postage rm13sm rm18ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰ . . Antara manfaat set combo detox tea ini adalah: . πŸ’– menurunkan berat badan dengan cepat seawal satu minggu ❀️ membuang lemak secara efektif tanpa perlu berlapar πŸ’– dapat mengawal selera makan ❀️ mengecilkan peha, lengan pinggul dan tempat yang berlemak πŸ’– membuang air lebihan yang menyebabkan gemuk air ❀️ mengawal kolestrol πŸ’– mengempiskan perut buncit ❀️ mengurangkan tekanan darah tinggi dan paras gula . πŸ“ setiap pek ada 15 uncang + extra 2 uncang πŸ“ slimming detox tea diambil malam sebelum tidur πŸ“ kaki cantiq tea diambil sebelum sarapan pagi .

1

syahmimibeauty_demicajohor

1 KOTAK TURUN 5KG . DARI 70KG ➑️ 65KG . Katanya ramai dah orang tegur dia makin kurus, baju lama habis longgar tau. Best kan?? Tu pn masih nak repeat order sebab masih belum capai target. . Korang tak rasa nak cuba jugak ke?? Demica sekarang lagi power tau. Jangan risau rasa mixberry yg menyelerakan akan buat korang asyik nak minum je Demica πŸ‡πŸ˜. . Cepat Whatsapp #TeamDemica atau klik link pada bio IG utk lebih details. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeauty_demicajohor

Anda ada masalah dengan berat badan tapi takde masa atau malas nak bersenam?? . Benci dengan lemak pada dagu, bawah lengan, perut, paha & pinggul?? Kami ada penyelesaiannya. Nak sis bantu dapatkan berat badan idaman?? . Jom klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeauty_demicajohor

1 KOTAK TURUN 10KG . DARI 105KG➑️95KG . Yeayyy bestnyaaa kini dah tak risau nak makan apa pun, tp jgn sampai hari² plak makan ikut nafsu. #Demica mampu kawal selera makan tau, makan sikit pun dah rasa kenyang. . Mesti ramai nak kurus mcm ni kan??😍 Klik link pada bio IG now! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_kurus.bynita

Anda ada masalah dengan berat badan tapi takde masa atau malas nak bersenam?? . Benci dengan lemak pada dagu, bawah lengan, perut, paha & pinggul?? Kami ada penyelesaiannya. Nak sis bantu dapatkan berat badan idaman?? . Jom klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #slimming

1

demica_slimm

Anda ada masalah dengan berat badan tapi takde masa atau malas nak bersenam?? . Benci dengan lemak pada dagu, bawah lengan, perut, paha & pinggul?? Kami ada penyelesaiannya. Nak sis bantu dapatkan berat badan idaman?? . Jom klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #slimming

1

kosmetik_meletop

. APPLE DETOX SLIMMING . . 1 pack X RM12 1 pack = 10 biji Exclude postage postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰ . . Kebaikan apple detox ialah: πŸ’– membantu membuang lemak dan kolesterol ❀️ dapat mengempiskan perut buncit πŸ’– membantu masalah sembelit dan melancarkan sistem pembuangan ❀️ menstabilkan berat badan πŸ’– membantu remaja yang ada masalah senggugut. . . Cara penggunaan: πŸ“ makan sebiji sehari sebelum tidur πŸ“ lulus FDA & GMP πŸ“ tiada kesan sampingan πŸ“ 100 % selamat πŸ“ kandungan dari bahan herba semulajadi πŸ“ sesuai untuk lelaki dan perempuan .

1

syamimizailan.co

OFFER SEHINGGA 31/10 sahaja tau! . . Lepasni dah takda offer jangan nangis tau! . . KLIK LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER. πŸ”₯

1

kosmetik_meletop

. MAGIC SLIM WHITE . . 1 botol X RM28 60 biji/botol Exclude postage postage rm8sm rm13ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰ . . Produk yang dapat kuruskan badan dan memutihkan kulit sekaligus tau!! Sebagai makanan tambahan untuk yang inginkan kulit cantik 😍😍 . Antara kebaikan produk ini πŸ’– membakar lemak dengan cepat ❀️ detoxs buang toksin dan racun dalam badan πŸ’– memutih dan melembabkan kulit seperti kulit bayi ❀️ tak perlu diet ketat πŸ’– merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam . Cara pengambilan: πŸ“ 2X sehari sebelum sarapan πŸ“ kemam sahaja πŸ“ rasa buah beri yang sedap πŸ“ kesan seawal 7 hari . . . . πŸ€— πŸ“ elakkan minuman berkafein dan berkarbonat untuk kesan yang cepat πŸ“ banyakkan minum air πŸ“ boleh juga diambil oleh ibu menyusu, lelaki dan perempuan . ❎ pregnant ❎ pantang ❎ penyakit kronik .

1

kosmetik_meletop

. KAKI CANTIQ TEA & SLIMMING DETOX TEA . . 1set X RM40 Exclude postage postage rm13sm rm18ss . . Jika berminat dm/whatsapp cikda (01125224437)πŸ˜‰ . . Antara manfaat set combo detox tea ini adalah: . πŸ’– menurunkan berat badan dengan cepat seawal satu minggu ❀️ membuang lemak secara efektif tanpa perlu berlapar πŸ’– dapat mengawal selera makan ❀️ mengecilkan peha, lengan pinggul dan tempat yang berlemak πŸ’– membuang air lebihan yang menyebabkan gemuk air ❀️ mengawal kolestrol πŸ’– mengempiskan perut buncit ❀️ mengurangkan tekanan darah tinggi dan paras gula . πŸ“ setiap pek ada 15 uncang + extra 2 uncang πŸ“ slimming detox tea diambil malam sebelum tidur πŸ“ kaki cantiq tea diambil sebelum sarapan pagi .

1

demica.syahmimibeauty

πŸ”₯HILANG 11KG LEPAS BOX KE-2πŸ”₯ . DARI 74KG ➑️ 63KG . Fuhhh dasyat betul feedback yg customer #Demica share. Sebelum consume berat 74KG, lepas box ke-2 dah jadi 63KG. Alhamdulillah sis happy sangat dapat bantu korang yg ada masalah susah utk turunkan berat badan. . In shaa Allah sis & #TeamDemica akan bg free coaching utk yg nak kurus dengan #Demica. . Whatsapp terus ke πŸ“²010-4689022 utk fast response. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.syahmimibeauty

Ada yg tanya, kena diet ke klu consume #Demica? . Helloooo makan la produk apaΒ² pon tetap kena kawal pemakanan. Klu asyik mkn nasi 3 pinggan sehari, minum teh ais serta makanan & minuman manis memang tak turun laa berat korang. . Takde perkara yg kita dapat dgn hanya petik jari, semua perlukan usaha yg berterusan πŸ’ͺπŸ»πŸ˜‰. So good luck korang! . Whatsapp πŸ“²010-4689022 utk pertanyaan lanjut. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.syahmimibeauty

πŸ”₯BELUM HABIS SEKOTAK TURUN 2KGπŸ”₯ . DARI 54KG ➑️ 52KG . ☝🏻☝🏻☝🏻 Hai koranggg jom baca testimoni adik ni yg dah berjaya kurus 😘 Sis nak bagitahu 1 je, rugi sangat korang nak kurus tapi belum dapatkan lagi #Demica ! . Cepat whatsapp 010-4689022 sekarang! . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_letskurus

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

demica.official

SEMINGGU TURUN 7KG LEBIH . Power nyaaaa feedback kali ni. Alhamdulillah ni baru seminggu consume #Demica , kalau konsisten consume & kawal pemakanan seimbang confirm berjaya capai target berat dlm masa singkat 🎯. Good luck dear! . Korang yg nak order boleh terus contact admin. Whatsapp 013-9068007 atau Klik link pada bio IG okay. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.syahmimibeauty

πŸ”₯3 BOX LOSE 5KGπŸ”₯ . DULU 55KG SEKARANG 50KG . Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Alhamdulillah berjaya akhirnya kurus berkat kesabaran & tak putus asa consume #Demica sebanyak 3 kotak. πŸ’ͺπŸ»πŸ‘πŸ» . Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu korang sampai kurus dari A-Z? . Komen NAK atau Whatsapp admin πŸ“²010-4689022 untuk dapatkan #Demica . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.co

SEMINGGU TURUN 7KG LEBIH . Power nyaaaa feedback kali ni. Alhamdulillah ni baru seminggu consume #Demica , kalau konsisten consume & kawal pemakanan seimbang confirm berjaya capai target berat dlm masa singkat 🎯. Good luck dear! . Korang yg nak order boleh terus contact admin. Whatsapp 013-9068007 atau Klik link pada bio IG okay. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.kurus

SEMINGGU TURUN 7KG LEBIH . Power nyaaaa feedback kali ni. Alhamdulillah ni baru seminggu consume #Demica , kalau konsisten consume & kawal pemakanan seimbang confirm berjaya capai target berat dlm masa singkat 🎯. Good luck dear! . Korang yg nak order boleh terus contact admin. Whatsapp 013-9068007 atau Klik link pada bio IG okay. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demicabeauty

TURUN 4KG DENGAN DEMICA . Alhamdulillah adik ni dah jatuh cinta dengan Demica. Mana tak nya, dapat turunkan 4KG tau lepas sekotak berat turun dari 52KG kepada 48KG. . Korang takkan nak tengok je org lain berjaya selim dgn #Demica ?? Jom klik link pada bio utk order . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica.syahmimibeauty

πŸ”₯1 KOTAK TURUN 8KGπŸ”₯ . DARI 60KG ➑️ 52KG . ☝🏻☝🏻☝🏻Meh baca kat atas ni feedback dari adik ni. Haaaa best laaa macam ni baru je consume dah berjaya kurus! . Sape nak FREE TIPS KURUS sambil consume #Demica boleh la PM admin. . πŸ“²010-4689022 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.syahmimibeauty

Hello hello..sape pernah cuba perahkan lemon πŸ‹ ke dalam jus #Demica?? . Cuba laaa korang rasa fresh sangat tau, lemon akan bantu percepatkan proses pembakaran lemak & pembuangan toksin dalam badan. . Cepat la whatsapp 010-4689022 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica.syahmimibeauty

πŸ”₯DARI SIZE L ➑️ SIZE SπŸ”₯ . Meh sis nak share testimoni adik ni πŸ’• Lemak-lemak kat pipi, dagu, lengan & paha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica guide. . Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING?? . Jom cepatΒ² klik link kat bio ig ni atau terus contact admin πŸ“²010-4689022. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica.kurus

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Whatsapp 013-9068007 atau klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.azreen

1 BULAN TURUN 7KG . SEBELUM 65KG SELEPAS 58KG . Wahhhh percaya ke idokkk?? BetulΒ² macam magic la #Demica ni. Takperlu tunggu berbulan-bulan utk dapatkan body shape idaman!πŸ’– . Adik ni bagitahu kaki & lengan makin kecik, badan pun rasa ringan. Yelah bila lemak tepu dah diperangkap & disingkirkan mestilah badan rasa selesa. . Korang nak dapat berat ideal dengan #Demica ? Klik link pada bio utk fast response! . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

kopikurusslim

SPECIAL OFFER!!!! BUKAN MEMAIN LAH WEI.. KOPI VIRAL LALEH TAK SUKA MEMAIN LAH, KITE TAHAP SERIOUS LAH NI. LAA NI KITA NAK BAGI LOKET EMAS VIRAL FREE JE utk yg beli klubna laleh. Kopi yg buat orang bergaduh sbb nak turun kan berat badan dengan sepantas satu set minum!!!! . KLUBNA&LALEH jom whatsapp 0145239590 atau klik link diprofile . BARU 1BULAN DALAM PASARAN TESTIMONI LEBIH DARI 100+++ . πŸ’Žkopi sedap level 5 bintang πŸ’Žkopi bole lost seminggu 3-5kg πŸ’Žkopi memberi tenaga πŸ’Žkopi rasa kopi orang kaya πŸ’Žkopi rasa kenyang 48 jam πŸ’Žkopi menahan selera makan SETIAP PEMBELIAN ADA FREE GIFT. #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #minumansihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #suplimentkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #minumankurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamjet #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq

0

demica.official

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Whatsapp 013-9068007 atau klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.co

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Whatsapp 013-9068007 atau klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #demicakb #Demicakotabharu #demicakelantan #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_tien

1 KOTAK TURUN 10KG . DARI 105KG➑️95KG . Yeayyy bestnyaaa kini dah tak risau nak makan apa pun, tp jgn sampai hari² plak makan ikut nafsu. #Demica mampu kawal selera makan tau, makan sikit pun dah rasa kenyang. . Mesti ramai nak kurus mcm ni kan??😍 Klik link pada bio IG now! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica_tien

1 KOTAK TURUN 5KG . DARI 70KG ➑️ 65KG . Katanya ramai dah orang tegur dia makin kurus, baju lama habis longgar tau. Best kan?? Tu pn masih nak repeat order sebab masih belum capai target. . Korang tak rasa nak cuba jugak ke?? Demica sekarang lagi power tau. Jangan risau rasa mixberry yg menyelerakan akan buat korang asyik nak minum je Demica πŸ‡πŸ˜. . Cepat Whatsapp #TeamDemica atau klik link pada bio IG utk lebih details. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_tien

Anda ada masalah dengan berat badan tapi takde masa atau malas nak bersenam?? . Benci dengan lemak pada dagu, bawah lengan, perut, paha & pinggul?? Kami ada penyelesaiannya. Nak sis bantu dapatkan berat badan idaman?? . Jom klik link pada bio IG utk terus Whatsapp admin. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_tien

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

dtrim_original_kurus

Awaaa..dengan benda alah ni dh boleh kurus mcm MIRA FILZAH 😍 . Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu πŸŸπŸπŸ•πŸ—πŸšπŸœ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurusdenganmudah #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #produkkurus #kurusbadan #kurustanpasenaman #kurus7hari #kurus3hari #kuruspantas

1

dr_kurus_dtrim

Awaaa..dengan benda alah ni dh boleh kurus mcm MIRA FILZAH 😍 . Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu πŸŸπŸπŸ•πŸ—πŸšπŸœ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurusdenganmudah #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #produkkurus #kurusbadan #kurustanpasenaman #kurus7hari #kurus3hari #kuruspantas

1

ubat_kurus_dtrim

Awaaa..dengan benda alah ni dh boleh kurus mcm MIRA FILZAH 😍 . Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu πŸŸπŸπŸ•πŸ—πŸšπŸœ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurusdenganmudah #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #produkkurus #kurusbadan #kurustanpasenaman #kurus7hari #kurus3hari #kuruspantas

2

jannalawwa_murah_giler

Awaaa..dengan benda alah ni dh boleh kurus mcm MIRA FILZAH 😍 . Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu πŸŸπŸπŸ•πŸ—πŸšπŸœ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurusdenganmudah #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #produkkurus #kurusbadan #kurustanpasenaman #kurus7hari #kurus3hari #kuruspantas

0

kurus.dtrim

Awaaa..dengan benda alah ni dh boleh kurus mcm MIRA FILZAH 😍 . Dengan hanya 1 biji sehari, xperlu diet ketat, xperlu exercise, xperlu membazir beli produk lain yang xberi kesan langsung.Dgn #dtrim anda boleh kurus seawal 2minggu πŸŸπŸπŸ•πŸ—πŸšπŸœ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurusdenganmudah #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #produkkurus #kurusbadan #kurustanpasenaman #kurus7hari #kurus3hari #kuruspantas

1

lovelybyleen

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

terrarossa.my

BERJAYA TURUN 9KG πŸ€©πŸ‘πŸ» . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk πŸ“² 019-499 3188 okay πŸ‘ŒπŸ» . . #demicantik #demicaganu #demicakt #codkualaterengganu #coddemica #uniszagongbadak #unisza #swapreviewmalaysia #swapreview #swapreviewfree #terrarossamy #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

detoxtea_byaisyah

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe πŸ˜† - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

detoxtea_byaisyah

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe πŸ˜† - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

detoxtea_byaisyah

Ada lagi yang belum cuba detox tea paling mujarab ni? Selamat ye sebab 100% organics. . Testimoni tak yah duk cakap la bersepah sangat dah. Sebab apa? Satu sebab dia sangat murah 1 set RM40.00 je dapat 2 pack teh, kedua sebab ia memang sangat berkesan sampaikan csutomers duk passing2 feedback kat family members & orang kampung hehe πŸ˜† - Yang dah ada, dan dah selamat mencuba sis ucapkan tahniah sebab buat pilihan yang betul! . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

detoxtea_byaisyah

Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojesπŸ™ˆ - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!😊 . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

detoxtea_byaisyah

Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojesπŸ™ˆ - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!😊 . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

1

detoxtea_byaisyah

Happy Lunch semua! Nah sis belanja satu lagi testimoni gojesπŸ™ˆ - Semua terletak kat awak. Nak chubby tak comel tu sampai bila bila ataupun nak berubah ke arah kurus & sihat? Dengan detox MED ni Boleh turun 2-3kg seminggu tau! . Modal besar ke? Tak lahhh sayang sayang, modal hanya Rm40 sahaja untuk 1 set combo. Kan dah cakap ni detox tea TERMURAH & paling BERKESAN! Tak caye, stalk testimoni yang berlambak ni. Sekarang ada promo beli 2 set combo ada Free gift Bottle! Jom rebut free gift meletoppsss ni cecepat. Kurus sebelum 2018!😊 . . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

detoxtea_byaisyah

2 HARI LOSS 5KGβ™₯ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

detoxtea_byaisyah

2 HARI LOSS 5KGβ™₯ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

detoxtea_byaisyah

2 HARI LOSS 5KGβ™₯ - Awak yang nak kurus jugak tu, tapi lemak tepu degil sangat, tak nak diet sampai tak makan nasi, tak nak exercise, tapi nak berat turun 2-3kg seminggu. Jom cuba detox tea viral ni. 1 set combo Rm40 je dapat 2 jenis tea tau. Mana lagi nak cari detox tea murah + berkesan kaww kaww camni . Nak order? Whatsapp eca ye 0136141576 @ tekan ajee link kat bio tu haa πŸ˜€ = 1 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM40 = 2 SET COMBO πŸ‘‰πŸ» RM80 = 1 SET SUPER COMBO πŸ‘‰πŸ» RM75 . = LOSYEN MARYAM πŸ‘‰ RM35 (harga tak termasuk postage. Pos rm8 sm/ rm12ss) . #kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza

0

kuruscepat_

1 BULAN TURUN 7KG . SEBELUM 65KG SELEPAS 58KG . Wahhhh percaya ke idokkk?? BetulΒ² macam magic la #Demica ni. Takperlu tunggu berbulan-bulan utk dapatkan body shape idaman!πŸ’– . Adik ni bagitahu kaki & lengan makin kecik, badan pun rasa ringan. Yelah bila lemak tepu dah diperangkap & disingkirkan mestilah badan rasa selesa. . Korang nak dapat berat ideal dengan #Demica ? Klik link pada bio utk fast response! . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_pj

MEMBER LADYBOSS TURUN 5KG . DARI 54KG ➑️ 49KG . Alhamdulillah berjaya juga kawan founder #Demica kurus dengan #Demica after 2 box consume. Yeayyy congrats dear. Tq sudi support #Demica. Nanti cuba la #DemicaBengkung utk kesan body lentik lagi power πŸ˜πŸ€—. . Korang nak slim cantik atau handsome dgn #Demica cepat Whatsapp admin tau. Sape lambat dia rugi 😌. . πŸ“²013-2481489 . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demicabyamirah_

"SEMINGGU TURUN 7KG LEBIH . Power nyaaaa feedback kali ni. Alhamdulillah ni baru seminggu consume #Demica , kalau konsisten consume & kawal pemakanan seimbang confirm berjaya capai target berat dlm masa singkat 🎯. Good luck dear! . Korang yg nak order boleh terus contact admin. Klik link pada bio IG okay. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

demica_by.cikwa

πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #testimoni #testimonidemica #sayajual #sayajualmurah #likeforlikes #malaysia

1

demica_byaniesa

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syahmimibeautyhq

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

ziana_beauty_collections

3

ziana_beauty_collections

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

1

demica.hq

BERJAYA TURUN 9KG . Wowww tahniah dear! Alhamdulillah tak siaΒ² usaha utk diet dgn #Demica, skrg dah nampak hasil badan makin selim. . Haaa uolss nak tengok je ke org lain boleh kurus?? Klu nak jgk klik link pada bio IG okay πŸ‘ŒπŸ». . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

2

demica_booster

1 KOTAK TURUN 5KG . Hai uolssss..Alhamdulillah adik ni berjaya kuruskan sikit bahagian peha lepas habis sekotak Demica. Slow slow tau, yg penting jangan skip consume & rajinkan diri utk buat senaman. . Ada lagi nak kecikkan peha?? Jom sis bantu uolss. Klik link pada bio IG okay πŸ’•. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

demica_slimm

1 KOTAK TURUN 10KG . DARI 105KG➑️95KG . Yeayyy bestnyaaa kini dah tak risau nak makan apa pun, tp jgn sampai hari² plak makan ikut nafsu. #Demica mampu kawal selera makan tau, makan sikit pun dah rasa kenyang. . Mesti ramai nak kurus mcm ni kan??😍 Klik link pada bio IG now! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #noradanish #bodyshape #slimming #slim

3

nur_beauty_care

Alhamdulillah..tq dear customer trust & beli dengan Nur..happy shopping β™₯β™₯β™₯β™₯ . . ...tqsm my beloved customer..:) . .#shopwithnurbeautycare# . . .*servis tip top Nur bagi taoo..(^_^) .If anything ada masalah pos laju,dun worry Nur handle n in sha allah give the best service..:D . . . .#mylolita#lolitaslim#beauteaslim#skinnylolita#mylolitabeauty#skinnylolita #10daysprogram #programkurus10hari #beauteaslimputrajaya #skinnylolitamurah #myskinnylolita #beauteaslim #kuruscepat #detox #beauteaslimmurah#beauteaslimnilai #lofattah #neelofa #ubatkurusmurah #nakkurus #ubatkurus #fattzura #bajurayaplussize #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurusberkesan #fattahaminz #sayajualubatkurus # #skinnylolitabeauty#skinnylolitabeautymurah

0

demica_kurus.bynita

1 KOTAK TURUN 10KG . DARI 105KG➑️95KG . Yeayyy bestnyaaa kini dah tak risau nak makan apa pun, tp jgn sampai hari² plak makan ikut nafsu. #Demica mampu kawal selera makan tau, makan sikit pun dah rasa kenyang. . Mesti ramai nak kurus mcm ni kan??😍 Klik link pada bio IG now! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #malaysia #malaysian #bazarpaknil #likeforlikes #obatkurus #ubatviral #slim #slimming

3

demicakl.my

BERJAYA TURUN 11KG DENGAN DEMICA . DARI 57KG ➑️ 46KG . Alhamdulillah lepas bersalin & habis pantang terus consume #Demica sebab nekad nak kurus. Yeayyy berjaya juga usaha nak kurus. Congrats dear! . Sape nak #TeamDemica guide sampai kurus? Klik link pada bio SEKARANG πŸ”₯. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

ain.demica

BERJAYA TURUN 11KG DENGAN DEMICA . DARI 57KG ➑️ 46KG . Alhamdulillah lepas bersalin & habis pantang terus consume #Demica sebab nekad nak kurus. Yeayyy berjaya juga usaha nak kurus. Congrats dear! . Sape nak #TeamDemica guide sampai kurus? Klik link pada bio SEKARANG πŸ”₯. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

0

syamimizailan.co

Alhamdulillah baju rasa longgar dah. Uolls bila lagi? . . Orang lain dah kurus selim helokk tau.

3

syamimizailan.co

Lepasni kita akan buat combo mang luk + perfume. Uolls nak tak? πŸ™ˆπŸ˜˜

1

syamimizailan.co

Ramai tak tahu lagi rupanya macam mana lah bentuk mang luk ni? πŸ€”πŸ€” . . Meh sini sis nak share. Mang luk ni bukan detox, bukan dalam bentuk serbuk yang kena bancuh tu. Nehii nehii πŸ™…πŸ»β€β™€οΈπŸ™…πŸ»β€β™€οΈ . . Mang luk ni dalam bentuk kapsul comel comel ni yang mudah ditelan tanpa rasa and bau tau! πŸ˜πŸ™ˆ . . Mudah kan? Ambil 1 biji jer setiap hari tahu tahu nanti dah kurus. 🀩

1

syamimizailan.co

Dah kurus banyak πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ rugi tak cuba laku keras wey! . . ☎️Wasap 0195902796

2