Vapology Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

dr.neymarksmiles

For those that think vaping 🚬🚬 is without risks, let me present my patient. Michael had not had a cavity in 35 years. In the past year he started vaping and developed 8 cavities 💣💣💣 His vape solution did not contain nicotine at all...it was 80% vegetable glycerin (which gives it a sweet taste 🍬🍭🍬🍭) and 20% polypropylene glycol. VG has been shown to lower microhardness of teeth in an ex vivo study and PG has been shown to lower salivary flow (saliva protects teeth against cavities). So there you have it! Nothing is without risks, and if you vape, please use a high fluoride toothpaste and see a dental professional.

91

blowing_big0nes

Love this RDA. Sm...#vapeon#vapeporn#vapenation#vapedaily#vapefamous#clouds#cloudchaser#vapetricks#vapefam#vapelyfe#drip#dripporn#vapelove#vapology#girlswhovape#girlswhodrip#vaporgram#vapelife#cloudchasers#coilporn#boxmod#mechmod#handcheck

0

blowing_big0nes

Rare Vagon appearance. #vapeon#vapeporn#vapenation#vapedaily#vapefamous#clouds#cloudchaser#vapetricks#vapefam#vapelyfe#drip#dripporn#vapelove#vapology#girlswhovape#girlswhodrip#vaporgram#vapelife#cloudchasers#coilporn#boxmod#mechmod#handcheck

1

blowing_big0nes

It's coming!! (Me too) 3 days 22 hours 32 min. #vapeon#vapeporn#vapenation#vapedaily#vapefamous#clouds#cloudchaser#vapetricks#vapefam#vapelyfe#drip#dripporn#vapelove#vapology#girlswhovape#girlswhodrip#vaporgram#vapelife#cloudchasers#coilporn#boxmod#mechmod#handcheck

1

miguel_v_kmvkoilz

2

tonton_la_vape

12

rosita_vape_saloon

@danielino.77 “Nope” the best Pistachio IceCream ever! 100% Made in Italy 🇮🇹 100% Made with passion. @vaporartsrl @super__flavor

7

rosita_vape_saloon

@vapecov “Callisto” 80W single 18650. Small compact and sooooo elegant with a special price. Only the best choice at RositaVapeSaloon Amsterdam (in full black as well)

2

rosita_vape_saloon

@super__flavor “Whynot” one of the best Neapolitan dessert. Sponge cake soaked in delicious rum cream. Only at Rosita Vape Saloon Amsterdam. 100% Made in Italy 🇮🇹100% Made with passion.

3

rosita_vape_saloon

@vaporartsrl “The Cup” original Italian Coffee IceCream 🍦 ☕️ An absolute premiere in the Netherlands! Only the best choice for our customers

3

blowing_big0nes

Vape Break. #vapeon#vapeporn#vapenation#vapedaily#vapefamous#clouds#cloudchaser#vapetricks#vapefam#vapelyfe#drip#dripporn#vapelove#vapology#girlswhovape#girlswhodrip#vaporgram#vapelife#cloudchasers#coilporn#boxmod#mechmod#handcheck

3

blowing_big0nes

My man, my crush, and it's Mondayy! #mcm #vapecouple ___________________🔽🔽 #vapeon#vapeporn#vapenation#vapedaily#vapefamous#clouds#cloudchaser#vapetricks#vapefam#vapelyfe#drip#dripporn#vapelove#vapology#girlswhovape#girlswhodrip#vaporgram#vapelife#cloudchasers#coilporn#boxmod#mechmod#handcheck

1

asraf1005

0

7cloudvapestore

Admin dah pakai @hexohm.id Green anodized polos match dengan Green @artha.rda memang padu beb! Ngam teruk sumpah tak tipu Admin beli hexohm ni sebab rasa berbaloi, firing dia ngam teruk, semi mechanical, fire lama lama tk hitam cotton, putih je cotton tu dan satu lagi yang penting untuk semua tahu dia bagi servis lifetime warranty geng. Apa tunggu lagi? Selit order sekarang dengan kitorang #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks

4

7cloudvapestore

#Repost @vapezoo.id @hexohm.id Hi geng! Ada yang kenal hexohm tak kat sini? Ada tak yang berminat nak memiliki sendiri hexohm? Kalau ada nak selit order, kita boleh buat pre-order. Kitorang amik barang direct dari indonesia. Nak tahu info lagi lanjut mengenai hexohm, visit instagram @hexohm.id Untuk selit order yang serious buyer tu, contact je admin kt bio. Kitorang faxe to face korang sendiri utk deal kt kedai #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks

0

rosita_vape_saloon

@vaporartsrl Mr.Pie a super delicious Lemon Pie. Miss Pie the Italian Applepie! 100% Made in Italy 🇮🇹 100% Made with passion Everyday new flavors

4

7cloudvapestore

#Repost @smoant_official Hello vapers semua. Harini kita restock lagi this viral #SmoantS8 Pod. Stok terhad geng, jom cepat cepat dapatkan dengan harga yang berbaloi To those yang nak slow kan tabiat merokok tu, ni la the best way korang boleh guna dengan Smoant S8 Pod gerenti mengurangkan tabiat korang tu Tak dapat kurang banyak, sikit sikit lama lama akan berkurang tabiat merokok korang tu. Dapat jimatkan kos daripada korang beli rokok yang mahal, rokok murah tahu lah raw ingredient dia macam mana en, so berubah mulai sekarang guys #JomStopSmoking #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks

1

7cloudvapestore

Hello vapers semua. Harini kita restock lagi this viral #SmoantS8 Pod. Stok terhad geng, jom cepat cepat dapatkan dengan harga yang berbaloi To those yang nak slow kan tabiat merokok tu, ni la the best way korang boleh guna dengan Smoant S8 Pod gerenti mengurangkan tabiat korang tu Tak dapat kurang banyak, sikit sikit lama lama akan berkurang tabiat merokok korang tu. Dapat jimatkan kos daripada korang beli rokok yang mahal, rokok murah tahu lah raw ingredient dia macam mana en, so berubah mulai sekarang guys #JomStopSmoking #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks

1

7cloudvapestore

Hello vapers semua. Harini kita restock lagi this viral #SmoantS8 Pod. Stok terhad geng, jom cepat cepat dapatkan dengan harga yang berbaloi To those yang nak slow kan tabiat merokok tu, ni la the best way korang boleh guna dengan Smoant S8 Pod gerenti mengurangkan tabiat korang tu Tak dapat kurang banyak, sikit sikit lama lama akan berkurang tabiat merokok korang tu. Dapat jimatkan kos daripada korang beli rokok yang mahal, rokok murah tahu lah raw ingredient dia macam mana en, so berubah mulai sekarang guys #JomStopSmoking #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks

0

7cloudvapestore

#Repost @dotmod Hi vapers! Korang peminat dotmod? Nah kitorang buat pre-order dotmod color SPACE GREY yang hensem teruk ni Those yang minat, boleh selit order sekarang. whatsapp terus kt admin. Contact dah ada kt bio tu, tinggal click je #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks #dotmod #dotmodmy #dotmodmalaysia

0

7cloudvapestore

#Repost @dotmod Hi vapers! Korang peminat dotmod? Nah kitorang buat pre-order dotmod color SPACE GREY yang hensem teruk ni Those yang minat, boleh selit order sekarang. whatsapp terus kt admin. Contact dah ada kt bio tu, tinggal click je #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks #dotmod #dotmodmy #dotmodmalaysia

0

7cloudvapestore

#Repost @dotmod Hi vapers! Korang peminat dotmod? Nah kitorang buat pre-order dotmod color SPACE GREY yang hensem teruk ni Those yang minat, boleh selit order sekarang. whatsapp terus kt admin. Contact dah ada kt bio tu, tinggal click je #vape #vapeasia #vapetasia #vapeporn #vapemalaysia #vapeboss #vapelegacy #vapeon #7cloudvapestore #vapempiremy #vapexprezz #vmog #vmogmalaysia #vapemalaysiaoriginal #vapology #vapemod #vapelife #vapecommunity #vapetricks #dotmod #dotmodmy #dotmodmalaysia

0

rosita_vape_saloon

@azhad.elixirs #Positano Leaf.. fine Turkish tobaccos "Izmir" and "Samsun" meet the lemon delight one of the most delicious sweets of the Amalfi Coast tradition. Soft sponge cake covered with an incredible limoncello cream icing. #Donn’Amalia Leaf.. Caramelized almonds, pistachios and toasted hazelnuts wrapped in a delicious vanilla custard marry in a warm embrace with precious tobacco Cypriot Latakia and African Virginia for an extraordinary sensory experience. Rosita Vape Saloon Amsterdam... a new concept of a vaping shop

1

bounty320i

0

tonton_la_vape

10

blowing_big0nes

Tank life. #nails #smokproducts #vapeon#vapeporn#vapenation#vapedaily#vapefamous#clouds#cloudchaser#vapetricks#vapefam#vapelyfe#drip#dripporn#vapelove#vapology#girlswhovape#girlswhodrip#vaporgram#vapelife#cloudchasers#coilporn#boxmod#mechmod#handcheck

1

vapeologyshop

0

lumpselecta

Puff 768 😂 you mean since I changed the batteries this morning right? #vapist #vapology #vaping #ecig

0

rosita_vape_saloon


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 152