Vscomy Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

zhitinskaya

Домой вернулась без сил. Концентрация хамства, необразованности и бескультурья в городе Елабуга зашкаливает. Легла под одеяло. Спряталась. Устала бороться. . . Хорошо, что хоть осень. #myoctober #autumn #vscooctober #vscoautumn #vsco #vscocam #vscorussia #vsconature #vscophoto #vscoonly #vscopic #vscolover #vscobest #vscomy #vscogood #vscogram #vscolike #vscolove #vscomania #vscofilter #vscotatarstan #vscoelabuga #elabuga #елабуга #instagram #instagramer #instamoment

3

_bloodmay_

Просто немного веселой меня🙃 Хоть где-то я счастливый))) На самом деле они были сделаны от балды, но почему-то я посчитала что они шикарны😂 Так что пускай это будет здесь🌸 . . . . . . . . #vscolife #vsco #vscolike #vscocam #vscorussia #vscomood #vscolove #vscolovers #vscolook #vscomy #vscostar #vscobest #vscomoment #vscoworld #vscophoto

3

its.leannie

0

ruzarn

ada pencuri buas. #vscomy#igermalaysia#mobiletones#iphotofr#photographydaily#instagramersgallery#mobileclicks#mobile__photography___#mobigrapher#mobilegraphymy#shotonphone#vscocamdaily#cellphonephotography#mobile_click#photographic#malaysiaigers#snapshots#photographing#photoedits#phoneclick#auragramz#vscocam_my#my_ig_lah#igfeedsmenarik#mobilecamera#catphotos

0

joshlee0708

0

taariqmd

What a cloudy day.. Expected to rain later?? 📸 with : #iPhone6s 📍Damansara, Petaling Jaya, 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 _ _ #ShotOniPhone #Cloudy #Nature #Damansara #Malaysia

19

arif_selama

#171018 🇲🇾 #vsco#vscomy#vscocam#vscomalaysia#minimalist#minimalism#minimalgram#whitefeed#pink#blackandwhite#greyfeed#whitephotography#canon#canong7xmarkii#streetphotography#streetwear#streetfashion#mystyle#ikutcarakita#kualalumpur#malaysia

5

petrovavaleria_

0

rawessome

Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced. Blek.

3

7kecik

jadi trend spray rambut tak payah shampoo. korang dah cuba dry shampoo dari rangkaian batiste? kalau belum, korang kena cuba 'perisa' (eh macam boleh makan pulak) 1 - floral & flirty (blush) 2 - fruity & cheeky (cherry) dua dua wangi awak 😘😘 Shake shake, Sembur, Sikat _ #miezasuhaini #kanvasdakwat #kbba9 #lifestyleblogger #beautyblogger #likeforlike #malaysianblogger #bloggerMY #instagram #instabeauty #instalife #bloggerlife #lifestyle #vsco #vscocam #vscomy #instavsco #vscolife #vscogram _ #batistemalaysia #batistedryshampoo #dryshampoo

0

jemimahrvra077

0

kasutmalaya__

HAA GENG NI DESIGN BARU MASUK, FILA FN SUMPAH LAWA GILA GENG. 🔥 SIZE SANGAT LIMITED OKAY, YANG NI ADA SIZE 41-45 😋 NAK BAGI HARGA PROMOSI RM65 JURR TERMASUK POSTAGE 😱😱 LEPASNI HARGA KEMBALI NORMAL POSTAGE ISNIN-JUMAAT‼️ WHATSAPP 0189040850 ATAU CLICK LINK DI BIO #kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #airmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #heightupmalaysia #onlineshopping

0

dwikepangestu

메롱 // merong = 😝

3

leatheravenue

Whether it's a weekend trip or a longer vacation, Mendoza MAR-X stays loyal to you on your journey. #Leatheravenuemalaysia #leatheravenue #leathergoods #leatherbag #leatherluggage #instamy #vscomy #traveler #vacation #luggagemalaysia #Mendoza #MendozaMARX

0

kasutmalaya__

HAA GENG NI DESIGN BARU MASUK, FILA FN SUMPAH LAWA GILA GENG. YANG NI ADA SIZE 36-40 NAK BAGI HARGA PROMOSI RM65 JURR TERMASUK POSTAGE. LEPASNI HARGA KEMBALI NORMAL DAH POSTAGE ISNIN-JUMAAT WHATSAPP 0189040850 ATAU CLICK LINK DI BIO #kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #airmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #heightupmalaysia #onlineshopping

2

diaryofarichkid

Diary of a Rich Kid is now roommate with all these fabulous books. Available at all MPH bookstores now. Pic taken @ MPH Bookstore Vivacity

1

miamaisara69

Makin ramai yang order stok Miracle Slim Choco...Minuman berperisa coklat premium gred A untuk mengurangkan berat badan dengan selamat yang TIADA mengandungi gula,Sibutramine dan Steroid.. Memang sedap untuk dijadikan minuman pagi dan sebelum tidur malam,best sangat 😍.. 1 kotak ni ada 20 sechet..1 hari minum 2 sechet atau 1 sechet pun boleh ☺️.. #jomsihat #nakcantik #supplements #produkkecantikan #promosi #kurusselamat #tehkurus #bazaarpaknil #bagus #bazaaronlinemalaysia #sapotlokal #lokalah #igshop #eusahawan #terapiinstagram #slim #choco #agensah #fattzura #vscomy

0

petitmoi.my

Our #womencrushwednesday is the lovely @dahlianadirah ! Superwoman extraordinaire, we love how she styles the J’aime Petit Moi jumper with her daughters too 🖤 some hump day good news! This item is now restocked on our website up to XXL! Happy shopping, beautiful people ❤️

1

sufim___

1

resume_ahmad

MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 💲 . . BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAIK guys❗ Harga 1 RESUME RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗NICE KAN❗️ . . SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD, kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗ . . ⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #resume_ahmad . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Telekungmurah #Tudungonline #Tudungmurah #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #Malaysia #Resume_Ahmad

3

dtasekcrewproduction

Fathers force their sons to practice, while mothers force them for greatness. . . Booking kami segera untuk abadikan kenangan anda bersama.. . Harga kami mampu milik 😘 . Hubungi kami untuk maklumat lanjut Call@whatsup : +60 13 224 4857 . #photographermalaysia #weddingphotography #advertisingphotography #malaywedding #instagood #muslimweddingideas #muslimweddingdress #gambarkahwin #weddingmalaysia #weddingdress #pakejperkahwinanmurah #pakejfotografi #pakejfotografiperkahwinan #pakejfotografimurah #vscomy #dtasekcrewproduction

1

focuspoint_my

@apple921 is looking gorgeous with our cat-eye sunglasses for a more flattering look! Hook yourself with a pair via link in bio. #focuspointmy #sunnies #sunglasses #eyewear #focuspointmalaysia #instamy #vscomy #eotd #sunniescollection #onlinestore #focuspointonlinestore #potd #ootd #ootdfashion #ootdinspirations

1

phainter_

4

ruzarn

tiada gambar baru. #vscomy#igermalaysia#mobiletones#iphotofr#photographydaily#instagramersgallery#mobileclicks#mobile__photography___#mobigrapher#mobilegraphymy#shotonphone#vscocamdaily#cellphonephotography#mobile_click#photographic#malaysiaigers#snapshots#photographing#photoedits#phoneclick#auragramz#vscocam_my#my_ig_lah#igfeedsmenarik#mobilecamera

1

nawalrahim

::: The empty swing set reminds us of this- that bad won't be bad forever, and what is good can sometimes last a long, long time #SuitBangNuar #igmplay #igersmalaysia #vsco

1

desmondlemon

2

dyan.azhar

0

josafath_reyes_4

0

momfoggy_graphy

طرقت بابك يا الله' •••• #vscomy#vscoislam#egyptshots#checkoutegypt #vscohistory#vscoegypt#dailynewsegypt#cairoeyes #faith#جامع_عمرو_بن_العاص#مجمع_الاديان_مصر_القديمه #everydayegypt#cairoegypt#egyptology#amazingegypt #cairospots#liveloveegypt#islamicart#islamicarchitecture #religious_complex#culture#pray#oldcairo#thisisegypt #islamicart#amribnalasmosque#beautiful_middleeast #muslim#egypt#cairo#myegypt

0

nazhief_faisal

Betul lah apa orang kata, apa yg kita bagi kat orang tak semestinya kita dapat benda yang sama. Contohnya priority, attention, effort. Stop expecting anything. Stop hurting yrself. No one cares. #vscomy #vscomalaysia #lightroom #pursuitofportraits #lr #igers #igersmalaysia #lensa

0

tienscalciumm

Awakkk ! Iyaa awakk yg PENDEK, Awak yg NAK TINGGI , Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik ! Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 . . . Chat segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat : . 📲PM me . Cepat follow them now, chat and free konsultasi !! . #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia #kamibencipenipuonline.

0

mahadirosli

1

alexandrova_marry

Возвращайся скорее ко мне..❤️ @vitaly_cech #vsco #vscoru #moscow #russia #love #vsco #vscorussia #vscomy #worlds #feeling #mood #love #city #citylife #life

0

mahadirosli

0

mahadirosli

1

mahadirosli

0

mahadirosli

1

rachelee1031

3

undercutfilm

Hi graduate! Capture your special moment with us. Hurry up! Feel free to email us undercutfilm@gmail.com 📧 or click link on bio 📲 . Please provide us with the details :- 1. Date : 2. Type of event : 3. Location : 4. Phone number 5. How many person : . Open booking : ☎ +60133089466 . #undercutfilmwedding #undercutfilmconvocation #undercutfilm #jomkawen #uitmconvo #utmconvo #umconvo #preconvophotoshoot #prewedding #professionalphotographer #convophotographer #cinematography #photooftheday #malayweddingphotographer #videography #filmmakers #potraits_mf #potraitmood #portinspired #moodygrams #bleachfilm #wanderlust #agameoftones #forestmalaysia #igersmy #beautifuldestination #canonasia #vscomy #travelphotography #umconvo2018

2

theredbeanbag

Hola from PD! We are celebrating the wonderful people at Rbb with this company trip. A truly well deserved break for the team and we are glad the weather was kind to us as well. Team bonding sessions under the sun, feasting on fresh seafood and we announced the Employee of the Year awards! If you see them next time, give a thumbs up to them 👍

10

zhitinskaya

вот и к нам пришло московское тепло @semushka_a 😉 и я в судорогах от счастья побежала по выдуманным делам, которых в принципе и не было до появления солнца 🌤🍂🕊 #найдисобакунапервомфото #myoctober #autumn #vscooctober #vscoautumn #vsco #vscocam #vscorussia #vsconature #vscophoto #vscoonly #vscopic #vscolover #vscobest #vscomy #vscogood #vscogram #vscolike #vscolove #vscomania #vscofilter #vscotatarstan #vscoelabuga #elabuga #елабуга #instagram #instagramer #instamoment

1

faezazman

“Floating Above A Building” #staycation #tb #expressionzsuites

2

rachelee1031

2

lichuen

5

tillaz.boutique

1

kasutmalaya__

HAA GENG NI DESIGN BARU MASUK, FILA FN SUMPAH LAWA GILA GENG. YANG NI ADA SIZE 36-40 NAK BAGI HARGA PROMOSI RM65 JURR TERMASUK POSTAGE. LEPASNI HARGA KEMBALI NORMAL POSTAGE ISNIN-JUMAAT WHATSAPP 0189040850 ATAU CLICK LINK DI BIO #kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #airmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #heightupmalaysia #onlineshopping

0

thecraftcrowd

Announcing the winner of the upcoming Flower Arrangement workshop giveaway💐. @jjosephine25 got lucky by a random picking today, congrats!👏 We’ll see you next Sunday (October 28th) at 12pm. These photos were taken during our last class with @soireeandflora 👌

5

commoncraftsmen

Throwback to last week’s coffee stint for @cimbclassic VIP guest at Alya International Sales Gallery.☕️ . Planning on having coffee at your next event? Do PM us for more info! 📧

5

desmondlemon

0

kasutmalaya__

HAA GENG NI DESIGN BARU MASUK, FILA FN. YANG NI ADA SIZE 36-40 NAK BAGI HARGA PROMOSI RM65 JURR TERMASUK POSTAGE. YOU READ IT RIGHT, BABY RM65 SAHAJA. LEPASNI HARGA KEMBALI NORMAL POSTAGE ISNIN-JUMAAT WHATSAPP 0189040850 ATAU CLICK LINK DI BIO #kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #airmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #heightupmalaysia #onlineshopping

0

hwelee

Happy 25th Birthday to my BFF and me. 🎂🎂🎂

5

hamziyazid

Love is not something you feel, it is something you do - David Wilkerson Pari-pari kehidupan 👬👫👭👼 . Assisting @khairullahz Photo by @hamziyazid

4

lawaksahaja

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @kingherbal.co jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @kingherbal.co Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @kingherbal.co @kingherbal.co @kingherbal.co 📱Whatsapp : +60168245628 📱Whatsapp : +60168245628 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @kingherbal.co #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

3

njmrsll

2

lawak.amerika

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @kingherbal.co jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @kingherbal.co Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @kingherbal.co @kingherbal.co @kingherbal.co 📱Whatsapp : +60168245628 📱Whatsapp : +60168245628 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @kingherbal.co #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

4

ligabolasepakmalaysia

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @kingherbal.co jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @kingherbal.co Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @kingherbal.co @kingherbal.co @kingherbal.co 📱Whatsapp : +60168245628 📱Whatsapp : +60168245628 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @kingherbal.co #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

2

aku_okay_official

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @kingherbal.co jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @kingherbal.co Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @kingherbal.co @kingherbal.co @kingherbal.co 📱Whatsapp : +60168245628 📱Whatsapp : +60168245628 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @kingherbal.co #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

7

budak.bangang

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @kingherbal.co jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @kingherbal.co Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @kingherbal.co @kingherbal.co @kingherbal.co 📱Whatsapp : +60168245628 📱Whatsapp : +60168245628 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @kingherbal.co #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

5

darien_liew

Your average #ootd feat @mmi_social’s “Born To Be A Doctor” tee [prt. 2016] Credits @adele_lxw

6

dzulfaqih_hadeni

Mulut yang lebih dari perbuatan Bila dibuat tapi cara menunjuk Luar putih dalam hitam Hayati kata hati dari perbuatan Perbuatan tak sesakit perbualan . . . Follow my instagram for more picture of art, grapher and hobbies @dzulfaqih_hadeni #vsco #streetgraphy #streetbuild #instagram #vscomy #grapher #mobilegrapher #photographer #mobilegraphymy

0

dyan.azhar

. Bukan malas but lately, i’m overthinking bout everything. Family, friends n boyfriend i guess. But i still need to cook walaupun simple mcm ni pon still kena masak jugak. Gulai ayam ni, kakak ikut style mak, kakak rindu gulai ayam mak. Hari ni, dapat on call dgn mak sekejap ja, terubat rindu sikit. . #dyanlepakUK #workingholiday #vsco #vscocam #vscomy #vscogram #vscoworlwide #unitedkingdom #cardiff #wales #longholiday #ilovefood #foodlover #foodhunter #foodgram #foodgasm #foodstagram #foodvsco #foodporn #dyanlovemakan #dyanmasukdapur #feelinggood #feelinggreat #lunch

7

ahwenn04

3

wizardsattribeca

Few more days till the weekend! But first, let’s enjoy the week with a nice cold beer from @ltcreatures 🍺. . We are currently serving pale ale & also IPA. So what are you waiting for? Come quench your thirst with us!🍻 #wizardsattribeca #tribeca

4

diaryofarichkid

Reposted from @mphclick

4

bangjibb_

0

dtasekcrewproduction

Fathers force their sons to practice, while mothers force them for greatness. . . Booking kami segera untuk abadikan kenangan anda bersama.. . Harga kami mampu milik 😘 . Hubungi kami untuk maklumat lanjut Call@whatsup : +60 13 224 4857 . #photographermalaysia #weddingphotography #advertisingphotography #malaywedding #instagood #muslimweddingideas #muslimweddingdress #gambarkahwin #weddingmalaysia #weddingdress #pakejperkahwinanmurah #pakejfotografi #pakejfotografiperkahwinan #pakejfotografimurah #vscomy #dtasekcrewproduction

0

ariep.diezehn

I touched down in Phnom Penh around 8, going through immigration, and boarded local bus to the town centre. I had just several hours here. My first stop was an art deco market of Phsar Themei. I purposely lost myself in the hustle of market, briefly stopping to watch Cambodian way of life. Then, I hailed a biketaxi to the riverfront district passing by iconic Independence Monument. 🔹 . Den tiba di Phnom Penh sekitar jam 8 pagi, melewati imigresen, dan kemudiannya menaiki bas tempatan ke pusat bandar. Hentian pertama kali ini adgyalah pasar Phsar Themei b’senibina Art Deco. Den sengaja sesat di dalam pasar ini, melihat2 ragam kehidupan masyarakat Kemboja. Usai di pasar, lanjutkan lawatan dgn menaiki motor sapu ke daerah tebingan sungai yg mana prjlnn sempat melepasi Monumen Kemerdekaan. . #traveling #backpacking #cambodia #indochina #vacation #globetrotter #trip #journey #passionpassport #vscomy #travelgram #destination #cityscape #cityscene #solotravel

8

heitamdanputeih

1

miamaisara69

"Nak keluar tapi panas,takut pulak muka sunburn.." Jangan risau,Uv Cream Nurraysa dapat membantu korang..Jom baca kelebihan Uv Cream Nurraysa : 📌Melindungi kulit dari sinaran matahari 📌Menjadikan kulit cerah berseri Lebih mudah digunakan,mesra wudhuk dan solat..Struktur cream yg padat dan dapat memberi kesan solekan yg tahan lama serta menutup hampir seluruh cela.. #bazaarpaknil #fattzura #ctdk #terimakasih #jualbeli #raikancinta #hadiah #skincare #skincaremalaysia #dramasangat #jalanjalan #onlineshopping #bisnesonline #lokalahmy #cikgu #vscomy #tudung #beauty #berniaga #ikutcarakita

2

resume_ahmad

KENAPA PILIH RESUME_AHMAD❓ . . Korang mesti nak CEPATKAN❓Selalunya selepas tunjuk resit pembayaran, Ahmad TERUS send FILE RESUME ke emel, kalau minta Ahmad masukkan info INSYAALLAH akan siap juga pada hari yang sama 😊 . . Korang mesti nak yang MUDAHKAN❓FORMAT yang Ahmad gunakan adalah yang PALING SENANG iaitu MICROSOFT WORD, bukan ADOBE PHOTOSHOP, atau POWER POINT yang agak sukar untuk digunakan 😅 . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #resume_ahmad . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungmurah #TelekungMalaysia #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #Malaysia #Resume_Ahmad

1

focuspoint_my

The basic black. One can never have too many black in their collection! Purchase one in-store or click link in bio. #focuspointmy #sunnies #sunglasses #eyewear #focuspointmalaysia #instamy #vscomy #eotd #sunniescollection #onlinestore #focuspointonlinestore #potd #ootd #ootdfashion #ootdinspirations

0

petrovavaleria_

0

ftk.uniti

"Apa yang korang belajar dalam subjek Pengaturcaraan Antaramuka Grafik (GUI Programming) ni..??" . . Haa..nak tau apa tu GUI..GUI banyak diaplikasikan dalam pembangunan sistem dan website. Bayangkan kalau website hanya ada warna dan tulisan sahaja. Icon tak ada, button tak ada. Mesti boring website tu kan..? . Ni Admin nak tunjuk antara hasil projek pelajar semester 5 Diploma Kejuruteraan Teknologi Multimedia Kolej UNITI menghasilkan aplikasi dan game Angry Bird sendiri..! . #jommasukipt #pt3 #spm2017 #igersmy #igersmalaysia #igersganu #vsco #vscomy #lokalah #instadaily #instagood #baazarpaknil #igreviewmalaysia #motifviral #siakapkeli #ikutcarakita #malaysia #selangor #johor #melaka #kolej6bintangMyQuest #malaya #20tahunUNITI #lepasanspm #lepasanstpm #resultspm #spm2018 #kolejunitiportdickson

4

rawessome

Wanna be pen pals?

1

_izzzzzzzz

When everything seem to be against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it. ~ Henry Ford #awesome_wed #jetakshoot #mobilegraphy #mobilegraphymy #founder_igers #vscomy #vsco

0

hwelee

Stop telling me what kind of hairstyles suits me, I love being me. 🤷🏽‍♂️

7

maryamqistinaa

2

najmil.hadi

Accept yourself as you are 🤙 . 📷 : @nasaruddinhasan

20

najmil.hadi

You can change your mind, but not what's inside your heart ❤️ . . . #shotoniphone #mobilegraphy_xv #mobilegraphymy

16