Vscomy Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

petitmoi.my

Oh the many exciting places we get to explore! 🤩 We’re living vicariously through your travel pictures ✨ like this one of @nuruleylia and daughter in breathtaking Prague, merci for taking us on the journey! Tell us, where else have you taken your Petit Moi pieces ❤️✨

1

petitmoi.my

It’s Sunday! Maybe baking cookies is on the menu? And the joy of decorating them ✨ we love these ones that are holiday-inspired! Have a beautiful Sunday, darlings! Bisous, Thé Petit Moi team . . . Picture by @vanillasprinkle.co

1

najihahnoorm

The most perfect tea time desserts.💕 Kuih akok, buih bakar and kuih bingka and add with coffee. A perfect combination in this sweater weather. #desserts #teatime #kuihakok #kuihbakar #kuihbingka #kuantanpahang #malaytraditionaldesserts #vscomy #vscofood

0

kelvinnnnn83

0

anaknawi

MUSIC FLOWS IN YOU 2018 by Zero Orchestra Penang . Tak pasti semalam tengok concert orchestra ka tengok maharaja lawak megaa final! 😂 . Btw tq hizami! For the ticket 😊 Disclaimer: hizami takde dalam gambar ganti dengan lichaa je 😂 . #jelojalan #jelodanfaedahnya . #vscocam #vsco #vscomy #vscogood #igers #igdaily #igersoftheday #igersdaily

2

dyan.azhar

. I’m full n yes baby, will repeat again very soon 😌🤤 Unplanned lunch with my crazy annoying bff. Kena tag @ayob_the_sweety sebab sempat VC jarak jauh 🤣😂 . #bff #bestfriends #girlsdayout #fave #favourite #coffee #coffeetime #coffeesesh #lunch #dyanlovemakan #lunchtime #feelinggood #feelinggreat #vsco #vscocam #vscomy #vscoasia #vscoworldwide #vscogram #bukkucafe

1

resume_ahmad

KENAPA PILIH RESUME_AHMAD❓ . . Korang mesti nak CEPATKAN❓Selalunya selepas tunjuk resit pembayaran, Ahmad TERUS send FILE RESUME ke emel, kalau minta Ahmad masukkan info INSYAALLAH akan siap juga pada hari yang sama 😊 . . Korang mesti nak yang MUDAHKAN❓FORMAT yang Ahmad gunakan adalah yang PALING SENANG iaitu MICROSOFT WORD, bukan ADOBE PHOTOSHOP, atau POWER POINT yang agak sukar untuk digunakan 😅 . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #resume_ahmad . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungmurah #TelekungMalaysia #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #Malaysia #Resume_Ahmad

0

the_buyau

2

shopmonoscarf

0

kobis.sneaker

👟 loafer timberland black🐔 👞 Size:39-45 . PROMO PRICE😱 : RM 85( free postage sm ) . TAKKAN TENGOK JE SBB KOTANG NAK TAU X FREE POSTAGE HANYE UTK LIMA ORG TERAWAL SHJ SBB KASUT NI SANGAT TRENDING‼️ JANGAN LEPASKAN PELUANG INI🔥🔥 . . TUNGGU APA LAGI?!! Contact kami di 0193219640 or tekan je link dekat bio tu👆🏻 . #kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #airmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #heightupmalaysia #onlineshopping

0

likeliqor

🍉我的美人🍉

2

namiafaiz

[#SomeoneInFrame] "when someone says nothing, we know it means everything" #shotonphone #mobilegraphy #mobilegraphymy #vscomy #vscocam #vscofilter #framing

0

wanieismvil

- "Some talk to you in their free time, and some free their time to talk to you". -JayShetty . Strangers in frame. . . . . . #vsco #vscocam #vscofilter #vscomy #ikutcarakita #streetphotography #themalaya_ig #photooftheday #igers #my_genggua #strangersinframe #penangstreetfood #igersmy #penangphotography #randomshot

0

salvador.dari

2

j_khi

reaching golden hour w//izzah #vsco #vscoasia #vscomy #vscography #vscoeffect #vscocam

0

z.f.photgrapher

8

andreaaa.tan

0

hamziyazid

Sama cantik sama padan. 😍 The Wedding Reception of Najib x Hazwani. . Photo by @hamziyazid

2

dzulfaqih_hadeni

To bright for shine . . . . . Follow my instagram for more picture of art, grapher and hobbies Shoot by #xioaminote4x @dzulfaqih_hadeni @mobilegraphymy #vsco #streetgraphy #streetbuild #instagram #vscomy #grapher #mobilegrapher #photographer #mobilegraphymy #lightroom #naturephoto #instaphoto #arts

1

kelvinnnnn83

感觉我好像在时光机里面去着未来 . 如果有机会和未来的自己对话, 我一定会问未来的自己, 你还好吗? 你过的怎样? . #vscomy #vscomalaysia #vscogrid #vscolike #vsco #vscocam #igmy #igersmalaysia #igers_malaysia #gf_malaysia #gf_daily #milkfoto #photooftheday #potd #photographgangfeatureme #minimalist #minimalism #minimalism_world #futuristic #life

0

kobis.sneaker

VANS OLDSKOOL CHECKERBOARD 👞 Size:36-44 . PROMO PRICE😱 : RM 85( free postage sm ) . TAKKAN TENGOK JE SBB KOTANG NAK TAU X FREE POSTAGE HANYE UTK LIMA ORG TERAWAL SHJ SBB KASUT NI SANGAT TRENDING‼️ JANGAN LEPASKAN PELUANG INI🔥🔥 . . TUNGGU APA LAGI?!! Contact kami di 0193219640 or tekan je link dekat bio tu👆🏻 . #kasutlawa #kasutjalan #kasutmurahonline #superstarmurah #kaudahkenapa #kasutadidasnmdmurah #airmax #kasutnikeflyknit #kasutkualiti #kasuthipster #kasutrare #igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #heightupmalaysia #onlineshopping

3

andreaaa.tan

3

_fxezz

3

petitmoi.my

The Rose velvet dress in midnight blue ✨ thé stuff memories are made of 🖤 #PMTheHolidayEdit

1

eunice.c_

1

dyan.azhar

. 90’s kids, a lot of memories but no evidence. Still my favourite, eskem roti. Dulu masa kat office lama, tiap petang kakak berlari g tahan bhai jual eskem ni, sambil buat kerja boleh mentedarah makan eskem. Kakak bila masa ja boleh berkelakuan mengikut umur kan 🤣 Dgn Kak Norin pon terjebak ikut perangai kakak ni. Td masa bhai lalu, kakak jerit suruh singgah. Mcm biasa la, kompem kena buli dulu bhai ni. Saturdate with family 💕 . #childhood #memories #icecream #feelinggood #ilovefood #foodlover #foodhunter #foodscandal #fooporn #foodvsco #foodstagram #foodgasm #phoneeatfirst #foodie #vsco #vscocam #vscomy #vscoworldwide #igersmalaysia #igersasia #igersasia #happytummy #dyanlovemakan

2

hadil_juanpa_24

0

resume_ahmad

TERIMA KASIH❗ TERIMA KASIH ❗ . . Ahmad ucapkan kepada mereka semua yang telah menggunakan perkhidmatan Resume_Ahmad yang telah mendapat kepercayaan sejak dari 2016 😊❗️ . . Ahmad mendoakan korang berjaya dan sukses pada temuduga nanti dan mendapatkan pekerjaan yang DIIMPIKAN nanti, AMIN AMIN AMIN AMIN 😉❗ . . ⏩ Berminat❓DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #resume_ahmad . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Servisresume #Telekungmurah #Tudungmurah #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kuching #Muar #Langkawi #NegeriSembilan #Malaysia #Resume_Ahmad

1

andyhengwx

I walked into the compound, the sound of piano draws me in. Looking up, I found geometry and repetition. Simple but architecture.

1

anis.sofiya

. An old picture of me and my dad. He's a really busy person but he never forget his family. 😭 I hope that you will be still healthy and don't forget to always eats your medicine everyday. 💊 Thank you too for bringing me to Mecca last month. 💕🌹 . . #stayhealthy #dad #ayah #eldestchild #vsco #vscocam #vscomalaysia #vscomy #vscofeed #vscolife #vscofilter #vscolover #malaysia #igers #instagram #iglife #instafeed #positivevibes

2

keeracakedherface

27

mremirariffe

• 🇲🇾 x 🇻🇳 • . // Dengki dengan orang tuu” kau burukkan orang tu dekat orang lain, nanti akhirat merangkak bawah panas terik cari orang tu balik. // Berat azab kau tahu!! . • ust Harun Din • .

1

promil.pasutri.01

"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN" Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia. Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk tratur, kista, myom, knker, sumbtan pd tubafallopi, endomtriosis, dll. Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya. Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil. Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic. Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "THERAPY PROGRAM HAMIL HOLISTIC" mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR. Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat! ====================================================== GRATIS KONSULTASI Hidup yang bermakna dan berarti saat kita memiliki penerus dari darah daging kita sendiri. Konsultasikan semua problem bunda bersama kami dan raih kebahagiaan bunda melalui Therapy Promil BEE WA : 085851747441

1

shaunie.l

Breakfast done right @onehalf_ilaika 😌

7

shopmonoscarf

0

w.lun_

After, the rain. Here comes, the rainbow. . Come and check out my installation at Palawan Beach Sentosa till 31 Dec! Entrance fee is free! Ps. There’s pikachu parade too! . . . . . Title: Guiding Rain ========================== I would like to thank the people at Sentosa that gave me an opportunity to have my personal installation and helped me out on building and modifying the structure itself. It was a great experience and honestly I’ve never thought about collaborating with Sentosa at all and this is a really big deal for me. I’m not a great artist but it’s an honour to get recognised like that. Also, I would to thank the person that leads everything to this installation. The inspiration and motivation of this piece. Although you may not reading this but just a genuine thank you for being part of my journey. With that being said, regardless what’s wrong with your life, embrace the pain and get over the rain. There’s always something more beautiful ahead. Thank you everyone for the support. #islandlights #Sentosa #guidingrain #lights #installation #singapore #vsco #vscosg #vscomy #igsg #igmy #sgboy #myboy #asian #asianboy

2

sparrowgreen

#sparrowgreen : “story of our cities - HK // SG “ . What’s yours ? We’d love to feature some over the weekend. Please tag us .

1

sparrowgreen

#sparrowgreen : night’s solar glare

1

sparrowgreen

#sparrowgreen : icy cold night in the city

1

commoncraftsmen

We are currently serving coffee for the Elevate Experience event organized by @accenture_malaysia @accenture 😍☕️

2

wanieismvil

1

wanieismvil

0

promil.pasutri.01

Semoga tahun ini yg belum punya anak dikaruniakan anak secepatnya Aamiin. Dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, Semoga yang ketik Aamiin, terus berlimpah rezekinya  آمــين اَللّهُمَّ آمــين . Follow & like... 🌺🍁🌹 🌠 Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan ➖➖➖➖➖ HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Informasi kesehatan pasutri 🌷Solusi kehamilan 🌷Infertilitas ➖➖➖➖➖➖ Contact person : ✓ WA : 085851747441

1

bryantakiyew

When you enjoyed drinking in the bar during Friday night Happy Hour, I enjoyed drinking my milk in the gym with the bar. 💪🏿 #FridayNight #Gym #Chestday #hotasianguys #hotguys #hotmalemodel #vsco #vscocam #vscomy #likeforlike #l4l #like4like #followforfollow #f4f #follow4follow #tflers #tagsforlikes #igmy

6

ammarfirdausazhar

. De kecik sampai ke besaq, bertambah tambah panjang akai. . . #kidsphoto #kidsootd #ootd #ammarfirdausazhar #myootd #mrbirdnang #vsco #vscocam #vscomy #vscogram #vscokids #schoolholiday

0

thejspace_

// 要經歷多少次的有緣無份 才能成全咱們的緣定終生 🍂

8

kisah_awak_dan_saya

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lazada_ubat_herbal.my jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @lazada_ubat_herbal.my Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my 📱Whatsapp : +601151537805 📱Whatsapp : +601151537805 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @lazada_ubat_herbal.my #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

27

luxerayvisual

It has become a Christmas tradition for me to photograph my favorite bunch - Caleb, Silvia and their 2 lil' cuties. Had loads of fun. More pics coming soon on Christmas Eve!

1

alexandrova_marry

0

omar_omark

6

tillaz.boutique

0

aku_okay_official

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lazada_ubat_herbal.my jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @lazada_ubat_herbal.my Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my 📱Whatsapp : +601151537805 📱Whatsapp : +601151537805 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @lazada_ubat_herbal.my #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

4

hamziyazid

Wedding Reception of Najib x Hazwani . Photo by @hamziyazid

3

haziqhidzir.photography

Rrrawwww! Dah kahwin nih kena garang sikit 😂😍❤️ . Photo by @haziqhidzir.photography

2

hi.ahlos_one4

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lazada_ubat_herbal.my jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @lazada_ubat_herbal.my Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my 📱Whatsapp : +601151537805 📱Whatsapp : +601151537805 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @lazada_ubat_herbal.my #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

5

imranhakmm

What is your definition of success?

30

lawak.amerika

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lazada_ubat_herbal.my jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @lazada_ubat_herbal.my Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my 📱Whatsapp : +601151537805 📱Whatsapp : +601151537805 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @lazada_ubat_herbal.my #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

12

persatuan.study.last.minit

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lazada_ubat_herbal.my jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @lazada_ubat_herbal.my Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my 📱Whatsapp : +601151537805 📱Whatsapp : +601151537805 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @lazada_ubat_herbal.my #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

105

peminatshoeiarai

Kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @lazada_ubat_herbal.my jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal shop ni yg memang terbaik, jangan risau murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 @lazada_ubat_herbal.my Mereka ada byk sangat ready stock. Everyday delivery and FAST RESPOND. . @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my @lazada_ubat_herbal.my 📱Whatsapp : +601151537805 📱Whatsapp : +601151537805 . Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! . . . FOLLOW @lazada_ubat_herbal.my #uum #universitimalaya #tiensmalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #heightup #ubattinggi #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #people #male #portrait #portraiture #repost #vscoasia #igersganu #nikon #igersabah #vscocammalaysia #vscomy #iphoneonly #iphoneography #snapseed #tones #moody #moodygrams

20

rachelee1031

19

azam_iskandar_ezz

Majlis Pernikahan Ain + Hafiz foto by : Azam Iskandar shot for : theDR _______________________________________________________ For booking or inquiry please whatssap/call +6017-6168042 #bridestory #weddingphotography #vsco #weddingdiarieskl #igersmy #igersmelaka #igperak #igipoh #igersmalaysia #vscomy#malaywedding #malayweddingguide #pakejperkahwinan #instagood #weddingphotographer #fulltimephotographer #photographermelaka #photographermalaysia #kahwin #groom #bridal #eday #pertunangan #jurufotokahwin #vsco #vscocam #ipoh #perak #malaysia #melaka #malaysia

0