Wangi Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

fantasy_station_perfumes

SHEER BEAUTY CALVIN KLIEN 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛 RM209 INC POSTAGE EDT 100ML 💯% ORIGINAL FOR ORDER PLZ CLICK BIO 👆 DIRECT WHATSAPP .. Sh1j9h0 ❌BKN PERFUME REJECT ❌BKN PERFUME FAKE ❌BKN PERFUME GRED ❌BKN PERFUME DUBAI #perfumeoriginal #bazaaronline #artismalaysia #wangi #perfumewangi #syjual #online #bazaarpaknil #zizanmall #malaysia

0

aliimran8158

Sudah cobain MA Parfum belum???? Yuk cobain bisnis MA Parfume yang anti rugi.. 😉 Bebas pilih 🙆 - Eceran ( pakai sendiri ) - Reseller ( modal 12 btl harga grosir ) - Distributor ( modal 120 btl harga pabrik) - Dropshipper ( tanpa modal ) Minat ??? Chat me 👇 Wa : 082272487895 . . #ma#maparfum#eudeparfum #lfl#fff#bisnis#online #onlineshop#garansi #berkah#medan#anakmedan #marelan#wangi#terjangkau #eau#followme #olshop#l4l#murah #amanah#

3

lylyedisa_skincare

Pakai body lotion ato body cream itu enaknya sehabis mandi.. Selain langsung meresap ke kulit juga bs tercium aroma wanginya..lebih segar..lebih wangi.. Kamu pilih yg mana?? Order yuukk..dm ato WA-085271508571 #oriflameindonesia #oriflamebengkalis #oriflamepekanbaru #bodycream #bodylotion #wangi #harum #original #pekanbaruinfo #pekanbaru #bengkalisinfo #bengkalis #bisnisonline #bisnisoffline

0

alphabetshop5

Hai dear, masih dengan produk paling dicari! 🌼 Moringa Body Mist 🌼 Moringa oleifera dalam bahasa Indonesia dikenal dengan istilah kelor yang merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kaki pegunungan Himalaya. Tanaman ini biasanya banyak dibudidayakan di daerah tropis dan subtropis yang biasa dimanfaatkan sebagai sayuran. Tanaman ini memiliki bunga dengan aroma yang cukup harum dan biasa digunakan untuk mencuci tangan dan menjernihkan air. Yuk, segera di order dear! Only 90k aja untuk 100ml 85k aja untuk 50ml #kosmetik #kosmetikmurah #bodyshop #bodymist #parfummurah #parfume #bodyshopmurah #orirejected #parfumori #kecantikan #wangi #semarang #parfumsemarang #kecantikansemarang #beautysemarang #mahasiswa #murmer #bodyshopsmg

0

parfum_dupa

Parfum Dupa Istimewa⠀ ⠀ Best Seller Best Dupa Aroma⠀ ⠀ Binfadel Parfum Collection⠀ ⠀ WA : 0856-0155-9696⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #binfadelcollection #parfum #parfumdupa #dupaspray #dupapekalongan #parfumdupaistimewa #parfumnonalcohol #parfumibadah #parfumsholat #wewangian #wangi #harum #sunnah #sunah #masjid #oud #bukhur #kasturi #misikputih #misk⠀⠀⠀

0

lylyedisa_skincare

Pancarkan pesonamu dg kemewahan wangi Giordani Gold Essenza Beli parfum+body creamnya 1 paket lebih hemat.. Saat acara resmi kamu bs pakai parfumnya dan unt keseharian bs pakai body creamnya..wangiiiii seharian.. Order yuuukk..dm ato chat WA-085271508571 #parfum #wangi #parfumoriginal #perfume #parfumwanita #parfumoriginal #gold #giordani #essenza #bodycream #oriflameindonesia #oriflamebengkalis #oriflamepekanbaru #pekanbaruinfo #pekanbaru #bengkalisinfo #bengkalis

1

maparfume_hamdi

Sudah cobain MA Parfum belum???? Yuk cobain bisnis MA Parfume yang anti rugi.. 😉 Bebas pilih 🙆 - Eceran ( pakai sendiri ) - Reseller ( modal 12 btl harga grosir ) - Distributor ( modal 120 btl harga pabrik) - Dropshipper ( tanpa modal ) Minat ??? Chat me 👇 Wa : 082272400775 . . #ma#maparfum#eudeparfum #lfl#fff#bisnis#online #onlineshop#garansi #berkah#medan#anakmedan #marelan#wangi#terjangkau #eau#followme #olshop#l4l#murah #amanah#

0

ukhtisparadise

0

maparfume_hamdi

Sudah cobain MA Parfum belum???? Yuk cobain bisnis MA Parfume yang anti rugi.. 😉 Bebas pilih 🙆 - Eceran ( pakai sendiri ) - Reseller ( modal 12 btl harga grosir ) - Distributor ( modal 120 btl harga pabrik) - Dropshipper ( tanpa modal ) Minat ??? Chat me 👇 Wa : 082272400775 . . #ma#maparfum#eudeparfum #lfl#fff#bisnis#online #onlineshop#garansi #berkah#medan#anakmedan #marelan#wangi#terjangkau #eau#followme #olshop#l4l#murah #amanah#

2

nurrizqwash

Meh Kami Lipatkan Kain Yang Menimbun Kat Rumah Dan Asrama Tu😄 wasap.my/60137159522 #nurrizqwash #dobi #wangi #bersih #cepat #kemas #pd #telukkemang #dekat #jimat

0

freshlah_wangi

Freshlah Perfume 🌷Lebih wangi 🌷Lebih Fresh 🌷Lebih Jimat #perfume #wangi #bola #malaysia #freshlah #freshlahperfume #freshlahmalaysia #artismalaysia

0

freshlah_wangi

Freshlah Perfume 🌷Lebih wangi 🌷Lebih Fresh 🌷Lebih Jimat #perfume #wangi #bola #malaysia #freshlah #freshlahperfume #freshlahmalaysia #artismalaysia

1

freshlah_wangi

Freshlah Perfume 🌷Lebih wangi 🌷Lebih Fresh 🌷Lebih Jimat #perfume #wangi #bola #malaysia #freshlah #freshlahperfume #freshlahmalaysia #artismalaysia

0

fabricmistbylynsyasmin

Nervousnya! Esok dah 12.12.2018. Esok start Year End Sale 😍 . Okay kakak, abang, adik semua boleh buat kira-kira dah. Nak order Fabric Mist Flora berapa botol. Fabric Mist Escape berapa botol. Hihi 😁 . 📲 Whatsapp : 019.244.2469 (Yasmin) . #PhoP #PhonePhotography #PhoPByLiniMohd #LiniMohd #phopbyyasmin #FabricMistByLyns #yourlaundrysecrets #florafabricmist #escapefabricmist #TeamIsya #fabricmistbylynsyasmin #rahsiakedaidobi #wangi #penyegarfabrik #pewangifabrik #kedaidobi #dobi #pewangibaju #flora #escape #bunga #epal

0

pepiumkochek.hq

Perfume yang dicipta khas untuk bawa pergi TRAVEL , VACATION & HONEYMOON. Saiz botol khas untuk simpan dalam tas / poket. . . ***lepas check imigresen. Sebab isipadu cecair 10ml shj. . . BAU BEST! BAU SAMA MACAM ORI! 🌷 Comel bukan diukur dari muka semata2 , tapi dari BAU BADAN jugak. Bila kita wangi , kita nampak lebih menarik 😘😘 . . ✓ Mini Agent Wanted . 🚗 Boleh Cod 📮 Boleh Pos 1 Malaysia . 📲 Wasap.my/60172993437 . . 🎯Harga perfume ni mesra 👛 🎯97-99% bau wangiannya hampir dgn bau yg original 🎯 Diperbuat dari pati minyak wangi, x perlu sembur byk kali 🎯 Wangiannya tahan lebih dari 6 jam 🎯 Wangiannya menepati citarasa penggemar wangian #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #minyakwangionline #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #inspiredperfume #pepiumkochek #wangi #wangian #petalingjaya #bangsar #subangjaya #shahalam #kelanajaya #bandarsunway #uitm #upm #ukm #usm #uia #sayajualmakeup #makeupmurah

0

pondok.parfum

Sahabat adalah Orang yang membuat kita menjadi Benar,bukan orang yang membenarkan kita😊😊 . . Terimakasih bg ildam,bg beni dan bg rizky sudah singgah dan belanja di pondok parfum . . Wangi selalu dan selalu wangi bg😊 #pondokparfum#wangi#sahabat#sahabatsejati

0

pepiumkochek.hq

Uols area sini sini ke ? Nak COD tak ? Dah dekat sangat dah ni. Kalau nak , whatsapp je okey. . . ✓ Mini Agent Wanted . 🚗 Boleh Cod 📮 Boleh Pos 1 Malaysia . 📲 Wasap.my/60172993437 . . 🎯Harga perfume ni mesra 👛 🎯97-99% bau wangiannya hampir dgn bau yg original 🎯 Diperbuat dari pati minyak wangi, x perlu sembur byk kali 🎯 Wangiannya tahan lebih dari 6 jam 🎯 Wangiannya menepati citarasa penggemar wangian #minyakwangi #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #minyakwangionline #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #inspiredperfume #pepiumkochek #wangi #wangian #petalingjaya #bangsar #subangjaya #shahalam #kelanajaya #bandarsunway #uitm #upm #ukm #usm #uia #sayajualmakeup #makeupmurah

0

razak_oscarkilo

1

far_ariana19

I💖BEDAK BIDARA💧 Gamat❄️cepat sembuhkan luka dan elak darah beku. Limau purut❄️elak kulit dari bersisik dan kering Sireh❄️pulih gatal dan jerawat. #minyakbidara #bedakbidara #readystock #khasiatdaunbidara #ikhtiar #cod #pos #lonsyenbidara #malaysia #onlinestore #shoppingonline #sihat #ubat #rawatanislam #minyak #bazarpaknil #motif #viral #daunbidara #bedak #wangi

0

tastebliss.id

Katetong#garing#enak#wangi#butter#yummytummy

0

hsmparfume

Jo Malone Star Magnolia Cologne EDC 100ml (tanpa box) 460rb Aroma: Floral, citrus, Green, Fresh spicy, & Aromatic. Order via : Wa : 082211617777 Line : karin_hebron (pakai@) Dilarang mengcopy foto tanpa izin pemilik* NO ORI UANG KEMBALI.. .. #parfumoriginal #orireject #ori #vuctoriasecret #victoriasecretmurah #victoriaxo #wangi #hebronparfum #hebronparfum #parfumdenpasar #parfumbali #island #photography #harummanis #soft #parfumerie #rejectparfume #victoriasecretloveisheavenly #hebronparfum #hebronglasses #hsm #hebronglasses #hebronshop #hebronshopmurce #photooftheday

0

euis_aminah

subhanalloh😍😍😍 walo kau hadir cuma sesaat mlm ini tp telah membuat hati ini jatuh cinta,rajin berbunga terus yaaa wijayakesumah kecilku....smua sudah tertulis indah dilauh mahfudznya si sayah bisa menikmati keindahanmu mlm ini.... . . . . . . . . #bunga #bungawijayakusuma #wijayakusuma #wijayakesumakecil #wangi #putih #indah #seger #kembangsetaman #hanyasemalam #semalambersamamu #jatinangor #jatinangorku #jatinangorhits #jatinangorpisan #jatinangorhadekasohor #jatinangorindah #kampunghalaman #sumedang #sumedangpisan #jawabarat #beautiful

0

cemarabywave

"Cemara dah jadi minyak wangi kesayangan saya". Ramai yang dah jatuh hati dengan Cemara tau 😍 Apa lagi try lah jugak 😊 . Cemara for Women : RM 69.90 Cemara for Men : RM 69.90 (harga tidak termasuk penghantaran) . RM 3 dari setiap pembelian minyak wangi @CemaraByWave akan disalurkan ke Persatuan Mencegah Dadah Malaysia (Pemadam) Selangor agar lebih banyak aktiviti anti dadah dapat dilaksanakan di Selangor Darul Ehsan. Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian minyak wangi Cemara sila hubungi 010 760 8612 / 011 3670 0685 . #cemara #cemarabywave #rahsiaharumansaya #jojiebeauty #jojie #perfume #wangi #perfumewanita #perfumelelaki #beautiful #selangor #leadingtheway #weareone #sharethesecret #pemadamselangor

0

8to8_inspiredperfume_agent

1

8to8.inspiredperfume

0

wennijan

#bolupisangkeju#pisangraja#wangi#cooking#iseng#hobby#😋

0

da.beauteeza

Ada tak yang nak bagi hadiah pada yg tersayang?? Kita ada box juga tau. Boleh beli mist, lotion, body wash masuk dalam box ni.. Mmg sesuai buat hadiah. Buat hantaran pun boleh. 😄😄 Box RM22 sahaja. . 📱Whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #perfumemalaysia #wangi #perfumewangi #perfumemurah #perfumewangimurah #perfumemurahmalaysia #bauwangi #wangianmurah #wangianmalaysia #kosmetikmalaysia #lotionmalaysia #lotionmalaysiamurah #bodymistmalaysia #bodymistmurah #bodymist #minyakwangi #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #giftsetmalaysia #hadiahmalaysia #hadiah #ideahadiah

0

kembangparfum

3

littlejoemalaysia

Peluang dibuka untuk anda menjana pendapatan lumayan bersama produk berkelas ANTARABANGSA !!! 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Little Joe is what people need, the future is now ! ✈💯 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Komen "pm" di bawah jika anda berminat untuk menjadi stokis atau ejen . 😁👍🏻 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ................................................................................. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #littlejoemy #littlejoemalaysia #littlejoe #carfreshener #pewangikereta #pewangikeretamurah #pewangikeretacomel #littlejoya #littlejoyamalaysia #littlejoyamurah #littlejoemurah #keretawangi #wangi #pewangikeretaselamat #pewangikeretaterbaik #bestcarfreshener #cantik #harumankereta #bersih #pewangiselamat #mencariagent #callingforagent #agentdiperlukan #agentneeded

0

littlejoemalaysia

Dengan bau bunga segar di dalam kereta anda, ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ Anda bukan sahaja akan menutupi atau menghilangkan bau lain yang tidak menyenangkan di dalam kereta anda, ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ Tetapi anda juga akan berasa lebih santai . 😎🌸 ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ................................................................................. ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ #littlejoemy #littlejoemalaysia #littlejoe #carfreshener #pewangikereta #pewangikeretamurah #pewangikeretacomel #littlejoya #littlejoyamalaysia #littlejoyamurah #littlejoemurah #keretawangi #wangi #pewangikeretaselamat #pewangikeretaterbaik #bestcarfreshener #cantik #harumankereta #bersih #pewangiselamat #mencariagent #callingforagent #agentdiperlukan #agentneeded

0

ekinrahmanmadon

#Repost @ekradonperfumehq (@get_repost) ・・・ ESOK UOLSS ‼️‼️ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . PROMO 12:12 PROMO 12:12 PROMO 12:12 . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . ☑️ DISKAUN SEHINGGA 12% ‼️‼️ . ☑️ PENGHANTARAN PERCUMA ‼️‼️ . 📲 016-669 2337 📲 016-669 2337 📲 016-669 2337 📲 016-669 2337 . Nak respond cepat boleh klik link kat bio‼️ . #pleaseshare #perfumelover #inspiredperfume #fragrance #smellgood #perfumeaddict #love #wangi #sneakpeak #perfume #ekradonperfume #ekradonperfumehq #forher #forhim #addiction #desired #desiredinpiredperfume #inspiredbylancome #inspiredbymontblanc #inspiredbypaccorabanne #inspiredbyjadore #inspiredbyarmani #inspiredbydunhill #inspiredbyvictoriasecret #inspiredbybritneyspears #andmanymore

0

noraessential_faizah

KEUNIKAN NORAESSENTIAL . 🍼Botol yang comel & kecil yang boleh dibawa ke mana-mana sahaja 💧30ml sebotol 🙆Boleh tahan sehingga 3bulan 💐Haruman kekal hingga 4jam 💵Berbelanjakan hanya RM0.94 sen sehari untuk mulut yang wangi . 😱😃😃😃 . . #mirafilzah #fikryibrahim #hishamhamid #uqashasenrose #noradanish #fashasandha #ritarudaini #ayuraudhah #sitinurhaliza #izaraaishah #nelydiasenrose #aprenamanrose #farahnabilah #fazura #neelofa #schaalyahya #fattahamin #awalashaari #emmamaembong #alvinchong #noraessential #pewangi #perfume #wangi #mulut #nafas #selamatpagi #nekpah #klfw2018 #muzikmuzik33

1

tasya_udit_shoppe

12.12 CRAZY SALE Beli 1 mana-mana perfume Authentic dari Ifrasya Perfume House, Boss Belanja 1 Lipstick CHANEL 💄. CHANEL ORI ok kita tak jual barang fake. Limited 50 customers terawal saja. Cepat order sekarang 💃🏻💃🏻 Range harga perfume dari RM109-RM139 100% Authentic perfume (minor defect) Sale ni hanya sah sehingga 9.30malam 12.12.2018 sahaja Whatsapp 0104145646 Tekan link www.wasap.my/0104145646/crazysale #authentic #original #perfume #perfumetahanlama #perfumemurah #minordefect #wangi #sale #chanel #lipstick

0

nurrizqwash

Cucian Karpet Pun Nurrizq Wash Ade Buat wasap.my/60137159522 #nurrizqwash #nr #dobi #pd #telukkemang #bersih #terbaik #wangi #padu #sedap #lazat #menarik #dekat

0

officialdatohaniffct

Mcm mana boley lupa bawa perfume plak ne... Tak pernah tk bawa perfume.... Nasib ada penyelamat @nuramellynaa Tq so much for this perfume @victoriassecret #artis #artisbudaya #lelakijelita #simplysiti #makeupboy #victoriassecret #bodymist #perfume #wangi

1

imparfum_witha

2

instabaper_

0

bougasbeauty.zara

Hi semua! Zara here ❤️ Jom dapatkan Bougas Beauty Serum yang best gila ni! Zara sendiri dah cuba tau, memang power 👍👍👍 - Nak tahu apa yang best sangat serum ni? 1) Water-based serum (cepat serap ke dalam kulit) 2) Serum ni wangi 🌸 3) Mesra wudhu' 4) Tidak melekit 5) Lulus KKM & Ministry of Health Brunei 6) Naikkan seri wajah 7) Memutihkan kulit secara semulajadi 8) Membaiki sel-sel rosak 9) Melancarkan aliran darah 10) Mengatasi tona kulit tidak sekata 11) Mengurangkan jerawat & parut jerawat - Apa tunggu lagi? Just click the link in bio 😉

1

shoppingwithilma

Mommy cari FEMININE WASH berbau herba, selamat dan menyelesaikan masalah keputihan dan gatal gatal?🙋🏻 . Barra Gel daripada Nona Roguy ini merupakan salah satu HOT SALES 🔥 . Apa kegunaan Barra Gel ni?🤔 ✅Pembersih peribadi kegunaan harian untuk merawat masalah keputihan, gatal2, bau kurang menyenangkan dan menyegarkan . Haid boleh guna?🤔 ✅ lebih digalakkan untuk membasmi bakteria dan memberi kesegaran . Apa kandungan utama barra gel ni?🤔 ✅ Sireh . Boleh guna bahagian lain ke selain bahagian faraj?🤔 ✅ BOLEH, malah penggunaan barra gel ini boleh untuk keseluruh tubuh, boleh digunakan di bahagian kepala untuk mengurangkan kelimumur dan boleh dijadikan gel mandian untuk memberi kesegaran sireh sekaligus menghilangkan bau badan ibu . . Barra Gel (Feminine wash) *RM27* ( ~np: RM30~ ) . Pos RM5 sm / RM10 ss . Klik link di profile utk direct wasap 60179718976 . 📲 www.wasap.my/60179718976/barra+gel . #shoppingwithilma #barragel #nonaroguy #pencuciwanita #femininewash #wanita #wangi #segar #selesa #pembersihperibadi #Assalamualaikum #makbuyung #makbuyong #merawatkeputihan #himommyjihan #cikguseo #ajimaura

1

freshcare_aromatherapy

Maaf ni bukan minyak wangi Tapi minyak Angin Aromaterapi yg ada 17 aroma bukan saje boleh hilangkan kembung perut siap boleh hilangkn stress sebab aromanya yg menyenangkan. . Untuk tempahan klik je link dekat bio tu😁. Tak perlu nak save nombor lagi.. . Setiap pembelian melebihi 10 dozen akan mendapat special price. . #freshcareborong #freshcare #free #freshcaremurah #freshcaremalaysia#murah #minyakangin #malaysia #harum #borong #anakmuda #uitm #kembungperut #sakitkepala #sakiturat #selesema #student #sayajual #traveler #wangi

0

junas_collection

Turtorial penggunaan junas parfum gaes. . . . Segarkan ruangan & mobilmu dengan junas parfum aromanya soft gak bikin pusing gaesss... . . - Coffee - Green tea - Ocean fresh - Cuddle baby - Grape - Manggo - Aroma terapi . Price 20K buy 3 : @18K buy 5 : @17K . Open order : 081326898149 (WA) #semarang #wangi #pengharummobil #harum #parfumgantung

0

nur_wongi

Wongi ade 7botol semuanya. Semalam ciknor story yg limited ade 2 botol. Tp yg ni mmg sedia ada. Btw nak tahu ke. Wongi ni lotion ke perfume? Jwpn tepat : Wongi ialah PERFUME DALAM BENTUK LOTION 4 jenis wangian untuk kaum hawa 👩🏻 Wongi for women 👩🏻 💜 Gucci flora 💛 Lancome Le Est te belle 💚Midnightfantasy Britney ❤Bombshell Victoria Secret 3 jenis wangian untuk kaum adam 👨🏻 Wongi for men 👨🏻 🔵 Dunhill Blue ⚫ Gucci Guilty Dominant 🔴 Rich 1Million Semua wangian wongi di inspirasikan dari perfume famous international. Jadi, wangian wongi amat familiar dgn masyarakat Malaysia hari ini #wongiaspire #wangi #wongi #wongiterengganu #wongipahang #wongimalaysia #wongiperfumedbodymoisturiser #perfumedlotion #lotionperfume #lotionpemutih #bodylotion ❤️

0

lindarafiqi.shoppe


Fatal error: Call to a member function getText() on null in /srv/www/gramview.com/public_html/tag.php on line 151