Xpenahxsyg Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

ieka_1997

#xpenahxsyg Morning...

0

ahmadqayyumsyazlan

Tb my love dan ank2 tsyg😍😍 #xpenahxsyg #hartamamababahduniaakhirat

1

shariza87

Happy bzday mamy😍❀️..xnk ucp pnjg2πŸ˜‚cma nk doakn awak sentiasa d rhmati olehnya,d pmudhkn apa yg sulit,insyaallh amin☺️..kmi sentiasa ada d blkg awak❀️tuaa sudah..okbai!!P# #bzdaygirl #xpenahxsyg

0

ranggi_town

#Repost @muhdnurfaqih (@get_repost) ・・・ Kawan memang ramai, tetapi sahabat susah senang tak seramai kawan semasa senang, thanks sahabat selalu support aku🏍🏍 #jsmotorsport #xpenahxsyg

1

muhdnurfaqih

Kawan memang ramai, tetapi sahabat susah senang tak seramai kawan semasa senang, thanks sahabat selalu support aku🏍🏍 #jsmotorsport #xpenahxsyg

15

misshazninzah

2

linzalina

Bila kita dlm kesedihan n kesusahan pasti emak y kita cr.. Emak la pendengar setia.. Dy jugak kwn gaduh kita....tp aku cuma meluahkan perasaan aku pd sekeping gambar.. Windu padanya x pnh pudar.. Sentiasa dlm minda aku.. Aku windukan senyuman manisnya.. Aku windukan mskkannya... Bg aku semuanya aku windukan.. #alfatihahbuatmak #xpenahxsyg

1

fadli_alias

Riadah bersama keluarga dipetang hari.. Dpt mghilangkan stress n penat bila tgk anak2 n isteri hepi... #madinatulilmi #muhammadimanhaziq #muhammadimanriqzi #permintaananakisterinaikkuda ##xpenahxsyg #tb...

0

hkemboja

My sunshine 🌞🌞 #xpenahxsyg

0

mf_alyaa

#xpenahxsyg.❀

5

muhammadshuhurbinmd

Baru dpt cuti2 malaysia brsama...heheheh #xpenahxsyg #kualititime

1

eillala_iman

0

shnatasya

dh pndai tantrum bdk ni sjk ada adik. penin mmy gn abah. smtime limit ksabaran dh smpai puncak,kna babap jgk lah jwbnya.pastu bila dia tdur,tgk muka rasa ksian pulak. sapa cmni gk? #1stson #penghunipertamarahimku #sygmommy #xpenahxsyg

1

noor_ena_

Be a good boy #xpenahxsyg #2018 #mula2malu

0

sitikhadijah_kadzori

Permata hati kami #aqilkhalish #xpenahxsyg

11

amirulasraf50364

Jaga diri, jaga mata, jaga hati g kat ore tu ingat kow ore sini jange mcam|| kat sano tu 😘 @norazira_98 #xpenahxsyg #mywife

1

yunn_amat

Dh dptkn jgn merengek....tq umi/ayah.... #xpenahxsyg #ankbujgsorg

0

catmiu8

Ksygn sye. 😘 #jiwamatmoto #xpenahxsyg

0

ain_leuniey

0

amirahn64

Ikutkan jer la bni awk ni nk mkn meatball tu Motif kuar mkn jer #xpenahxsyg #amiramira #dateberdualagi

0

husmi_hafiza

#xpenahxsyg Perangai masing2 wat sakit perottt😍

0

nurtaqin

Cinta hati dunia akhirat, syurga ku harta ku..... #xpenahxsyg

3

huda.sweet.315

Hppy bday mk...moge pnjang umo bhgia sllu n chat dismpin org2 trsyg.... #xpenahxsyg

0

khairiahabdullah2

Tetiba rindu dgn bdk nie.. #temangaduh #xpenahxsyg #sygsmpikeJannah

0

mimiazura_06

0

asmadiyana87

Smlm punye cite..with my family #MBO #xpenahxsyg #loveumak😘

0

ekinasyikin88

Alhamdulilah rezeki πŸ’‹ Terima kasih future mom bg bekal utk sy❀️ Terima kasih my future❀️ sanggup hantar bekal n air utk sy Terima kasih sgt2 Sayang sgt2πŸ’žπŸ’‹β€οΈπŸ˜˜πŸ˜˜ #EEKK #nyawaduniakhirat #myeverything #doayangbaikbaik #xpenahxsyg #buahhatikesayangan #harapdipermudahkan

13

dhaffimazlina82

mak cik bawang on the house !!!!! #πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #anaksedarano1 #alishadamia #xpenahxsyg #kakishopping

1

saadahtulainmohdlatif

Alhamdulillah,2 tahun da anak ibu.makin mcm2 da akalnya tu.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.moga membesar dgn sihat.moga mnjd anak yg soleh n berjaya dunia akhirat..aamiin... πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ #xpenahxsyg.. #buahhatiibuayah #syganak2ibu

4

ayu_tepen

Selamat hari jadi ke 2 syg mama... Mama doakan yg terindah utk amar alfirash... Jadi lah anak yg soleh Jadi lah anak yg penyabar Jadi lah anak yg membanggakan mama Dan baba... Jadi lah anak yg bole bawa mama Dan baba ke syurga Allah.. Jadi lah anak yg bole membimbing umat islam lain.. Kuat kan iman mu syg... Muhammad ammar al-firash bin Mohd apezee #myson #loveyou #xpenahxsyg #happybefday

2

wanbasariah

Nampak sebaya x kami 2... #xpenahxsyg

3

zack_atiqah

Alhamdulillah...akhirnye rindu ini terubat walaupon sikit...tq untuk segalanye...jauh dimate tapi dekat dihati ini...jngn nakal2 yee... #lipis-kuantan #xpenahxsyg...

7

dhaffimazlina82

nasib la dpt ayah long terejal cam niπŸ˜‚πŸ€ͺ #anaksedarano2 #xpenahxsyg #aqilharraz #😍😍😍😍

1

ekinasyikin88

4

nurazzilaheila

#throwback.. My luvly only LADYBOs❀️❀️ @fashasandha .. ape pun tomahan yg DTG She alwys keep smile n keep forward.. i pun seorg ibu tunggal so I rse bangge dgn kekuatan..semagt..n ketabahan beliau.. die bkn shje bos.. sister.. friends.. tapi die jgk idola i..wlaupn tegas tp die seorg majikan yg sgt prihatin baik n sntiase bkongsi ape shje yg beliau ade.. ❀️❀️ hopely 1 days i pun bjaya MCM beliau.. insyallah amin.. #myonlylluvlyadybos #xpenahxsyg ❀️❀️❀️

6

sitinor.shamsida

0

eydayuss79

MyNyawa😍 MyEnsemBoy #QambutQayaHaji #XpenahXsyg #BudaxMeqapKuat

0

nuraniszahra

2

dayah_comey

Moh la bwk beby services.. cian diew tuhh.. xpenah xsyg tau tau.. #bebyred😍 #xpenahxsyg #bykjasabebyrednih

3

zulika_95

tq dear dtg...next kenduri kita lak oke..hihi... #xpenahxsyg #xpnahxrindu

0

iwan_aji83

My nyawe #xpenahxsyg

0

adq_kechik19

Morning ddy kite #xpenahxsyg

0

dhaffimazlina82

Ni la family kecil saya #xpenahxsyg #4ofus #sshsenangsamaΒ² #pillofhappines

0

ekinasyikin88

Memikirkan semoga allah mempermudahkan urusan kami πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨β€οΈamin #EEKK #nyawaduniakhirat #myeverything #doayangbaikbaik #xpenahxsyg #harapdipermudahkan

10

en.nazri

Bdk blkng tu leher ilang hahahha #mr_munchyy #aisy #xpenahxsyg #eifavien

0

ekinmustapa

Selamat hari lahir adik..semoga dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan yg baik..jd anak yg soleh.. #2thn #xpenahxsyg #anakibuπŸ˜‚πŸ˜‚

2

en.nazri

Beli ko nk romantik tp saller jenis bebal die pegi tulis ap yg ko capition dah jadi hambar x tau nk gelak ke nk nagis #mr_munchyy #aisy #eifavien #xpenahxsyg

0

fadli_alias

Hidup ini singkat, maka jgn membuatnye lebih singkat lagi dgn sesuatu yg sia sia.. #madinatulilmi #muhammadimanhaziq #muhammadimanrizqi #xpenahxsyg

0

ekinasyikin88

I selfie sorang jela ye... Penat gile shoping nan ❀️, πŸ§•β€οΈ... 1ari berjln tp mmg puas aty.. Dpt beli ape yg πŸ§•β€οΈ nak... Alhamdulilah #EEKK #xpenahxsyg #myeverything #doayangbaikbaik

0

izwa_hafiz

0

niazurin

2 ketui jadi laa #xpenahxsyg #abang&adek

0

ayangkudarwina

Suke tgk zaman muda mudi...berbeza dgn yg sekarangπŸ™ŠπŸ™Š jgn tnye la kalo yg skrgπŸ˜†...korang pon mesti same kan..kew maintain??? #throwback #mudamudi #syukur #xpenahxsyg

4

eillala_iman

0

hidayah3124

0

nurmuazniey_shaari

3

ekinasyikin88

Hari nie kite selfie berdua plak.. Kami boring.. Kami bosan.. #xpenahxsyg #kesayanganaunty😘 #loveusomuch #πŸ’‹πŸ˜πŸ’‹πŸ˜

0

eikapink

Morning.....pgi2 baby dh kacau..trpksa la bgun bgi susu kt baby.... ##xpenahxsyg

1

nurmuazniey_shaari

2

ekinasyikin88

Thanks syg2ku sudi dtg uma xseberapa open nie hakhakhak... 😘 @wanna.nw83 #sahabatsekolah #loveusomuch #xpenahxsyg #anortikahdoro

0

izwa_hafiz

0

pja_farid

0

reena_cute89

selfiewithcikgu#xpenahxsyg#

0

nurmuazniey_shaari

Muka Putera fed up sbb kena layan cikniey selfie je kejenyaa...hahahah... padahal putera tgah intai jodoh kat lua tu...kannnnn..hikhik .. morning 🌀 #bilaaqjdbimbo #smuawarnaaqpakai #xpenahxsyg #xpenahxrindu #myboypren #putera #cikniey #loveyou πŸ’—β€οΈπŸ’•πŸ˜­πŸ˜œπŸ€£

9

mohd_ady99

Cerita smlm kite blnjer mem plk..susah senang kite lalui sama2..apalah sgt sbgai tanda trima ksh..bnyk kite bg lgi bnyk kita dpt..insyallahhhh..semoga rzki kami bertambah2 aminnnnnn #xpenahxsyg #jgnberkiradgnisteri #kauyangterindah

12

waniiiiii2109

Alhamdulillah lepas pulak lagi sorang. Semoga ke jannah hendaknye. Selamat menjalani kehidupan sebagai sepasang suami isteri buat @startsfromlove nurul ashyikin Dan pasangan Nik syafwan . Terima kasih sudi mengundang kami ke majlis perkahwinan kamu berdua. Xlupa jugak terima kasih kepada kwnΒ² yg dtg Dari jauh. #teamblueblack #rayakeberapaentah #extsp #xpenahxsyg #selalurindu #kalaudgndepaxretinakcontrolgelak #smogasglaygberlakuharnipenuhhikmah #kunciketeilangpule

7

nurmuazniey_shaari

1

ekinasyikin88

Ramai kate muka kami nie sama, Sama keπŸ€”πŸ€”??cer gtauπŸ€— #EEKK #xpenahxsyg #buahhatikesayangan

2

fieranash

Tk penah tk sweet dgn akk kite yg sorang niπŸ˜„πŸ˜„klau bole semua bnde nk smeπŸ˜…πŸ˜…...kmi mempunyai citerase yg sme...hoby yg sme...pendpt pn sme...seng cite semua nye smelaa🀣🀣akk yg sngt memahmi niπŸ˜†πŸ˜†#alwayssweet #memahmi #xpenahxsyg

1

fatin.nabilah.wnfn

org kuat kita nie #xpenahxsyg

0

arie_azreen

happy anniversary... #2taundh #xpenahxsyg #260616-260618

0

aziemaziraj

Ilham nk selfie.. Tp tutp mata lak.. X #xpenahxsyg #1thun23ari

0

ayen_sempoxx

Malam awek sblh 😘 Malam member2 #senyumjelarh #xpenahxsyg #mlmnidokrmhjlh #matmlm

0

ciksue01

Salam 9syawal... Kenduri tak bawa baby sebab tadi hujan.. Petang abah balik keje baru bawa baby jalan2... Jom ke utara laa kita.... Penang-pendang,kedah #ibustory #myonlyson #myonlydaughter #qualitytime #xpenahxsyg

1

lyzrose

β™₯οΈπŸ’žβ™₯οΈπŸ’ž #xpenahxsyg #hariharijatuhcinta #πŸ‘€πŸ™ŠπŸ€£πŸ˜œ

1

amin_saje92

Raya lagi bossku ! Selamat hari raya πŸ’₯ #xpenahxsyg #rayakansebulan

3

misi_ct87

Our beloved daughters forever.. Kesayangan n syurga mama n papa.. #xpenahxsyg# #garangsbb syg#

0

amin_saje92

Mat ri ye ! πŸ˜‚ #xpenahxsyg

0

mieamyra

Saat jatuh sy bersyukur awk disisi...thanks syg always with me...biar la org ckp pew pasal awk tapi sy tau dlm hati awk hnya ada sy ...in shaa allah... #jgntanyamnagmbarsidia #cintahatiawksyg #xpenahxsyg #Myrahyder

0

airees_amni

Nk sweet2 sikit.. 😍😍😍 Tq syg.... 😘😘😘😘 #xpenahxsyg #suamikusyurgaku #babahkepadaank2

2