Xpenahxsyg Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

waizwawa

Smlm up pic sbb adik ke 4.. Hr ni adik ke 5 (last) @hidaryadr lak yg request pic kak ngah dia utk challenge ke benda 2.. Kamera dlu kala xde filter mcm skrg ni.. Hehehe... 2009 - Sebelum kawin 2019 - Anak dah 2org #nhrjourney #xpenahxsyg #10yearschallenge

0

dhiaqisz

Mmy melamun dia pun melamun.. #xpenahxsyg #hartaduniaakhirat #dhiaqiszmiyyah

0

waizwawa

Bila uncle @ahmadaslamr ngata anak buah sendiri.. Padahal sm je dia pun dlu.. Apek gak ms kecik dlu.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Buat homework lambat pun mewarisi awak gak ni abg chik.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #nhrjourney #xpenahxsyg #waizrayyan

2

ct_din

mak ngn ank dara dating hari nie #xpenahxsyg #loveyoudear

0

anna_chocofit

3

waizwawa

Belikan utk wife katanye ice cream 2... Tup.. Tup.. Dia yg perhabiskan.. Kesabaran... ๐Ÿ™„๐Ÿ™„ Don't worry dear.. I still love u.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nhrjourney #mymemoks #xpenahxsyg #luveus

7

crock_moon

kesayangan hamba dunia akhirat.. . dia yg pertama . n always be da 1stโค๏ธ๐Ÿ˜‡ #nurnaylanajiha๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ #kesayanganomiebaba #xpenahxsyg

0

waizwawa

Ajak anak sebenarnya ltak dagu 2.. Tup.. Tup dia lak buat2 dr jauh.. Sweet lahhh sgt... Luve u so much dear.. #nhrjourney #mymemoks #xpenahxsyg

2

fadli_alias

Selamat melangkah ke alam baru persekolahan anakku Muhammad Iman Haziq.. Semoga terus berjaya dunia akhirat.. #hartapalingbernilaiduniaahkirat #anak2ibudaddy #madinatulilmi #muhammadimanhaziq #muhammadimanrizqi #xpenahxsyg

0

waizwawa

Cepat je ms berlalu... Awak dh msuk alam sekolah rendah pulak.. Belajar rajin-rajin.. Sentiasa buat yang terbaik... #nhrjourney #waizrayyan #ourson #xpenahxsyg

1

waizwawa

Main masakยฒ dgn ma.. Buat cecah dgn ubi... Nom.. Nom.. Nom.. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ #nhrjourney #xpenahxsyg #us #ikanperkasam #sambal

0

sue_pinkcafe

alhamdulillah..rezeki..tq #xpenahxsyg

0

sue_pinkcafe

tq sgt........love u more...#xpenahxsyg

2

dyanamiera

Ok laa bg can. Dy ckp ny je muke dy yg paling cemad. Ok laaa.. Lyn kan, nah amek... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #xpenahxsyg

0

ebatnani

Malam yg menenangkan jiwa.. semoga esok aku terus diberi peluang untuk terus bernafas dari Yang Maha Esa.. ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž #xpenahxsyg

3

eila_zainol

Budak pantang nmpak camera๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Dh snap tanya plak..hensem x firaz๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #manjapapamama #xpenahxsyg

1

airismaizatul

tq my lovely shuben ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ akhirnye dpt jgk sblm delivery.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿคญ #xpenahxsyg

0

arie_azreen

pin.. pin.. tumpang lalu.. seronoknya budak nie dh abis pantang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #NoorAureeliaRatiffa #cintahatimama #xpenahxsyg

0

rizz_haritz

Spend time with love #love4ever #mylove #xpenahxsyg

1

azue_iesya89

Selamat hari lahir along..ni je yg dpt ibu dan abah buatkn utk along..yg penting along suka..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #12/12/09-12/12/18 #alongturn9 #anaksulongibuabah #xpenahxsyg

4

2806az

#happy2......buahhatiibu๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #olehkeranabbusykitaberempatje #watkjeelok2 #xpenahxsyg

0

nazarudinbinmohdjasar

Katijah & nazatul Makin cantik akk katijah #xpenahxsyg #NURNAZATULNAWALIA

0

nazarudinbinmohdjasar

Memang kalau tidur kena buat mula comel eah... #xpenahxsyg #NURNAZATULNAWALIA

0

kamisahrosli__

Seorg yg murah dgn senyuman,manja,kuat mengamuk ( esah le tu ),rajin tlg mommy ( kk le tu ) #nyawamommy #sbbkitabecintatilljannah #xpenahxsyg

0

waizwawa

Seronok la masingยฒ dapat balik kg "rumah tok lek raya" ... Tiap kali g rumah pak lang msti akan ke blkng.. Abg long lak mmg pantang nmpk haiwan.. Asyik ke blkng je laa.. Adik tu takutยฒ berani je... N mama at last dpt gak jlnยฒ kt bendang.. Hahaha... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #nhrjourney #xpenahxsyg #mymemoks

0

crock_moon

beskat baru nayla... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #nurnaylanajiha๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ #xpenahxsyg

0

waizwawa

All I ever wanted was for you to know... Everything I do, I give my heart and soul #nhrjourney #xpenahxsyg #batuputih

0

_cintahatiriz_

Lepak2 mlm semalam..steady lg leh kayuh basikal sejam๐Ÿ˜… #hariharijatuhcinta #xpenahxsyg #๐Ÿ‚๐Ÿ‘€๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜

5

linzalina

Ini bdk da byk akal.. Pantang nampak kelibat mmy mula la ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ... #zaranisrinacountingdays #pengarangjantungmmynabah #xpenahxsyg

0

waizwawa

Hahaha... My dear terpaksa melayan kerenahku... Love u so much.... #nhrjourney #mymemoks #xpenahxsyg

0

waizwawa

Orang dari JB nk rest jap... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #myโ™ฅ๏ธ #nhrjourney #xpenahxsyg

2

ekinasyikin88

Alhamdulilah syukur berjalan nan lancar majlis perkahwinan kami 11 november 2018.. #EEKK #amalee #11september2018 #xpenahxsyg #myeverything #suamikusurgaku

4

waizwawa

Bila balik kampung tertinggal serum, moisturiser, toner dll mmg dull la hasil nye.. Comot skit muka.. Hahaha... Pe pun i LOVE u so much.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #nhrjourney #mymemoks #xpenahxsyg

0

yusnitawatiyusnitawati

Today my off day... ๐Ÿคฉ ๐Ÿคฉ Bwk my nyawa jln2.. Hanya yg nie je yg mampu.. #xpenahxsyg #myheros #hartaduniaakhirat

2

mektam_tam

HEPI ANNIVERSARY ABOH IBU!!! #10/11/2012-10/11/2018 #xpenahxsyg #3brilliantkiddos

2

heykalfaiz90

0

waizwawa

Seronok dia dapat hadiah last week... Congrats my lil prince... Mama always support you... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #waizrayyan #myโค๏ธ #nhrjourney #xpenahxsyg

0

waizwawa

Really love you.... Tiap kali balik JB ayah msti akan belanja mkn.. Biasa nya dia akan bw g tmpt fav kita n kedai yg baru.. Sbb dia tahu anak dia yg sorg ni suka mkn.. Xpelik if balik sna berat leh naik 2-3kg or lbh..๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Balik sna mmg mkn je laaa.. #myโ™ฅ๏ธ #nhrjourney #xpenahxsyg #selamatulangtahunenampuluh

2

crock_moon

si comel omie๐Ÿ˜˜ #nurnaylanajiha๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ #xpenahxsyg

3

crock_moon

my cumel2 Nur Nayla Najiha๐Ÿ˜˜๐ŸŒน๐Ÿ˜๐Ÿ’—โค๏ธ #nurnaylanajiha๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ #xpenahxsyg

2

azzakinah

Lena sungguh la ucuk mami niii... jeles mami... #kesyganmami #xpenahxcomey #xpenahxsyg

0

crock_moon

My Terapi Minda n Jiwa๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐ŸŒนโค๏ธ #nurnaylanajiha๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ #xpenahxsyg#anakomiebaba

7

hirzahanim

Hepy birthday๐ŸŽ‚abgchik Danish Haikal..Mama n Ayah sentiasa doakan ank ketiga kami ni sentiasa sihat walafiat, berjaya dlm kehidupan seharian dn sntiasa dibwh lindungan ALLAH SWT walau dimana je abgchik berada... #14yo2day #xpenahxsyg #sygsgt2 #25Okt2004till25Okt2018

1

waizwawa

Wife punya la amik heelokk je pic husband.. Tp.. Ble dia yg amik pic kte.... Kesabaran... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #myโค๏ธ #nhrjourney #xpenahxsyg #mymemoks

0

mohd_ady99

0

waizwawa

My lil prince n princess... My heart.. My soul.. My angel.. My everything.. #myโ™ฅ๏ธ #nhrjourney #xpenahxsyg #mymemoks

0

dihah87

Kerinduan melanda bila lama xjumpa #anakbuahnoempat #xpenahxsyg #acuygpenyayang

0

dhaffimazlina82

fridate with love๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #xpenahxsyg #diaabiskanwitkite #blackcanyon #berduashj #๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

2

cik_amat_adoi_adoi

7

crock_moon

my sexy girl๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #nurnaylanajiha๐Ÿ’‹๐Ÿ˜˜ #xpenahxsyg #anakomiebaba

1

ciksue01

Tq so much my dear untuk besday gift nie.. Walaupun bagi lambat cheq hargai sangat... Xpenah lupa besday cheq... Bersyukur sangat ade org yg syg kan kita... Nanti cheq pakai naah... Tunggu surprise dr org utk besday dia ujung tahun nie... Kita minta ayam tp dia bg itik.. :-) #xpenahxsyg #adajatimesusahsenangorang

1

ahmadqayyumsyazlan

Tb my love dan ank2 tsyg๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #xpenahxsyg #hartamamababahduniaakhirat

1

shariza87

Happy bzday mamy๐Ÿ˜โค๏ธ..xnk ucp pnjg2๐Ÿ˜‚cma nk doakn awak sentiasa d rhmati olehnya,d pmudhkn apa yg sulit,insyaallh aminโ˜บ๏ธ..kmi sentiasa ada d blkg awakโค๏ธtuaa sudah..okbai!!P# #bzdaygirl #xpenahxsyg

0

ranggi_town

#Repost @muhdnurfaqih (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Kawan memang ramai, tetapi sahabat susah senang tak seramai kawan semasa senang, thanks sahabat selalu support aku๐Ÿ๐Ÿ #jsmotorsport #xpenahxsyg

1

muhdnurfaqih

Kawan memang ramai, tetapi sahabat susah senang tak seramai kawan semasa senang, thanks sahabat selalu support aku๐Ÿ๐Ÿ #jsmotorsport #xpenahxsyg

15

linzalina

Bila kita dlm kesedihan n kesusahan pasti emak y kita cr.. Emak la pendengar setia.. Dy jugak kwn gaduh kita....tp aku cuma meluahkan perasaan aku pd sekeping gambar.. Windu padanya x pnh pudar.. Sentiasa dlm minda aku.. Aku windukan senyuman manisnya.. Aku windukan mskkannya... Bg aku semuanya aku windukan.. #alfatihahbuatmak #xpenahxsyg

1

fadli_alias

Riadah bersama keluarga dipetang hari.. Dpt mghilangkan stress n penat bila tgk anak2 n isteri hepi... #madinatulilmi #muhammadimanhaziq #muhammadimanriqzi #permintaananakisterinaikkuda ##xpenahxsyg #tb...

0

hkemboja

My sunshine ๐ŸŒž๐ŸŒž #xpenahxsyg

0

waizwawa

Tata.. Atok n nenek... Bln dpn kte g holiday plak ea... ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ #myโค๏ธ #nhrjourney #xpenahxsyg

0

_cintahatiriz_

Tacehh cintaaa... #luvluvluv๐Ÿ’• #xpenahxsyg #๐Ÿ‘€๐Ÿ™Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

0

eillala_iman

0

shnatasya

dh pndai tantrum bdk ni sjk ada adik. penin mmy gn abah. smtime limit ksabaran dh smpai puncak,kna babap jgk lah jwbnya.pastu bila dia tdur,tgk muka rasa ksian pulak. sapa cmni gk? #1stson #penghunipertamarahimku #sygmommy #xpenahxsyg

1

noor_ena_

Be a good boy #xpenahxsyg #2018 #mula2malu

0

farhan_raub

asik post gamba moto je arini kite post gamba mak n ayh mertua awk๐Ÿ™Š #orgpalingsyg #miss๐Ÿ˜ญ #xpenahxsyg

3

sitikhadijah_kadzori

Permata hati kami #aqilkhalish #xpenahxsyg

11

amirulasraf50364

Jaga diri, jaga mata, jaga hati g kat ore tu ingat kow ore sini jange mcam|| kat sano tu ๐Ÿ˜˜ @norazira_98 #xpenahxsyg #mywife

1

wanabu_airmata_sesalan

Bigboss.. #permatahatiku#no.4#3mounth#noureenqasrina#newbabyborn #babygirl#xpenahxsyg

2

catmiu8

Ksygn sye. ๐Ÿ˜˜ #jiwamatmoto #xpenahxsyg

0

amirahn64

Ikutkan jer la bni awk ni nk mkn meatball tu Motif kuar mkn jer #xpenahxsyg #amiramira #dateberdualagi

0