Xpenahxsyg Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

sitinor.shamsida

0

meranpbv

Anak dara kami😍😍😍 #xpenahxsyg #hidup&nyawaku #kesayanganibuayah

5

hafiz_izwa

Tb hat lpasΒ² rindu weh #xpenahxsyg #rinduselalu #lebiuucuk

0

eydayuss79

MyNyawa😍 MyEnsemBoy #QambutQayaHaji #XpenahXsyg #BudaxMeqapKuat

0

nuraniszahra

1

nurulatikah_ikah

muka penuh skrinπŸ˜… mat malam😍😘 #xpenahxsyg #

1

dayah_comey

Moh la bwk beby services.. cian diew tuhh.. xpenah xsyg tau tau.. #bebyred😍 #xpenahxsyg #bykjasabebyrednih

3

zulika_95

tq dear dtg...next kenduri kita lak oke..hihi... #xpenahxsyg #xpnahxrindu

0

iwan_aji83

My nyawe #xpenahxsyg

0

adq_kechik19

Morning ddy kite #xpenahxsyg

0

dhaffimazlina82

Ni la family kecil saya #xpenahxsyg #4ofus #sshsenangsamaΒ² #pillofhappines

0

ekinasyikin88

Memikirkan semoga allah mempermudahkan urusan kami πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨β€οΈamin #EEKK #nyawaduniakhirat #myeverything #doayangbaikbaik #xpenahxsyg #harapdipermudahkan

10

en.nazri

Bdk blkng tu leher ilang hahahha #mr_munchyy #aisy #xpenahxsyg #eifavien

0

ekinmustapa

Selamat hari lahir adik..semoga dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan yg baik..jd anak yg soleh.. #2thn #xpenahxsyg #anakibuπŸ˜‚πŸ˜‚

2

en.nazri

Beli ko nk romantik tp saller jenis bebal die pegi tulis ap yg ko capition dah jadi hambar x tau nk gelak ke nk nagis #mr_munchyy #aisy #eifavien #xpenahxsyg

0

syikienfazly8283

Teman ssh sng. Penat lelah. Kemana saja kmi berdua. Tq syg jdy drive sye htr jamu pade customer. #LBCas@syikien #xpenahxsyg #LBC angels

1

fadli_alias

Hidup ini singkat, maka jgn membuatnye lebih singkat lagi dgn sesuatu yg sia sia.. #madinatulilmi #muhammadimanhaziq #muhammadimanrizqi #xpenahxsyg

0

ekinasyikin88

I selfie sorang jela ye... Penat gile shoping nan ❀️, πŸ§•β€οΈ... 1ari berjln tp mmg puas aty.. Dpt beli ape yg πŸ§•β€οΈ nak... Alhamdulilah #EEKK #xpenahxsyg #myeverything #doayangbaikbaik

0

hafiz_izwa

0

niazurin

2 ketui jadi laa #xpenahxsyg #abang&adek

0

eillala_iman

0

hidayah3124

0

ekinasyikin88

Hari nie kite selfie berdua plak.. Kami boring.. Kami bosan.. #xpenahxsyg #kesayanganaunty😘 #loveusomuch #πŸ’‹πŸ˜πŸ’‹πŸ˜

0

nrbaizurah

0

eikapink

Morning.....pgi2 baby dh kacau..trpksa la bgun bgi susu kt baby.... # #xpenahxsyg

1

ekinasyikin88

Thanks syg2ku sudi dtg uma xseberapa open nie hakhakhak... 😘 @wanna.nw83 #sahabatsekolah #loveusomuch #xpenahxsyg #anortikahdoro

0

hafiz_izwa

0

pja_farid

0

reena_cute89

selfiewithcikgu #xpenahxsyg #

0

_.hziqq

You're one in a thousand in my heart dearπŸ’–πŸ’•πŸ’•x pnah bosan nakk post gamba you😊x mau sedih2 keyy😊ade masa kita repeatπŸ˜πŸ’•β€ #kamibudakbaik #jgnnakal2 #xpenahxsyg

1

waniiiiii2109

Alhamdulillah lepas pulak lagi sorang. Semoga ke jannah hendaknye. Selamat menjalani kehidupan sebagai sepasang suami isteri buat @startsfromlove nurul ashyikin Dan pasangan Nik syafwan . Terima kasih sudi mengundang kami ke majlis perkahwinan kamu berdua. Xlupa jugak terima kasih kepada kwnΒ² yg dtg Dari jauh. #teamblueblack #rayakeberapaentah #extsp #xpenahxsyg #selalurindu #kalaudgndepaxretinakcontrolgelak #smogasglaygberlakuharnipenuhhikmah #kunciketeilangpule

7

ekinasyikin88

Ramai kate muka kami nie sama, Sama keπŸ€”πŸ€”??cer gtauπŸ€— #EEKK #xpenahxsyg #buahhatikesayangan

2

fieranash

Tk penah tk sweet dgn akk kite yg sorang niπŸ˜„πŸ˜„klau bole semua bnde nk smeπŸ˜…πŸ˜…...kmi mempunyai citerase yg sme...hoby yg sme...pendpt pn sme...seng cite semua nye smelaa🀣🀣akk yg sngt memahmi niπŸ˜†πŸ˜† #alwayssweet #memahmi #xpenahxsyg

1

arie_azreen

happy anniversary... #2taundh #xpenahxsyg #260616-260618

0

aziemaziraj

Ilham nk selfie.. Tp tutp mata lak.. X #xpenahxsyg #1thun23ari

0

ayen_farah

Malam awek sblh 😘 Malam member2 #senyumjelarh #xpenahxsyg #mlmnidokrmhjlh #matmlm

0

ciksue01

Salam 9syawal... Kenduri tak bawa baby sebab tadi hujan.. Petang abah balik keje baru bawa baby jalan2... Jom ke utara laa kita.... Penang-pendang,kedah #ibustory #myonlyson #myonlydaughter #qualitytime #xpenahxsyg

1

lyzrose

β™₯οΈπŸ’žβ™₯οΈπŸ’ž #xpenahxsyg #hariharijatuhcinta #πŸ‘€πŸ™ŠπŸ€£πŸ˜œ

1

amin_saje92

Raya lagi bossku ! Selamat hari raya πŸ’₯ #xpenahxsyg #rayakansebulan

2

misi_ct87

Our beloved daughters forever.. Kesayangan n syurga mama n papa.. #xpenahxsyg # #garangsbb syg #

0

amin_saje92

Mat ri ye ! πŸ˜‚ #xpenahxsyg

0

mieamyra

Saat jatuh sy bersyukur awk disisi...thanks syg always with me...biar la org ckp pew pasal awk tapi sy tau dlm hati awk hnya ada sy ...in shaa allah... #jgntanyamnagmbarsidia #cintahatiawksyg #xpenahxsyg #Myrahyder

0

airees_amni

Nk sweet2 sikit.. 😍😍😍 Tq syg.... 😘😘😘😘 #xpenahxsyg #suamikusyurgaku #babahkepadaank2

2

norfadhilahzainalabidin

Ini kakak sayaπŸ€—πŸ˜˜πŸ˜ #xpenahxsyg #sygsmpimati

0

sazuhaz

Layan gegirl selfiy.. #xpenahxsyg

0

mohddoress_wedding_planner

Beraya umah sanak saudara.. at paris 3... #xpenahxsyg #foreverMore @cammy9955

0

jeys06

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin #teamrayajolobu #xpenahxsyg

2

ekinasyikin88

Bile xjumpe windu bagai, bile da jumpe gile2🀭 Itu lah kami, tahun yg sama, sulung yg sama, sikap ganjil yg sama(secret) actually all sama la kami berdua nie... 2 bile xjumpe, 1ari bgaikan setahun..cewahh...benda kenyataan n realiti.. Doa yg baik2.. Jauhkan dri mata, mulut yg byk ade hasad dengki... Allah sentiasa ade nan kite.. Amin #Eekk #xpenahxsyg #myeverything #doayangbaikbaik

2

dhaffimazlina82

permintaan pemaisuri hati #xpenahxsyg #veronee #bilikraya

1

zaliaa06

13

yaa80

Alhamdulillah 6/6/18,genaplah umur Adam Nasrullah Mahathir sethn..kehadiran adik memang x pernah dirancang tapi Allah dh aturkn yg terbaik utk mak n ayah..kehadiran adik pelengkap kehidupan kami semua..akhirnye abg Ahmad Naqib ade geng..adik membesar sihat n ceria walaupn adik x bersama mak n ayah sepanjang masa..atas sebab2 tertentu,adik terpaksa tinggal bersama ibu Sadiah Saliman dr adik umur 3 bln lebih lagi..walaupn mak n ayah dpt jumpe adik cuma pd ari cuti saja,kasih syg n ingatan kami pd adik x pernah ilang walau sesaat..insyaAllah x lame lagi kita akn bersama kembali spt sblm ni..tq pd kakak iparku yg sudi menjaga adam nasrullah dgn penuh kasih syg.. #xPenahxSyg # #adikBambam # #budakDemok # #sekejapJeMaseBerlalu # #syukurAlhamdulillah # #sebakRase # #dhBergenangAirmataNi # #makRinduAdik #

0

nadhieya_zulaikha

Teman setia... Tq teman mama... Harap semua selesai hari ni... #xpenahxsyg #myheartbeat

0

eydayuss79

Dlm dok sembang tanya tu tnya ni tiba² senyap dah....Qupa² nya dh tdoq..😴😴 Alahaiii ank bertuahhh senang nya dy tidoq.. Letih puasa.. #Ramadhan17 #XpenahXsyg #Hartadunia&Akhirat

0

ekinasyikin88

Hantar ❀️ g keje, mata rabak😴 #xpenahxsyg #buahhatikesayangan #selamatmalam #loveusyg😘😘😘😘

18

fiza_yantik

0

darlingayda

selamat menyambut bulan Ramadhan.. #xpenahxsyg #loveyousonπŸ’™ #esokpuasawoi

0

sai_yidah_

Miss.......... Family 1A #xpenahxsyg

2

idazuraidah

Sebelum Ramadhan.. Kita keluar sama dlu... Sebulan nti x jumpa.... Masing2 busy... #xpenahxsyg #harapkekalselamanya

0

wniy_mirul

Why so seriusπŸ™ˆβ€ #XpenahXsyg

0

darlingayda

selamat hari ibu .. #xpenahxsyg #loveyousonπŸ’™

0

nieyrah_rashid

SELAMAT HARI IBU BUAT MAK TERSAYANG.... #XPENAHXSYG #DUNIAKUSYURGAKU😍😍😍😘😘😘😘😘

0

aizee_effa

miss u my hubby. . #xpenahxsyg. .

0

adzila_izwan

Selamat hari lahir bt ayah Adnan B Abu Bakar semoga sentiasa berada dibwh rahmat & lindungan Allah swt.. #xpenahxsyg #sygayah #sygmak

0

aremangyam123

1

qaseh_iera

Happy anniversary 3st #tilljannah #xpenahxsyg #2015-2018

3

masy_omar80

Thanks for coming babe..last min pun janji dtg kan.terserlah kekurusan ko skrg bila bergambar dgn mak buyung ni 😁😁😁😘 err usap2 tu hint no 4 ker #majlisdoaselamat #babyAS Repost from @kopok_0ya @TopRankRepost #TopRankRepost Akhirnya dapat gak jumpa ibu ngandung ni.last minit tu slalu yg jd...dapat gak usap peyut ko sblm letopp beb.makin berseri ngandung ni.doakan semoga dipermudahkn segalanya @masy_omar80.. πŸ’˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ’‹πŸ‘Ά #SYUKURALHAMDULILLAH #kendurikesyukuran #xpenahxsyg #kawansukaduka #sygsgt2 #loveuolss

3

malia9092

Peneman yg setia #xpenahxsyg

6

darlingayda

yeahhhh...sok cuti ✌ #xpenahxsyg #lovemyfamily

0

darlingayda

sopan x kita pakai kain batik...haha #mamanoty #xpenahxsyg #loveyousonπŸ’™

0

liza.ijoy

Cinta sampai jannah #xpenahxsyg #rinduselalu #loveupa

0

cahaya_eina16

Ank ngajak mengeteh layankan je la..😍😍😍😍 #xpenahxsyg #syghrtaummiduniaakhirat #ankummibabah

0

dhaffimazlina82

Harta dunia akhirat #xpenahxsyg #fulloflove #mysmallfamily

0

ayue_amin

hari ni mak kita buat fisio..next month x payah pi pasal fynano mjamin boleh jadi doktor fisio... #thebestmom #xpenahxsyg #myfamili #videolawakwarna

7

elabobot

Assalammualaikum... Harini 24/4/2018 genap umur Muhammad Shafiq Haqimi Bin Mohd Ashraf 4tahun... Dan xlupa Ank ibu y sulong Muhammad Shahrul Haqimi Bin Mohd Ashraf 7thun pada 23/3/2018 lewat sambut sebulan.. πŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‚ Semoga ank2 ibu sehat2 selalu dlm jagaan ibu dan ayah πŸ’‹πŸ’‹ #ibuayahsygkamu #hanyakami #keluargakecilkami #xpenahxsyg

0

shaifuldiyana

Dear god, keep them safe when im not around ❀️ #missingmylove #missbothofyou #positive #lovedsfamily #seeyoutomorrowlove #countinghours #xpenahxsyg #ds

1

qaseh_islisa

Campak belakang:Bila qaseh dok bahan ibu dia.Dpt plak support dr cousin2 yg masuk airπŸ˜‚πŸ˜‚Ibu is pasrah j.. Yg lain2 mampu tonton n guling2 tawe j la..ank oo ank #xpenahxsyg #familymasukairπŸ˜„πŸ˜„

6

ziezielala

Morning cintaπŸ’ž #xpenahxsyg #baegoals Bekurun daa ig sis🀣

8

adysham

honeymoon dgn bff.. #xpenahxsyg #

3

nurain_ismail87

campak belakang πŸ˜„ Melawat team rehab yg x penah lupekan diriku..sntiasa diraikan bagai keluarga..Alhamdullilah #xpenahxsyg #

0

inorazalina

13/4/2005-13/4/2018 Dah 13 tahun Allah pinjamkan Abg utk Ibu Alhamdulillah Tq Allah Ya Allah Kau jadikanlah ank ku ank yg soleh,kau murahkan rezekinya,kau panjangkan umurnya,Kau pelihara akhlaknya,kau jagalah die dan kau lindungilah die walau di mana die berada..Sesungguhnya kau lah menentukan segalanya...Aamin... #xpenahxsyg #hartaduniaakhirat #tiadaGanti

0

atiq1211

sabar je la ngn laki aku ni..minta tlg rendam kn ikan,dia blh plak buat lawak.. #lakiakupalegiler #xpenahxlawak #xpenahxsyg

0

noraimimdtajudin

0