Zizanrazak Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

maryky_fieyra

πŸŒ›Selamat Malam!!πŸŒ› . Best ever make up remover! Tuang sikit atas kapas dan kotoran / Make Up hilang ! Yeay !😍 yang penting sesuai untuk kulit sensitif dan oily macam fieyra ni πŸ€—. . Korang tahu tak make up di bahagian mata dan bibir tidak boleh dicuci dengan pencuci muka biasa atau baby oil? Haa.. yang ni saya percaya ramai yang xtau. Fieyra pon cam tu dulu.. sekarang insaf dah πŸ˜‚. . Kulit sekitar bahagian mata adalah bahagian yg nipis dan sgt sensitif. Jika tiada penjagaan yg betul, bahagian kulit sekitar mata akan cepat menampilkan masalah seperti lingkaran hitam sekitar mata (dark circles), kedutan(wrinkle), eyebag(kantung mata), oil seed dan mata kelihatan sembap πŸ‘€πŸΌπŸ˜₯ . Penjagaan kulit sekitar mata adalah sangat penting diberikan seawal yg mungkin. Jika lambat dirawat, mungkin akan ambil masa yang panjang untuk dirawat. Bukan sekadar masa, tapi melibatkan kos yang tinggi. . Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya?😍 . Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: . Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. Selamat digunakan untuk mencuci bibir. Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian jer. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pada kulit wajah. . . LoVe🌷... Fieyra ❀️ . . #marykayloversπŸ’‹ #marykaymakeupremover #bestmakeupremover #marykaycosmeticsπŸ’„ #penanggalmekap #marykaymalaysia #marykaysg #marykaypahang #marykayjakarta #marykaybrunei #marykaysabahsarawak #marykaylabuan #marykayasia #marykayjapan #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaysemenanjung #bellaamara #belladally #nazimothman #zizanrazak #emmamaembong #lelakicantik #perempuancantik

0

mz.coz

πŸ”₯HARGA PROMOSI!!πŸ”₯ GENTLE TAK BOLEH DAPAT KAT MANA-MANA🚫🚫 ➑️FILA ATHLETIC ➑️WARNA=All Black ➑️SAIZ=41-45(saiz lelaki) ➑️HARGA=RM75(semenanjung)=RM80(sabah/sarawak) 😧😧😧😧 -Jadi,takkan nak tengok je?😊😊😊😊 -Kalau berminat tekan link di atas πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† #uqashasenrose #ctdk #paknil #khaibahar #artist #zizanrazak #aydajebat #syafiqkyle #sufiansuhaimi #elfiraloy #johannesburg #kasutmurah #kasuttrending #ootd #modeling #kasut #kasutori

0

farsshopstore


Fatal error: Call to undefined function Twitter\Text\idn_to_ascii() in /srv/www/gramview.com/public_html/vendor/nojimage/twitter-text-php/lib/Twitter/Text/StringUtils.php on line 118