theernyboutique on Instagram

HANDBAG | SCARF | PERFUME

🙋 Founder @datinerny_ 📄 SSM PG 03799xx-M 😘 THANK YOU SHOPPING WITH US 😍 👉 Hanya #theernyboutique semua details ada 👇Klik link 👇 untuk

http://chatwasap.com/da8632

Report inappropriate content

"SELEPAS SPRAY JE ORG TEGUR 'EH SEDAPNYA BAU'" Bila dapat feedback macam ni mesti la hati sis berbunga2 kan. Pstu mcm tak sabar nak jual kt semua orang diatas faktor feedback positive. . Sekotak RM30 INCLUDE POSTAGE SELURUH NEGERI K. Boleh buat sebagai doorgift pulak. Ha mana satu korang nak? . Ketahanan selama 8-12jam dan boleh dibawa solat. Solat kan kena wangi-wangi tapi janganla ko sembur habis sebotol, habis la org sebelah sekali tok imam pengsan mcm cerita Isteriku dari neraka tu 😂 Okay korang boleh click link dkt bio utk order. Cepat!!!!!! #usahawanmuda #perfumewanita #onlinebusiness #inspirasi #dropshipwanted #doorgiftkahwin #borong #surprisedelivery #uitmpalam #keusahawanan #beritaharian #metro #minyakwangi #tiktok

1

Perfume is a accessories like a cloth and makeup. Without perfume its not complete right? . Sebab kalau badan kita berbau kita akan ganggu persekitaran. Orang akan jadi tidak selesa dengan kita. . So, start now we should change our personality. Wear a perfume. Buy with us sekali spray orang dah tegur "sedapnya bau" Hanya RM30 INCLUDE POSTAGE

0

New Arrival SUPER HOT ADIDAS Backpack Grade 5A Material :High Grade PU . Rm 70sm Srwk add rm 2 Sbh add rm 5 . How to oder : Screenshot item & whatsapp 0189457955 .

2

11

Mango Shopper Tote Bag (HS) Price : RM45 Free Pos 1 Malaysia Material : Synthetic Leather Measurement : 49cm×17cm×29cm Whatsapp 0189457955 to oder Take Noted 👇🏻 : Item is ready stock and will be ship out within 2-3 working day after payment received. - #regrann . #theernyboutique #handbag #handbags #handbagcantik #handbaglawa #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #slingbagmurah #sayajual #sayajualhandbag #kamaliens #ajimaura #dressmurah #fattzura #shaklee #hantaran #petalingjaya #putrajaya #bazarpaknil #handbaglovers #terapiinstagram #ruangrezekihanania - #regrann

3

PREMIUM QUALITY MANGO V Shape Quilted Sling Bag . . Price : RM50 SM SS add RM3 . Whatsapp 018 9457955 untuk oder . Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received . #theernyboutique #handbag #handbags #handbagcantik #handbaglawa #mangobagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #begmurah #slingbagmurah #sayajual #sayajualhandbag #terapiinstagram #dressmurah #fattzura #mangomalaysia #igshopmurah #galeriariani #petalingjaya #putrajaya #bazarpaknil #handbaglovers #bagmangomurah #uitmpretty #uitm #uitmshahalam - #regrann

0

BAG PALING LAKU.... . MNG by Mango Seashell Shaped Bag . . Price : RM40 SM SS add RM7 . Whatsapp 018 9457955 untuk oder . Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received . #theernyboutique #handbag #handbags #handbagcantik #handbaglawa #mangobagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #begmurah #slingbagmurah #sayajual #sayajualhandbag #terapiinstagram #dressmurah #fattzura #mangomalaysia #igshopmurah #galeriariani #petalingjaya #putrajaya #bazarpaknil #handbaglovers #bagmangomurah #uitmpretty #uitm #uitmshahalam - #regrann

2

MNG by Mango Handbag . Price : RM55 SM SS add RM3 . Whatsapp 018 9457955 untuk oder . Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received . #theernyboutique #handbag #handbags #handbagcantik #handbaglawa #mangobagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #terapiinstagram #joharapagiera #legoland #lostworldoftambun #universitimalaysia #uitmperlis #kahwin #uitmsegamat #slingbag

2

MNG by Mango Handbag . Price : RM55 SM SS add RM3 . Whatsapp 018 9457955 untuk oder . Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received . #theernyboutique #handbag #handbags #handbagcantik #handbaglawa #mangobagmurah #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #bagmurah #terapiinstagram #joharapagiera #legoland #lostworldoftambun #universitimalaysia #uitmshahalam #kahwin

1

0

Hello university student especially Uitm. How was yr week 13? Me? Barai terok sampai demam 😂

0

Cantik tak packaging dia? Ha ha ha... Jom dptkan perfume ni exclusive sangat nokkkk. Click link on bio ok untuk order. #usahawanmuda #perfumewanita #onlinebusiness #inspirasi #dropshipwanted #doorgiftkahwin #borong #surprisedelivery #uitmpalam #keusahawanan #beritaharian #metro #minyakwangi #tiktok #melodi #meletop #minyakwangi

0

"SATU KALI SPRAY DAH WANGI SIS" Bila dapat feedback macam ni mesti la hati sis berbunga2 kan. Pstu mcm tak sabar nak jual kt semua orang diatas faktor feedback positive. . Sekotak RM30 INCLUDE POSTAGE SELURUH NEGERI K. Boleh buat sebagai doorgift pulak. Ha mana satu korang nak? . Ketahanan selama 8-12jam dan boleh dibawa solat. Solat kan kena wangi-wangi tapi janganla ko sembur habis sebotol, habis la org sebelah sekali tok imam pengsan mcm cerita Isteriku dari neraka tu 😂 Okay korang boleh click link dkt bio utk order. Cepat!!!!!! #usahawanmuda #perfumewanita #onlinebusiness #inspirasi #dropshipwanted #doorgiftkahwin #borong #surprisedelivery #uitmpalam #keusahawanan #beritaharian #metro #minyakwangi #tiktok

1

1

Because this is so exclusive. Come with beautiful box and 1 smell only for men and women. . I know this perfume will make your day become more amazing. Spray this to make sure you guys get positive day 💜 1box RM30 INCLUDE POSTAGE . #usahawanmuda #perfumewanita #onlinebusiness #inspirasi #dropshipwanted #doorgiftkahwin #borong #surprisedelivery #uitmpalam #keusahawanan #beritaharian #metro #minyakwangi #tiktok

0