yieyra_ on Instagram

Eyra zamri

› Princess Mom dad ❤ › Allah | Nabi Muhammad ❤ › Unfollow detected ❤ › New acc @bxby.blxck_ › Taken (11.11.18) ❤ › 2 Owner ❤

Report inappropriate content

Sapa tahu ni anime apa ??😋 #unniedoll #animedoll

8

1

Aku tanya apa khabar "khabar baik" 😂 pandai nenek ni buat lawak 😂 #viralvideos #viral #lawak #lawaking #tiktok #tiktokviral #lawakkeder #kasiviral #opah #lawakbodoh @kasi_viral @lawak_jintoncit

2

14

0

2

Yes betul tu ade je manusia tak boleh tengok dengan kejayaan kite 🌚❤ . Cc:@nzacksx._ . . . . . #tiktok #viralmalaysia #viralvideos #bangkitmalaysia #musically #n

0

Simpan sikit bodoh tu untuk masa depan bingai 😂 Cc: @nzacksx._ #teguran #tiktok

Follow dak comey ni ❤ hope tak sombong 💕 Dia kawan saya, musuh saya, dan my mummy 😂 @frhaneyy_ #likeforfollow #likeforlikes #like4likes

lebih baik diam daripada dok kecam hamba Allah sana sini 😊

Dua² saya sayang ❤ Follow ig @_ali_danial_

بسم الله الرحمن الرحيم ❤ القوءان سحبب كو ❤ Kalau ada yang salah tegur 😅 Mulakan pagi mu dengan senyuman ❤ dalam dunia ni hanya satu sahabat boleh bawa kita ke syurga iaitu Al Qur'an❤

Throwback with my sister ❤ #vsco

5

Cafe ❤