zazazaki on Instagram

Zazazaki

Founder of Makeup Lab

Report inappropriate content

Tag kawan korang yg muka break out bila pakai sunscreen 😂😂😂. . . #skincare #skincareroutine #skincaretips #penjagaankulit #penjagaanwajah

6

Tag 2 orang kawan korang dan selamat kan derang!. . . #skincare #skincareroutine #skincaretips #penjagaankulit #penjagaanwajah

0

Tag kawan korang supaya tak jadi kordial 😂😂😂. . . #skincare #skincareroutine #skincaretips #penjagaankulit #penjagaanwajah

1

0

0

0

0

14

0

0

Happy sangat tengok Danish makan cucur ni. Zaza dok tengok je dia makan berketoi ketoi! Dalam hati ni haih. Dah besar dah Danish. Dulu makan berlemoih bersepah stressss. Tapi skrg bagi mangkuk, dia pi bawak mangkuk, duduk, makan sampai abis then minum air. Dulu nak suruh minum air pun berperang tau! . . . Macam-macam dalam mind tengok Danish makan cucur. . . . Tetiba ada ter bau hangus! 🤣🤣🤣

2

Tak tau lah ini auntie ke anak dara ke. Dia pakai profile photo ni kat IG dia. Kikikiki. . Zaza boleh perasan IG dia sebab dia follow @makeuplab_ . Orang lain semua profile picture gambar suwittt suwitt. Kenapa minah ni profile picture dia macam ni. . Misteri ke. Perahsia ke. Pelawak ke. Tak tau lah dia. Tapi dia unik pulak rasanya. . Tak pernah lagi tengok orang letak gambar opera cina as profile picture. Kahkahkah . This is for u girl! . . . #muamalaysia

3

Folow @makeuplab_ tau! Nanti boleh beli jongkong emas buat tudung. Hikhikhik. . . . #muamalaysia

10

Jom pegi beli ikan nyok nyok kat @makeuplab_ . . #muamalaysia

8

Selepas berhenti kerja singapore, sempat kerja kt jb sekejap sebelum masuk UTM buat master. Merisik resipi asam pedas johor dengan kakak kerani. 🤭🤭. Try lah. Tak nak try tengok je lah 😂

2

Nak minta apa lagi kat tuhan kalau dah ada family yang macam ni(syukur). Ni semua sebaya ni. Tiada perbezaan umur. All uncles and aunties memang sangat sempoi. Mungkin spesis family ni je yang gini. 😂😂😂. Dalam video pun tak nampak mana golongan mak2 sedara mana golongan anak2 sedara. Last family day memang sangat best sampai sekarang rasa nak loncat loncat lagi. Thanks uncles and aunties for loving us this much. Layan kan aje anak sedara buat games pung pang pung pang. 😝🤗🤗🤗

4

Umur 17 bulan Danish berjaya sebut nama dia. Nekma yg kasi nama Danish. Umi busy buat thesis, suruh nekma yg pikirin nama nya. #danish17months

0

Tak nampak pulak ada apa dalam blender. Buat stok cili blend sebelum tu. Tu pasai comot blender i. Ampun. . Blend all, bawang merah, bawang besar, halia, kunyit hidup, cili blend, cili padi, cili hidup merah. . Tumis garing lit lit. . Belacan. . Gula melaka. . Udang. Petai. Air sikit sangat. . Utk nasi, bawang merah, halia, santan, biji halba (i miss u nenek). . Petua input from veteren: . Chef ammar: tak boleh letak air lebih dari setengah blender, nanti messy x hengat blender. . Chef afc: udang tak perlu masak lama to preserve original flavor, dia didihkan air, letak udang, tutup api terus 😱😱😱. . My fav periuk all time, DIY premium, beli kat DIY, boleh tumis segaring mana hati ku nak, tanpa melekat, puas hati i! Ayah Danish bagi hadiah periuk ni, peluk sampai tido. . #resipi #videomasak #cookingvideo #homecook #homemade

0