zizanrazak869 on Instagram

Z I Z A N R A Z A K

This is me! Young entrepreneur and an entertainer.

Report inappropriate content

Ayo guys. Jangan lupa layan JOZAN. @jozlynnhanania @jozanlive #jozanlive #jozan

133

Design baru datang lagi..!!!!! @stonedandco #zizanrazak #stoneandco

179

Harini saya kongsi gambar girl friend saya. Saya cinta Chantiq. @jozlynnhanania #zizanrazak #imissu

186

Treler Wheely versi BM di You Tube sekarang. Search “Wheely Malaysia” #Gempak&Lawak @jozlynnhanania @lisasurihani @kartunstudios @primeworks.studios @gscinemas @tgvcinemas @mbocinemas @mmcineplexes

137

Assalamualaikum. Maaf lama tak update media sosial. Ok guys. Jangan lupa tengok jozan ya di astro warna. @jozlynnhanania #jozan

343

Terfikir suatu hari saya akan ada anak. Ya sure saya nak jadi ayah yang terbaik buat anak saya. Saya nak anak saya jadi anak yang terbaik buat saya. Jadi apa persiapan saya. Saya usaha untuk menjadi anak yang baik buat ibu bapa saya. #zizanrazak #assalamualaikum #baby #soleh

573

Antara senyuman yang boleh menyebabkan diabetes pada para wanita. #zizanrazak #sayajualyebang

495

Jangan sesekali menanti peluang. Tetapi kita perlu mencipta peluang. #zizanrazak #sayajualyebang #movie

250

Saya tau dengan wajah awak ni ramai sayang awak. Tapi kalau sebut pasal CINTA saya percaya hati saya paling sejati menCINTAi awak. @uqashasenrose2 @kabirbhatia_022 @gayapillai @infinitusfilmsmy #sayajualyebang #zizanrazak #movie

127

Kami kene banyak bincang. Kami nak kan kebahagiaan itu sahaja. Saya sayang awak. Itu je awak perlu tahu. #zizanrazak @uqashasenrose2 @infinitusfilmsmy #sayajualyebang #movie @kabirbhatia_022 @gayapillai

100

Assalamualaikum. Salam Jumaat. Alhamdulillah harini. Hari Jumaat Allah turunkan insan yang sangat istimewa buat Zizan. Iaitu adik Damia. Ya Allah comel betol Damia ni. Jumpa Zizan malu malu plak. Dan tak lama lagi adik Damia akan menjalani pembedahan tulang belakang. Kita sama sama doakan Damia kuat ya guys. InshAllah. Dan dia janji ngan Zizan nak belajar bagus bagus. Nak jadi orang berjaya. #zizanrazak #damia #rezeki #jumaat #love

139

Saya tau awak suka bila tengok saya senyum. Saya tau awak rindu saya. Saya rindu awak juga. #zizanrazak #imissyou #sayajualyebang @infinitusfilmsmy @gayapillai @kabirbhatia_022

136