zizanrazak869 on Instagram

Z I Z A N R A Z A K

This is me! Young Entrepreneur & Entertainer... You want me? Whatsapp my manager (019 3121605) to book me 😁 yo guys meh layan lagu baru Zizan #kitaok

https://youtu.be/3nc9WhXVrlk

Report inappropriate content

Sampai jadi. Uhh sampai jadi. Hari hari bikin cam pertama kali. Uhh nana @flizzow @alifgram #zizanrazak #sampaijadi

150

Zizan dah mula menceburi sukan hoki. Apa kata anda? #zizanrazak @fatiniaziz.kl #love #live #kitaok

305

Biasanya lelaki yang pakai batik jawa seorang yang tahu menjaga hati pasanganya. @nusantconnection #zizanrazak #love

596

Guys guys guys OneRepublic akan perform minggu depan 25 April 2018 ni! And guys, wow percaya tak Zizan Razak akan jadi main opening act untuk One Republic!! πŸ™‹πŸ»β€β™‚Mungkin tak lama lagi diorang pulak jadi opening act untuk saya. Aminn! Kepada semua yang belum beli tiket lagi untuk concert ni, boleh gunakan promo code β€œzizanrazak” untuk dapatkan discount. Tunggu apa lagi, cepat beli now now now! . . Ingat promocode "zizanrazak" boleh discount! . . #wgw_entertainmentΒ  #onerepublicΒ  #mymajorevents #MMEΒ  #MMExOneRepublicLiveInMalaysia2018

140

Dalam mencari kejayaan jangan dilupakan mereka yang dalam kesusahan. Setiap rezeki yang diperolehi harus dikongsi. Kerana apa yang kita dapat semua dari Dia. #jangansombong #janganlupadiri #zizanrazak #love #live #kitaok #rezeki @sedaniafounder

196

Untuk langkah ke seribu harus bermula dengan langkah pertama. Semoga berjaya Zizan Razak. #alhamdulillah #zizanrazak #love #kitaok #kekalbersama

317

Adakah ini penyanyi lagu HARAM? @haelhusaini #zizanrazak @bthkl @zeveshoes #love

207

Sedang bekerja harini tetiba dengar orang menyanyikan lagu hari lahir. Alhamdulillah dan terima kasih @pnbperdanakl #zizanrazak #happybirthday #love

1k

Terima kasih ZTF kerana membuat ulang tahun Zizan lebih bermakna! Sokongan dan kasih sayang korang amat dihargai ❀ Checkout video penuh di YouTube.com/c/zizanology gais! #zizanology

107

Nama budak ni Bil. Dia penyanyi. Suara sangat sedap sampai tengah makan ayam rendang crispy pun berhenti. Dia kawan karib saya @bilmusa #zizanrazak #bilmusa #kawan

407

Scorching hot day for shooting of my latest music video #KitaOK. Fortunately there's @zeeqlabelapparel to keep myself cool with. Let’s see how we grow this relationship together. Jenguk2 and take a sneak peak of their Signature tees (what i’m wearing) with the most popular capsule sky blue jogger pants and a hoodie. Only available online at zeeqlabel.com but I heard the t-shirts are fast running out of stock! #zizanrazak #ootd #kitaok

162

Sambutan ulang tahun kelahiran tidak bermakna tanpa mereka yang tersayang. Mereka yang sentiasa dibelakang kita, yang sentiasa menyokong kita dan yang menghulurkan tangan tatkala jiwa kita rapuh. #sentiasasayang β€’β€’ Majlis Hari Lahir Zizan Razak ke-34 β€’β€’ Zizan Razak Official @zizanrazak869 β€’β€’ SPONSORED BY : πŸ’„@wardahbeauty πŸ’„@wardahbeauty_my πŸ‘©πŸ»@faithfleurhq πŸ’‹@elysian_beauty_hq πŸ›@rbrosebella 🎈@decoration_ballon πŸŽ‚@giatmara.putrajaya 🍷@ayaqmanggabybonda πŸ’‹@syahmimibeauty_hq πŸ’„@sofieyabeauty_hq πŸ’‹@iranira89 (Revera Beauty) πŸ“Έ@photoboothmy πŸ—@rbfood_truck πŸ₯§@ilynadia β€’β€’ πŸŽ₯@isoreusproduction β€’β€’ 🎼@semaraksenipsa β€’β€’ πŸ’ͺ🏻 Event Manager : @shahnaz.biz β€’β€’ 🎀 Emcee : @nazriefahmie β€’β€’ Zizan True Fans πŸ’ͺ🏻 Boss @ratu_elizrosedawson154 @ztf_official @ztfborneo @ztf_united @ztf_australia @ztf_terengganu @ztf_johor @ztf_melaka @ztf_pahang @ztfutara_ @ztf_kelantan #happybirthdayzizan #ztf #34 #kamisayangzizanrazak #zizanrazak #ztf #zizanrazak #love @shaheizy_sam

525