No1selfheatingrationinmalaysia Photos & Videos on Instagram

Report inappropriate content

advanturemeal.my

0

advanturemeal.my

0

kembaraadventuremealsam

Hampa kenai dak sapa nih ? Kalau kenal, ce komen sikettt dan tag si gadis manis ini 😍 . . P/s: amacam? Ok tak siti cakap loghat kedah? Kalau salah, oghang kedah jangan marah naaaa 🙊🏃🏻‍♂️ . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #atv #atvkemensah

0

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Pos khamis jumaat dah smpai.. Feedback customer Fahmi ..Nnti repeat lagi ok.. 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Customer repeat lagi Kembara Meals kita.. Siap bawak p hiking lagi dekat Gunung Keriang.. Nnti order lagi ya @nurhanislatiff @najihadania @nurfarahanisss_ 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara.adventure.meals

This is the guy who makes everything possible..from R&D, Prototype to Actual Production..he made it real ! The one and only, boss Muhammad Faiz 👱🏻‍♂️ . . Semoga encik Faiz sekeluarga dirahmati & diberkati Allah serta diberikan kesihatan dan idea2 yg bermanfaat buat ummah 😊 . . Terima kasih kerana telah mencipta KEMBARA, satu produk yg memudahkan ramai orang untuk travel & melakukan aktiviti Outdoor 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #atv #atvkemensah

6

kembara.adventure.meals

Penat main ATV, lepak kat air terjun kejap sambil tunggu Chicken & Beef Rendang with Pilaf Rice KEMBARA masak 🔥🐄🐓😋 . . Nasib baik bawa KEMBARA, perut lapar, nampak sungai, guna je air sungai tu terus untuk menikmati makanan panas2 😋😎 . . Happy weekend #kembaramealbuddies 🤗 . . Anda buat aktiviti apa hari ni? Masih mencari real food for your adventures? Have no doubt with KEMBARA 😉 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

6

miss_kembara_unisza

0

miss_kembara_unisza

0

kembara.adventure.meals

Hari tu bro Ali beli 1 pek rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA..skrg bro Afwan, videographer hebat from @cocombees pula repeat order rendang ayam 😋😎 . . Alhamdulillah terima kasih saudara @afwanrosli kerana sudi support KEMBARA ! 🤗 Semoga Allah melimpahkan rezeki buat saudara & kita semua 😄 . . Anda yg nak dapatkan pek makanan travel yg mudah, cepat & lazat ini, boleh terus contact #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻😉 . . @hy.kembaramre (+6013-3154412) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyum #kembaraarmypuchong #kembaraarmybukitjalil

2

miss_kembara_unisza

2

kembara.adventure.meals

Salam Jumaat Outdoor Lovers & Travellers 🤗 . . Semalam berbunga-bunga hati team KEMBARA apabila ada yg DM semata-mata untuk mendoakan yg baik-baik untuk KEMBARA ☺️ . . . Alhamdulillah, marilah sama-sama kita mendoakan yg baik-baik buat semua kenalan & sahabat handai di sekeliling kita..doakan senjata ummah..kalau kita mendoakan yg baik untuk orang lain, inshaAllah perkara yg baik2 juga akan dtg dlm kehidupan kita 😊 . . “الدعاء سلاح الدين” - (doa itu senjata agama) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #doayangbaikbaik #salamjumaat

1

kembaramealsampang

Terima kasih atas pembelian sis! Beli utk travel katanya. Senang travel pkai kembara meals, pakai apa2 jenis air pun (xperlu air panas), tggu 7 minit, voilà siap nasi & rendang panas2! Senang wak. Esp bila pegi negara yg susah nk cari makanan halal. . . Jom bli #kembarameals Utk pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . "Kembara Meals, Hot Meal Anytime, Anywhere 🔥" . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #rendangmagik #instantfood #sedapmudah

0

amal5412

Happy Holiday Outdoor Lovers & Travellers ! 🤗 . . Plan ke mana hari ni ? 😁 . . Ada yg tengah mencari makanan yg mudah, sedap & sesuai untuk trip anda ? 🤔 . . Why not have a try on KEMBARA ! 😎 . . 🔥SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2️⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel

1

kembaramealkuantan

TERLIURNYA TENGOK GAMBAR NI 🤤 . . Portion yg mengenyangkan dan puas hati. Tiada lagi masalah nak cari nasi bila travelling 👌🏻 . . Kami dah ada ready stock Chicken Rendang & Beef Rendang. Siapa yg nak travelling or hiking, cepat2 book stok anda. Stok dah tak banyak. Beli awal takpe, tahan sampai 2020 disimpan di suhu bilik ye 👌🏻 . . Whatsapp agen Kuantan @ 017 2810741 (Zol). Klik link di bio. COD Area Kuantan & Kertih . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

0

kembaramealpenang

Terima kasih @adam_bey kerana suport i.. Mula2 beli 2pek...lepas tu selamat la i bawa lebih..dia beli terus sampai 5pek... . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #nibongtebal #kembarapenang

2

kembara_bouqet

Kita pun dah buat dan makan taw...Sedappp!!!. Hihihi.. Jom order skrg alang2 dh tngok video ni.. Order cepat2.. Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 . 📲 PM if interested www.wassap.my/60174003442 . . #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

1

hmn_enterprise

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . 📲 PM if interested www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

kembaramealkuantan

SATU DUNIA KAMI DAH MENGEMBARA🌍 . . Kami dah ada ready stock Chicken Rendang & Beef Rendang. Siapa yg nak travelling or hiking ni, cepat2 book stok anda 👌🏻 . . Stok terhad. Lambat tak dapat. Whatsapp agen Kuantan @ 017 2810741 (Zol). Klik link di bio. COD Area Kuantan & Kertih . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaramealkuantan

1

mn_enterprise

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . 📲 PM if interested www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

3

ziera_keai89

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾. . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺ 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” ?? 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . 📲 PM if interested www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

2

kembarameal

Tahukah anda Kembara buddies??? Taman Negara Banff merupakan taman negara tertua di negara Kanada dimana ia diasaskan pada tahun 1885 di kawasan Pergunungan Rocky. Taman negara ini terletak kira-kira 110–180 km dari barat Calgary, Alberta dan ia merangkumi kawasan seluas 6,641 km2. Yang paling penting keindahan tasik berlatarbelakangkan pergunungan adalah menjadi tarikan para pelancong yg ingin mcari ketenangan... Terima kasih En Nazri membawa Nasi Pilaf & Daging rendang ke tempat yg Indah ini... Ingin membawa kembara bersama2 trip anda??? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... . . Untuk proses pembelian anda boleh whatsapp terus kami:- • 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 📱whatsapp 013-2511693 • • #kembarafoodadventure #hiking #outdooractivity #travel #travelgram #instatravel #landscape #beautiful #wanderlust #explore #vsco #vscophile #vscocam #gopro #photography #beautifulplace #beautifuldestinations #panoramic #love #igers #swag #photooftheday #picoftheday #colorful #wanderlust #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #readytoeatmeal #kembaramealbuddies

1

kembara.adventure.meals

INTRODUCTORY SALE CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE 🐔🐓🛒💸 . . Sempena menu ayam KEMBARA yg baru sahaja release hujung bulan puasa baru-baru ini, team KEMBARA HQ berbesar hati untuk memberikan 10% OFF bagi setiap pembelian pek Ayam di SHOPEE kami 🤗 . . Click link Shopee di bio profile IG @kembara.adventure.meals & Masukkan code ini sebelum checkout: *KEMBAYAM* . . Valid sehingga Esok sahaja (JUMAAT, 12.00AM)..so sesiapa yg nak cuba Rendang Ayam KEMBARA, inilah masanya ! Susah nak tengok KEMBARA Meals buat SALE, but once kami dah buat, never miss your chance gaissss ! 😎 . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembaramealpenang

0

farah_hanan298

As easy as that only RM18.50/pack For order click on bio or www.wassap.my/0162236449 #Repost @kembara.adventure.meals • • • CARA MASAK MAKANAN TRAVEL ANDA MINGGU DEPAN 🤗😋 . . Ehemmm skrg ni musim orang travel kannn..cuba tengok ni, Tuan @nassarsanusi jalan2 di UK, panaskan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA guna air sungai tu je tauu ! 😎 . . Senang yakmat kannn ! Tak perlu masak air, cari air panas atau cari microwave utk menikmati hidangan panas2..lepas dah masak, bolehlah terus makan santai2 tepi sungai tuu 🤤😋 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Ramai yg bertanya, KEMBARA ni you import dari oversea ke ? 👀 . . KEMBARA is 💯 produk Muslim Bumiputra ye #kembaramealbuddies 🤗 satu2nya “Self-Heating Meal” dalam Malaysia 🇲🇾 . . . Idea ini terhasil dari permusafiran Founder KEMBARA semasa zaman belajar beliau di US & UK..orang kata, jauh perjalanan, luas pengalaman 😍 . . Besar harapan kami, semoga dengan adanya KEMBARA, akan lebih memudahkan segala aktiviti outdoor anda mahupun pengembaraan anda ☺️😎 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

4

ziera_keai89

🎉Feedback customer #kembarameals🎉 . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

2

kembara_bouqet

0

kembarameal

Korang dinner apa malam ni #kembaramealbuddies ? 😋 . . . Looking for real food for your adventures ? Have a try on KEMBARA ! Just look at the texture of rice & the colour of rendang..nyumnyum 💦🤤 . . Dapatkan stok makanan travel/trip hiking/fishing/diving & pelbagai lagi aktiviti outdoor kegemaran anda dgn 👇🏻 . . @kembarameal @kembarameal @kembarameal COD Area: KEPONG dan sekitarnya (termasuk SEGAMBUT, MENJALARA, SENTUL, BATU MUDA, JINJANG, TAMAN EHSAN, SEKITAR FRIM) WHATSAPP 0132511693 or simply CLICK LINK AT BIO . . “KEMBARA. Hot Meal Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #wanderlust #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #pendakikental #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #pewai #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraagent #hikersmalaya #bazaarpaknilofficial #backpacking #camping

3

kembara.adventure.meals

Otai masih berbisa ! Yeahhh 🐝 . . Orang yg mengamalkan gaya hidup aktif memang nampak muda & fit..first time kami kenal Tuan Zahir ni semasa beliau berdaftar sbg agent KEMBARA, tak sangka Tuan Zahir ni seorang hikers..he’s such an idol 😍 . . . Mempunyai kerjaya yg hebat dan suka hiking..sambil2 hiking jual KEMBARA, alhamdulillah Tuan Zahir is one of our power #kembaraarmy now ! Sekali restock, beratus pek terus 😎 . . Anda yg nak hiking minggu ni jangan lupa bawa Ration WAJIB anda ni ! Memang layan tauuu makan Nasi & Rendang panas2 yg mudah, cepat & lazat atas puncak ⛰🔥😋 . . Contact terus #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . Tuan Zahir (+6019-6268636) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmymelaka #kembaraarmycheng

2

aniem80

Jemput tengok semuaa... Mat Dan makan Nasi Pilaf & Rendang Daging KEMBARA Mat salleh pun suka nasi & rendang, masakan traditional Malaysia tauu.. Anda tak teringin ke nk cuba? Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra 😎 Bila rasa lapar ,panaskan je KEMBARA dengan menggunakan apa 2 jenis air lepas to ready ngappp!!!! 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 💸Price: Semenanjung :RM 18.50 Sabah/sarawak:RM 23.50 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 Instagram : ziera_keai89 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hmn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

3

ziera_keai89

🎉Feedbacks from customers 🎉 . Jom dapatkan #kembarameals utk keperluan travel/hiking/fishing/umrah/haji..😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

pssbtravelandtours

HOT HOT FROM OVEN 🔥 TRY DAK LAGI MENU TERBARU KEMBARA CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE?? 🍚🍗😋 Haaa mai kaih try Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA ni.. Insyaallah puaihh hati 🤗 Nampak dak “Fill Line” tu ? Packaging Ayam KEMBARA la ni dah ada paras air compare to packaging Beef Rendang.. Senanglah hampa nak agak banyak mana nak letak ayaiq kannnn..sbb ada yg susah benaq nak pikiaq 100ml tu byk mana 😂 📞 Hubungi PSSB Travel & Tours Sdn. Bhd. di talian 04 4927882 atau boleh terus roger #pssbteam 📲 www.wasap.my/601124025898 “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 #pssbtravelandtours #yourtravelbuddy #kembaraagentkedah #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Hikers sekalian, admin nak tanya ni, benarkah puteri gunung ledang itu wujud ? Ada yg pernah jumpa tak masa daki gunung ledang ? 👸🏻👻🤔🤨 . . P/s: Hihihi orang JB yg nak beli KEMBARA tu, cepat2 okayyy wassap cik @noorfarayha, #kembaraarmy power kami di JB nih 😎👇🏻 . . @noorfarayha (+6019-3716970) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyjohor #kembaraarmyjohorbahru

0

kembara.adventure.meals

Dah lunch ke belum tuu #kembaramealbuddies ? 👀🍽😋 . . Siapa yg dah plan nak join trip hiking weekend ni, make sure KEMBARA jadi benda wajib ada dalam bagpack masing2 tauuu ! 🤗 . . Pastu bila dah sampai puncak, cuba try makan Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ni sambil menikmati pemandangan atas gunung/bukit yg indah ⛰😍 perghhhh nikmat diaaaa tak terkata 🤤😋 (swipe left) . . Anda yg nak dapatkan makanan wajib utk hiking trip anda tu, contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembara_outdoor_travel (+6013-4056819) . . COD Area: Menara & Wisma TECHNIP Pantai Dalam, KL . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmypantaidalam

0

kembaramealsampang

Musim haji dtg lagi! Makin ramai jemaah yg akan berlepas ke tanah suci. Tak tahu nk bg apa selain duit? Boleh bagi pek kembara sebagai hadiah. Sesekali jemaah rindukan rendang, 10min siap hidangan panas ni! Sedap, mudah, ringkas penyediaannya. Xperlu air panas! . Apa lagi, jom try #kembarameals. Kini ada dengan 2 pilihan 1. Rendang daging & nasi pilaf ATAU 2. Rendang ayam & nasi pilaf . Untuk proses pembelian klik link kt bio atau whatsapp 📲 012 387 3905 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #travel #backpacking #backpack #deliciousfood #mountains #kembaraagentampang #kembaraagentjalantunrazak #kembaraagentkgpandan #makananhaji #hajj #mecca #instantrice #instantrendang #instanthajjfood

2

kembara_meal_hlangatptrajaya

2

kembara_meal_hlangatptrajaya

MUSIM HAJI SUDAH TIBA... Sesiapa yang ingin menghadiahkan Pack Kembara kepada org tersayang seperti Ibu Ayah atau family tercinta boleh membuat tempahan dengan kami... Dgn pack kembara ini hanya perlukan masa 7-10min shj utk disiapkn dan dihidang panas... Menu yang kembara keluarkan seperti Ayam dan Daging... So apa tnggu lg...??!!! Hubungi kami segera utk tempahan anda : http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #Stayactive #stayfit #outdoors #diving #newyear #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #tabunghaji #mecca #kaabah #rukunhaji #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembaraagentkajang #kembaraagentsemenyih #kembaraagentbangi #kembaramealbuddies #KembaraHotMealAnytimeAnywhere #kembaraagentputrajaya #trustedseller #officialagentkembara

0

kembara_bouqet

0

kembara_bouqet

2

kembara_bouqet

Sesiapa yg bakal mengerjakan Haji / Umrah boleh order untuk kemudahan makanan di sana nanti.. Insha Allah sedap lagi.. Tahan 2 tahun.. . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

hy.kembaramre

Did you guys spot the 100plus Active Powder? . . Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus active powder available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara / 100plus? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

1

kembara.adventure.meals

Have you tried our new release menu, Chicken Rendang with Pilaf Rice #kembaramealbuddies ? 🍚🍗😋 . . Nampak tak “Fill Line” tu ? Hasil idea dari our dearest #kembaramealbuddies, packaging ayam KEMBARA kini dah ada paras air compare to packaging Beef Rendang..thankyouuu #kembaramealbuddies 😘 . . Senanglah nak agak air banyak mana nak letak kannnn..sbb ada yg susah benor nak mikir 100ml tu byk mana 😂🤣 . . 📸 Tuan @iqmalhisham . . Haaa cepat2lah try Nasi Pilaf & Rendang Ayam KEMBARA ni tauuu..inshaAllah puas hati 🤗👇🏻 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

5

hy.kembaramre

Yeahh.. Kembara (Chicken rendang with Pilaf Rice) & 100plus Active Powder (5's X 15g) available in store. . . Grab Now! . Nak Kembara? Hubungi saya 0133154412 (whatsapp ) atau DM. . Amat disyorkan kepada:- - Warga kerja yang sibuk - Traveller - Penggemar sukan Outdoor - Emergency - Group Haji . . “𝕂𝔼𝕄𝔹𝔸ℝ𝔸. ℍ𝕠𝕥 𝕄𝕖𝕒𝕝𝕤 𝔸𝕟𝕪𝕥𝕚𝕞𝕖, 𝔸𝕟𝕪𝕨𝕙𝕖𝕣𝕖” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere  #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #travel #travelblogger #syukurselalu #puchong #cyberjaya #universitimalaya #putrajaya #bandarsaujanaputra #iumw

0

mn_enterprise

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Alhamdullilah...Customer dr Seri Kembangan dh dpt #kembarameals... . Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : @ziera_keai89 @mhaidir . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara.adventure.meals

Woohooo Bro Haikal dari @hy.kembaramre pun dah restock ! 🤩 . . Bermula dgn hanya “test market” sebanyak 20 pek, skrg dgn yakin upgrade menjadi our Official #kembaraarmy sebab dah tahu cara nak jual & dapat regular customer..alhamdulillah 😎 . . Anda yg berada di sekitar Universiti Malaya, Bukit Jalil & Puchong tu cepat2lah contact #kembaraarmy power kami ni okayyy sebelum stocks habis lagi 👇🏻 . . @hy.kembaramre (+6013-3154412) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyum #kembaraarmypuchong #kembaraarmybukitjalil

2

kembara.adventure.meals

Tudiaaaa tudiaaa Bro Firdaus from @outdoors.garage, agent Ipoh & Taiping KEMBARA dah restock lg 50pek gaissss ! 🤗 . . Hot Selling katanya Chicken Rendang with Pilaf Rice KEMBARA ni..ayam lembut..rasa macam makan kat rumah tp boleh dimakan kat puncak gunung, luar negara, tepi sungai dll 🐓🔥🍗🤩 . . Sebelum stocks bro firdaus ni habis lagi, baik cepat2 serbu wassap bro ni okayyy 👇🏻 . . @outdoors.garage (+6016-2514140) [IPOH & TAIPING] . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmyipoh #kembaraarmytaiping

7

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Selamat Pagi dari Sweden 🇸🇪🤗 . . Alhamdulillah, menu ayam siap je terus customers ‘sambar’ sbb nak bawa ke oversea ! 😎 . . Anda yg nak travel tapi risau nanti lapar nasi masa kat negara orang, worries no more ! KEMBARA kan adaaaa 😉 . . Contact je #kembaraarmy power kami ni okayyy 👇🏻 . . @babatrekker_official (+6019-3858004) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmydamansara

1

kembara_bouqet

0

hmn_enterprise

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

0

ziera_keai89

Thank you untuk feedback #kembarameal . . Siapa yg belum ada stok KEMBARA utk hiking/travel, cepat-cepatlah contact #kembaraagentjitra @ #kembaraagentpulaupinang 😎 . . 🔥 SELF-HEATING RATION NO. 1 MALAYSIA 💯:HALALAN TOYYIBAN 🍽MEAL READY-TO-EAT 2⃣YEARS SHELF LIFE ❌ZERO PRESERVATIVES . . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

hmn_enterprise

MAKANAN TRAVEL YANG BOLEH PANAS SENDIRI PERTAMA DI MALAYSIA 🔥🇲🇾 . Tudiaaaa tudiaaaa berasap-asap woiii 💨💨💨 . Masak tanpa guna api ? Nothing impossible ! Tak perlu susah payah masak air atau cari air panas dah ! KEMBARA is a prove that you can have a hot meal anytime, anywhere 🔥🤤😋 . Amacam ? Teruja tak tengok asap kepul-kepul tu ? Teringin nak tengok ‘magic’ asap depan mata ? Cepat dapatkan KEMBARA anda skrg selagi stocks masih ada ! 😎 . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207 (Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

mn_enterprise

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

ziera_keai89

Rendang, a well known special dish among Malaysians & Indonesians 🇲🇾🇮🇩 . . Kalau hari2 biasa selain hari raya, susah tauuu nak dapat rendang ni..dgn KEMBARA, anda boleh makan rendang bila-bila masa di mana jua 🤤😋 . . Anda yg selalu travel dan buat aktiviti outdoor tu, cepat2 dapatkan CHICKEN RENDANG WITH PILAF RICE anda . . 💸Price: Semenanjung: RM 18.50 Sabah/sarawak: RM23.50 . . 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza #penang #pulaupinang . . PM if interested 😘 www.wassap.my/60185724610 (Jitra) www.wassap.my/60125813207(Penang) . . Instagram : ziera_keai89 . . Shopee: http://shopee.com.my/ziera89/ #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra #kembaraagentpulaupinang #kembaramealpenang

1

kembara_meal_hlangatptrajaya

Jangan tak tahu produk kembara ni sudah mula dicuba org2 bukan malaysia.... Kisahnya dr isteri dia org sabahan bkawin dgn org bkn malaysia kongsi berkenaan produk Kembara ke sahabat dia... Apa lg kwn dia pun nk cuba la dgn beli menu daging dan ayam... Tq Sir Tom... 😊😊😊 Anda nak cuba?? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara_meal_hlangatptrajaya

Tahukah anda Kembara buddies??? Taman Negara Banff merupakan taman negara tertua di negara Kanada dimana ia diasaskan pada tahun 1885 di kawasan Pergunungan Rocky. Taman negara ini terletak kira-kira 110–180 km dari barat Calgary, Alberta dan ia merangkumi kawasan seluas 6,641 km2. Yang paling penting keindahan tasik berlatarbelakangkan pergunungan adalah menjadi tarikan para pelancong yg ingin mcari ketenangan... Terima kasih En Nazri membawa Nasi Pilaf & Daging rendang ke tempat yg Indah ini... Ingin membawa kembara bersama2 trip anda??? Sila whatsapps cpt2 utk tempahan sebelum stok kehabisan... http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi http://www.wasap.my/60193920287 - Hakimmi IG : @kembara_meal_hlangatptrajaya Fb : Kembara Meal HLangat/Ptrajaya #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #banffnationalpark #kembara_meal_hlangatptrajaya #kembarabuddies

3

kembarameal

1

kembara.adventure.meals

Alahaiii comelnyaaa adik-adik Sekolah Kebangsaan Kampung Banyok di Sibu, Sarawak ni 😍😘 . . Masing2 excited bila tengok makanan boleh panas sendiri dlm plastik beg KEMBARA tu ! Terima kasih cikgu Syam SP kerana memilih KEMBARA sbg bahan aktiviti pengakap 😎 . . P/s: budak2 pun boleh panaskan makanan sendiri dgn KEMBARA ni tauuu..anda bila lagi nak cuba ? 😋 . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

0

kembara.adventure.meals

Chicken Rendang & Beef Rendang with Pilaf Rice KEMBARA di KLIA2 ✈️ . . Anda yg last minute terlupa nak bawa makanan travel tu, jangan risau..walk in je ke 👇🏻 . . AGRO BAZAR, KLIA 2 (betul-betul sebelah perlepasan dalam negeri - domestik) 🛩🛫 . . Nak beli borong? Boleh contact #kembaraarmy kami ni okayyy 👇🏻 . . @kembarameals.portdickson (+6018-2320577) . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal #kembaraarmy #kembaraarmynegerisembilan #kembaraarmyportdickson #rendangcrispy

21

kembara_bouqet

0

kembara.adventure.meals

Assalamualaikum & Salam Jumaat dari United Kingdom 🇬🇧🤗 . . Thank you tuan @nassarsanusi sbb memilih KEMBARA utk dibawa ke UK ! 🤗 . . #repost Review tak berbayar. Produk terbaru @kembara.adventure.meals Chicken Rendang with Pilaf Rice. Rasa memang terbaik macam beef rendang 1st produk dia. Mudah sebab makan panas2 tak payah bawa cooker. Ada self heating yang sangat2 berguna. Tadi guna air sejuk sungai ni pun terus 5 minit boleh melantak. Terbaik produk anak muda faiz zack & isteri. Serious puas hati 😘 #kembara #instantfood . . Pembelian online 👉🏻 Click LINK di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal

15

kembara_bouqet

Tahukah anda ? Pek KEMBARA juga boleh dipanaskan guna salji ! ❄☃ Yeee betul..admin tak tipu..some hikers yg mendaki ke Annapurna Basecamp (Everest Basecamp), pernah guna ais/salji utk panaskan KEMBARA 😎 Bayangkan anda melancong ke luar negara musim winter nanti (cth: Switzerland & Iceland), guna shj ais/salji, dan anda boleh menikmati Nasi & Rendang panas2 di tengah2 kesejukan kawasan sekeliling anda ! 🔥 Alahaiii nikmatnyaaaa kannn ! Tekak puas, perut kenyang, hati pun riang 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Hiking trip anda lebih mudah dgn adanya KEMBARA 😎 Biasanya, dah penat mendaki, nak kene masak pula, bila cuaca hujan macam ni, lagilah susah..dah lah hujan perut lapar..takkanlah makan roti or mee segera je kannnn 😔😭 Bayangkan anda dapat makan Nasi & Rendang panas2 & lazat masa tengah hujan di hutan mcm ni ! Dah lah senang nak panaskan..tak perlu guna api pun ! Ya Allah mmg bersyukur sgt3 kannnn 😚😋 Haa siapa yg ade hiking trip tu, bolehlah spare KEMBARA dlm bagpack anda ! Makan atas puncak ! Nikmatnyaaa tak terkataaa 🤤😋 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

Alhamdulillah.. Feedback dari org yg ke 2..1 pek daging.. Siap kata macam rendang mak dya lagi.. Nnti order lagi ya sis @nurhanislatiff 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

1

kembara_bouqet

Siapa peminat ayam, have a try on our new release Chicken Rendang ! 💯 boneless chicken breast tauuu 🐓😎 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

0

kembara_bouqet

KEMBARA, Meals For Your Adventures ⛷🏊🏻‍♂🧗🏻‍♀🚴🏻‍♂⛰🏕🎣 . . Ada 2 menu pilihan #kembaramealbuddies untuk dibawa travel ke luar negara atau apa2 sahaja aktiviti outdoor seperti hiking, diving dan sebagainya 😎 . . Rendang ayam KEMBARA menggunakan 💯 bahagian dada ayam (tiada tulang) yg dimasak di dalam campuran rempah ratus yg wangi dan pastinya membangkitkan selera anda apabila dapat dinikmati panas2 🤤😋 . . Untuk anda yg gemarkan ayam & tidak makan daging atau alergik daging, Rendang Ayam & Nasi Pilaf KEMBARA ini adalah pilihan yg tepat utk anda jadikan Travel/Outdoor Partner anda 🤗 💸Price: RM 18.50 /each 📦Mailing & Delivery Semenanjung M'sia: RM12 Sabah/sarawak: RM18 COD: #kedah #jitra #polimas #cityplaza PM if interested 😘 www.wassap.my/60174003442 #stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #diving #hotmealanytimeanywhere #fishing #malaysiabackpackers #travel #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembarameal #kembaraagentjitra

2

kinabalu_tours

Sapa yang nak travel ke kinabalu sabah tu boleh lah bawa bekal rendang ini dan boleh beli standby dari dorg @kembara.adventure.meals - “Eat Well. Travel Often” . . Makanan yg mudah, cepat & sedap pastinya menjadi pilihan Travellers kannn ! Perut kenyang baru syiokkk berjalan..kalau perut lapar or tak puas, nak jalan pun takde mood 😞🤯 . . Siapa yg nak travel time raya ni, make sure bawa KEMBARA ! InshaAllah pengembaraan anda lebih mudah bersama KEMBARA 🤓 . . Pembelian online 👉🏻 Click link Shopee di bio profile IG @kembara.adventure.meals . . . Cari agent berdekatan anda di 👉🏻@kembarameals.army . . “KEMBARA. Hot Meals Anytime, Anywhere” 🔥 . . #Stayactive #stayfit #kembaramealbuddies #outdoors #hotmealanytimeanywhere #malaysiabackpackers #backpacking #no1selfheatingrationinmalaysia #selfheatingration #readytoeatmeal #hiking #camping #makanantravel #kembaraadventuremeal - #regrann

0